Επιστροφή στο Forum : Δεν παιρνει Ε46
Καλησπερα παιδια και καλες γιορτες
Εχθες εβαλα το αυτοκινητο μπροστα και το αφησα να δουλευει κανα 30λεπτο στο ρεναλτι.Οταν πηγα να το σβησω ηταν ηδη σβηστο.Προσπαθησα να το ξαναβαλω,πηρε αλλα πεφταν οι στροφες και παπαλα.Εκτοτε δεν παιρνει μπροστα.Η μιζα γυρναει κανονικα.καμια ιδεα πριν το παω στο μαστορα?
Εχθες εβαλα το αυτοκινητο μπροστα και το αφησα να δουλευει κανα 30λεπτο στο ρεναλτι.Οταν πηγα να το σβησω ηταν ηδη σβηστο.Προσπαθησα να το ξαναβαλω,πηρε αλλα πεφταν οι στροφες και παπαλα.Εκτοτε δεν παιρνει μπροστα.Η μιζα γυρναει κανονικα.καμια ιδεα πριν το παω στο μαστορα?
30 λεπτα ρελαντι?Για ποιο λογο?
Απο αντλια βενζινης πως πας?
Με τη σειρά:
Τρόμπα βενζίνης - στο πίσω μέρος. Βάρα δυό τρείς καλές μπας και.
Απο λαμπάκια ελέγχου πως είσαι?
Σβήνουν όλα πριν γυρίσεις τη μίζα?
30 λεπτα ρελαντι?Για ποιο λογο?
Απο αντλια βενζινης πως πας?
εχω παραδωσει πινακιδες και το εβαλα μπρος για συντηρηση παραλληλα ασχοληθηκα με κατι αλλο και το ΞΕΧΑΣΑ:ranting2::ranting2::ranting2:
Με τη σειρά:
Τρόμπα βενζίνης - στο πίσω μέρος. Βάρα δυό τρείς καλές μπας και.
Απο λαμπάκια ελέγχου πως είσαι?
Σβήνουν όλα πριν γυρίσεις τη μίζα?
Σβηνουν ολα οταν γυρναω τη μιζα αναβοσβηνει το abs.
Οταν λες βαρα εννοεις να σηκωσω το καθισμα και να την χτυπησω με κανα σιδερο?καταλαβα καλα?
με κανα σφυρί λαστιχένιο κατα προτίμηση
εχω παραδωσει πινακιδες και το εβαλα μπρος για συντηρηση παραλληλα ασχοληθηκα με κατι αλλο και το ΞΕΧΑΣΑ:ranting2::ranting2::ranting2:
Τσεκαρε αυτα που σου ειπε και ο Σταματης και βλεπεις τι γινετε...Τι αυτοκινητο ειναι?
να την βγαλω καλυτερα?
Δοκίμασε με καλώδια κατ αρχήν (πάρε ρεύμα απο άλλο αμάξι).
Αν κάνει τα ίδια, βάρα στην τρόμπα μια δυό με τη ματσόλα.
Βγάλε και τον πόλο για κανα πεντάλεπτο και ξαναβάλτον, ποτέ δεν ξέρεις.
Το λαμπάκι που μου λες με ζορίζει λίγο γιατι δεν βρίσκω στο μανιουαλ κάτι που να το εμπλέκει με κινητήρα.
Φεης Λιφτ είναι?
Αν ειναι φεης, δεν εχω το σωστό μανιουαλ
ναι το λιφτ ειναι . Η αντλια βρισκεται κατω απο το πισω καθισμα σωστα ε?τι σχεση εχουν τα καλωδια γυρναει η μιζα κανονικα.
ναι το λιφτ ειναι . Η αντλια βρισκεται κατω απο το πισω καθισμα σωστα ε?τι σχεση εχουν τα καλωδια γυρναει η μιζα κανονικα.
Για να τσεκαρεις αν δουλευει η αντλια και δεν εχεις προβλημα με τη τροφοδοσια ρευματος σ αυτη...
ρε γμτ τι επαθα χρονιαρες μερες.....την χτυπησα αλλα δεν....το απογευμα θα παιξουν καλωδια
ρε γμτ τι επαθα χρονιαρες μερες.....την χτυπησα αλλα δεν....το απογευμα θα παιξουν καλωδια
οταν ανοιγεις το διακοπτη την ακους να δουλευει?
αν εννοεις εναν ηχο σαν ζζζζζζ ναι.
παρατηρησα ομως σημερα και δεν ξερω αν δουλευε ετσι το αυτοκινητο στην προσπαθεια μου να το βαλω μπροστα και εχωντας το καπω ανοικτο ακουγωντας ενας ηχος απο τον κινητηρα οταν αφηνω τη μιζα σαν σιγανο μπιπ
Δωσε ρευμα να το αποκλεισουμε και παμε παρακατω μετα.
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
παρατηρησα ομως σημερα και δεν ξερω αν δουλευε ετσι το αυτοκινητο στην προσπαθεια μου να το βαλω μπροστα και εχωντας το καπω ανοικτο ακουγωντας ενας ηχος απο τον κινητηρα οταν αφηνω τη μιζα σαν σιγανο μπιπ
Δυσκολη η περιγραφη ηχων απ το πληκτρολογιο και πιο δυσκολη η κατανοηση τους...Πηρε ευκολα μπροστα?
θα φωναξω τον μαστορα...ειναι και δυσκολες οι μερες λογω εορτων να τον βρεις ρε γαμτ.ευχαριστω ολους
θα φωναξω τον μαστορα...ειναι και δυσκολες οι μερες λογω εορτων να τον βρεις ρε γαμτ.ευχαριστω ολους
Καλα ξεμπερδερματα... thumb
fast-enough
18-12-12, 16:31
αν σου αναβοσβήνει το λαμπάκι πιθανόν θέλει ρεύμα. Δοκίμασε με καλώδια πριν έρθει ο μάστορας.
Ενα τελευταιο πριν το μαστορα
Τσεκαρε ασφαλειες.
Τελος βγαλε το μπριζακι του μαφ και δοκιμασε.
Μετα και απο αυτο δεν ξερω τιποτα αλλο απο κολπα.
αν σου αναβοσβήνει το λαμπάκι πιθανόν θέλει ρεύμα. Δοκίμασε με καλώδια πριν έρθει ο μάστορας.
Μα δοκιμασε νομιζω.
μιζαρει αλλα δεν παιρνει??
βενζινη εχει μεσα?
Λες να εχει κολησει το φλοτερ και να μην αναβει λαμπακι?
Λες να εχει κολησει το φλοτερ και να μην αναβει λαμπακι?
δεν ξερω ...αλλα να παρει να δουλεψει στο ρελαντι 30 λεπτα και να σβησει, και να μιζαρει και να μην ξαναπαιρνει....
τα πρωτα που θα εβλεπα μπαταρια, βενζινη, φιλτρο βενζινης....
μετα ολα τα αλλα....
βενζινη εχει μεσα?
ναι εχει
δεν ξερω ...αλλα να παρει να δουλεψει στο ρελαντι 30 λεπτα και να σβησει, και να μιζαρει και να μην ξαναπαιρνει....
τα πρωτα που θα εβλεπα μπαταρια, βενζινη, φιλτρο βενζινης....
μετα ολα τα αλλα....
αφου ειχε παρει και δουλευε τι σχεση εχει η μπαταρια
Με καλωδια το δοκιμασες τελικα?
Μπορει να μην σου δινει ταση το δυναμο και στο ρελανρι να την ξεζουμισε
Τονχιονι ρε παιδια καντε κατι δεν αντεχ
Κλειστς το χιονι σερνομαι
vasilis e46
18-12-12, 17:06
Ακριβως το ιδιο συμβαν ειχα και εγω πριν κανα χρονο περιπου σε facelift..Ο ηχος που παραθετεις ειναι ακριβως οπως τον περιγραφεις και αναβοσβηνε συναμα και η ενδειξη στη μοναδα του ABS/DSC και επεφτε η ενταση του φωτισμου στο εσωτερικο.Το αμαξι ενω ειχε παρει κανονικα μπροστα και κανοντας 3χλμ, εμεινα για λιγο παρκαρισμενος στα δεξια στον Κηφισσο περιμενοντας καποιους φιλους και εκει αρχισε να κανει τα τρελα του.Εμεινα εκπληκτος και προσπαθωντας να μιζαρω τζιφος η δουλεια.Το αφησα εκει οπως ηταν και μετα απο κανα 2ωρο που πηγα να το παρω ολα ενταξει σαν να μην συνεβη τιποτα απολυτως.Ειχα ανοιξει μαλιστα και θεμα και συμπεραναμε απο τις απαντησεις συμφορουμιτων οτι ισως ευθυνεται η μπαταρια μιας και δεν εχει αλλαχτει εδω και 8χρονια.Απο τοτε η ιδια η μπαταρια-εργοστασιακη δουλευει απροβληματιστα και δεν ξαναπαρουσιασε προβλημα.
fast-enough
18-12-12, 17:06
Όταν δουλεύει στο ρελαντί, η μπαταρία δεν φορτίζεται.
άρα μετά από μισή ώρα λειτουργίας, πιθανόν να έπεσε η απαιτούμενη τάση και να έσβησε το αυτοκίνητο.
Βάλε καλώδια.
σου αποκλειω ολα τα ενδεχομενα!
αν εχει βενζινη, μπαταρια, και καθαρο φιλτρο βενζινης, κοιτας ασφαλειες ρελλεδες!
αν μετα απο καμια ωρα δυο παρει κανονικα ειναι τρομπα βενζινης!
katsaraios
18-12-12, 17:10
Αν ειναι η τρομπα βενζινης δεν αναβει λαμπακι,παθων..
Αν εχεις πολυμετρο και δεν βαριεσαι μετρα το ρευμα της τρομπας απο πανω και αν δεν εχει ρευμα ενω μιζαρει το αμαξι πας για καινουρια..
Η τρομπα βενζινης ειναι κοινη σε ολα.τα 46?
Αν ναι καπου εχω μια απο 330 να τη στειλω να δοκιμασουν αν παιζει
κατι τελευταιο...
οταν ειναι μπαταρια, οταν μιζαρεις κανει ενα χαρακτηριστικο κλακ που δηλωνει οτι δεν μπορει να γυρισει ημιζα...
οταν ειναι νεκρη η μιζα , ειναι καρβουνακια μιζας, και αυτα οταν κρυωνουν παιρνει κανονικα..
επειδη λες οτι το αυτοκινητο μιζαρει κανονικα αλλα δεν δουλευει, επικεντρωνομαι στο θεμα τροφοδοσιας...
βενζινη-τρομπα-φιλτρο...
και κατι τελευταιο που θα εκανα αν και ειναι λιγο σπανιο...
θα ανοιγα το φιλτροκουτι και θα δοκιμαζα χωρις το φιλτρο!
αυτα... καλη τυχη!
Η τρομπα βενζινης ειναι κοινη σε ολα.τα 46?
Αν ναι καπου εχω μια απο 330 να τη στειλω να δοκιμασουν αν παιζει
η τρομπα αν παει στον μαστορα μπορει να την δει σε 2 λεπτα, 1ον με πολυμετρο και 2ον με κοπανημα....
το κοπανημα ο φιλος το δοκιμασε αλλα κοπανημα με κοπανημα ειναι διαφορετικο!:thumbsup:
ποτε ο ιδιοκτητης δεν κανει το κοπανημα που κανει ο μαστορας...χααχαχαχχα
Θα τα δοκιμασω ολα αυτα και θα σας ενημερωσω παιδια ευχαριστω πολυ!!!
άρα μετά από μισή ώρα λειτουργίας, πιθανόν να έπεσε η απαιτούμενη τάση και να έσβησε το αυτοκίνητο.
Βάλε καλώδια.
ΟΡΙΣΤΕ;;;;;;
:whistle:
Βάλε καλώδια.
αυτο δεν παιζει....
Στο μερκ παντως το δυναμο κομπλαρει ο αυτοματος μονο οταν κινειται.
Στανταρ αυτο.
Για τα ρημαδια τα πενβε δεν ξερω
Στο μερκ παντως το δυναμο κομπλαρει ο αυτοματος μονο οταν κινειται.
Στανταρ αυτο.
Για τα ρημαδια τα πενβε δεν ξερω
Σταματη δεν το ξερω αυτο αλλα μου φαινεται κουφο....
αλλο το δεν φορτιζει οπως φορτιζε στην πορεια, ή με παραπανω στροφες, και αλλο το δεν κομπλαρει....
δηλαδη αν εισαι στο ρελαντι ξελιγωνεις την μπαταρια σου??
Οχι.
Κομπλαρει λιγογερη ωρα απο οτι ογαν κινεισαι
Για καποιο λογο οικονομιας και μαλκιες ποη δεν ξερω
Απο το μηχανικο αυγο της εκκα.
Μας εχει πει να το βγαζοημε βολτα και οχι να το αφηνουμε ρλαντι
ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ
Οχι.
Κομπλαρει λιγογερη ωρα απο οτι ογαν κινεισαι
Για καποιο λογο οικονομιας και μαλκιες ποη δεν ξερω
Απο το μηχανικο αυγο της εκκα.
Μας εχει πει να το βγαζοημε βολτα και οχι να το αφηνουμε ρλαντι
ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ
αυτο ειναι αλλο, ολα τα συγχρονα δυναμο το κανουν!
γενικα αυτο που σας ειπε ειναι λογικο...
για να φορτισει η μπαταρια θελει στροφες, αλλα σε καμια περιπτωση δεν ξελιγωνει η μπαταρια στο ρελαντι...
το δυναμο ξεκιναει να δουλευει απ τις 700στροφες συνηθως!
nikos valvetronic
18-12-12, 22:44
Μιζάρει κανονικά και ζοηρά αλλά δεν σκάει,εμένα ήταν αισθητήρας στροφάλου.
Δεν είναι απαραίτητο να συνδέεται η βλάβη με τις προηγούμενες κινήσεις σου.Βέβαια δεν το εύχομαι γιατί κοστίζει αλλά κι εμένα έτσι στην ψύχρα το έκανε!
Τα λαμπάκια ABS και ANTISPIN αναβοσβήνουν όταν μιζάρεις: Αυτό γίνεται όταν
η μπαταρία δεν είναι στα ντουζένια της αλλά βάζει μπρος κανονικά.Εμένα το
κάνει εδώ και καιρό ειδικά το πρωί που αγχώνεται λίγο αλλά σκάει κανονικά.
(6 χρόνια τη φοράω).
Μιζάρει κανονικά και ζοηρά αλλά δεν σκάει,εμένα ήταν αισθητήρας στροφάλου.
Δεν είναι απαραίτητο να συνδέεται η βλάβη με τις προηγούμενες κινήσεις σου.Βέβαια δεν το εύχομαι γιατί κοστίζει αλλά κι εμένα έτσι στην ψύχρα το έκανε!
Τα λαμπάκια ABS και ANTISPIN αναβοσβήνουν όταν μιζάρεις: Αυτό γίνεται όταν
η μπαταρία δεν είναι στα ντουζένια της αλλά βάζει μπρος κανονικά.Εμένα το
κάνει εδώ και καιρό ειδικά το πρωί που αγχώνεται λίγο αλλά σκάει κανονικά.
(6 χρόνια τη φοράω).
σωστοςςς ο Νικοςς....
και αυτο ειναι ενα ενδεχομενο, αλλα μιλαμε για ατυχια στο 100%..
nikos valvetronic
18-12-12, 22:59
Άσε Σπύρο όλο "ατυχίες" είναι τα γ@μημέν@,κάνεις καμιά 10-15κ χλμ. και τσουπ
να ο στροφάλου κάνεις άλλα 10κ τσουπ να οι πολλ/ες άλλα 20κ νασου και
αντλία κενού :ranting2: Δεν το ξεχνάει το συνεργείο, μόνο του να τ'αφήσεις θα
παέι.
παέι.
ετσι ειναι αυτα....
καλα να ειμαστε να τα φτιαχνουμε....
τουλαχιστον το ευχαριστιεσαι αυτο εχει σημασια!!!
το προβλημα στη συγκεκριμενη περιπτωση πιστευω οτι ειναι στην τροφοδοσια...
αν και ο αισθητηρας θεσης στροφαλου εχει τα ιδια ακριβως συμπτωματα!!!
κατι τελευταιο Νικο για να μαθαινουμε, σου εβγαλε βλαβη (check engine) ο αισθητηρας??
katsaraios
18-12-12, 23:13
ετσι ειναι αυτα....
καλα να ειμαστε να τα φτιαχνουμε....
τουλαχιστον το ευχαριστιεσαι αυτο εχει σημασια!!!
το προβλημα στη συγκεκριμενη περιπτωση πιστευω οτι ειναι στην τροφοδοσια...
αν και ο αισθητηρας θεσης στροφαλου εχει τα ιδια ακριβως συμπτωματα!!!
κατι τελευταιο Νικο για να μαθαινουμε, σου εβγαλε βλαβη (check engine) ο αισθητηρας??
Και ποσο πηγε το μαλλι ??
nikos valvetronic
18-12-12, 23:22
Ναι άναψε τσεκ αλλά το έβαλα σε κλαιν διαγνωστικό πριν το πάω στο συνεργείο
μου, και έβγαζε σφάλμα στοβιλοσυμπιεστή :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: τι σκατά
βλάβη από ντίζελ διάβαζε! Μετά το έσβησε ο τύπος και το φόρτωσα για το
συνεργείο μου,όπου απο τας περιγραφάς έκανε διάγνωση και έπεσε διάνα!
giannis_compact
19-12-12, 00:03
παέι.
Το δικο σου... Τι βγηκε παλι στη φορα σημερα;
nikos valvetronic
19-12-12, 16:29
Και ποσο πηγε το μαλλι ??
Εργασία-ανταλλακτικό 180 εουρα.Έχει μανούρα,είναι πιιισω απ'το μοτέρ.
εγω τον αλλαξα περυσι οντως ελυσε το δεξιο μισο μοτερ για να το αλλαξει πολυ χαμηλα τον εχουν τοποθετησει.
Εργασία-ανταλλακτικό 180 εουρα.Έχει μανούρα,είναι πιιισω απ'το μοτέρ.
ε το δικο μου βγηκε συνολικα 170euro 70 το φορτηγο να με κουβαληση και 100 ο Ηλεκτρολογος ( αλλα θα μου κοιταξη και τις λαμπες καμπινας απο κατι που ηταν το αυτ. ετσι απ 'οτου το πηρα) 170 ευρ,,,,,,,,,,,,,,,χριστουγενιατι α :ranting2:
giannis_compact
21-12-12, 19:13
ε το δικο μου βγηκε συνολικα 170euro 70 το φορτηγο να με κουβαληση και 100 ο Ηλεκτρολογος ( αλλα θα μου κοιταξη και τις λαμπες καμπινας απο κατι που ηταν το αυτ. ετσι απ 'οτου το πηρα) 170 ευρ,,,,,,,,,,,,,,,χριστουγενιατι α :ranting2:
Τί είχε;
Τί είχε;
Παντως Τιποτα απο τις φαρφαλες που'λεγε ο Καθενας,,,,,, και Κυριως ΔΕΝ ειχε ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ Σχεση με τα αντιψυκτικα που πεταξε ο κυκλοφορητης ειχε ο Αριστερος Πολλαπλασιαστης ενα βραχυκυκλωμα και απλα κομπιαζε το Ολο Συστημα Σπινθηροβολησης και αυτο βρεθηκε Εμπειρικα και η διαγνωση ΔΕΝ ηταν αρκετη π.χ. αν καπιος εβαζε τη φυσα θα του εβγαζε (ατροφοδοσια κιλινδρων) ε χαιρω πολυ Γιωργος,,,,,,σα να λεμε,,,,,,,,,, αυτο κι'Εγω το'ξερα αλλα ΔΕΝ βγαζη το tester Ακριβως απο που ειναι.
Τωρα απο κει και περα ειναι η Εμπειρια του καθε τεχνητη τι θα δη και τι θα Ψαξη,,,,,
ετσι Βραχυκιλωμενος που ηταν ο πολλαπλασιαστης ΔΕΝ αφηνε στο ολο συστημα να στειλη τον Παλμο Λειτουργειας .......
ε πηρε το Οργανο τσεκαρε τον ενα Ο.Κ. Τσεκαρη τον αλλο,,,,,,,,μαπα..........
και το Βραχυκυκλωμα Προπαντων ΔΕΝ ειχε σχεση με τον Κυκλοφορητη και ο Κυκλοφορητης ενταξη να'ταν αυτο ΘΑ γινοταν ηταν απλα ενα κλασικο Βραχυκυκλωμα που μπορει να γινη ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΥΤ. με τα χρονια και την Παροδο του καιρου δλδ. (ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΗ)....................................... ....................................
Παντως Τιποτα απο τις φαρφαλες που'λεγε ο Καθενας,,,,,, και Κυριως ΔΕΝ ειχε ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ Σχεση με τα αντιψυκτικα που πεταξε ο κυκλοφορητης ειχε ο Αριστερος Πολλαπλασιαστης ενα βραχυκυκλωμα και απλα κομπιαζε το Ολο Συστημα Σπινθηροβολησης και αυτο βρεθηκε Εμπειρικα και η διαγνωση ΔΕΝ ηταν αρκετη π.χ. αν καπιος εβαζε τη φυσα θα του εβγαζε (ατροφοδοσια κιλινδρων) ε χαιρω πολυ Γιωργος,,,,,,σα να λεμε,,,,,,,,,, αυτο κι'Εγω το'ξερα αλλα ΔΕΝ βγαζη το tester Ακριβως απο που ειναι.
Τωρα απο κει και περα ειναι η Εμπειρια του καθε τεχνητη τι θα δη και τι θα Ψαξη,,,,,
ετσι Βραχυκιλωμενος που ηταν ο πολλαπλασιαστης ΔΕΝ αφηνε στο ολο συστημα να στειλη τον Παλμο Λειτουργειας .......
ε πηρε το Οργανο τσεκαρε τον ενα Ο.Κ. Τσεκαρη τον αλλο,,,,,,,,μαπα..........
και το Βραχυκυκλωμα Προπαντων ΔΕΝ ειχε σχεση με τον Κυκλοφορητη και ο Κυκλοφορητης ενταξη να'ταν αυτο ΘΑ γινοταν ηταν απλα ενα κλασικο Βραχυκυκλωμα που μπορει να γινη ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΥΤ. με τα χρονια και την Παροδο του καιρου δλδ. (ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΗ)....................................... ....................................
Γιωργαρε αναλογα τον τεστερ...εγο που εχο φερι τεστερ απο Γερμανια καλο μου βγαζει κανονικα της βλαβες....
λεη P0123 προβλημα βραχυκιλιωσεις στους σπινθηροβολους....
και μετα αν το κανεις αξεπτ σου λεει πιος σπινθηροβολεας ειναι....
του εχο βαλει και το κενουριο απντειτ και μου τα λεει ακριβος στα ΕλληΝΙΚΑ...
αυτες ειναι βλαβες αναλοσιμον δεν φτει το αργαλειο!
Γιωργαρε αναλογα τον τεστερ...εγο που εχο φερι τεστερ απο Γερμανια καλο μου βγαζει κανονικα της βλαβες....
λεη P0123 προβλημα βραχυκιλιωσεις στους σπινθηροβολους....
και μετα αν το κανεις αξεπτ σου λεει πιος σπινθηροβολεας ειναι....
του εχο βαλει και το κενουριο απντειτ και μου τα λεει ακριβος στα ΕλληΝΙΚΑ...
αυτες ειναι βλαβες αναλοσιμον δεν φτει το αργαλειο!
ΝΑΙ φιλε μου ,,,,αλλα π.χ. Να το κανη αυτο που λες σε ενα π.χ. ε36/46 τριαρι η πενταρι π.χ. που εχει Περπατηση και το εχουν δουλεψη Ενταξη ο Ηλιας εχει Τετιο Τεστερ οσα θες αλλα πανω στο αυτοκινητο μου 850 σι ες αιη αν βγαλη την Βλαβη σε κωδικο εξαρτηματος Εγω θα σου δωσο οτι θες ΔΕΝ γινετε ο Ηλιας εχει τελευτεα αγοραση 4 προγραμματα που αναφερονται στο 850CSI και παλι εχουν ασαφηες ο Ηλιας δεν εκατσε να φαη το χρονο σε τεστερ και υπολογιστη : ειδε κατι εβγαλε πορισμα εψαξε εκει και BINGOOOOOO καταλαβες????? Οχρονος του ειναι χρημα αν καθοταν να βγαλη τα 4 προγραμματα που αναφερονται στο 850CSI και να συγκρινη το ενα το αλλο απλα θα'χανε χρονο (αυτα ανηκουν σε ,,,,αλλους) :original:
ελα στοδικο μου αυτ. που δεν περπατησε ΔΕΝ το Γνωριζη Κανενας να (εφαρμοσης) το τεστερ σου και να δουμε τι θα σου βγαλη σου λεω αλλοενα π.χ. 320,, μ3,, 530 και αλλο ενα 850CSI,.
ΝΑΙ φιλε μου ,,,,αλλα π.χ. Να το κανη αυτο που λες σε ενα π.χ. ε36/46 τριαρι η πενταρι π.χ. που εχει Περπατηση και το εχουν δουλεψη Ενταξη ο Ηλιας εχει Τετιο Τεστερ οσα θες αλλα πανω στο αυτοκινητο μου 850 σι ες αιη αν βγαλη την Βλαβη σε κωδικο εξαρτηματος Εγω θα σου δωσο οτι θες ΔΕΝ γινετε ο Ηλιας εχει τελευτεα αγοραση 4 προγραμματα που αναφερονται στο 850CSI και παλι εχουν ασαφηες ο Ηλιας δεν εκατσε να φαη το χρονο σε τεστερ και υπολογιστη : ειδε κατι εβγαλε πορισμα εψαξε εκει και BINGOOOOOO καταλαβες????? Οχρονος του ειναι χρημα αν καθοταν να βγαλη τα 4 προγραμματα που αναφερονται στο 850CSI και να συγκρινη το ενα το αλλο απλα θα'χανε χρονο (αυτα ανηκουν σε ,,,,αλλους) :original:
ελα στοδικο μου αυτ. που δεν περπατησε ΔΕΝ το Γνωριζη Κανενας να (εφαρμοσης) το τεστερ σου και να δουμε τι θα σου βγαλη σου λεω αλλοενα π.χ. 320,, μ3,, 530 και αλλο ενα 850CSI,.
ρε Γιωργο αμα δεν εδειξε στον τεστερ του Ηλια λες να δειξει στον δικο μου???
ενταξει δεν πεταω και στα συννεφα!
:whistle::whistle::whistle:Τελευταια νεα και μην φωναξετε
ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΒΕΝΖΙΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
Χαχαχαχαχ.
Παλι καλα.
Αντε, ευκολο.σου ηρθε.
nikos valvetronic
05-01-13, 00:43
Αμερικάνικο μανιουαλ:
-Το όχημα αυτό καταναλώνει βενζίνη.Παρακαλούμε παρακολουθείτε τον αντίστοιχο
δείκτη.Μόλις πλησιάσει στο "ΑΔΕΙΟ" θα πρέπει να ανεφοδιαστείτε.
..................
...................
..................
-Το όχημα αυτό είναι εφοδιασμένο με αερόσακους ασφαλείας.Παρ'όλη την προστασία
αποφεύγετε να συγκρούεστε με άλλα οχήματα ή αντικείμενα.
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Άντε ρε Διονύση και εμείς περιμένουμε να δούμε τι καινούργιο βγάζουν τα 46άρια!!
βενζινη εχει μεσα?
ναι εχει
ειχε!!!!
:whistle::whistle::whistle:Τελευταια νεα και μην φωναξετε
ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΒΕΝΖΙΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
:hystericalbs1: αντε ρε πατριωτη!!!...παλι καλα που δεν μαζευτηκαμε να σπρωξουμε!!!:th_Laie_67-1: :thumbsup:
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
:mpaks:Βενζινη
χαχαχα τέλος καλό όλα καλά....
βενζινη εχει μεσα?
1ο μου ποστ σε αυτο το θρεντ....
σας παρακαλω πολυ βρειτε μου το θρεντ με την τηλεδιαγνωση.....χααχαχαχαχ
nikos valvetronic
05-01-13, 23:27
Εγώ γύρισα και σου πάτησα θενκς πάντως!! Φτιάξε ένα e-service ρε Σπύρο
ούτε ράμπες ούτε μουντζούρα ούτε τίποτα.Δουλειά γραφείου σε λέω! Θα σε
πέρνει ο πελάτης τηλ. και θα λες ακούμπα το κινητό πάνω στο μοτέρ και
πάτα μίζα :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
:original:νταξει,νταξει ρε παιδια ενα λαθος καναμε
μην βαρατε αλλο...λυπηθειτε με.
δικαιολογημενος ο φιλος, τον πηρε τα μυαλα ο μικρος :original:
super duper
06-01-13, 09:53
τελος καλο ολα καλα
Ελα, μην αγχωνεσαι.....απλα,ευκαιρια για χαβαλε ψαχνουμε!!!thumb
.....:whistle: και εγω εχω μεινει απο βενζινη και μαλιστα στο δρομο την ωρα που οδηγουσα.......θα μπορουσε να συμβει στον καθενα μας.:thumbsup: