PDA

Επιστροφή στο Forum : Νέα γριούλα?

gant
13-06-13, 09:51
Το 13 μπορεί για πολλούς να είναι γρουσούζικο αλλά για μένα το τυχερό μου.
Πολλά ευχάριστα στην ζωή μου έτυχαν αυτή την ημερομηνία όπως, όταν είχα δώσει 4 βαρβάτα μαθήματα για το πτυχίο και τα είχα περάσει, όταν έμαθα πως πήρα το πτυχίο ενώ ήμουν κωλοφάνταρο στο κέντρο της Κορίνθου, όταν απολύθηκα μετά 28 περίπου μήνες πάλι 13 του μηνός ήταν.
13 Μαρτίου το 1983 είχα παραλάβει την πρώτη μου μπέμπα μια Ε21, 315.
Τέλος πριν 10 χρόνια σαν σήμερα είχα παραλάβει την Ε46.
Το συμφωνητικό γράφει 12 Ιουνίου αλλά τότε είχα εμφνιστεί με 28000 στην τσέπη. Αισίως με την εδώ τοποθέτηση radiocd και συναγερμό, προσφορά στα 890ε (ναι αυτά έκανε η μαμά bmw τότε, αμάξι των 33000ε φορούσε ραδιοκασσετόφωνο!!!), μαζί με χειροκίνητο πίσω κουρτινάκι έφτασε τα 34.950 ευρουλάκια, ποσό μεγάλο για τα δικά μου οικονομικά δεδομένα.
Και μιλάμε για 316Ci με τον Ν40.
https://imageshack.us/a/img22/9723/image1tok.jpg

Είχα πάντως και την πρωτιά μου, ήταν το πρώτο alpine white, facelift που κυκλοφόρησε στην Θεσσαλονίκη, μετά από αναμονή παραγγελίας 3 μηνών.
Δεν το μετανοιώσα ποτέ, έστω και αν τώρα κοστίζει γύρω στα 7 χιλιάρικα, γιατί τι αξία έχει η ζωή, αν δεν κάνεις και μιά υπέρβαση κάποτε, ώστε να αποκτήσεις και χαρείς αυτό που επιθυμείς τόσο πολύ?

Στην πυλωτή όταν συνυπήρχαν για κάπου 2 μήνες, μέχρι να φύγει το Ε21 για 2000ε. με μεγάλη λύπη και τις αντιρρήσεις των γιών μου, αφού δεν υπήρχε χώρος.
https://imageshack.us/a/img694/584/48016249.jpg

Σε λίγο πάω για ΚΤΕΟ, στο κοντέρ δείχνει 88910χλμ, πιστεύω ότι δεν θα βγάλει κάτρι στραβό.

ntinos
13-06-13, 10:27
Ωραια πραγματα !!!

13 Ιουνιου (1994) και εγω, απαπηθηκαμε με την γυναικα μου . . .

Ναι μπουλι μου, κραταει ακομα γερα....

Bazil Van Sinner
13-06-13, 10:54
Δεν το μετανοιώσα ποτέ, έστω και αν τώρα κοστίζει γύρω στα 7 χιλιάρικα, γιατί τι αξία έχει η ζωή, αν δεν κάνεις και μιά υπέρβαση κάποτε, ώστε να αποκτήσεις και χαρείς αυτό που επιθυμείς τόσο πολύ?

Ετσι ειναι κυρ Γιωργο!!!!! thumbthumb

Να σαι γερος και δυνατος για να το χαιρεσαι!

Κανονικα δεν πρεπει να μπεις καν μεσα στη ραμπα με ουτε 90Κ χλμ.

Konstantinos E60
13-06-13, 11:07
Ο γραφικος χαρακτηρας στο συμφωνιτικό είναι της ξανθιάς πωλητριας που ηταν τότε στον τρικαλιωτη ?

gant
13-06-13, 11:31
Ο γραφικος χαρακτηρας στο συμφωνιτικό είναι της ξανθιάς πωλητριας που ηταν τότε στον τρικαλιωτη ?

Οχι Κώστα, αν και γνωστή, σύζυγος αγωνιζόμενου τότε, την ημέρα της παραγγελίας έλειπε και έτσι προφανώς την προμήθεια την πήρε άλλος.

doctore
13-06-13, 11:53
Σε λίγο πάω για ΚΤΕΟ, στο κοντέρ δείχνει 88910χλμ, πιστεύω ότι δεν θα βγάλει κάτρι στραβό.

Γιώργο το μόνο που χρειάζεται το αυτοκίνητό σου είναι καινούργιες πινακίδες, για να δείχνει πιο όμορφο μπροστά !

A8hnaios
13-06-13, 12:36
Να εισαι γερος να τη χερεσαι Γιωργη..

gant
13-06-13, 12:49
@Doc, έχεις δίκιο με την πινακίδα μπροστά αλλά πως να αποχωριστώ την αρχική που περιλαμβάνει δύο Ν (=13) και το 13 στους αριθμούς?

Περάσαμε και το ΚΤΕΟ, χαρακτηρισμός ως άψογο.
Μάλλον τυχερός μέχρι τώρα, φτού, φτού, μετά 10 χρόνια.
Τα μόνα προβλήματα, μια πλακέττα που δεν έκοβε κάποιο ανεμιστηράκι, ψύξης των κυκλωμάτων του air condition με αποτέλεσμα να μου "τρώει" την μπαταρία, απ τις πρώτες μέρες που το πήρα, αλλάχτηκε από εγγύηση, και ένας πολλαπλασιαστής του 3ου κυλίνδρου πριν 5 χρόνια και κάπου στα 40 και κάτι χιλιάδες χλμ.
Όχι ότι το προσέχω και ιδιαίτερα στην οδήγηση, τρώει συχνα πυκνά τους κόφτες του με 2α και 3η.
Αφού μπάχτηκε το σηματάκι του κτέο στην πινακίδα, έμπαξα κι εγώ με την σειρά μου το παρακάτω, που οικονόμησα απ την συνάντηση στους Ν. Πόρους

https://imageshack.us/a/img153/6164/image2zl.jpg

Tsik.D.
13-06-13, 13:10
Το 13 μπορεί για πολλούς να είναι γρουσούζικο αλλά για μένα το τυχερό μου.
Πολλά ευχάριστα στην ζωή μου έτυχαν αυτή την ημερομηνία όπως, όταν είχα δώσει 4 βαρβάτα μαθήματα για το πτυχίο και τα είχα περάσει, όταν έμαθα πως πήρα το πτυχίο ενώ ήμουν κωλοφάνταρο στο κέντρο της Κορίνθου, όταν απολύθηκα μετά 28 περίπου μήνες πάλι 13 του μηνός ήταν.
13 Μαρτίου το 1983 είχα παραλάβει την πρώτη μου μπέμπα μια Ε21, 315.
Τέλος πριν 10 χρόνια σαν σήμερα είχα παραλάβει την Ε46.
Το συμφωνητικό γράφει 12 Ιουνίου αλλά τότε είχα εμφνιστεί με 28000 στην τσέπη. Αισίως με την εδώ τοποθέτηση radiocd και συναγερμό, προσφορά στα 890ε (ναι αυτά έκανε η μαμά bmw τότε, αμάξι των 33000ε φορούσε ραδιοκασσετόφωνο!!!), μαζί με χειροκίνητο πίσω κουρτινάκι έφτασε τα 34.950 ευρουλάκια, ποσό μεγάλο για τα δικά μου οικονομικά δεδομένα.
Και μιλάμε για 316Ci με τον Ν40.
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/06/image1tok-1.jpg

Είχα πάντως και την πρωτιά μου, ήταν το πρώτο alpine white, facelift που κυκλοφόρησε στην Θεσσαλονίκη, μετά από αναμονή παραγγελίας 3 μηνών.

Στην πυλωτή όταν συνυπήρχαν για κάπου 2 μήνες, μέχρι να φύγει το Ε21 για 2000ε. με μεγάλη λύπη και τις αντιρρήσεις των γιών μου, αφού δεν υπήρχε χώρος.
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/06/48016249-1.jpg

κυριε γιωργο και εγω θα στεναχωριομουν εαν ο μπαμπας μου ηθελε να δωσει τετοιο αμαξι θρυλο και κουκλιστικο...οποτε τα δικαιολογω τα παιδια σου... thumb

Christos 330
13-06-13, 13:33
Με το καλο κυρ Γιωργο και ενα Ε92 παλι σε λευκο σας ευχομαι !!!

Μετα 17 μερες ειχα γεννηθει . . .

30-3-83 με πολλες σειρες 3 bmw και αρκετες πινακιδες 4 στο συνολο απο 4 3αρια με

Ν@@-3300 . . .

Μια χαρα ειναι το 13 κυρ Γιωργο !!!

Αν οχι πινακιδες μια αναρτηση συγουρα την θελει η 4 ελατηρια !!!

gant
13-06-13, 13:46
Με το καλο κυρ Γιωργο και ενα Ε92 παλι σε λευκο σας ευχομαι !!!

Μετα 17 μερες ειχα γεννηθει . . .

30-3-83 με πολλες σειρες 3 bmw και αρκετες πινακιδες 4 στο συνολο απο 4 3αρια με

Ν@@-3300 . . .

Μια χαρα ειναι το 13 κυρ Γιωργο !!!

Αν οχι πινακιδες μια αναρτηση συγουρα την θελει η 4 ελατηρια !!!

Χρηστάρα, να είσαι γερός και να αλλάξεις 20 σειρές από τριάρια, αν και βλέπω πλέον πάμε στα 4αρια.
Μια χαρά ρε είναι τα m-pack με τις 18αρες. Μετά δεν θα μπορώ να μπαινοβγαίνω στην πυλωτή. Άσε που οι δευτερύοντες δρόμοι της Καλαμαριάς είναι για το ανάθεμα. :original:

doctore
13-06-13, 13:46
@Doc, έχεις δίκιο με την πινακίδα μπροστά αλλά πως να αποχωριστώ την αρχική που περιλαμβάνει δύο Ν (=13) και το 13 στους αριθμούς?

...

Γι αυτό σε πάω ρε Γιώργο, γιατί εκτός των άλλων είσαι και προληπτικός.
Λοιπόν, αφού γουστάρεις 13, χαρτζιλικώνεις διεκπεραιωτή και σου φέρνει όσα
13 γουστάρεις. Αυτοί μέχρι ΘΥΡΑ 13 πινακίδα μπορεί να σου φέρουν :D

Εντάξει με τα Ν δεν ξέρω τι παίζει, αλλά μία 1313 δεν θάτανε ωραία ? :thumbsup:

gant
13-06-13, 14:58
Γι αυτό σε πάω ρε Γιώργο, γιατί εκτός των άλλων είσαι και προληπτικός.
Λοιπόν, αφού γουστάρεις 13, χαρτζιλικώνεις διεκπεραιωτή και σου φέρνει όσα
13 γουστάρεις. Αυτοί μέχρι ΘΥΡΑ 13 πινακίδα μπορεί να σου φέρουν :D

Εντάξει με τα Ν δεν ξέρω τι παίζει, αλλά μία 1313 δεν θάτανε ωραία ? :thumbsup:

:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:, άκου λέει......και βέβαια τέλεια.

Δεν είμαι όμως προληπτικός, αριθμολάγνος ναι.

JiMk86
08-03-14, 00:21

Περάσαμε και το ΚΤΕΟ, χαρακτηρισμός ως άψογο.
Μάλλον τυχερός μέχρι τώρα, φτού, φτού, μετά 10 χρόνια.
Τα μόνα προβλήματα, μια πλακέττα που δεν έκοβε κάποιο ανεμιστηράκι, ψύξης των κυκλωμάτων του air condition με αποτέλεσμα να μου "τρώει" την μπαταρία, απ τις πρώτες μέρες που το πήρα, αλλάχτηκε από εγγύηση, και ένας πολλαπλασιαστής του 3ου κυλίνδρου πριν 5 χρόνια και κάπου στα 40 και κάτι χιλιάδες χλμ.
Όχι ότι το προσέχω και ιδιαίτερα στην οδήγηση, τρώει συχνα πυκνά τους κόφτες του με 2α και 3η.
Αφού μπάχτηκε το σηματάκι του κτέο στην πινακίδα, έμπαξα κι εγώ με την σειρά μου το παρακάτω, που οικονόμησα απ την συνάντηση στους Ν. Πόρους

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/06/image2zl-1.jpg

Πως θα γίνει ένα τέτοιο Logo κ για μένα?

gant
08-03-14, 00:27
Θα ψάξω και αν υπάρχει κάποιο θα έχεις pm.

nikos bob
08-03-14, 09:21
Στην ελληνικη αλφαβητο ειναι και το -Ν- στην θεση 13...να μην ξεχασεις στην ''πληρωμενη'' να το ζητησεις !!!!!

Βασιλης
09-03-14, 14:55
Ευχαριστουμε που μοιράστηκες την ιστορία σου μαζιμας.
Το 46αρι απλά τέλειο.Το 21 κουκλί,ακόμα μετράει.
Καλα εκανες και το εδωσες απο την στιγμη που δεν το χρειαζοσουν.
Ασε και που τα 2.000 είναι πάρα πολλή καλή τιμή,σχεδον το εδωσες οσο το αγορασες το 1983..:thumbsup::thumbsup:

gant
09-03-14, 17:26
Ευχαριστουμε που μοιράστηκες την ιστορία σου μαζιμας.
Το 46αρι απλά τέλειο.Το 21 κουκλί,ακόμα μετράει.
Καλα εκανες και το εδωσες απο την στιγμη που δεν το χρειαζοσουν.
Ασε και που τα 2.000 είναι πάρα πολλή καλή τιμή,σχεδον το εδωσες οσο το αγορασες το 1983..:thumbsup::thumbsup:

Βασίλη άλλη η αξία των 2000ε τώρα και τότε.
Ένα χρόνο αργότερα πούλησα 2 διαμερίσματα 80ρια για 2000ε το καθένα.