Επιστροφή στο Forum : Αμορτισερ Opel Combo 1.7 D 1997
Καλησπερα.Μια μικρη βοηθεια θελω ρε παιδια.Το αμαξι ειναι σαν αυτο της φωτο
https://images03.olx.fr/ui/1/47/82/10194582_1.jpg
Ψαχνω αμορτισερ και λεω μηπως κανεις σας γνωριζει κανενα οικονομικο μαγαζι να παραγγειλω.Εψαξα λιγο εγω αλλα μπερδευτικα με τις μαρκες.
Καλησπερα.Μια μικρη βοηθεια θελω ρε παιδια.Το αμαξι ειναι σαν αυτο της φωτο
https://images03.olx.fr/ui/1/47/82/10194582_1.jpg
Δεν τόνισες το βασικό !! Χρώμα περτικαλί και καλά λουκ Μιτρίο εψιλον92 τζε τε ες .... Το είδα εγώ πως σπίνιαρε στα φανάρια....:th_Laie_67-1:
Οχι ρε,αυτο ηταν το Fiat Doblo.Καλα που μου το πες,θα τον σκισω τον οδηγο :ranting2:
Οχι ρε,αυτο ηταν το Fiat Doblo.Καλα που μου το πες,θα τον σκισω τον οδηγο :ranting2:
Εσύ ήσουν! :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Για το Βόλο λέω... :whistle: :whistle:
Υ.Γ πόσα έχεις ρε παιδί μου? πολυεθνική :whistle: ?
Αλλο εγω.Εγω ειμαι ο χορηγος και δικαιουμαι να κανω οτι θελω.:th_Laie_67-1:
Τι να το κανεις οσα κι αν εχω,αφου δεν εχω το ενα το καλο...
Αλλο εγω.Εγω ειμαι ο χορηγος και δικαιουμαι να κανω οτι θελω.:th_Laie_67-1:
Θα το κυκλοφορήσεις σύντομα... μην σκας :thumbsup:
Eλα να κανουμε παρεα...:hystericalbs1::hystericalbs1::rantin g2::ranting2:
Eλα να κανουμε παρεα...:hystericalbs1::hystericalbs1:
Να του βάλω πωλείται? Με τρομάζετε...:shok:
Οταν με το καλο αγορασεις σπιτι,βαλεις δοσεις και αποκτησεις παιδια τοτε πλεον θα εισαι προνομιουχος και θα ανεβουν τα τεκμηρια διαβιωσης.Με λιγα λογια...πως τα βγαζεις περα κυριε?ε?πωως?:judge:
Γιωργο μαζευομαστε πολλοι,να κανουμε ντου στη βουλη!!!!!
Κοϊλοβερ βαλε και δεν κανω πλακα.
Fk automotive.
Εβαλε ο κουμπαρος μου και το φορτηγακι σηκωνει μισο τονο παραπανω.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ
05-01-13, 21:03
ειχα ρωτησει για το δικο μου σε φιλικο μαγαζι σε επαρχια,190 εουρος.ποσα σου ειπαν?
Κοϊλοβερ βαλε και δεν κανω πλακα.
Fk automotive.
Εβαλε ο κουμπαρος μου και το φορτηγακι σηκωνει μισο τονο παραπανω.
Καποιο λινκ για να παρουμε καμια ιδεα?
ειχα ρωτησει για το δικο μου σε φιλικο μαγαζι σε επαρχια,190 εουρος.ποσα σου ειπαν?
Τοσο τα βρισκω καιεδω στη Λαρισα Κωνσταντινε
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ
05-01-13, 21:36
σε τι μαρκα?νομιζω,μου ειπαν monroe..υπαρχει ομως μεγαλη περιπτωση να κανω λαθος..και τα δικα μου θελουν αλλαγη αλλα δεν παιζει μια,του αλλαξα και λαστιχα πριν ενα μηνα........
σε τι μαρκα?νομιζω,μου ειπαν monroe..υπαρχει ομως μεγαλη περιπτωση να κανω λαθος..και τα δικα μου θελουν αλλαγη αλλα δεν παιζει μια,του αλλαξα και λαστιχα πριν ενα μηνα........
Αυριο θα παρω κανα δυο τηλ για να παρω τιμες και θα σ ενημερωσω.Παντως αν πω να βαλω ολα αυτα που πρεπει μαλλον συμφερει να παρω αλλο :th_Laie_67-1:
Αυριο θα παρω κανα δυο τηλ για να παρω τιμες και θα σ ενημερωσω.Παντως αν πω να βαλω ολα αυτα που πρεπει μαλλον συμφερει να παρω αλλο :th_Laie_67-1:
μην το δόσεις ρε τα έχουμε πει αυτά τα combo είναι σκυλιά:thumbsup:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ
06-01-13, 19:30
εγω εχω την αντιθετη προσωπικη αποψη.ειναι η χειροτερη αγορα που εχουμε κανει(και η πρωτη σε μεταχειρισμενο).εχουν αλλαχτει κινητηρας,σασμαν
δισκο πλατο,ψυγειο,τρομπα νερου και καμποσες φορες μιζα....σιγουρα ξεχνω κατι
εγω εχω την αντιθετη προσωπικη αποψη.ειναι η χειροτερη αγορα που εχουμε κανει(και η πρωτη σε μεταχειρισμενο).εχουν αλλαχτει κινητηρας,σασμαν
δισκο πλατο,ψυγειο,τρομπα νερου και καμποσες φορες μιζα....σιγουρα ξεχνω κατι
Επειδή έτυχε και ήμουν παρών στην συζήτηση αναφέρεται στα παλιά ο Δημήτρης Κων/νε. Συμφωνεί και εκείνος πως τα καινούργια είναι όλο προβλήματα. Σωστά τα λέω Μήτσε?
Υ.Γ Μπίλυ ξέχασα να σου πω πως μέχρι και η γιαγιά τσάκισε κομματάρα από το χαλβά ! (άσχετο αλλά το θυμήθηκα τώρα...):th_Laie_67-1:
Επειδή έτυχε και ήμουν παρών στην συζήτηση αναφέρεται στα παλιά ο Δημήτρης Κων/νε. Συμφωνεί και εκείνος πως τα καινούργια είναι όλο προβλήματα. Σωστά τα λέω Μήτσε?
Υ.Γ Μπίλυ ξέχασα να σου πω πως μέχρι και η γιαγιά τσάκισε κομματάρα από το χαλβά ! (άσχετο αλλά το θυμήθηκα τώρα...):th_Laie_67-1:
Ειπαμε Δημητρη,πρωτα θα μου μεινει το τιμονι στα χερια και μετα θα το αλλαξω.
Τωρα εσεις Κωνσταντινε,αμα εχετε το 2001 και μετα μοντελο...με γεια που ην φαγατε.Στα καινουρια μοντελα ανεξερετως μαρκας ολα ειναι ψευτικα.Και με αντλιες που αν χαλασουν τσουζει πολυ για να ξαναγινουν!
Αντρεα,ελπιζω η γιαγια να μην εχει ζαχαρο και μας πειτε οτι την ξεκαναμε! :hystericalbs1:
Αντρεα,ελπιζω η γιαγια να μην εχει ζαχαρο και μας πειτε οτι την ξεκαναμε! :hystericalbs1:
Μία τουρμπίνα στην καρδιά έχει ... να δεις πως λέγεται... :whistle:
https://www.europerformance.co.uk/pages/products/category_results.mhtml?category=v-maxxcoilovers&car=opelcombo&manufacturer=v-maxx&sub_category=1
Ελα τσιμπα τα.
Μιλαμε για τουμπανα
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ
06-01-13, 21:36
Ειπαμε Δημητρη,πρωτα θα μου μεινει το τιμονι στα χερια και μετα θα το αλλαξω.
Τωρα εσεις Κωνσταντινε,αμα εχετε το 2001 και μετα μοντελο...με γεια που ην φαγατε.Στα καινουρια μοντελα ανεξερετως μαρκας ολα ειναι ψευτικα.Και με αντλιες που αν χαλασουν τσουζει πολυ για να ξαναγινουν!
μοντελο 95,εμφανισιακα οπως της φωτος...
https://www.europerformance.co.uk/pages/products/category_results.mhtml?category=v-maxxcoilovers&car=opelcombo&manufacturer=v-maxx&sub_category=1
Ελα τσιμπα τα.
Μιλαμε για τουμπανα
Σ ευχαριστώ Σταμάτη.Ετσι όπως τα κοβω είναι για πολλααααα χιλιόμετρα!!
μοντελο 95,εμφανισιακα οπως της φωτος...
Και σ'αυτο υπαρχει εξήγηση.Απλα...έτυχε:-( Και δεν είσαι ο μόνος.Εγω πήρα ένα fiat doblo και μετά από ένα χρόνο συνεχούς πίεσης και χωρίς να μου έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα,αποφάσισα να πάρω άλλο ένα ακριβως ίδιο.Το αποτέλεσμα?Ενώ το ένα μας έδωσε ψωμί και φάγαμε,το άλλο μας κοστισε το ένα άλλο ένα κι ας έκανε το 1/10 από τα χιλιόμετρα του πρώτου.Και αφού το έφτιαξα καινούριο κάνει καμια χιλιαρια χιλιόμετρα και κάνει ένα γκραου και παίρνω το μοτερ στο χέρι.Και τώρα το έχω και κάθεται κι αν δεν το φτιάξω το κοβω να σαπίζει ολόκληρο.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ
07-02-13, 21:37
τελικα,τι εκανες?