PDA

Επιστροφή στο Forum : BMW Ε46 COMPACT Ηλεκτρικα πισω τζαμια

georgecfu
03-04-13, 20:46
Αφου το θεμα με τους καθρεπτες το ελυσα παραγκελνοντας απο ebay μαζι με προφυλακτιρα μπροστα,πατακια και πισω εταζερα μετο κουτι για πραγματα ειδα σε πολυ καλη τιμη 23ευρο 2 μοτερ κομπλε γιατα πισω τζαμια.Η ερωτηση ειναι απλη.λογο οτι δεν εχει την καλωδιωση γιαυτα και επιδη εχω το αμαξι λυμενο λογο οτι πλενω τα παντα μεσα θα ηθελα να ξερω αν ενα απλο καλωδιο ρευματος κανει.φυσικα δε/αρ και ρευμα απο καποια ασφαλεια.(πιανουν τα χερια μου σε τετοια επιδη ειμαι ηλεκτρονικος)

giannis_compact
03-04-13, 20:53
Αφου το θεμα με τους καθρεπτες το ελυσα παραγκελνοντας απο ebay μαζι με προφυλακτιρα μπροστα,πατακια και πισω εταζερα μετο κουτι για πραγματα ειδα σε πολυ καλη τιμη 23ευρο 2 μοτερ κομπλε γιατα πισω τζαμια.Η ερωτηση ειναι απλη.λογο οτι δεν εχει την καλωδιωση γιαυτα και επιδη εχω το αμαξι λυμενο λογο οτι πλενω τα παντα μεσα θα ηθελα να ξερω αν ενα απλο καλωδιο ρευματος κανει.φυσικα δε/αρ και ρευμα απο καποια ασφαλεια.(πιανουν τα χερια μου σε τετοια επιδη ειμαι ηλεκτρονικος)

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Δε ξέρεις άν η ΖΚΕ μονάδα που έχεις υποστηρίζει πίσω ηλεκτρικά παράθυρα. Επίσης, πρέπει να πάρεις διακόπτες και ένα καινούριο διακοσμητικό, εκεί που κουμπώνει η φούσκα για το λεβιέ. Επίσης, η εγκατάσταση είναι πολύ δύσκολη, άν υποστηρίζει η μονάδα σου πίσω ηλεκτρικά παράθυρα.

Τί προφυλακτήρα πήρες;

georgecfu
03-04-13, 21:09
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Δε ξέρεις άν η ΖΚΕ μονάδα που έχεις υποστηρίζει πίσω ηλεκτρικά παράθυρα. Επίσης, πρέπει να πάρεις διακόπτες και ένα καινούριο διακοσμητικό, εκεί που κουμπώνει η φούσκα για το λεβιέ. Επίσης, η εγκατάσταση είναι πολύ δύσκολη, άν υποστηρίζει η μονάδα σου πίσω ηλεκτρικά παράθυρα.

Τί προφυλακτήρα πήρες;

Τον μαμα προφυλακτιρα.Ακομα δεν εχω αρχισει το tunning.Toν βρηκα 50ευρο (ebay.de) μαυρο παρακαλω με πολυ μικρη φθορα.Ο δικος μου δεν αξιζε νατον φτιαξω.Το κακο μετην κερκυρα φιλε Γιαννη που μετακομισα ειναι οτι ειναι πολυ ακριβα τα συνεργεια.Ευτυχως που εχω ενα καλο ηλεκτρολογο και φαρνατζη φιλο και τα βολευουμε αλλα δεν ειναι bmw και και για καθετι το ψαχνουμε.Παραδηγμα η bmw εδω για δυο πλαστικα γιατους γρυλους απο ε36 μου ειπε 25 ευρο.Ειναι τρελος ο κοσμος εδω.Καποια λεπτομερια να το δω αν υποστηριζει ηλεκτρικα ξερεις???

mormon
03-04-13, 21:12
μ΄αρεσεις ρε μικρε γιατι εισαι ανοιχτη εγκυκλοπαιδια!

georgecfu
03-04-13, 21:23
μ΄αρεσεις ρε μικρε γιατι εισαι ανοιχτη εγκυκλοπαιδια!

Το ρε μικρε μου αρεσαι!!!Να τονισω ,οτι ξερω,τα εμαθα διαλυοντας και ξαναφτιαχνοντας ενα 4πορτο 318i e36 πριν 7 χρονια.Bεβαια παρεα με φιλους και με συμαχο το ιντερνετ.Μετα πηρα ενα e36 318is coupe.Κατι εμεθα και απο αυτο αλλα πανω κατω τα ιδια ηταν.Απλα το e46 compact ειναι κατι καινουργιο για μενα και θελω να μαθω οσο το δυνατον πιο πολλα.

Leonidas_E39
03-04-13, 21:25
Γιωργο στν Γιαννη αναφερονταν ο Χρηστος

giannis_compact
03-04-13, 21:31
Μικρός είμαι ακόμη George :)
Πάντως, η τιμή για τα πλαστικά είναι ίδια σε όλες τις αντιπροσωπείες στην Ελλάδα, μη σου κάνει εντύπωση.

georgecfu
03-04-13, 21:39
Αφηστε ρε πεδες να χαρω και γω λιγο μετο ''μικρος''!!!!!χαχαχαχα.Απλα εδω παρολο που λεει bmw αν κανεις τηλ στην αθηνα σου λενε οτι στην κερκυρα δεν εχει επισημη αντιπροσωπεια.Και οταν βρεθηκα περσι διακοπες πλεον εκη πηγα επηδη μενω κοντα στην bmw στην βουλιαγμενης.Τα δυο πλαστικακια που κραταν το τζαμι τα βρηκα 12 ευρο.Και αλλα πολλα τετοια παραδηγματα