Επιστροφή στο Forum : Αντιηλιακες Μεμβρανες!
Παιδια τι εταιρια προτεινετε? παιζουνε 2-3 καλες απ οσο ξερω! 3Μ, lunar(?) και suntech(?).
Εχουμε κανα γνωστο για καλες τιμες? Μιλαμε για 4πορτο + παρμπριζ! :thanks:
αν και έχω Lummar σου προτείνω 3Μ που έιχα στο παλιό μου αμάξι..
Σου προτείνω κι εγώ 3Μ και μάλιστα τις "cs35" που έχω στο αμάξι μου.
(Δεν είναι πολύ σκούρες και κάνουν δουλειά)
Εγω έχω Madico https://www.madico.com/window-film/ περασμένες εδώ και χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος...Αμα σε ενδιαφέρουν στείλε μου pm να σου πω που τις είχα περάσει.
Ξερει καποιος ποια η διαφορα cs εναντι FX στις 3Μ?
Why is FX-ST priced lower than CS? They look the same to me. What is their difference and how can I tell?
Although they may look the same, close inspection will reveal that CS is black or blue-black. The FX-ST film is green-black. The difference in price is mainly due to the technology used. 3M Color-Stable AutoFilm is made with a unique and advanced technology that provides lifetime warranty against color change. It also provides superior optical clarity.
https://solutions.3m.com.my/wps/portal/3M/en_MY/AutoFilm/Home/Resources/FAQs/
Είχα Llumar στο ΤΤ και ήμουν αρκετά ευχαριστημένος. Στην 5άρα έβαλα 3Μ, τη σειρά crystalline παντού (70 παρμπρίζ μπρος-πίσω και πίσω πλευρικά παράθυρα που ήταν φυμέ από το εργοστάσιο, 40 στα μπροστινά). Κατά τη γνώμη μου τα συγκεκριμένα είναι τα καλύτερα.
Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις! Και εγω μαλλον για 3Μ με βλεπω, και μαλιστα αυτες που αναφερατε τις CS. Τωρα για τη τιμη...μου ειπανε 220(με παρμπριζ). Ξερετε καπου πιο φθηνα ή ειναι οκ η τιμη ?
Why is FX-ST priced lower than CS? They look the same to me. What is their difference and how can I tell?
Although they may look the same, close inspection will reveal that CS is black or blue-black. The FX-ST film is green-black. The difference in price is mainly due to the technology used. 3M Color-Stable AutoFilm is made with a unique and advanced technology that provides lifetime warranty against color change. It also provides superior optical clarity.
https://solutions.3m.com.my/wps/portal/3M/en_MY/AutoFilm/Home/Resources/FAQs/
Σε απλα ελληνικα τι θελει να μας πει ο ποιητης ρε Φανη?
Μου ειπαν επισης οτι πολυ πιθανον να χρειαστει να βαλουν σε καθε πορτα ενα βελουδινο σφουγγαρακι? αλλα αυτο θα το δουν στην πορεια και μπορει να μην χρειαστουν ολες.Μηπως μου ακουγεται λιγο καραγκιοζιλικι η ολη κατασκευη?
Σε απλα ελληνικα τι θελει να μας πει ο ποιητης ρε Φανη?
Μου ειπαν επισης οτι πολυ πιθανον να χρειαστει να βαλουν σε καθε πορτα ενα βελουδινο σφουγγαρακι? αλλα αυτο θα το δουν στην πορεια και μπορει να μην χρειαστουν ολες.Μηπως μου ακουγεται λιγο καραγκιοζιλικι η ολη κατασκευη?
3M™ Color Stable AutoFilm (CS50)
3M™Color Stable features nano-carbon polyester technology that allows for a heat rejection without a metal film layer, which can interfere with radio and/or satellite signals. It also gives our films a stylish look with outstanding color stability. In fact, it is so advanced that it is a high heat rejecting black automotive tints that maintain its color and will never fade to purple.
3M™ FX ST AutoFilm (ST50)
FX Standard AutoFilm delivers great looks and great performance. It has a scratch resistant coating, and several different shading levels in an attractive charcoal hue.
Σε απλα Ελληνικα οι CS ειναι πιο ακριβες απο τις ST αλλα δεν περιεχουν μεταλλα τα οποια βγαζουν προβλημα σε εσωτερικες συσκευες GPS, κοντρολ γκαραζ κλπ και δεν θα γινουν μωβ με τη παροδο του χρονου. Ουτε οι απλες θα γινουν μωβ αφου καλυπτονται απο εγγυηση εφ'ορου ζωης. Ναι ειναι παπατζοδουλεια το σφουγγαρι, υποτιθεται θα μπει για να μη γρατζουνιεται η ηδη anti-scratch μεμβρανη?
ας ανεβάσω και μερικές από το σαπάκι μου για να δείτε τις μεμβράνες....
3M cs-35
Μα ουτε και οι ST περιεχουν μεταλλο συμφωνα με αυτα που γραφουν
Αντηλιακές Μεμβράνες 3Μ
Σειρά FX - ST
Οι αντηλιακές μεμβράνες 3Μ έχουν σχεδιαστεί ώστε οι επιβάτες να παραμένουν προστατευμένοι και ανεπηρέαστοι από τις εξωτερικές συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας, αλλά και για να βελτιώσουν την αισθητική του αυτοκινήτου.
Η σειρά FX - ST είναι μία νέα σειρά αντηλιακών μεμβρανών 3Μ στην Ελλάδα, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, η οποία διατίθεται σε τρεις τύπους: FX - ST 20 (σκούρα) FX - ST 35 (μεσαία) FX - ST 50 (ανοικτή. Δεν περιέχει μέταλλο με αποτέλεσμα να μην προκαλεί παρεμβολές σε σε GPS, GPRS, Navigator κ.ά., ενώ έχουν 3ετή εγγύηση κολλητικότητας και προστασίας από θερμότητα, αντηλιά, ακτινοβολία.
https://www.goldendeals.gr/deals/athens/99-mebranes-3m
trabakoulas
28-05-13, 19:59
Kαλυτερη ποιοτητα κατασκευης, κολλες, φιλτραρισμα κλπ.
Αλλωστε ειναι αρκετα ακριβοτερες (περιπου διπλασια τιμη) και εχουν και εγγυηση εφ' ορου ζωης σε αντιθεση με τις FX.
Παντως προχωρα με τις CS35 αφοβα. Αυτες εβαλα κι εγω και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.
ΠΑΙΔΕΣ.....!!! η τιμουλα ?! καλη ?! 220 ολα?!
Μια ''χαζη'' ερωτηση.Ξυλονουν ολη την επενδυση για να μπουν οι μεμβρανες οι ουσιαστικα κολλανε πανω στο τζαμι;
ΠΑΙΔΕΣ.....!!! η τιμουλα ?! καλη ?! 220 ολα?!
Καλη ειναι. Για τις CR στο 5αρι πληρωσα τα διπλασια και βαλε (και παρμπριζ και ηλιοροφη).
3M το Νο 35....απο το 2006 δεν εχουν παθει τι-πο-τα.:original:
19862
Κατά την γνώμη μου Δημήτρη στις μεμβάνες μετράει πιο πολύ το πόσο καλά θα τοποθετηθούν και ας δώσεις 20-30 ευρώ παραπάνω
Η τοποθέτηση είναι το Α & το Ω!!
Καλως!! Ξερετε κανα μαγ(κ)αζι κοντα σε μενα; Αγια παρασκευη μενω!!! Ευχαριστωωωωω
Καλη ειναι. Για τις CR στο 5αρι πληρωσα τα διπλασια και βαλε (και παρμπριζ και ηλιοροφη).
....εκει τωρα γιατι εβαλες?...νομιζω οτι το τζαμι της,κανει καποια αντανακλαση της θερμοτητας,οχι οσο οι μεμβρανες βεβαια, αλλα περισσοτερο απ'οτι τα φυμε τζαμια του αυτοκινητου.
Καλως!! Ξερετε κανα μαγ(κ)αζι κοντα σε μενα; Αγια παρασκευη μενω!!! Ευχαριστωωωωω
https://www.giannikelis.gr/
βάζει madico και κάνει άριστη δουλειά. thumb
....εκει τωρα γιατι εβαλες?...νομιζω οτι το τζαμι της,κανει καποια αντανακλαση της θερμοτητας,οχι οσο οι μεμβρανες βεβαια, αλλα περισσοτερο απ'οτι τα φυμε τζαμια του αυτοκινητου.
Ναι, αλλά δεν κόβει την UV ακτινοβολία. Κι επειδή το ξεροψημένο φεγγαράκι στο πίσω μέρος του κεφαλιού δε θα ταίριαζε ούτε σε καπουτσίνο καλόγερο πρωταγωνιστή στο Όνομα του Ρόδου, μάλλον δε θα πηγαίνει ούτε σε μένα.
Μια ''χαζη'' ερωτηση.Ξυλονουν ολη την επενδυση για να μπουν οι μεμβρανες οι ουσιαστικα κολλανε πανω στο τζαμι;
Φυσικά και ΟΧΙ .
Βαζουν μία λαμαρινα σαν σπάτουλα και περνάνε μέσα την μεμβράνη !thumb
BabisStinson
29-05-13, 11:38
μπορείς ίσως να το παζαρέψεις λίγο το 220, πρόσφατα που είχα ρωτήσει μου είχαν πει για 3Μ σειρά CS για την Compact στα 170 ευρώ. Χωρίς κάτι στο παρμπρίζ όμως. Σου είπαν και για μεμβράνη διάφανη στο παρμπριζ στην τιμή αυτή?
Φυσικά και ΟΧΙ .
Βαζουν μία λαμαρινα σαν σπάτουλα και περνάνε μέσα την μεμβράνη !thumb
Δεν βάζουν λαμαρίνα Μάρκο :)
Μια σπατουλίτσα από σιλικόνη χρησιμοποιούν για να μην τραυματίσουν τη μεμβράνη.
Συνήθως βγάζουν τα περιφερειακά πλαστικά στο πίσω τζάμι (σε hatchback) και απλά αφαιρούν το εσωτερικό λαστιχάκι στις πόρτες -αυτό που βρίσκεται στην κάτω πλευρά του τζαμιού.
200 ευρω για 3Μ, με βαση αυτα που διαβαζω εδω ειναι μαλλον καλη τιμη (?)
Χωρις παρμπριζ
Μέτρια, μπορείς και καλύτερα. Για τον άσσο;
Ναι για τον ασσο.
Ειναι διπλα στην δουλεια, και μου ειναι πολυ βολικο...
Ναι για τον ασσο.
Ειναι διπλα στην δουλεια, και μου ειναι πολυ βολικο...
Ψάξε στα golden deals για καμμιά προσφορά, αν και η εποχή δεν ταιριάζει γιά τέτοιες προσφορές. Το χειμώνα είχε η 3Μ 99ε χωρίς μπροστινή.
Χωρίς μπροστινή, δεν κάνεις δουλειά πάντως. thumb
Για πάρε εδώ, είναι σχετικά κοντά σου https://www.vkool-ique.gr/index-6.html
Leonidas_E39
15-07-13, 11:48
Ετοιμα κομμενα αναλογα το μοντελο για οποιων τα χερια πιανουν και θελουν να παιδευτουν.
https://www.window-tint.co.uk/10-bmw-pre-cut-window-tint
Ετοιμα κομμενα αναλογα το μοντελο για οποιων τα χερια πιανουν και θελουν να παιδευτουν.
Και να πιάνουν τα χέρια σου και να θέλεις να παιδευτεις τα φιμε θέλουν τροπο αν δεν ξέρεις θα χαλασεις δεκάδες ζελατινες μέχρι να μάθεις thumb
Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο...
Αυτά απ' ότι βλέπω είναι από κολώνα και πίσω.
Μπροστά τι θα βάλεις;;;
παιδια δεν εχει καποια ιδιαιτερη δυσκολια... απλα προσοχη θελει και να ξερεις τα σωστα βηματα και πως να τα ακολουθησεις !!! σιγουρα θα χαλασεις ενα δυο κομματια αλλα μην τρελαθουμε κιολας. εχω κανει ενα ειδος εκπαιδευσης σε υποκαταστημα 3Μ και ειδα πως τα βαζουν και τοποθετησα και εγω καποια κομματια. απλα για μια φορα μονο δεν αξιζει να τα βαλει καποιος μονος του για τον λογο οτι τα εργαλεια μονο κοστιζουν κανα 60-80αρι μαζι με το θερμοπιστολο... οποτε πας και τα περναει ενας ειδικος η καποιος που κανει δουλειες για την παρτη του..
Για να μην ανοιγω νεο thread βαζω τις φωτο πριν και μετα και θελω την αποψη σας.Να τις κρατησω ή να τις ξηλωσω?Προσωπικα σε μενα και στην γυναικα μου δεν μας αρεσει καθολου οπως ειναι τωρα.Οι δυο πιτσιρικαδες στη δουλεια ξετρελαθηκανε και δεν εχω ακουσει ακομα γνωμες αλλων.
Την αληθεια θελω ε!!!
Πριν
https://s24.postimg.org/3vv1u8vb9/2z9cwhg.jpg
Μετα
https://s24.postimg.org/mplg4zix1/0281.jpg
https://s23.postimg.org/yvg5vw817/0279.jpg
Βγαλε τις μπροστινες και βαλε εναν τονο πιο ανοιχτες.
Η ξηλωσε τες και βαλε παντου τις πιο ανοιχτες.
Βγαλε το νικελ και κρατα τες :thumbsup:
Βγαλε το νικελ και κρατα τες :thumbsup:
Δεν ειναι σαντουφανι αυτο ρε λατρεια.
Ειναι σαντουπανου, κυριλε αμαξι.
Τι του λες του αθρωπα;
Οχι ρε παιδια δεν μπαινω στη διαδικασια να ξηλωσω νικελ,ουτε να δωσω αλλο ενα κατοσταρικο να βαλω αλλες.Ή τις ξηλωνω ή τις κραταω!Αλλα αμα 3 στους 3 λενε ξηλωμα το πραγμα μηλαει απο μονο του.ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ!!!!!!!
Τι του λες του αθρωπα;
Συγγνωμη Προεδρε, τα καταλοιπα αλλων εποχων που με το σπαρο φορτωναμε τσι ρωσιδες με τα καλαζνικα. :th_Laie_67-1:
Βγαλε το νικελ, μπαξε blackline φωτα, μαυρη ζαντα και αμα σου κορναρει κανεις ποτε σε φαναρι σφυρα μας.
Οχι ρε παιδια δεν μπαινω στη διαδικασια να ξηλωσω νικελ,ουτε να δωσω αλλο ενα κατοσταρικο να βαλω αλλες.Ή τις ξηλωνω ή τις κραταω!Αλλα αμα 3 στους 3 λενε ξηλωμα το πραγμα μηλαει απο μονο του.ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ!!!!!!!
Βγαλε τις μπροστινες τουλαχιστον.
Και αμα δε σαρεσει βγαλε μετα και τις πισω.
Αν βγαλεις τις μπροστα χωρις να βαλεις πιο ανοικτες, παλι χαλια θα δειχνει. Το νικελ ειναι που κανει τη διαφορα στο ματι και δειχνει καγκουρια τοσο σκουρο φιμε. Αν το νικελ ηταν..μαυρο, δεν θα χτυπαγε τοσο το σκουρο φιμε.
Οποτε ή βγαλε το νικελ και κρατα τες, ή βαλε πιο ανοικτες.
Οταν βαλαμε την μια επανω ηταν αριστο.Το αποτελεσμα ομως ειναι αποκρουστικο.Το μονο που μου αρεσει ειναι το πισω παρ-μπριζ.Και για να εχουμε το καλο ερωτημα:ειναι ευκολο να βγουνε?
το "ξηλωσε τες" δεν ειναι καλή λύση για μενα, λεφτα κόστισαν (υποθετω).
Βασίλη, δεν ειναι ωραίες. Επρεπε οι μπροστα να ειναι αισθητα ανοιχτότερες από τις πίσω. Ποιός τις διάλεξε ? Αν τις διαλεξες εσύ, δύσκολα θα δεχτεί να στις αλλάξει (τις μπροστινες) χωρίς επιπλέον κόστος.
3Μ ειναι ?
Οταν βαλαμε την μια επανω ηταν αριστο.Το αποτελεσμα ομως ειναι αποκρουστικο.Το μονο που μου αρεσει ειναι το πισω παρ-μπριζ.Και για να εχουμε το καλο ερωτημα:ειναι ευκολο να βγουνε?
Ναι βγαινουν.
Εγω τις διαλεξα τρομαρα μου!Ναι της 3Μ ειναι.Με λιγα λογια,πιο πριν ηταν καλυτερο ε?
Εγω τις διαλεξα τρομαρα μου!Ναι της 3Μ ειναι.Με λιγα λογια,πιο πριν ηταν καλυτερο ε?
δεν εχει πικοιλία η 3Μ ρε φίλε ... ετσι την πατησα και γω με το Γιαρις της κυρας. Ειχανε προσφορα το χειμωνα με 99 ε ολο το αμαξι και πηγα. Το πηγα το πρωι, μου τις δειγματισανε επι τοπου, μου φανηκαν ο.κ., το αφησα, το πηρα μολις σχολασα. Χτυπαγα το κεφαλι μου στον τοιχο μολις το ειδα τελειωμενο ... :ranting2:
Και τι εκανες Πανο?Τις κρατησες?Εγω σκεφτομαι να τις βγαλω κι ας χασω ενα κατοσταρικο. (μαχαιρια στην καρδια ειναι,αλλα...)
Κι ας πουμε οτι τις βγαζω.Μπορουν να χρησιμοποιηθουν για καποιον αλλο?
Και τι εκανες Πανο?Τις κρατησες?Εγω σκεφτομαι να τις βγαλω κι ας χασω ενα κατοσταρικο. (μαχαιρια στην καρδια ειναι,αλλα...)
Καλυτερα να βλαστημισεις μια φορα το κατοσταρικο, παρα καθε φορα που θα το βλεπεις ετσι...
Την νυχτα εχεις δει τι ορατοτητα εχεις ? (προς τα εξω)
Εχω χασει ολο μου το μερακι βλεποντας το.Να ενας καλος λογος για να καταθεσω πινακιδες :th_Laie_67-1:
dimitrisx_larissa
06-08-13, 16:51
εγω σημερα ρωτησα κ εκλεισα ραντεβου την παρασκευη.
3Μ, FX, 100 EUR.
κ σκεφτομαι να βαλω το μεσαιο σταδιο!
Σε οτι κι αν αποφασισεις Δημητρη,μεγαλη προσοχη!Εγω μαλλον παω για ξεκολλημα1
dimitrisx_larissa
06-08-13, 16:58
α dafidack, τωρα καταλαβα ποιος εισαι!! δεν εχουμε κ πολλες ωρες που τα λεγαμε στο μαγαζι που τα περασες!
τελικα δεν αρεσε ουτε στη γυναικα σου????
100 euro ολο το αμαξι;
Εδωσα 55 ευρω ΜΟΝΟ για το πισω παρμπριζ.
Μου πιασανε τον κωλο.
Γιαννικελης Γερακας το μαγαζι.
100 euro ολο το αμαξι;
Μου πιασανε τον κωλο.
69 μου ζητησε ο Llumar Βουλιαγμενης για το τζαμι του hardtop (για πλαι + πισω ειχα δωσει στον ιδιο 120). Τελικα δεν το εβαλα γιατι το εβγαλα, θα ασχοληθω το χειμωνα.
τις κρατησα, η γυναικα μου είναι ανοιχτοματα, δεν παραπονιεται ... :thumbsup:
100 euro ολο το αμαξι;
Μου πιασανε τον κωλο.
ο Γιαννικελης ειναι σουπερ μαστορας και πουλάει ΑΑ προιον, madico. Σωστη τιμη για πισω παρμπριζ τα 55. Να σου πει ο Βανβικ που εβαλε μπροστινη στο Μερκ. Σουπερ. thumb
ο Γιαννικελης ειναι σουπερ μαστορας και πουλάει ΑΑ προιον, madico. Σωστη τιμη για πισω παρμπριζ τα 55. Να σου πει ο Βανβικ που εβαλε μπροστινη στο Μερκ. Σουπερ. thumb
Τοτε οκ.
ghost-rider
06-08-13, 18:03
Eιναι μια χαρα. Μην το πειραζεις (1 στους 4 σου λεει κρατα τες:thumbsup:).
Προσωπικα με ενοχλουν απιστευτα τα αμαξια που ειναι πιο ανοιχτα εμπρος απ οτι πισω.
Η ολο μαζι ανοιχτο, η ολο μαζι σκουρο.
Το δικο σου το βρισκω μια χαρα. Επειδη ειναι μαυρο θα το προτιμουσα ολο με τη μια σκαλα ανοιχτοτερη μεμβρανη αλλα και αυτο δεν ενοχλει.
+ οτι προστετευει πολυ καλα το εσωτερικο.
Θα δεις διαφορα στην αποδοση του κλιματιστικου και στο ποσο καιει το ταμπλω(οταν το αφηνεις στον ηλιο) που ειναι απροστατευτο σε σχεση με το πλαστικο της πορτας που εχει μεμβρανη.
2 στους 6 λενε ΝΑΙ ασε τις μεβρανες ως εχουν!!!:thumbsup:
εκτος εαν σου δημιουργουν αισθηση κακης ορασης το βραδυ....
..... 5χρονια με μεμβρανες και εχω εντοπισει αρκετες περιπτωσεις που καποιο μηχανακι,ποδηλατο με κακο ή καθολου φωτισμο γινεται "αντιληπτο" την τελευταια στιγμη...για βραδυ μιλαω,την ημερα κανενα προβλημα.thumb
....προσεχω πιο πολυ πλεον και πιστευω οτι καπως ετσι αντισταθμιζω τα ωφελη της μεβρανης που ειναι αρκετα και σημαντικα για μενα.thumb
ΥΣ φοραω τις αμερικανικες LLummar
Βασίλη με κουπόνι τις εβαλες με 99e ;;
Ας τις αφήσεις λίγο καιρό έτσι και αν σου κάτσουν καλα στο μάτι τις κρατάς!!
Οι μεμβρανες κοστισανε 99 ευρω με κουπονι αλλα οπως ειπε και ο ντινος πιο πανω καλυτερα τωρα παρα να το βλεπω και να μη μου κανει αισθηση να μπω.
ΥΓ
Δημητρη,ολoκληρο πλαισιο BMWfans,μπαμ εκανε ρε,δεν το ειδες :th_Laie_67-1:
katsaraios
06-08-13, 19:23
ωραιες ειναι και θα δεις διαφορα οπως ειπε ο γκοστ ραιντερ,συμφωνω με Προεδρο να αλλαξεις με ενα τονο ανοιχτοτερο τις μπροστινες ..
φοβαμαι οτι αν κανω κατι τετοιο μαζι με το κατοσταρικο θα καλαιω και κανα 50αρι ακομα!
Christopherk
06-08-13, 21:18
Για να μην ανοιγω νεο thread βαζω τις φωτο πριν και μετα και θελω την αποψη σας.Να τις κρατησω ή να τις ξηλωσω?Προσωπικα σε μενα και στην γυναικα μου δεν μας αρεσει καθολου οπως ειναι τωρα.Οι δυο πιτσιρικαδες στη δουλεια ξετρελαθηκανε και δεν εχω ακουσει ακομα γνωμες αλλων.
Την αληθεια θελω ε!!!
Πριν
https://www.bmwfans.gr/forum/
Μετα
Τέλειες!
Δεν είναι καγκουριά όπως θα πούνε πολλοί, αντίθετα ταιριάζει στον χαρακτήρα του αυτοκινήτου.. Η 5άρα είναι αρχοντικό αμάξι.
ΓΑΜΑΤΟ !!!!!
Γιατί δεν σου αρέσει???????
Christopherk
06-08-13, 21:29
Έγω έχω μεσαίο στάδιο και με την πρώτη ευκαιρία θα πάω για μέση και πίσω τέρμα μαύρο και μπροστά μια σκάλα κάτω.
Τα καλά αυτοκίνητα έχουν πάντα μαύρο τζάμι δεν χρειάζεται να μας βλέπουν οι έξω.. :winkcool:
Το αμάξι έγινε τέλειο γιατι σου έκατσε στραβά????
Το βλέπεις πολύ σκούρο???
Αλλαξε μόνο τα 2 μπροστινά...
Αν βάλεις και μαύρους νεροχύτες τότε είναι που θα Γα.....!!!!!
Περί ορέξεως ....
Τι του λες του αθρωπα;
Το κυριλέ μου αρέσει Πρόεδρε!!!!
Τις 2 αεροτομές τις είδες ? το τζάμι σας χάλασε????
Εμένα μου αρέσει πάντως μην την βγάλεις ρε ειναι ωραίο
Μου κατσε στραβα,δεν ξερω τι να πω.Πιθανον να τα αφησω λιγες μερες ετσι αλλα να δω και εντυπωσεις απο αυτους που θα το δουν live και βλεπουμε!
Μου κατσε στραβα,δεν ξερω τι να πω.Πιθανον να τα αφησω λιγες μερες ετσι αλλα να δω και εντυπωσεις απο αυτους που θα το δουν live και βλεπουμε!
Μπίλυ, θα ψάξεις να βρεις φωτό ή να δεις ακόμα καλύτερα live μαύρο 5αρι με φιμέ αλλά με μαύρα (πως λέγονται?) αυτά που έχεις νίκελ και έτσι θα πάρεις την απόφαση στο τι θα κάνεις.
Εμένα μου αρέσει πολύ αλλά με την προϋπόθεση να γίνουν μαύρα τα νίκελ σου.
(υπάρχουν τρόποι από μεμβράνη μέχρι βάψιμο...)
Μην βιαστείς να τα βγάλεις πάντως γιατί το 100αρι δύσκολα θα το ξαναδώσεις -και είναι κρίμα -για να τις βάλεις πάλι αν δεις 5αρι με μαύρα και φιμέ (που πιστεύω θα σου αρέσει)
Υ.Γ Νομίζω ο Βαγγέλης (deepblue) έχει μαύρα και φιμέ, πες του να σου στείλει καμία φωτό να το δεις
μια χαρα ειναι μην τις πειραξεις!!
αν δεις το δικο μου που εχουν διχρωμια μπρος πισω , ειναι για γελια...αλλα και ετσι μολις τις συνηθισε το ματι.. περασε!!!
m-power_01
06-08-13, 23:01
μια χαρά είναι ! μεγειές!
Η αλήθεια είναι ότι βγήκαν σκουρες,με αποτέλεσμα να δείχνουν aftermarket.
Προσωπικά,θα έβγαζα τις μπροστινές και θα κρατούσα τις πίσω,ώστε να παραπέμπει σε ΟΕΜ αποτέλεσμα,αν και τα γνήσια πίσω φιμέ είναι σίγουρα πιο ανοιχτοχρωμα.
Μην σκάς πάντως,μεμβράνες είναι και ξεκολλάνε,αν και θέλουν προσοχή κατά το ξεκόλλημα,ειδικά το πίσω τζάμι που έχει τις αντιστάσεις.
Να ρωτησω που βρηκες την προσφορα;
Κρατα το ετσι φιλε,ειναι αλλιως το αμαξι.
Μπορει να σου φαινεται περιεργο αλλα πιστευω οτι και δουλεια κανουν και οτι δειχνει πιο μαφιοζικο κατι που ταιριαζει στην μπεμπα σου...
Οσο για τα νικελ θα συμφωνησω,αλλα καθε πραγμα στον καιρο του.Κανε υπομονη,και απο Σεπτεμβρη αν συνεχιζουν να σε χαλανε ειτε αλλαξε τις ειτε βγαλτες ειτε αλλαξε το νικελ.Κανε υπομονη ομως.Αμαξι ειναι,το 100αρικο στο μπαξιμο το εδωσες,το ποταμι δεν γυρναει πισω.Τωρα ειτε θα δωσεις χρηματα για νικελ ειτε για να στις βγαλουν.Οποτε κρατα το λιγο ετσι,και βλεπεις.Εκτος εαν πλεον σε χαλαει τοσο πολυ να μπαινεις στο αμαξι οποτε θεωρω πανω στο τεταρτο που εκανες βολτα θα επρεπε να πηγαινες πισω να τις βγαλεις...
Να ρωτησω που βρηκες την προσφορα;
Κρατα το ετσι φιλε,ειναι αλλιως το αμαξι.
Μπορει να σου φαινεται περιεργο αλλα πιστευω οτι και δουλεια κανουν και οτι δειχνει πιο μαφιοζικο κατι που ταιριαζει στην μπεμπα σου...
Οσο για τα νικελ θα συμφωνησω,αλλα καθε πραγμα στον καιρο του.Κανε υπομονη,και απο Σεπτεμβρη αν συνεχιζουν να σε χαλανε ειτε αλλαξε τις ειτε βγαλτες ειτε αλλαξε το νικελ.Κανε υπομονη ομως.Αμαξι ειναι,το 100αρικο στο μπαξιμο το εδωσες,το ποταμι δεν γυρναει πισω.Τωρα ειτε θα δωσεις χρηματα για νικελ ειτε για να στις βγαλουν.Οποτε κρατα το λιγο ετσι,και βλεπεις.Εκτος εαν πλεον σε χαλαει τοσο πολυ να μπαινεις στο αμαξι οποτε θεωρω πανω στο τεταρτο που εκανες βολτα θα επρεπε να πηγαινες πισω να τις βγαλεις...
H προσφορά βγαίνει συχνά πυκνά σε διάφορα σαιτ με deals, π.χ. oladeals....
Έπεσε το μάτι μου στα ποστς που αφορούν τις μεμβράνες του Βασίλη και λέω τι θα δω κανα έκτρωμα.
Ρε Βασίλη θα μας μουρλάΝεις;; Μια χαρά είναι το αμάξι. Ούτε πλαισια ουτε γρίλλιες, κοίτα μην αλλάξεις τίποτα.
Θα το καταλάβεις και θα το εκτιμήσεις τώρα που είναι καλοκαίρι ότι είναι μια χαρά. Αν εσένα δεν σου πολυγεμίζουν στο μάτι είναι διότι δεν τις έχεις συνηθίσει. Σε μια εβδομάδα θα το έχεις ξεχάσει - μη σου πω θα το γουστάρεις κιόλας περισσότερο από πριν!
Έπεσε το μάτι μου στα ποστς που αφορούν τις μεμβράνες του Βασίλη και λέω τι θα δω κανα έκτρωμα.
Ρε Βασίλη θα μας μουρλάΝεις;; Μια χαρά είναι το αμάξι. Ούτε πλαισια ουτε γρίλλιες, κοίτα μην αλλάξεις τίποτα.
Θα το καταλάβεις και θα το εκτιμήσεις τώρα που είναι καλοκαίρι ότι είναι μια χαρά. Αν εσένα δεν σου πολυγεμίζουν στο μάτι είναι διότι δεν τις έχεις συνηθίσει. Σε μια εβδομάδα θα το έχεις ξεχάσει - μη σου πω θα το γουστάρεις κιόλας περισσότερο από πριν!
Αμα δεν σου κατσει καλα κατι απο την αρχη ειναι αδυυνατον στη συνεχεια να το χωνεψεις.Σημερα ειμουνα Θεσσαλονικη σε δρομολογιο και κοιτουσα καθε αμαξι που παιρνουσε με μεμβρανες.Ωραια ηταν,αλλα ξερεις τι?Ειναι σαν το τατουαζ.Σε μερικους αρεσει να το βλεπουν στους αλλους,οχι ομως να το εχουν πανω τους οι ιδιοι.Κι οπως ειπε και ο Fredys επρεπε να κανω αναστροφη και να παω να τις βγαλω!
Αμα δεν σου κατσει καλα κατι απο την αρχη ειναι αδυνατον στη συνεχεια να το χωνεψεις.Σημερα ημουνα Θεσσαλονικη σε δρομολογιο και κοιτουσα καθε αμαξι που παιρνουσε με μεμβρανες.Ωραια ηταν,αλλα ξερεις τι?Ειναι σαν το τατουαζ.Σε μερικους αρεσει να το βλεπουν στους αλλους,οχι ομως να το εχουν πανω τους οι ιδιοι.Κι οπως ειπε και ο Fredys επρεπε να κανω αναστροφη και να παω να τις βγαλω!
Γενικα με καθε μπαξιμο πιστευω οτι ισχυει το ιδιο,απο μεμβρανες μεχρι ενα ΕΛΜ-327.Ειναι ο μονος λογος που δεν εχω παρει i-drive ή dynavin και δεν εχω μεμβρανες.Αντε με το ελμ δεν γουσταρεις το βγαζεις το αφηνεις να καθεται πανω στο γραφειο και αν το χρειαστεις (μακρια απο εμας) το ξαναβαζεις και βλεπεις.Τα υπολοιπα επειδη ειναι ακριβως σαν τατουαζ αλλα και οπως λεει ενας συμφορουμιτης τα extra που βαζεις δεν θα περιμενεις να τα βγαλει το αμαξι στην μεταπωληση.Τα παιρνεις για να τα χαρεις.Αν δεν επρεπε να γυρισεις πισω.Τωρα κανε τον κινεζο,πες κοβει την ζεστη,ειναι θερμομονωτικα,πες οτι σου χρωσταν και κυκλοφορεις ετσι,πες πως καποτε κατι εγινε και εβαλες...
πολυ καλο !!! αστο οπως ειναι
πολυ καλο !!! αστο οπως ειναι
Πολυ αργα,η αποφαση παρθηκε!Αυριο πρωι-πρωι παω για ξυλωμα :original:Ισως δεν επρεπε να βαλω εξ αρχης μεμβρανες λογου χρωματος του αμαξωματος.Ακομα και τις μεσαιες που ειδα σε ενα μαυρο αμαξι μου φανηκαν κι αυτες σκουρες!
λιγο σκουρες ειναι, αλλα οχι κατι τραγικο!!!
σε γενικες γραμμες Βασιλη δεν θα ελεγα οτι ειναι ασχημο...., το νικελ που λεει και ο Φανης κανει λιγο μπαμ...:original:
εγω στην θεση σου εαν δεν με ενοχλουσε το βραδυ, θα το αφηνα οπως ειναι....thumb
Περιμενα να ακουσω και τη δικη σου γνωμη Αλεξη γιατι ξερεις οτι ακολουθω τις συμβουλες σου κατα γραμμα!:original:Ομως αυτη τη φορα θα κανω πως δεν ακουσα...:whistle:Και μου δωσες και μια καλη πασα για δικαιολογια.ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΙ...:whistle: :winkcool:
Αν όντως δεν βλέπεις το βράδυ αν θέλεις λέω ΑΝ βάλε μπροστά ένα τόνο πιο ανοικτές .
Μην το χαλάσεις έγινε ΩΡΑΙΟ !!!!!
Δεν ξερω ρε Μαρκο.Λεω να το ριξω ενα πλυσηματακι αυριο μπας και το δω με αλλο ματι.Παντως μπραβο στο παλικαρι,που μολις του ειπα οτι θελω να τις βγαλω αμεσως προθυμοποιηθηκε αφιλοκερδος να βαλουμε στα μπροστινα τζαμια τις μεσαιες thumb
Τι μάρκα είναι (μήπως είναι η Alu ligth τις Lummar)?
Τι μάρκα είναι (μήπως είναι η Alu ligth τις Lummar)?
Οχι,ειναι οι σκουρες της 3Μψ:original:
Για να τις βγάλεις όλες να ξέρεις οτι η πίσω είναι ρίσκο γιατί έχει τις αντιστάσεις .
Για να τις βγάλεις όλες να ξέρεις οτι η πίσω είναι ρίσκο γιατί έχει τις αντιστάσεις .
Το ρωτησα αυτο αλλα ειναι πολυ νωρις ακομα για να προκληθει ζημια μου ειπε.Στο φιναλε γι αυτο υπαρχουν οι ασφαλειες...:whistle:
Το είδες και αυτο?
Βλέπω να τις βγάζεις ...
Το είδες και αυτο?
Βλέπω να τις βγάζεις ...
Κατα 99,9% θα πεσει ξυλωμα!Αφου δεν μου κανει αισθηση να το οδηγησω ρε Μαρκο.
Κατα 99,9% θα πεσει ξυλωμα!Αφου δεν μου κανει αισθηση να το οδηγησω ρε Μαρκο.
Kρίμα ...
Δεν θέλεις να σε περνάνε για ασφαλίτικο ε???
Περιμενα να ακουσω και τη δικη σου γνωμη Αλεξη γιατι ξερεις οτι ακολουθω τις συμβουλες σου κατα γραμμα!:original:Ομως αυτη τη φορα θα κανω πως δεν ακουσα...:whistle:Και μου δωσες και μια καλη πασα για δικαιολογια.ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΙ...:whistle: :winkcool:
μ@λ@κι@ θα κανεις στο λεω.....:thumbsdown:
Μπα εδω στη λαρισα δεν υπαρχουν ασφαλιτικα 5αρια.
Δηλαδη Αλεξη εσενα σ'αρεσει περισσοτερο απο πριν?Αδυνατω να το πιστεψω :shok:
Μπα εδω στη λαρισα δεν υπαρχουν ασφαλιτικα 5αρια.
Δηλαδη Αλεξη εσενα σ'αρεσει περισσοτερο απο πριν?Αδυνατω να το πιστεψω :shok:
Εγώ θα έβαζα σιγα σιγα με την θραυση κρυσταλων κλιματοκομφορ τζάμια......:original:
Ας τις μεμβρανες ρε...., μια χαρά είναι!!!
Εγώ θα έβαζα σιγα σιγα με την θραυση κρυσταλων κλιματοκομφορ τζάμια......:original:
Ας τις μεμβρανες ρε...., μια χαρά είναι!!!
Τα κλιματοκομφορ δεν θα τα καλυψει η ασφαλεια.Εδω στο δικο σου που ειχε απο πριν και σου κανε ολοκληρη μανουρα η ασφαλιστικη για να στα αντικαταστησει και μαλιστα τοτε που δεναμε τα σκυλια με τα λουκανικα.Στο δικο μου θα μου πεταξει τιποτα no name,αμφιβολου ποιοτητας και ασε να φωναζω εγω μετα οτι επρεπε να μου περασουν κλιματοκομφορτ :th_Laie_67-1:
Konstantinos E60
11-08-13, 21:30
Μια χαρά είναι αφησέ το έτσι. Μην τις βγάλεις !
Μπαααα τωρα προεκυψε νεο προβλημα Κωνσταντινε.Το 'ριξε ακυρο η κυρια Αννα οποτε ... :sm-angry05: :th_Laie_67-1:
Τι έγινε ?? Μην τις βγάλεις Μπίλυ!!
Τι έγινε ?? Μην τις βγάλεις Μπίλυ!!
Πολυ αργα Αντρεα!!Πηγα,τις εβγαλα και δεν το μετανιωσα και καθολου!!!!:thumbsup::thumbsup:
Konstantinos E60
12-08-13, 11:49
Αν έβλεπες του Nick E60 θα άλλαζες γνώμη !
Του nick το αμαξι ηταν το πρωτο Ε60 που ζαχαρωσα και μαλιστα το ειχα και wall paper στον υπολογιστη μου.Αλλα ειχε αυτο το κατι που το εκανε να ειναι αρεστο.Αλλωστε οπως εγραψα και πιο πανω το δικο μου το εβλεπα οπως αυτοι που τους αρεσει να βλεπουν τατουαζ πανω στους αλλους αλλα οχι στον εαυτο τους.Πεντε μερες πουτο εβλεπα με τις μεμβρανες ξενερωνα και δεν μπορουσα να το συνηθησω κι ας μου λεγαν πολλα παιδια απο εδω μεσα οτι ειναι ωραιο.Συμπερασμα?Αν κατι δεν αρεσει σε σενα τον ιδιο μην μετανιωνεις για τιποτα. thumb
Καλά έκανες αφού δεν σου άρεσαν!
Υπάρχει και τελείως διάφανο που κόβει όμως τις ακτίνες του ηλίου.
Το ξερω Μαρκο αλλα δεν με παιρνει να δεινω κι αλλα λεφτα,τουλαχιστον τη δεδομενη στιγμη!
Αν έβλεπες του Nick E60 θα άλλαζες γνώμη !
ο Νίκος όμως δεν έχει τους χρωμιωμένους νεροχύτες ....
Ετσι νομιζω και 'γω.Και ουτε ηθελα να μπω στη διαδικασια να τους αλλαξω thumb
Konstantinos E60
12-08-13, 13:46
Ok. Απλα εγω δίνω περισσότερη βάση στην αποτελεσματικότητα των μεμβρανων και στην ακτινοβολία που γλυτώνεις παρα στην αντίθεση που κάνει το χρώμιο.
Ok. Απλα εγω δίνω περισσότερη βάση στην αποτελεσματικότητα των μεμβρανων και στην ακτινοβολία που γλυτώνεις παρα στην αντίθεση που κάνει το χρώμιο.
Συμφωνώ ασφαλώς !
εντελώς μεταξύ μας, και του Νίκου έχουν ένα θεματάκι τη νύχτα, περισσότερο μάλιστα αν βρέχει κιόλας.
Konstantinos E60
12-08-13, 14:19
Εγω παντως ψαχνω αφορμή να βαλω ποιο σκούρες στα μπροστά τζάμια και να βαλω επιτέλους και στο μπροστά παρμπρίζ.
Εγω παντως ψαχνω αφορμή να βαλω ποιο σκούρες στα μπροστά τζάμια και να βαλω επιτέλους και στο μπροστά παρμπρίζ.
στο μπροστινό παρμπρίζ θα βάλεις μόνο εκεί που θα σε πάω όταν έρθεις Αθηνα. :cheers:
Konstantinos E60
12-08-13, 14:41
στο μπροστινό παρμπρίζ θα βάλεις μόνο εκεί που θα σε πάω όταν έρθεις Αθηνα. :cheers:
Τελος Αυγούστου που θα εχω άδεια.thumb
Μήπως ξέχασες τα Στρουμφ???
Μήπως ξέχασες τα Στρουμφ???
Δεν ασχολουνται πια. Αμα εισαι σωστος στα υπολοιπα κανεις δεν δινει σημασια. Στο ΚΤΕΟ θα εχεις προβλημα με φιμε μπροστα. Με διαφανο (αν δεν το πεις) οχι. Κι αυτο λυνεται βεβαια.
ξερετε που μπορω να βρω μεμβρανες 3Μ, llumar κλπ χωρις τοποθετηση μονο υλικο, σε φυσιολογικη τιμη, γιατι οπου εχω ρωτησει ζητανε παραπανω και απ τις τοποθετημενες...
μια τελευταια προσπαθεια πριν ξανα παραγγειλω απο εξω!
Μόνο στο ebay!!!
Mαρκο και στο ebay τσιμπημενες ειναι, αν εχεις βρει κατι στειλε λινκ!!
απο αλλου τις βρισκω αλλα παμε για μηνα παραδοση!
(B)e(M)y(W)ings
09-09-13, 04:58
Αυτό το "σφουγγαρακι" μπαίνει από το εσωτερικό της πόρτας ως προστατευτικό για τα φιμε γιατί έχει σκληρή τσιμουχα από μέσα η πόρτα κ θα σου κάνει γρατζουνιές τις μεμβράνες. Το είχα πάθει. Βαλ'τα....
Sent from my LT28h using Tapatalk 4
Τωωωωωρα?Οχι μονο εβαλα αλλα εδειχνε γυφτικο ολο το αμαξι και σε λιγοτερο απο μια βδομαδα ξαναπηγα και τις ξυλωσα!
Mαρκο και στο ebay τσιμπημενες ειναι, αν εχεις βρει κατι στειλε λινκ!!
απο αλλου τις βρισκω αλλα παμε για μηνα παραδοση!
Στην 3Μ δεν πουλανε απευθειας... ειχα επικοινωνησει και εγω και με εστειλαν σε γενικο αντιπροσωπο τους για να αγορασω απο αυτον με το μετρο.. εχει εναν στη αθηνα και εναν στην θεσσαλονικη. Παντως η τιμη για ενα αυτοκινητο ειναι γυρω στα 50ευρα κατω, αν το πηγαινες να το περασουν αυτοι.. εαν εχεις τα παντα απο εργαλεια τοποθετησης σε συμφερει να αγορασεις μεμβρανη χυμα γιατι γλυτωνεις ενα νταρικο...αν οχι θα σου βγει πολυ παραπανω εκτος και αν θες να κανει δουλιτσα με κοσμο..αν θελεις σου στελνω τα τηλεφωνα
Πέρασα πρόσφατα σε όλο το αμάξι μου φιμέ μεμβράνες αλλά στο πίσω τζάμι όπως σε όλα τα e92 επειδή έχει πολλά μπιμπίκια στην κορυφή δεν κόλλησε πολύ καλά η μεμβράνη και δεν φαίνεται ωραία, έχω στο νου μου κάτι πειραματάκια να κάνω μπας και το βελτιώσω αλλά πριν το κάνω θα ήθελα την γνώμη κάποιον που είχαν το ίδιο πρόβλημα με εμένα και το έλυσαν…ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
Πέρασα πρόσφατα σε όλο το αμάξι μου φιμέ μεμβράνες αλλά στο πίσω τζάμι όπως σε όλα τα e92 επειδή έχει πολλά μπιμπίκια στην κορυφή δεν κόλλησε πολύ καλά η μεμβράνη και δεν φαίνεται ωραία, έχω στο νου μου κάτι πειραματάκια να κάνω μπας και το βελτιώσω αλλά πριν το κάνω θα ήθελα την γνώμη κάποιον που είχαν το ίδιο πρόβλημα με εμένα και το έλυσαν…ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
Πατα το συχνα, θα στρωσει καπως.
σε καταστημα σε αυτη την περιπτωση το βγαζουν και ξαναπερνανε αλλη μεμβρανη... τωρα εαν τις περασες μονος σου μαλλον δεν υπαρχει λυση για να φτιαξει η υπαρχουσα ζημια. θα ηταν προτιμοτερο να αγορασεις ενα κομματι και να το περασεις παλι η να πας να στο αλλαξουν στο μαγαζι που τοποθετηθηκαν...
σε καταστημα σε αυτη την περιπτωση το βγαζουν και ξαναπερνανε αλλη μεμβρανη... τωρα εαν τις περασες μονος σου μαλλον δεν υπαρχει λυση για να φτιαξει η υπαρχουσα ζημια. θα ηταν προτιμοτερο να αγορασεις ενα κομματι και να το περασεις παλι η να πας να στο αλλαξουν στο μαγαζι που τοποθετηθηκαν...
Μαρεσει που έγραψα ότι το έχουν το πρόβλημα όλα τα e92,τα έβαλα σε κατάστημα και ψάχνω μια λύση, δεν έχει να κάνει με την τοποθέτηση αλλά με το τζάμι που έχει αυτή η σειρά.
Μαρεσει που έγραψα ότι το έχουν το πρόβλημα όλα τα e92,τα έβαλα σε κατάστημα και ψάχνω μια λύση, δεν έχει να κάνει με την τοποθέτηση αλλά με το τζάμι που έχει αυτή η σειρά.
ωραια!!! τοτε δεν υπαρχει λυση για να στρωσει λογικα!!!! γιατι αυτο θα μαζεψει σκονη στην κολλα στο σημειο που δεν ειναι καλα κολλημενο και στην προσπαθεια σου να το στρωσεις με καποιο ''τρικ'' ζεσταματος θα δημιουργησει ''νευρο'' στην μεμβρανη η ακομα και να γινει ζημια στη μεμβρανη με αποτελεσμα να ειναι ακομα πιο ασχημο στο ματι σου!!!! εγω θα πηγαινα στο καταστημα για να ξαναπερασουν αυτο το τζαμι να τελειωνω, δεν δικαιολογειται να μην κολλησει μια ζελατινα καλα..αλλο να κανει καποιες φουσκαλες λογω των αντιστασεων στο τζαμι και αλλο να μην κολλησει καλα, σε αυτη την περιπτωση μαλλον η μεμβρανη ειναι μαπα και καθολου ευκαμπτη και γενικα ευκολοδουλευτη!!!! καλη τυχη στο επιχειρημα σου να την στρωσεις !!!
ωραια!!! τοτε δεν υπαρχει λυση για να στρωσει λογικα!!!! γιατι αυτο θα μαζεψει σκονη στην κολλα στο σημειο που δεν ειναι καλα κολλημενο και στην προσπαθεια σου να το στρωσεις με καποιο ''τρικ'' ζεσταματος θα δημιουργησει ''νευρο'' στην μεμβρανη η ακομα και να γινει ζημια στη μεμβρανη με αποτελεσμα να ειναι ακομα πιο ασχημο στο ματι σου!!!! εγω θα πηγαινα στο καταστημα για να ξαναπερασουν αυτο το τζαμι να τελειωνω, δεν δικαιολογειται να μην κολλησει μια ζελατινα καλα..αλλο να κανει καποιες φουσκαλες λογω των αντιστασεων στο τζαμι και αλλο να μην κολλησει καλα, σε αυτη την περιπτωση μαλλον η μεμβρανη ειναι μαπα και καθολου ευκαμπτη και γενικα ευκολοδουλευτη!!!! καλη τυχη στο επιχειρημα σου να την στρωσεις !!!
Δεν έχει να κάνει με το στρώσιμο φίλε αλλά με το τζάμι, έχει όλο μπιμπίκια και εκεί δεν κολλάει καλά η μεμβράνη, το ίδιο πρόβλημα έχουν πολλά μέλη του φόρουμ με 92αρια απλά ψάχνω μην έκανε κανείς καμιά πατέντα ώστε να το βελτιώσει…
Δεν έχει να κάνει με το στρώσιμο φίλε αλλά με το τζάμι, έχει όλο μπιμπίκια και εκεί δεν κολλάει καλά η μεμβράνη, το ίδιο πρόβλημα έχουν πολλά μέλη του φόρουμ με 92αρια απλά ψάχνω μην έκανε κανείς καμιά πατέντα ώστε να το βελτιώσει…
Πατα το συχνα γυρω απο τα μπιμπικια, καποια στιγμη θα κολλησει λιγο καλυτερα απο πριν. Μη περιμενεις να κολλησει 100% οπως στο "καθαρο" τζαμι.
Konstantinos E60
12-09-13, 00:25
Ησουν παρόν στην τοποθέτηση ?
Πριν στο τοποθετήσουν έβαλαν την μεμβράνη στην εξωτερική πλευρά του παρπρίζ και την ζέσταναν να παρει την φόρμα-κλίση του παρμπρίζ ?
https://www.suntamers.com/auto/dotmatrix.htm
Vinyl The kind that vinyl letters are made from. We will trim a piece just big enough to cover the dots on the outside and apply it dry on the inside with the use of a hard card wrapped in paper towel. After it is applied we trim the excess off of the bottom edge by hand and then start the window film from that point. 98% perfect job $25.00.
2 Paint themThe dots can be left untinted, the film allowed to dry for a couple of hours, then painted. The best way to paint the dots is to use a flat black enamel spray paint. Mask off the tinted area and upholstery trim with plenty of plastic and masking tape. We make sure to get a good straight edge where the paint will meet the tint. 100% perfect $50.00.
Ησουν παρόν στην τοποθέτηση ?
Πριν στο τοποθετήσουν έβαλαν την μεμβράνη στην εξωτερική πλευρά του παρπρίζ και την ζέσταναν να παρει την φόρμα-κλίση του παρμπρίζ ?
Ναι Κωνσταντίνε κανονικα, γενικά σαν δουλειά έγινε πολύ καλή σε όλο το αμαξι, το πίσω τζάμι μας τα χαλάει όμως...
Το ίδιο ισχύει και στα Ε46.Το ίδιο έχω και εγώ στο δικό μου. Στη μεταξοτυπία αυτή δεν γίνεται να κάτσει 100% σωστά καμία μεμβράνη, δυστυχώς.
Μόνες εναλλακτικές αυτές που πόσταρε ο Φάνης απο πάνω.
https://www.suntamers.com/auto/dotmatrix.htm
Φάνη κάτι τέτοιο σκεφτόμουν και εγώ να κάνω, να βάψω το κομμάτι με σπρέι που βάφουμε φανάρια η με plastic dip αλλά δεν ξέρω αν γίνει ωραίο, και θέλει και καλό μόνωνα μέσα το αμάξι.
Konstantinos E60
12-09-13, 00:35
Ε τότε ή δεν το έβρεξαν αρκετά ή δεν καθάρισαν καλά το τζάμι πριν το περάσουν.
Μην το σκέφτεσαι πήγαινε και ζήτα να στο ξαναπεράσουν γιατι με τον καιρό και τον ήλιο τα μπιμπίκια ,εφόσον λές οτι είναι πολλά, θα γίνουν ποιο μεγάλα.
Το ίδιο ισχύει και στα Ε46.Το ίδιο έχω και εγώ στο δικό μου. Στη μεταξοτυπία αυτή δεν γίνεται να κάτσει 100% σωστά καμία μεμβράνη, δυστυχώς.
Μόνες εναλλακτικές αυτές που πόσταρε ο Φάνης απο πάνω.
bill εσύ έχεις δοκιμάσει κάτι???
Ε τότε ή δεν το έβρεξαν αρκετά ή δεν καθάρισαν καλά το τζάμι πριν το περάσουν.
Μην το σκέφτεσαι πήγαινε και ζήτα να στο ξαναπεράσουν γιατι με τον καιρό και τον ήλιο τα μπιμπίκια ,εφόσον λές οτι είναι πολλά, θα γίνουν ποιο μεγάλα.
Τα μπιμπίκια τα έχει το τζάμι δεν τα έκανε η μεμβράνη, και αφού έχει μπιμπίκια η μεμβράνη δεν κολλάει καλά απάνω τους…
Φάνη κάτι τέτοιο σκεφτόμουν και εγώ να κάνω, να βάψω το κομμάτι με σπρέι που βάφουμε φανάρια η με plastic dip αλλά δεν ξέρω αν γίνει ωραίο, και θέλει και καλό μόνωνα μέσα το αμάξι.
Εγω δεν εβαλα τιποτα, το πατουσα συχνα και εχει στρωσει καπως. Μη βαλεις dip. Δοκιμασε με μαυρο βινυλιο.
bill εσύ έχεις δοκιμάσει κάτι???
Οχι δεν έχω δοκιμάσει κάτι, απλά το έκανα γαργάρα :original:
Σε καμία περίπτωση μην πας να στο αλλάξουν και μην αλλάξεις την πίσω μεμβράνη, δεν πρόκειται να φτιάξει!
Μπορεί άνετα στο βάλε βγάλε να σου χαλάσει τις αντιστάσεις που είναι στο πίσω τζάμι! Εχει συμβεί σε πολλούς που είπαν να "παίξουν" με το συγκεκριμένο θέμα.
Για εμένα καλύτερα αστο οπως είναι και ξέχνα το.Δεν αξίζει το ρίσκο.
7 χρόνια που έχω τις μεμβράνες το ίδιο έχει παραμείνει, ακριβώς όπως όταν έκατσε την πρώτη μέρα,οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος επιδείνωσης του φαινομένου thumb
Εγω δεν εβαλα τιποτα, το πατουσα συχνα και εχει στρωσει καπως. Μη βαλεις dip. Δοκιμασε με μαυρο βινυλιο.
Μαύρο βινύλιο σε σπρέι είναι αυτό???δεν το γνωρίζω το υλικό αυτο...
Μαύρο βινύλιο σε σπρέι είναι αυτό???δεν το γνωρίζω το υλικό αυτο...
Σαν τη μεμβρανη ειναι.
Οχι δεν έχω δοκιμάσει κάτι, απλά το έκανα γαργάρα :original:
Σε καμία περίπτωση μην πας να στο αλλάξουν και μην αλλάξεις την πίσω μεμβράνη, δεν πρόκειται να φτιάξει!
Μπορεί άνετα στο βάλε βγάλε να σου χαλάσει τις αντιστάσεις που είναι στο πίσω τζάμι! Εχει συμβεί σε πολλούς που είπαν να "παίξουν" με το συγκεκριμένο θέμα.
Για εμένα καλύτερα αστο οπως είναι και ξέχνα το.Δεν αξίζει το ρίσκο.
7 χρόνια που έχω τις μεμβράνες το ίδιο έχει παραμείνει, ακριβώς όπως όταν έκατσε την πρώτη μέρα,οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος επιδείνωσης του φαινομένου thumb
Το βλέπω και τρελαίνομαι bill αυτό είναι το κακό, δεν το ξερά ότι θα γινόταν έτσι,ούτε με ενημέρωσε αυτός που μου τις έβαλε, το έμαθα κατόπιν εορτής.
Σαν τη μεμβρανη ειναι.
Μαύρο αυτοκόλλητο???
Μαύρο αυτοκόλλητο???
Ναι για να πατησει πανω στα μπιμπικια και απο πανω η μεμβρανη.
Ναι για να πατησει πανω στα μπιμπικια και απο πανω η μεμβρανη.
Λες να γίνει καλύτερο??εγώ φοβάμε μην δεν κολλάει ούτε το αυτοκόλλητο αυτό...
Λες να γίνει καλύτερο??εγώ φοβάμε μην δεν κολλάει ούτε το αυτοκόλλητο αυτό...
Εσυ ξερεις. Εγω δεν ασχοληθηκα ποτε τοσο πολυ, συμβιβαστηκα με το γεγονος οτι στα μπιμπικια δεν θα κολλησει ΠΟΤΕ 100% και το αφησα οπως ειναι.
Εσυ ξερεις. Εγω δεν ασχοληθηκα ποτε τοσο πολυ, συμβιβαστηκα με το γεγονος οτι στα μπιμπικια δεν θα κολλησει ΠΟΤΕ 100% και το αφησα οπως ειναι.
Θα το παλέψω μπας και βρω άκρη γιατί δεν μπορώ να βλέπω έτσι το τζάμι τις κούκλας μου.
Το βλέπω και τρελαίνομαι bill αυτό είναι το κακό, δεν το ξερά ότι θα γινόταν έτσι,ούτε με ενημέρωσε αυτός που μου τις έβαλε, το έμαθα κατόπιν εορτής.
Και εγω έτσι ακριβώς το έμαθα μην νομίζεις...Κατόπιν εορτής thumb
Τα δικα μου ειναι ολα περασμενα τελεια ουτε φυσκες ουτε νευρα.
θελει υπομονη και ορεξει για να περάσουν αλλιως κανουν μισοδουλειες.
Δεν μιλάμε για φούσκες και νερά φίλε,μιλάμε για αυτό
https://www.youtube.com/watch?v=xd-yAGgOqG0 κάπως έτσι είναι και εμένα το πίσω τζάμι, εσένα δεν είναι έτσι???
Δεν μιλάμε για φούσκες και νερά φίλε,μιλάμε για αυτό https://www.youtube.com/watch?v=xd-yAGgOqG0 κάπως έτσι είναι και εμένα το πίσω τζάμι, εσένα δεν είναι έτσι???
Δηλαδή τι κάνει κολάει μια μαύρη ταινία στο πάνω μέρος;
Και δεν φαίνεται σε αυτήν η μεταξοτυπια;;;
Νομίζω ότι η μόνη λύση Νικ είναι αυτη που σου είπα...
Προσπαθώ μάρκο μπας και βρω κάτι πιο απλό, εδώ ο τύπος κολλάει αυτοκόλλητο μαύρο και το καλύπτει λέει τώρα δεν ξέρω κατά πόσο υλοποιείται αυτό...
dimitrisx_larissa
13-09-13, 21:48
ηρθε η ωρα ν ανεβασω 2 φωτο να δειτε τις αντιλιακες μου μεμβρανες κ ν ακουσω την γνωμη σας!
https://img812.imageshack.us/img812/278/jwpv.jpg
https://img706.imageshack.us/img706/7880/q4dv.jpg
Δεν μιλάμε για φούσκες και νερά φίλε,μιλάμε για αυτό https://www.youtube.com/watch?v=xd-yAGgOqG0 κάπως έτσι είναι και εμένα το πίσω τζάμι, εσένα δεν είναι έτσι???
Οχι δεν φαινεται τιποτα λαθος στο δικομου :original:
ηρθε η ωρα ν ανεβασω 2 φωτο να δειτε τις αντιλιακες μου μεμβρανες κ ν ακουσω την γνωμη σας!
Ωραιοτατες φαινονται thumb
Παίδες ερώτηση.θελω να βάλω μεμβράνες (οχι στο BMW) και απ οτι έψαξα για κατι οικονομικό σχετικά είμαι μεταξύ global και aswf. Έχουμε άποψη για κάποια απ τις δυο η έχουμε κάποια αλλη πρόταση; Απλα δεν θελω να ξεφύγω οικονομικά 3m lumar κλπ. Της 3m η οικονομική σειρά όλοι μου είπαν ότι ειναι κατωτέρη απ τις δυο που ανέφερα πιο πριν.
Παίδες ερώτηση.θελω να βάλω μεμβράνες (οχι στο BMW) και απ οτι έψαξα για κατι οικονομικό σχετικά είμαι μεταξύ global και aswf. Έχουμε άποψη για κάποια απ τις δυο η έχουμε κάποια αλλη πρόταση; Απλα δεν θελω να ξεφύγω οικονομικά 3m lumar κλπ. Της 3m η οικονομική σειρά όλοι μου είπαν ότι ειναι κατωτέρη απ τις δυο που ανέφερα πιο πριν.
Σε Madico έχεις δει? :original:
Δεν μου τις πρότεινε κάποιος σε όσους ρώτησα εδω Βασίλη. Μιλάω πάντα για θες/νίκη και δεν ξερω κάποιος αν τις δουλεύει κιόλας εδω
aswf φοράω εγώ εδώ και 2 χρόνια περίπου. Δεν έχουν πάθει κάτι.
Ρίξε μια ματιά στην carglass είχε βάλει φίλος μου και είναι πολύ ευχαριστημένος.
Τρέχει προσφορά...
Προσφορά που σε ποιο μαγαζί;γενικα σε όλα τα καταστήματα; Να πω την αληθεια άλλαξα μπαρμπριζ στην συγκεκριμένη εταιρία και δεν έμεινα ικανοποιημένος,μου έκαναν και ζημιά την οποία πήγαν να την περάσουν στα ψιλά γράμματα και αφου την ειδα εγω τότε μονο μου την κάλυψαν !!!
VasilisG85
08-03-17, 18:05
Καλησπέρα παιδιά,
Υπάρχει κάποιος Θεσσαλονίκη που να περνάει αντηλιακές μεμβράνες?
Αν ναι ας μου στείλει pm,
Ευχαριστώ..
Panos 316T
16-05-17, 19:34
Θελω να αντικαταστησω τη μεμβρανη που φοραει στο πισω τζαμι λογω οτι εχουν δημιουργηθει φουσκες.
Πηγα σε ενα υποκαταστημα της carglass και το τυπακι μου ειπε οτι πιθανον να μου χαλασουν οι αντιστασεις γιατι πρεπει να το ξυσει για να βαλει την καινουρια.
Το χει κανει καποιος ; ισχυει;
Θελω να αντικαταστησω τη μεμβρανη που φοραει στο πισω τζαμι λογω οτι εχουν δημιουργηθει φουσκες.
Πηγα σε ενα υποκαταστημα της carglass και το τυπακι μου ειπε οτι πιθανον να μου χαλασουν οι αντιστασεις γιατι πρεπει να το ξυσει για να βαλει την καινουρια.
Ναι ισχυει, υπάρχει πιθανότητα να χαλάσει η αντίσταση. Θέλει πολύ προσοχή.
Τη μάρκα φοραγες και φούσκωσε;
Christopherk
16-05-17, 21:42
Νομίζω ότι το φούσκωμα έχει να κάνει με την τοποθέτηση και όχι με την μάρκα.
Απο το 2009 που αγόρασα το E46,εχει φούσκες.Κανένα πρόβλημα.
Γενικά η τοποθέτηση που είχε γίνει απο τον προηγούμενο κάτοχο,είχε αρκετά ψεγάδια.
Δεν έκανα κάποια άλλαγη-τροποποίηση.
Πιθανόν η ποιότητα του φίλμ thumbνα υπερίσχυσε της εφαρμογής στα κρύσταλα....
Panos 316T
16-05-17, 22:45
της 3Μ πάνω από 10 χρόνια.
Δε θέλω να το αφήσω έτσι γιατι μου είναι άσχημο να το βλέπω έτσι.
Μάλλον θα το ρισκάρω αφού πάρω και μια 2η γνώμη από άλλο μαγαζί.
:+1: Αυτό με τις αντιστάσεις ισχύει!! Εδώ φαντάσου ισχύει ακόμα και κατά την τοποθέτηση, πόσο μάλλον κατά την αφαίρεση! Πρόσεξε το Πάνο :original:
Πανο υπάρχει και η λύση της αντικατάστασης, αν έχεις θραύση...
θεσσαλονικη μου ειπαν οτι εχει καποιον καλο στην τουμπα,ανω ,κατω δεν ξερω...τον γνωριζει κανεις? και ειναι και πιο οικονομικος.
θελω να βαλω μεμβρανες σε αποχρωση μπλε τιντ.παλιοτερα εδω θεσσαλονικη ειχε το carshop εδω την foliatech που εβγαζε ενα καταπληκτικο μπλε.ομως τωρα δουλευουν την 3Μ που δεν εχει μπλε οπως και καμμια αλλη εκτος απο την madico.πολυ καλη εταιρεια αλλα εδω θεσσαλονικη πλεον δεν εχει αντιπροσωπο-καταστημα.ξερει κανεις καποιον θεσσαλονικη που να δουλευει μπλε μεμβρανη? γινεται να παραγγειλω απο αττικη και να μου τις περασει καποιος εδω? θα το εκαναν? γιατι φανταζομαι ο καθενας θελει να πουλησει την δικια του μαρκα που δουλευει.
stavros116
13-07-20, 15:00
Επειδη ο ηλιος καιει και η ζεστη ανηποφορη ειπα να βαλω αντιλιακες μεβρανες...
44923
και
44924
και
44925
και
44926
τα στορακια που κατεβαινουν σαυτο το υπεροχο βιντεο της 7αρας στο 5:12 μπαινουν μονο σαυτο το μοντελλο και οχι αφτερ?
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=28705