PDA

Επιστροφή στο Forum : R.I.P. e30 και τώρα?

jimmy_e30
20-12-12, 23:44
Πριν μια βδομάδα είχα ένα ατύχημα με την μπέμπα μου. Οι ζημιές είναι αυτές που φαίνονται στην φωτογραφία. Κατά τα άλλα το αμάξι είναι κομπλέ και μηχανικά και ψαλίδια κλπ όλα ελέγχθηκαν δεν έχει πειραχτεί κάτι.

Μιά εκτίμηση για τη ζημιά ή το πόσο θα το πουλούσα έτσι όπως είναι έστω για ανταλλακτικά? Κατά τα άλλα το αμάξι είναι άριστο και καλοδιατηρημένο μέχρι αηδίας. 316i M40

Ενημερώτικα μου έσκασε το μπροστά-δεξιά λάστιχο έχασα τον έλεγχο και έπεσα με το πλάι σε ένα δέντρο κι έναν τοίχο. Τουλάχιστον είμαι καλά. thumb

Εσείς τί θα κάνατε τώρα στην θέση μου?

Ευχαριστώ :crying:

giannis_compact
20-12-12, 23:47
Που το επαθες αυτο ρε; Κρητη ή Κομοτηνη; Στη θεση σου θα επαιρνα αλλο Ε30 και θα το κρατουσα για ανταλλακτικα.

bill_m3
20-12-12, 23:56
Αφού είσαι καλα να παει να μαμηθει!!!

Άλλο όπως λέει και ο Γιάννης και αυτό ως αντ/κα!!

Nick bmwlover
21-12-12, 00:06
Που το επαθες αυτο ρε; Κρητη ή Κομοτηνη; Στη θεση σου θα επαιρνα αλλο Ε30 και θα το κρατουσα για ανταλλακτικα.

Το καλυτερο!!!
Αφου εισαι καλα αυτο εχει σημασια!!!

gant
21-12-12, 00:10
Ευτυχώς είσαι εσύ καλά. Βρές ένα σωστό και πάρτο.

fan1s_e21
21-12-12, 00:13
Εξαρτάται απο το βαλάντιο σου ...
αν κινηθείς και ψάξεις για μεταχειρισμένα
θα κρατηθείς σε χαμηλα επίπεδα , αν πας σε γνήσια
ξεφέυγουν οι τιμές

Σίγουρα θα χρειαστεί αντικατάσταση
εμπρος πίσω αριστερή πόρτα , φτερό , καπό
προφυλακτήρας , επισκευή ο μαρσπίες (αν βλέπω καλά)
ισως και η εμπρός μάσκα

στο χέρι σου είναι , βάλτα κάτω
και υπολόγισε τι σε συμφέρει και
τι θες εσύ να κάνεις

jimmy_e30
21-12-12, 00:26
Ενας πρόχειρος υπολογισμός για επισκευή όλων αυτών? (στο περίπου)

Χρίστος
21-12-12, 00:34
Αυτο που βλεπω εγω (διορθωσε με αν κανω λαθος) ειναι πως το χρωμα ειναι σε μια μετρια κατασταση.

Αν πας να φτιαξεις το αμαξι σου να εχεις υποψην οτι στη βαφη μετα θα φαινεται αρκτετα η διαφορα στα φρεσκοβαμμενα κομματια με το υπολοιπο αμαξι.

Οποτε ισως θα επρεπε να κοιταξεις για αλλο αμαξι που πιστευω σε 316/318 οι τιμες θα ειναι 2-3k.

ΜΟΝΟ το βαψιμο ολου του αμαξιου εξωτερικα να υπολογισεις σε μετριου αποτελεσματος δουλεια 800ε περιπου...

jimmy_e30
21-12-12, 00:38
Σωστά μιλάς φίλε ACEMAN .. άρα να γράψω γράμμα στον Αι Βασίλη να μου φέρει μία.. :P

Χρίστος
21-12-12, 01:05
Απο την αλλη τωρα το αμαξι σου το ξερεις.

Τα προβληματα του και τα "χουγια" του που λενε!!

Ενα αλλο 30ρι δε θα το ξερεις οπως και να εχει.

Καποιος ισως να ελεγε οτι ειναι και δεμενος με το αμαξι και θελει να το επαναφερει και να μν το πουλησει...
Καποιος αλλος οτι μετα το ατυχημα δε θελει να ξαναμπει μεσα...

Η επισκευη με μτχ κομματια, σωστο βαψιμο, νορμαλ τοποθετηση και λοιπες εργασιες κρινω οτι δε θα κοστισει λιγοτερο απο 1,5k που αν βαλεις μεσα και ολικο βαψιμο....ξεφευγει

Ο,τι και να σου πουμε εμεις η αποφαση ειναι δικια σου.

Stamatis
21-12-12, 07:27
Περαστικά.

Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά και όποτε έχεις διάθεση βάψιμο.

600-900 ευρώ είναι το κόστος ανάλογα με το που θα ψάξεις.

Αν το αμάξι είναι καλό, φτιάχτο.

nik200
21-12-12, 08:47
δεν πουλαμε τα ε30...με κανα 800 ευρω που θες παιρνεις ενα αλλο...316 και οτι του λειπει τα πετας απο το δικο σου....και εχεις και παλι ενα αμαξι πενα..no harm no foul...

Dermatis
21-12-12, 09:11
Κριμα ρε φιλε.......αλλα αφου εισαι καλα εσυ ολα καλα!
Οσο για το αμαξι μην το δωσεις ...........ειχε περασει απο τα χερια το πατερα μου κυριως αλλα και εμενα μια ε30 κοκκινη κουπε χαμηλωμενη οωειρο σου λεω και οταν ηρθε το 46αρι την σκοτωσαμε και τωρα χτυπω το κεφαλι μου! Βρες κανα αλλο 30αρι παρε το αξιολογησε την κατασταση του και εφοσον ειναι σε καλυτερη απο το δικο σου κρατα το δικο σου για ανταλλακτικα για παρτι σου ή πουλα τα.......αλλιως παρε ενα και κανα τραμππα οτι χρειαζεσαι στο δικο σου...........και τα υπολοιπα ανταλλακτικα ειναι θα σου χρειαστουν καποτε ......Τωρα η αποφαση δικια σου το 1000αρι παντως θα σου φυγει σε καθε περιπτωση κατα τη γνωμη μου!

Ptboul
21-12-12, 09:33
το 1000αρι παντως θα σου φυγει σε καθε περιπτωση κατα τη γνωμη μου!

Αν εννοείς για επισκευή, θα πάει σίγουρα παραπάνω! Εγώ υπολογίζω (έτσι όπως το βλέπω) 2.500 - 3.000 € το λιγότερο για φανοποιεία κ φυσικά χωρίς ολικό βάψιμο.

Αλήθεια τι ζημιές έχουν γίνει ακριβώς ξέρουμε; (Σασί πχ.)

andreas_R
21-12-12, 09:59
ευκαιρια να παρεις ενα κουπε.
Βεβαια καθενας ξερει τι αντεχει η τσεπη του

friendgr
21-12-12, 11:00
Εσείς μιλάτε για αυτοκίνητα κι εγώ σκέφτομαι αυτό:

"...έσκασε το λάστιχο..... "

Αυτό που φοβάμαι σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο. Ετσι σκάνε τα λάστιχα;

Εχει να κάνει με την μάρκα; με την παλαιότητα; ή πρέπει να είσαι Νο1 γκαντέμης για να σου κάτσει;

Ωραία τα Μ και τα γκάζια, αλλά αν σου κάτσει με 150-200χιλ. που όλα πλέον τα σύγχρονα αυτοκίνητα πιάνουν για πλάκα τι γίνεται; R.I.P ;;;;

nik200
21-12-12, 11:11
Εσείς μιλάτε για αυτοκίνητα κι εγώ σκέφτομαι αυτό:

"...έσκασε το λάστιχο..... "

Αυτό που φοβάμαι σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο. Ετσι σκάνε τα λάστιχα;

Εχει να κάνει με την μάρκα; με την παλαιότητα; ή πρέπει να είσαι Νο1 γκαντέμης για να σου κάτσει;

Ωραία τα Μ και τα γκάζια, αλλά αν σου κάτσει με 150-200χιλ. που όλα πλέον τα σύγχρονα αυτοκίνητα πιάνουν για πλάκα τι γίνεται; R.I.P ;;;;

τα λαστιχα φιλε δεν σκανε ετσι....γενικα το πελμα απο κατω δεν εχει θεμα...απλα πρεπει να προσεχουμε τα πλαινα τους....δηλαδη...τα πεζοδρομια καλο ειναι να αποφευγονται...και γενικα να μην τα αφηνουμε να "καθονται", να τα αφηνουμε χωρις αερα...γιατι μετα ειναι αχρηστα και επιφοβα να σκασουν...φυσικα λαστιχα ανω των 5 χρονων λογικο ειναι να κανουν οτι να ναι....οποτε με λιγο προσοχη εχεις το κεφαλι σου ησυχο....αν τωρα πατησεις προκα με 200 στην εθνικη..δεν φταιει το λαστιχο....

υγ...για να σου δωσω να καταλαβεις ποσο γερα ειναι τα λαστιχα..στο drift μενουν με τα λινα τους..χωρις πελμα δηλαδη και παλι δεν κλαταρουν ευκολα....

υγ2..ποτε αναγομομενα λαστιχα..που ειναι συνηθως και τα πιο φτηνα της αγορας και απο αγνωστη μαρκα ή carefour...μακρυαααααα...

Stamatis
21-12-12, 11:34
Το πιο συνηθες για να σκασει το λαστιχο ειναι να εχει καρουμπαλο.
Αν δειτε πως ειναι από μεσα ένα καρουμπαλο θα φρικαρετε.

Το προβλημα ειναι πως υπαρχουν και καρουμπαλα εσωτερικα. Για αυτο πρεπει να κανουμε ελεγχους οποτε μπορουμε.

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

nikos1400
21-12-12, 15:31
Πριν μια βδομάδα είχα ένα ατύχημα με την μπέμπα μου. Οι ζημιές είναι αυτές που φαίνονται στην φωτογραφία. Κατά τα άλλα το αμάξι είναι κομπλέ και μηχανικά και ψαλίδια κλπ όλα ελέγχθηκαν δεν έχει πειραχτεί κάτι.

Μιά εκτίμηση για τη ζημιά ή το πόσο θα το πουλούσα έτσι όπως είναι έστω για ανταλλακτικά? Κατά τα άλλα το αμάξι είναι άριστο και καλοδιατηρημένο μέχρι αηδίας. 316i M40

Ενημερώτικα μου έσκασε το μπροστά-δεξιά λάστιχο έχασα τον έλεγχο και έπεσα με το πλάι σε ένα δέντρο κι έναν τοίχο. Τουλάχιστον είμαι καλά. thumb

το σταυρο μου.

μετα, αυτο
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2595194/
ας ειναι και σενταν.
thumb

NS-conv
21-12-12, 16:47

Αφου εισαι καλα,για ολα τα αλλα θα βρεθει λυση...
Θα σου ελεγα να το φτιαξεις μεχρι που ειδα το ποστ του nikos1400...Μεγαλη υποθεση το να εχεις αλλο ενα για ανταλλακτικα... :thumbsup: