Επιστροφή στο Forum : gay cars
To «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2012» για τους Gay
Για όγδοη συνεχή χρονιά, μια από το μεγαλύτερες ομοφυλοφιλικές κοινότητες της Ευρώπης, η «Ledorga», η οποία απαριθμεί χιλιάδες μέλη, ανακοίνωσε το νικητή των βραβείων «European Gay Car of the Year 2012».
Τα μέλη της γαλλικής κοινότητας, επέλεξαν ως αυτοκίνητο της χρονιάς το Citroen DS4, με το Range Rover Evoque να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση και το Mini Coupe την τρίτη. Η κριτική επιτροπή, επέλεξε ως καλύτερο μοντέλο αυτό της γαλλικής εταιρείας, λόγω του ιδιαίτερου σχεδιασμού, της έντονης προσωπικότητας και της εξαιρετικής ποιότητας.
Αναλυτικά τα 10 πρώτα αυτοκίνητα του «European Gay Car of the Year 2012»
1.Citroen DS4
2.Range Rover Evoque
3.Mini Coupe
4.Citroen DS5
5.VW Beetle
6.Mercedes-Benz SLS AMG Roadster
7.Audi Q3
8.Lamborghini Aventador
9.VW Golf Cabriolet
10.BMW 1 Series
https://www.zougla.gr/automoto/article/to-aftokinito-tis-xronias-2012-gia-tous-gay
Κοιτατε το 8!!!:shok: και το 6......:shok:
Για όγδοη συνεχή χρονιά, μια από το μεγαλύτερες ομοφυλοφιλικές κοινότητες της Ευρώπης, η «Ledorga», η οποία απαριθμεί χιλιάδες μέλη, ανακοίνωσε το νικητή των βραβείων «European Gay Car of the Year 2012».
Τα μέλη της γαλλικής κοινότητας, επέλεξαν ως αυτοκίνητο της χρονιάς το Citroen DS4, με το Range Rover Evoque να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση και το Mini Coupe την τρίτη. Η κριτική επιτροπή, επέλεξε ως καλύτερο μοντέλο αυτό της γαλλικής εταιρείας, λόγω του ιδιαίτερου σχεδιασμού, της έντονης προσωπικότητας και της εξαιρετικής ποιότητας.
Αναλυτικά τα 10 πρώτα αυτοκίνητα του «European Gay Car of the Year 2012»
1.BMW 530 xi
2.Range Rover Evoque
3.Mini Coupe
4.Citroen DS5
5.VW Beetle
6.Mercedes-Benz SLS AMG Roadster
7.Audi Q3
8.Lamborghini Aventador
9.VW Golf Cabriolet
10.BMW 1 Series
https://www.zougla.gr/automoto/article/to-aftokinito-tis-xronias-2012-gia-tous-gay
Κοιτατε το 8!!!:shok: και το 6......:shok:
:think:
Vasilis M3
31-12-12, 16:11
Ειδικά το Lamborghini δεν νομίζω ότι είναι γκέικο...
Αντιθέτος ξέρω πολλούς που θα καθόντουσαν να τους φυστικόσουν για να το οδηγήσουν...:thumbsup:
:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1: :th_Laie_67-1:
Αντιθέτος ξέρω πολλούς που θα καθόντουσαν να τους φυστικόσουν για να το οδηγήσουν...:thumbsup:
E oxι και να μας πη....... για μια βολτα!
του παιδιου δεν το εχουν βαλει στην λιστα φετος γιατι καθε χρονο αυτος παιρνει το βραβειο.
https://i1200.photobucket.com/albums/bb330/chiefcsl/ahna/manosm3csl_zps57eff8f2.jpg
αμα φυστικωθεις για το λαμπο αυτοματως εισαι γκει οποτε επιβεβαιωνεις την ερευνα...:original:
για μενα ολα τα ιταλικα σουπερκαρ ειναι για γκει
1.bmw Z4 dct
2.bmw 116 auto
3.toyota iq
4.bmw 530xi
5.bmw 320 e92
:hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:
halkida116mpack
31-12-12, 17:09
μου αρεσει που το ξεχωριζεις το 116 σε auto...:th_Laie_67-1:
λες να κρυφαδερφιζει γι αυτο τον λεει ο Νικολας ...κοτα?:th_Laie_67-1:
Ας δούμε κ το αντίθετο. Top 10 of manliest cars
10.Toyota FJ40 Land Cruiser
9.Bugatti Veyron
8.Cadillac Eldorado
7.Dodge Ram
6.Lamborghini Countach
5.Chevrolette Corvette
4.Ferrari GTO
3.Hummer H1
2.Dodge Viper
1.AC Cobra
https://uk.askmen.com/top_10/cars/top-10-manly-cars_10.html
Το 10 τι σου λεει?
Κανω οτι δεν το ειδα ρε......
του παιδιου δεν το εχουν βαλει στην λιστα φετος γιατι καθε χρονο αυτος παιρνει το βραβειο.
https://i1200.photobucket.com/albums/bb330/chiefcsl/ahna/manosm3csl_zps57eff8f2.jpg
:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
:hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:
εισαι μεγάλη μαϊμού
μου αρεσει που το ξεχωριζεις το 116 σε auto...:th_Laie_67-1:
λες να κρυφαδερφιζει γι αυτο τον λεει ο Νικολας ...κοτα?:th_Laie_67-1:
εσυ τον θες τον ασσο σου :banana:
Όταν είδα τον τίτλο του νήματος, πριν διαβάσω κάτι, σκέφτηκα: ωχ.... έχει γούστο να βάρεσε πρωτιά το f20......
Καλή Χρονιά σε όλους, μα ιδιαίτερα στην Ελένη!
Vasilis M3
01-01-13, 15:54
αμα φυστικωθεις για το λαμπο αυτοματως εισαι γκει οποτε επιβεβαιωνεις την ερευνα...:original:
για μενα ολα τα ιταλικα σουπερκαρ ειναι για γκει
Τρόπος του λέγειν μην παρεξειγηθούμε...:whistle: χαχαχα
Δεν θεωρώ πως τα Ιταλικά σούπερκαρ είναι για γκέι...η ιταλικές μάρκες έχουν πολλά δείγματα σούπερκαρ,που έχουν γράψει ιστορία.
Το ότι τα έχουν λάθος άνθρωποι στα χέρια τους και τα χρησιμοποιούν με λάθος τρόπο και όχι για αυτόν που πραγματικά έχουν κατασκευαστεί είναι άλλο θέμα..
Φιλικάthumb
Bazil Van Sinner
01-01-13, 16:12
με το συμπαθειο αλλα π@π@ριες!!!!!
Βασικα αν την ψαξουμε καλα για το ποιος ειναι τι......αστο!
Αν την ψαξουμε επισης για το ποιος εχει σχεδιασει τα αργαλεια που καβαλαμε....παλι αστο!
Αν την ψαξουμε για το ποιες θεσεις ,στρατηγικες,ειναι κατειλημμενες απο ποιον....παλι αστο!
Τα manliest cars απο την αλλη τα βρισκω πολυ "προσθετικα" σε μεγεθος .
....τεσπα στο χωριο μου λενε "2 πιθαμες απ'τον κ@λο μου,και οπου θελει ας ειναι"
super duper
01-01-13, 18:08
''και οι gay ειναι αναγκαιοι''
για δες τι γκαλοπ γινονται!!!