Επιστροφή στο Forum : Διαφημισεις κινητης τηλεφωνιας...
Απο τα λιγα επαγγελματα που εχουν ακομη ενδιαφερον στη δουλεια τους και διαφημιζονται πολυ εντονα, ειδικα στην TV,ειναι οι εταιρειες κινητης τηλεφωνιας.
Μια απο αυτες,η Wind,διαλεξε ενα διαφορετικο στυλ διαφημησης απο αυτο που μας ειχε συνηθισει,εννοω αυτο με τον Προεδρα και τις απιστευτες αστειες ατακες του,δινοντας εμφαση στον ανθρωπο και την προσπαθεια του να "επιβιωσει" με ολες αυτες τις δυσκολες συνθηκες που καλειται να αναταπεξελθει σημερα.
πιθανον την εχετε δει,αν οχι δειτε την:
https://www.youtube.com/watch?v=n8RusQfZnWo"]https://www.youtube.com/watch?v=n8RusQfZnWo
"...Και δεν εχει σημασια που δεν ειναι παντα ο ενας διπλα στον αλλο, σημασια εχει πως για τα παντα προσπαθουν ΜΑΖΙ"
Μπραβο τους!!!thumb
ΥΣ....βεβαια δεν εχω καταλαβει,γιατι: «Όταν οι ανθρωποι προσπαθούν, οι εταιρείες πρέπει να προσπαθούν περισσότερο»
δηλαδη αν οι ανθρωποι δεν προσπαθουν , οι εταιρειες τι κανουν???
...εσεις τι λετε???.....:original:
Bazil Van Sinner
27-05-13, 19:08
απατη τρελλη!!!!
ρισπεκτ στα μυαλα των διαφημιστων,αλλα εδω μιλαμε
για την παραπλανηση!!!τι σχεση εχει η τουλα και ο γιωργος με
το λογαριασμο που μου ερχεται καθε μηνα???
πολλες συμπαθω ,και τις βλεπω σαν μικρου μηκους ταινιες,αλλα
φρικαρω με τον σκοπο τους και τον τροπο που χειραγωγουν
ενα μεγαλο κομματι της αγοραστικης δυναμης.
απατη τρελλη!!!!
ρισπεκτ στα μυαλα των διαφημιστων,αλλα εδω μιλαμε
για την παραπλανηση!!!τι σχεση εχει η τουλα και ο γιωργος με
το λογαριασμο που μου ερχεται καθε μηνα???
πολλες συμπαθω ,και τις βλεπω σαν μικρου μηκους ταινιες,αλλα
φρικαρω με τον σκοπο τους και τον τροπο που χειραγωγουν
ενα μεγαλο κομματι της αγοραστικης δυναμης.
Τύπε, δεν είσαι συγκεντρωμένος. Άννα τη λένε την κοπέλα, είναι αστέρι όπως βλέπεις, μπορείς να γράψεις και το όνομά της ανάποδα, προσπαθεί για κάτι καλύτερο, όχι δεν εννοούν τον Γιώργο.
Bazil Van Sinner
27-05-13, 19:16
Τύπε, δεν είσαι συγκεντρωμένος. Άννα τη λένε την κοπέλα, είναι αστέρι όπως βλέπεις, μπορείς να γράψεις και το όνομά της ανάποδα, προσπαθεί για κάτι καλύτερο, όχι δεν εννοούν τον Γιώργο.
τυπε τσιμπησες :th_Laie_67-1:
Mε μότο το «Όταν οι ανθρωποι προσπαθούν οι εταιρείες πρέπει να προσπαθούν περισσότερο», η γνωστή εταιρεία κινητής, σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ Wind, επιστρέφει με ένα νέο διαφημιστικό σποτ, πρωτότυπο και πάνω απ' όλα δοσμένο με απλή και καθημερινή ματιά όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει και με προηγούμενες δουλειές της.
Το σποτ περιγράφει την καθημερινότητα ενός ζευγαριού με τελείως διαφορετικά ωράρια, καθώς η Άννα εργάζεται νύχτα, και ο Γιώργος μέρα, και παρά το γεγονός ότι περνούν πολλές ώρες την ημέρα χωριστά, προσπαθούν πάντα μαζί να φτιάξουν κάτι καλό για τους ίδιους αλλά και τους αγαπημένους τους. Όπως ακριβώς λοιπόν προσπαθεί το ζευγάρι αυτό, το οποίο τρέχει, όπως ο μέσος Έλληνας καθημερινά προκειμένου να τα βγάλει πέρα, έτσι ακριβώς προσπαθεί η Wind επί τρία συναπτά έτη, μειώνοντας σταθερά τις τιμές της με σκοπό να κάνει τα πακέτα της ιδανικά για όλους.
Πηγή: https://www.queen.gr/KALYTERH-ZWH/SAVE-TIME-SAVE-MONEY/item/73972-wind-deite-to-neo-tryfero-spot-tis-gnostis-etaireias-video#ixzz2UVxSjRoj
Αννα,δουλευει νυχτα σε μαιευτικη κλινικη, δεν εχει μεσον για μερα προφανως.......thumb
δεν μου απαντησατε ομως.....
H δύναμη του μάρκετινγκ... :p
Τι να πούμε?
Ο κλάδος της κινητής είναι ο κλάδος με τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό στην Ελλάδα. Το αποτέλεσμα αυτού του ανταγωνισμού το βαπτίσαμε ανταπόδοση.
Αν το γενικεύσουμε, έτσι που πανε τα πράγματα στην Ελλάδα το σλόγκαν πρέπει να τροποποιηθεί ως εξής:
"Όταν οι εταιρείες προσπαθούν, οι άνθρωποι πρέπει να προσπαθούν περισσότερο".
Το μόνο που προσπαθούν οι εταιρείες είναι να αυξήσουν τα κέρδη τους, τα υπόλοιπα είναι για τους αφελείς.
https://www.youtube.com/user/funnymadshow?v=HzKPg0PM88M
Ο Ελληνας ειναι μεγαλο τζανκι με τα τζιβιτζιλικια αυτα (ιντερνετ, τιβι, κινητο), θα τα πληρωΝει μεχρι τελικης. ΜαμουχαΛοι.
Aισχος.Δεν ξερω τι εμπειριες εχετε εσεις απο την wind εγω παντως μεσα σε 3 μηνες οσες φορες και αν εκανα τις πραξεις τα λεπτα δεν εβγαιναν,και οι λογαριασμοι ηταν στον θεο.Ισως ειμαι μοναδικη περιπτωση αλλα η απαντηση τους ηταν να μην το ψαξω γιατι ουτε στους ιδιους βγαινει.Οσο για την vodafone μου φαινεται ακριβη για την δουλεια που την θελω!Η κοσμοτε βγηκε η καλυτερη σε οτι την χρειαζομαι αν και πριν λιγα χρονια ακουγα οτι καποιοι αλλοι εχουν απληρωτους λογαριασμους και την πληρωνουν αλλοι την νυφη!