Επιστροφή στο Forum : [E46] ψυγειο νερου 318ci
psilos2010
01-03-13, 15:16
Καλησπερα σε ολους. Εχει διαροη το ψυγειο νερου σε ενα e46 318ci (1900cc) 2001 mod. ενος φιλου μου. Του ειπανε στο συνεργειο που πήγε, για after market ψυγειο σε τιμη 3 φορες κατω απ το original. Eχει εμπειρια κανεις απο καποια μαρκα συγκεκριμενη ή να τα σκασει για original όσο κι αν έχει?
Ευχαριστώ.
katsaraios
01-03-13, 15:23
Καλησπερα σε ολους. Εχει διαροη το ψυγειο νερου σε ενα e46 318ci (1900cc) 2001 mod. ενος φιλου μου. Του ειπανε στο συνεργειο που πήγε, για after market ψυγειο σε τιμη 3 φορες κατω απ το original. Eχει εμπειρια κανεις απο καποια μαρκα συγκεκριμενη ή να τα σκασει για original όσο κι αν έχει?
Ευχαριστώ.
να παρει το γνησιο σε καλη τιμη οχι οσο οσο
ghost-rider
01-03-13, 17:07
Μπεαρ είναι το γνήσιο.
Δε θυμάμαι πως ακριβώς το γράφει. Behr νομίζω κάτι τέτοιο...
Πιστεύω ότι γύρω στα 180 είναι καλή τιμή.
Πιό φθηνά πας σε valeo.
Κ αυτα δεν είναι άσχημα αλλά θα φαίνεται ότι είναι αλλαγμενο.
Μετα από αρκετό ψάξιμο (:D:D:D:D) , εδώ είσαι:
https://www.e-promitheftiki.gr/product.php?products_id=63675
ΠΡΟΣΟΧΗ τσεκάρισε καλά αν είναι αυτό, μέσω αυτού:
https://www.behrhellaservice.com/toc/en/D42B35E80A654EF1DB2C9AC2D694B50D.srv?view=VIndexFr amesetJsp
Έβαλα κουπέ Ε46 2001 μοντέλο κινητήρα 1900 χειροκίνητο με κλιματισμό και βγήκε αυτό που έβαλα πιο πάνω!!!
Bazil Van Sinner
01-03-13, 17:35
Ωραιος ο συνονοματος!!!thumb
ασχετο αλλα ποσο μουφα μπορει να ειναι ενα ψυγειο αλλης εταιριας ρε παιδια?
θανασης Φιλιππου
01-03-13, 17:43
ασχετο αλλα ποσο μουφα μπορει να ειναι ενα ψυγειο αλλης εταιριας ρε παιδια?Θα εχει ελαχιστες διαφορες στη συναρμογη του με βαση το γνησιο,ισως να μη παταει καλα στις βασεις να μην ταιργιαζουν οι τρυπες για το φαν τις γριλλιες γενικα μιλαω,και κατα κυριο λογο τα επωνυμα παιρνουν απο ενα σχετικο ποιοτικο ελεγχο.Τωρα 3 φορες κατω πρεπει να ειναι κινεζικο 2ης κατηγοριας.
ghost-rider
01-03-13, 21:45
ασχετο αλλα ποσο μουφα μπορει να ειναι ενα ψυγειο αλλης εταιριας ρε παιδια?
Tα valeo ειναι πολυ καλα και καθονται "μπαμ".
Πρεπει να ψαξεις την επωνυμια για να καταλαβεις οτι εχει αλλαχτει.
Αλλα δεδομενου οτι δεν το βρηκα πολυ φθηνοτερα απο το behr, προσωπικα προτιμησα το ανταλλακτικο πρωτης τοποθετησης.
Παρολα αυτα η valeo συγκεκριμενα ειναι επισημος προμηθευτης αρκετων εταιρειων και ειδικα στα ψυγεια εχει ονομα.
Τωρα για αλλα δεν κατεω...
katsaraios
01-03-13, 22:51
Μπεαρ είναι το γνήσιο.
Δε θυμάμαι πως ακριβώς το γράφει. Behr νομίζω κάτι τέτοιο...
Πιστεύω ότι γύρω στα 180 είναι καλή τιμή.
Πιό φθηνά πας σε valeo.
Κ αυτα δεν είναι άσχημα αλλά θα φαίνεται ότι είναι αλλαγμενο.
Υπαρχει πιο φτηνα !!
psilos2010
02-03-13, 10:41
Ευχαριστω ολους για την αμεση ανταποκριση.
Την δευτερα θα παρουμε τηλ στην εταιρια που προτεινε ο bill για το behr.
Μεγαλη η διαφορά τιμης αφου το γνησιο στη bmw εχει κανα 350άρι.
Θα ενημερωσω για εξελίξεις..
350 να ναι οι ώρες τους, μιλάμε το κλέψιμο πάει σύννεφο με μια αλλαγή ψυγείου βγάζουν μεροκάματο οι μάγκες
STREETRACING
02-03-13, 13:49
Tα valeo ειναι πολυ καλα και καθονται "μπαμ".
Πρεπει να ψαξεις την επωνυμια για να καταλαβεις οτι εχει αλλαχτει.
Αλλα δεδομενου οτι δεν το βρηκα πολυ φθηνοτερα απο το behr, προσωπικα προτιμησα το ανταλλακτικο πρωτης τοποθετησης.
Παρολα αυτα η valeo συγκεκριμενα ειναι επισημος προμηθευτης αρκετων εταιρειων και ειδικα στα ψυγεια εχει ονομα.
Τωρα για αλλα δεν κατεω...
Υπάρχει κάποιο θέμα αν έχεις αλλάξει Ψυγειο;
Sent from my iPhone using Tapatalk
ghost-rider
02-03-13, 14:11
Κανένα απολύτως.
Πολλοί όμως το συνδυάζουν με τρακο αν το αυτοκίνητο πάει για πώληση κάποια στιγμή.
Ειδικά αν δεν είχαν αντίστοιχο αμάξι δεν κατανοούν ότι η αλλαγή του είναι μέρος της συντήρησής τους.
STREETRACING
02-03-13, 14:16
Υπάρχουν τόσα αλλα για να το συνδυασεις.
Sent from my iPhone using Tapatalk
grigoris_vari
07-03-13, 18:43
εγω παντως που το αλλαξα προσφατα αν και το δικο μου ειναι 36αρι..το ψυγειο που ειχα ρωτησει στην Bmw το behr δηλαδη...μου ειπανε γυρω στο 300αρι..και αυτο που εβαλα behr παλι αλλα οχι απο την bmw μου πηγε 150¤ την τοποθετηση την εκανα self service..και καθαρισα...το ψυγειο που ειχα με αυτο που εβαλα δεν εχει καμια διαφορα...