Επιστροφή στο Forum : Τι καινούργιο προσθέσατε στη BMW σας μέρος 4ο
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
16
17
Αυτό το παλικάρι o D.harrys ... πιάνουν τα χέρια του, βλέπω συχνά πυκνά εικόνες σας όπου καταπιάνεται με διάφορα projects που δείχνουν -τουλάχιστον- ενδιαφέροντα.
Μήπως θα μπορούσε να φανεί "χρήσιμος" -με το αζημείωτο βέβαια- και σε άλλους BMW-fans ;
Bazil Van Sinner
11-01-15, 10:49
Well done D.harrys !
VanVIC, πολύ ευχαρίστως αν θα μπορούσα να φανώ κάπου χρήσιμος
Bazil, thanks
Στάλθηκε από το LG-D405 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τίποτα το ιδιαίτερο.Μιας κάμερας το περάσαμε μαζί με την υπόλοιπη καλωδίωση.Και ευκαιρία ήταν να κάνουμε και τα υπόλοιπα.
Ε,να δούμε και που έχει χώρο για τρυπάνι,τροχό,να το έχουμε στο νου μας.Ποτέ δεν ξέρεις τι και πότε θα χρειαστεί.
Ωραιος.!!!!!!! Γουσταρω να βλεπω ξυλωματα..Μπραβο λεβεντια..
Eγω προχθες ξηλωσα θολους για ελεγχο και κατεληξα να ξηλωσω σαλονι και μοκετες....
Οι φωτο κατα την συναρμολογησης....
Ορεξη να εχουμε
Επιτέλους ήρθε και η ώρα μου...
Άργησε λιγο το δώρο που μου έκανα για τη γιορτή μου αλλααα...!!!
Πριν λοιπόν (ειναι με γρύλο από την άλλη ε. Δεν ειναι ετσι κανονικά)
Επιτέλους ήρθε και η ώρα μου...
Άργησε λιγο το δώρο που μου έκανα για τη γιορτή μου αλλααα...!!!
Πριν λοιπόν (ειναι με γρύλο από την άλλη ε. Δεν ειναι ετσι κανονικά)
Τι βλεπουμε Χριστο??
Και μετα!!!!!!
BBS CY II 19ρες
8.5 μπροστά και 9.5 πίσω!!!
Και μετα!!!!!!
Απλα πανεμορφες....
βΑΛΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ
:clap1::clap1::clap1::clap1::clap1:
Mε ΄γεια Χρησταρα!!!
Τουμπανο εγινε το οχημα!!!:thumbsup:
θελω φωτο και απο αλλες γωνιες....και φυσικα στο πενβε του μηνα αν εχεις καποια καλη.:thumbsup:
Christos 330
14-01-15, 19:07
Eνα ευχαριστω δεν αξιζω ρε φιλε ; ; ;
Ενα ; ; ;
Καλοπατητες αδερφε εγινε λιγο καλυτερο απ¨οτι το περιμενα !!!
Πολλα αγορινα!
Η ζαντα εκατσε απιστευτα καλα!
Πισω βεβαια θα παω να φιλαρω τα φτερακια γτ φορτωμενος σε ενδεχομενο ταξιδι θα βρισκω.
Πάρτε και μια απο ξωπισω!!!!!
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/09e4a19d2597e0c9caabcee830565a75-1.jpg
Μου αρεσει το αυτοκολλητο πισω αριστερα... [emoji6]
Μεγειές Χρηστάρα!!! Τούμπανο, ειδικά το 9.5!!! :D :D :D
Τι αναρτησει εχεις στο 5αρι? Και ποσους ποντους?
blistein κιτρινα. Ελατηρια δε θυμαμαι.
Ωραιο αποτλεσμα Χριστο μπραβο!:original:
E60_Arkadia
15-01-15, 13:00
Σειρα 5 συνέχεια...μολις έβαλα τα cinturato p7 blue.ήμουν λίγο αναποφάσιστος για runflat η οχι,τελικά κατέληξα σε απλά και έχω δει τρομερή διαφορα σε όλα.
#aristent (https://www.bmwfans.gr/forum/usertag.php?do=list&action=hash&hash=aristent) ελπιζω να σ αρεσουν!
μετα τα προτζεκτορακια κατω απο τις πορτες που οταν τα εβαλα τα κανανε οεμ, σειρα εχει και τα κοκκινα angel!!!
#aristent (https://www.bmwfans.gr/forum/usertag.php?do=list&action=hash&hash=aristent) ελπιζω να σ αρεσουν!
μετα τα προτζεκτορακια κατω απο τις πορτες που οταν τα εβαλα τα κανανε οεμ, σειρα εχει και τα κοκκινα angel!!!
Aσε τα λαμπάκια :D :D :D και πάρε κανα φανάρι xenon thumb
#bill007 (https://www.bmwfans.gr/forum/usertag.php?do=list&action=hash&hash=bill007) γινε χορηγος μου και θα τα παρω ολα....
Εμαθα απο που και πως για ολα οσα χρειαζομαι τοσο καιρο που ψαχνω.
Μια λεπτομερια λειπει....
Μερικα μωβ. Βαλτα εσυ και ολα θα γινουν!!!
σαν να εχει "πυρετο" φαινεται Χρησταρα!!!!:th_Laie_67-1: :thumbsup:
περα απο την πλακα,για πορτοκαλι φαινονται και ταιριαζουν με τα φρυδακια απο επανω.....αλλα νομιζω οτι ειναι φαουλ να εχεις τετοιο χρωμα σε μπροστινο τμημα του αυτοκινητου....υπο συνθηκες κακης ορατοτητας, θα μπερδευτει κανενας οτι βλεπει πισω μερος οχηματος :shok: και θα σου 'ρθει καταπανω!!!
οταν αναβουν τα ξενον απλα εξαφανιζεται το φως των angel....
Ειμαι με τ10 angel οποτε χανω συγκεντρωση κ κανει διαχυση το φως μεσα στο κατοπτρο.
Αν τα δεις απο κοντα θα καταλαβεις.
Αφού είναι κόκκινα λέγονται demon eyes.:original: Καλορίζικα
Αφού είναι κόκκινα λέγονται demon eyes.:original: Καλορίζικα
Τα demon ειναι αλλιώς!
Ειναι το ελαφρύ φως μέσα σε προτζέκτορα.
***εχω κάποιο diy για κάτι τετοιο απλά μ λείπουν οι προτζεκτορες!!***
εμπαξα! !!!!!!!
Μόνο για το πόδι που πατάει γκάζι πήρες ;
:hystericalbs1:
Μόνο για το πόδι που πατάει γκάζι πήρες ;
Ε βέβαια το το άλλο τι το χρειάζομαι. ....:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Την Δευτέρα που μας πέρασε έβαλα και εγώ τα περιβόητα δαχτυλίδια και άλλαξε η εικόνα του ταμπλό προς το καλύτερο. Μου τα έβαλε ο Πάρις Δερμάτης και τον ευχαριστώ πολύ...
Ηρθε και η αεροτομαρα μου. :thumbsup:
με γειες!
πολυ ενδιαφερον.... αλλα ενδιαφερον εχει και το στιριχτηρι της!
HLIAS - E36
05-02-15, 07:24
Πολύ ωραία Μήτσο, μεγειές... Θα γίνει φοβερή η μπέμπα...:thumbsup:
Vassilis ///M
05-02-15, 08:28
Πολύ ωραία Μήτσο, μεγειές... Θα γίνει φοβερή η μπέμπα...:thumbsup:
Λιάκο εσύ με τα φρένα τι θα κάνεις???
Ηρθε και η αεροτομαρα μου. :thumbsup:
Ωραίο ημερολόγιο thumb
georggge46
06-02-15, 16:07
εμπαξα καινουργιο αεροσακο συνοδηγου με την ανακληση της bmw .... καταξοδευτηκα ...:th_Laie_67-1:
HLIAS - E36
07-02-15, 08:02
Λιάκο εσύ με τα φρένα τι θα κάνεις???
Bασίλη ρώτησε το παλικάρι αν είναι ίδιες οι βάσεις από τις δαγκάνες και του είπαν ότι θα χρειαστεί πατέντα με αντάπτορες ή να πάει σε μηχανουργείο... Είναι στο ψάξιμο να βρει δαγκάνες από 325 τώρα 36άρι και αν κατάλαβα καλά πρέπει να βρήκε μες στη βδομάδα αλλά δεν ξέρω αν τις πήρε...
Vassilis ///M
07-02-15, 15:06
Bασίλη ρώτησε το παλικάρι αν είναι ίδιες οι βάσεις από τις δαγκάνες και του είπαν ότι θα χρειαστεί πατέντα με αντάπτορες ή να πάει σε μηχανουργείο... Είναι στο ψάξιμο να βρει δαγκάνες από 325 τώρα 36άρι και αν κατάλαβα καλά πρέπει να βρήκε μες στη βδομάδα αλλά δεν ξέρω αν τις πήρε...
Να πεις στο παλικάρι ότι αυτός που του είπε κάτι τέτοιο είναι ανίδεος...
Αν τυχόν έχει κάποιο μαγαζί - συνεργείο τότε αυτομάτως είναι επικίνδυνος για τυχόν λανθασμένες διαγνώσεις που θα κάνει και σε άλλους...
Τα Ε36 και Ε46 έχουν ακριβώς τα ίδια άκρα συνεπώς τα φρένα κάθονται κουτί...
HLIAS - E36
08-02-15, 08:38
Επειδή εγώ δεν ασχολήθηκα δεν μπορώ να πω κάτι... Εγώ του έκανα την πρόταση, από 'κει και πέρα δεν μπορώ να επέμβω...
:whistle::whistle::whistle:
με γεια Παρη!!!!:thumbsup:
ΥΣ...330 ηταν ο "δοτης".thumb
nikos valvetronic
11-02-15, 18:38
Μεγειές μεγειές Πάρη :thumbsup: Περιμένουμε φώτο φορεμένα! Άλλο αμάξι θα γίνει :rally:
Φαίνονται πολύ καλά!
Αρη δεν του λες να βαλει μεσα στο πακετο και τον κινητηρα δωρο του δοτη :whistle::whistle:
Ευχαριστω πολυ και απο εδω παρα παρα πολυ τον Αρη γαι την ολη βοηθεια του!
Τα καθισματακια σε πρωτη φαση θα μπουν ως εχει και το καλοκαιρακι που θα ξεμπλεξω με τα μαθηματα και θα δουλευω θα ντυθει εκ νεου μαζι με τις ταπετσαριες πορτων!
Ετοιμαζεται και αλλος για σαλονι.....:whistle::whistle:
Ονοματα δεν λεμε οικογενειες δεν θιγουμε!:hystericalbs1:
:mpaks:
Μεγειες Παρη..!!
:thanks::thanks::thanks:
Καλορίζικα Πάρη να ΄σαι καλά να τα χαρείς... :thumbsup:
Μεγειές Πάρη!!!! Το αλμαντάρα :D να φύγει τρέχοντας ;)
Nα στε καλα παιδια !ψ:thanks::thanks:
savvas bmwdakias
15-02-15, 17:28
Μολις εμπαξα αυτοκολητο ALPINA πρεπει να πηρε γυρω στα 8 με 10 αλογα :thumbsup::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Kostas Maras
16-02-15, 14:32
Καλορίζικα τα αμορτισέρ φίλε μου!
Vassilis ///M
16-02-15, 15:49
Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις του κωδικούς τους???
Είναι Β8 αυτά???
Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις του κωδικούς τους???
Είναι Β8 αυτά???
Ναι B8
VE3-B506 VE3-B507 (εμπρος)
BE3-2698 (πισω)
Ψωνισα...
28931
Ωραιος ο Μιχαλης!!!!!! :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Vassilis ///M
16-02-15, 16:12
Ναι B8
VE3-B506 VE3-B507 (εμπρος)
BE3-2698 (πισω)
Ποια η διαφορά με τα VN7-4383 και VN7-4384????
Για εμπρός μιλάω πάντα...
Από θέμα τιμής αν επιτρέπεται???
Ποια η διαφορά με τα VN7-4383 και VN7-4384????
Για εμπρός μιλάω πάντα...
Από θέμα τιμής αν επιτρέπεται???
Δεν ξέρω ποια ειναι η διαφορά.....για Μ πακ (χαμηλωμένο 15 mm) αυτούς του κωδικούς δίνει. ....για χοντρομπουκαλα
510 κόστος
Δεν ξέρω ποια ειναι η διαφορά.....για Μ πακ (χαμηλωμένο 15 mm) αυτούς του κωδικούς δίνει. ....για χοντρομπουκαλα
510 κόστος
Που θα βρω κωδικο για να κοιταξω για το Χ ?
Που θα βρω κωδικο για να κοιταξω για το Χ ?
Ρωτα τον τούμπα γιατι οι κωδικοί της bilsein εχουν αλλάξει....αυτός ξέρει
Ρωτα τον τούμπα γιατι οι κωδικοί της bilsein εχουν αλλάξει....αυτός ξέρει
Ωχ!!!!:shok:
Δεν του έδωσα τους αποστάτες μου να δοκιμάσει.... Θα με:banana:
Vassilis ///M
16-02-15, 20:21
510 κόστος
Λοιπόν απάντηση που πήρα πριν λίγο από έμπορο-προμηθευτεί Bilstein αμορτισέρ:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ VN7-4383/84 EINAI TO ΛΕΠΤΟ ΕΜΒΟΛΟ, ΚΑΙ ΤΟ VE3-B506/507 EINAI TO XONTΡΟ ΕΜΒΟΛΟ ΤΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΩΜΕΝΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΦΟΡΑΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ.
ΤΙΜΗ ΤΕΤΡΑΔΑΣ VN7-4383/84(εμπρος) BE3-2698(πισω) ΕΙΝΑΙ 410euro(στην τιμη συμπεριλαμβανεται και ο φ.π.α.).
TIΜΗ ΤΕΤΡΑΔΑΣ VE3-B506/07(εμπρος) ΒΕ3-2698(πισω) ΕΙΝΑΙ 510euro(στην τιμη συμπεριλαμβανεται και ο φ.π.α.).
Άρα Μιχάλη εσύ πήρες τις χοντρομπούκαλες τις ενισχυμένες...
Την ίδια τιμή με την δικιά σου μου έδωσε...
Την ίδια τιμή με την δικιά σου μου έδωσε...[/QUOTE]
Ρε Βασίλη ξέρω καλά τι πήρα στο έγραψα παραπάνω :original::original:
Εχω βαλει και φώτο. ....φαίνονται οτι είναι χοντρό καλάμι
Vassilis ///M
16-02-15, 21:27
Ρε Βασίλη ξέρω καλά τι πήρα στο έγραψα παραπάνω :original::original:
Εχω βαλει και φώτο. ....φαίνονται οτι είναι χοντρό καλάμι
Το σχόλιο μου νομίζω και η αναζήτηση που έκανα δεν περιείχε κάποιον υπαινιγμό ούτε κάποιο υπονοούμενο για τυχόν λανθασμένη επιλογή αγοράς...
Απλά λίγες παραπάνω πληροφορίες που έδωσα βοηθάνε όλους μας για μελλοντικές αγορές...
:thanks:
Το σχόλιο μου νομίζω και η αναζήτηση που έκανα δεν περιείχε κάποιον υπαινιγμό ούτε κάποιο υπονοούμενο για τυχόν λανθασμένη επιλογή αγοράς...
Απλά λίγες παραπάνω πληροφορίες που έδωσα βοηθάνε όλους μας για μελλοντικές αγορές...
Ρε Βασίλη έβαλα φωτο που δείχνει οτι είναι χοντρό καλάμι,με ρωτας αν είναι Β8 και κωδικούς. ......σου απανταω και σου γραφω και τους κωδικούς και μου λες οτι πηρα αυτα που εχω γράψει......τι θα ήθελες λοιπον να σου απαντήσω??
Τωρα αν είναι τα σωστά θα μας το πει ο μηχανικός την Τετάρτη όπως και με τις πρώτες βολτες θα γραψω και τις εντυπώσεις.θελω να δω τι διαφορα έχουν απο τα λεπτοκαλαμα που φοράω τώρα.
Τωρα αν είναι τα σωστά θα μας το πει ο μηχανικός την Τετάρτη όπως και με τις πρώτες βολτες θα γραψω και τις εντυπώσεις.θελω να δω τι διαφορα έχουν απο τα λεπτοκαλαμα που φοράω τώρα.
Περιμενουμε.. εντυπωσεις.... :popcorn:: να παιρνουμε και μεις μετα σειρα!
:mpaks::mpaks:
Kαλοπατητα!
Λοιπόν απάντηση που πήρα πριν λίγο από έμπορο-προμηθευτεί Bilstein αμορτισέρ:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ VN7-4383/84 EINAI TO ΛΕΠΤΟ ΕΜΒΟΛΟ, ΚΑΙ ΤΟ VE3-B506/507 EINAI TO XONTΡΟ ΕΜΒΟΛΟ ΤΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΩΜΕΝΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΦΟΡΑΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ.
ΤΙΜΗ ΤΕΤΡΑΔΑΣ VN7-4383/84(εμπρος) BE3-2698(πισω) ΕΙΝΑΙ 410euro(στην τιμη συμπεριλαμβανεται και ο φ.π.α.).
TIΜΗ ΤΕΤΡΑΔΑΣ VE3-B506/07(εμπρος) ΒΕ3-2698(πισω) ΕΙΝΑΙ 510euro(στην τιμη συμπεριλαμβανεται και ο φ.π.α.).
Την ίδια τιμή με την δικιά σου μου έδωσε...
Μήπως γνωρίζει κάποιος σε CABRIO E46 χαμηλωμένο (5,5-3,5)τα πίσω αμορτισέρ ειναι τα BE3-2698 η κάποιος άλλος κωδικός;είχα βάλει τετράδα bilstein πριν καμία διετία,έκανα ελάχιστα χιλιόμετρα και το πίσω αριστερά εχει πετάξει το λάδι και έχω μια υποψία ότι ίσως μπήκαν λάθος κωδικοί.
Παντός τα bilstein τα κίτρινα στο ε46 το τετραπορτο του πατέρα μου με τις 16 άρες ειναι εξαιρετικά,όπως και στου γαμπρού μου το κουπέ με τις 17αρες,στο δικό μου (cabrio με Hr 5,5-3,5 και 18αρες)ειναι σκέτη απογοήτευση το αμάξι κοπανάει.
Vassilis ///M
17-02-15, 16:17
Ρε Βασίλη έβαλα φωτο που δείχνει οτι είναι χοντρό καλάμι,με ρωτας αν είναι Β8 και κωδικούς. ......σου απανταω και σου γραφω και τους κωδικούς και μου λες οτι πηρα αυτα που εχω γράψει......τι θα ήθελες λοιπον να σου απαντήσω??
ΟΚ, περιμένουμε εντυπώσεις...
Τώρα φοράς τα VN7-4383/84 μπροστά και τα BE3-2698 πίσω????
Vassilis ///M
17-02-15, 16:19
Μήπως γνωρίζει κάποιος σε CABRIO E46 χαμηλωμένο (5,5-3,5)τα πίσω αμορτισέρ ειναι τα BE3-2698 η κάποιος άλλος κωδικός;είχα βάλει τετράδα bilstein πριν καμία διετία,έκανα ελάχιστα χιλιόμετρα και το πίσω αριστερά εχει πετάξει το λάδι και έχω μια υποψία ότι ίσως μπήκαν λάθος κωδικοί.
Αυτός είναι ο κωδικός για όλα τα Ε46 coupe / convertible σε Β8 Bilstein...
Μόνο τα μπροστινά αλλάζουν...
ΟΚ, περιμένουμε εντυπώσεις...
Τώρα φοράς τα VN7-4383/84 μπροστά και τα BE3-2698 πίσω????
Β8 sprint λεπτο καλαμι....κωδικους δεν θυμαμαι
Kostas Maras
17-02-15, 16:45
Β8 sprint λεπτο καλαμι....κωδικους δεν θυμαμαι
Bilstein b8 με λεπτό καλάμι νομίζω δεν υπάρχει.......
Bilstein b8 με λεπτό καλάμι νομίζω δεν υπάρχει.......
Υπαρχει....τωρα καταργηθηκε.
nikos valvetronic
17-02-15, 18:04
Άντε καλοφόρετα Μιχάλη περιμένουμε εντυπώσεις :thumbsup:
georggge46
17-02-15, 21:30
Μετα απο 4 χρονια ευτυχους συμβιωσης με τις enkei ειπα να παω ξανα σε original bmw ζαντουλα ... Η επιλογη φυσικα παλι 17αρα , η style 188 απο σειρα Ε90 , μπροστα 17x8 et34 και πισω 17x8,5 et37 . Προσεχως περιμενω τα καινουργια σηματα γιατι τα παλια ηταν σε κακη κατασταση . Οι φωτογραφιες το ξερω ειναι χαλια ...
βαλε και τις ταπες!!!!
Το είπε φίλε οτι τα περιμένει.
Διάβασε το ολο!:thumbsup:
Το είπε φίλε οτι τα περιμένει.
Διάβασε το ολο!:thumbsup:
Οπως το διαβασα νομιζα σηματα μπρος - πισω:whistle:
georggge46
17-02-15, 21:53
Γιατι εβγαλες τις enkei? Κορυφαια ζαντα ! Απλα την ψιλοβαρεθηκα ....
Bazil Van Sinner
18-02-15, 08:02
, η style 188 απο σειρα Ε90 , μπροστα 17x8 et34 και πισω 17x8,5 et37 . thumb
Ωραίες φίλε του πάνε.Βλέπεις διαφορά στην άνεση με τα 17άρια?
Τι χρώμα είναι το αμάξι?Για μάυρο το είχα τόσο καιρό.
Καλοπάτητες και αγρατσούνιστες.
georggge46
18-02-15, 09:07
thumb
Ωραίες φίλε του πάνε.Βλέπεις διαφορά στην άνεση με τα 17άρια?
Τι χρώμα είναι το αμάξι?Για μάυρο το είχα τόσο καιρό.
Καλοπάτητες και αγρατσούνιστες.
Καλημερα και σε ευχαριστω ! Και οι enkei που ειχα πριν 17αρες ηταν . Βεβαια πριν τις enkei ειχα αλλαξει πολλα σετ 18αρες , και η διαφορα στην ανεση ειναι πολυ μεγαλη ! Το χρωμα ειναι το orient blue 317 .
ωραιες οι style 188..με'γειες λοιπον!!!
georggge46
18-02-15, 12:11
ωραιες οι style 188..με'γειες λοιπον!!!
Μετα απο πολυ καιρο που τα ειχα στο παγκο του γκαραζ ειπα να ασχοληθω!!!
Μικρο, φτηνο αλλα παραμενει μπαξιμο!!!
https://cl.ly/image/3k2Q2G3e3y25/IMG_0266.jpg
Έχω πάρει και εγώ περιμένω να έρθουν :), με γεια
giorgak_IS
20-02-15, 00:25
https://www.bmwfans.gr/forum/
Που τα βρισκουμε αυτα τα αυτοκολητακια??
Που τα βρισκουμε αυτα τα αυτοκολητακια??
https://www.ebay.com/itm/111498146266?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
thumb
Αλλιως σε ενα μαγαζι που εχει μεμβρανες ζητατε κανενα ρεταλι των 3 χρωματων.
giorgak_IS
20-02-15, 20:15
https://www.ebay.com/itm/111498146266?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
thumb
Αλλιως σε ενα μαγαζι που εχει μεμβρανες ζητατε κανενα ρεταλι των 3 χρωματων.
Ποσο καιρο εκανε να ερθει..?
Ποσο καιρο εκανε να ερθει..?
20 μέρες περίπου.
Προσοχή μονο με αυτές τις λεπτές μεμβράνες !!
Μη το βάλετε κ μετα πλύνετε το αμαξι....:whistle:
Την έκανα τη μλκ με το πιεστικό κ δε πρόλαβε να "δέσει" καλα η κολα κ μ το πέταξε...:thumbsdown::thumbsdown:
Καλημερα σε ολη την παρεα... Μολις παρελαβα τα παρακατω... Το πιο γλυκο ξυπνημα ειναι της DHL... https://tapatalk.imageshack.com/v2/15/02/21/52453e40913bef7a45972505fb93f3d8.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
BabisStinson
21-02-15, 15:35
Βάλαμε φρέσκα λάστιχα Michelin Pilot Sport 3, κάναμε ευθυγράμμιση και καλό πλύσιμο μέσα έξω και ένα νέο σετ πατάκια!
20 μέρες περίπου.
Προσοχή μονο με αυτές τις λεπτές μεμβράνες !!
Μη το βάλετε κ μετα πλύνετε το αμαξι....:whistle:
Την έκανα τη μλκ με το πιεστικό κ δε πρόλαβε να "δέσει" καλα η κολα κ μ το πέταξε...:thumbsdown::thumbsdown:
και λίγο με το πιστολάκι των μαλλιών άμα τα κάνεις από μακριά κολάνε καλύτερα.
Μπαξαμε και επισημα λοιπον!
Μαυρη μαυριλα πλακωσε ......:th_Laie_67-1:
Για τελος μπαξαμε και πλυσιματακιον!:hyper:
Oι φωτο ξερω ειναι μαπα .....:hystericalbs1:
Θελω να ευχαριστησω και απο εδω ολους οσους με με βοηθησαν στην ολη ιστορια!
Τον aristent που μεσολαβησε να παρω το σαλονι τον wheelman για τις απειρες info την βοηθεια και ολα τα σχετικα, τον stratos mak για την βοηθεια και τελος τον D.harrys για την βοηθεια, το στοκαρισμα:whistle: και πολλα αλλα!
Edit: και τον katsaraios για τα λεντακια του R/CD :whistle::thumbsup:
nikos valvetronic
21-02-15, 22:09
Μπάβο Πάρη άψογος! Έιναι μο@νάρα το 46άρι σου thumb Αν μου επιτρέπεις για να είσαι τέλειος δυο πραματάκια! :cheers:
1.Το θεματάκι με τα τόξα της οροφής το έλυσα με παρμπριζόκολλα.Ξεκουμπώνε ς εύκολα το μπροστά κομμάτι (αυτό περπατάει και χώνεται μες το φτερό) βάζεις κόλλα στο λαμάκι και ξανακουμπώνεις, μετά χαρτοταινία για κάμποσες ώρες και είσαι κομπλέ!
2.Τις τραβέρσες μπροστά από τα ψυγεία τις έβαψα με ματ σπρέι και είναι τζάμι!
:thumbsup:
Μπάβο Πάρη άψογος! Έιναι μο@νάρα το 46άρι σου thumb Αν μου επιτρέπεις για να είσαι τέλειος δυο πραματάκια! :cheers:
1.Το θεματάκι με τα τόξα της οροφής το έλυσα με παρμπριζόκολλα.Ξεκουμπώνε ς εύκολα το μπροστά κομμάτι (αυτό περπατάει και χώνεται μες το φτερό) βάζεις κόλλα στο λαμάκι και ξανακουμπώνεις, μετά χαρτοταινία για κάμποσες ώρες και είσαι κομπλέ!
2.Τις τραβέρσες μπροστά από τα ψυγεία τις έβαψα με ματ σπρέι και είναι τζάμι!
:thumbsup:
Να σαι καλα Νικο!
:thanks::thanks:
1. Αν καταλαβα καλα λες για τις υδροροες γυρω γυρω της πορτας! Αν λες αυτες εχω θεμα και απο τις 2 μεριες ( απο την μια μια φορα βγηκε και απο τοτε δεν εκατσε ποτε οπως ηταν και απο την αλλη εχει κανει αυτο το κενο που φαινεται στην φωτο)
2. Εβγαλες προφυλακτηρα για να τις βαψεις?
nikos valvetronic
21-02-15, 22:45
1.Ναι αυτά λέω! Εγώ στου συνοδηγού την είδα άπλας και πήρα καινούργιο 110 ευρώ αντιπροσωπεία :facepalm: Όταν είδα πως το ξεκούμπωσε ο λαμαρινάς μουτζωνόμουνα.Του οδηγού το έκανα μόνος μου και είναι μια χαρά! Το πίσω κομμάτι το μικρό μην το βγάλεις προτείνω, θα βρεις μπελά γιατί εμένα ξεκόλλησαν τα κλιπσάκια του και έφαγα τυρράνια για να τα κολλήσω στην σωστή θέση.
2.Όχι δεν έβγαλα τίποτα,απλά χάρτωσα σχολάστικά thumb
1.Ναι αυτά λέω! Εγώ στου συνοδηγού την είδα άπλας και πήρα καινούργιο 110 ευρώ αντιπροσωπεία :facepalm: Όταν είδα πως το ξεκούμπωσε ο λαμαρινάς μουτζωνόμουνα.Του οδηγού το έκανα μόνος μου και είναι μια χαρά! Το πίσω κομμάτι το μικρό μην το βγάλεις προτείνω, θα βρεις μπελά γιατί εμένα ξεκόλλησαν τα κλιπσάκια του και έφαγα τυρράνια για να τα κολλήσω στην σωστή θέση.
2.Όχι δεν έβγαλα τίποτα,απλά χάρτωσα σχολάστικά thumb
Εμ εμενα εφυγε το πισω αριστερο κομματακι ( στην κουρμπα) και ειναι ετοιμο και το δεξι! Σε καμια απο τις 20 φορες που χω δοκιμασει δεν καθεται σωστα το αριστερο οπως το δεξι! Προχτες πηρα καινουρια κλιπσακια ( Αντε να δουμε :thumbsdown:)
Οσο για αυτο που ειδες στην φωτο θα το κοιταξω αυριο πιο σχολαστικα !
Μου χει μεινει σπρευ μαυρο ματ οποτε αμα εχει καλο καιρο αυριο θα δοκιμασω να τις βαψω! Δεν ξερω βεβαια να δεινει χερι ..... Ψεκαζες με καπο ανοιχτο και μεσα απο τα λαστιχα των καρδιων εεε?
Μεγεια παρη εδειξε τρελα το εσωτερικο!:original:
Μεγεια παρη εδειξε τρελα το εσωτερικο!:original:
Να σαι καλα Λουκα! :thanks:
nikos valvetronic
21-02-15, 23:49
Ψεκαζες με καπο ανοιχτο και μεσα απο τα λαστιχα των καρδιων εεε?
Ναι Πάρη μια χαρά βολεύει :original:
μπραβο Παρη! τουμπανο ειναι! πολυ ομορφη η μπιμμερ σου! το σαλονι ειναι ολα τα $$$$$$
katsaraios
22-02-15, 00:56
Edit: και τον katsaraios για τα λεντακια του R/CD :whistle::thumbsup:
???
Αλλαξες φωτισμο?
Vassilis ///M
22-02-15, 09:34
Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα Πάρη...
Με'γειες...έδεσε καταπληκτικά το όλο εγχείρημα....
Πρόταση:
Βάψε και τις καρδιές στο καπό στο χρώμα του αυτοκινήτου...
Να μαυρήσει λίγο ακόμη η μούρη...thumb
Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα Πάρη...
Με'γειες...έδεσε καταπληκτικά το όλο εγχείρημα....
Πρόταση:
Βάψε και τις καρδιές στο καπό στο χρώμα του αυτοκινήτου...
Να μαυρήσει λίγο ακόμη η μούρη...thumb
:thanks::thanks:
Θα βρω καινουριες γιατι αυτες σε ενα κλεισιμο καπο (οχι δυνατα) εσπασαν τα κλιπσακια τους!
???
Αλλαξες φωτισμο?
Χαχα πηρα 2 πορτοκαλι λεντακια ( απο αυτα που εβγαλες ) γτ μου ειχαν καει 2 απο την οθονη του R/CD :thumbsup::thumbsup:
μπραβο Παρη! τουμπανο ειναι! πολυ ομορφη η μπιμμερ σου! το σαλονι ειναι ολα τα $$$$$$
Μολις παρελαβα το μωρο μου... Το εμπαξα ελατηρια h&r 35/20 και μπορω να πω απο τις πρωτες εντυπωσεις οτι με τρελανεεε!!
https://tapatalk.imageshack.com/v2/15/02/25/de6de314d53ab35d21f2bee7c7486f5d.jpg
:mpaks: angel eyes
ένα μεγάλο ευχαριστώ στον wheelman για την προμήθεια
nikos valvetronic
25-02-15, 23:25
Δόκτορά μου τα ballast τα έβαλες πίσω από το κάτοπτρο??
Δεν έχουν ballast αυτά είναι led
Στάλθηκε από το LG-D405 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
nikos valvetronic
26-02-15, 08:59
Αυτα τα μαυρα τα κουτακια που εχουν οριμενα κιτ led τι ειναι? Cancelers? Εγω πηρα angel led και ειχε τετοια.
Στο δικό μου πάντως Ε90 που άλλαξα τον φωτισμό των εμπρόσθιων στρογγυλών led από κίτρινο σε λευκό κατέβηκε προφυλακτήρας, κομμάτια των μπροστινών θόλων και τα φανάρια.
με'γειες τα νεα led Dr harrys. σιγουρα δειχνει πολυ καλυτερο.
billys για τα μπροστινα φωτα θελει ξηλωμα προφυλακτηρα οπως τα λες. 4 ωρες μου εφαγε οταν επρεπε να βαλω πανω φαναρια δεξιοτιμονου.
Στο δικό μου πάντως Ε90 που άλλαξα τον φωτισμό των εμπρόσθιων στρογγυλών led από κίτρινο σε λευκό κατέβηκε προφυλακτήρας, κομμάτια των μπροστινών θόλων και τα φανάρια.
Άλλαξες λάμπες για λευκό φωτισμό στα angel eyes??κατάλαβα σωστά?
Φοράω εργοστασιακά xenon αλλά το διπλανό φανάρι είχε κίτρινο φως στους γνωστούς κύκλους.
Άλλαξα το ντουι ( αν το λέω καλά ) των φαναριών και έβαλα άλλο που δίνουν λευκό φωτισμό.
Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός......
https://www.facebook.com/73319958303/photos/a.454134488303.252537.73319958303/10153174706258304/?type=1
γι αυτό λέω...
Ένα δωράκι για τον junior.
Ένα δωράκι για τον junior.
Εχω ακριβως ιδιο....αν το πηρες τωρα, εχε το νου σου οταν βαλεις την ζωνη με το προστατευτικο μπροστα, να προσεξεις πολυ να ειναι χαλαρο και να μην ειναι σφιχτη πολυ η ζωνη.....γιατι πιεζει ακριβως στο στομαχακι του παιδιου και του προξενει εμετο..... παθων....thumb
Ειναι φοβερο καθισμα...το ειχε ο μικρος απο 3-4 ετων εως και τα 9 του που ειπε οτι δεν ειαι πλεον μωρο:shok:.
Πολυ καλη επιλογη:thumbsup::thumbsup:
Εχω ακριβως ιδιο....αν το πηρες τωρα, εχε το νου σου οταν βαλεις την ζωνη με το προστατευτικο μπροστα, να προσεξεις πολυ να ειναι χαλαρο και να μην ειναι σφιχτη πολυ η ζωνη.....γιατι πιεζει ακριβως στο στομαχακι του παιδιου και του προξενει εμετο..... παθων....thumb
Ειναι φοβερο καθισμα...το ειχε ο μικρος απο 3-4 ετων εως και τα 9 του που ειπε οτι δεν ειαι πλεον μωρο:shok:.
Πολυ καλη επιλογη:thumbsup::thumbsup:ευχαριστ ω για την πληροφορια.
με'γειες τα νεα led Dr harrys. σιγουρα δειχνει πολυ καλυτερο.
billys για τα μπροστινα φωτα θελει ξηλωμα προφυλακτηρα οπως τα λες. 4 ωρες μου εφαγε οταν επρεπε να βαλω πανω φαναρια δεξιοτιμονου.
Δεν είναι απαράιτητο το κατέβασμα του προφυλακτήρα,
υπάρχει και άλλη λύση....
Γρύλλος,
βγάλσιμο ο τροχός
βγάλσιμο το πλαστικό θολάκι
Βγάλσιμο της λάμπας, και τοποθέτηση της νέας
Ηλια για να αφαιρεσεις το φαναρι σε Ε90 -αφου αυτο επρεπε να κανω εγω προκειμενου να τοποθετησω αλλα φαναρια- θελει βγαλσιμο ο προφυλακτηρας, δεν βγαινει το φαναρι αλλιως.
@ nuovo : το καθισματακι απλα τα σπαει! πολυ καλη επιλογη!
Ηλια για να αφαιρεσεις το φαναρι σε Ε90 -αφου αυτο επρεπε να κανω εγω προκειμενου να τοποθετησω αλλα φαναρια- θελει βγαλσιμο ο προφυλακτηρας, δεν βγαινει το φαναρι αλλιως.
@ nuovo : το καθισματακι απλα τα σπαει! πολυ καλη επιλογη!
Σωστά, εγώ είπα μόνο για τα Angel
https://www.youtube.com/watch?v=DjRU4zj5B2A"]https://www.youtube.com/watch?v=DjRU4zj5B2A
Τα φανάρια στα 90αρια είναι αλλιώτικα από τα 92αρια , εγώ την λάμπα για τα angel eyes την άλλαξα σε 2 λεπτά από πάνω,στα προβολάκια όταν έβαλα λευκές λάμπες άνοιξα λίγο τον θόλο χωρίς να βγάλω τροχό.
Τα φανάρια στα 90αρια είναι αλλιώτικα από τα 92αρια , εγώ την λάμπα για τα angel eyes την άλλαξα σε 2 λεπτά από πάνω,στα προβολάκια όταν έβαλα λευκές λάμπες άνοιξα λίγο τον θόλο χωρίς να βγάλω τροχό.
Ποιες λευκες πηρες? Γιατη η τελευταια παλι κιτρινη μου βγηκε....!
Ποιες λευκες πηρες? Γιατη η τελευταια παλι κιτρινη μου βγηκε....!
Τις έχω πάρει γύρω στον ένα χρόνο και δεν θυμάμαι μάρκα, από το ebay τις είχα πάρει και σχετικά φτηνά και χωρίς θέμα με το can bus.
katsaraios
28-02-15, 06:01
Mpax time...thumb
Λαστιχένια πατάκια "σκαφη" 60ε με παζάρι από 70 αρχική για να υπάρχει ομοιομορφία με το πορτμπαγάζ. :)
Να ναι καλά ο Giannis Compact το ψαχτήρι που βρήκε την πηγή.
Πήγαμε παρέα και μετά ακολούθησε και πλύσιμο των μπεμπών με καφεδάκι στο βενζινάδικο, το γνωστό μας στέκι. :)
Λαστιχένια πατάκια "σκαφη" 60ε με παζάρι από 70 αρχική για να υπάρχει ομοιομορφία με το πορτμπαγάζ. :)
Να ναι καλά ο Giannis Compact το ψαχτήρι που βρήκε την πηγή.
Πήγαμε παρέα και μετά ακολούθησε και πλύσιμο των μπεμπών με καφεδάκι στο βενζινάδικο, το γνωστό μας στέκι. :)
Δώσε info. ....Τώρα τον χειμώνα με τα παιδιά να μπαίνω βγαίνουν είναι πολύ χρήσιμα.
Δώσε info. ....Τώρα τον χειμώνα με τα παιδιά να μπαίνω βγαίνουν είναι πολύ χρήσιμα.
ε μουα!!!! thumbthumb
ε μουα!!!! thumbthumb
Θεσσαλονίκη, Ωραιόκαστρο.
Carner (https://carner.car.gr/parts/) :original:
Συνέχεια του χθεσινού μπαξίματος (πατάκια), τυχαία σήμερα μπάχθηκαν φρένα.
Ήταν φυσικά στο πρόγραμμα, μετά από 99330 χλμ να αλλαχθούν οι δίσκοι για 1η φορά μετα την 12ετία που το χω , κυρίως οι μπροστινοί.
Νομίζω όμως, κατά καλή μου τύχη, βρέθηκαν σχεδόν καινούργιοι με 2000 χλμ από 330 μπροστά και 325 πίσω, με βάσεις και δαγκάνες κομπλέ στα 400ε περασμένοι.
Δεν εβαλα κατι καινουριο αλλα .....
Μαλλον στο Ψυχαναγκασμους επρεπε να ποσταρω αλλα δεν πειαραζει!
Πριν κανα 2 βδομαδο εμπαξα σαλονι ουρανους κλπ !
Ολα κατσαν ωραια και καλα αλλα απο τοτε ειχα ενα υψισυχνο τριγμο καπου απο το ουρανο εκει που ενωνει με το εμπρος κολωνακι το εντοπιζα! :ranting2:
Σημερα μου σπασε τα νευρα και λεω θα ξηλωσω τα παντα να δω τι ειναι! Αλλα πρωτα πηγα μια βολτα συνοδηγος μπας και το εντοπισω thumb
Και τι ηταν?
Ηταν το σποτακι της κεντρικης πλαφονιερας που ειχε ξεκολλησει απο την διπλης οψης ταινια και ετριζε πανω στο τζαμακι της πλαφονιερας το ατιμο! :ranting2:
Εβγαλα το κολλησα και ολα τζετ! Η απολυτη ησυχια παλι!
Ξερω ξερω ......Ψυχαναγκαστικος :hystericalbs1:
Eίναι ΟΕΜ ΒΜW Γιώργο? :original:
Eίναι ΟΕΜ ΒΜW Γιώργο? :original:
Ναι Βασίλη. :original:
Συνέχεια του χθεσινού μπαξίματος (πατάκια), τυχαία σήμερα μπάχθηκαν φρένα.
Ήταν φυσικά στο πρόγραμμα, μετά από 99330 χλμ να αλλαχθούν οι δίσκοι για 1η φορά μετα την 12ετία που το χω , κυρίως οι μπροστινοί.
Νομίζω όμως, κατά καλή μου τύχη, βρέθηκαν σχεδόν καινούργιοι με 2000 χλμ από 330 μπροστά και 325 πίσω, με βάσεις και δαγκάνες κομπλέ στα 400ε περασμένοι.
καλοριζικα!!!!!!!!!!!τα ξαφνικα ειναι τα καλυτερα!!!!!!!!!!
καλοριζικα!!!!!!!!!!!τα ξαφνικα ειναι τα καλυτερα!!!!!!!!!!
Ευχαριστώ Θάνο! :original:
ωραιος Παρη, μαλλον θα σε βαλω συνοδηγο σε εμενα να δουμε τι τριζει μεσα απο το ταμπλο-πορτακι συνοδηγου γτ τα εβγαλα ολα (πορτακι ποτηροθηκες κλπ) κ παλι κατι ακουγα..οποτε ακρη δεν εβγαλα
τυχαία σήμερα μπάχθηκαν φρένα.
Μπαξιμο ουσιας Γιωργο//! Μπραβο.. :thumbsup:
Καλοπατητα.! thumb
Μπαξιμο ουσιας Γιωργο//! Μπραβο.. :thumbsup:
Καλοπατητα.! thumb
Ευχαριστώ πολύ Αντώνη, να σαι καλά. :)
Καλορίζικες και καλά χιλιόμετρα να κάνεις Γιώργο... :thumbsup:
ωραιος Παρη, μαλλον θα σε βαλω συνοδηγο σε εμενα να δουμε τι τριζει μεσα απο το ταμπλο-πορτακι συνοδηγου γτ τα εβγαλα ολα (πορτακι ποτηροθηκες κλπ) κ παλι κατι ακουγα..οποτε ακρη δεν εβγαλα
Οποτε θες Λεφτερη! Διπλα ειμαστε κορναρε και ερχομαι !thumb
Καλορίζικες και καλά χιλιόμετρα να κάνεις Γιώργο... :thumbsup:
Ευχαριστώ πολύ Πάνο. :)
Καλημερα σε ολη την παρεα... Μολις παρελαβα τα παρακατω... Το πιο γλυκο ξυπνημα ειναι της DHL... https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2015/02/52453e40913bef7a45972505fb93f3d8-1.jpg
Αν τα τοποθετησες βαλε μια φωτο να τα δουμε
Με γεια μου!!!!! :sad:
Σετ συμπλεκτη LUK
Βολαν LUK
7 λιτρα λαδι Castrol
Φιλτρο λαδιου
Κομιστρα
Κοστουμακι...840 ευρω!!! :wacko:
Υπολειπεται η αμοιβη του συνεργειου! :think: :sweatdrop:
Υ.Γ
:thanks: τον alexm για τις οδηγιες του!!!
Σετ συμπλεκτη LUK
Βολαν LUK
7 λιτρα λαδι Castrol
Φιλτρο λαδιου
Κομιστρα
Υ.Γ
Που το πηγές και τα άλλαξες?
Στείλε p.m.
Σετ συμπλεκτη LUK
Βολαν LUK
7 λιτρα λαδι Castrol
Φιλτρο λαδιου
Κομιστρα
Aμοιβη συνεργειου 100 ευρω + ΦΠΑ & αλλαγη υγρων φρενων μεσα στην τιμη!
Παρεληφθησαν
[img=https://s8.postimg.org/qvf115r41/PIC_0429.jpg] (https://postimg.org/image/qvf115r41/)
Υ.Γ
Βολάν γιατί άλλαξες Βασίλη?
Σετ συμπλεκτη LUK
Βολαν LUK
7 λιτρα λαδι Castrol
Φιλτρο λαδιου
Κομιστρα
Υ.Γ
Για να δουμε διαφορα στις τιμες.
Σετ συμπλεκτη sacs 150e
Βολαν μεταχειρισμενο 100e
Ρουλεμαν βολαν 14e
Πλαστικη βαση διχαλου 8e ((ελπιζω να την αλαξες))
Ελατηριο διχαλου 4e
Τσιμουχα σασμαν 6e
Τσιμουχα κινητηρα 12e
Εργασια δεν βαζω..
Καλα εκανες και αλαξες βολαν..Το δικο μου στon m50 εκανε 500e
Η τιμη που τα βρηκες ολα αυτα ειναι σουπερ..
Αν μπορεις πες μας απο που..
Θανο επρεπε να αλλαχτει αφου με το που εβαζες δευτερα ολο το αμαξι κουνουσε,το ιδιο και στην τριτη και μετα ανεβαζε στροφες χωρις να ανταποκρινεται.(πατιναριζε ).Ακομα και με τον Αλεξη που μιλησα με το που ακουσε οτι κουναει καταλαβε οτι θελει αλλαγη ΚΑΙ το βολαν.Εκανα πρωτα το σταυρο μου ελπιζοντας οτι οταν θα το ανοιξουμε θα βρουμε τιποτα λαδακια αλλα ματαια.Το βολαν ηθελε κι αυτο αλλαγη.
Τα ανταλλακτικα Βασιλη τα πηρα απο Αθηνα.Δεημεζης λεγεται,τον βρηκα στο car.gr.(Αν θεωρηθει διαφημηση παρακαλω να σβηστει)Εψαξα και αλλου αλλα αυτος ηταν ο πιο οικονομικος.
chrisgiapz3
17-03-15, 20:10
Έμπαξα επιτέλους κοντό λεβιεδάκι μετά από καιρό!
Άλλη εικόνα και αίσθηση!! :thumbsup::thumbsup:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2015/03/AUpeRRw-1.jpg
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2015/03/VSsDGPk-1.jpg
Παρομοιως!
Αλουμινενιο λεβιε του hartge
Bazil Van Sinner
17-03-15, 21:34
Παρομοιως!
Αλουμινενιο λεβιε του hartge
:worthlesswithoutpic
https://tapatalk.imageshack.com/v2/15/03/18/bf0499ae76ba902824615888fffc4497.jpg
https://tapatalk.imageshack.com/v2/15/03/18/4d1293981562901ce5999d4f65e2d1d0.jpg
Bazil Van Sinner
18-03-15, 22:15
Ιδια μπίλια της σνίτσελ έχω και γώ,κορυφαία αίσθηση (y)
2 ερωτησουλες περισσοτερο ενημερωτικες αφου δεν με αφορουν αμεσα μιας κ εχω λιγα χλμ ακομα...ποσα χλμ ειχες τωρα με την αλλαγη του βολαν; επισης ποιο σετ ειναι προτιμοτερο; σετ συμπλεκτη sachs ή luk; νομιζω μανισιο ειναι sachs αν δν κανω λαθος.
εγω εμπαξα λαδια 4.25λτ, αγορασα ομως μονο ενα edge 4λιτρο (38ευρω μιας κ ειχα μισο απο προηγουμενη φορα) φιλτρο λαδιου (6ευρω) κ υγρα ψυγειου 3χ1,5λτ swag μπλε G11 μαζι με 2χ4λτ απιονισμενο νερο (17ευρω, το 1ο 4λιτρο νερο μπηκε ως ξεπλυμα βασικα) .
2 ερωτησουλες περισσοτερο ενημερωτικες αφου δεν με αφορουν αμεσα μιας κ εχω λιγα χλμ ακομα...ποσα χλμ ειχες τωρα με την αλλαγη του βολαν; επισης ποιο σετ ειναι προτιμοτερο; σετ συμπλεκτη sachs ή luk; νομιζω μανισιο ειναι sachs αν δν κανω λαθος.
εγω εμπαξα λαδια 4.25λτ, αγορασα ομως μονο ενα edge 4λιτρο (38ευρω μιας κ ειχα μισο απο προηγουμενη φορα) φιλτρο λαδιου (6ευρω) κ υγρα ψυγειου 3χ1,5λτ swag μπλε G11 μαζι με 2χ4λτ απιονισμενο νερο (17ευρω, το 1ο 4λιτρο νερο μπηκε ως ξεπλυμα βασικα) .
Λευτερη,φανταζομαι σε μενα απευθηνεις την ερωτηση.
Οπως και να χει ομως απαντω σε οτι αφορα το δικο μου αμαξι.Αλλαξα σετ και βολαν στις 87Κ ενω το αμαξι το πηρα μτχ με 59Κ.Δεν ξερω αν ο προιγουμενος ιδιοκτητης κυκλοφορουσε περισσοτερο μεσα στην πολη αλλα εγω σιγουρα το εκανα.Τωρα,οσον αφορα ποιο σετ θα προτιμησεις θα σου πω απλα οτι τα sachs ειναι στην ουσια προιον της Luk.Οποτε οποιο και να βαλεις το ιδιο ειναι.Λαδια εχεις τα ιδια με τα δικα μου σε καλυτερη τιμη τα δικα σου.Φιλτρο ιδια τιμη.Υγρα ψυγειου δεν αλλαξα.
Φανταζομαι σε καλυψα!
ναι βασιλη σε εσενα απευθυνομουν, συγγνωμη που δεν το διευκρινισα πριν. ευχαριστω για την απαντηση σου. με ενημερωσες κ με καλυψες :)
τις τιμες μου στα αναλωσιμα τις ανεφερα ετσι ενημερωτικα για ολους μας, οχι για να τις συγκρινω με τις δικες σου ;)
ξεχασα να αναφερω οτι εργατικα δεν πληρωσα γιατι τα εκανα μονος (οπως κ στην αγγλια) μαζι με φιλο που δουλευε συνεργεια για αρκετα χρονια
https://www.bmwfans.gr/forum/
Μου εβαλες ιδεα οταν το ειδα κ με εβαλες σε εξοδα!!!!ντυσιμο οι καρδιες με αυτοκολλητο carbon 2,5¤ κ 1¤ η τριχρωμια.
Christos 330
20-03-15, 18:09
Κώστα καρδιές μαύρες έτοιμες εχω τωρα φοράει τις νίκελ που φοράν τα 6 κυλινδρα τα αυτοκόλλητα απο που ;;;
Bazil Van Sinner
20-03-15, 18:14
Μου εβαλες ιδεα οταν το ειδα κ με εβαλες σε εξοδα!!!!ντυσιμο οι καρδιες με αυτοκολλητο carbon 2,5¤ κ 1¤ η τριχρωμια.
Πολύ υγρασία στο αριστερό φανάρι.Άνοιξε το δεν είναι δύσκολο thumb
Πολύ υγρασία στο αριστερό φανάρι.Άνοιξε το δεν είναι δύσκολο thumb
Βασίλη σήμερα που έβγαλα τη φωτό το είδα,πρώτη φορά βλέπω υγρασία μπορεί να ειναι επειδή το πήγα στο πλυντήριο και για πρώτη φορά έπλυνα τη μηχανή,αλλα έτσι κι αλλιώς θα το ανοίξω για να το καθαρίσω γιατί μάλλον θα αφήσει σημάδια.κανενα diy πως ανοίγει το φανάρι έχουμε?
Bazil Van Sinner
20-03-15, 19:53
https://www.youtube.com/watch?v=lXFA6NU7snE
https://www.youtube.com/watch?v=jRcsD2UZkhE
nikos valvetronic
22-03-15, 16:51
Ψιλομπαξιματάκι..έβγαλα το τασάκι και πήρα την θήκη που φοράνε όσα δεν έχουν πακέτο καπνιστού.Πιο μεγάλη και με μαλακή επένδυση να μην ακούγονται κέρματα (ο λόγος μπαξίματος βασικά) Μειον ότι καταργείται το φωτάκι.
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2015/03/IMG_20150222_131613_zpsnbim9rep-1.jpg
Ανοιγεις μια τρύπα στο κεντρο της πίσω μεριας της θηκης, περνάς το λεντάκι και το στερεωνεις με μονωτική και είσαι κομπλε.το ειχα κάνει εγώ όταν κατηργσησα το τασάκι στο ε81
Με την αλλαγή ελαστικών- εδώ και καιρό, πήραμε και αυτήν για ώρα ανάγκης σε ταξίδι .... Αχρησιμοποίητη να μείνει .. :thumbsup:
nikos valvetronic
22-03-15, 21:24
Ανοιγεις μια τρύπα στο κεντρο της πίσω μεριας της θηκης, περνάς το λεντάκι και το στερεωνεις με μονωτική και είσαι κομπλε.το ειχα κάνει εγώ όταν κατηργσησα το τασάκι στο ε81
Έκανα πολλές σκέψεις για το πως να μπει το λαμπάκι αλλά δεν μου κάθησε καμία.Με το τασάκι το λεντ κρυβόταν και έβλεπες μόνο τον φωτισμό του.Το λεντάκι έχει μπροστά του ένα τετράγωνο τζαμάκι το οποίο αν δεν μπει το λεντάκι θα φωτίζει άτσαλα.Ήθελα να το βάλω από την πάνω μεριά για να το κρύβει λίγο το πτυσόμενο κάλλυμα αλλά δεν έχει χώρο!
Έκανα πολλές σκέψεις για το πως να μπει το λαμπάκι αλλά δεν μου κάθησε καμία.Με το τασάκι το λεντ κρυβόταν και έβλεπες μόνο τον φωτισμό του.Το λεντάκι έχει μπροστά του ένα τετράγωνο τζαμάκι το οποίο αν δεν μπει το λεντάκι θα φωτίζει άτσαλα.Ήθελα να το βάλω από την πάνω μεριά για να το κρύβει λίγο το πτυσόμενο κάλλυμα αλλά δεν έχει χώρο!
https://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=32678
εκανα ακριβως αυτο με μια τρυπα κεντρικη ομως γιατι ειχα μονο το λεντακι του αναπτηρα και φωτιζει τελεια(ολη τη θηκη σε πλατος σχεδον)+το οτι ειναι χρησιμο το βραδυ σε διοδια κλπ...:original:
konstantinaM3
23-03-15, 07:51
Μόλις την εμπαξα την αεροτομή δεν είναι κ άσχημη ...... :) :) :)
Μια χαρά είναι αλλά προσωπικά άλλαξε ζάντες:original:
Μια χαρά είναι αλλά προσωπικά άλλαξε ζάντες:original:
:+1: συγκεκριμένα βάψτες ασημένιες όπως ήταν thumb
konstantinaM3
23-03-15, 19:43
Ναι αυτό έχω σκοπό πιο μετά πρώτα θέλω να κάνω κάτι βελτιωσουλες κάτω από το καπο κ τελευταίες οι ζάντες :) :)
Μόλις την εμπαξα την αεροτομή δεν είναι κ άσχημη ...... :) :) :)
Μεγειά το μπάξιμο Κωνσταντίνα! :thumbsup:
konstantinaM3
23-03-15, 19:45
Να σαι καλά ! :)
HLIAS - E36
26-03-15, 12:05
Κωσταντίνα πολύ ωραίο έδειξε...! Μεγειές!:original:
Και έμαθα και κάτι άλλο περί αναβαθμίσεων... Για στείλε καμιά φωτό με πμ...thumb
konstantinaM3
26-03-15, 14:56
Κωσταντίνα πολύ ωραίο έδειξε...! Μεγειές!:original:
Και έμαθα και κάτι άλλο περί αναβαθμίσεων... Για στείλε καμιά φωτό με πμ...thumb
να σαι καλα βρε! :original: θα σου στειλω στο viber :original:
ειπε να ανασανει λιγο καλυτερα το κακομοιρο....
Ασε τις φωτο εσυ και τα viber και ανεβασε σκετο ηχο πριν και μετα...
drbiloukos
26-03-15, 18:19
Καλημερα σε ολη την παρεα... Μολις παρελαβα τα παρακατω... Το πιο γλυκο ξυπνημα ειναι της DHL... https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2015/02/52453e40913bef7a45972505fb93f3d8-1.jpg
Το σηματάκι Μ ξεθωριάζει με τον ήλιο και περνάει εύκολα νερό μέσα (πχ. πλυντήριο). Έχω αλλάξει 1 σετ και το 2ο έχει πάρει πάλι νερό. Για δες και πες μου με το που βάζεις μπροστά αναβοσβήνουν για λίγη ώρα (πρέπει να στο πει κάποιος απ'έξω);
Έβαψα της καρδιές μαύρες και με τα χρώματα της M :thumbsup:
HLIAS - E36
26-03-15, 18:46
Mικροεπεμβάσεις για αισθητικούς λόγους...thumb
https://s30.postimg.org/3x53yk1xd/DSC_1183.jpg (https://postimg.org/image/qluay4jb1/full/)
image uploading (https://postimage.org/)
https://s30.postimg.org/utkht4vcx/DSC_1184.jpg (https://postimg.org/image/84vatkdz1/full/)
image hosting 15mb (https://postimage.org/)
https://s30.postimg.org/ho4zn11hd/DSC_1185.jpg (https://postimg.org/image/4wqtgirp9/full/)
imagur (https://postimage.org/)
Έχει βαφτεί και το καζάνι μαύρο...
Ωραίο το αποτέλεσμα, βάλε βίντεο με ήχο...
Υ.Γ σε βλέπω για μία μικρή τοπική πίσω ε?
HLIAS - E36
26-03-15, 18:52
Ωραίο το αποτέλεσμα, βάλε βίντεο με ήχο...
Υ.Γ σε βλέπω για μία μικρή τοπική πίσω ε?
Ευχαριστώ! thumb
Δυστυχώς αυτά Αντρέα τα είχε το αυτοκίνητο όταν το πήρα, και οι δύο γωνίες πίσω είναι σημαδεμένες, ευτυχώς η άλλη όχι τόσο έντονα...:facepalm:
Ευχαριστώ! thumb
Δυστυχώς αυτά Αντρέα τα είχε το αυτοκίνητο όταν το πήρα, και οι δύο γωνίες πίσω είναι σημαδεμένες, ευτυχώς η άλλη όχι τόσο έντονα...:facepalm:
Δεν πειράζει, είναι για το μάτι thumb
HLIAS - E36
26-03-15, 21:10
Δεν πειράζει, είναι για το μάτι thumb
Για το μάτι της κουζίνας είναι έτσι όπως είναι... :hystericalbs1:
HLIAS - E36
27-03-15, 15:58
Έτοιμες και οι ζαντούλες...:thumbsup:
https://s18.postimg.org/pogfm5vcp/DSC_1219.jpg (https://postimg.org/image/m4uhwcsmt/full/)
picture uploading (https://postimage.org/)
https://s18.postimg.org/uyledgfll/DSC_1220.jpg (https://postimg.org/image/c69j9vj79/full/)
image sharing sites (https://postimage.org/)
https://s1.postimg.org/hkg0irgbz/DSC_1235.jpg (https://postimg.org/image/3qrntpnqj/full/)
imageupload (https://postimage.org/)
https://s1.postimg.org/6neotztkf/DSC_1236.jpg (https://postimg.org/image/eswqs5ht7/full/)
screen shot pc (https://postimage.org/app.php)
Παραλαβή πριν μία ωρα...!!!:tt1:
Ωραίες, στείλε inbox με μέρος , τιμές κτλπ
Εμπαξα και εγω, το κατι τις σημερα...
Πριν κανα διμηνο μου "φαγανε" μεσα απο το αμαξι το laptop,
Το οποιο εκτελουσε και χρέη διαγνωστικου.
Δεδομενου οτι λ7 για laptop δεν παιζουν, κ την δουλεια μου την κανω.
Καπως επρεπε να καλύψω κ το κοματι του διαγνωστικου.
Παρηγγειλα λοιπον το creator c310 απο ebay
Το οποιο θεωρητικα κανει οτι κ το inpa.
Απο μια γρηγορη πρωτη επαφη, φαίνεται να δουλευει καλά.
Το μονο που μενει, ειναι να επαληθευσω τις τιμες απο τα live data.
Αν ειναι σωστες, τοτε θα μπορω με ασφαλεια να πω οτι προκειτε για
Αγορα που καλυπτει τις αναγκες μου κ σχετικα φτηνα μάλιστα.
Περισσότερα εν καιρώ...
https://tapatalk.imageshack.com/v2/15/03/27/72c9476db2239b62740b510a32daa14d.jpg
Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αντιηλιακές μεβράνες της sunteck:original:
Φωτογραφίες σύντομα:original:
Christopherk
02-04-15, 09:16
Και εγώ σήμερα πάω να βάλω.. θα πάω ξανά σε 3Μ επειδή είχα μείνει ικανοποιημένος.
Christopherk
02-04-15, 12:29
Μπήκαν 3Μ CS5 :mpaks:
Πρώτη εντύπωση μέρα δεν ενοχλούν καθόλου, αναμένουμε να δούμε και τι γίνετε μέρα.
Καλοφορετες και εγώ Cs φοράω και είναι μια χαρά. Αν και σκέφτομαι οδηγού/συνοδηγου να τις αλλαξω λόγω φωτοδιαπερατοτητας
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 997D using Tapatalk
Christopherk
02-04-15, 13:22
Καλοφορετες και εγώ Cs φοράω και είναι μια χαρά. Αν και σκέφτομαι οδηγού/συνοδηγου να τις αλλαξω λόγω φωτοδιαπερατοτητας
ποιο νούμερο φοράς?
35 οδηγού 20 πίσω επιβατών και 5 ή 15 νομιζω στο πίσω παρμπρίζ
Christopherk
02-04-15, 16:55
35 οδηγού 20 πίσω επιβατών και 5 ή 15 νομιζω στο πίσω παρμπρίζ
15 δεν υπάρχει άρα πίσω είναι 5.
Άρα πας και για 20 μπροστά.
Εγώ είχα παντού 20 και ήθελα κάτι παραπάνω και έτσι σε 5 το βράδυ όμως θα δούμε αν έκανα καλώς.
Μετά από πολύ θόρυβο και μεγάλη διαρροή λαδιών αποφάσισα να αλλάξω τρόμπα τιμονιού.
Και μια που ξεκίνησα τα μπαξιματα, άλλαξα και ταπετσαρία σε οροφή και κολωνάκια και πήγα σε μαύρο ύφασμα.. Ξέρει κανείς αν υπάρχουν χειρολαβές επιβατών μαύρες για Ε36;
georggge46
02-04-15, 21:56
Μπηκαν καινουργοι γνησιοι Μ3 καθρεπτες , καινουργια τακακια μπρος-πισω Akebono euro ceramic με πισω δισκους τρυπητους Zimmermann 294X19 , Depo projector headlights , καθως και καινουργια μπουζακια ... :original:
Bazil Van Sinner
02-04-15, 22:49
Πολύ όμορφο Γιώργο :thumbsup::thumbsup:
Βάλε καμια φωτό απο τα Depo να τα δούμε:original:
katsaraios
02-04-15, 22:53
Μπηκαν καινουργοι γνησιοι Μ3 καθρεπτες , καινουργια τακακια μπρος-πισω Akebono euro ceramic με πισω δισκους τρυπητους Zimmermann 294X19 , Depo projector headlights , καθως και καινουργια μπουζακια ... :original:
Απο τα ομορφοτερα κουπε στο φορουμ μεσα -εξω !
Christopherk
03-04-15, 07:21
Μπήκαν 3Μ CS5 :mpaks:
Πρώτη εντύπωση μέρα δεν ενοχλούν καθόλου, αναμένουμε να δούμε και τι γίνετε νύχτα.
Βράδυ τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα.
Στα πλαϊνά δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά πίσω λόγο απόστασης χάνεις αρκετά κ θέλει προσοχή.
georggge46
03-04-15, 07:28
Πολύ όμορφο Γιώργο :thumbsup::thumbsup:
Βάλε καμια φωτό απο τα Depo να τα δούμε:original:
Σε ευχαριστω πολυ ! Και το δικο σου δεν παει πισω .... :thumbsup:
georggge46
03-04-15, 07:31
Απο τα ομορφοτερα κουπε στο φορουμ μεσα -εξω ! Να εισαι καλα Γιωργαρε , ευχαριστω πολυ ! Ζηλευω ομως το χρωμα σου .... thumb
katsaraios
03-04-15, 07:42
Να εισαι καλα Γιωργαρε , ευχαριστω πολυ ! Ζηλευω ομως το χρωμα σου .... thumb
Αλλαζουμε :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Και δινω κα διαφορα thumb
georggge46
03-04-15, 07:45
Αλλαζουμε :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Και δινω κα διαφορα thumb
:cheers:
Ωραιος ο Γιωργος..!!
Φουλ ΟΕΜ κατασταση!!:thumbsup:
Μεγειες φιλε!!
georggge46
03-04-15, 08:21
Να εισαι καλα φιλε ! Ναι , στα 10 χρονια που εχω το αμαξι περασα απο ''σταδια καγκουροποιησης'' αλλα τωρα πια σοβαρευτηκαμε ....
georggge46
03-04-15, 08:47
και μια φωτο απο το εσωτερικο να ολοκληρωθει το σετ :th_Laie_67-1:
:mpaks: Καλημέρα στην παρέα μόλις μπάχτηκαν καινούργια ελαστικά Goodyear Eagle F1 Assymetric 2, μαζί με ζυγοστάθμιση κτλπ κτλπ 410 ευρώ σε διαστάσεις 225/45/R17 και επίσης αλλάχτηκαν όλα τα μπουζιά,φίλτρα αέρος,καμπίναςβενζίνης και 7,5 λίτρα λάδια συνθετικά 5-40, 290 ευρώ. Καλά δεν είναι πάνω κάτω από τιμές;;
georggge46
03-04-15, 09:27
:mpaks: Καλημέρα στην παρέα μόλις μπάχτηκαν καινούργια ελαστικά Goodyear Eagle F1 Assymetric 2, μαζί με ζυγοστάθμιση κτλπ κτλπ 410 ευρώ σε διαστάσεις 225/45/R17 και επίσης αλλάχτηκαν όλα τα μπουζιά,φίλτρα αέρος,καμπίναςβενζίνης και 7,5 λίτρα λάδια συνθετικά 5-40, 290 ευρώ. Καλά δεν είναι πάνω κάτω από τιμές;;Καλημερα ! Τα ιδια λαστιχα στις ιδιες διαστασεις τα ειχα βαλει πριν 3 μηνες 385 ευρω , αλλα κι εσυ σε λογικη τιμη τα εβαλες ..
:mpaks: Καλημέρα στην παρέα μόλις μπάχτηκαν καινούργια ελαστικά Goodyear Eagle F1 Assymetric 2, μαζί με ζυγοστάθμιση κτλπ κτλπ 410 ευρώ σε διαστάσεις 225/45/R17 και επίσης αλλάχτηκαν όλα τα μπουζιά,φίλτρα αέρος,καμπίναςβενζίνης και 7,5 λίτρα λάδια συνθετικά 5-40, 290 ευρώ. Καλά δεν είναι πάνω κάτω από τιμές;;
Το 290 τσιμπημενο.
Το 290 τσιμπημενο.
Το 290 φυσικά εξαρτάται απο την μάρκα των μπουζί, μάρκα φίλτρων μάρκα λαδιών, και θα υπολογίσουμε μετα και περαστικα .
Αμα θέλει ο φίλος τα γραφει αναλυτικά
Το δερμάτινο σαλόνι που το έχεις φτιάξει και πόσο πήγε, γιατί ψάχνωμαι:original:
και μια φωτο απο το εσωτερικο να ολοκληρωθει το σετ :th_Laie_67-1:
Οκ..... Φοβερό!!!:thumbsup:
georggge46
03-04-15, 10:26
Το δερμάτινο σαλόνι που το έχεις φτιάξει και πόσο πήγε, γιατί ψάχνωμαι:original:
Στην https://www.carrera.gr/
georggge46
03-04-15, 10:27
Οκ..... Φοβερό!!!:thumbsup:thanks !!
georggge46
03-04-15, 10:29
Τιμη πριν 6-7 χρονια 1700 ευρω , αλλα πλεον οι τιμες εχουν πεσει πολυ ....
Από εφαρμογή είσαι ευχαριστημένος γιατί ένας φίλος έβαλε σε 500άκι και δεν μου άρεσε καθόλου η δουλειά τους:thumbsdown:
georggge46
03-04-15, 10:36
Από εφαρμογή είσαι ευχαριστημένος γιατί ένας φίλος έβαλε σε 500άκι και δεν μου άρεσε καθόλου η δουλειά τους:thumbsdown:
Αψογη και η εφαρμογη και η ποιοτητα !! Και απο οσα δερματινα σαλονια εχω δει , η καλυτερη ! Βεβαια δεν ξερω αν πλεον με τις τιμες επεσε και η ποιοτητα ...
Φιλε Γιωργο καλα τα λεει ο Κατς ενα απο τα καλυτερα 46αρια αν οχι το καλυτερο του φορουμ!
Κουκλα το εχεις.... Πενα!! Μπραβο εισαι μερακλης..! :cheers:
https://www.bmwfans.gr/forum/attachment.php?attachmentid=29845&stc=1&thumb=1&d=1428043655
https://www.bmwfans.gr/forum/attachment.php?attachmentid=29837&stc=1&thumb=1&d=1428004467
Το 290 φυσικά εξαρτάται απο την μάρκα των μπουζί, μάρκα φίλτρων μάρκα λαδιών, και θα υπολογίσουμε μετα και περαστικα .
Αμα θέλει ο φίλος τα γραφει αναλυτικά
Φυσικα και εξατραται απο την ποιοτητα των αναλωσιμων ομως οσο και να τα τραβηξεις το κοστολογιο δεν ξεπερναει τα 170 ευρω,αν μας πει και τι κινητηρα εχει θα εχουμε σαφη εικονα.
georggge46
03-04-15, 14:43
Φιλε Γιωργο καλα τα λεει ο Κατς ενα απο τα καλυτερα 46αρια αν οχι το καλυτερο του φορουμ!
Κουκλα το εχεις.... Πενα!! Μπραβο εισαι μερακλης..! :cheers:
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου !! Και τα δικα σας ομως δεν πανε πισω !! :thnx:
Το σαλονι ειναι χάζι....!
Φυσικα και εξατραται απο την ποιοτητα των αναλωσιμων ομως οσο και να τα τραβηξεις το κοστολογιο δεν ξεπερναει τα 170 ευρω,αν μας πει και τι κινητηρα εχει θα εχουμε σαφη εικονα.
Ξέχασα να προσθέσω οτι αλλάχτηκε και φίλτρο λαδιού μαζί με αυτά τις βενζίνης,αέρος,καμπίνας και τα μπουζιά. Η μηχανή είναι εξακύλινδρη 2.5 κ.εκ. Μου είπαν πως τα αναλώσιμα κόστησαν 250 και 40 ευρώ κράτησε για εργασία.
Σημερινή προσφορά από συνεργείο bmw στην περιοχή μου για 3λιτρο 46άρι με αλλαγή λαδιών, μπουζί, φίλτρο λαδιού, φίλτρο αέρα, φίλτρο καμπίνας και φίλτρο βενζίνης + εργασία συνεργείου, σύνολο 265 ευρώ.
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2015/04/BMW20e3020Cabrio-1.gif
Πολλα λ7 ρε παιδες...
Εγω στο δικο μου 6κυλινδρο 66Ευρω τα λαδια(4 lit Castrol 5-30 και 3 lit Bmw) +42 τα Μπουζι...(4κιδα Bosch)+10 φιλτρο λαδιου(Mann) +10 φιλτρο καμπινας (Febbi)
Συνολο 128 ευρα! Τα λαδια τα αλλαξα μονος, τα μπουζι στου bitz ..
dark knight
03-04-15, 23:41
αντωνη πολύ καλη τιμη και πολύ φτηνο το φιλτρο καμπινας. ξερεις αν τα Μ54 φορανε το ιδιο?
katsaraios
03-04-15, 23:43
αντωνη πολύ καλη τιμη και πολύ φτηνο το φιλτρο καμπινας. ξερεις αν τα Μ54 φορανε το ιδιο?
Ναι Γιαννη,εγω προχθες αγορασα ιμιτασιον ενεργου ανθρακα στα 12 ευρωthumb απο τον Σαραντοπουλο στην Ν.Ιωνια.
Πολλα λ7 ρε παιδες...
Εγω στο δικο μου 6κυλινδρο 66Ευρω τα λαδια(4 lit Castrol 5-30 και 3 lit Bmw) +42 τα Μπουζι...(4κιδα Bosch)+10 φιλτρο λαδιου(Mann) +10 φιλτρο καμπινας (Febbi)
Συνολο 128 ευρα! Τα λαδια τα αλλαξα μονος, τα μπουζι στου bitz ..
Γιατί 4 lit castrol και 3lit bmw;:think:
Τα bmw εχουν μεσα castrol Aπλα δεν ειχε αλλα castrol και πηρα μονολιτρα bmw που ειναι το ιδιο ακριβως λαδι..
Υ.Γ... Κατς ωραιος τυπος ο Σαραντο.... thumb
Πρεπει να ειναι το ιδιο Γιαννη..
Bazil Van Sinner
04-04-15, 08:10
Κλείσαμε ένα χρόνο μαζί,οπότε είπα να της πάρω κάτι για την επέτειό μας.
24149 24150
και
24151 24152 24153 24154 24155
Και να ευχαριστήσω το Νίκο Αλωνιστιώτη από το speed & style για ότι έκανε.
Πως δουλεύει το διαφορικό isou ,ευχαριστημένος ?
Το 290 τσιμπημενο.
Ξεχασα ν πω οτι ειχαμε κανει Group bay κ πηραμε αυτες τις τιμες..
Σε γενικες γραμμες παντως ειναι οπως τα λεει ο Bitz... thumb
[QUOTE=Bazil Van Sinner;532903]Πως δουλεύει το διαφορικό isou ,ευχαριστημένος ?[/Q
Μια χαρά δουλεύει,απόλυτα ευχαριστημένος, κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Όμως χρειάζεται δύναμη το αμάξι.
Panos 316T
04-04-15, 15:40
Μπαξαμε μπαταρια bosch 60ah start stop 100ε , τσακμακι το ρημαδι
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2015/04/20150404_142559_zps4jqpmuc9-1.jpg
Μπαξαμε μπαταρια bosch 60ah start stop 100ε , τσακμακι το ρημαδι
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2015/04/20150404_142559_zps4jqpmuc9-1.jpg
Για ποιο μοντελο ειναι. Και απο που την τσιμπησες?
Panos 316T
06-04-15, 10:57
Για τα νέα μοντέλα :D
To σκεπτικό ήταν λόγω ιδιαιτερης κατασκευής του δικού μου χρειάζομαι περισσότερα αμπέρ εκκίνησης και αυτό το προσφέρει η συγκεκριμένη 680en όταν οι άλλες συμβατικές των 60ah προσφέρουν κάτω από 600 en.
Αγγελίδης στο Μαρούσι
ChristosKDE
06-04-15, 13:31
Προεργασία για εγκατάσταση tablet!!
29942
29943
Κυριακη ,μερα αλαγης λαδιων..
Αφού για κανά μήνα το είχα και καθόταν, είπα να το περιποιηθώ.
Για αρχή κέρωμα.
29954
29955
29956
Έπειτα ένα μικρό μπαξιματάκι
29957
Τέλος, άλλαξα τα μπουζί, αλλά με χάλασε λίγο η εικόνα που αντίκρισα βγάζοντας την πρώτη πίπα... Ήταν λαδωμένη. :ranting2:
Χάνει λίγα λάδια από το τσιμουχάκι στο ψευτοκάπακο.
Είχα αλλάξει όλο το σετ πριν 2μιση χρόνια και δεν πίστευα ότι θα με ενοχλήσει τόσο σύντομα. :thumbsdown:
katsaraios
07-04-15, 01:57
Προεργασία για εγκατάσταση tablet!!
29942
29943
Εδω ειμαστε....
:original:θελουμε infos για τα specs του tablet ,καθως και πως θα συνδεθει με τα χειρηστηρια του τιμονιου...
Επισης με το ραδιοφωνο θα παιζει απο fm transmiter ?
το gps θα δουλευει καλα αφου θα ειναι κρυμμενο στο μερος της κεραιας του tablet?
Αν θες κανε ενα ξεχωριστο νημα με καμια φωτογραφια,βοηθας κοσμοthumb
nikos valvetronic
07-04-15, 10:21
Κυριακη ,μερα αλαγης λαδιων..
Εμμμ πες ότι καβαλάς SCANIA ρε Βασίλη! Τώρα εξηγείται ο έρωτας με το 34άρι :thumbsup: Βασιλιάδες του δρόμου και τα δυο :worthy:
Εδω ειμαστε....
:original:θελουμε infos για τα specs του tablet ,καθως και πως θα συνδεθει με τα χειρηστηρια του τιμονιου...
το gps θα δουλευει καλα αφου θα ειναι κρυμμενο στο μερος της κεραιας του tablet?
Γιώργο, με λίγα λόγια θα σου πω τι χρειάζεσαι (τα βασικά), γιατί ετοιμάζω και εγώ κάτι ανάλογο ! :original:
- Tablet Nexus 7''
- Σύνδεση μέσω CarPC JoyCon Exd για την σύνδεση της Android συσκευής με το IBUS του αυτοκινήτου
- Digital to Analog converter π.χ. Behringer UCA202 Audio Interface
- USB OTG (on the go) καλώδιο (για να κάνεις host τις usb συσκευές στο tablet)
- usb travel charger.
:fountwtis:
katsaraios
07-04-15, 14:12
Γιώργο, με λίγα λόγια θα σου πω τι χρειάζεσαι (τα βασικά), γιατί ετοιμάζω και εγώ κάτι ανάλογο ! :original:
- Tablet Nexus 7''
- Σύνδεση μέσω CarPC JoyCon Exd για την σύνδεση της Android συσκευής με το IBUS του αυτοκινήτου
- Digital to Analog converter π.χ. Behringer UCA202 Audio Interface
- USB OTG (on the go) καλώδιο (για να κάνεις host τις usb συσκευές στο tablet)
- usb travel charger.
:fountwtis:
Καλα εχουμε κατι χρονια να σε δουμε και μας ριχνεις το ταμπελακι :fountwtis:
Θα το φτιαξουμε ;
ChristosKDE
07-04-15, 14:51
Εδω ειμαστε....
Μόλις τελειώσω το project πολύ ευχαρίστως! Προς το παρών σχεδιάζω την βάση που θα κάτσει το tablet. Σκοπός μου είναι να φαίνεται όσο το δυνατότερο εργοστασιακό.
Καλα εχουμε κατι χρονια να σε δουμε και μας ριχνεις το ταμπελακι :fountwtis:
Θα το φτιαξουμε ;
Θα το φτιάξουμε ! Bαρέθηκα το κινέζικο 2din...πάμε για android tablet!:original:
Εμμμ πες ότι καβαλάς SCANIA ρε Βασίλη! Τώρα εξηγείται ο έρωτας με το 34άρι :thumbsup: Βασιλιάδες του δρόμου και τα δυο :worthy:
Και τι scania..φοβος και τρομος η αρκουδα..
Ετσι και βαλω την ελευθερας μαζι με την πρεζα.
Κανω αλαγη στα Σειριος και το κραου ακουγεται στο Μπογιατι..
Αντε ρε Scaniola!! :drive:
Skyline_IS
08-04-15, 10:33
Επιτέλους μπάξιμο ουσίας
nikos valvetronic
09-04-15, 14:23
Με γειά σου Γιώργο, περιμένουμε εντυπώσεις thumb
katsaraios
09-04-15, 16:10
Εμπαξα καθρεπτες και ενα ωραιο πλυσιμο στο μοτερακι.
Ευχαριστω Γιωργο & Μαικ.thumb