Επιστροφή στο Forum : [E92] νεκρή μπαταρία Μ3
Γεια σας!
Έχω μια Μ3 του 2008. Έχει GPS για αναγνώριση θέσης σε περίπτωση κλοπής. Χτες το βράδυ έλαβα ένα τηλεφώνημα από την εταιρία που το παρακολουθεί και με ενημερωσε ότι ο συναγερμός χτύπησε. Όταν κατέβηκα κάτω το αυτοκίνητο ήταν νεκρό από μπαταρία! Προσπάθησα να το φορτίσω από καποιο άλλο αυτοκίνητο αλλά τιποτα δεν έγινε. Δεν φορτιζε καθόλου. Έχετε καμια ιδεα μήπως ήταν απόπειρα κλοπής και κάτι εκαναν στο αυτοκίνητο και το δημιούργησε αυτο? Το σκέφτομαι γιατί εγω αφηνω παντα τα φωτα ανοιχτα (κλεινουν αυτοματα οταν το κλειδωνεις- οποτε δεν παιζει να τελειωσε αυτα η μπαταρια) και βρηκα τον διακοπτη κλειστο.
Εχει κανενας καμια ιδεα??
Ευχαριστω!
ΔημήτρηςΜ3
23-04-13, 22:04
Ποια ειναι αυτη η εταιρία φίλος ;;
To αυτοκινητο δεν ειναι στην Ελλαδα..
Ποια ειναι αυτη η εταιρία φίλος ;;
χααχαχαχα
Δάφνη- Εχω το GPS Tracker κτλ κτλ κτλ
Δημήτρης - (ΕΠ, ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟ? ΕΔΩ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΦΕΔΙΕΡΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΛΠΟ?)
Ποιά είναι αυτή η εταιρεία φίλος?
Μήτσο, ήρεμα, μια που το είδες και μιά που :mpaks: :hystericalbs1:
ΔημήτρηςΜ3
23-04-13, 22:11
:thjacked::pimp::ban:
Αυτα τα λίγα
ΔημήτρηςΜ3
23-04-13, 22:13
χααχαχαχα
Δάφνη- Εχω το GPS Tracker κτλ κτλ κτλ
Δημήτρης - (ΕΠ, ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟ? ΕΔΩ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΦΕΔΙΕΡΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΛΠΟ?)
Ποιά είναι αυτή η εταιρεία φίλος?
Μήτσο, ήρεμα, μια που το είδες και μιά που :mpaks: :hystericalbs1:
Αχαχαχ Σταματη δεν υπάρχει αυτο μούφα ειναι
Το ψάξει τρέλα το θέμα με τα tracker
:thjacked::pimp::ban:
Αυτα τα λίγα
Ελα, λέγε, ήδη έχεις παραγγείλει μαραφέτι και δεν τον λες.... παραδέξου το..
Dafni, μάλλον δεν το οδηγάς πολύ το αμάξι και δεν προλαβαίνει να γεμίσει, ή έχεις πολύ ακραίες συνθήκες εκεί που μένεις.
Αν δεν έχεις κάποιο αφτερ μαρκετ αξεσουάρ να τρώει ρεύμα, μάλλον απλά έμεινες απο μπαταρία.
(οι καθρέφτες σου είναι οκ? τσέκαρες τα καβούκια για παραβίαση η κάτι τέτοιο?)
Τι εννοεις ειναι λιγα; Τι αλλο θες;;
Αχαχαχ Σταματη δεν υπάρχει αυτο μούφα ειναι
Το ψάξει τρέλα το θέμα με τα tracker
:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
οχι που δεν θα το είχες ψάξει....
:th_Laie_67-1:
ΔημήτρηςΜ3
23-04-13, 22:16
Όχι όχι Σταμάτη !!!
Δεν υπάρχει το έχω ψάξει αχαχαχ
To αυτοκινητο οδηγειται καθε μερα. Και αν οχι καθε μερα μερα παρα μερα. Δεν υπαρχει ιχνος παραβιασης πουθενα σε εμφανες σημειο τουλαχιστον! αν ειχα μεινει απο μπαταρια, οταν το φορτωνα απο αυτο αυτοκινητο θα φορτωνε. αυτο δεν κανει τιποτα! νεκρο τελειως!
Dafni, μάλλον δεν το οδηγάς πολύ το αμάξι και δεν προλαβαίνει να γεμίσει, ή έχεις πολύ ακραίες συνθήκες εκεί που μένεις.
Αν δεν έχεις κάποιο αφτερ μαρκετ αξεσουάρ να τρώει ρεύμα, μάλλον απλά έμεινες απο μπαταρία.
δεν υπαρχει ιχνος παραβιασης. Προσπαθησα να την φορτησω αλλα δεν εγινε τιποτα. Το αυτοκινητο οδηγειται καθε μερα!
To αυτοκινητο οδηγειται καθε μερα. Και αν οχι καθε μερα μερα παρα μερα. Δεν υπαρχει ιχνος παραβιασης πουθενα σε εμφανες σημειο τουλαχιστον! αν ειχα μεινει απο μπαταρια, οταν το φορτωνα απο αυτο αυτοκινητο θα φορτωνε. αυτο δεν κανει τιποτα! νεκρο τελειως!
εχεις comfort access?
. Το αυτοκινητο οδηγειται καθε μερα!
για πόση απόσταση?
πάνω απο 40 μίλια πχ?
το ότι εσύ αφήνεις τον διακόπτη ανοιχτό αλλά τον βρήκες κλειστό, είναι λιγάκι ανησυχητικό πάντως.
αν δεν κάνω λάθος τα 92άρια δεν χρειάζεται να τους χαλάσουν την κλειδαριά για να τα ανοίξουν...ή κάνω???
καλύτερα μην επαναπαύεσαι.
Δεν υπαρχει τιποτα που να δειχνει οτι παραβιαστικε. Επισης το αυτοκινητο οδηγειται καθε μερα. Τελος, προσπαθησα να την γεμισω απο αλλο αλλα δεν εκανε τιποτα.
το ότι εσύ αφήνεις τον διακόπτη ανοιχτό αλλά τον βρήκες κλειστό, είναι λιγάκι ανησυχητικό πάντως.
αν δεν κάνω λάθος τα 92άρια δεν χρειάζεται να τους χαλάσουν την κλειδαριά για να τα ανοίξουν...ή κάνω???
καλύτερα μην επαναπαύεσαι.
δεν χρειάζεται...
Οταν η μπαταρια αρχιζει και τα παιζει τοτε μπορει να αρχισει να βαραει ο συνεγιαρμος η το gps για το λογο αυτο και μονο (λογω χαμηλης τασης).
Συμβαινει συχνα σε τετοιες περιπτωσεις.
Καλο θα ειναι αυτος που σου εβαλε το gps να σου βαλει και καποια εξτρα μπαταρια για το συγκεκριμενο.
Μαλλον λοιπον η ματαρια σου τα εχει παιξει (μπορει να ειναι παλια η απο καποια διαρροη να εχει αδειασει και πιθανο να μη γεμιζει καλα πια)και πιθανο να χρειαζεται να την αλλαξεις.
Υπαρχει κενο ασφαλειας στα μοντελα Εxx κατασκευης απο 2007 και μετα. Ψαξε στο youtube για καποιο επεισοδιο του Watchdog. Υπαρχει και το γνωστο βιντεακι με το 1Μ που κανει φτερα.
Το ρεζουμε ειναι οτι παραβιαζουν το συστημα comfort entry χωρις να κανουν καμια ζημια, με καποιο πασπαρτου στην κλειδαρια. Αυτο απενεργοποιει και τον συναγερμο. Εν συνεχεια, συνδεονται στη θυρα OBDII και ειτε προγραμματιζουν νεο κλειδι, ειτε κλωνοποιουν το υπαρχον.
Σε πολλες περιπτωσεις αποπειρας κλοπης παντως η μπαταρια καταληγει ξεφορτιστη. Υπαρχουν αρκετα threads στο pistonheads αλλα και σε φορα ιδιοκτητων MINI. Μπορει να μη συνεβη αυτο στη δικη σου περιπτωση, αλλα μαλλον δε θα το μαθεις.
Μια λυση να εχεις το κεφαλι σου ησυχο ειναι να μεταφερεις τη θυρα OBD, υπαρχουν οδηγιες γι' αυτο. Εσυ βεβαια εχεις ηδη tracker... Παντως μην αναφερεις πολλα ετσι δημπσιως.
oldcarskickass
23-04-13, 23:26
Ρε παίδες λέει ότι δεν φορτίζει η μπαταρία. Μήπως απλά τα έχει φτύσει η μπαταρία;
Bazil Van Sinner
23-04-13, 23:35
https://www.elia.org.gr/articleimages/blue/troley_medium.jpg
Αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Αλλα ετσι στα καλα καθουμενα, σε αυτοκινητο που κυκλοφορει καθημερινα; Εμενα ειναι η εργοστασιακη απο το 2008 και καθοταν και 4 μηνες στη Μαγουλα.
Ειμαι σιγουρος πως τωρα που το ανεφερα αυριο δε θα παιρνει μπρος το μαμιδι.
steliosm46
23-04-13, 23:38
Την μπαταρια σου την εχεις αλλαξει καμια φορα? η ειναι ακομα αυτη απ το εργοστασιο?
απ οσα αναφερεις δειχνει οτι η μπαταρια σου εχει τελειωσει πλεον και ειναι για αλλαγη..
τοσο απλα..
Οταν λες δεν φορτιζει τι ενοεις? την εβγαλες την εβαλες σε φορτιστη και δεν φορτιζει ή οταν δουλευει το αυτοκινητο εννοεις δεν φορτιζει..Σε ρωταω γιατι το ενα με το αλλο προδιδουν αν ειναι η μπαταρια σου η εαν δεν φορτιζει το δυναμο σου.
Ρε παίδες λέει ότι δεν φορτίζει η μπαταρία. Μήπως απλά τα έχει φτύσει η μπαταρία;
Λέει ότι στα καλά του καθουμένου τη βρήκε νεκρή,
αρκετούς μήνες πριν τα φτύσει η μπαταρία θα έβγαζε ένδειξη thumb
Να και μέρος του ρεπορτάζ:
https://www.youtube.com/watch?v=_pZkcdmghhE
Προφανώς όλα τα BMW που έχουν κατασκευαστεί πριν τον 09/2011 μπορούν να κλαπούν εντός ολίγων λεπτών χρησιμοποιώντας την παραπάνω μέθοδο. Εδώ η άσχετη δημοσιογράφος κατάφερε να βάλει μπροστά σε 2 λεπτά...
καταρχήν αν η μπαταρία ήταν για κακάο, θα υπήρχε και ένδειξη αναμένη με την κόκκινη μπαταρία.
στα καλά καθούμενα, δεν αδειάζουν έτσι οι μπαταρίες, μονάχα αν ξεχάσεις κάτι ανοιχτό (καμμιά πλαφονιέρα πχ).
το να μην φορτίζει, μπορεί να έκλασε και ο δυναμός και η μπαταρία να είναι μεν ξελιγομένη, αλλά να μην μπορεί να ξαναφορτίσει.
εγώ στέκομαι στο γεγονός του διακόπτη. το να τον αφήνεις ανοιχτό και την αλλη μέρα να τον βρίσκεις γυρισμένο στο ανοιχτό...
Konstantinos E60
24-04-13, 10:16
Το διαβάζουν πολλοί αυτό το θρέντ ??
Φοβάσαι μη σου κλέψουν το 5άρι? :hystericalbs1:
Konstantinos E60
24-04-13, 10:29
Γι'αυτο ρωταω ρε. Θελω να κανω κοινοποίηση στο facebook.:th_Laie_67-1:
Το διαβάζουν πολλοί αυτό το θρέντ ??
Μην τα ξανα λέμε, κρυφό διακόπτη σαν του Χαντέ και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
STREETRACING
24-04-13, 11:02
Γιατι δεν ρωταει στο συνεργειο?
για πόση απόσταση?
πάνω απο 40 μίλια πχ?
100-150 km
Μην τα ξανα λέμε, κρυφό διακόπτη σαν του Χαντέ και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Και μπυρες για το μπαλκονι :th_Laie_67-1:
Η μπαταρια μου αποδειχτηκε να μην εχει κανενα απολυτως προβλημα! γιατι την αντικαταστησαμε και με αλλη και δεν γινοταν τιποτα. Καποιο προβλημα πιθανοτατα παιχτηκε με τον εγκεφαλο του αυτοκινητου! Ακομα το ψαχνουμε ομως
Η μπαταρια μου αποδειχτηκε να μην εχει κανενα απολυτως προβλημα! γιατι την αντικαταστησαμε και με αλλη και δεν γινοταν τιποτα. Καποιο προβλημα πιθανοτατα παιχτηκε με τον εγκεφαλο του αυτοκινητου! Ακομα το ψαχνουμε ομως
τυχερή είσαι μου φαίνεται. νομίζω πήγαν να στο φάνε και κάτι λάθος που λογικά θα έκαναν, μπλοκάρησε το αυτοκίνητο.
Τρέχει εσχάτως ανάκληση για το καλώδιο τροφοδοσίας από την μπαταρία στους εγκεφάλΟΙ σε διάφορα μοντέλα, θα μπορούσες να τους το επισημάνεις.