Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Προβλημα με το καντραν e46

bmwakis
20-12-12, 20:22
Καλησπερα σε ολους.. Περιπου πριν 4 μηνες αγωρασα ενα 325 e46 μετατροπη και εχω προβλημα.. Εκει που δουλευει νορμαλ ξαφνικα μιδενιζει το κοντερ,πεφτουν οι δικτες και ξανασυκονονται,αναβουν ολα τα λαμπακια και σβηνουν... Αν γνωριζει καποιος τι μπορει να φταιει ας μου πει... :thanks:

wheelman
20-12-12, 20:33
Μπαταρια???

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

Nick bmwlover
20-12-12, 20:34
Απο την αρχη σου το εκανε?
Παρουσιαζει τπτ αλλο?
Στου πατερα μου το 46αρι το ειχε κανει μονο μια φορα εν κινησει,ειχε κολλησει ο εγκεφαλος στιγμιαια.
Κανε εναν επαναπρογραμματισμο κ εαν δεν διορθωθει τοτε υπαρχει περιπτωση να θες αλλον εγκεφαλο...
Αλλες γνωμες?

andreas72
20-12-12, 20:48
Στιγμιαιο εγκεφαλικο επεισοδιο...ελπιζω να εισαι τυχερος.

katsaraios
20-12-12, 22:50
Παρομοιο προβλημα σε 318 Ε36 παλαιοτερα ,μας εφαγε την ψυχη να βρουμε οτι ηταν οι επαφες του διακοπτη της μιζας..
Τσεκαρισε το..

aristent
20-12-12, 23:33
Kατ'αρχην καλως ηρθες,περνα ομως και μια βολτα απο το θρεντ γνωριμιας να σε καλωσορισουμε:https://www.bmwfans.gr/forum/forumdisplay.php?f=23 thumb

η "τηλεδιαγνωση" που κανουμε εδω δεν εχει προηγουμενο!!!!...μονο μαγια δεν λυνουμε!!!:thumbsup:

oasisa
21-12-12, 21:14
Καλή υπομονή!! Θέλει πολύ και σωστό ψάξιμο.Για να μην πονοκεφαλιάσεις αποφάσισε να πας σε ένα καλό συνεργείο που να ασχολειταί αποκλειστικά με BMW για να βρεις το πρόβλημα. Γιατί όπως λέει και φίλος εμείς με την καλή πρόθεση που έχουμε για να βοηθήσουμε λεμε μόνο τις γνώμες για κάποιο παρόμοιο πρόβλημα που έχουμε αντιμετωπίσει που μπορεί να μην έχει καμία σχέση με το δικό σου!

Stamatis
21-12-12, 23:50
Φισα του κοντερ?

katsaraios
22-12-12, 00:04
Φισα του κοντερ?
Μονο αν το εβγαλε προσφατα..το εβγαλε ομως ?, το βγαλανε ?ιδου η ερωτησις:whistle::whistle:

Stamatis
22-12-12, 00:54
Το αμαξι ειναι μαυρο? Φεησλιφτ?

nikos325
22-12-12, 02:04
Στο δικο μου εχω αυτο το συμπτωμα οταν χτυπαει το κινητο μου γιατι εχω τη συνηθεια να το αφηνω ακριβως μπροστα απο το καντραν... Δεν ξερω τι σχεση μπορει να εχει παντως γεγονος ειναι οτι τρελαινεται!!!

bmwakis
22-12-12, 12:49
Κατ αρχην ευχαριστω για τις απαντησεις σας, το κοντερ λογικα εχει βγει γιατι το αμαξι ειναι μετατροπη..

NS-conv
23-12-12, 14:37
Στο δικο μου εχω αυτο το συμπτωμα οταν χτυπαει το κινητο μου γιατι εχω τη συνηθεια να το αφηνω ακριβως μπροστα απο το καντραν... Δεν ξερω τι σχεση μπορει να εχει παντως γεγονος ειναι οτι τρελαινεται!!!

Φιλε,αυτο που λες δεν ισχυει...Πιστευω οτι φταιει η μπαταρια σου...Αλλαξε μπαταρια και ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ... :th_Laie_67-1:

Αν δεν λυθει το προβλημα πληκτρολογησε στο γοογλε: οι πυλες του ανεξηγητου...

:hystericalbs1: :sm-angry05:

nikos325
23-12-12, 14:48
Φιλε,αυτο που λες δεν ισχυει...Πιστευω οτι φταιει η μπαταρια σου...Αλλαξε μπαταρια και ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ... :th_Laie_67-1:

Αν δεν λυθει το προβλημα πληκτρολογησε στο γοογλε: οι πυλες του ανεξηγητου...

:hystericalbs1: :sm-angry05:

:ban:

nikos325
23-12-12, 14:53
Φιλε,αυτο που λες δεν ισχυει...

Οσο γι'αυτο, θα το τραβηξω βιντεο για τους δυσπιστους!!!!!

spyridon
21-05-13, 17:17
καλησπέρα,είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και λύθηκε όταν αποσύνδεσα την μπαταρία για 5 λεπτά και την ξανασύνδεσα

ελπίζω αυτό να βοηθήσει

grigoris_vari
21-05-13, 19:25
λοιπον να σας πω εγω τι εκανα που ειμαι και παθων ...σε ε36 βεβαια ειχα ανοιξει και θεμα παλαιοτερα...παλεψα με μπαταρια εψαξα τα ρευματα...με διακοπτες μιζας...τιποτα απολυτως...πηρα δανεικο και αγυριστο ενα καντραν απο ενα φιλο μου και ησυχασα...:thumbsup: