Επιστροφή στο Forum : Περί χτυπήματος
Δημήτρης Λέκκας
11-01-13, 11:37
Καλησπέρα παιδιά.Χρόνια πολλά και καλή χρόνια να έχουμε. Όντας καινούργιος στο forum θα ήθελα να ρωτήσω μερικά πραγματάκια για το e36 4d 1993 (σχετικές φώτο στο γκαράζ μου). Πριν κανά δύο βδομάδες η ματέρα μου χτύπησε την πόρτα των πίσω επιβατών απόν την πλευρά του συνοδηγού. Σίγουρα θα πάω να την φτιάξω. Οστόσο θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε κάποιον καλό φανοποιό στην περιοχή ου Αγίου Δημητρίου ή και στις γύρω περιοχές (π.χ Δάφνη , Νεά Σμύρνη,Καλλιθέα κτλ) .Τώρα θα μου πείτε τοπική ή ολική βαφή. Να σας ανεβάσω φώτο καλύτερα??? Αρχικά αν κάποιος γνωρίζει κάποιον κάλο φανοποιό ας το πει και θα ανεβάσω και φώτο απότο χτύπημα. Επίσης ο διακόπτης που ανοίγω τα φώτα θέσεως και πορέιας δεν φέρνει την μικρή χαρακτηριστική αντίσταση που φέρνει συνήθως (αν καταλαβαινετε τι εννοώ) και σκέφτομαι αν κάτι έχει φαγωθεί από τον μηχανισμό και αυτός είναι έτοιμος να τα κλατάρει( συνεπώς και να μείνω ξαφνικά από φώτα θέσεως και πορείας κανα βράδυ). :thanks::thanks:
Καλησπέρα παιδιά.Χρόνια πολλά και καλή χρόνια να έχουμε. Όντας καινούργιος στο forum θα ήθελα να ρωτήσω μερικά πραγματάκια για το e36 4d 1993 (σχετικές φώτο στο γκαράζ μου). Πριν κανά δύο βδομάδες η ματέρα μου χτύπησε την πόρτα των πίσω επιβατών απόν την πλευρά του συνοδηγού. Σίγουρα θα πάω να την φτιάξω. Οστόσο θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε κάποιον καλό φανοποιό στην περιοχή ου Αγίου Δημητρίου ή και στις γύρω περιοχές (π.χ Δάφνη , Νεά Σμύρνη,Καλλιθέα κτλ) .Τώρα θα μου πείτε τοπική ή ολική βαφή. Να σας ανεβάσω φώτο καλύτερα??? Αρχικά αν κάποιος γνωρίζει κάποιον κάλο φανοποιό ας το πει και θα ανεβάσω και φώτο απότο χτύπημα. Επίσης ο διακόπτης που ανοίγω τα φώτα θέσεως και πορέιας δεν φέρνει την μικρή χαρακτηριστική αντίσταση που φέρνει συνήθως (αν καταλαβαινετε τι εννοώ) και σκέφτομαι αν κάτι έχει φαγωθεί από τον μηχανισμό και αυτός είναι έτοιμος να τα κλατάρει( συνεπώς και να μείνω ξαφνικά από φώτα θέσεως και πορείας κανα βράδυ). :thanks::thanks:
Για ριξε μια ματια εδω,εχω ακουσει τα καλυτερα... https://www.microrepairs.gr/index.php?do=contact
Ανεβασε φωτο να δουμε τη ζημια... thumb
Δημήτρης Λέκκας
11-01-13, 13:35
Να και το χτύπημα, για να σας διευκολύνω.thanks:
Δημήτρης Λέκκας
11-01-13, 13:37
Να και το χτύπημα, για να σας διευκολύνω.Είναι σαν να έχει σχηματιστεί μία καμπύλη στην πόρτα. Πάντως δεν υπάρχει κάποιο τσάκισμα στην λαμαρίνα. thanks:
Δημήτρης Λέκκας
11-01-13, 13:50
pdr??? Δηλαδή???
Επισκευή χωρίς βάψιμο. Πράγματι, όπως την βλέπω νομίζω ότι μπορεί να φτιαχτεί εύκολα.
tasosbimmer
11-01-13, 14:44
Δημήτρη έχεις πμ.
Φιλε μου αν πιανουν τα χερια σου βγαλε την ταπετσαρια και με ενα φλογιστρο περνα λιγο απο πανω το σημειο του βαθουλωματος μεχρι να ζεσταθει. Μετα με μια ματσολα(λαστιχενιο σφυρι) δωσε μια ελαφρια και εισαι ετοιμος. Το ιδιο θα κανει κι ο φανοποιος και θα σου παρει ενα 100αρικο για πλακα. Τα εργαλεια πιο πανω ειναι παμφθηνα στο πρακτικερ. Δεν ειναι ζημια σοβαρη αυτη για να τρεχεις σε φανοποιους.
Paintless Dent Removal (PDR)
Aν το κατεχει αυτος που θα το κανει δεν χρειαζεται βαψιμο...
Ενα σχετικο βιντεο:https://www.youtube.com/watch?v=5VDA8yIvOJg