Επιστροφή στο Forum : Αγγελίες από το νετ 5
Σελίδες :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
Πραματικα πιστευει οτι θα το πουλησει 200.000 ευρω????
Σοβαρα τωρα,το πιστευει αληθινα τωρα αυτο????
Εινα πανακριβο ναι,το ξερω και καρασπανιο και και και και.....
Αλλα πραγματικα περιμενει να παρει 200.000 ευρω????
Να πουλησω σου λεει αλλα να κλεισω οτι τρυπα εχω και δεν εχω......
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3918276/
πόσα;;;;;; χαχαχαχαχα
εντάξει κι άλλοι πιστεύουν ότι έρχεται ανάπτυξη χαχαχαχαχα
Όντως τα σουηδικά αυτοκίνητα είναι τα πιο παρεξηγημένα στην ελληνική αγορα. Ποτέ δεν τα αφομιωσε η ελληνική αγορα. Όποιος πάρει να κάνει και τα στέφανα μαζί. Πρέπει να του αρέσει παρα πολύ που να το κρατήσει για πολλα χρόνια και να μην τον ενδιαφέρει "πόσα θα πιάσει".
Ειδικά τώρα που έχει θαφτεί γενικώς το αυτοκίνητο. Ποσο μάλλον να είναι και Volvo/Saab.
Ειχα πάρει το 2000 το S40 1.9T 200 αλογάκια 1900 κυβικά,13εκ. δρχ με κατι έξτρα, για να μην με πιάνει το τεκμήριο του διλιτρου 7εκ. δρχ.
Παρόλο που το αμάξι αντικειμενικά ήταν ωραιότατο εχασα 3.5 εκ. δρχ. σε 20 μήνες. Και ήταν και 1900 κυβικά. Με το που ελεγα volvo στους μαντραδες με κοίταζαν σαν εξωγήινο.
Όντως τα σουηδικά αυτοκίνητα είναι τα πιο παρεξηγημένα στην ελληνική αγορα. Ποτέ δεν τα αφομιωσε η ελληνική αγορα. .
Αυτό είναι αλήθεια, αν και ποτέ δεν κατάλαβα το γιατί. Κάπου στα 90ς τα saab ήταν αρκετά πρίμιουμ, και τώρα ακόμα, αλλά ξευτίζουν τόσο γρήγορα στον χρόνο.
Θυμάμαι επίσης σε πολύ παλιό τεύχος των 4τ τον Κ.Κ να θάβει τα βόλβο.
Christos 330
22-07-13, 10:14
greek lover !!!!
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/3920328/
Γνωρίζει κανείς κάτι για αυτό ?
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3706444/
Το εχουμε ξαναποσταρει γιατι μου εκανε εντυπωση..
Απο τις φωτο φαινεται οτι το ειχε μερακλης.
Εχει ξαναντυσει καθισματα ,ταμπλο κ γυρω απο την κονσολα με δερμα...
Οποτε δεν μπορεις να βγαλεις ασφαλες συμπερασμα για τα χλμ..Και εξωτερικα απο τις φωτο φαινεται καλο!Θαρρω πως ζηταει αρκετα παντως .thumb
m_power_lunatic
22-07-13, 11:38
Πολλα ζηταει,σπανιο ναι αλλα ειναι αρκετα για το ''παπουτσι''.Θελει πολυ συγκεκριμενο ανθρωπο και αγοραστη και εραστη του Ζ3 COUPE αυτο το αυτοκινητο.
Στην Ελλαδα υπαρχει και Ζ3Μ coupe μαυρο και Ζ3Μ estoril coupe.
Για αυτα ισως, αλλα και παλι αν ειναι να πας σε αυτα τα λεφτα και κυβικα χτυπας Ζ4Μ και θεωρω δεν σου λειπει τιποτα και εισαι πολυ μα πολυ καλυτερος.
Για πένα Z3M coupe (σε Evergreen, Estoril ή Laguna Seca thumb) θα έδινα αυτά τα λεφτά...για το τρίλιτρο με τίποτα! Στα δικά μου μάτια το "παπούτσι" έχει πολύ πιο ιδιαίτερο χαρακτήρα από το Ζ4 coupe....
Αυτα και τα VOLVO πρεπει να ειναι οτι χειροτερο σε μεταπωληση ever......(τα νεα μοντελα της VOLVO μοσχοπουλανε βεβαια).
Εγω δεν θα το κοιταγα καν.
Όντως τα σουηδικά αυτοκίνητα είναι τα πιο παρεξηγημένα στην ελληνική αγορα. Ποτέ δεν τα αφομιωσε η ελληνική αγορα. Όποιος πάρει να κάνει και τα στέφανα μαζί. Πρέπει να του αρέσει παρα πολύ που να το κρατήσει για πολλα χρόνια και να μην τον ενδιαφέρει "πόσα θα πιάσει".
Ειδικά τώρα που έχει θαφτεί γενικώς το αυτοκίνητο. Ποσο μάλλον να είναι και Volvo/Saab.
Ειχα πάρει το 2000 το S40 1.9T 200 αλογάκια 1900 κυβικά,13εκ. δρχ με κατι έξτρα, για να μην με πιάνει το τεκμήριο του διλιτρου 7εκ. δρχ.
Παρόλο που το αμάξι αντικειμενικά ήταν ωραιότατο εχασα 3.5 εκ. δρχ. σε 20 μήνες. Και ήταν και 1900 κυβικά. Με το που ελεγα volvo στους μαντραδες με κοίταζαν σαν εξωγήινο.
Πήγα και το είδα.
Εντάξει, ποιοτικά τραγικό μέσα. Με 35Κ κμ και τρίζει ολόκληρο!
Παραλίγο να πλακωθώ με τον μ@λ@κ@ τον VT Motors γιατί δεν πίστευε ότι το δικό μου πιάνει πάνω από 7.000 και ήθελε 10.000 επιπλέον από το δικό μου για το Saab! :thumbsdown:
Εντάξει...πολλά ναρκωτικά ο τύπος.
Να δω πως θα πουλήσει 2λτ, station, εταιρίας που έχει κλείσει... :thumbsdown:
Με σύγχυσε πρωϊνιάτικα... :ranting2:
Κατά τ'άλλα, κοιτάω να αλλάξω το 500 της γυναίκας μου με 6άρι Golfάκι. Πήγα και είδα αυτό: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3528224/
Πολύ καλό, μάλλον θα το πάρουμε. :thnx:
Γι αυτο τι λέτε; Τα χλμ ειναι τσεκάρισμενα αληθινά και έχει αγοραστεί απο ελληνική αντιπροσωπεία.
Να έχει θέμα με τις μπαταρίες του τόσα χρονια με λίγα χλμ που έχει κάνει;
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3887703
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Ξέχνα το, Πάνο, τραγικά αργό και από κατανάλωση διπλάσια σε σχέση με Prius. Έχει φίλος μου ένα, πριν λίγο καιρό έμεινε από σασμαν και βρίσκεται σε διαμάχη με τον εισαγωγέα γιατί δεν το καλύπτει σε εγγύηση και κοστίζει 8 χιλιάρικα.
Για πείτε...
https://www.bmwfans.gr/forum/
9-3 Aero, AWD, 35K km, 17.900.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3873573/
Κατ'αρχάς το ξέρει κανένας το συγκεκριμένα αυτοκίνητο?
Τι λέει γενικότερα από συμπεριφορά?
Από σέρβις/ανταλλακτικά τώρα που η Saab έκλεισε, τι παίζει?
Ο κουνιάδος του αδερφού μου είχε αψεγάδιαστο 9-3 Aero 4WD με πρόγραμμα αντιπροσωπείας και καραφορτωμένο. Το έδωσε ατρακάριστο με 65.000 km στα 9.500 ευρώ κι έκανε και τον σταυρό του. Έπεσε στην περίπτωση ανθρώπου που είχαν κλέψει το δικό του (προσθιοκίνητο) κι έψαχνε ίδιο. Τελικά πήρε το 4WD.
Πήγα και το είδα.
Εντάξει, ποιοτικά τραγικό μέσα. Με 35Κ κμ και τρίζει ολόκληρο!
Παραλίγο να πλακωθώ με τον μ@λ@κ@ τον VT Motors γιατί δεν πίστευε ότι το δικό μου πιάνει πάνω από 7.000 και ήθελε 10.000 επιπλέον από το δικό μου για το Saab! :thumbsdown:
Εντάξει...πολλά ναρκωτικά ο τύπος.
Να δω πως θα πουλήσει 2λτ, station, εταιρίας που έχει κλείσει... :thumbsdown:
Με σύγχυσε πρωϊνιάτικα... :ranting2:
Κατά τ'άλλα, κοιτάω να αλλάξω το 500 της γυναίκας μου με 6άρι Golfάκι. Πήγα και είδα αυτό: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3528224/
Πολύ καλό, μάλλον θα το πάρουμε. :thnx:
Νίκο, εμένα ο τύπος μου ζήτησε το έπιπλο και 6.000 ευρώ για ένα 530i βαμμένο παντού. Στην αρχή νόμιζα ότι θα μου έδινε 6.000 ευρώ...
Christos 330
22-07-13, 17:09
Tι κουκλι ειναι αυτο ; ; ;
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/3922080/
:shok: :shok:
Ο Χριστός και η Παναγία!!!
Την βαράω στο mac... :shok:
Και αν είναι όντως '03 Ελληνικό έχει πολλά + στην φορολόγηση...
Δεδομένης της καινούργιας κατάστασης που αναφέρει και των χλμ...
Του ποτε ειναι ο κινητηρας ειναι το θεμα.
dark knight
22-07-13, 18:05
σαν να βγηκε τωρα απο το εργοστασιο
Το είχα δει τέλη του 2012 στο Σπανό. Ο ιδιοκτήτης του το έκανε ανταλλαγή με ένα μαύρο Μ3 Ε92. Σύμφωνα με όσα μου είπαν στο Σπανό όντως τα χλμ του είναι τόσο λίγα. Τα μπροστινά καθίσματα που φαίνονται ατσαλάκωτα είναι σίγουρα αλλαγμένα τα δέρματα, από κοντά έχουν μικρή διαφορά με τα πίσω. Το αμάξι δεν είναι facelift και έχει αλλαγμένα τα φώτα και το πίσω πορτμπαγκάζ από facelift. Επίσης φοράει φρένα και κρεμαγιέρα csl.
Christos 330
22-07-13, 19:24
Μηπως ειναι αυτο που μου ελεγε ο Βαγγελης deepblue που ειχε πουληθει προ 4 μηνων στα 20κ ; ; ;
m_power_lunatic
22-07-13, 19:33
Νομίζω αυτο είναι απο ότι θυμάμαι.Η τιμη είναι εκτός πραγματικότητας.
Καλησπερα σας.
Αυτο το γνωριζει κανεις?
www.car.gr/classifieds/cars/view/2967612/
Καλησπερα σας.
Αυτο το γνωριζει κανεις?
https://pho8.carcdn.gr/2967/2967612_V_b.jpg
παντως εχει ενδιαφερουσα περιγραφη:
Περιγραφή
BMW e39 523i (ΔΙΠΛΟ VANOS)
170 PS/5500rpm, 25,5kNM/3500rpm
ΓΝΗΣΙΑ ΧΛΜ !!!!!ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟ, ΑΡΙΣΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΜΕΝΟ, ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ BOOK SERVICE KAI OWNERS MANUAL.
ΣΗΜΑ 2013 ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ.
ΚΤΕΟ 6 - 2015
ΔΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ.
SERVICE ΣΤΑ 167000 KM
ΑΛΛΑΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΓΝΗΣΙΟ, ΚΟΣΤΟΣ 350 euro.
ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΑΧΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΛΛΑΡΟ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ,
ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΩΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΟ D.I.S.A ME ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, ΚΟΣΤΟΣ 350 euro.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ, ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.
<<< ΟΣΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙΡΟ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΠΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ 8500 ΕΥΡΩ!! ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΣΑ 10000 ΕΥΡΩ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ 4400 euro ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ, ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ, ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ Η ΤΙΜΗ ΘΑ ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ...ΑΜΑΡΤΙΑ.
ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΩ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ 4ο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΛΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ COUPE H CABRIO 6ΚΥΛΙΝΔΡΟ BMW.>>>> !!!!!!!!!!
ΔΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΗ Η ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΒΜW.
ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΧΤΡΑ (ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΣ) ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΠΟΧΗΣ 2000 ΤΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΕΞΤΡΑ ειναι σε δρχ.
NAVIGATION PROFESSIONAL ME TV (ΜΕΓΑΛΟ MONITOR 16/9, 600 euro ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ.
ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΣΑΛΟΝΙ ΝΑΠΠΑ,ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΜΕ 3 ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ
LUMBAR SUPPORT EINAI TA COMFORT SEATS
OXI TA AΠΛΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ. (ΟΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΟΔΗΓΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ME ΓΝΗΣΙΟ ΔΕΡΜΑ BMW 750 euro).
AΛΛΑΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΠΕΝΤΑΛ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΤΑ (ΛΑΣΤΙΧΑ) 50 euro.
SERVOTRONIC TIMONI
ΞΥΛΙΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ VAVONA,
ΓΥΑΛΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΡΟΦΗ,
ΗΛΕΚ/ΚΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΑΜΒΩΤΙΚΟΥΣ.
ΔΙΠΛΑ!! ΤΖΑΜΙΑ ΦΙΜΕ.
ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ,
ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΝΑ (ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ). TRIP COMPUTER,
6 CD-CHANGER,
6 AIRBAG, ABS, DSC+T.
ΑΥΤΟΜΑTΟ ΔΙΖΩΝΙΚΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ,
ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ (ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΙΝΑΣ).
ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟ!! ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΚΟΥΜΠΙΑ. ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ,
ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΒΡΟΧΗΣ,
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ.
ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ ME ANGEL EYES ΓΝΗΣΙΑ HELLA ΚΟΣΤΟΣ 950 euro, ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ. ΚΑΤΩΦΛΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ///Μ5.
ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΧΡΩΜΑ (ROYAL RED)
SPORT ΑΝAΡΤΗΣΗ BILSTEIN ΚΙΤΡΙΝΑ. ΖΑΝΤΕΣ 17'' AC/SCHNITZER TYPE III ΓΝΗΣΙΕΣ (ΠΑΝΑΛΑΦΡΕΣ).
ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΛΛΑΧΘΕΙ ΟΠΩΣ, ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΛΑΣΤΙΧΑ, ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΕΣ, ΣΥΜΠΛΕΚΤΗΣ, ΜΠΑΤΑΡΙΑ, ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ,ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ. ΕΙΝΑΙ LOOK M5 F/L EMΠΡΟΣ ΛΟΓΩ ΓΟΥΣΤΟΥ.
ΦΥΛΑΣΕΤΑΙ ΣΕ ΓΚΑΡΑΖ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΝΩ ΣΤΟ ΧΕΡΙ (MH KAΠΝΙΣΤΗΣ) ΜΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΩΝ: BMW, AUTO-GLYM, SONAX.
ΔΕΚΤΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ.
1 ΣΠΟΡΤΙΦ ΚΑΙ ΑΝΕΤΗ, ΑΣΦΑΛΗΣ, ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ, ΣΒΕΛΤΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΠΕΡΛΙΝΑ, ΒΑΡΟΣ 1435KG (ΚΕΝΟ, ΣΤΕΓΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ). ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
0-100ΚΜ/Η 8,5 SECS
V MAX 229KM/H
ΤΟ ΣΗΜΑ 2013 ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ 880 euro
ΕΤΗΣΙΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ 7900 euro ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ 2006.
ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ-ΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 145 euro.
Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ , ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ,ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΙΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ.
ΣΑΦΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,
ΟΧΙ ΑΣΚΟΠΑ ΤΗΛ.
NO TYRE KICKERS OR TIME WASTERS,
MONO ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΕΣ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ V6) ΟΥΤΕ ΦΡΕΣΚΟΒΑΜΕΝΟ. ευχαριστω!!!!!!!!!
To εχω δει απο κοντα και ψηνωμε
Η τιμη καλη.
Καλησπερα σας.
Αυτο το γνωριζει κανεις?
Εγώ στέκομαι εδώ.
ΤΟ ΣΗΜΑ 2013 ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ 880 euro
ΕΤΗΣΙΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ 7900 euro ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ 2006.
ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ-ΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
Δεν λέω ότι δεν είναι καθαρό όντως το αμάξι, αλλά από που έγινε η εισαγωγή και δεν έχει φάει αλάτι?Ή μήπως εννοεί ότι είναι 2004 μοντέλο και ότι απλά πουλήθηκε το 06 ?
Και κάτι ακόμα , αν έχει άδεια το 06 πληρώνει φόρο πολυτελείας κτλπ για 3 χρόνια ακόμα μέχρι να κλείσει 10ετια σωστά? για 2.5αρι (10ετιας πρακτικά, 7ετιας στα χαρτιά) αξίζει η τελική τιμή που βγαίνει με τους φόρους ?
Λέω απλά την γνώμη μου, υποθέτω τα έχετε υπολογίσει όλα αυτά πριν...
Γενικά φαίνεται περιποιημένο και ωραίο το όχημα :thumbsup:
To εχω δει απο κοντα και ψηνομαι
Η τιμη καλη.
Η αμεσως πιο φτηνη προταση στο car.gr για E39 525i ειναι ενα τουμπαρισμενο.thumb
να πουμε με 'γεια???:thumbsup:
To εχω δει απο κοντα και ψηνωμε
Η τιμη καλη.
Η αμεσως πιο φτηνη προταση στο car.gr για E39 525i ειναι ενα τουμπαρισμενο.thumb
να πουμε με 'γεια???:thumbsup:
Ισχύει αυτό που λέει ο Άρης πάντως για τις τιμές, οπότε μάλλον σε καλή τιμή βγαίνει συμπεριλαμβανομένων και των φόρων που ανέφερα στο προηγούμενο ποστ μου.
Να τα πούμε τα καλορίζικα?
Το μοντελο ειναι 11/99 βαση του αρθ.πλαισιου.
Ο φορος πολυτελειας καπου διαβασα οτι ειναι
μαχητος.Βεβαια θα χρειαστη ελενχος απο την bmw.
Το μοντελο ειναι 11/99 βαση του αρθ.πλαισιου.
Ο φορος πολυτελειας καπου διαβασα οτι ειναι
μαχητος.Βεβαια θα χρειαστη ελενχος απο την bmw.
Από την αγγελία
Μοντέλο : 4 / 2000
Περιγραφή :
ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ 2006.
Αφού το έχετε δει από κοντά , τι σας είπε ο ιδιοκτήτης για αυτές τις χρονολογίες?
Φαίνεται πολύ ωραίο πάντως το είπα και πριν :thumbsup:
θα πρεπει να περιμενω λιγο.
Εχω παρει προκαταβολη για το seet leon coupra
και περιμενω τα ρεστα.
Από την αγγελία
Μοντέλο : 4 / 2000
Περιγραφή :
Αφού το έχετε δει από κοντά , τι σας είπε ο ιδιοκτήτης για αυτές τις χρονολογίες?
Φαίνεται πολύ ωραίο πάντως το είπα και πριν :thumbsup:
Αδεια στην γερμανια 4/ 2000
στην ελλαδα 2006
Αρα έχει φάει αλατια ...
Λιγο αλατακι ε ενταξη!!!
Μπανανες να μην εχει φαει!!
Ναι εγώ!
Είναι γνωστού
Το έχει πάρει το max 12 από Θεσσαλονίκη και προσπαθεί να το διώξει!
Το αμάξι ήταν να το πάρω τα Χριστούγεννα 15Κ
Ειναι του 2001 αν θυμάμαι καλά και έχει κάνει την ανάκληση μετάλλων, από πολύ μερακλη ιδιοκτήτη ο οποίος έχει ρίξει αρκετά στο αυτοκίνητο!
Για 25 Κ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
Προσέχετε τι πουλάνε παιδιά και πόσο τα πουλάνε το πιο σημαντικό...
Φανταστείτε τι πα να βγάλουν στα 40-50+
Με ενα δυο τέτοια αμάξια θέλουν να βγάλουν τα νοικια της χρονιάς.
Το vin του βγαίνει Γερμανικό, παραγωγή 26/09/2001.
Sent from a mobile device
Το vin του βγαίνει Γερμανικό, παραγωγή 26/09/2001.
Όταν μιλάει ο stef!!! thumb
To αμάξι έχει πολλά us specs τα οποία τα έχει βάλει after market ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του
Leonidas_E39
22-07-13, 23:10
Καλησπερα σας.
Αυτο το γνωριζει κανεις?
To συγκεκριμενο πωλειται σχεδον 2,5 χρονια στο car με τιμη εκκινησης τοτε στα 15000 Ευρω απο τοτε που εψαχνα για το δικο μου.
τουμπανο και με πλουσιο εξοπλισμο..πιστευω αξιζει να το δεις απο κοντα..
Παιδες το γνωριζει κανεις?
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3315325/
Ελα παιδιά ένας ένας μην σπρώχνεστε....
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3924476/
:hystericalbs1::hystericalbs1:
Είναι και υποκυβισμένο :hyper:
Είναι και υποκυβισμένο :hyper:
Οχι μόνο αυτό, αλλά στη δεύτερη φωτό απέκτησε και μαύρες καρδιές και ηλιοροφή.
m_power_lunatic
23-07-13, 14:51
Καλησπερα σας.
Αυτο το γνωριζει κανεις?
Ειναι στα αμαξια που κοιταω αρκετο καιρο.
Θεωρω ειναι οτι καλυτερο μπορει καποιος να παρει σε αυτα τα λεφτα.
Φαινεται αριστο πραγματικα και απο ιδιοκτητη ψειρα σαν και εμενα.
Βλεποντας και τις μινιατουρες και τα BMW CAR magazine θα ελεγα οτι ειναι ολοιδιος με ενα χωρο στο γραφειο του σπιτιου μου που τον εχω αφιερωσει στην BMW.
Αδελφη ψυχη!!!
Christos 330
23-07-13, 15:32
Ο αδερφος μου βρηκε να δωσει το 36αρι του σε εναν φιλο του και για το μονο
αυτοκινητο που ενδιαφερεται ειναι Ε39 εδω και λιγο καιρο ψαχνω για 39αρι και ομολογω
πως λιγα αυτοκινητα αξιζουν τα λεφτα τους με τον Κωστα εχω μιλησει και μου φανηκε
πολυ οκ παιδι αλλα ο μικρος (28ετων) με το χρωμα εχει ενα θεμα θελει σκουρο . . .
Υπαρχει ενα avus blue m pack κοντα σε εμας που σκεφτεται να το πουλησει στα 5κ
ελληνικο του 2001 . . .
Ελπιζω να τελειωνει γρηγορα με το 36αρι διοτι το Ε39 ειναι ενα αυτοκινητο απολαυση !!!
m_power_lunatic
23-07-13, 15:59
Ο αδερφος μου βρηκε να δωσει το 36αρι του σε εναν φιλο του και για το μονο
αυτοκινητο που ενδιαφερεται ειναι Ε39 εδω και λιγο καιρο ψαχνω για 39αρι και ομολογω
πως λιγα αυτοκινητα αξιζουν τα λεφτα τους με τον Κωστα εχω μιλησει και μου φανηκε
πολυ οκ παιδι αλλα ο μικρος (28ετων) με το χρωμα εχει ενα θεμα θελει σκουρο . . .
Υπαρχει ενα avus blue m pack κοντα σε εμας που σκεφτεται να το πουλησει στα 5κ
ελληνικο του 2001 . . .
Ελπιζω να τελειωνει γρηγορα με το 36αρι διοτι το Ε39 ειναι ενα αυτοκινητο απολαυση !!!
Δεν παει το μυαλο σου για ΤΙ αμαξι μιλαμε.
Παλι θα το πω,αποδεδειγμενα ενα απο τα καλυτερα ΒΜW ever!
Το πηραμε με 37.000χλμ μοντελο 12/2002 ελληνικο το 2006 νομιζω και τωρα εχει σχεδον 300.000χλμ και δεν το εχω βαρεθει.Απο αυτο και μονο που εχω συνηθισει να τα αλλαζω καθε 4-4,5 χρονια τα αμαξια μου λεει πολλα.
Καλα δεν σου λεω ΤΙ ταξιδια εχω κανει,αυθημερον Αλεξανδρουπολη και πισω,...Μοναχο τι να πρωτοθυμηθω.
Ερωτας το Ε39,μπορω να πω με σιγουρια οτι αυτο δεν προκειται να πουληθει ποτε,ακομα και τα Μ3 μου καποια στιγμη τα εδινα για το επομενο μοντελο αλλα το Ε39 δεν προκειται.
Christos 330
23-07-13, 16:09
Δεν παει το μυαλο σου για ΤΙ αμαξι μιλαμε.
Παλι θα το πω,αποδεδειγμενα ενα απο τα καλυτερα ΒΜW ever!
Το πηραμε με 37.000χλμ μοντελο 12/2002 ελληνικο το 2006 νομιζω και τωρα εχει σχεδον 300.000χλμ και δεν το εχω βαρεθει.Απο αυτο και μονο που εχω συνηθισει να τα αλλαζω καθε 4-4,5 χρονια τα αμαξια μου λεει πολλα.
Καλα δεν σου λεω ΤΙ ταξιδια εχω κανει,αυθημερον Αλεξανδρουπολη και πισω,...Μοναχο τι να πρωτοθυμηθω.
Ερωτας το Ε39,μπορω να πω με σιγουρια οτι αυτο δεν προκειται να πουληθει ποτε,ακομα και τα Μ3 μου καποια στιγμη τα εδινα για το επομενο μοντελο αλλα το Ε39 δεν προκειται.
Toσα χρονια φιλε Γιαννη ειχαμε σειρες απο 2002 tii ε30 325 eta με turbo (το εκανε μονος του λογου επαγγελματος) 2 e36
4 απο εμενα ε46 μεχρι 330 . . .
Ο αδερφος μου αν και μικρος στην ηλικια διοτι εκανε πολλα απο θεμα αλογα
turbo παντα με bmw κτλ βαρεθηκε τα πειραματα και ολα αυτα !!!
Ειχα παει με ενα 520 ε39 auto μεχρι Λαρισα για εργασια και πισω . . .
Ναι εχεις δικιο δεν συγκρινεται ειναι ταξιδιαρικο,ανετο,δεν κουραζεσαι και ολα
αυτα αλλα για μενα πιστευω ακομη οτι ειναι νωρις για αυτην την σειρα !!!
Μαζι με το Ε34 ειναι απο τα λατρεμενα μου αυτοκινητα . . .
Ειδικα αυτο το avus blue πριν το παρει καν ειδη βρηκα γνησιες Μ5 Ε39 18αρες και
αναρτηση !!!
Ο καμενος :fountwtis: !!!
Βεβαια δεν εχει :ranting2: xenon αλλα οκ ειμαι σε αναζητηση κατι θα βρω !!!
Εγω εχω ερωτα με το σχημα. Θεωρω πως ηταν το ομορφοτερο 5
Ισως μας αρεσει το βασικο μοτιβο που λεγεται dolphin shape (ηταν η εποχη που η bmw εμπνεοταν απο τη φυση)
Ερευνες εχουν αποδειξει (και μιλαω σοβαρα) οτι οταν κοιτας μια e39 ο εγκεφαλος σου εχει την ιδια αισθηση που σου δινει ενα παγωτο, ενω οταν κοιτας μια ε60 πλησιαζει την κατασταση που σε φερνει η θεα ενος ποτηριου ουισκι.
Καπου εχω το αρθρο στα γαλλικα. Ειχε πολλα αυτοκινητα, με κουλο αποκορυφωμα την Etype που ειναι ισοδυναμη με τη φωτογραφια της μπριζιτ μπαρντω.
(Ειχαν δειξει διαφορες φωτο και μετραγαν εγκεφαλικα κυμματα και υστερα εβλεπαν ποιο αμαξι μοιαζει με τι)
Αλλο ενα ασχετο και τερμα το οφ τοπικ, το σιτροεν ΑΧ ταιριαζε με μια φωτο του Σταλιν.
Οταν γυρισω σπιτι θα ψαξω τους παλιους διακους να γελασουμε.
Εγώ όταν βλέπω το Ε60 σκέφτομαι τον Στουρνάρα. Τι κάνω λάθος?
Ειναι στα αμαξια που κοιταω αρκετο καιρο.
Θεωρω ειναι οτι καλυτερο μπορει καποιος να παρει σε αυτα τα λεφτα.
Φαινεται αριστο πραγματικα και απο ιδιοκτητη ψειρα σαν και εμενα.
Βλεποντας και τις μινιατουρες και τα BMW CAR magazine θα ελεγα οτι ειναι ολοιδιος με ενα χωρο στο γραφειο του σπιτιου μου που τον εχω αφιερωσει στην BMW.
Αδελφη ψυχη!!!
Φιλε ειναι οπως τα λες για το αυτοκινητο και τον ιδοκτητη.
Το εχει πολυ προσεγμενο.
Εαν το προλαβω θα ειναι καλη περιπτωση.
Περιμενω καπια λεφτα απο την πωληση του δικου μου που εχω παρη
προκαταβολη και μετα απο ελενχο σε BMW θα το παρω.
Εαν ενδιαφερετε καπιος αλλος για αυτο το 523i δεν το εχω καπαρωση
ενοειται δεν τρεχει και τιποτα!!!!
Dioskouroi
23-07-13, 16:35
Πριζωστε με μεσσημεριατικα....
https://www.pistonheads.com/classifieds/used-cars/bmw/m5/stunning-mark-webber-owned-bmw-m5-e39-5l-v8-fsh-superb-condition/1330305#
Εγώ όταν βλέπω το Ε60 σκέφτομαι τον Στουρνάρα. Τι κάνω λάθος?
....κοιτα πρωτα το αυτοκινητο του αλλου.....πχ το Πριτσους του μπραδερ!!!:thumbsup:
ειναι σαν το χαπι για τον πονο του αλλου!!!...με τη διαφορα οτι θα περναει ο δικος σου "πονος"!!!:thumbsup:
Ειναι η ιδεα μου μαλλον:whistle:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3211396/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1602905/
Christos 330
23-07-13, 18:59
Kαμια σχεση !!!
Τον ιδιοκτητη απο το πρωτο τον γνωριζω προσωπικα !!!
Επισης το εχει οροφη το αλλο οχι !!!
Christos 330
23-07-13, 19:04
Μιας καΙ ο Μανος εβαλε ενα πολυ ωραιο Μ5 Ε39 !!!
Πoιος δεν λατρεψε αυτο το video ???
https://www.youtube.com/watch?v=OFIbuFUqJM0
Vasilis M3
23-07-13, 20:26
Το δεύτερο είναι μέλους μας εδωthumb
Giorgos 116i
23-07-13, 20:35
https://www.car.gr/parts/view/3913213/ ρε παιδιά τι φάση είναι αυτή η αγγελία γιατι δεν κατάλαβα τα 50 ευρώ
Leonidas_E39
23-07-13, 21:07
Το Dvd με τους χαρτες πουλαει σε κοπια γιατι στην αντιπροσωπεια πεζουν στο 300αρι
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3466487/
Saleen και τα μυαλά στα κάγκελα! Γιατί....η έκδοση Shelby είναι πολυφορεμένη...:original:thumb
Πριζωστε με μεσσημεριατικα....
https://www.pistonheads.com/classifieds/used-cars/bmw/m5/stunning-mark-webber-owned-bmw-m5-e39-5l-v8-fsh-superb-condition/1330305#
270 λιρες τελη κυκολοφοριας...Αυτα ειναι.
Dioskouroi
24-07-13, 11:43
270 λιρες τελη κυκολοφοριας...Αυτα ειναι.
και κανα 200αρι τον μηνα ασφαλεια... ευκολα!
Αν είσαι 50άρης. Φίλος το '98 (24άρης τότε) πλήρωνε για Ε30 320 3.000£ και εγώ για το χρεπάκι 1.500..
Dioskouroi
24-07-13, 11:58
ασ'τα να πάνε!!! περιμενω να κλεισω τα 25 για να κάνω κινηση (σε εναν μήνα) και με ψιλο σώζει το οτι δουλευω σε εταιρεια με αυτοκίνητα και οδηγάω εταιρικά... πάλι καλα τα μετράνε κατι τετοια... αλλα δύσκολα και παλι θα πεσω κατω απο 2000 για αμαξι σαββατοκυριακου!
Στο τσακ με προλαβες....:facepalm:
Χαχα τι μου θυμησες (εκλαιγα βεβαια τοτες...)
Οσο ακριβως ειχα αγορασει το ροκο, αλλο τόσο ειχα πληρωσει σε ασφαλεια (απλη ε..)
μπορεί να είναι ακριβά, αλλά δεν μιλάμε για μισθούς ελλαδας ....
Γενικά η παροχή υπ/σιών στο Νησί αλλά και γενικότερα στην Β. Ευρώπη πληρώνεται ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ χωρίς να το αξίζει στο ελάχιστο πολλές φορές.
Dioskouroi
24-07-13, 12:09
μπορεί να είναι ακριβά, αλλά δεν μιλάμε για μισθούς ελλαδας ....
ουτε για φορολογίες, έξοδα ζωής, νοίκια ελλάδας... είμαστε λιγο κακομαθημένοι κάτω....
τι φοβερο αμαξι
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/3625358/
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/3053409/
για εκτος Λονδινου δε νομιζω να ειναι τοσο τραγικα παντως
Dioskouroi
24-07-13, 15:51
για εκτος Λονδινου δε νομιζω να ειναι τοσο τραγικα παντως
σε πολλες περιπτωσεις μπορει να ναι και χειροτερα... μεγαλο ρολο παιζει το ποσοστο εγκλιματικοτητας στον ταχυδρομικο σ κωδικα... πχ Coventry, Bradford etc θα εχουν σιγουρα μεγαλυτερα ασφαλιστρα απο αρκετες περιοχες του Λονδινου... εγω εντελως κατα τυχη...:whistle: εχω κλεισει διαμερισμα απεναντι απο αστυνομικο τμημα...
Christos 330
24-07-13, 16:45
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2082531/
dionisisM3
24-07-13, 16:55
Πουλιεται πριν αγορασω εγω την πενταρα του νικου . Στην ιδια τιμη .
Αυτό είναι μελους μας?
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3778739/
Στην Ελλάδα ζούμε, με δίλιτρο V8 κυκλοφορούμε. :th_Laie_67-1:
Νομίζω θα άξιζε να ανοίξουμε ένα θρεντ αγγελιών για αυτοκίνητα παλιά αντικες κλπ που βγαινουν στο καρ ρετρω καταστάσεις γενικότερα
τι λέτε;
Νομίζω θα άξιζε να ανοίξουμε ένα θρεντ αγγελιών για αυτοκίνητα παλιά αντικες κλπ που βγαινουν στο καρ ρετρω καταστάσεις γενικότερα
τι λέτε;
+1thumb
τι λέτε;
Τύπε θες τέτοιο θρεντ για να βάζουμε 996;
αυτο το φτηνο τι λεει?
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3309188/
4-5K εαν πέσει ακόμη θα είναι καλή η τιμή του...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3521263/
Χωρις οθόνη σε τέτοιο αμάξι big fail:thumbsdown:
Με τις ταχύτητες που πιάνει το εργαλείο δεν προλαβαίνεις να κοιτάξεις οθόνη...:original:
Χωρις οθόνη σε τέτοιο αμάξι big fail:thumbsdown:
Δεν το νομίζω...
Αυτό που μετράει είναι να είναι καλό το αμάξι
Μην ξεχνάμε ότι αμάξι καλό και 2ετίας πλέον δεν βρίσκεται...
Άρα οι πιθανότητες μικραίνουν...
ΟΚ και δωρο η βεντούζα για το GPS ...... αλα ταρίφα style...
Βασικά η αρπαχτή ξεκινάει από την ιδια την bmw που σε τετοιο αμάξι δεν δινει στάνταρ την οθόνη. Απαράδεκτο. Είναι γνωστη η τακτική της με τα εξτρα από αρχαιοτάτων χρονων , αλλά εδω δεν μιλάμε ούτε για 316 ούτε για 320.
Και σαφώς η οθόνη πλέον είναι must. Για δείτε πόσα καινούργια μοντέλα έχουν καταργήσει ακόμα και τα όργανα τις βελόνες και ολο το ταμπλό είναι μια μεγάλη οθόνη.
Αλλο αν κάποιοι είναι ρομαντικοί και θέλουν μια ξερη μηχανή με πολλα άλογα και μια κουτάλα.
Το μέλλον όμως για να μην πω και το παρόν θέλει αυτοκίνητα με software και οθόνες.
Δεν το νομίζω...
Αυτό που μετράει είναι να είναι καλό το αμάξι
Μην ξεχνάμε ότι αμάξι καλό και 2ετίας πλέον δεν βρίσκεται...
Άρα οι πιθανότητες μικραίνουν...
Μπααααα θεωρώ ότι υπάρχει πολύ πραμα ακόμα στα γκαραζ. Απλα τα έχουν αυτοί που αντέχουν ακόμα ή είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.
Έτσι και ανακοινωθούν τίποτα περίεργα μετρα τον Σεπτέμβρη έχει να βγει στο σφυρί πολύ φρέσκο πραμα.
Εκτός τόπου και χρόνου....
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3925559/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3840232/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3840232/
A.το βλεπεις πως ειναι "δεμενο" με την αντλια???
https://pho8.carcdn.gr/3840/3840232_5_b.jpg
....του αρεσει!!!....δεν ειναι σαν το Σμαρτ!!!:thumbsup:
Β.
To aytokonito einai full full full full extra prwto xeri apo spano ola ta service me book service spanos prosfato megalo service .. Filasete se garaz!!!
τα βλεπεις Αρουλη!!!:thumbsup:
Να κιάλλο ένα 92άρι. Πολύ ταλαίπα το τιμόνι, ζάντα χάλι και η εξάτμηση θέλει καινούργιες βάσεις...σε λίγο θα πετάει σπίθες με την άσφαλτο....:thumbsdown: τα πλαστικά της μηχανής δεν ξέρω εάν είναι πολυμερισμένα από τις "κακουχίες" ή με πλύσιμο θα στρώσουν...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3854195/
Christos 330
26-07-13, 10:36
Να κιάλλο ένα 92άρι. Πολύ ταλαίπα το τιμόνι, ζάντα χάλι και η εξάτμηση θέλει καινούργιες βάσεις...σε λίγο θα πετάει σπίθες με την άσφαλτο....:thumbsdown: τα πλαστικά της μηχανής δεν ξέρω εάν είναι πολυμερισμένα από τις "κακουχίες" ή με πλύσιμο θα στρώσουν...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3854195/
Tυπε που να το δεις οταν κανει ξεκινημα στα dragster αυτο το Μ3 . . .
Γενικα ο ιδιοκτητης εχει και ενα 997 turbo και αυτο το εχει για το παιχνιδι του
ενα διαστημα ειχε και Nos οποτε καταλαβαινεις τι παιζει !!!
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3917656/
Ευκαιρία το τουότα...!!!!! :thumbsdown::th_Laie_67-1:
Dioskouroi
26-07-13, 11:49
καλα ναι στην Ελλαδα το χουν παρακανει.... κοιτανε να το πουλησον οσο το πηρανε... γτ με εκτελωνισμους κτλπ παιζει να τους εφτασε και τοσο.... αλλα τραγικο... οταν ενα targa, tt, pre-facelift με εργοστασιακο λουκ στο uk δεν ξεπερνα τα 8-9k κ κτ παραπανω σε γερμανια...
Dioskouroi
26-07-13, 12:04
Εγω παντως ειμαι σε τρελο Διλημμα αυτες τις μερες
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/422_10151499315625588_1903979329_n.jpg
Και τα δυο ειναι του 94, Aerotop, Μετατροπη σε Μanual (τα δεξιοτιμονα aerotop βγαιναν μονο ΑΤ), Μετατροπη σε single turbo, και τα δυο με μπλοκε και πολυ μεράκι στις αναβαθμίσεις... Το κοκκινο εχει και το TRD 3000GT κιτ, ενω το ασπρο ειναι αισθητα φθηνοτερο αλλα χωρις MOT και TAX...
τωρα ή ποτε... αλλα ποιο...
Τι λες ρε Μάνο;; Έχεις ρωτήσει τι ασφάλεια θέλουν; Σπορ, νέος και 3000cc;;
ΜΟΤ απαραιτητο για ελεγχο καταστασης και εγκριση.
για ΤΑΧ ρωτα ποσό
ρε φιλε εισαι σαν την τσατσα που μπαινει στο δωματιο και σου λεει αντε τελειωνε περημενει κοσμος εξω την ωρα που παλευεις να φλοκαρεις, αστον ανθρωπο να βγανει γουστα μια ζωη την εχουμε
Είμαι εδώ για να σας συνετίζω :hystericalbs1:
Dioskouroi
26-07-13, 12:18
Εύκολα γυρω στα 2 και αυτο αν τα πληρώσω ολα μονομιάς και με μια δήλωση της εταιρίας μου οτι οδηγαω εταιρικά sport/luxury αυτοκίνητα καθημερινα χωρις κανένα πρόβλημα. οτι γίνει θα γίνει μετά τις 21/8 που κλείνω τα 25
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3917656/
Ευκαιρία το τουότα...!!!!! :thumbsdown::th_Laie_67-1:
Πράγματι υπερβολική η τιμή του, αλλά φανταστικό αυτοκίνητο από μία εποχή που η Toyota ακόμη έβγαζε πραγματικά αυτοκίνητα και όχι υβριδικούς ή μη κουβάδες.
Το Supra (και το NSX βεβαίως), λαμβανομένων υπόψη και των δεδομένων της εποχής του, τεχνολογικά και σχεδιαστικά ήταν αλλού.
Ακόμη θυμάμαι το εξώφυλλο των 4 Τροχών με ένα ασημί Supra σαν αυτό της αγγελίας και φόντο ένα μαχητικό αεροσκάφος,
Το Supra (και το NSX βεβαίως), λαμβανομένων υπόψη και των δεδομένων της εποχής του, τεχνολογικά και σχεδιαστικά ήταν αλλού.
Να βάλουμε και αυτό (https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/3828992/) μέσα! (όχι το συγκεκριμένο :facepalm: )
Και από μια εποχή που για να δούμε supercar ή θα έπρεπε να περιμένουμε τους 4Τ ή καμια executive έκθεση στο Intercontinental.
Αισίως όμως έχουμε 2013 το ματι μας έχει δει και έχει χορτάσει πολλα σύγχρονα supercars και είτε μας αρέσει είτε οχι η τεχνολογική εξέλιξη έχει βάλει αυτά τα αυτοκίνητα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
Να βάλουμε και αυτό (https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/3828992/) μέσα! (όχι το συγκεκριμένο :facepalm: )
τυπε αυτο ειναι απο την εποχη που παγενες μπαρμπαρελα και ντυνοσουν στην καννιγκος στο υπογειο στον πανταζωνα με μπλειζερ σακακι ασπρη καλτσα και σκαρπινι και η ονειρωξη σου ηταν η καιτη φινου κολλημενη πανω στο κρεβατι σου απο την σουπερ κατερινα σε φωτογραφιση στο ζουμπερι με ολοσομο μαγιω :hystericalbs1:
ά εσύ ήσουν που πάρκαρες απέναντι και ψώνιζες βιντεοκασσέτες στο Anabolic https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3871670/
Και από μια εποχή που για να δούμε supercar ή θα έπρεπε να περιμένουμε τους 4Τ ή καμια executive έκθεση στο Intercontinental.
Αισίως όμως έχουμε 2013 το ματι μας έχει δει και έχει χορτάσει πολλα σύγχρονα supercars και είτε μας αρέσει είτε οχι η τεχνολογική εξέλιξη έχει βάλει αυτά τα αυτοκίνητα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
Ας μου επιτρέψεις μία πιο ρομαντική θεώρηση των πραγμάτων.
Τα συγκεκριμένα (όπως βεβαίως και άλλα) supercars αποπνέουν (τουλάχιστον για μένα) μία αύρα,που όσα χρόνια κι αν περάσουν, παραμένει ανεξίτηλη. Το γεγονός ότι διασώθηκαν στο πέρασμα του χρόνου (και ιδίως εάν διατηρήθηκαν σε stock μορφή), στα μάτια ενός petrolhead, τους προσδίδει μία υπεραξία σπανιότητας και συλλεκτικότητας.
Με το συγκεκριμένο Supra, η Toyota έδειξε (επιτέλους) τις ικανότητες που είχε να κάνει πολλά βήματα παραπάνω από τα (αθάνατα) Starlet και Corolla της εποχής.
Σε κάθε περίπτωση, η αυτοκίνηση έχει ιστορία και μία διαχρονική πορεία, που την καθοδηγεί στο παρόν και το μέλλον.
Το αυτοκίνητο δεν είναι (τουλάχιστον μέχρι σήμερα) πλυντήριο ή ψυγείο, που μόλις βγει το καινούριο μοντέλο το αλλάζεις και παύεις να ασχολείσαι με το προηγούμενο.
Φιλικά.
Εύκολα γυρω στα 2 και αυτο αν τα πληρώσω ολα μονομιάς και με μια δήλωση της εταιρίας μου οτι οδηγαω εταιρικά sport/luxury αυτοκίνητα καθημερινα χωρις κανένα πρόβλημα. οτι γίνει θα γίνει μετά τις 21/8 που κλείνω τα 25
Στην θεση σου ειχα παρει ηδη το λευκο......:thanks:
Προσωπικά πάντως προτιμώ το NSX από τη Supra, ειδικά το παρακάτω πένα όχημα το χαζεύω στην αγγελία και μου τρέχουν τα σάλια....Το highlight είναι ότι ο ήχος του NSX μοιάζει πολύ με του Μ3 Ε46...έχουν και τα δύο rasp! thumb
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2251364/
Προσωπικά πάντως προτιμώ το NSX από τη Supra, ειδικά το παρακάτω πένα όχημα το χαζεύω στην αγγελία και μου τρέχουν τα σάλια....Το highlight είναι ότι ο ήχος του NSX μοιάζει πολύ με του Μ3 Ε46...έχουν και τα δύο rasp! thumb
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2251364/
Εγώ προτιμώ Supra καθαρά για συναισθηματικούς λόγους (Τογιοτάκιας, αλλά μόνο της παλιάς σχολής).
Και αφού βγήκαμε εντελώς off topic :hystericalbs1:, θρυλικό video NSX - Ayrton Senna:
https://www.youtube.com/watch?v=izaWlKxVo1A&feature=player_detailpage
Επισης παρε μια βεβαιωση απο φιλο σου ασφαλιστη στην Ελλαδα οτι δεν ειχες εμπλακει σε ατυχημα ποτέ και μετεφρασε τη στα Αγγλικά. Βοηθαει πολυ! (εκ πειρας)
Christos 330
26-07-13, 14:02
Ρε Στεφ ρε Στεφ !!!!
Ειναι δυνατον ολα να πηγαινουν αναποδα και εγω να βγαζω τιμες για m pack και για ch-r 19αρια ; ; ;
Δηλαδη ελεος με το πραμα που ανεβασες !!!
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/3521263/
Επισης παρε μια βεβαιωση απο φιλο σου ασφαλιστη στην Ελλαδα οτι δεν ειχες εμπλακει σε ατυχημα ποτέ και μετεφρασε τη στα Αγγλικά. Βοηθαει πολυ! (εκ πειρας)
Εμένα η Εndsleigh που ήμουν ασφαλισμένος μου είχε ζητήσει υποχρεωτικά να τους προσκομίσω χαρτί bonus malus από την Εθνική.
Dioskouroi
26-07-13, 14:29
Adrian Flux
Θα προσπαθήσω να πάρω πρώτα quote απο την εταιρεία που ασφαλίζουμε τα εταιρικά, μετά απο την Sky που ως μέλος του mkivsupra.net εχω καποια εκπτωση και βλέπουμε.. thanks πάντως
Μάνο παρε το κόκκινο ασυζήτητα αν όντως είσαι έτοιμος για τέτοιο άνοιγμα ;)
Ρε Στεφ ρε Στεφ !!!!
Ειναι δυνατον ολα να πηγαινουν αναποδα και εγω να βγαζω τιμες για m pack και για ch-r 19αρια ; ; ;
Δηλαδη ελεος με το πραμα που ανεβασες !!!
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/3521263/
Tο ξεκίνησε 38900, το πήγε 35, τώρα 29400
Μόλις πέσει στα 22-23 σου δίνω 25άρι κ το τσιμπάω....thumb:hystericalbs1:
Και ας μην έχει navi...
Christos 330
27-07-13, 10:16
Tο ξεκίνησε 38900, το πήγε 35, τώρα 29400
Μόλις πέσει στα 22-23 σου δίνω 25άρι κ το τσιμπάω....thumb:hystericalbs1:
Και ας μην έχει navi...
Εκει θα παει κιoλας φιλε θα το δεις !!!
Οσον αφορα για το navi με 1000 βαρια 1300 ευρα μπαινει !!!
ά εσύ ήσουν που πάρκαρες απέναντι και ψώνιζες βιντεοκασσέτες στο Anabolic https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3871670/
Πόσο *******-απατεώνας-μουνόπανο πρέπει να είσαι για να βάλεις τέτοια αγγελία.
Αν κάποιος έχει απορία ας κάνει ενα search για το R107.
Sent from my iPhone using Tapatalk
:shok::shok:
Με την παραγωγή της να διαρκεί 18 συνολικά χρόνια, η εκδοχή SL-Class R107 υπήρξε το δεύτερο μακροβιότερο μοντέλο στην ιστορία της εταιρείας, μετά το τετρακίνητο G-Wagen (https://el.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_W462).
Εκει θα παει κιoλας φιλε θα το δεις !!!
Οσον αφορα για το navi με 1000 βαρια 1300 ευρα μπαινει !!!
Όταν τον είχα πάρει ήταν αδιαπραγμάτευτος στα 39000...
Χρήστο και navi να μην έχω πίστεψέ με δεν με χαλάει ΚΑΘΟΛΟΥ όμως!
Άλλα είναι που μετράνε στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο...
Κοροϊδευει μονο τον εαυτο του.
Λες και οποιος ψαχνει κατι τετοιο, δεν ξερει τιποτα απο αυτα.
Ξυπνησε μια μερα και ειπε, οκ ας παρω ενα συλλεκτικο 500αρι στα 40.000 ευρω.
Κρετινος.
Σορρυ, αλλα δε βλεπω κατι αρνητικο στην ολη φαση... explain please...
Σορρυ, αλλα δε βλεπω κατι αρνητικο στην ολη φαση... explain please...
500sl
Ποτε δεν κυκλοφορησε στην Αμερικη
Καμμια σχεση τα χιλια τοσα κομματια που λεει οτι εχουν βγει (το slC ηταν περιορισμενο και οχι το sl)
Και γενικα μιλαμε για ενα αμαξι που εχει κυκλοφορησει σε εκατονταδες χιλιαδες κομματια.
Για την τιμη..... Αστο καλυτερα
Οσο για το "γνησιο" του μοντελλου, χεσε μεσα, πραγματι εχει αμερικανικα στοιχεια επανω του, αλλα ελα που δεν το διεθεσαν ποτε σε εκεινη την αγορα....
Christos 330
27-07-13, 18:05
Όταν τον είχα πάρει ήταν αδιαπραγμάτευτος στα 39000...
Χρήστο και navi να μην έχω πίστεψέ με δεν με χαλάει ΚΑΘΟΛΟΥ όμως!
Άλλα είναι που μετράνε στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο...
Βασικα κοιτα τι εχασες εδω και πηρες αμαξι !!!
:facepalm: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3929511/ :facepalm:
Vasilis M3
27-07-13, 18:43
Πολύ όμορφο!!!:original:
Ασχετως απο την παραπανω καγκουρια, από τότε που εβγαλε το καλό τριλιτρο δεν έχει κανενα νοημα να φορτωθεις τριλιτρο για 210 άλογα όταν άλλοι τα βγάζουν από διλιτρο.
Αν είναι να φορτωθεις τριλιτρο παίρνεις το καλό να το χαρείς.
και οσο για την διαφορά των χρημάτων θα βγει στα πρωτα χαμόγελα...
Βασικα κοιτα τι εχασες εδω και πηρες αμαξι !!!
:facepalm: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3929511/ :facepalm:
Εξαιρετικό!!! :hystericalbs1:
Περιμένω να μου κάνεις δώρο LSD πόρτες!!
Vassilis ///M
28-07-13, 07:54
Αυτό μέχρι πέρυσι ήταν κίτρινο και οι πινακίδες του σου'ι'δικές....
:whistle::whistle::whistle:
Και συνεχίζει...
Από 17500 στα 19500 εντός ένα μήνα , με αγορά στα 16...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3745994/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3922248/
Christos 330
28-07-13, 12:47
Και συνεχίζει...
Από 17500 στα 19500 εντός ένα μήνα , με αγορά στα 16...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3745994/
Στα 15 θα πουληθει διοτι το εξυπνο πουλι :whistle::whistle::whistle: !!!
Εγω εχω ερωτα με το σχημα. Θεωρω πως ηταν το ομορφοτερο 5
Ισως μας αρεσει το βασικο μοτιβο που λεγεται dolphin shape (ηταν η εποχη που η bmw εμπνεοταν απο τη φυση)
Ερευνες εχουν αποδειξει (και μιλαω σοβαρα) οτι οταν κοιτας μια e39 ο εγκεφαλος σου εχει την ιδια αισθηση που σου δινει ενα παγωτο, ενω οταν κοιτας μια ε60 πλησιαζει την κατασταση που σε φερνει η θεα ενος ποτηριου ουισκι.
Καπου εχω το αρθρο στα γαλλικα. Ειχε πολλα αυτοκινητα, με κουλο αποκορυφωμα την Etype που ειναι ισοδυναμη με τη φωτογραφια της μπριζιτ μπαρντω.
(Ειχαν δειξει διαφορες φωτο και μετραγαν εγκεφαλικα κυμματα και υστερα εβλεπαν ποιο αμαξι μοιαζει με τι)
Αλλο ενα ασχετο και τερμα το οφ τοπικ, το σιτροεν ΑΧ ταιριαζε με μια φωτο του Σταλιν.
Οταν γυρισω σπιτι θα ψαξω τους παλιους διακους να γελασουμε.
Ελα ρε!!! να γιατί όταν βλέπω του Λεω μου έρχεται μια επιθυμία για corneto με γεύση φράουλα...:thumbsup::th_Laie_67-1:
Christos 330
29-07-13, 18:55
Ωραια χρωματα το Ε30 !!!
https://s14.carcdn.gr/3942/3942780_5_b.jpg
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/3942780/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3946983/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3702938/
Θα σκεφτόσασταν ποτέ να αγοράσετε το παραπάνω Lexus SC430????
Δεν είναι ότι πιο αδιάφορο μπορεί να αποκτήσει κανείς σε αυτή την κατηγορία? Μέχρι και το όνομά του (SC430) είναι τόσο βαρετό ώστε να το θυμάσαι....
....επισφράγισμα του πόσο ξενέρωτο όχημα είναι η εικόνα πίσω ρόδα / φτερό....λίγο offset στη ζάντα δεν μπορούσαν να δώσουν???? με 8άρα ζάντα και offset +45 δείχνει απλά χάλια....
Αδιάφορο και σχεδιαστικά και από θέμα επιδόσεων. Το μόνο θετικό είναι ότι επειδή είναι lexus ίσως δεν σπάει δεν χαλάει λόγω Toyota. Ισως λέω, δεν ξέρω το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Αν είναι πάντως να "φορτωθείς" τόσα κυβικά, πας σε άλλη κλάση: XKR
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3702938/
Θα σκεφτόσασταν ποτέ να αγοράσετε το παραπάνω Lexus SC430????
Σχεδιαστικά όταν πρωτο βγήκε ήταν και ακόμα το θεωρώ όμορφο.
Επίσης μου άρεσε το παλιό 2λιτρο - εξακύλινδρο - πισωκίνητο is 200 (https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3914026/).
Τώρα όλα τα λέξους τα θεωρώ άσχημα ή αδιάφορα.
Konstantinos E60
30-07-13, 11:24
Και το προεδρικο ειναι ωραιο https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2898623/
και εχει και φτωχό εξοπλισμο
Ναι αυτο θα το παιρνα. Και για οικογένεια κάνει και με το παραπάνω και τα γκαζάκια του τα έχει και την χλιδή την έχει και τις γκατζετιές τις έχει.
αλλά 5000 κυβικά σε lexus ευχαριστώ αλλά δεν.......
Konstantinos E60
30-07-13, 11:49
5000 κυβικά στην Ελλάδα μαλλον ηθελες να πεις.
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2572428/
Για σκεφτειτε, το 1975, οσοι ειχαν γεννηθει, τι αλλο κυκλοφορουσε στο δρομο;
Σκαραβαιος, λαντα, ζασταβα και φορντ εσκορτ οι χλιδες.
Να εχεις αμαξι με αιρκοντισιον ε;
Αμαξάρα...στην Γερμανία υπάρχει εταιρεία που στις παλιές καρότσες της Mercedes βάζει τα καινούργια μοτέρ, αναρτήσεις, φρένα κτλπ.
Όνειρο ένα τέτοιο αμάξι...
https://www.mechatronik.de/en/engineering.html
Να τον πετύχεις σε φανάρι και να φοράει μοτέρ από 55amg και να μην ξέρεις από που σου ήρθε :th_Laie_67-1:
Και στα μετέπειτα χρόνια που τα έβλεπα πάντα μου έκαναν εντύπωση οι διπλοί προφυλακτήρες! Θωρηκτό εμφανησιακά (για τότε) .
Αμαξάρα...στην Γερμανία υπάρχει εταιρεία που στις παλιές καρότσες της Mercedes βάζει τα καινούργια μοτέρ, αναρτήσεις, φρένα κτλπ.
Να τον πετύχεις σε φανάρι και να φοράει μοτέρ από 55amg και να μην ξέρεις από που σου ήρθε :th_Laie_67-1:
Αντε και το κάνεις. Πως το δηλώνεις στο ελλαδιστάν; στην ασφάλεια;
Και στα μετέπειτα χρόνια που τα έβλεπα πάντα μου έκαναν εντύπωση οι διπλοί προφυλακτήρες! Θωρηκτό εμφανησιακά (για τότε) .
Ειχε ενα ιδιο σκαρι, αλλα 280 κινητηρα ο πατερας ενος φιλου, μεγας λεφτας, με κλινικη δικη τους. (Τοτε)
Το παιρναμε και καναμε βολτες στα κλαμπ μαζι με ενα παληκαρι που εχει πεθανει απο ντρογκα και ο πατερας του ειχε jaguar XJ σειρα 2 μετατροπη σε daimler.
Θυμαμαι ακομα την ΑΠΕΙΡΗ ζηλια που εβλεπα απο τα γυρω αμαξια στα φαναρια.
Και μιλαμε για εποχες που υπηρχαν καλα αυτοκινητα (ε, καλα που λεει ο λογος)
Όλα γίνονται.
Η mechatronic νομίζω έχει δικό της σήμα κατασκευαστή.
Όπως η Alpina και η Hartge.
Εδώ δηλώνονται τα 5λιτρα jeep 1800, δεν θα βγάλεις άκρη με αυτή τη μετατροπή;
Δεν νομίζω.
Σχετικά με την ασφάλεια, υπάρχουν εταιρίες που ασφαλίζουν αυτοκίνητα πχ αντίκες στην αξία του εκτιμητή ως συλλεκτικό και όχι με βάση την παλαιότητα κτλπ.
Το κανεις εισαγωγη σαν ειδικο μοντελο.
Εχει γινει.
Γινεται.
Όλα γίνονται.
Η mechatronic νομίζω έχει δικό της σήμα κατασκευαστή.
Όπως η Alpina και η Hartge.
Εδώ δηλώνονται τα 5λιτρα jeep 1800, δεν θα βγάλεις άκρη με αυτή τη μετατροπή;
Δεν νομίζω.
Σχετικά με την ασφάλεια, υπάρχουν εταιρίες που ασφαλίζουν αυτοκίνητα πχ αντίκες στην αξία του εκτιμητή ως συλλεκτικό και όχι με βάση την παλαιότητα κτλπ.
Πρεπει να εχεις καρτα FIVA, η πως την λενε δεν ξερω για τα αμαξια, εμενα μου ζητησανε για να ασφαλισουν τη μηχανη.
Αλλιως δεν το κουβεντιαζουν καν.
Πρεπει να εχεις καρτα FIVA, η πως την λενε δεν ξερω για τα αμαξια, εμενα μου ζητησανε για να ασφαλισουν τη μηχανη.
Αλλιως δεν το κουβεντιαζουν καν.
Kαι πάλι...εγώ ξέρω μετατροπές e30 σε Μ3 φουσκωτά που έχουν βγάλει πινακίδες ιστορικού κτλπ FIVA όπως λές και έχουν ασφαλιστεί.
Όλα γίνονται thumb
Αυτο που ποσταρες Σταμ ειναι με αμερικανικες προδιαγραφες γι αυτο και οι διπλοι προφυλαχτηρες οπως και τα διπλα φωτα εμπρος.
Δεν εχει αιρ κοντισιον αλλα κλιμα, οποτε καταλαβαινεις οτι για 1975 μαλλον απο διαστημοπλοιο ειναι....κανονικα ειχε δυο μεγαλους στρογγυλους διακοπτες στο κεντρο , ενας ρυθμιζε τη ροη του αερα και ο αλλος τη σταθμη του αιρκοντισιον.
Μου κανει εντυπωση που εχει κοντερ σε χιλιομετρα αντι για μιλια. Πολλοι ιδιοκτητες στην Ευρωπη εκαναν μετατροπη απο ευρωπαικες σε αμερικανικες προδιαγραφες και αλλαζαν φωτα και προφυλαχτηρες γιατι ειναι πολυ ποιο ομορφο ετσι.
Αυτος εχει αλλαξει επισης τιμονι opως επισης δεν εχει και το original Becker ραδιοφωνο με μικρη κασετα.
Ειχε αγορασει ενα ιδιο χρωμα ο πατερας μου το 1976, με μπεζ δερματινο σαλονι και με αυτο εμαθα να οδηγω στα 12 στη διαδρομη Βαρκιζα-Σαρωνιδα Σαββατο βραδυ......ερημια και ο δρομος ολος δικος μας.
Τοτε μου φαινοταν σα Φερραρι......οταν το πηγα μια τελευταια βολτα πριν πουληθει το 2000, νομιζα οτι ηταν κατι μεταξυ τρακτερ και ασφαλτοστρωτικο.
Ειναι το πρωτο αυτοκινητο στο οποιο θυμαμαι να τοποθετηθηκε ABS ....αρχοντικο αυτοκινητο εποχης , αλλα προσωπικα προτιμουσα το Jaguar 4.2 .
Κωνσταντίνος
30-07-13, 22:23
Σε αρκετά απο τα δικά μας ρίχνει στα αυτιά ακόμα και με το μαμά μοτέρ. :whistle:
Αυτό????
https://suchen.mobile.de/auto-inserat/alpina-b3-gt3-coupe-switch-tronic-nr-79-99-speyer/177670742.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=1100&makeModelVariant1.modelId=4&makeModelVariant1.modelDescription=gt3&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2006-01-01&negativeFeatures=EXPORT&categories=SportsCar
ή αυτό:
https://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-m3-gts-limited-edition-006-150-xenon-freising/174106777.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=45&makeModelVariant1.modelDescription=gts&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2006-01-01&negativeFeatures=EXPORT&categories=SportsCar
Όσο και αν συμπαθώ περισσότερο τα Μ από τα Αlpina, από άποψης trimming quality και προσωπικότητας, το GTS είναι μπορστά στο GT3 σαν φτωχός συγγενής....thumb
dark knight
31-07-13, 08:42
αν και μου αρεσουν πολυ τα αλπινα.το GT3 μου φαινεται λιγο μπροστα στο GTS
Αυτό????
https://suchen.mobile.de/auto-inserat/alpina-b3-gt3-coupe-switch-tronic-nr-79-99-speyer/177670742.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=1100&makeModelVariant1.modelId=4&makeModelVariant1.modelDescription=gt3&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2006-01-01&negativeFeatures=EXPORT&categories=SportsCar
ή αυτό:
https://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-m3-gts-limited-edition-006-150-xenon-freising/174106777.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=45&makeModelVariant1.modelDescription=gts&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2006-01-01&negativeFeatures=EXPORT&categories=SportsCar
Όσο και αν συμπαθώ περισσότερο τα Μ από τα Αlpina, από άποψης trimming quality και προσωπικότητας, το GTS είναι μπορστά στο GT3 σαν φτωχός συγγενής....thumb
Εχω λιώσει με το όνομα του dealer: CUNTZ χαχαχαχα
m_power_lunatic
31-07-13, 09:36
Πραμα που σαλευει!Τιμη για το παπουτσι αναλογη της σπανιοτητας και για οποιον ειναι καψουρης!Kαλα απο το Μ3 Ε46 πρεπει να λειπουνε καμια 200.000χλμ απο το κοντερ.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3948191/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3950046/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3928025/
Μου τρεχουν τα σαλια....:tt1::tt1::tt1:
Πραμα που σαλευει!Τιμη για το παπουτσι αναλογη της σπανιοτητας και για οποιον ειναι καψουρης!Kαλα απο το Μ3 Ε46 πρεπει να λειπουνε καμια 200.000χλμ απο το κοντερ.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3950046/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3928025/
Οι ειδικοί της ΕΛΑΙΣ ψάχνουν, που έλεγε και η διαφήμιση, ακατάπαυστα.
Φορούσε το παπούτσι τέτοια ζάντα;;
Φορούσε το παπούτσι τέτοια ζάντα;;
Αφού γράφει στην περιγραφή ότι ειναι απο m3
η 18αρα του e92m3 πρέπει να ειναι thumb
Christos 330
31-07-13, 10:45
Γιαννη αυτο δεν το ειδες !!!
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3950366/
Ωραιο παντως το si !!!
m_power_lunatic
31-07-13, 10:57
Γιαννη αυτο δεν το ειδες !!!
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3950366/
Ωραιο παντως το si !!!
Αν θελει κανεις απο επαρχια να το δω απο κοντα,ευχαριστως τωρα που ειμαι Αθηνα αυτη την εβδομαδα.
Βασικα το πρωτο που θα πρεπει να δει καποιος ειναι να ειναι μετατροπη οντως και μετα τα υπολοιπα.Δεν ξερω τιποτα απολυτως για το συγκεκριμενο μην παρεξηγηθουμε απλα λεω μεσα σε ολα τα αλλα και ΤΙ αλλο να δει καποιος.
Χωμα η τιμη Χρησταρα παντως και εχει και αλλο παντως πιο κατω δυστυχως.
Μιλαγα με φιλο χθες το βραδυ,με Μ3 Ε46 cabrio SMG προσεγμενο με τα χλμ του και τα σερβις του,με τα βαψιματακια του αλλα οχι χτυπημενο ποτε και μου ελεγε ''και 12-13χιλ θα εκανα τουμπες αν μου εδινε καποιος τωρα''.Δεν μιλαμε για ρεταλι Μ3 Ε46 απλα για καλο προς το αρκετα καλο,το ειχα βρει εγω και το αγορασαμε μαζι ενα καλοκαιρι πριν καποια χρονια.Οχι ταλαιπωρημενο αμαξι παντως.
Μιλαγα με φιλο χθες το βραδυ,με Μ3 Ε46 cabrio SMG προσεγμενο με τα χλμ του και τα σερβις του,με τα βαψιματακια του αλλα οχι χτυπημενο ποτε και μου ελεγε ''και 12-13χιλ θα εκανα τουμπες αν μου εδινε καποιος τωρα''.Δεν μιλαμε για ρεταλι Μ3 Ε46 απλα για καλο προς το αρκετα καλο,το ειχα βρει εγω και το αγορασαμε μαζι ενα καλοκαιρι πριν καποια χρονια.Οχι ταλαιπωρημενο αμαξι παντως.
Υπάρχουμε και κάποιοι άλλοι όμως Γιάννη που με 12-13 θα βάζαμε τα γέλια....thumb
Αφού γράφει στην περιγραφή ότι ειναι απο m3
η 18αρα του e92m3 πρέπει να ειναι thumb
Έπεσε το μάτι μου στο Γνησιες Ζ3Μ Ζαντες 17" και δεν το πρόσεξα.
Ωραιο παντως το si !!!
και αυτό (https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3774970/) με το νάβι είναι καλό! Απλά είναι Γερμανικό και ακριβό.
m_power_lunatic
31-07-13, 11:45
Υπάρχουμε και κάποιοι άλλοι όμως Γιάννη που με 12-13 θα βάζαμε τα γέλια....thumb
Η πλειοψηφια ομως δεν τα βαζει ρε εσυ.Εξαλλου οταν το εχει παρει 32.000 ευρω τωρα θελει να το στειλει να παρει κατι πιο οικογενειακο (και ακριβοτερο αρκετα ο συγκεκριμενος) αλλα ΔΕΝ πουλιεται σε αξιοπρεπη τιμη τουλαχιστον (για αυτο παραπονιοτανε).
Απο ενα σημειο και περα υπαρχει το σημειο διχως επιστροφη που λεμε.
Παραδειγμα εγω το πηρα σχεδον 50.000 ευρω,αν το ειχα μεχρι τωρα δεν θα σκεφτομουνα να το δωσω ουτε καν.Τωρα με τα λεφτα που το πουλησα αγοραζω 2 (λεμε τωρα,ουτε καν).
Αυτοι που τα πουλανε θελω να πω οτι ΜΕΡΙΚΟΙ τα στελνουνε για να σταματησουνε την κατρακυλα και πληρη απαξιωση και τιμολογικη εξαθλιωση.
Εξαλλου η αξια εγκειται στον ιδιο τον ιδιοκτητη (τί αξια εχει για τον ιδιο τον ιδιοκτητη) μιας και η αξια στην αγορα ειναι σαφως πολυ χαμηλοτερη πλεον για τετοιας κατηγοριας αυτοκινητα πλεον.
και αυτό (https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3774970/) με το νάβι είναι καλό! Απλά είναι Γερμανικό και ακριβό.
είναι λόγω των συλλεκτικών καλυμάτων.... :hystericalbs1::hystericalbs1:
είναι λόγω των συλλεκτικών καλυμάτων.... :hystericalbs1::hystericalbs1:
χαχαχα και εγώ λέω τι στο καλό είναι αυτό, σκυλάκι, αρκουδάκι; :hystericalbs1:
Η πλειοψηφια ομως δεν τα βαζει ρε εσυ.Εξαλλου οταν το εχει παρει 32.000 ευρω τωρα θελει να το στειλει να παρει κατι πιο οικογενειακο (και ακριβοτερο αρκετα ο συγκεκριμενος) αλλα ΔΕΝ πουλιεται σε αξιοπρεπη τιμη τουλαχιστον (για αυτο παραπονιοτανε).
Παραδειγμα εγω το πηρα σχεδον 50.000 ευρω,αν το ειχα μεχρι τωρα δεν θα σκεφτομουνα να το δωσω ουτε καν.Τωρα με τα λεφτα που το πουλησα αγοραζω 2 (λεμε τωρα,ουτε καν).
Αυτοι που τα πουλανε θελω να πω οτι ΜΕΡΙΚΟΙ τα στελνουνε για να σταματησουνε την κατρακυλα και πληρη απαξιωση και τιμολογικη εξαθλιωση.
Εξαλλου η αξια εγκειται στον ιδιο τον ιδιοκτητη (τί αξια εχει για τον ιδιο τον ιδιοκτητη) μιας και η αξια στην αγορα ειναι σαφως πολυ χαμηλοτερη πλεον για τετοιας κατηγοριας αυτοκινητα πλεον.
Οποιος ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ θα κατεβάσει την τιμή για να το πουλήσει. Νόμος.
Εδώ σκοτώνουν χρυσά κοσμήματα κλπ για να την βγάλουν, στ' αμάξι θα κολλήσουν;
m_power_lunatic
31-07-13, 12:29
Οποιος ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ θα κατεβάσει την τιμή για να το πουλήσει. Νόμος.
Εδώ σκοτώνουν χρυσά κοσμήματα κλπ για να την βγάλουν, στ' αμάξι θα κολλήσουν;
Οποιος την κατεβαζει δεν σημαινει οτι απαραιτητα εχει αναγκη.....θελει απλα να φυγει να παρει κατι αλλο μιας και ανταλλαγη οι εμποροι δεν το παιρνουνε οπως ο φιλος μου παραπανω.
E60_Arkadia
31-07-13, 12:34
Πρεπει να καταλαβουμε οτι πλεον το οτι ενα αμαξι λεγεται Μ3 η Μ5 δεν λεει απολυτως τοποτα γτ εχει πατωσει η αγορα και δεν υπαρχει χρημα.Τι θα πει ειναι Μ3 και πρεπει να πωλειται πνω απο 35000 πχ,τελειωσαν αυτα,τωρα πουλας με βαση εξοδα συντηρησης και γι αυτο οι τιμες ειναι ξεφτιλα
Η πλειοψηφία Γιάννη δεν πουλάει πλέον. Μπορείς να δεις στο car τι αμάξια έχουν μείνει προς πώληση...ανάμεσα στα 60 (με τις μετατροπές μέσα) άντε 3-4 το πολύ να αξίζουν κάπως. Τα περισσότερα είναι αυτοκίνητα που κάποιοι τα πήραν για να τους πιούν το αίμα για 1-2 χρόνια (χωρίς να ρίξουν ούτε ευρώ πάνω για συντήρηση) και τώρα τα στέλνουν, όπως είναι αναμενόμενο, σε τιμές χάρισμα....άλλωστε τα περισσότερα αυτής της κατηγορίας θέλουν 5 με 10k για να έρθουν σε καλή κατάσταση. Δηλάδη εσύ έχεις βρει ένα γνήσιο Μ3 να πωλείται με 12k και να καλύπτει τα στάνταρ σου?
Όσοι έχουν καλό αμάξι και δεν καίγονται για κασέρι απλά δεν τα δίνουν, και φυσικά δεν τους αγγίζει καν η κατρακύλα των τιμών αφού γι αυτούς το αμάξι έχει αξία και όχι τιμή. Όποιος θέλει να το δώσει για να πάρει κάτι ακριβότερο από Μ3 είμαι σίγουρος ότι θα βρει άκρη...εμένα π.χ. όταν ρώταγα για 92άρι μου το παίρνανε σε πολύ αξιοπρεπή χρήματα. Όσοι θέλουν απο την άλλη να αγοράσουν Μ3 με 12k, τους εύχομαι καλό κουράγιο....thumb
m_power_lunatic
31-07-13, 12:59
Η πλειοψηφία Γιάννη δεν πουλάει πλέον. Μπορείς να δεις στο car τι αμάξια έχουν μείνει προς πώληση...ανάμεσα στα 60 (με τις μετατροπές μέσα) άντε 3-4 το πολύ να αξίζουν κάπως. Τα περισσότερα είναι αυτοκίνητα που κάποιοι τα πήραν για να τους πιούν το αίμα για 1-2 χρόνια (χωρίς να ρίξουν ούτε ευρώ πάνω για συντήρηση) και τώρα τα στέλνουν, όπως είναι αναμενόμενο, σε τιμές χάρισμα....άλλωστε τα περισσότερα αυτής της κατηγορίας θέλουν 5 με 10k για να έρθουν σε καλή κατάσταση. Δηλάδη εσύ έχεις βρει ένα γνήσιο Μ3 να πωλείται με 12k και να καλύπτει τα στάνταρ σου?
Όσοι έχουν καλό αμάξι και δεν καίγονται για κασέρι απλά δεν τα δίνουν, και φυσικά δεν τους αγγίζει καν η κατρακύλα των τιμών αφού γι αυτούς το αμάξι έχει αξία και όχι τιμή. Όποιος θέλει να το δώσει για να πάρει κάτι ακριβότερο από Μ3 είμαι σίγουρος ότι θα βρει άκρη...εμένα π.χ. όταν ρώταγα για 92άρι μου το παίρνανε σε πολύ αξιοπρεπή χρήματα. Όσοι θέλουν απο την άλλη να αγοράσουν Μ3 με 12k, τους εύχομαι καλό κουράγιο....thumb
Οχι εγω βρε,βρηκε φιλος (οχι ψευτης) με αναγραφομενη στο car.gr 20χιλ ευρω και το εδινε 14χιλ μετρητα.Δεν ειναι τρακαρισμενο,πραγματικα χλμ γνησιο facelift.Για παραδειγμα του φιλου μου του Θαναση για cabrio εινα πολυ καλη επιλογη στα 10-13χιλ ευρω.Νεα αναρτηση μαμα,λαστιχα καινουργια,ολα τα σερβις του,νεα κουκουλα κτλ.Αυτο επειδη το ξερω κιολας θα το τσιμπαγα για παραδειγμα.
Νασο,προφανως η τιμη που πηρανε το 92αρι που παζαρευες ητανε πλασματικη,το ειχανε παρει πολυ πιο κατω και θα βαζανε φθηνα το δικο σου.
Προσεξε τωρα......αλλο Μ3 Ε46 βιτρινας (δικο σου),αλλο Μ3 Ε46 με καποια μαζεματα αλλα αξιοπρεπες (οχι στραβο,πατωμα πηγαδι κτλ).Δεν σημαινει οτι το δευτερο ειναι για πεταμα,καποια ειναι στην τιμη των 12χιλ και κατω αλλα οχι ολα.
Τετοια εποχη υπαρχουνε ευκαιρειες αλλα το αστερι θα πληρωθει ειμαι ο πρωτος που το λεω και εχω απειρα παραδειγματα αρχικα απο το δικο μου.
STREETRACING
31-07-13, 13:23
εγω που το εφερα με 67 χιλιαδες το 2006 τιμη απο τις πιο πανω σε πολλους απο εδω μεσα δεν με φρεναρε πια η απαξιωση των τιμων και ας ηταν ντεφαρικι το δικο μου.
εβγαινε ακριβη η συντηρηση του και το εδωσα.
δεν το μετανοιωσα.
Τα καλα πληρωνονται ακομα και αξιζει να πληρωνονται για τον κοπο, το μερακι και τα εξοδα που εχουν πανω τους.
Αν εισαι γυφτος καθεσαι και ψειριζεις τη μαιμου να κοψεις και το ευρω απ τον πωλητη (εκτος και αν ειναι εμπορος).
Αν ξερεις οτι αγοραζεις ενα πολυεξοδο αυτοκινητο και το θελεις και καινουργιο και καλοσυντηρημενο και τσαμπα τοτε εισαι απλα γυφτος.
Εγω προτιμησα να το πουλησω στο εξωτερικο εστω και φθηνα και ν'αποφυγω το καθε καθυστερημενο που ηθελε να κανει τον π@υστη με ξενο κωλο , κοινως, ν'αγορασει κατι στο οποιο εχουν πεσει πολλα λεφτα για συντηρηση, σε μια τιμη ξεφτυλα και με απαιτηση να μην εχει ουτε ενα βαψιμο μετα απο 14 χρονια στο δρομο. Δε το μετανιωσα ποτε.
Christos 330
31-07-13, 18:12
Το μοναδικο αμαξι με f1 δηλαδη τα αλλα αυτοματα Ε92 δεν ειναι F1 με τα πληκτρα στο τιμονι !!!
Kαι η τιμη η καλυτερη τις αγορας 19.950 μονον !!!
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3953407/
Το μοναδικο αμαξι με f1 δηλαδη τα αλλα αυτοματα Ε92 δεν ειναι F1 με τα πληκτρα στο τιμονι !!!
Να του δείξω το δικό μου ρε, να δούμε τι θα πει...:hystericalbs1::hystericalbs1:
Christos 330
31-07-13, 19:04
Να του δείξω το δικό μου ρε, να δούμε τι θα πει...:hystericalbs1::hystericalbs1:
Aστο στα 14 χιλιαρικα και βλεπουμε τωρα θα τους μαθεις μωρε ; ; ;
Christos 330
01-08-13, 09:33
Καλο μηνα !!!!
Ελα Χαντε . . .
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3815439/
Καλο μηνα !!!!
Ελα Χαντε . . .
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3815439/
χρηστο εχω παει και το εχω δει λεει οτι ειναι κατασχεμενο απο τραπεζα ειδα μπουκ σερβις απο τα 57000 χιλιομετρα που ηρθε ελλαδα μεχρι τα 100 τοσα που ειναι τωρα δεν υπαρχει ουτε σφραγιδα για αλλαγη λαδιων
χρηστο εχω παει και το εχω δει λεει οτι ειναι κατασχεμενο απο τραπεζα ειδα μπουκ σερβις απο τα 57000 χιλιομετρα που ηρθε ελλαδα μεχρι τα 100 τοσα που ειναι τωρα δεν υπαρχει ουτε σφραγιδα για αλλαγη λαδιων
Αστο για αλλους. Turbo και 100.000χλμ δεν ειναι BMW ατμοσφαιρα.
Πριν λιγο καιρο εφυγε σε ιδιωτικο ντιλ ενα 996Τ του 2002 ελληνικο με ενα μονο ιδιοκτητη, με 20,000χλμ στα 30κ.
Δε θα βρεις πολυ ευκολα κατι τετοιο ομως.
Δε νομιζω Αρη οτι το αυτοκινητο αυτο ηταν ασυντηρητο.
Μπορει να πηγαινε για σερβις στο Μιχαλη που τα ξερει οσο κανενας αλλος στην Αθηνα και εκει βεβαια δεν υπαρχει σφραγιδα ουτε για αστειο.
Για μενα αν δεν εχουν πειραξει τιποτα και ειναι εργοστασιακο αξιζει να το δεις γιατι ειναι ευκολο να φανει αν ειναι καλο το αυτοκινητο η οχι και σιγουρα το συζητησιμη σηκωνει κουβεντα.
Λες το μπλε σκούρο Νίκο με τα έκρου δερμάτινα που το ζητάγε στο car 38χιλ απο βόρεια προαστεια;
Ο Μιχάλης ποιος είναι;
Λες το μπλε σκούρο Νίκο με τα έκρου δερμάτινα που το ζητάγε στο car 38χιλ απο βόρεια προαστεια;
Ο Μιχάλης ποιος είναι;
1. yes
2. ενας πολυ καλος μηχανικος για Πορσε (και οχι μονο) κοντα στη Νεα Σμυρνη.
Συντηρουσε πολλα και καλα αυτοκινητα .
Στείλε το τηλ του μεσιε θα τον χρειαστω
1. yes
και το 38 έγινε 30 κατ' ιδίαν;;; :shok:
Οταν αποφασισεις πως θες να πουλησεις για οποιοδηποτε λογο, πουλας και το ξεχνας. Απλα προτιμας να το δωσεις σ'ενα πολυ δικο σου σε χαμηλη τιμη παρα σ'εναν no name που θα κανει και το μαγκα οτι στο πηρε τσαμπα.
Και αυτο ειχε μονο 20,000 πραγματικα χιλιομετρα, αγορασμενο κουτα απο ελλαδα νομιζω 220,000 ευρω.
Vassilis ///M
01-08-13, 18:46
Ο καινούριος αγοραστής δεν έχει ιδέα τι γίνεται στην αγορά....
Το τραγικό στην υπόθεση είναι ότι θα έκανε και παζάρια όταν το απόκτησε απο τον Βασίλη...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3945742/
Τώρα συγνώμη αυτές είναι φωτογραφίες για να πουλήσεις το αμάξι σου;
Τι να πω ρε παιδί μου..........:thumbsdown::thumbsdown:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3591470/
Μπορει να μη θελει αλλα να του σπαει τα @@ του η ξανθια γυναικα του. "Οριστε αγαπη μου το εβαλα στο car.." :D
Ο καινούριος αγοραστής δεν έχει ιδέα τι γίνεται στην αγορά....
Το τραγικό στην υπόθεση είναι ότι θα έκανε και παζάρια όταν το απόκτησε απο τον Βασίλη...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3945742/
:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Να λες πάλι καλά!
Πριν 2-3 βδομάδες είχε μόνο μία αυτή που έχει και σαν προφιλ..
Δεν πάει καλά ο κόσμος..
Είναι για να μην σχολιάζουν οι περίεργοι σαν και εμάς στα φόρουμ...:D
Σου λέει όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά θα έρθει να το δει απο κοντά thumb
Δεν ξέρω τον ιδιοκτήτη, απλά του δίνω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τις χρωματικές του επιλογές.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3876224/
thumbthumbthumbthumb:tt1::tt1::tt1::tt1:
Konstantinos E60
02-08-13, 14:56
Δεν ξέρω τον ιδιοκτήτη, απλά του δίνω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τις χρωματικές του επιλογές.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3876224/
thumbthumbthumbthumb:tt1::tt1::tt1::tt1:
Αν δεν κανω λάθος αυτό πρέπει να ήταν του Βέρτη.
Christos 330
02-08-13, 15:05
Mαυρο ειχε αυτος . . .
Ποιός είναι αυτός;
https://www.nikosvertis.com/ :hystericalbs1:
Konstantinos E60
02-08-13, 15:08
H Aston Martin ηταν μαυρη
Christos 330
02-08-13, 17:43
H Aston Martin ηταν μαυρη
Mπλε η πρωτη για την δευτερη δεν ξερω . . .
Του Βερτη Κώστα ήταν μαύρο.
Βασιλη πουλατε το αμαξι???:shok::shok::shok::shok::shok::shok:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3594774/
:hyper:
Αυτο απο βορεια το γνωριζει κανεις ???
www.car.gr/classifieds/cars/view/3418602/ (https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3418602/)
https://s1.carcdn.gr/3418/3418602_1_b.jpg
Leonidas_E39
02-08-13, 19:50
Μπιμπελο . Ο δημητρης ειναι και στο φορουμ. :thumbsup::thumbsup:
Αυτο απο βορεια το γνωριζει κανεις ???
www.car.gr/classifieds/cars/view/3418602/ (https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3418602/)
Δεκτή ανταλλαγή μόνο με 2.0 tfsi 4porto tetrakinito i oxi ,........Ιδιας κατάστασης!
εχεις κανενα Α4 "Ιδιας κατάστασης" για δωσιμο???:thumbsup:
πλακα κανω.thumb
...το εχω ξαναδει στο καρ και παλαιοτερα,αλλα δεν ξερω κατι για το συγκεκριμενο.
Μπιμπελο . Ο δημητρης ειναι και στο φορουμ. :thumbsup::thumbsup:
εμ τι?...με αουντι θα καταληξει και αυτος!!!:thumbsup:
Εχω να δωσο ενα coupra του 09 εαν δεν το παρη ενας φιλος.
Φαινεται πολυ καλο παντος.
Το είδα από κοντά, είναι 335 is!
Πολλά ζητάνε βέβαια...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3630735/
Τι παραπάνω έχει το is?
Όντως πολλά τα λεφτά Άρη.....
Τι παραπάνω έχει το is?
2011 BMW 335is (2010-2013)
It is a version of BMW 3 Series Coupé and Convertible for North American market.
It included N54 engine with increased power to 320 horsepower and 332 lb-ft of torque (370 lb-ft of torque with overboost), optional 7-speed Double Clutch Gearbox (DCT) with Launch Control and other special equipment.
The vehicle was unveiled in 2010 New York International Auto Show
Το είδα από κοντά, είναι 335 is!
Πολλά ζητάνε βέβαια...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3630735/
πωπω τι αμαξαρα ειναι αυτη?
Τα λάστιχα του συγκεκριμένου της αγγελίας είναι του '08,οπότε και η παραγωγή του (όχι η ταξινόμησή του) πρέπει να είναι προς το τέλος του '08.
Το is είχε kidney grilles με μαυρο γυαλιστερό περίγραμμα και κάθετες νικελ γρίλλιες,όπως έχω κάνει κι εγώ τα δικά μου "νεφρά".
Ζητάνε 40 χιλιάρικα για αυτοκίνητο 5ετίας και δεν έχουν αλλάξει ούτε τα λάστιχα...
Τα λάστιχα του συγκεκριμένου της αγγελίας είναι του '08,οπότε και η παραγωγή του (όχι η ταξινόμησή του) πρέπει να είναι προς το τέλος του '08.
Το is είχε kidney grilles με μαυρο γυαλιστερό περίγραμμα και κάθετες νικελ γρίλλιες,όπως έχω κάνει κι εγώ τα δικά μου "νεφρά".
Ζητάνε 40 χιλιάρικα για αυτοκίνητο 5ετίας και δεν έχουν αλλάξει ούτε τα λάστιχα...
Κι άλλα πράγματα δεν πολυκολλάνε...
Αν είναι πράγματι 335is (US spec δηλαδή), το ταχύμετρο γιατί είναι σε χλμ?
Στους μπροστινούς θόλους δεν υπάρχει το πορτοκαλί ανακλαστικό ή έστω η μοντα με το ανακλαστικο στο χρώμα του αμαξώματος.
Τα tail lights είναι EU version, όχι US.
Τέλος αναφέρεται παραγωγή 2009, ενώ το is κυκλοφόρησε αργότερα...
Μήπως τελικά το s είναι έξτρα?? :whistle:
Anyway είναι πολύ όμορφο το συγκεκριμένο,με ζάντα απίστευτη αν και τσιμπημένο σε τιμή
giannis_compact
02-08-13, 22:44
Επισης στα οργανα γραφει "is", ενω αυτο οχι.
Ίσως να ήταν is και να το έκανε πλήρως ευρωπαική εμφάνιση :D
Υ.Γ ΟΚ, κόβω τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας :p
Τώρα που το ξαναπαρατηρώ,οι ζάντες είναι μεν πανέμορφες,αλλά πρέπει να είναι aftermarket και μάλιστα ξαναβαμμένες (αν θυμάμαι καλά,τις είχαμε ξανασχολιάσει στο παρελθόν σε άλλο αυτοκίνητο και ήταν βαμμένες στο κλασικό ασημί).
Επίσης,τα λάστιχα,εάν ήταν τα πρώτης τοποθέτησης,λογικά θα έπρεπε να ήταν runflat (με ένδειξη SSR),ενώ αυτά δείχνουν για συμβατικά και η φθορά τους δεν πολυταιριάζει με τα χλμ της αγγελίας.
Δεν ξέρω,σαν πολλά πράγματα φαίνεται να μην πολυκολλάνε...
Leonidas_E39
03-08-13, 00:18
Πω πω τελικα δεν αφηνουμε να πεσει καρφιτσα κατω. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
giannis_compact
03-08-13, 01:10
Επισης στα οργανα γραφει "is", ενω αυτο οχι.
Τωρα ειδα τι εγραψα. Στο στροφομετρο αναγραφοταν το "335 is" και η πλακα-φοντος των οργανων ηταν σε γκρι χρωμα εν αντιθεσει με αυτο που ειναι ιδιο με το "απλο" 335.
katsaraios
03-08-13, 04:56
https://www.ebay.co.uk/itm/tamiya-hpi-abc-hobby-bmw-2002-M06-M04-/290954457134
:warriorsmiley::warriorsmiley:
Το εχουμε ξαναποσταρει γιατι μου εκανε εντυπωση..
Απο τις φωτο φαινεται οτι το ειχε μερακλης.
Εχει ξαναντυσει καθισματα ,ταμπλο κ γυρω απο την κονσολα με δερμα...
Οποτε δεν μπορεις να βγαλεις ασφαλες συμπερασμα για τα χλμ..Και εξωτερικα απο τις φωτο φαινεται καλο!Θαρρω πως ζηταει αρκετα παντως .thumb
Οποιος θελει πληροφοριες, μπορει να μου στειλει μηνυμα.
γυφτεμπορος...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3818225/
Ελααααα και παρεεεεεε παρε παρε παρε
Χωρις τηκμηριοοοοοοοοο φου φου ενα δυο
Αβαφοοοοοο λεμεεεεεε
Μέσα σε 3 μέρες, κάτω 3000
Μέσα σε 3 μέρες, κάτω 3000
Ακόμα ψηλά είναι.Μόλις πάει στα 11.000 ίσως να έχει κάποια ελπίδα...
Ακόμα ψηλά είναι.Μόλις πάει στα 11.000 ίσως να έχει κάποια ελπίδα...
Τα παραλες!
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα
Τι έγινε ρε παιδιά...πέσαν κάτω από 10Κ τα 46άρια Μ3?
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3960121/
:shok:
γυφτεμπορος...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3818225/
Οι 204 ιπποι εγιναν 285.
Τι έγινε ρε παιδιά...πέσαν κάτω από 10Κ τα 46άρια Μ3?
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3960121/
:shok:
Τωωωωώρααααα???? :D
Υ.Γ SMG χωρίς paddles στο τιμόνι γίνεται? :p
Τωωωωώρααααα???? :D
Υ.Γ SMG χωρίς paddles στο τιμόνι γίνεται? :p
Δε γίνεται...αλλά νομίζω πως έχει.
https://s16.carcdn.gr/3960/3960121_3_b.jpg
Στο δεξί μέρος του τιμονιού, κάτι φαίνεται πίσω από τη στεφάνη.
Τα παραλες!
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα
Στέφανε σοβαρά τώρα πέρα απο την πλάκα, πόσο πιάνει ένα μεταχειρισμένο 325 5ετίας στην ελληνική αγορά? (και μάλιστα xi που παίζει να έχει και ένα σωρό διαφορετικά και ακριβότερα ανταλλακτικά απο ένα απλό)
Στο δεξί μέρος του τιμονιού, κάτι φαίνεται πίσω από τη στεφάνη.
:thumbsup: :D :drive:
κατι παιζει με νταμπλαδες πορτων και ταμπλω.
το ταμπλω θα επρεπε να ηταν διχρωμο.οποτε ειναι αλλαγμενο το ενα η το αλλο..
Στέφανε σοβαρά τώρα πέρα απο την πλάκα, πόσο πιάνει ένα μεταχειρισμένο 325 5ετίας στην ελληνική αγορά? (και μάλιστα xi που παίζει να έχει και ένα σωρό διαφορετικά και ακριβότερα ανταλλακτικά απο ένα απλό)
:thumbsup: :D :drive:
Για καλό αμάξι θα δώσεις 15-16
Για αμάξι με πολλά χλμ και καλή συντήρηση 13-14
Με 11 παίρνεις χρέπι κατ εμέ
giannis_compact
03-08-13, 20:33
Εχει αλλαγμενο σαλονι και ταπετσαριες στις πορτες. Μοκετα και ταμπλω ειναι μαυρα. Οποτε ισως ειναι μετατροπη και εχουν βαλει ολο το σαλονι απο το αυτοκινητο που δοθηκε για μετατροπη.
Bazil Van Sinner
03-08-13, 20:56
https://www.bmwfans.gr/forum/
Εχει αλλαγμενο σαλονι και ταπετσαριες στις πορτες. Μοκετα και ταμπλω ειναι μαυρα. Οποτε ισως ειναι μετατροπη και εχουν βαλει ολο το σαλονι απο το αυτοκινητο που δοθηκε για μετατροπη.
η' επισης αν κρινω απ τις ραφες εβαλε δερματα στην Conolly :whistle:
m_power_lunatic
03-08-13, 22:17
Είχε σαλόνι CSL το βγάλανε και βάλανε αυτο,γνήσιο είναι.Η διάφορα είναι εμφανής στα χρώματα.Το πουλάει φίλος μου,αν θέλετε κάτι ευχαρίστως,εχει καιρό πάντως που πέσαμε κάτω απο 10χιλ.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1789998/
https://fc06.deviantart.net/fs71/f/2010/142/a/1/a1d591f8687608d1bedf2fcaf0208a90.jpg
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/08/FacepalmAndCarryOn_400-1.png
Vasilis M3
03-08-13, 23:25
Βασιλη πουλατε το αμαξι???:shok::shok::shok::shok::shok::shok:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3594774/
:hyper:
Μπααα δεν το έχει πάρει απόφαση να το δώσει...:no:
Ωραίο....
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3963954/
m_power_lunatic
04-08-13, 09:11
Λέγαμε πριν λιγο καιρό για το τί πληρώνει η αγορά κλπ.
Φίλος πήρε Μ3 Ε46 ελληνικό με 42.000χλμ πραγματικά σαν καινούργιο απο πρώτο χέρι φουλ έξτρα στα 22χιλιαρικα.Παντα για το καλό και άριστο υπάρχει χώρος και αγοραστής.
Ωραίο....
Παρα πολυ ωραιο και σε αριστη κατασταση. Τον βλεπω συχνα, συντηρητικος οδηγος με σεβασμο στο αυτοκινητο.
Παρα πολυ ωραιο και σε αριστη κατασταση. Τον βλεπω συχνα, συντηρητικος οδηγος με σεβασμο στο αυτοκινητο.
:whistle:
https://s17.carcdn.gr/3963/3963954_d_b.jpg
Όντως καλη περίπτωση φαίνεται.
Δυστυχώς άσπρο......
Είναι τέλειο Άρη, και DCT και Μ Pack και απ όλα
Όντως καλη περίπτωση φαίνεται.
Δυστυχώς άσπρο......
Κατ εμέ, επειδή το πέρασα πρόσφατα, αν το αμάξι είναι όπως το θέλουμε απο πλευράς κιβωτίου, εξοπλισμού κλπ, κάνουμε υποχωρηση στο χρώμα!
Christos 330
04-08-13, 11:53
Ωραίο....
Οχι και καμπριο ρε Στεφανε καλο χρυσο αλλα σαν το κουπε δεν !!!
Ωραίο είναι το χρώμα, προσωπικά το cabrio με χαλάει.
Κατ εμέ, επειδή το πέρασα πρόσφατα, αν το αμάξι είναι όπως το θέλουμε απο πλευράς κιβωτίου, εξοπλισμού κλπ, κάνουμε υποχωρηση στο χρώμα!
προσωπικά ούτε με σφαίρες. Αν είναι να βρίζω από μέσα μου καθε φορα που το βλέπω, να το βράσω.
Σε δυο πράγματα δεν κάνω σκόντο: άσπρο εξω και μαύρο μέσα.
Οσο για τα περιτυλίγματα αυτα είναι για τούρτες οχι για αμάξια.
IMHO που λένε .....
Ωραίο είναι το χρώμα, προσωπικά το cabrio με χαλάει.
θέμα γούστου ή τεχνικών προβλημάτων;
επειδή μια ζωή ειχα κλειστά θα γουσταρα ενα καμπριολακι έτσι για αλλαγή. Ειχα μπει μια φορα και ήταν ωραίο το συναίσθημα του να είσαι γύρω γύρω ελεύθερος και να προχωράς.
Αυτό εδώ το βλέπω στο car πάνω από 1-2 χρόνια:
https://s17.carcdn.gr/2634/2634151_e_b.jpg
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2634151/
Είναι απούλητο λόγο τιμής και τοποθεσίας ή έχει κάποιο θέμα?
θέμα γούστου ή τεχνικών προβλημάτων;
επειδή μια ζωή ειχα κλειστά θα γουσταρα ενα καμπριολακι έτσι για αλλαγή. Ειχα μπει μια φορα και ήταν ωραίο το συναίσθημα του να είσαι γύρω γύρω ελεύθερος και να προχωράς.
Γούστου απλά. Προσωπικά δε μου αρέσουν τα κάμπριο. Πολύ βάρος για το τίποτα. Για μένα έτσι, μη παρεξηγηθώ. thumb
ΟΚ. καμιά παρεξήγηση. Αλοιμονο. Αν είχαμε ολοι τα ιδια γουστα θα υπήρχε ενα αμάξι μονο.
:-)