PDA

Επιστροφή στο Forum : [E46] ΑΓΟΡΑ 320 ΚΟΥΠΕ ΤΟΥ 2001

Σελίδες : 1 [2]

gant
20-02-13, 21:52
Παίδες μην είστε απόλυτοι με τα τιμόνια. Είναι σίγουρα ένας παράγοντας ενδεικτικός αλλά όχι πάντα. Εξαρτάται κατά πολύ απ τι είδους χέρια το κρατούσαν, μερικοί έχουν εφίδρωση που είναι σαν οξύ, άλλοι που σφίγγουν το τιμόνι σαν μέγγενη και άλλοι που μόλις το αγγίζουν, άλλοι το πιέζουν με δύναμη προς τα κάτω για να παρκάρουν με το ένα χέρι κρατώντας στο άλλο την φραπεδιά. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

vasilis e46
20-02-13, 21:58
παιδια καλησπερα για bmw 318 του 2002 με 100000χλμ αριθμοσ αγγελειασ στο car 3219952

Για 100000χλμ που αναφερουν δεν δικαιολογειται η κατασταση του εσωτερικου, θεωρω οτι ειναι πολυ περισσοτερα και γυρισμενα σε αυτο το νουμερο συγκρινοντας το και με το δικο μου που ειναι στα 91000χλμ και μπροστα σε αυτο ειναι σε κατασταση βιτρινας και με πλουσιοτερο εξοπλισμο.Αυτο ουτε τριακτινο τιμονι με χειριστηρια εχει,ουτε πισω ηλεκτρικα παραθυρα,ουτε μπροστινο υποβραχιονιο,ουτε συρταρωτη θηκη μικροαντικειμενων κατω απο το υποβραχιονιο,ουτε cruise control και θεωρω οτι ειναι καλυτερα να κοιταξεις για καποιο αλλο αυτοκινητο. :original:

jkourkoulis
20-02-13, 22:28
Δεν ξέρω αν βγαίνω εκτός θέματος αλλά αφού έχεις αποφασίσει να δίνεις τα 660 γιατί δεν κοιτάς για E39 που κατά την άποψή μου είναι και πανέμορφη (και πιο μεγάλη);

gyiama
20-02-13, 23:40
Παίδες μην είστε απόλυτοι με τα τιμόνια. Είναι σίγουρα ένας παράγοντας ενδεικτικός αλλά όχι πάντα. Εξαρτάται κατά πολύ απ τι είδους χέρια το κρατούσαν, μερικοί έχουν εφίδρωση που είναι σαν οξύ, άλλοι που σφίγγουν το τιμόνι σαν μέγγενη και άλλοι που μόλις το αγγίζουν, άλλοι το πιέζουν με δύναμη προς τα κάτω για να παρκάρουν με το ένα χέρι κρατώντας στο άλλο την φραπεδιά. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

ολα τ απαρα πανω ειναι σωστα ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ υλικο που ειναι φτιαγμενο το τιμονι αυτο δεν γινεται να εχει τετοια φθορα στα 100000. μπορει να ειχε μεγαλυτερη φθορα απο καποιο αλλο αλλα οχι ετσι.απλα το θεμα δερματος στα τιμονια της bmw το ειχα ψαξει παρα πολυ τον καιρο που ηθελα να ντυσω το δικο μου και το ''δερμα'' που χρησημοποιει η bmw στις βασικες εκδοσεις της δεν ειναι δερμα ειναι στην ουσια τυπου δερματος πλαστικοποιημενο(παρεμπιπ οντως απο τετοιο υλικο ειναι οι φουσκες του λεβιε και του χειροφρενου αν δεν ειναι Μ πακ η εξτρα σαν εξοπλισμος)

τελος παντων εγκυκλοπαιδικες γνωσεις:thumbsup: το εθμα ειναι οτι το αμαξι γενικα δεν ειναι σωστο. thumb

nikos valvetronic
21-02-13, 23:35
Να πω και εγώ τα δικά μου? Το τιμόνι δεν είναι ασφαλής ένδειξη για τα χιλιόμετρα.Συμφωνώ με gant.Το πρώτο και να μην έχει γυρισμένα τα χλμ. δεν αξίζει,είναι πολύ φτωχό όπως είπε και ο compact βρίσκεις πιο φθηνό με περισότερο εξοπλισμό.Επίσης συμφωνώ με Bazil για 2.2 αφού θα μπεις στον κόπο με τα τέλη τουλάχιστον να απολαύσεις τον 6κύλινδρο thumb
Υ.Γ. Ο samaro το πούλησε τελικά? Ιδανικό για τον roy.

giannis_compact
22-02-13, 00:50
όπως είπε και ο compact
Γνωριζομαστε απο καπου κυριε και μιλας με τοση ανεση;:th_Laie_67-1:

ROY
22-02-13, 16:09
παιδια σασ ευχαριστω ολλουσ απο καρδιασ για τισ συμβουλεσ το εχω παγωσει το θεμα και εαν βρεθει κατι το βλεπουμε..ΥΓ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ BMW HELLAS για την κοροιδια που μου επαιξαν απο την αντιπρωσοπεια τησ ηλιουπολησ οχι για να κερδισω κατι απλα για να μην μασ θεωρουν καποιοι μ@@@@σ

Andri
22-02-13, 16:14
Η Bmw Ηellas Δεν είναι για τις επίσημες αντιπροσωπείες?
Νομίζω πως κάπου είδα ότι είπε κάποιος ότι η συγκεκριμένη δεν είναι πλέον....

ROY
22-02-13, 16:26
Η Bmw Ηellas Δεν είναι για τις επίσημες αντιπροσωπείες?
Νομίζω πως κάπου είδα ότι είπε κάποιος ότι η συγκεκριμένη δεν είναι πλέον....

στο site τησ την γραφει παντωσ!!