PDA

Επιστροφή στο Forum : μπεκ bosch 0280150701

spyros80
23-05-13, 13:03
αφου οι φιλοι του φορουμ με βοηθησαν να καταλαβω οτι χρειαζομαι μπεκ ψαχνω τα παραπανω μπεκ τα οποια αποτι ειδα στο νετ μπαινουν ακομη και σε πουντο τζι τι και σε αλφα ρομεο και σε αλλα τουρμπατα αυτοκινητα ακομη και σε Μ5 , εχει κανεις να προτεινει κατι καλυτερο ή με παρομοιες δυνατοτητες ή απο που να τα βρω σε μια λογικη τιμη

ghost-rider
23-05-13, 14:05
Αυτος εδω τωρα αναφερει τιμη για ενα μπεκ?
Η για ενα σετ των τεσσαρων μπεκ?
https://www.deliver-the-power.com/eshop/index.php?dispatch=products.view&product_id=29834

Aλλιως 4 απο αυτον. 240 + μεταφορικα.
https://www.ebay.de/itm/Einspritzduse-Lancia-Kappa-V6-5969614-Bosch-0280150701-Orginal-/190781537226?pt=DE_Autoteile&hash=item2c6b773bca

Αυτα ειναι μεταχειρα? Φθηνα βεβαια αλλα εχουν και καποιο ρισκο φανταζομαι.
https://www.ebay.de/itm/BMW-E34-M5-3-6-S38B36-Einspritzventile-Einspritzdusen-0280150701-0-280-150-701-/290919165396?pt=DE_Autoteile&hash=item43bc222dd4

Panos 316T
23-05-13, 14:13
αφου οι φιλοι του φορουμ με βοηθησαν να καταλαβω οτι χρειαζομαι μπεκ ψαχνω τα παραπανω μπεκ τα οποια αποτι ειδα στο νετ μπαινουν ακομη και σε πουντο τζι τι και σε αλφα ρομεο και σε αλλα τουρμπατα αυτοκινητα ακομη και σε Μ5 , εχει κανεις να προτεινει κατι καλυτερο ή με παρομοιες δυνατοτητες ή απο που να τα βρω σε μια λογικη τιμη

Φίλε Σπύρο ,

τις κινήσεις σου τις θεωρώ βεβιασμένες ,

πως διαπίστωσες ΕΣΥ ότι είναι τα μπεκ;

τα έβγαλες να τα ογκομετρήσεις;

πήγες σε κάποιον μηχανικό να το επιβεβαιώσεις;

και αν υποθέσουμε ότι είναι τα μπεκ ,

με ποια κριτήρια θα πάρεις τα άλλα ;

θα έχουν τα ίδια specs ;

φαντάζομαι ότι γνωρίζεις σε περίπτωση διαφορετικών μπεκ θα θέλεις επαναπρογραμματισμό όπως επίσης γενικά η χρήση τους να μην ξεπερνάνε το 80% του κύκλου τους.

φιλικά Πάνος

spyros80
23-05-13, 14:46
Φίλε Σπύρο ,

τις κινήσεις σου τις θεωρώ βεβιασμένες ,

πως διαπίστωσες ΕΣΥ ότι είναι τα μπεκ;

τα έβγαλες να τα ογκομετρήσεις;

πήγες σε κάποιον μηχανικό να το επιβεβαιώσεις;

και αν υποθέσουμε ότι είναι τα μπεκ ,

με ποια κριτήρια θα πάρεις τα άλλα ;

θα έχουν τα ίδια specs ;

φαντάζομαι ότι γνωρίζεις σε περίπτωση διαφορετικών μπεκ θα θέλεις επαναπρογραμματισμό όπως επίσης γενικά η χρήση τους να μην ξεπερνάνε το 80% του κύκλου τους.

φιλικά Πάνος

Φιλε πανο, τα προβληματα αρχισαν μετα τον καθαρισμο μπεκ, το αλλο ενδεχομενο το οποιο αποκλεισαμε ειναι να θελει επαναπρογραμματισμο ο εγκεφαλος, διοτι δουλευε απροβληματιστα περιπου 6 χρονια, μιλωντας για αλλα εννοω παντα με ιδια specs εννοειται, πιστευω οτι κατα τον καθαρισμο οπως μου ειπαν κατι μπορει να πηγε στραβα και καψανε το πηνιο με αποτελεσμα να μην σφραγιζουν ισως γιαυτο και τα προβληματαβπου ανεφερα σε αλλο thread

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Stunt Mike
23-05-13, 23:44
Τωρα τι μπεκ φορας??Αν φορας τα ιδια,τοτε δεν θα χρειαστει επαναπρογραμματισμο....Αν οχι ομως,τοτε πρεπει να ξαναπας σε προγραμματιστη,αυτο σου ειπε ο Πανος316Τ.....
Αν τα μπεκ σου ειχαν καει δεν θα λειτουργουσαν ή θα υπολειτουργουσαν στην καλυτερη...Η στεγανοτητα τους στο θαλαμο καυσης δεν εχει σχεση μ'αυτο ομως,παρα τα τσιμουχακια τους θελουν αλλαγη.Μην δινεις τσαμπα χρηματα απο δω κι απο κει...Πηγαινε ζητα και μια 2η γνωμη...

BILL007
23-05-13, 23:53
Λογικά τα μπεκ που φοράει είναι αυτά που είχε το κιτάκι του Καρρά, δηλαδή απο punto GT ;-) Aν όντως έχουν αυτά πρόβλημα (καλό θα ήταν να τα μετρήσει πριν προβεί σε αντικατάσταση) απλά τα αλλάζει με τα ίδια και ολα κομπλέ, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.

Stunt Mike
24-05-13, 00:02
Το πιο πιθανο και συνηθες ειναι να ''κατουρανε'' τα μπεκ ακομα κι οταν τ'αμαξι ειναι σβηστο,οποτε βραχυκυκλωνουν τα μπουζι μολις παει να βαλει μπροστα....Θυμαμαι κι εγω οτι ο Καρρας εβαζε τα μπεκ του πουντοτζιτου πανω...

spyros80
24-05-13, 21:31
Λογικά τα μπεκ που φοράει είναι αυτά που είχε το κιτάκι του Καρρά, δηλαδή απο punto GT ;-) Aν όντως έχουν αυτά πρόβλημα (καλό θα ήταν να τα μετρήσει πριν προβεί σε αντικατάσταση) απλά τα αλλάζει με τα ίδια και ολα κομπλέ, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.

Ακριβως ;-)

spyros80
24-05-13, 21:32
Το πιο πιθανο και συνηθες ειναι να ''κατουρανε'' τα μπεκ ακομα κι οταν τ'αμαξι ειναι σβηστο,οποτε βραχυκυκλωνουν τα μπουζι μολις παει να βαλει μπροστα....Θυμαμαι κι εγω οτι ο Καρρας εβαζε τα μπεκ του πουντοτζιτου πανω...
Αυτο πιστευω κι εγω