PDA

Επιστροφή στο Forum : Help λακκούβες απο χαλάζι

ΔημήτρηςΜ3
11-06-13, 14:14
Χθες έριχνε πέτρες στη Νάουσα το πολυ το πρόλαβα
Αλλα μου την έκανε τη ζημια !!!
Έχουμε και λέμε 1500 για ολική frozen silver
1000 για το ίδιο χρώμα μου είπανε
Κάπου στη Θεσνικη ειναι ενας τύπος που κανει τέτοια ζημια
Έχουμε τηλ απο τον κύριο !https://img33.imageshack.us/img33/3281/imageznei.jpg

Konstantinos E60
11-06-13, 14:17
Πλάκα κανεις Μητσο !! :shok:

Γιακούμπ 2310784635, 6938788497.

Ptboul
11-06-13, 14:21
Πωπωωωωω τρελή μανούρα! Υπάρχουν εταιρίες που ασχολούνται με τα χτυπήματα από χαλάζι. Μήπως βγει πιο φθηνά από το να μπλέκεις με βαφές;

https://www.hellenic-pdr.gr/main/index.php?option=com_content&task=view&id=16&Itemid=32

Κώστα τι λες;

Monsta
11-06-13, 14:21
Για τον παραπάνω κύριο, έχω ακούσει κι εγώ τα καλύτερα!!

έδιτ: για τον Γιακουμπά εννοούσα. Ο ίδιος με αυτόν που έβαλες είναι Πάνο?

Bitz
11-06-13, 14:24
Μαυρο χρωμα...δυσκολα τα πραγματα.

Bazil Van Sinner
11-06-13, 14:27
οχι ρε pousti:ranting2::ranting2::ranting2:

Ptboul
11-06-13, 14:29
έδιτ: για τον Γιακουμπά εννοούσα. Ο ίδιος με αυτόν που έβαλες είναι Πάνο?

Δεν γνωρίζω το όνομα του. Αλλά γενικά δεν είναι καλύτερη λύση από το να πάει για βάψιμο; (θα μου πεις εξαρτάται την έκταση της ζημιάς ε? )

Ε91
11-06-13, 14:30
Μία είναι η λύση : PDR (Paintless Dent Repair).
Μην μπλέξεις με στόκους, βαψίματα, γυαλίσματα κλπ για κανέναν λόγο.
Θα γίνει χειρότερη ζημιά χωρίς λόγο.

Konstantinos E60
11-06-13, 14:31
https://www.theopro.gr/

fanisk
11-06-13, 14:34
Ω ρε Μητσο..

Monsta
11-06-13, 14:39
Μία είναι η λύση : PDR (Paintless Dent Repair).
Μην μπλέξεις με στόκους, βαψίματα, γυαλίσματα κλπ για κανέναν λόγο.
Θα γίνει χειρότερη ζημιά χωρίς λόγο.

Ακριβώς^

Κοιτάξτε όμως. Με το μέγεθος που έχουν αυτές οι ΚΟΤΡΩΝΕΣ που ανένασε ο Μήτσος, υπάρχει σοβαρή περίπτωση από το μπαμ να έχει ξεχειλώσει και η λαμαρίνα. Που σημαίνει και να το 'φέρει' ο μάστορας, θα έχουν μείνει τα 'νερά'. Ειδικά σε μαύρο χρώμα, δεν υπάρχει περίπτωση να μη φαίνεται.

Οπότε εκεί πας αναγκαστικά για στοκάρισμα/βάψιμο. Και ξεκινάνε άλλα προβλήματα...

Μη ξεχνάτε πως όλες αυτές οι λαμαρίνες στα καινούρια αυτοκίνητα είναι από ανακυκλώσιμο μέταλλο, επιπλέον οι ουρανοί είναι πολύ λεπτοί και εύκαμπτοι. Για να καταλάβετε τι εννοώ κάντε μια δοκιμή να πιέσετε με τα δάχτυλά σας τον ουρανό ενός ε90 vs ε46. Θα καταλάβετε αμέσως τη διαφορά.

Giorgos 116i
11-06-13, 14:44
να κατι τετοια βλεπω και τρελαίνομαι ..απο αυριο ξεκινάω για σκέπαστρο-υπόστεγο να μην πάθω τπτ τετοιο και τρέχω μετα γιατι ο καιρος μας δουλεύει...

ΔημήτρηςΜ3
11-06-13, 14:53
Μόλις μίλησα με τον γιατρό
Ειναι Ελβετία για να κανει αμάξι απο χαλάζι
Μου είπε μη στεβαχωριεσαι και όλα θα γίνουν !!
Άντε να δούμε !!
Μόλις επιστρέψει και το πάω θα έχω φουλ υλικό
Απο φωτο

Konstantinos E60
11-06-13, 14:55
Μόλις μίλησα με τον γιατρό
Ειναι Ελβετία για να κανει αμάξι απο χαλάζι
Μου είπε μη στεβαχωριεσαι και όλα θα γίνουν !!
Άντε να δούμε !!
Μόλις επιστρέψει και το πάω θα έχω φουλ υλικό
Απο φωτο

Το ματιαξαμε ρε Μητσο.

gant
11-06-13, 14:56
Μήτσο τι να πώ ρε...
Ο Γιακούμπ είναι μοναδικός, δεν ξέρω όμως πόσο θα σου κοστίσει.
Πάντως τώρα λείπει στην Αυστρία για δουλειά. Του είχαν πει 15ημερο και έπειτα του το έκαναν για μήνα. Θα είναι πίσω στις 4-5 Ιουλίου όπως μου είπε, αλλά με πιθανότητες να ξαναφύγει πάλι.
Όχι ότι είναι φίλος μου αλλά του πήγα τις 2 μπέμπες μας και έχουμε μια αμοιβαία συμπάθεια.
Όταν γυρίσει, και θέλεις, πάμε μαζί και για καλύτερη τιμή

gant
11-06-13, 14:57
Χε χε...οκ για Αυστρία θυμόμουν εγώ. οκ

ΔημήτρηςΜ3
11-06-13, 15:03
Χε χε...οκ για Αυστρία θυμόμουν εγώ. οκ

Αυστρία Ελβετία δεν έδωσα και πολυ σημασία
Να σου πω κύριε Γιώργο !!
Ναι μαζι θα πάμε γιατι και ασσος έφαγε κάτι καλές !!
Μας γ@@@@@ κανονικα 2 αμαξια

tasos.kamv
11-06-13, 15:05
Το είχα πάθει και εγώ πριν 3.5 χρόνια περίπου...
Ευτυχώς μου το είχα ασφαλίσει για καιρικά φαινόμενα και μου το κάλυψε η ασφαλιστική..
Το έφτιαξα στην αντιπροσωπεία... δεν έγινε βαφή, νομίζω χρησιμοποίησαν κάτι σαν "βεντούζα"... μου έκαναν καλή δουλειά!

friendgr
11-06-13, 15:06
Εχω περιέργεια πάντως τι γίνεται από τιμές....

Ετσι οπως διαβάζω την περιγραφή στο site του , μου δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να στοιχίζει πιό ακριβά κι από τον πραγματικό Γιακούμπ.... :think:

Από τα δείγματα δουλειάς του φαίνεται ότι κάνει εξαιρετική δουλειά. Τουλάχιστον από τις φωτογραφίες. Είναι μάλιστα κάποιες περιπτώσεις με χτυπήματα πάνω σε νεύρα που εκεί λες "αποκλείεται θέλει ανταλλακτικό" . κι όμως...

gant
11-06-13, 15:19
Τον έχω ζήσει από κοντά 2 φορές. Δεν χρησιμοποιεί βεντούζες, έχει μια ακριβή συλλογή απο κάτι περίεργους εξολκείς, σφυριά σιλικόνης και κάτι άλλα τρελλά. Έχει δε κάνει και δικά του προσωπικά εργαλεία.
Ο τύπος δουλεύει σαν νευροχειρούργός.

Το δικό μου.
https://www.bmwfans.gr/forum/showpost.php?p=42082&postcount=1

Εδώ του γιού μου.
https://www.bmwfans.gr/forum/showpost.php?p=155672&postcount=1

ΔημήτρηςΜ3
11-06-13, 15:22
Τέτοιες λακκούβες έχω και σαν το άσημι

friendgr
11-06-13, 15:33
Μάλιστα. Ο άνθρωπος αν μη τι άλλο φαίνεται να είναι μερακλής. Ο χώρος του μιλάει από μόνος του. thumb

Υπάρχει αντίστοιχος και στην Αθήνα ; (χλωμό ε; )

Vassilis ///M
11-06-13, 15:51
Τι λές ρε Μητσάρα...
Σώπα ρε φίλε...Τι χαλάζι ήταν αυτό?????

Κάτι μου λέει πως με την θέληση και ευλογία του Κυρίου σε προτρέπει για frozen silver δεν εξηγήτε αλλιώς....

friendgr
11-06-13, 15:54
Βλέπω το κάμπριο από πάνω και μου ρχεται ερώτηση: σε κουκούλα τι γίνεται σε αντίστοιχη περίπτωση; μένει ανέπαφη, μένει ξεχειλωμένη με λακουβίτσες ή υπάρχει κίνδυνος να ανοίξουν ακόμα και τρύπες;

mark e92
11-06-13, 16:32
Φίλε Μήτσο τι να πω.....
Εύχομαι να φτιαχτεί γρήγορα...
Για frozen σε βλέπω...

ΔημήτρηςΜ3
11-06-13, 17:43
Θα τρελαθω ξαναριχνει χαλάζι ΤΩΡΑ

BMWNAOUSSA
11-06-13, 18:15
Και εγώ από Νάουσα είμαι αλλά ευτυχώς χθές το απόγευμα και σήμερα το φυλαξα
στο γκαράζ
Δημήτρη λυπάμαι για το Μ3 πρώτη σου κίνηση από εδώ και πέρα να βρείς γκαράζ να το παρκάρεις γιατί από ότι φάινεται ένα αεροπλάνο που σηκώνουν όταν έχει τετοια αγρια καιρικά φαινόμενα εδώ στην περιοχή μας δεν είνια αρκετό.

atha
11-06-13, 18:54
e tora ti na po, kai go xalazi exo faei re mitso sto amaxi alla toulaxiston ego den tis efaga apo to xalazi . kai fysika oi lakoubitses s emena einai akoma ekei . den tis ftiaxno , oi oules thelo na einai ekei

ΔημήτρηςΜ3
11-06-13, 19:06
e tora ti na po, kai go xalazi exo faei re mitso sto amaxi alla toulaxiston ego den tis efaga apo to xalazi . kai fysika oi lakoubitses s emena einai akoma ekei . den tis ftiaxno , oi oules thelo na einai ekei

:th_Laie_67-1: γιατρε είσαι Τρελος !!!

ΔημήτρηςΜ3
11-06-13, 19:08
Και εγώ από Νάουσα είμαι αλλά ευτυχώς χθές το απόγευμα και σήμερα το φυλαξα
στο γκαράζ
Δημήτρη λυπάμαι για το Μ3 πρώτη σου κίνηση από εδώ και πέρα να βρείς γκαράζ να το παρκάρεις γιατί από ότι φάινεται ένα αεροπλάνο που σηκώνουν όταν έχει τετοια αγρια καιρικά φαινόμενα εδώ στην περιοχή μας δεν είνια αρκετό.

Το σαββατοκύριακο θα κάνω υπόστεγο
ΤΕΛΟΣ

120ie87
11-06-13, 19:12
Βλέπω το κάμπριο από πάνω και μου ρχεται ερώτηση: σε κουκούλα τι γίνεται σε αντίστοιχη περίπτωση; μένει ανέπαφη, μένει ξεχειλωμένη με λακουβίτσες ή υπάρχει κίνδυνος να ανοίξουν ακόμα και τρύπες;

Σε μαλακή υφασμάτινη κουκούλα cabrio δεν φαίνεται να υπάρχουν προβλήματα. Δείτε την παρακάτω σελίδα (και βίντεο)
https://www.someonesbigger.com/2012/09/01/oh-hail-no-time-for-an-upgrade/

(σε πλαστική κουκούλα όπως του πρώτου mx5, ίσως να υπάρχει θέμα - ανάλογα με τη σφοδρότητα της χαλαζόπτωσης, την κατάσταση της κουκούλας και βέβαια τη θερμοκρασία (σε χαμηλή θερμοκρασία η πλαστική κουκούλα γίνεται εύθραυστη(brittle) λόγω του tg (glass transition temperature) του πλαστικού - έτσι για να βάλουμε και λίγη επιστήμη υλικών στο post :thnx: )