PDA

Επιστροφή στο Forum : B.M.W E90 BLUETOOTH ADAPTER

michaelp900
29-01-13, 02:40
Καλησπερα!
Εβαλα το bluetooth adapter στη φυσα του εγκεφαλου και στο κινητο μου (Android) μου εβγαλε κωδικο σφαλματος και εν συνεχεια αφου το εψαξα μου εβγαλε αυτο που φενεται στη παρακατω εικονα.Γνωριζει κανεις τι ειναι...? :thanks:

https://i47.tinypic.com/30jjnd0.png

individual
29-01-13, 07:32
βρηκα στο νετ,μεταφρασμενο αυτο....

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα από gobbell1 Προβολή Δημοσίευση
1. Έχω ένα επαναλαμβανόμενο κώδικα P0597 - Κύκλωμα θέρμανσης Tstat Ανοίξτε μέχρι βρεθώ. 60k μίλια, 330i, 2006.

2. Αναζητήθηκε το φόρουμ για 0597, δεν βρήκαν τίποτα.

3. Αυτοκίνητο δεν χάνει ψυκτικό υγρό, ούτε είναι η υπερθέρμανση (δεν υπάρχουν άλλοι κωδικοί ή προειδοποιήσεις)

4. Ξέρει κανείς τι ένα "ανοικτό κύκλωμα" πραγματικά σημαίνει;
Ναι. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί ένα νέο θερμοστάτη (η οποία έρχεται με το περίβλημα που επισυνάπτεται). Υπάρχει ένα εσωτερικό θερμαντήρα που προκαλεί ο θερμοστάτης να ανοίξει πολύ ταχύτερα και νωρίτερα από ό, τι θα ήταν αν ήταν να περιμένουμε για τη θερμότητα του ψυκτικού μέσου να επεκτείνει το κερί. Το στοιχείο στο θερμοστάτη σας έχει καεί.
Υπό ορισμένες συνθήκες, ο υπολογιστής του κινητήρα θέλει να πάρει το ψυκτικό υγρό που κυκλοφορεί μέσα από το rad όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Δεν θα έχετε αυτή τη λειτουργία, μέχρι να αλλάξετε το «stat. Κάν 'το stat.

michaelp900
29-01-13, 08:45
Με λιγα λογια θελει αλλαγη θερμοστατη?Δεν καταλαβα καλα....

michaelp900
30-01-13, 13:43
Μπορει καποιος να απαντησει σας παρακαλω........?