Επιστροφή στο Forum : [E46] ΛΑΜΠΑΚΙ ΜΗΧΑΝΗΣ ΣΕ 316
STRATOSO7800
16-01-13, 14:38
Καλησπέρα.Εχω ένα 316 2001 και μου έχει ανάψει το λαμπακι κινητήρα.Το αμάξι μπήκε σε διαγνωστικο και εδειξε βλαβη τροφοδοσιας καυσιμου.Ξερει κανένας τι μπορεί να ειναι;Να σημειώσατε ότι το αυτοκίνητο και παιρνει μπροστά και περπατάει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.Καμια γνώμη;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Πες και κανενα γεια πρωτα....:original:
STRATOSO7800
16-01-13, 14:51
Γειαααααα
Γειαααααα
Μαλλιασε η γλωσσα σου ρε φιλε...:th_Laie_67-1:
STRATOSO7800
16-01-13, 14:57
Ωραίος.Για το λαμπακι θα πούμε τίποτα;
Υπαρχει ενοτητα '' Ας γνωριστουμε''.....περνα πρωτα απο εκει.
Για να σου πουμε και το :viannen_01: καταλαβες...
https://www.bmwfans.gr/forum/forumdisplay.php?f=23
Η θα χαιρετησει η τρομπα, η θα χαιρετησουν τα μπεκ.
STRATOSO7800
16-01-13, 16:06
Ευχαριστω Stamatis.Πριν με αφησει θα προειδοποιησει ή μια και εξω?
Αν ειναι τρομπα θα σε αφησει, αλλα μολις κρυωσει θα ξαναπαρει.
Η γνωμη μου ειναι να το βαλεις σε διαγνωστικο ξανα, να σβησει η βλαβη και οταν το ξανακανει να δεις τι error δινει.
Και να το ξαναδουμε τοτε.
Δεν ειναι λιγες οι φορες που ψαχναμε τρομπα και ηταν μαφ η λαμδα.
Οταν δεν ειναι σε επισημο μηχανημα η διαγνωση εχει πολλες αστοχιες.
Το επισημο μηχανημα, σε καθε error δινει και οδηγιες αντιμετωπισης.
Τυφλοσουρτης δηλαδη.
Ο μηχανικος σου δεν ανοιξε τις καρτελες βλαβων να δει τι του λεει το κομπιουτερ?
STRATOSO7800
16-01-13, 16:26
Ο μηχανικος μου το εβαλε στο διαγνωστικο και αφου του εβγαλε τη βλαβη που προανεφερα μου λεει:ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ.ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.Βγαλε συμπερασμα τωρα
Leonidas_E39
16-01-13, 16:34
Δες το διαγνωστικο ειναι gt1 η απο αυτα που κανουν για ολα τα αμαξια μπορει για αυτο να μην βγαζει συγκεκριμενη βλαβη
το Ε46 316 του 2001 φοράει Μ43 κινητήρα, τον πιό πολυφορεμένο 4κυλινδρο της bMW. Δεν ξέρω τι φταίει γιά το check engine που σου άναψε αλλά ενας εμπειρος μηχανικός θα το βρει σε 5 λεπτά. Ο δικός μου Μ43 είχε αναψει λαμπάκι για αισθητήρα λ τελικά. Το δικό σου μπορεί να φταίει κάτι άλλο.
Αν εχει το διαγνωστικο της BMW, τοτε στον αναλυτικο ελεγχο θα του δειξει ακριβως τι φταιει.
Αν εχει το γενικο διαγνωστικο, πες του να σου πει τον κωδικο που εβγαλε - οχι μονο την γενικη περιγραφη
Σε βλέπω για αισθητήρα λουφτερ..
Kazakos Garage
16-01-13, 18:48
maf ειναι φιλος η λαμδα
maf ειναι φιλος η λαμδα
thumb thumb
Επειδή ειχα και εγώ τα ίδια συμπτώματα στο δικό μου(Μ43 1.9)μου είχε βγάλει το διαγνωστικό τον κωδ.Ρ0170 νομίζω και άλαξα τον αισθητήρα λούφτερ...