PDA

Επιστροφή στο Forum : Για τους ποοοοολύ άρρωστους!!!!

trueno
26-05-13, 22:08
Πριν βγάλετε το αμάξι βόλτα...

https://forecast.uoa.gr/greek/dustindx.php

Το ξέρω , ειμαι βαριά αρρωστος.......χαχα

aristent
26-05-13, 22:19
Μια προγνωση και για ζουζουνια και ειμαστε ΟΚ!!!:thumbsup:

trueno
26-05-13, 22:25
Μια προγνωση και για ζουζουνια και ειμαστε ΟΚ!!!:thumbsup:

Για ζουζουνια η μόνη γιατρεια να πηγαινεις μεχρι 120...και πάλι παίζεται.Ε ,αυτό δεν γινεται....

A8hnaios
26-05-13, 22:27
Για ζουζουνια η μόνη γιατρεια ...

Διαφανη Zελατινα! το καλυβεις ολο και καθαρισες...! :whistle:

trueno
26-05-13, 22:33
Διαφανη Zελατινα! το καλυβεις ολο και καθαρισες...! :whistle:

Το εχω σκεφτει για τον εμπρός προφυλακτηρα , αλλά θα φαίνεται...Και δεν μπορω να κάνω τίποτα για το παρμπρίζ, αυτό ειναι που με τρελαίνει περισσότερο...Ξεκινάς με το αμάξι στην πένα και ξαφνικά αρχίζουν τα ζντουπ!! ζντούπ!! και γίνεται το παρμπρίζ σκ@τ@...

E46 POWER
26-05-13, 22:40
Για ζουζουνια η μόνη γιατρεια να πηγαινεις μεχρι 120...και πάλι παίζεται.Ε ,αυτό δεν γινεται....

Δεν ξέρω που είσαι αλλα τα δικά σας ζουζουνια αντέχουν πολύ. Εδώ στις Σέρρες παντως στα 90 km γίνονται tatoo στο τζάμι!!

fanisk
26-05-13, 22:46
Μη γινεστε υπερβολικοι. Χαλαρη βολτα μετα το ταξιδι να κρυωσει το αμαξι και πλυντηριο. Μια φορα στο τοσο δεν κανει τοση αραχνη η βουρτσα.

giannis_compact
26-05-13, 23:30
Μη γινεστε υπερβολικοι. Χαλαρη βολτα μετα το ταξιδι να κρυωσει το αμαξι και πλυντηριο. Μια φορα στο τοσο δεν κανει τοση αραχνη η βουρτσα.

Παραδέχομαι. :thumbsup: Και εγώ το βάζω μια στο τόσο και μια χαρά είναι το αυτοκίνητο.

Tsakirakos
27-05-13, 01:35
και εγω μονο βουρτσα το βαζω και δεν επαθε τιποτα...μονο αραχνη και γρατζουνιες εχει!

Χρίστος
27-05-13, 04:52
που ειναι τωρα ο Αλεξης να διδαξει πως στρωνουμε τα αλουμινοχαρτα???

Απλωνεις, πας βολτα, μαζευεις και εχεις και ετοιμο μεζε για το τζακι...!!!!