Επιστροφή στο Forum : VW Golf GT ή 116 ?
E60_Arkadia
29-03-13, 23:47
Εχω κολλημα με το golf GT και σκεφτομαι να σπρωξω το πολακι και να παρω ενα τετοιο.Απο την αλλη βλεπω και το 116 σαν επιλογη.Εσεις τι λετε 116 προηγουμενο η GT 1.4 170? Χαλβαδιαζω αυτο https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3306868/ και γενικα κοιταω σε λευκο η κοκκινο αντε ασημι.Ιδια χρωματα και για ασσο.Δεν καιγομαι απλα καποια στιγμη θα γινει η κινηση.
Τα πρώτα GT οπως αυτο εβγαζαν πολλα προβληματα. κυλινδροκεφαλη, βαλβιδες, ηλεκτροβαλβιδες, κιβωτιο. Στη θεση σου θα εψαχνα για καποιο απο τα τελευταια με τα 160 σε εκδοση GT Sport. Ακομη και με τα 140.
Εχω κολλημα με το golf GT και σκεφτομαι να σπρωξω το πολακι και να παρω ενα τετοιο.Απο την αλλη βλεπω και το 116 σαν επιλογη.Εσεις τι λετε 116 προηγουμενο η GT 1.4 170? Χαλβαδιαζω αυτο https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3306868/ και γενικα κοιταω σε λευκο η κοκκινο αντε ασημι.Ιδια χρωματα και για ασσο.Δεν καιγομαι απλα καποια στιγμη θα γινει η κινηση.
ψηφιζω 116 για τι αλλο? για λογους αξιοπιστιας. η διαφορα στις επιδοσεις ειναι το τελευταιο που θα κοιτουσα στην κατηγορια, και μ'αρεσουν αυτα που ακουω
για το πλαισιο και τη συμπεριφορα του ασσου.
thumb
my 2 euro-cents.
edit: δε φανταζομουν οταν ειχε πρωτο-βγει ο ασσος οτι θα το ελεγα ποτέ αλλα....
και εμφανισιακα το προτιμω.
το επιχειρημα περι αξιοπιστιας δε νομιζω πως στεκει. εχει βγαλει και ο ασσος πολλα, ειτε fl ειτε pre-fl
το επιχειρημα περι αξιοπιστιας δε νομιζω πως στεκει. εχει βγαλει και ο ασσος πολλα, ειτε fl ειτε pre-fl
πολ/στες κλασικα και τι αλλο ??
ε, καλα. ας παρει Ε30 τοτε.
:D
:th_Laie_67-1:
Ωραιο θεματακι, σου ανοιξα ξεχωριστο θρεντ για να μην χανεται στο άλλο.
Για δωσε μερικα δεδομενα και περιορισμους όμως. Πχ τιμη ή κατι άλλο που σκεφτεσαι.
Ειχα παρόμοιο δίλημμα το 2010. Τελικα προτιμησα το σιροκο (1.4 - 160) και ουδεποτε μετάνοιωσα!
Για δωσε μερικα δεδομενα και περιορισμους όμως. Πχ τιμη ή κατι άλλο που σκεφτεσαι.
Ειχα παρόμοιο δίλημμα το 2010. Τελικα προτιμησα το σιροκο (1.4 - 160) και ουδεποτε μετάνοιωσα!
Πολύ μουράτο το σιρόκο, είδα χθες ένα άσπρο με BBS CH, κάτσε καλά. Ι like it. thumb
E60_Arkadia
31-03-13, 23:10
Ευχαριστω sharky,εχει οντως ενδιαφερον,μεχρι το πολυ 10000 ευρω,για εξτρα δεν με πολυνοιαζει μιας και θα ειναι το καθημερινο αυτοκινητο οποτε ας εχει τα βασικα και ο,τι αλλο καλοδεχουμενο.Δεν καιγομαι να κανω την κινηση μιας και εχω το πολακι το οποιο ειναι δυναμη,αλλα γνωμες θελω.Εχω οδηγησει το γκολφακι και εχω μεινει αφωνος απο τον εκρηκτικο χαρακτηρα που εχει και μου αρεσει και εμφανισιακα.Εχω οδηγησει και ασσο,ειναι πολυ ενδιαφερον οδηγηκα αλλα αυτο το κ@λομοτερ το χαντακωνει ολο το συνολο.Ανωτερο φυσικα στον δρομο απο το GT αλλα λειπουν αλογα!
E60_Arkadia
31-03-13, 23:11
πολ/στες κλασικα και τι αλλο ??
ε, καλα. ας παρει Ε30 τοτε.
:D
:th_Laie_67-1:
Εχω Ε28,ο ορισμος του ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ :thumbsup:
προσωπικα δεν θα διαλεγα ουτε το ενα , ουτε το αλλο
Ford Focus 1,6 οπως αυτο πχ (τυχαια επιλογη απο car )
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3473495/
ειναι ο ορισμος του "δεν χαλαω δεν παθαινω τιποτα"
πολυ καλο πλαισιο και τιμονι!
vasilis e46
31-03-13, 23:51
Golf GT και μαλιστα μεταχειρισμενο δεν θα επαιρνα για ευνοητους λογους αξιοπιστιας + το οτι ο προηγουμενος ιδιοκτητης δεν θα το πηγαινε και στρωτα.Ο ασσος ειναι ανωτερος ποιοτικα και ομορφοτερος για τα δικα μου γουστα αλλα σε οτι αφορα την ιπποδυναμη και τη ροπη που αποκομμιζεις απο το golf δεν υπαρχει μετρο συγκρισης.Εχω οδηγησει 160αρι 6αρι και εχω και ενα 125αρι leon.Εαν μαλιστα το θες και για καθημερινο και ειδικα μεσα στη πολη δεν καιει και λιγο.Εσυ εχεις τη πιτα εσυ και το μαχαιρι, προσωπικα θα επαιρνα τον ασσο εαν δεν με ενδιεφεραν οι επιδοσεις...αμφοτερα μιλαμε για 2 αξιολογα αυτοκινητα της κατηγοριας!
giannis_compact
31-03-13, 23:58
Τον ασσο θα επελεγα επειδη μου αρεσει πολυ σαν αυτοκινητο thumb