Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [E90] πρόβλημα σε αυτόματη ανάκλιση καθρέπτη

Cobalt
14-05-13, 19:40
σε Ε90 που έχει ηλεκτρική αναδίπλωση καθρεπτών, ενώ του οδηγού είναι ΟΚ, του συνοδηγού τις τελευταίες 2 μέρες ενώ ανοίγει και κλείνει στο κλείσιμο το μοτέρ συνεχίζει να δουλεύει με αποτέλεσμα να προσπαθεί να κλείσει τον καθρέφτη περισσότερο. επίσης στο άνοιγμα μερικές φορές τον ανοίγει περισσότερο απο το κανονικό σημείο.

μήπως είναι θέμα αρχικοποίησης του συστήματος ή πάω για άλλαγμα κομπλέ καθρέφτη μιας και τα έχει πάιξει ο μηχανισμός? :facepalm:

giannis_compact
14-05-13, 20:45
σε Ε90 που έχει ηλεκτρική αναδίπλωση καθρεπτών, ενώ του οδηγού είναι ΟΚ, του συνοδηγού τις τελευταίες 2 μέρες ενώ ανοίγει και κλείνει στο κλείσιμο το μοτέρ συνεχίζει να δουλεύει με αποτέλεσμα να προσπαθεί να κλείσει τον καθρέφτη περισσότερο. επίσης στο άνοιγμα μερικές φορές τον ανοίγει περισσότερο απο το κανονικό σημείο.

μήπως είναι θέμα αρχικοποίησης του συστήματος ή πάω για άλλαγμα κομπλέ καθρέφτη μιας και τα έχει πάιξει ο μηχανισμός? :facepalm:

Μάλλον το δεύτερο, τουλάχιστον σε Ε46 φίλου με τα ίδια συμπτώματα εφταιγε ο καθρέπτης.

asot
14-05-13, 22:27
Αν ειναι παραπλήσιος μηχανισμός με το X5, "ξεκουμπώνει" ένα έλασμα και δημιουργεί το πρόβλημα...
Μεγαλύτερη φασαρία είναι το ανοιγμα των καπακιών παρά η διόρθωση...!

Ψάξε στο google για BMW folding mirrors problem

Cobalt
17-05-13, 08:22
700 ευρώ ο καθρέπτης στη BMW... τι στο καλό, ούτε φανάρι Xenon adaptive να έβαζα....

ευχαριστώ δεν θα πάρω.... μπορώ να τον ανοιγοκλείνω και με το χέρι....

Ptboul
17-05-13, 08:24
Τελικά που εντοπίστηκε το πρόβλημα, στο μοτεράκι; Επισκευάζεται; Μεταχείρα παίζει;

120ie87
17-05-13, 08:26
700 ευρώ ο καθρέπτης στη BMW... τι στο καλό, ούτε φανάρι Xenon adaptive να έβαζα....

ευχαριστώ δεν θα πάρω.... μπορώ να τον ανοιγοκλείνω και με το χέρι....

700 ευρώ?
Ένας πακιστανός για να το ανοιγοκλείνει πιο φτηνά θα σου έβγαινε!! :hystericalbs1:

(^αστείο είναι, μην παρεξηγηθεί παρακαλώ! :original: )

Cobalt
17-05-13, 08:32
Τελικά που εντοπίστηκε το πρόβλημα, στο μοτεράκι; Επισκευάζεται; Μεταχείρα παίζει;

γιατι να τον αλλάξω ρε Πάνο αφού μόνο η ανάκλιση δεν δουλεύει σωστά... αν την χριεαστώ την έχω απλά δεν δουλεύει σωστά.

μεταχείρα απο που? που ξέρεις οτι θα δουλευει και πως θα πετύχεις και το χρώμα και να βρεις και ανακλινόμενο???

επισκευές δεν παίρνει καθώς το μοτέρ είναι μέσα στον καθρέπτη.

κάπου διάβασ οτι μπορεί να είναι θέμα υγρασίας και να διαβάσουν λάθος οι σένσορες της θέσης του καθρέπτη...

Ptboul
17-05-13, 08:33
700 ευρώ?

Πάντα ο καημος μου ήταν που δεν έχω ξένον, pdc, εξωτερικό πακέτο φωτισμού, ηλεκτρικό κουρτινάκι και νάβι.

Παρηγοριόμουν με την σκέψη ότι έχω m pack, όμορφες ζάντες και ηλιοροφή + πως ότι δεν υπάρχει δεν χαλάει (που λέει και ο πρόεδρας).

Σε φτιάχνουν όμως τα μπλιμπλίκια σε ένα καλό αμάξι και τα θέλεις τα γμημένα.

Ptboul
17-05-13, 08:37
μεταχείρα απο που? που ξέρεις οτι θα δουλευει και πως θα πετύχεις και το χρώμα και να βρεις και ανακλινόμενο???

Κρατάς τα δικά σου καπάκια και τα κουμπώνεις.

ή να κρατήσεις μόνο το μοτεράκι δε ξέρω.

ntinos
17-05-13, 09:49
γιατι να τον αλλάξω ρε Πάνο αφού μόνο η ανάκλιση δεν δουλεύει σωστά... αν την χριεαστώ την έχω απλά δεν δουλεύει σωστά.

επισκευές δεν παίρνει καθώς το μοτέρ είναι μέσα στον καθρέπτη.

κάπου διάβασ οτι μπορεί να είναι θέμα υγρασίας και να διαβάσουν λάθος οι σένσορες της θέσης του καθρέπτη...

O πιτΜπουλας που παρκαρει ?:whistle:

Ptboul
17-05-13, 09:55
Είπαμε, στο καρμπόν χαίρεσαι την γνήσια εξτρέμ σπορ οδήγηση έχοντας στην διάθεση σου ένα άψογα στημένο πλαίσιο και ένα τιμόΝι.

Απαλλαγμένο από τις ηλεκτρικές ευκολίες του σήμερα, σαν χρονομηχανή σε μεταφέρει στη χαρά του χθες όπως μόνο μία 2002 ήξερε να κάνει.

Συμπέρασμα: δεν έχω ούτε αναδιπλούμενους. :hystericalbs1:

PANOS-E60
17-05-13, 10:13
από τη μία το καρμπόν, από την άλλη το μυδράλιο ... πήξαμε στις χρονομηχανές εδώ μέσα :hystericalbs1: