Επιστροφή στο Forum : βοηθεια με ανταλλακτικο κουκουλας e46
καλησπερα παιδια! εσπασε ενα λαστικο στην κουκουλα του e46 μου! η bmw ζηταει ο,τι θελει, λεγοντας μου οτι παει για αλλαγη ΟΛΗ η πισω εσωτ. επενδυση... 540Ε +φπα +εργασια!!! ενας μαστορας για κουκουλες κ ταπετσαριες για αγορα κ των 2 πλαστικων γνησιων, πανε σετ λεει (η bmw, πως δεν μου το ειπε για σκετα τα πλαστικα????) 140 + 50 εργασια.. επειδη δεν ξερω πως να το ψαξω στο νετ, αν παει σετ, αν τελος παντων υπαρχει καποια πιο αξιοπιστη κ συμφερουσα λυση τι μου προτεινετε εσεις? παραθετω φωτογραφιες..... ευχαριστω εκ των προτερων!!!
Ο ταπετσιέρης λογικά θα αλλάξει μόνο τα σπασμένα και θα βάλει το πανί το δικό σου ,
γιατί να πας στην BMW??
Ο ταπετσιέρης λογικά θα αλλάξει μόνο τα σπασμένα και θα βάλει το πανί το δικό σου ,
γιατί να πας στην BMW??
το εχω 3 μηνες μονο κ δεν ηξερα, γι'αυτο πηγα στην μαμα! ακουσα την τιμη, εκανα αναστροφη κ εφυγα με τα..... πλαγια! το πανι μου ειναι σε πολυ καλη κατασταση κ δεν χρηζει αλλαγης. πως το ψαχνουν στο νετ, πως λεγεται δηλαδη? εσυ εχεις ή καποιος αλλος παρομοια ζημια να με οδηγησει?
mitsos_chania
19-06-13, 17:09
Υπαρχει σαν κιτ.Παει νομιζω σετ και για τα δυο πλαγια.Να τα αλλαξεις οπωσδηποτε αν εχουν θεμα γιατι εμενα απο αυτα σκιστηκε το πανι.
Αληθεια για ενα σκισημο στο εσωτερικο πανι παμε για αλλαγη ολου του εσωτερικου?
Αυτό το κιτάκι θέλεις, αλλά καλύτερα να την κάνει κάποιος που ξέρει από αυτά όπως ο μάστορας που μας είπες!!!
https://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=520323&highlight=convertible
Υπαρχει σαν κιτ.Παει νομιζω σετ και για τα δυο πλαγια.Να τα αλλαξεις οπωσδηποτε αν εχουν θεμα γιατι εμενα απο αυτα σκιστηκε το πανι.
Λογικά ΝΑΙ πως θα ταιριάξει το χρώμα ???
ετσι λεει η bmw η οποια δεν μου ειπε καν για τα πλαστικα σκετα..!!! κ ο μαστορας για σετ μιλησε!
Αυτό το κιτάκι θέλεις, αλλά καλύτερα να την κάνει κάποιος που ξέρει από αυτά όπως ο μάστορας που μας είπες!!!
https://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=520323&highlight=convertible
φιλε μου ευχαριστω! ειδα την σελιδα, αλλα δεν βρισκω πως λεγεται για να το ψαξω στο e-bay ή καπου αλλου.. μπορεις να μου πεις σε παρακαλω?
Είναι λίγο δύσκολο για να το κάνεις μόνος σου...
φιλε μου ευχαριστω! ειδα την σελιδα, αλλα δεν βρισκω πως λεγεται για να το ψαξω στο e-bay ή καπου αλλου.. μπορεις να μου πεις σε παρακαλω?
Ο αριθμος ανταλλακτικου ειναι αυτος 54317135351 βαλτον στο bmwfans.info και θα δεις πως λεγεται !!
mitsos_chania
19-06-13, 17:28
Δεν ειναι ακριβο σαν ανταλλακτικο.Παρε τον παπαδοπουλο στη θεσσαλονικη,δωσε του κωδικο ανταλλακτικου να σου πει τιμη
Είναι λίγο δύσκολο για να το κάνεις μόνος σου...
μονος μου? ουτε καν! αλλα αν το βρω να το παρω φθηνοτερα απο τα 140 που ζηταει ο μαστορας, το παω εκει, του δινω τα 50 για την εργασια του κ εξοικονομω την διαφορα των 140 απο οσο θα το αγορασω μονος μου..!!!:thumbsup:
Δεν ειναι ακριβο σαν ανταλλακτικο.Παρε τον παπαδοπουλο στη θεσσαλονικη,δωσε του κωδικο ανταλλακτικου να σου πει τιμη
για αθηνα καποιος?
mitsos_chania
19-06-13, 18:05
για αθηνα καποιος?
Τα μεταφορικα ειναι πολυ λιγα απο θεσσαλονικη.παρε τον και ρωτα δεν χανεις τπτ
Sent from my iPad using Tapatalk
σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας! εχω κωδικο κ ονομασια για να μπορεσω να το βρω μονος μου..! καλη συνεχεια σε ολους!!!