Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα σε Μ3 e46
Το αμάξι όταν είναι κρύο ρεταρει όταν σηκώσει απλά θερμοκρασία στρώνει και δουλεύει μια Χαρα!πηγα σε ένα συνεργείο και μου είπαν ότι στον εγκέφαλο που το έβαλαν τους έβγαλε ότι βγάζει εκτός το vanos αλλά όταν ζεστενεται σβήνει η βλάβη!!!!!!εχει τύχη σε κανέναν ρε παιδιά;;;;
φιλε δες αν εχουν πιασει καπνα η αισθητηρες λαμδα..
Κατ'αρχην καλως ηρθες,ομως περασε και απο την ενοτητα γνωριμιων https://www.bmwfans.gr/forum/forumdisplay.php?f=23 για ενα καλωσορισμα απο την παρεα μας. thumb
Και αυτό βγάζει ο εγκέφαλος αλλά μου είπαν ότι τι βγάζει σαν βλάβη που σβινεται και δεν θέλουν αλλαγή
Σωστά απλά το πρόβλημα μου έχει πάρει το μυαλό!
το ιδιο εκανε και του αδερφου μου και μολις βγαλαμε και καθαρισαμε τους λαμδα ηρεμησε κ δουλευη μια χαρα.. δοκιμασετο και αυτο δεν εχεις να χασεις κατι..
το ιδιο εκανε και του αδερφου μου και μολις βγαλαμε και καθαρισαμε τους λαμδα ηρεμησε κ δουλευη μια χαρα.. δοκιμασετο και αυτο δεν εχεις να χασεις κατι..
Και το έκανε μόνο όταν κρυο;
ναι ρεταριζε και μολις ανεβαζε θερμοκρασια ψιλο εστρονε λιγο αλλα καμια φορα το εκανε κ ζεστο
ναι ρεταριζε και μολις ανεβαζε θερμοκρασια ψιλο εστρονε λιγο αλλα καμια φορα το εκανε κ ζεστο
Αύριο πρωί πρωί πάω για καθάρισμα και βλεπουμε μακάρι να είναι αυτό!
Leonidas_E39
17-05-13, 23:50
Τεστ βανος έκανες αφού σου έβγαλε βλάβη εκεί. Το διαγνωστικό είναι gt1?
Τελικα εχθές καθαρίστηκαν και οι δυο Λαμδα και σήμερα το πρωί δούλεψε χωρίς να ρεταρει!στην πορεία βέβαια μου έκανε κάποια ρεταρισματακια αλλά από ότι μου είπε κ ο μηχανικός το check που ήταν αναμαινω έβγαζε ότι ήθελε ο δεύτερος Λαμδα!θα τον αλλάξω και βλέπουμε!
dark knight
19-05-13, 16:36
πως καθαριζονται οι λαμδα?
θεωρητικα δεν καθαριζονται.....
οταν φτασουν να κανουν τετοια κολπα ειναι για πεταμα!!!!
Πρακτικα με σπρει επαφων/ βενζινη κλπ μπορει να τους παρεις την καπνα!
Vasilis M3
19-05-13, 18:07
Εγώ θα τους άλλαζα και τους 2 αν μου κάνανε τέτοια...
Το κόστος νομίζω είναι κάπου στα 200¤ και για τους 2
θανασης Φιλιππου
19-05-13, 20:09
πως καθαριζονται οι λαμδα?
Οι λαμδα καθαριζονται οσο παιρνει με καθαρο οινοπνευμα και ενα ψιλο βουρτσακι
π.χ οδοντοβουρτσα
To swsto einai petama Kai allous!