Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [E46] Αγορα 316 compact

philip
22-02-13, 18:07
Καλησπερα σε ολους.Εδω και εναν μηνα αναζητησης αυτοκινητου περιπου με 4000¤ σε Θεσσαλονικη και Λαρισα επεσα πανω σ αυτο
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2780104/
βεβαια οι περισσοτεροι μου λενε μακρια απο bmw λογο πολυ υψηλης καταναλωσης και ακριβων ανταλακτικων..
Ο πωλητης μου ειπε πως τα χλμ ειναι αληθινα..
οτι δεν εχει βιβλιο service,εχει μονο προβλημα με τον αισθητηρα λ (θα το φτιαξει ομως) και οτι ειναι η βασικη εκδοση.Βεβαια μ ειπε αμα θελω να το κοιταξω σε μηχανικο.
Επειδη σας βλεπω πολυ ψαγμενους θα ηθελα σας παρακαλω την αποψη σας.
Ευχαριστω εκ των προτερων!

giannis_compact
22-02-13, 19:36
Φιλε διαβασε αυτο το θεμα. thumb
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=17147

ghost-rider
22-02-13, 19:55
Σε σχέση με ποιο καίει πολύ? Με τι το συγκρίνετε?
Σε σχέση με ένα χιλιάρι ντίζελ ίσως καίει πολύ.
Σαν ατμοσφαιρικό βενζινοκινητο 1600 θεωρώ ότι είναι οικονομικό.
Εχω εμπειρία από φιλο με 316 κουπέ κ ειλικρινά μπορεί να κινηθεί πολύ οικονομικά.
Πολλές φορές οικονομικότερα από 1400αριά με μικρότερη καρότσα.

BILL007
22-02-13, 20:48
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2780104/

οτι δεν εχει βιβλιο service,

οτι ειναι η βασικη εκδοση.

Όντως!Έχει τον πιο βασικό που έχω δει στη ζωή μου! :shok::shok::shok: ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΕΙΟ!!!!!:shok::shok::shok:

Επίσης αν δεν έχει βιβλίο service,τουλάχιστον έχει αποδείξεις ότι έκανε κάπου τις εργασίες του και τα service του?

Προσωπικά πιστεύω ότι με 4000-5000 μπορείς να βρείς και καλύτερα thumb

philip
22-02-13, 23:29
Φιλε διαβασε αυτο το θεμα. thumb
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=17147

Το διαβασα απλως ηθελα την αποψη σας για το συγκεκριμενο επειδη δε μπορω να διαθεσω 5000-6000¤.

Σε σχέση με ποιο καίει πολύ? Με τι το συγκρίνετε?
Σε σχέση με ένα χιλιάρι ντίζελ ίσως καίει πολύ.

Σε σχεση με ενα golf IV 1.4 ή 1.6 ή με ενα corsa 1.4 μου λενε οτι η bmw θα καιει πολυ περισσοτερο και τα service πολυ πιο ακριβα!Δεν ξερω αν ισχυει.

Επίσης αν δεν έχει βιβλίο service,τουλάχιστον έχει αποδείξεις ότι έκανε κάπου τις εργασίες του και τα service του?

Προσωπικά πιστεύω ότι με 4000-5000 μπορείς να βρείς και καλύτερα

Το βιβλιο service μου λεει πως δεν υπαρχει γιατι ειναι απο κατασχεση επισης δε μπορει να μου αποδειξει οτι εχουν γινει τα service..Τα χιλιομετρα μου ειπε οτι "ειναι αληθινα γτ αν συνδεσεις τον εγκεφαλο φαινονται ολα" που απ οτι διαβασα εδω δεν ισχυει...
Δυσκολα να ξεφυγω απο τα 4000¤.

Η χρηση που θα γινει στο αυτοκινητο ειναι 600χλμ το πολυ το μηνα στη πολη και κανα ταξιδι 150χλμ μια φορα το μηνα.

Επισης βρηκα και αυτο αλλα πολλα μου φαινονται τα χιλιομετρα.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3198841/
Συγνωμα αν σας κουραζω :thnx:

andreas-d
22-02-13, 23:45
Συγνώμη αλλα πάρε το τελευταίο είναι οικονομικό χτυπά το, λες και θα το κρατήσεις μια ζωή?
10ετειας αμάξι είναι.

Εγω πήρα μια 316I τέλη 2000 μοντέλο 1895cc και ούτε το κοίταξα? το είδα το οδήγησα και το απόγευμα ηρθε σπίτι μου κάναμε μεταβίβαση και το πήρα. 2500¤ αν με βγάλει 3χρονακια μετα το δίνω και περνω ποιο καινούργιο E90 με κανά 5000¤ το πολυ.

ziaba
23-02-13, 13:01
Το διαβασα απλως ηθελα την αποψη σας για το συγκεκριμενο επειδη δε μπορω να διαθεσω 5000-6000¤.

Σε σχεση με ενα golf IV 1.4 ή 1.6 ή με ενα corsa 1.4 μου λενε οτι η bmw θα καιει πολυ περισσοτερο και τα service πολυ πιο ακριβα!Δεν ξερω αν ισχυει.

Το βιβλιο service μου λεει πως δεν υπαρχει γιατι ειναι απο κατασχεση επισης δε μπορει να μου αποδειξει οτι εχουν γινει τα service..Τα χιλιομετρα μου ειπε οτι "ειναι αληθινα γτ αν συνδεσεις τον εγκεφαλο φαινονται ολα" που απ οτι διαβασα εδω δεν ισχυει...
Δυσκολα να ξεφυγω απο τα 4000¤.

Η χρηση που θα γινει στο αυτοκινητο ειναι 600χλμ το πολυ το μηνα στη πολη και κανα ταξιδι 150χλμ μια φορα το μηνα.

Επισης βρηκα και αυτο αλλα πολλα μου φαινονται τα χιλιομετρα.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3198841/
Συγνωμα αν σας κουραζω :thnx:

είχα κόρσα το c κ ήταν πολύ οικονομικό σε όλα καμιά σχέση με το μπεβε αλλά έκανες το σταύρο σ πριν από κάθε στροφή, καλά για ταχύτητες πάνω από 140 σε ευθεία δε τ συζητώ καν μόνο με πάπα μέσα να σ διαβάζει.

τώρα αν σ ενδιαφέρει κόστος συντήρησησ, κατανάλωση (1400 κιλα αμάξι 10ετίας είναι δε γίνετε να μην καίει) κτλ καλύτερα πάρε κανά πιο μικρό

Bazil Van Sinner
23-02-13, 13:38
Για οικονομια υπαρχουν τα micra,c3,106......1000ρια δεν καινε τιποτα!!!

Οταν με 4Κ μπορεις να παρεις αμαξι δεν πιστευω οτι χωραει συζητηση.

τι θελεις εσυ?

ghost-rider
23-02-13, 14:12
Περίπου στα ίδια με ένα γκολφ ατμοσφαιρικό 1,4 θα είναι από έξοδα καυσίμων κ συντήρησής.
Θα σου έλεγα γκολφ 1,6 αλλά αυτό καίει ένα κλικ παραπάνω από τον 1,6 με τα 115 της bmw.
Από σερβίς μια η άλλη. Κάποια πράγματα ζητάνε τα bmw κάποια τα vag.
Στο τέλος μια η άλλη έρχεσαι.
Δεν είναι ιαπωνικα...
Αν θες να μην δίνεις χρήματα για συντήρηση χρειάζεσαι ιαπωνικό αυτοκίνητο.
Yaris, swift κλπ.

giannis_compact
23-02-13, 16:52
Εγώ πάντως σε ταξίδι με 110-120 είμαι κάτω από 7 λίτρα. Όμως, αυστηρά 120. Μέσα στην πόλη είναι στα 9,5-10 λίτρα αναλόγως και πόσο το πιέζεις. Η συντήρησή του είναι κανονική και όχι ακριβή. Τα αναλώσιμα τουλάχιστον είναι φθηνότερα από audi-vw.

philip
23-02-13, 18:20
Για οικονομια υπαρχουν τα micra,c3,106......1000ρια δεν καινε τιποτα!!!

Οταν με 4Κ μπορεις να παρεις αμαξι δεν πιστευω οτι χωραει συζητηση.

τι θελεις εσυ?

1000αρι με τπτ ειπαμε να κανουμε και κανα ταξιδι ανετα με 120-140.
Αφου μου λετε οτι η καταναλωση και η συντηρηση ειναι περιπου στα επιπεδα του golf 1,4 λογικο μου ακουγεται.
Απλως θελω ενα αυτοκινητο που να να ομορφο, αξιοπιστο "οικονομικο" (οχι σε επιπεδα 1000cc) και να μη δινω 300-400¤ το χρονο σε ανταλακτικα.
Τωρα θα μου πειτε πολλα ζητας...Αλλα δε μας περνει για πολλα εξοδα.

ghost-rider
23-02-13, 19:31
Έτσι κ ζητήσει το γκολφ το σετακι ιμαντας χρονισμου-εντατηρες-αντλία νερού για πλάκα θες τουλάχιστον 400 ευρώ. Αναφέρω μια συνηθισμένη βλαβη-συντηρηση.
Αν το 46άρι ζητήσει πολλαπλασιαστες πάει ο καθένας γύρω στο 50άρι...
Γενικά τα γερμανικα ζητάνε...
Ζύγισε το σωστά, γιατί αν σκοπεύεις να κανείς χλμ, με οποίο από τα δύο, ίσως εύκολα ξεπεράσεις τα οικονομικά όρια που θετεις για τη συντήρηση του...
Μην ξεχνάς ότι είναι παλιά αμαξια. Κ άριστα συντηρήμενα να είναι δε γίνεται να μη ζητήσουν....