PDA

Επιστροφή στο Forum : e46 compact τοποθετηση dvd din2

georgecfu
10-04-13, 21:21
Καλησπερα σε ολους και παλι.Λογο τις αγορας του αμαξιου μου καναν δωρο ενα pioneer 2din.Απο τα λιγα που ξερω και απο τα πολλα που μαθενω απο εσας μετεφερα κατω την μοναδα κλιματισμου (με τενιες διπλης οψεως και ολα τα υπολοιπα.Ως εδω ολα καλα.Αποδω και περα τι κανω???Παρεγκηλα απο το ebay την φασα που παει μπροστα μετην τρυπα στην μεση,οχι αριστερα(18ευρω).Μεσα πρεπει να κανω τις πατεντες μετα λαμακια 'η υπαρχει κατι ετοιμο???

katsaraios
10-04-13, 22:25
Καλησπερα σε ολους και παλι.Λογο τις αγορας του αμαξιου μου καναν δωρο ενα pioneer 2din.Απο τα λιγα που ξερω και απο τα πολλα που μαθενω απο εσας μετεφερα κατω την μοναδα κλιματισμου (με τενιες διπλης οψεως και ολα τα υπολοιπα.Ως εδω ολα καλα.Αποδω και περα τι κανω???Παρεγκηλα απο το ebay την φασα που παει μπροστα μετην τρυπα στην μεση,οχι αριστερα(18ευρω).Μεσα πρεπει να κανω τις πατεντες μετα λαμακια 'η υπαρχει κατι ετοιμο???

Yποχρεωτικα θελει πατεντα και κοψιματακια στο πισω μερος του κλιματισμου.

georgecfu
10-04-13, 22:31
Yποχρεωτικα θελει πατεντα και κοψιματακια στο πισω μερος του κλιματισμου.

Κριμα γιατι δεν ηθελα να κοψω.

katsaraios
10-04-13, 22:33
Κριμα γιατι δεν ηθελα να κοψω.

δεν ειναι πολυ δυσκολο ουτε φαινεται κατι εξωτερικα οταν τελειωσει...
χρειαζεται ομως αρκετη προσοχη στις οδηγιες και καλο χερι..

georgecfu
10-04-13, 22:40
δεν ειναι πολυ δυσκολο ουτε φαινεται κατι εξωτερικα οταν τελειωσει...
χρειαζεται ομως αρκετη προσοχη στις οδηγιες και καλο χερι..

Μαλλον πρεπει να περιμενω την φασσα γιανα το κεντραρω ε???

Dermatis
10-04-13, 22:41
Τσεκαρε αυτο το κιτακιthumb .......δεν χρειαζεται κοψιμοραψιματα και δεν χανεις τον κλιματισμο στα ποδια αν και ειναι τσουχτερο:thumbsdown:κατα την γνωμη μου
https://www.gelisound.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=272732

katsaraios
10-04-13, 22:49
Τσεκαρε αυτο το κιτακιthumb .......δεν χρειαζεται κοψιμοραψιματα και δεν χανεις τον κλιματισμο στα ποδια αν και ειναι τσουχτερο:thumbsdown:κατα την γνωμη μου

Τοσο απατη ρε γμτ...259 ευρω ...
επισης επειδη το εχω κανει σε 2 Ε46 ΘΕΛΕΙ κοψιματα μην επιμενετε...φιλικα..thumb

ebay και παλι ebay με τα λαμογια....

https://www.ebay.com/itm/230958289160?item=230958289160&pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&cmd=ViewItem&hash=item35c62fd108&vxp=mtr

georgecfu
10-04-13, 23:03

Αρκετα θα ελεγα.Μονοδρομος το κοψιμο στη παρουσα φαση που ειμαι.Ειπες κατι που με τρομαξε.Τι εννοεις μετο οτι χανω τον κλιματισμο στα ποδια.Αν απαντησεις να ξερεις οτι θατο δω αυριο.Ευχαριστω εκ των προτερων

Dermatis
10-04-13, 23:29
Τοσο απατη ρε γμτ...259 ευρω ...
επισης επειδη το εχω κανει σε 2 Ε46 ΘΕΛΕΙ κοψιματα μην επιμενετε...φιλικα..thumb

ebay και παλι ebay με τα λαμογια....

https://www.ebay.com/itm/230958289160?item=230958289160&pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&cmd=ViewItem&hash=item35c62fd108&vxp=mtr
Καλα για την τιμη δεν το συζητω καν....:thumbsdown::ranting2:
Και ναι εχεις δικιο μου ξεφυγε.........! ΘΕΛΕΙ anyway κοψιμο ραψιμο απλα με αυτο το κιτακι δεν χανεις το κλιμα στα ποδια!

Dermatis
10-04-13, 23:32
Αρκετα θα ελεγα.Μονοδρομος το κοψιμο στη παρουσα φαση που ειμαι.Ειπες κατι που με τρομαξε.Τι εννοεις μετο οτι χανω τον κλιματισμο στα ποδια.Αν απαντησεις να ξερεις οτι θατο δω αυριο.Ευχαριστω εκ των προτερων
Για να μπει μεσα η πηγη πρεπει να κοψεις την εβαπορετα του κλιματισμου με αποτελεσμα να μην ερχεται στα ποδια ( Τουλαχιστον σε φιλο που το εχει βαλει κατι ερχεται αλλα π@π@ρια!)
Τωρα με το κιτ αυτο ναι μεν το κοβεις αλλα χωνεις την αλουμινενια κατασκευη αυτη και το σωνεις καπως!
Αν κανω λαθος διορθωστε με!

sierra
10-04-13, 23:48
Σωστά τα λες, γιαυτό οι περισσότεροι καταφύγαμε στη λύση του Dinavin που μπαίνει σαν το μαμά και μοιάζει σαν το μαμά και έτσι είναι όλα Ο.Κ... thumb

katsaraios
10-04-13, 23:58
Ο αερας δεν ειναι σιγουρο οτι χανεται στην θεση ροης που εχει θεμα ο φιλος..
Το μεγαλο και δυσκολο της πατεντας ειναι η σωστη κολληση του κλαπετου της εβαπορετας που ανοιγοκλεινη με την τροποποιημενη ντιζα και ισως εκει δεν εφαρμοζει σωστα,..
Η ντιζα λοιπον ( φωτο αριστερα) αλλαζει γεωμετρια με ενα ελασματακι 3 ποντων ωστε να δωσει τετραγωνικη μορφη στο εσωτερικο της εβαπορετας και να χωρεσει η βαση(τσιγκινη αστεια για τα λεφτα της) και εκει να πατησει η συσκευη 2din..
Αυτη η ντιζα ανοιγοκλεινη τα δυο κλαπετα στην εβαπορετα και αν το δεξι κλαπετο που ΚΟΒΕΤΑΙ στην μεση καθετα δεν ξανακολλησει αψογα εχουμε απωλει αερα στην λειτουργια του κλιματισμου οχι ομως σιγουρα στα ποδια ..
Παραθετω και μια φωτογραφια(δεξια) απο το πρωην μου Ε46 με την πατεντα τελειωμενη,σε αλλο υπολογιστη εχω βημα βημα τις φωτο της εγκαταστασης-πατεντας..

georgecfu
11-04-13, 07:14
Αυτο το κοψιμο που κανουμε ειναι γιανα χορεσει ή γιανα στηριχτει καπου ολη η μοναδα.Αν ειναι το δευτερο δεν μπορω να φτιαξω ενα αλουμινενιο πλαισιο και να κολισω την βαση της μοναδας εκη?
https://youtu.be/OnOzxgUBLlM

Dermatis
11-04-13, 09:45
Αυτο το κοψιμο που κανουμε ειναι γιανα χορεσει ή γιανα στηριχτει καπου ολη η μοναδα.Αν ειναι το δευτερο δεν μπορω να φτιαξω ενα αλουμινενιο πλαισιο και να κολισω την βαση της μοναδας εκη? https://youtu.be/OnOzxgUBLlM

Το πρωτο!:ranting2:

georgecfu
11-04-13, 20:31
Το πρωτο!:ranting2:

Ισως φανει χαζη η ερωτηση.Μηπως να φτιαξω και το πλαισιο και να το κολισω πανω στην μεταλικη βαση του dvd?To λεω αυτο γιατι δεν βλεπω να στερεονετε καπου σταθερα.Φυσηκα θατο κεντραρω μετην φασσα την εξωτερικη της bmw.Τι λες???

ghost-rider
11-04-13, 20:33
Μηπως να πουλησεις το 2din που εχεις και να σκεφτεις το ενδεχομενο αγορας ενος dynavin(η κατι παραπλησιου στις στοκ οθονες)?

georgecfu
11-04-13, 20:52
Μηπως να πουλησεις το 2din που εχεις και να σκεφτεις το ενδεχομενο αγορας ενος dynavin(η κατι παραπλησιου στις στοκ οθονες)?

Λυση ειναι και το οεμ.Λυση ειναι να πουλισω και το αμαξι να παρω ενα που το εχει ειδη.Απο την αλλη θα μου πεις δεν ειναι panda γιανα το σκαλιζω με πατεντες.Αλλα εχουμε και περιοδο κρισης και αν δεν μου το κανανε δωρο θα βολευομουνα μετο κλασικο pionner 1din με απλα μια εισοδο usb.Eυχαριστω ολους για τις απαντησεις!!!

Dermatis
11-04-13, 21:15
Kοιτα φοβερο το Dynavin και τιμιο ομολογω αλλα το εχουν παραχεσει με την τιμη του ....ειδικα Ελλαδα! Ναι μπορει να τα αξιζει τα 600 που πουλιεται εξω αλλα .....με τα λευτα αυτα παιρνεις ενα 2din αλλο που κανει οτι κανει και το batmobil! ( Εγω προσωπικα δεν τα δινω για το dynavin αλλα δεν βαζω και αλλο γιατι μου χαλαει την αισθητικη που προσφερει το ΟΕΜ)
Τωρα οσον αφορα το χειρουργιο σου: Γνωμη ΜΟΥ ειναι να το φτιαξεις μονος σου εφοσον πιανουν τα χερια σου και να ΜΗΝ το κολησεις πανω στην πηγη να το βαλεις πανω στην εβαπορετα και να το μονωσεις καλα για να εχεις οσο το δυνατον λιγοτερες απολειες στον κλιματισμο!
Περιμενε και την γνωμη του katsiaros γιατι το εχει επιχειρησει και σιγουρα θα ξερει καλυτερα!

bill_m3
11-04-13, 21:23
Μπορείς να το δώσεις κανένα 250-300άρι ???

Αν ναι, τότε με λίγα παραπάνω, εδώ :
https://www.ebay.co.uk/itm/2-Din-DVD-GPS-3G-INTERNET-Player-FOR-BMW-3-Series-E46-DVB-T-optional-/280766559218?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item415efdb3f2

georgecfu
11-04-13, 21:38
Tο μηνυμα του ''dermatis'' μου αρεσαι και εχω ενα φιλο ακομα πιο τσακαλι που κανει παπαδες μετα χερια του και την ξερει την πατεντα αυτη.Τωρα οσον αφορα για πουλημα προτιμω νατο εχω στην βιβλιοθηκη και να το κοιτω παρα νατο δοσω γιατι οπως ειπα ειναι δωρο.Θα μου πειτε μπορει να μου εκαναν δωρο και μια σκαρα οροφης.Θα επρεπε νατην βαλω??Oχι αλλα δεν ειναι και ακατορθωτο το din2.Ξεκιναω σε μια βδομαδα που θα ερθει η φασσα και καλη μου τυχη.Θα βαλω και φωτο (αν ειναι καλο χαχαχαχα).

Dermatis
11-04-13, 22:16
Tο μηνυμα του ''dermatis'' μου αρεσαι και εχω ενα φιλο ακομα πιο τσακαλι που κανει παπαδες μετα χερια του και την ξερει την πατεντα αυτη.Τωρα οσον αφορα για πουλημα προτιμω νατο εχω στην βιβλιοθηκη και να το κοιτω παρα νατο δοσω γιατι οπως ειπα ειναι δωρο.Θα μου πειτε μπορει να μου εκαναν δωρο και μια σκαρα οροφης.Θα επρεπε νατην βαλω??Oχι αλλα δεν ειναι και ακατορθωτο το din2.Ξεκιναω σε μια βδομαδα που θα ερθει η φασσα και καλη μου τυχη.Θα βαλω και φωτο (αν ειναι καλο χαχαχαχα).

Aναμενουμε φωτογραφιες να υπαρχει και feedback δεν νομιζω να υπαρχει αναλογο diy εδω .......!:original: