Επιστροφή στο Forum : Το καινούργιο μου κουκλί !!
Οπως έγραψα στις αγγελίες , μετά από 6,5 χρόνια ( :shok:!!!) συμβίωσης , πήρα διαζύγιο από την παλιά μου μπεμπέ (η οποία δεν ήταν πλέον και τόσο μπεμπέ) και άρχισα
την αναζήτηση μιάς νεότερης τετράτροχης συντρόφου !
Η αλήθεια είναι πως η συμβίωση με μιά BMW (Be My Wife) ανεβάζει τα Standards κι έτσι, όταν σου κάνουν προξενιά για κάτι άλλο, σε πιάνει κατάθλιψη.
Τελικά αύριο, πρώτα ο καλός Θεούλης ,παραλαμβάνω το "καινούργιο" μου κουκλί και ελπίζω να μου χαρίσει στιγμές γεμάτες ικανοποίηση σχετικές με τα κριτήρια για τα οποία το διάλεξα.
Πρόκειται για μια μαύρη Ε90 fl, (316, downsize λόγω των ύποπτων καιρών ), του 6/2012 με 17.500 χιλιόμετρα !
Φωτογραφίες (απο τον έμπορο) υπάρχουν στο γκαράζ μου, αλλά θα αναρτηθούν καλύτερες στην συνέχεια, μετά την παραλαβή της !!!
:original:
τα'παμε και στο τηλεφωνο!!
πολλα καλα και ασφαλη χιλιομετρα Αντωνη!!
ειμαι σιγουρος οτι θα την ευχαριστηθεις!!
αντωνη καλοριζικο φιλε να κανεις 10000000 χιλιομετρα απροβληματιστα αυτο που λετε, εσυ ξερεις, "εκει που εχω ταξιδεψει εγω"
Μπραβο στον Αντωνη που δεν αλλαξοπίστησε !
με γειά και με χαρά :cheers:
Μπραβο στον Αντωνη που δεν αλλαξοπίστησε !
με γειά και με χαρά :cheers:
Ε, τι τα πήραμε τα μετάλλια στο Σερίφη !! :th_Laie_67-1:
Καλοταξιδη!!!!:thumbsup:
κουκλα ειναι,αλλα απο τις φωτο στο γκαραζ δεν καταλαβα εαν εχει μαυρο ή μπεζ σαλονι.:original:
Καλοταξιδη!!!!:thumbsup:
κουκλα ειναι,αλλα απο τις φωτο στο γκαραζ δεν καταλαβα εαν εχει μαυρο ή μπεζ σαλονι.:original:
Μαύρο (δερματίνη) είναι Αρη ! Κι εγώ ρώτησα τον έμπορο πως βγήκε έτσι και μου είπε ότι έφταιγε ο ήλιος !!!
Μεγειά το κουκλί!Καλοταξιδο εύχομαι.
(Έλεγξε το εξονυχιστικά πριν το παραλάβεις. Έχω τους λόγους μου που στο λέω. Για να μην παρεξηγηθώ,δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο).
Καλοτάξιδο Αντώνη !!!!
Να το χαρείς όπως εσύ θες φίλε !!!
Μαύρο (δερματίνη) είναι Αρη ! Κι εγώ ρώτησα τον έμπορο πως βγήκε έτσι και μου είπε ότι έφταιγε ο ήλιος !!!
αν ειναι αυτη η αγγελια:https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3808386/...μπορει να ειναι αλλο αμαξι σε καποιες φωτο.....φαινεται καθαρα το μπεζ σαλονι.thumb
Ισως μπέρδεψαν τις φωτό ! :original:
Καλοταξιδο.
Ν43 φοραει ε;
Αυτος γινεται 2λιτρος μονο με διαδρομη απο οτι "ακουω"
Καλα χιλιομετρα.
Κάθε συμβουλή για (ήπια) αναβάθμιση δεκτή !! :original:
Το στροκερ κιτ δεν ειναι ηπιο.
Κρατα το ετσι και βλεπεις.
Μια χαρα αμαξι ειναι.
Καλοταξιδο Αντωνη μου!!!
καλως ηρθες και στο club "Αχ-ποσο-μου-λειπει-ο-εξακυλινδρος-μου-γαμω-το-ξεσταυρι-μου-γαμω"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλορίζικο και καλοταξιδο κύριε Αντώνη
πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα εύχομαι!!!!
Καλορίζικο και Καλοτάξιδο!!!!!
Αντώμη καλορίζικο & καλοτάξιδο!!!
Bazil Van Sinner
27-06-13, 18:28
Καλες βολτες!!!
Tsakirakos
27-06-13, 18:35
καλοταξιδος! ειναι πολυ παρηγορο που κοντρα στους καιρους κανεις το γουστο σου...
Panos 316T
27-06-13, 18:48
καλοτάξιδο Αντώνη με ασφαλή χλμ!!!
να την χαρείς στο έπακρο και οπωσδήποτε τις εντυπώσεις σου!
katsaraios
27-06-13, 18:59
Καλοταξιδο Αντωνη ,πολυ καλη επιλογη !!!:thumbsup:
Καλορίζικο και καλοτάξιδο.
Καλοτάξιδο φίλε Αντώνη!!!!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ
27-06-13, 21:23
Καλοριζικο και καλοταξιδο
Καλοτάξιδο Αντώνη μου, με πολλά πολλά ασφαλή και ευχάριστα χιλιόμετρα.
Ν40 εγώ, Ν43 εσύ. Ένα πατηματάκι το κανονίζουμε αν θές! :original:
Κουκλαραααα Αντωνη!!!!!Να την χαρεις με πολλα πολλα απροβληματιστα χιλιομετρα!!!!!!!!!!!!!:thumbsup:
Kαλορίζικο Αντώνη!
Σούπερ ανανέωση ! Μπράβο !!!
Leonidas_E39
27-06-13, 22:05
Καλοριζικο Αντώνη πολύ καλή επιλογη
Καλοταξιδο να το χαρεις όπως του αρμόζει !!
Καλοταξιδο το εργαλειο και καλα χιλιομετρα. thumb
Πολλα καλα και ασφαλη χιλιομετρα να εχεις Αντωνη thumb
Οταν ειδα οτι πουλησες το προηγουμενο σκεφτηκα πως θα πηρες Audi.. :D
Πολλά καλά και ασφαλή χιλιόμετρα Αντώνη. Να ΄σαι πάντα καλά και να την χαρείς την νέα κούκλα σου...:thumbsup: :cheers:
nikos-Mpacket
28-06-13, 00:11
Καλούς δρόμους,καλα και πολλα ασφαλή χιλιόμετρα κύριε Αντώνη μας!!!!!
Είναι ευχάριστο να ακούς ότι κάποιοι ακόμα αντέχουν έστω και με downsizing να κάνουν το κέφι τους.
Γιατί τα BMW εκτός απο μέσο μεταφοράς είναι και το κέφι μας.
Αντωναρε πολύ το χάρηκα! Μεγειες τη κουκλαρα.. Καλά ταξίδια να'χεις... Να τη χαρείς. με πολλά και απροβληματιστα χιλιόμετρα!
STREETRACING
28-06-13, 07:34
Καλοταξιδο φιλε.
Καλορίζικο και καλοτάξιδο φίλε μου
Nick bmwlover
28-06-13, 15:37
Κάθε συμβουλή για (ήπια) αναβάθμιση δεκτή !! :original:
Καλοριζικο κ καλοταξιδο Αντωνη,οσον αφορα τις ηπιες βελτιωσεις οπως ειπαμε κ στο τηλεφωνο,θα τα βρουμε μαζι!!!:thumbsup:
m-power_01
28-06-13, 15:46
Καλοριζικο Αντώνη !
Εγω έλεγα ότι θα γυρναγες στην "πρώην" σου (opel)
Πολυ ωραίο αυτοκίνητο! Μεγειες και καλοταξιδο!
Εγω μόνο downsizing δεν το βλέπω ... Πήρες καινούριο αυτοκίνητο ,επόμενο μοντέλο, πολύ λιγότερα χλμ. Ειναι και 50 άλογα πιο κάτω και; Μόλις κανεις τα ταξιδάκια σου με το 6αρι και δεις τόσο ωραία νούμερα κατανάλωσης θα το λατρεψεις
πολλα καλα και ασφαλη χιλιομετρα
καλοταξιδοοοοοοοοοοοοο....
μπαουερ ε90 δεν ειναι αυτο? για ε63 το δες?
Με γειες Αντωνη.
Να το χαρεις οπως ζητας φιλε