Επιστροφή στο Forum : Ελαττωματικό RE -050?????
καλήμερα
Όπως γύρναγα το 3μερο απο Βέροια ακούω ενα μπαμ και πάει το πίσω δεξιό ελαστικο ευτυχώς δεν έτρεχα (140-150 μαξ) , ρωτάω λοιπόν μήπως έπεσα σε ελαττωματικό????
https://www.aboutautomobile.com/Tire/Complaint/Bridgestone/Potenza+RE050A/Tire+Sidewall
για πείτε γνώμες .
Είσαι πολύ τυχερός. Ποιας χρονολογίας είναι τα ελαστικά σου? Φοράς Run Flat?
Το κακό με τα RFT είναι πως δεν αντιλαμβάνεσαι πότε έχεις απώλεια πίεσης, με αποτέλεσμα να τρώει όλο το ζόρι το πλαϊνό και ν' αποκολλάται.
Με ανησύχησαν πάντως αυτά τα γεγονότα. Έβαλα τα δικά μου Re 050 RFT στις αρχές του 2012, έχω κάνει κάπου 25.000km και δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Τις λακκούβες τις προσέχω, ενώ από πιέσεις είμαι πάντα σ' αυτά που προτείνει ο κατασκευαστής. Κρατάω τα δάχτυλά μου σταυρωμένα.
Τα Good Year που φόραγα πριν είχαν εγγύηση ακόμη κι αν η υπαιτιότητα ήταν του οδηγού. Προφανώς η Bridgestone έχει μείνει σ' άλλες εποχές παροχών (και τιμών).
Ναι ειναι RF τα είχα βάλει τον 5ο του 2012 !
Δεν εχει περπατήσει ξεφούσκωτο ουτε εχει τρυπήσει απο καρφί ...
Eιναι φυσιολογικό απο το πουθενά να σκάσει???
Δείτε και εδω: https://vin.centralclearinghouse.com/central/vin.nsf/c8a9be8b900667ec88256e5a00153216/894C5E178D905880852579DA00644B99!OpenDocument
Φυσιολογικό? Απαράδεκτο θες να πεις. Τηλεφώνησέ τους και πες τους τι συνέβη. Στείλε τους τα links και ζήτα αντικατάσταση. Απευθύνσου και στην προστασία καταναλωτή.
Θα τους πάρω το πρωί γιατί σήμερα δεν απαντούσε κανένας απο το Τεχνικό τμήμα τις BRIGESTONE...
Φυσιολογικό? Απαράδεκτο θες να πεις. Τηλεφώνησέ τους και πες τους τι συνέβη. Στείλε τους τα links και ζήτα αντικατάσταση. Απευθύνσου και στην προστασία καταναλωτή.
Σιγα ρε συ Αρη μην παρει και την NASA!!
Το γεγονος να εχει τρυπισει απο κατι και να μην το πηρε χαμπαρι ο ανθρωπος και μετα να εγινε φιτιλια?
Δυο φορες μου εχει σκασει λαστιχο σε αυτοκινητο οσα χρονια οδηγω και τις δυο ηταν πισω λαστιχο,σε εθνικη οδο και τις δυο φορες δεν το πηρα χαμπαρι και τις δυο φορες καταστραφηκε το λαστιχο.
Δεν θα τους ειχε ειδοποιησει το TPMS καποιους απ' αυτους βρε Δημητρη;
δεν άναψε ένδειξη μέσα ότι έχει χάσει αέρα.
Όπως πήγαινα έκανε ένα ελαφρή μπάμ και μετά άναψε η ένδειξη.
Το ότι δεν με πήγε μακριά πρέπει να οφείλεται στο ότι είναι 30αρι προφίλ ε;
Δεν θα τους ειχε ειδοποιησει το TPMS καποιους απ' αυτους βρε Δημητρη;
Δεν εχεις αδικο .
Δεν ειχα ποτε tpms !!!
Χαχαχα
Ρωτησα ανθρωπο που ειναι η δουλεια του τα ελαστικα και δεν μου επιβεβαιωσε γνωστο προβλημα στα συγκεκριμενα λαστιχα.
Βεβαια αυτο δεν αποκλειει τιποτα
Μίλησα με το Τεχνικό Τμήμα και μου είπαν να στείλουμε το ελαστικό για έλενχο...