Επιστροφή στο Forum : [E46] αναβόσβησμα φλας(κλειδωμα-ξεκλειδωμα)
dimitrisx_larissa
25-05-13, 15:59
εχω μαθει οτι σε μερικα 46αρια στο κλειδωμα-ξεκλειδωμα αναβοσβηνουν τα φλας! μιλαμε παντα χωρις συναγερμο...
ισχυει κατι τετοιο????
αν ναι... τι πρεπει να κανω στο δικο μου για ν αναβουν???
https://bmwfans.gr/forum/images/smilies/ducatisti/thanks.gif
Να το προγραμματίσεις :)
Εντιτ
Μαλλον χρειαζεσαι κ το module, νομιζω οτι ειναι φτηνο ομως. Δες στο ebay
Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk
dimitrisx_larissa
25-05-13, 16:16
εδω στη λαρισα υπαρχει κανεις??
η στη 8εσσαλια?
μεσω του διαγνωστικου ε?
HLIAS - E36
25-05-13, 18:23
εδω στη λαρισα υπαρχει κανεις??
η στη 8εσσαλια?
μεσω του διαγνωστικου ε?
Πήγαινε σε μαγαζί με ηχοσυστήματα, συναγερμούς, κ.λ.π. αυτοί ξέρουν αλλιώς ρώτα σε συνεργείο ή ηλεκτρολόγο... Αν θες ονόματα έχω να σου προτείνω...thumb Στείλε μου προσωπικό μήνυμα να σου πω...
giannis_compact
25-05-13, 18:51
Άν δεν έχεις συναγερμό, ρυθμίζεις ΜΟΝΟ μέσω GT1 τη λειτουργία να αναβοσβήνουν τα φλας στο κλείδωμα-ξεκλείδωμα. Δε χρειάζεσαι κανένα μοντουλάκι, μόνο να ενργοποιήσεις τη λειτουργία.
Άν δεν έχεις συναγερμό, ρυθμίζεις ΜΟΝΟ μέσω GT1 τη λειτουργία να αναβοσβήνουν τα φλας στο κλείδωμα-ξεκλείδωμα. Δε χρειάζεσαι κανένα μοντουλάκι, μόνο να ενργοποιήσεις τη λειτουργία.
Σωστα ετσι ειναι
Sent from my mobile
Σωστα ετσι ειναι
Sent from my mobile
Ακριβώς έτσι...
Eτσι να φανταστώ γίνεται και σε z4 e85?
giannis_compact
25-05-13, 21:33
Eτσι να φανταστώ γίνεται και σε z4 e85?
Ναι thumb
nikos valvetronic
25-05-13, 21:35
Πας στην BMW,στο βάζουν στο διαγνωστικό και σου λένε τι λειτουργίες υποστηρίζει ο εγκέφαλός σου και ενεργοποιείς αυτές που θέλεις ή ρυθμίζεις τις ήδη υπάρχουσες.Π.χ. τι έκανα εγώ:
1.Αυτόματο κλείδωμα κατά την κίνηση του αυτοκινήτου
2.Φλας στο κλείδωμα(δεν το κάνει και στο ξεκλείδωμα)
3.Ένα πάτημα ξεκλείδωμα μόνο πόρτα οδηγού δεύτερο πάτημα όλες οι
ασφάλειες.
4.Ρύθμιση αισθητήρα φώτων στο νορμάλ από ευαίσθητο που ήταν.
5.Ακουστικός έλεγχος παρκτρονικ στο κούμπωμα της όπισθεν(κάνει ένα μπιπ
μόλις βάλεις όπισθεν,δηλαδή οτι είναι εντάξει οι αισθητήρες).
Είχε και άλλες πολλές ρυθμίσεις αλλά ο τύπος βαριόταν και είχε νεύρα :thumbsdown:
Κόστος 40 ευρώ.
giannis_compact
25-05-13, 22:03
Πας στην BMW,στο βάζουν στο διαγνωστικό και σου λένε τι λειτουργίες υποστηρίζει ο εγκέφαλός σου και ενεργοποιείς αυτές που θέλεις ή ρυθμίζεις τις ήδη υπάρχουσες.Π.χ. τι έκανα εγώ:
1.Αυτόματο κλείδωμα κατά την κίνηση του αυτοκινήτου
2.Φλας στο κλείδωμα(δεν το κάνει και στο ξεκλείδωμα)
3.Ένα πάτημα ξεκλείδωμα μόνο πόρτα οδηγού δεύτερο πάτημα όλες οι
ασφάλειες.
4.Ρύθμιση αισθητήρα φώτων στο νορμάλ από ευαίσθητο που ήταν.
5.Ακουστικός έλεγχος παρκτρονικ στο κούμπωμα της όπισθεν(κάνει ένα μπιπ
μόλις βάλεις όπισθεν,δηλαδή οτι είναι εντάξει οι αισθητήρες).
Είχε και άλλες πολλές ρυθμίσεις αλλά ο τύπος βαριόταν και είχε νεύρα :thumbsdown:
Κόστος 40 ευρώ.
Γιατί τον μπερδεύεις ρε κολλητέ τον άνθρωπο; Γίνεται και στο ξεκλείδωμα κανονικά. Μία φορά ανάβουν στο κλείδωμα και δύο φορές ανάβουν στο ξεκλείδωμα. thumb
nikos valvetronic
25-05-13, 22:11
Μπορεί σε σένα που έχεις συναγερμό ΤζωΝι,σε μένα κάνει μόνο στο κλείδωμα μια φλασιά στο ξε δεν κάνει τίποτα.
αυτο το προγραμμα κωδικοποιησης το εχουν στα επισημα,στα εξιδικευμενα συνεργεια και ιδιωτες και...
Ο χρονος δε προγραμματισμου ειναι αστειος , μερικα λεπτα και αυτο γιατι σιγουρα θα ψαξεις και τι αλλες λειτουργιες μπορεις να ενεργοποιησεις.
Στα επισημα θα σου προγραμματισουν μονο οτι τους ζητησεις και θα σε χρεωσουν "χρυσαφι" σε συνεργεια που εχεις προσβαση και θα βλεπεις την οθονη του διαγνωστικου θα δεις αρκετα ενδιαφερουσες λειτουργιες που ειναι απενεργοποιημενες.
Στα περισσοτερα απο τα εξειδικευμενα με καποια αλλη εργασια πχ. λαδια κλπ δεν θα σε χρεωσουν καν για την ενεργοποιηση αυτης της λειτουργιας!!
Αν ησουν αθηνα θα το ρυθμιζαμε γρηγορα και τσαμπα..
Tsakirakos
25-05-13, 22:15
Μπορεί σε σένα που έχεις συναγερμό ΤζωΝι,σε μένα κάνει μόνο στο κλείδωμα μια φλασιά στο ξε δεν κάνει τίποτα.
παρομοίως... μόνο στο ξεκλείδωμα φλασάρει...:thumbsdown:
Κόστος 40 ευρώ.
:shok::shok::shok::shok::shok::shok::shok::shok::s hok::shok:
giannis_compact
25-05-13, 23:22
Μα και πριν βαλω τον εργοστασιακο συναγερμο παλι δουλευε.
αυτο το προγραμμα κωδικοποιησης το εχουν στα επισημα,στα εξιδικευμενα συνεργεια και ιδιωτες και...
Αν ησουν αθηνα θα το ρυθμιζαμε γρηγορα και τσαμπα..
Μέ ή χωρίς Facepalm όμως???????
:th_Laie_67-1::hystericalbs1::th_Laie_67-1::hystericalbs1:
Μα και πριν βαλω τον εργοστασιακο συναγερμο παλι δουλευε.
παρομοίως... μόνο στο ξεκλείδωμα φλασάρει...:thumbsdown:
Για αυτό έγραψα για τον συναγερμό,
στο δικό μου που έχει Συναγερμό, δέν το έκανε στο ξεκλείδωμα.
Με το sss progman μου έβγαλε την επιλογή και για οπτική και για ακουστική ειδοποίηση, σε φίλου νεότερο μοντέλο χωρίς συναγερμό ήταν σκιασμένη η επιλογή.
katsaraios
26-05-13, 05:11
Eλατε ανοιξαμε και σας περιμενουμε:whistle:
Με συναγερμο η χωρις ολα γινονταιthumb
Τιμες κατω του κοστους:hystericalbs1::hystericalbs1:
Ενα φραπε το πολυ:original:
zgouriazmenos
26-05-13, 09:44
Έλα μια βόλτα στα Τρίκαλα να πιούμε καφεδάκι να σε φτιάξω
Πόσο μπροστά είσαι βρεεεεε!!!!!!
dimitrisx_larissa
26-05-13, 12:15
εχεις διαγνωστικο δικο σου???
Μπαααααα,....συνηθως ριχνει ενα σπρεϊ!!!:thumbsup:
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/ed/WD-40_Smart_Straw.JPG/220px-WD-40_Smart_Straw.JPG
GEORGE BMW 316ci
26-05-13, 12:42
Εμενα αναβοσβηνουν και οταν το ανοιγω και οταν κλεινει.Τωρα που ειπαμε για προγραμματα στο δικο μου ε46 οταν ειναι κλειστα τα τζαμια και πατησω συνεχομενα για 2-3 δευτερα το κλεδι καταιβενουν ολα τα τζαμια μπρος πισω οταν ομως θελω να τα κλεισω παλι απο το κλειδι τα μπροστα τζαμια κλεινουν κανονικα αλλα τα πισω μενουν ανοιχτα αυτο υπαρχει πραγραμμα που να ρυθμιζεται ?
zgouriazmenos
26-05-13, 18:13
Πόσο μπροστά είσαι βρεεεεε!!!!!!
Είμαι ο άτιμος... Αφού μέχρι και το GPS μου λέει να γυρίσω πίσω!
(Ακόμα τον ζαλίζουμε εκείνον τον καφέ...)
zgouriazmenos
26-05-13, 18:13
Μπαααααα,....συνηθως ριχνει ενα σπρεϊ!!!:thumbsup:
https://www.bmwfans.gr/forum/
:hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:
Δεν παίζεσαι...!!!
zgouriazmenos
26-05-13, 18:15
Ναί έχω ένα για να παίζω
zgouriazmenos
26-05-13, 18:16
Εμενα αναβοσβηνουν και οταν το ανοιγω και οταν κλεινει.Τωρα που ειπαμε για προγραμματα στο δικο μου ε46 οταν ειναι κλειστα τα τζαμια και πατησω συνεχομενα για 2-3 δευτερα το κλεδι καταιβενουν ολα τα τζαμια μπρος πισω οταν ομως θελω να τα κλεισω παλι απο το κλειδι τα μπροστα τζαμια κλεινουν κανονικα αλλα τα πισω μενουν ανοιχτα αυτο υπαρχει πραγραμμα που να ρυθμιζεται ?
Αυτό γίνεται γιατί στα πίσω τζάμια δεν υπάρχει ο αισθητήρας για εμπόδιο όπως στα μπροστά. Γίνεται όμως να κλείνουν και αυτά με το κλειδί. Όπως και η ηλιοροφή
dimitrisx_larissa
01-12-13, 22:13
λοιπον παιδια μετα απο καιρο που το αφησα το θεμα, το τακτοποιησα οπως ηθελα πριν κανενα μηνα!
2 φορες αναβοσβηνουν οταν το ξεκλειδωνω
1 φορα οταν το κλειδωνω!
επισης, προγραμματησα να μενουν τα φωτα αναμμενα (εμπρος-πισω) με το που το βαζω μπροστα! με γυρισμενο το διακοπτη των φωτων! αν το βαλει στο "0" σβηνουν κανονικα! κ το "Αuto" επισης δουλευει κανονικα! οποτε επιλεγεις πως θελεις να λειτουργουν!!
ειχε αρκετες επιλογες τελικα!!
vasilis e46
02-12-13, 00:11
Η λειτουργια του κλειδωματος των θυρων κατα την εκκινηση του οχηματος να υποθεσω οτι λειτουργει και στο δικο μου ετσι δεν ειναι; Δεν νομιζω να παιζει ρολο η εκδοση ή κατι αλλο; Εαν ναι, θα με ενδιεφερε κατι τετοιο.Αυτη η επιλογη οπως και οι αλλες που αναφερθηκαν θα επρεπε να ηταν ενεργοποιημενες απο το εργοστασιο εφοσον τις υποστηριζουν τα 46αρια.Παω στην αντιπροσωπεια λοιπον και τους ζηταω να ενεργοποιησουν τη συγκεκριμενη λειτουργια και εαν ναι για τι κοστος να περιμενω;
dimitrisx_larissa
02-12-13, 00:30
Βασιλη, απλα προγραμματισμο θελει! δεν παιζει ρολο η εκδοση! εργοστασιακα η ρυθμιση ειναι ανενεργη! οποιαδηποτε στιγμη θελεις μπορεις να πας στην αντιπροσωπεια η σε καποιον ηλεκτρολογο εξω που να εχει το προγραμμα το συγκεκριμενο, και να στο ρυθμισει!
εγω για παραδειγμα πληρωσα 20 ευρω και το παλικαρι ειχε 2μιση ωρες μεχρι να βρουμε αυτο με τα φωτα που ηθελα, κ ολα τα υπολοιπα!
Να φανταστω οτι παρομοιες λειτουργιες δεν υπαρχουν στο Ε36?ΟΒD I ειναι.Ε??? :thumbsup:
dimitrisx_larissa
03-12-13, 21:18
δεν εχω ιδεα JimE36.
καλυτερα ας πει καποιος κατοχος Ε36 η κανενας επαγγελματιας!