Επιστροφή στο Forum : Αγγελίες από το net III
Σελίδες :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
STREETRACING
13-02-13, 07:46
Πολυ καλή τιμη το 135
Παρα πολυ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πολυ καλή τιμη το 135
Παρα πολυ.
Ίσως το καλύτερο ratio τιμής/αμαξιού αυτή τη στιγμή στο car. Είναι σχεδόν ντροπή να βλέπεις κάτι 316 σε ακριβότερη τιμή κ να βλέπεις αυτή την αμαξάρα σε αυτή την τιμή.
Vassilis ///M
13-02-13, 10:02
τι ξερετε γι αυτο??
https://autostavropoulos.car.gr/cars/photos/3190916/
Ποιός ενδιαφέρεται?????
θα το βγαλουμε τροπετο και αυτο?χαχαχα
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3134113/
https://pho2.scar.gr/3134/3134113_1_b.jpg
Αυτό είναι εργαλείο!!!!
Είχα πάει βόλτα με αυτό πριν αρκετά χρόνια...
Τό είχε ένας άνθρωπος που ''κυκλοφορούσε'' νύχτα σε Αργυρούπολη-Ηλιούπολη. thumb
Το έφτιαχνε στον Δεδούση τότε...
Απίστευτο εργαλείο!!!
Vassilis ///M
13-02-13, 13:46
Κάτι δεν μου πολυαρέσει εδώ....:whistle::whistle::whistle:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3344504/
Vassilis ///M
13-02-13, 13:47
Ενώ εδώ μιλάμε για λουκούμι και σε πολύ καλή τιμή...:thumbsup::thumbsup:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3342368/
Βασικά πανάκριβο μου φαίνεται.
Σκάρτα 100.000κμ και 17.500?
Πολλά λεφτά...
dark knight
13-02-13, 13:55
το εβλεπα συχνα στην γειτονια μου.γνωστοι που τον ηξεραν μου ελεγαν οτι ηταν σε καλη κατασταση
steliosm46
13-02-13, 13:56
Είναι γνήσιο Μ3 με σασί απο 318 και μοτέρ απο 322i..Τι δεν καταλαβαίνεις?? :original:
Είναι γνήσιο Μ3 με σασί απο 318 και μοτέρ απο 322i..Τι δεν καταλαβαίνεις?? :original:
και με ορίτζιναλ ζάντα λαικής αγοράς :D
dark knight
13-02-13, 14:01
ακυρη η ζαντα εντελως απο Χ5
Vassilis ///M
13-02-13, 14:02
Βασικά πανάκριβο μου φαίνεται.
Σκάρτα 100.000κμ και 17.500?
Πολλά λεφτά...
1600cc - M-Pack
απο Χ5
:shok::shok::shok::shok::shok::shok:
1600cc - M-Pack
Ναι βρε, το είδα. :original:
Και πάλι, τουλάχιστον προσωπικά μιλώντας, δε μπορώ να δικαιολογήσω τη τιμή του. :original:
Ναι βρε, το είδα. :original:
Και πάλι, τουλάχιστον προσωπικά μιλώντας, δε μπορώ να δικαιολογήσω τη τιμή του. :original:
να είχε και ηλιοροφή. Άσε που ο μαύρος που το άφησε θα του το πήραν για κανα 8ρι - 9ρι.
mitsos_chania
13-02-13, 14:45
ακυρη η ζαντα εντελως απο Χ5
Απο 645 δεν ειναι η ζαντα αυτη ή την μπερδευω?
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ
13-02-13, 14:50
Ποιός ενδιαφέρεται?????
ειναι σε τοπικο μαντρα και ελεγα μηπως ξερει κανειες τπτ
:whistle::whistle::whistle:
dark knight
13-02-13, 14:52
Απο 645 δεν ειναι η ζαντα αυτη ή την μπερδευω?
καλα λες μετα απο 9 ωρες γραφειο ρεταρω
δίνουν 10,200 τα μπαστάρδια και τα τριμπούρδελ@, και μετά κάποιοι θέλουν να μας πείσουν ότι και τα δικά μας τα αστέρια άξίζουν ένα 10άρικο....κάνουν όνειρα...thumb
δίνουν 10,200 τα μπαστάρδια και τα τριμπούρδελ@, και μετά κάποιοι θέλουν να μας πείσουν ότι και τα δικά μας τα αστέρια άξίζουν ένα 10άρικο....κάνουν όνειρα...thumb
Που να πάμε εμείς με τους χουρντάδες ρε Νάσο !:th_Laie_67-1:
Nτενέκια, καραβίδια σου λέω !!:hystericalbs1:
Αφου το λέει ο άνθρωπος : αγωνιστικό euro5 !!!:th_Laie_67-1:
Που να πάμε εμείς με τους χουρντάδες ρε Νάσο !:th_Laie_67-1:
Nτενέκια, καραβίδια σου λέω !!:hystericalbs1:
Αφου το λέει ο άνθρωπος : αγωνιστικό euro5 !!!:th_Laie_67-1:
Βασικά είναι το σπάνιο μοτέρ από 322i που κάνει τη διαφορά!!!:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
dark knight
13-02-13, 15:59
επειδη εχω το ιδιο μοτερ το 322, αν θελετε το ανταλλαζω με μοτερ Μ3 και διαφορα απο μερους σας :hystericalbs1:λογω υπερβολικης σπανιοτητας:hystericalbs1:
επειδη εχω το ιδιο μοτερ το 322, αν θελετε το ανταλλαζω με μοτερ Μ3 και διαφορα απο μερους σας :hystericalbs1:λογω υπερβολικης σπανιοτητας:hystericalbs1:
να κλείσει η αγγελία παρακαλώ...:v:
Πανάκριβο!
316 είναι...
Ίσως το καλύτερο ratio τιμής/αμαξιού αυτή τη στιγμή στο car. Είναι σχεδόν ντροπή να βλέπεις κάτι 316 σε ακριβότερη τιμή κ να βλέπεις αυτή την αμαξάρα σε αυτή την τιμή.
Το καλύτερο 135 δυστυχώς πουλήθηκε!
Με πραγματικά ελάχιστα πραγματικα χλμ κ ένα ολοκαίνουριο εσωτερικο!!!
Aδερφέ επειδή από μετρητό είμαι δύσκολα, δέχεσαι τη διαφορά σε τενεκέδες λάδι ? :hystericalbs1:
dark knight
13-02-13, 20:59
Aδερφέ επειδή από μετρητό είμαι δύσκολα, δέχεσαι τη διαφορά σε τενεκέδες λάδι ? :hystericalbs1:
λαδι εχω μπολικο,αν εχεις τιποτα οπωροκηπευτικα:hystericalbs1:
m_power_lunatic
13-02-13, 21:09
Το προβλημα ειναι Νασο οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΗΜΑ,ολοι ξερουνε ποιο ειναι το καλο Μ3 Ε46-Ε36-Ε30 κτλ-κτλ.
Αν υπηρχε χρημα ξερεις πως θα ειχανε πεσει ολοι πανω στα ''καλα'' αυτοκινητα???
Απο το πρωι θα περιμενανε εξω απο τις εκθεσεις οπως τις παλιες καλες ημερες.Τωρα που δεν υπαρχει μαντηλι να κλαψει ενα μεγαλο μερος του αγοραστικου κοινου κοιτανε-με ολοι τα φθηνα και ας ειναι χαρβαλα.Κανονικα δεν θα επρεπε να κοιτανε καν για ///Μ και αυτο το ποσοστο που ψωνιζει μου κανει εντυπωση....τρελοι θα ειναι γιατι αν ειχανε χρημα θα αγοραζανε κατευθειαν τα καλα αμαξια.
Πρεπει να δεις τί ακουσα εγω με το δικο μου που λογω μοντελου-το περιμενα-αλλα και μηδαμινης φορολογιας και χωρις εισφορα τα τηλεφωνα ητανε αρκετα για την εποχη.Μεγαλη ζητηση αλλα το χερι στην τσεπη κανεις.Ολοι τσαμπα κτλ-κτλ.
Το κατεβασα απο το car.gr λοιπον γιατι καποιος θα ακουγε χοντρο μπινελικι και λεω αστο γιατι εχω τις δουλειες μου και τα χιλια-μυρια να σκεφτω μην συχτιριαζομαι,να γυρναω σπιτι να βλεπω την γυναικουλα μου και το κοριτσακι μας ησυχος χωρις νευρα κτλ.
Σου μιλαει τωρα ανθρωπος με ''αγυριστο κεφαλι'',απιστευτα επιμονος που δεν φανταζεσαι,εχω πουλησει 2 Μ3 ενα 36 και ενα 46 στα ψηλα της αγορας και δεν περνω ευκολα χαμπαρι.
Το Σαββατο με πηρε να ερθει να το δει ενας που παλευουμε να συναντηθουμε εδω και κατι μηνες κυριολεκτικα,μια δεν μπορουσα εγω ελειπα εξωτερικο-μια δεν μπορουσε αυτος ελειπε στο εξωτερικο.Δεν τον πηρα και εγω στα σοβαρα και δεν του τηλεφωνησα,μου φανηκε χασιμο χρονου,σαν πιτσιρικα τον ακουγα,σκεφτομαι θελει να ερθει να το χαζεψει (δεν εχω προβλημα αρκει να μου το πει).Τον βλεπω επιμενει αν και το αμαξι του ειπα οτι δεν το εχω προς πωληση πια,θα δωσω μια ευκαιρια κα θα σας πω τί θα γινει,αυτη την φορα δεν υπαρχει τιμη.
Κανε προταση θα του πω μεταξυ του ποσου που το αγορασα το 2011 και μου στοιχισε μεχρι στιγμης.
Κοιταξτε τις ειδησεις το σου-κου μην δειτε εναν με ξυρισμενο κεφαλι και hoodie εγω θα ειμαι θα με πηγαινουνε ''για εξηγησεις'' στην ασφαλεια μετα απο τσακωμο κατα την διαρκεια αγοραπωλησιας χεχεχε!!!!
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2926621/
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κυκλοφορούσε Κόρινθο-Λουτράκι...τόσο ίδιο να υπάρχει και 2το?
Τούμπανο από εμφάνιση :thumbsup:
Αφού κάθε χρόνο την τελευταία 5ετία λείπουν 65 δις ευρώ, πού να υπάρξει χρήμα ??
Το προβλημα ειναι Νασο οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΗΜΑ,ολοι ξερουνε ποιο ειναι το καλο Μ3 Ε46-Ε36-Ε30 κτλ-κτλ.
Αν υπηρχε χρημα ξερεις πως θα ειχανε πεσει ολοι πανω στα ''καλα'' αυτοκινητα???
Απο το πρωι θα περιμενανε εξω απο τις εκθεσεις οπως τις παλιες καλες ημερες.Τωρα που δεν υπαρχει μαντηλι να κλαψει ενα μεγαλο μερος του αγοραστικου κοινου κοιτανε-με ολοι τα φθηνα και ας ειναι χαρβαλα.Κανονικα δεν θα επρεπε να κοιτανε καν για ///Μ και αυτο το ποσοστο που ψωνιζει μου κανει εντυπωση....τρελοι θα ειναι γιατι αν ειχανε χρημα θα αγοραζανε κατευθειαν τα καλα αμαξια.
Πρεπει να δεις τί ακουσα εγω με το δικο μου που λογω μοντελου-το περιμενα-αλλα και μηδαμινης φορολογιας και χωρις εισφορα τα τηλεφωνα ητανε αρκετα για την εποχη.Μεγαλη ζητηση αλλα το χερι στην τσεπη κανεις.Ολοι τσαμπα κτλ-κτλ.
Το κατεβασα απο το car.gr λοιπον γιατι καποιος θα ακουγε χοντρο μπινελικι και λεω αστο γιατι εχω τις δουλειες μου και τα χιλια-μυρια να σκεφτω μην συχτιριαζομαι,να γυρναω σπιτι να βλεπω την γυναικουλα μου και το κοριτσακι μας ησυχος χωρις νευρα κτλ.
Σου μιλαει τωρα ανθρωπος με ''αγυριστο κεφαλι'',απιστευτα επιμονος που δεν φανταζεσαι,εχω πουλησει 2 Μ3 ενα 36 και ενα 46 στα ψηλα της αγορας και δεν περνω ευκολα χαμπαρι.
Το Σαββατο με πηρε να ερθει να το δει ενας που παλευουμε να συναντηθουμε εδω και κατι μηνες κυριολεκτικα,μια δεν μπορουσα εγω ελειπα εξωτερικο-μια δεν μπορουσε αυτος ελειπε στο εξωτερικο.Δεν τον πηρα και εγω στα σοβαρα και δεν του τηλεφωνησα,μου φανηκε χασιμο χρονου,σαν πιτσιρικα τον ακουγα,σκεφτομαι θελει να ερθει να το χαζεψει (δεν εχω προβλημα αρκει να μου το πει).Τον βλεπω επιμενει αν και το αμαξι του ειπα οτι δεν το εχω προς πωληση πια,θα δωσω μια ευκαιρια κα θα σας πω τί θα γινει,αυτη την φορα δεν υπαρχει τιμη.
Κανε προταση θα του πω μεταξυ του ποσου που το αγορασα το 2011 και μου στοιχισε μεχρι στιγμης.
Κοιταξτε τις ειδησεις το σου-κου μην δειτε εναν με ξυρισμενο κεφαλι και hoodie εγω θα ειμαι θα με πηγαινουνε ''για εξηγησεις'' στην ασφαλεια μετα απο τσακωμο κατα την διαρκεια αγοραπωλησιας χεχεχε!!!!
Γι΄αυτό Γιάννη, επειδή δεν υπάρχουν λεφτά, είναι η λάθος στιγμή να βάλεις προς πώληση ένα καλό αυτοκίνητο, πολύ απλά διότι το παίρνει η μπάλα μαζί με όλη τη σκαρταδούρα και ενσωματώνεται σε μία κατηγορία τιμής που δεν του αρμόζει. Ο μόνος λόγος να πουλήσεις καλό Μ σήμερα είναι να θες άμεσα μετρητά, τίποτε άλλο. Αλλιώς έστω ότι πουλάς Μ3 ε46 ένα 15άρι, πρέπει να συμπληρώσεις με ποσό ισάξιο με χαράτσια 2 ετών τουλάχιστον ώστε να πάρεις κάτι αξιοπρεπές μεσαίας κατηγορίας με λίγα κυβικά.
Κακή εποχή λοιπόν να πουλάς, μακάρι να τα βρεις με τον υποψήφιο αγοραστή και να κλείσεις ένα καλό deal. Οι αποφασισμένοι για ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο όπως το δικό σου δεν πρέπει να ψειρίζουν το χιλιάρικο, εάν το κάνουν αυτό απλά δεν είναι αποφασισμένοι αλλά τροφοδοτούν με όνειρα περί Μ3 τις μύχιες σκέψεις τους...thumb
Α! και ψυχραιμία ε! Εγώ όνταν βρίσκομαι στο αυτοκίνητο και νευριάζω θέλω να βγάλω τον πυροσβεστήρα κάτω από το κάθισμα και να κοπανίσω αυτόν που μου τα προκαλεί....αυθόρμητη αντίδραση...μην το κάνεις...είναι ΟΕΜ, σπάνιο και ακριβό αξεσουάρ....:th_Laie_67-1:thumb
...
Α! και ψυχραιμία ε! Εγώ όνταν βρίσκομαι στο αυτοκίνητο και νευριάζω θέλω να βγάλω τον πυροσβεστήρα κάτω από το κάθισμα και να κοπανίσω αυτόν που μου τα προκαλεί....αυθόρμητη αντίδραση...μην το κάνεις...είναι ΟΕΜ, σπάνιο και ακριβό αξεσουάρ....:th_Laie_67-1:thumb
Νάσο τον ΟΕΜ πυροσβεστήρα ... πίσω στο πορτ-μπαγκαζ !
Έχει καλύτερο ζύγισμα το αυτοκίνητο έτσι ! thumb
Νάσο τον ΟΕΜ πυροσβεστήρα ... πίσω στο πορτ-μπαγκαζ !
Έχει καλύτερο ζύγισμα το αυτοκίνητο έτσι ! thumb
Nope...κάτω από το κάθισμα Βασίλη....εκεί πρέπει να βρίσκεται....να βάλω ΟΕΜ αξεσουάρ σε άλλη θέση από τις οδηγίες της ΒΜW??? θα πέσει φωτιά να με κάψει....έτσι ακριβώς είναι και ο Γιάννης ο lunatic...συνάρρωστος...:th_Laie_67-1:
Eάν εσύ το έχεις στο πορτ μπαγκάζ εφάρμοσε άμεσα τις παρακάτω οδηγίες thumb:original::
https://www.kneb.net/bmw/E46/Fire%20extinguisher%20retrofit.pdf
STREETRACING
13-02-13, 22:47
Εγω τον έχω στο Γραφειο απο το 2010 κ ακόμα δεν τον έχω τοποθετήσει
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2926621/
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κυκλοφορούσε Κόρινθο-Λουτράκι...τόσο ίδιο να υπάρχει και 2το?
Τούμπανο από εμφάνιση :thumbsup:
Επωληθη .. Κόυκλι πάντως ειναι εαν ειναι και οκ ;)
steliosm46
14-02-13, 01:31
Γι΄αυτό Γιάννη, επειδή δεν υπάρχουν λεφτά, είναι η λάθος στιγμή να βάλεις προς πώληση ένα καλό αυτοκίνητο, πολύ απλά διότι το παίρνει η μπάλα μαζί με όλη τη σκαρταδούρα και ενσωματώνεται σε μία κατηγορία τιμής που δεν του αρμόζει. Ο μόνος λόγος να πουλήσεις καλό Μ σήμερα είναι να θες άμεσα μετρητά, τίποτε άλλο. Αλλιώς έστω ότι πουλάς Μ3 ε46 ένα 15άρι, πρέπει να συμπληρώσεις με ποσό ισάξιο με χαράτσια 2 ετών τουλάχιστον ώστε να πάρεις κάτι αξιοπρεπές μεσαίας κατηγορίας με λίγα κυβικά.
Κακή εποχή λοιπόν να πουλάς, μακάρι να τα βρεις με τον υποψήφιο αγοραστή και να κλείσεις ένα καλό deal. Οι αποφασισμένοι για ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο όπως το δικό σου δεν πρέπει να ψειρίζουν το χιλιάρικο, εάν το κάνουν αυτό απλά δεν είναι αποφασισμένοι αλλά τροφοδοτούν με όνειρα περί Μ3 τις μύχιες σκέψεις τους...thumb
:th_Laie_67-1:thumb
Υπαρχουν και αλλοι λογοι να πουλα κανεις καλο αυτοκινητο τετοια εποχη..Μην εισαι τοσο απολυτος..
Οπως για παραδειγμα, η κοροιδια και το ψεμα που βλεπει καθημερινα..Ο παραλογισμος και η ασαφια στο καθε τι..Δεν ειναι μονο οικονομικοι οι λογοι..αλλα και μεσα σε ολα αυτα ειναι και οικονομικοι..δεν ξερω αν με ποιανεις..
Ειναι δηλαδη σαν να σου λενε σε ποιανω μ@λ@κ@..
Επισης δεν ειναι απαραιτητο να αγορασεις κατι ποιο ακριβο ωστε να συπληρωσεις οπως λες και χαρατσια 2 ετων..Υπαρχουν πολλα αξιοπρεπη και μεχρι 10 χιλιαδες πχ..
Ειναι βασικα και πως το βλεπει ο καθενας και τι θελει..
καταλαβαινω ομως το σκεπτικο σου..
με βλέπω για μικρό και το Μ3 για κατάθεση πινακίδων τελικά...
μεταφορά του σαββατιάτικου καφέ πάνω στο εργοστάσιο παρέα με τα παιδιά για τα ξηλώματα, και τον νοέμβρη με έναν πέτσο να δωράκι στον κρητικό...
χαχαχαχαχα...
m_power_lunatic
14-02-13, 06:58
Παντως η αγορα ειναι ''οτι να ναι''.
Μετατροπες να πουλιουνται πιο ακριβα απο γνησια.
Κατι S3 1.8T να πουλιουνται πιο ακριβα απο Μ3 Ε46 ''σου λεει την πιασαμε την καλη,δεν θα βαλουμε φραγκο και θα τσιμπησουμε αστερι πανω στην αναγκη και τον πανικο του αλλου''.
Οπως λεει και ο Στελιος δεν πουλανε ολοι για αναγκη μετρητου,καποιοι δεν θελουνε την κοροιδια-παρα πολλοι-και καποιοι θελουνε να παρουνε κατι αλλο ακομα και ακριβοτερο.
Ακομα και το ενδιαφερον για πολυ παλια αυτοκινητα (ακομα και το δικο μου με εξεπληξε,που οπως και να το κανουμε ειναι παλιο πολυ) ειναι παραλογο.Κυνηγανε ολοι πανω απο 10-15 χρονια αυτοκινητα.
Ελλαδα......μια χωρα μπουρδελο........
Μηπως ο ηλιος ειναι κοκκινος απο πανω μας και δεν τον βλεπουμε??????:thumbsdown:
Θωμα η ιδεα σου ειναι πολυ καλη νομιζω,θα το καταευχαριστηθεις παρα πολυ.....απο ολες τις αποψεις.
Υπαρχουν και αλλοι λογοι να πουλα κανεις καλο αυτοκινητο τετοια εποχη..Μην εισαι τοσο απολυτος..
Οπως για παραδειγμα, η κοροιδια και το ψεμα που βλεπει καθημερινα..Ο παραλογισμος και η ασαφια στο καθε τι..Δεν ειναι μονο οικονομικοι οι λογοι..αλλα και μεσα σε ολα αυτα ειναι και οικονομικοι..δεν ξερω αν με ποιανεις..
Ειναι δηλαδη σαν να σου λενε σε ποιανω μ@λ@κ@.
Να πω κάτι κι εγω?
Δε μπορώ ρε σεις να δεχθώ το παραπάνω, συγγνώμη.
Δε μπορώ να δεχθώ ότι κάποιος δέχεται να σκοτώσει στη κυριολεξία ένα ιστορικό, ένα μελλοντικά συλλεκτικό, ένα υπέροχο και ίσως ένα απο τα καλύτερα Μ των τελευταίων ετών για ένα πείσμα προς το κράτος.
Νομίζω περισσότερο σοφό θα ήταν ένα αυτοκρατορικό "f*ck off εγω δε το σκοτώνω για χάρη σας" και να το έχετε κλειδωμένο στο γκαράζ όσο χρειαστεί εφόσον δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα.
Sent from a mobile device
Να πω κάτι κι εγω?
Δε μπορώ να δεχθώ ότι κάποιος δέχεται να σκοτώσει στη κυριολεξία ένα ιστορικό, ένα μελλοντικά συλλεκτικό, ένα υπέροχο και ίσως ένα απο τα καλύτερα Μ των τελευταίων ετών για ένα πείσμα προς το κράτος.
Νομίζω περισσότερο σοφό θα ήταν ένα αυτοκρατορικό "f*ck off εγω δε το σκοτώνω για χάρη σας" και να το έχετε κλειδωμένο στο γκαράζ όσο χρειαστεί εφόσον δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα.
και να το κάνουμε τι στο γκαράζ μας;;;;
Να ήταν κάποια ferrari, lambo Κλπ να το καταλάβω... Όμορφο αυτοκίνητο η Μ3, αλλά .... τέσπα.
Μάλιστα αν ήταν κάποιο από τα παραπάνω, δε θα με χαλούσε καν αν χρειαζόταν να πληρώσω χαράτσια, βενζίνες, τέλη κλπ , έστω και για μία βόλτα το μήνα.
Η Μ3 σήμερα ειδικά είναι είναι ένα τίμιο αυτοκίνητο, άριστο, γρήγορο κλπ, αλλά όχι τόσο ειδικό/special (για εμένα), για να το έχω στο γκαράζ απλά να το χαζεύω ή για να πληρώνω ότι θα πλήρωνα για κάτι πιο ειδικό....
Αυτο ευκολα το λεμε οσοι ειμαστε εξω απο τον χορο:original:
Καποιος που οδηγει Μ3 για χρονια και ισως καθημερινα, πως το αποφασιζει αυτο??
Είναι τόσο στρεβλή η πραγματικότητα, που δεν έχει απαραίτητα λογική η όποια κίνηση.
Υπάρχουν όμως και αρκετοί, που λένε αϊ σιχτίρ και το δίνουν να μην το βλέπουν.
Τα παραδείγματα πολλά.
Απο την παρέα μου και μόνο, δύο 911 έφυγαν σε τιμές - demi κρίσης- στη γερμανία και αντικαταστάθηκαν με Α3 στην μία περίπτωση και άκουσον-άκουσον, 316F στην άλλη.
Οι απαντήσεις στο "γιατί" και στις δύο περιπτώσεις, ήταν όχι ρε συ, δεν τους τα δίνω τα χαράτσια που να χτυπάνε τον κώλο τους κάτω.
Υπάρχει ακόμα ο παρορμητισμός του Ελληνα.
Να χάσω 10.000 τώρα επιτόπου, απο το να μου τα φας σε δύο χρόνια εσύ με χαράτσι, τέλη και τεκμήριο.
Συγνώμη Σταμάτη , αλλά οι δύο αυτές περιπτώσεις που λες είναι σίγουρο ότι το έκαναν για τα χαράτσια ή ότι δεν μπορούν να δικαιολογήσουν το τεκμήριο λόγω του ότι δηλωνουν ότι έχουν ευχαρίστηση; Λέω εγώ τώρα.....
Αν δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, δεν μπορώ να δεχτώ ότι μετά από 911 συμβιβάζεσαι με Α3 και 316......
Συγνώμη Σταμάτη , αλλά οι δύο αυτές περιπτώσεις που λες είναι σίγουρο ότι το έκαναν για τα χαράτσια ή ότι δεν μπορούν να δικαιολογήσουν το τεκμήριο λόγω του ότι δηλωνουν ότι έχουν ευχαρίστηση; Λέω εγώ τώρα.....
Αν δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, δεν μπορώ να δεχτώ ότι μετά από 911 συμβιβάζεσαι με Α3 και 316......
To ίδιο χαράτσι, τα ίδια τέλη και τεκμήρια έχει η 911 του 2006 με το Μ3 του 2005/2006. Λιγότερα έχει η ferrari 360 γιατί είναι του 2001.....
Αισθάνεσαι κάπως κοροϊδία... ότι είναι.
Άντε και δικαιολογείς το τεκμήριο, που πραγματικά δεν είναι μεγάλο ιδιαίτερα, αν έχεις 911 (σωστό σκεπτικό ότι για να έχεις 911 του 2005 , ε δε μπορεί να μη βγάζεις ούτε 20.000 ευρώ...). Αλλά πρέπει επειδή το δικαιολογείς, να πληρώσεις κερατιάτικα ;
Το πήρες, έκανες την καύλα σου, σήμερα τα βάζεις κάτω... και ανάλογα με τη διάθεση πράττεις.
Προσωπικά με χαλάει η όλη φάση.
Ναί, απόλυτα σίγουρος.
Κουβέντα να γίνεται, αλλά πρόκειται για δυό αδέρφια, που έκαναν πραγματικά το κέφι τους, χρησιμοποιώντας κάθε μέρα τα αυτοκίνητά "ΤΟΥΣ".
Και βάζω του τους έτσι, γιατί υπάρχουν και τις συζύγους αντίστοιχα κάποια πιό πρακτικά και χρηστικά "τέρατα", τα οποία παρέμειναν στα χέρια τους.
Το να πληρώνεις 1.300 σήμα και 3.000 ευρώ χαράτσι παρέα με 3.000 ασφάλεια δηλαδή 7.300 το χρόνο -κοροϊδίστικα- λεφτά, για μερικούς είναι μεγάλος παράγοντας για να σπρώξουν το αμάξι τους, ειδικά όταν στην οικόγένεια υπάρχει πχ και ένα Range του 2009 που πληρώνει άλλα τόσα γ@μησιάτικα ή ένα GLK με άλλα τόσα στο κεφάλι.
Δεν τίθεται θέμα τεκμηρίων κτλ, ναυτιλιακή εταιρεία έχουν οι άνθρωποι, νοικοκύρηδες είναι, αλλά έχουν και έναν πατέρα που τους θυμίζει πως για να πάρουν αυτοί πόρσε, εκείνος έκανε το σταυρό του 3 φορές πριν περάσει το κεηπ χορν με έναν σκυλοπνίχτη.
Μιλάμε για οικογένεια που πλήρωσε ΦΜΑΠ 32.000 ευρώ. (τα ξέρω καλά γιατί εγώ εκανα τις πράξεις)
Και τα πόρσε ήταν το πρώτο βήμα.
Αυτές οι οικογένειες, που έχουν διεθνή δραστηριότητα, σύντομα θα αλλάξουν και την έδρα τους και το σπίτι τους και θα μείνουμε εμείς να κοιτάμε τα Μ3 στις μάντες στα 2.000 ευρώ και να λέμε οτι είναι πολύ προσεγμένα, αλλά προτιμάμε να φάμε για ένα χρόνο παρά να τα δώσουμε σε φόρους.
Το stop loss, είναι πρακτική της αγοράς και όσοι είναι στην πιάτσα, το έχουν μάθει καλά τα τελευταία χρόνια.
Αυτό που έχω μάθει πλέον κάνοντας "παρτίδες" με τους πλούσιους, είναι πως υπολογίζουν πολύ διαφορετικά τα πράγματα απο εμάς τους "οχι τόσο πλούσιους".
Όσο για το αν "συμβιβάζεσαι".... ο τρόπος που το γράφεις φαντάζει πως από σαλόνια θα πας στα αλώνια... ;
Προσωπικά έχω αλλάξει πολλά αυτοκίνητα, δε θεώρησα ποτέ "συμβιβασμό", "υποβιβασμό" , όταν οδήγησα ή μετακινήθηκα από κάτι που δεν ήταν στο γκαράζ των ονείρων μου. Καθένα έχει τη χάρη του και τη στιγμή του ανάλογα με τη διάθεση, τις συνθήκες κλπ
m_power_lunatic
14-02-13, 10:31
Ναί, απόλυτα σίγουρος.
Κουβέντα να γίνεται, αλλά πρόκειται για δυό αδέρφια, που έκαναν πραγματικά το κέφι τους, χρησιμοποιώντας κάθε μέρα τα αυτοκίνητά "ΤΟΥΣ".
Και βάζω του τους έτσι, γιατί υπάρχουν και τις συζύγους αντίστοιχα κάποια πιό πρακτικά και χρηστικά "τέρατα", τα οποία παρέμειναν στα χέρια τους.
Το να πληρώνεις 1.300 σήμα και 3.000 ευρώ χαράτσι παρέα με 3.000 ασφάλεια δηλαδή 7.300 το χρόνο -κοροϊδίστικα- λεφτά, για μερικούς είναι μεγάλος παράγοντας για να σπρώξουν το αμάξι τους, ειδικά όταν στην οικόγένεια υπάρχει πχ και ένα Range του 2009 που πληρώνει άλλα τόσα γ@μησιάτικα ή ένα GLK με άλλα τόσα στο κεφάλι.
Δεν τίθεται θέμα τεκμηρίων κτλ, ναυτιλιακή εταιρεία έχουν οι άνθρωποι, νοικοκύρηδες είναι, αλλά έχουν και έναν πατέρα που τους θυμίζει πως για να πάρουν αυτοί πόρσε, εκείνος έκανε το σταυρό του 3 φορές πριν περάσει το κεηπ χορν με έναν σκυλοπνίχτη.
Μιλάμε για οικογένεια που πλήρωσε ΦΜΑΠ 32.000 ευρώ. (τα ξέρω καλά γιατί εγώ εκανα τις πράξεις)
Και τα πόρσε ήταν το πρώτο βήμα.
Αυτές οι οικογένειες, που έχουν διεθνή δραστηριότητα, σύντομα θα αλλάξουν και την έδρα τους και το σπίτι τους και θα μείνουμε εμείς να κοιτάμε τα Μ3 στις μάντες στα 2.000 ευρώ και να λέμε οτι είναι πολύ προσεγμένα, αλλά προτιμάμε να φάμε για ένα χρόνο παρά να τα δώσουμε σε φόρους.
Το stop loss, είναι πρακτική της αγοράς και όσοι είναι στην πιάτσα, το έχουν μάθει καλά τα τελευταία χρόνια.
Αυτό που έχω μάθει πλέον κάνοντας "παρτίδες" με τους πλούσιους, είναι πως υπολογίζουν πολύ διαφορετικά τα πράγματα απο εμάς τους "οχι τόσο πλούσιους".
Να το πω κα εγω αλλιως,οι πλουσιοι ειναι πλουσιοι γιατι εχουνε μαθει να μαζευουνε και να μην σκορπανε απο εδω και απο εκει και να περιοριζουνε την χασουρα οταν την βλεπουνε να ερχεται ή να φευγουνε νωρις που λεμε.
Εχω πουλησει αμαξι που δεν το εχω χορτασει για να περιορισω την χασουρα μου γιατι ειδα να ερχεται ο γκρεμος.Πονεσε αλλα μακροχρονια δεν το μετανιωσα.(παρολαυτα δεν εχω πλουτισει χεχεχε!!!)
Οπως και μια καλη ιδεα ειναι να πουλησει καποιος το αμαξι του τωρα ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ για ενα διαστημα και να εκμεταλλευθει την διαρκη πτωση τιμων και θα μπορεσει να ξαναπαρει με τα ιδια χρηματα παλι κατι αξιολογο και ποιο συγχρονο.
Σε αυτο που ειπε ο Βαγγελης πιο πανω,εγω ευχαριστιεμαι και τα Μ3 μου και τα RALLYE μου το καθενα για τους δικους του λογους.Το χαμογελο παντα στα χειλη!!
Μόνο και μόνο αυτό δείχνει οικογένεια με σοβαρό background.
Αρα μου προκαλέι ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση το γεγονός ότι με τέτοιο background πήραν 316 από 911.... ειδικά όταν από πίσω υπάρχουν βαρβάτες εταιρείες με διεθνή δραστηριότητα όπως λες, που μπορούν να τα γράψουν εκεί και χίλια δυό άλλα παραθυράκια που δεν έχουμε εμείς οι "κοινοί θνητοί".
Αβυσσος η ψυχή....
Εστω ότι έχω ένα Μ3 (που τέτοια τύχη ...), το οποίο απέκτησα τις καλές εποχές (04 - 08). Το πλήρωσα 50 φεύγα χιλιάρικα και είναι συντηρημένο πένα. Εχει 120Κ χλμ και από συντήρηση δεν χρειάζεται φράγκο.
η θεωρία του stop loss λέει πως πρέπει να το διώξω γιά κάτι οικονομικότερο, σε πάγια έξοδα κυρίως. Δηλαδή να θεωρήσω πως η αξία του είναι 9 - 10.000 και να δω τι παίρνω με τα λεφτά αυτά. Οτι και να βρω θα είναι κουβάς μπροστά στο Μ3, άρα με την κίνηση αυτή κατεβάζω την ψυχολογία μου πολύ χαμηλά.
στο δικό μου μυαλό κάνω την εξής ανάλυση. Τι με χαλάει περισσότερο, να πετάξω στα σκουπίδια τα λεφτά που έχω πληρώσει για αυτό το αμάξι (50βάλε χιλιάρικα), ή να συνεχίσω την φοροδοτική αιμοδοσία γιά παρτη του (3 το χρόνο) ? Αν μπορώ να συνεχίσω να πληρώνω τα παγιά του, έστω στερούμενος άλλα πράγματα που γουστάρω, το κρατάω. Γιατί θεωρώ πως στη ζωή μου αξίζω ένα καλό αυτοκίνητο.
διαφωνώ με το σκότωμα (εκτός κι αν τίθεται θέμα επιβίωσης), διαφωνώ και με την κατάθεση πινακίδων (εκτός ξανά κι αν τίθεται θέμα επιβίωσης). Το stop loss είναι μιά σωστή εμπορική τακτική, αλλά εδώ μιλάμε γιά έναν ιδιώτη και το αυτοκίνητό του ...
Όσο για το αν "συμβιβάζεσαι".... ο τρόπος που το γράφεις φαντάζει πως από σαλόνια θα πας στα αλώνια... ;
Προσωπικά έχω αλλάξει πολλά αυτοκίνητα, δε θεώρησα ποτέ "συμβιβασμό", "υποβιβασμό" , όταν οδήγησα ή μετακινήθηκα από κάτι που δεν ήταν στο γκαράζ των ονείρων μου. Καθένα έχει τη χάρη του και τη στιγμή του ανάλογα με τη διάθεση, τις συνθήκες κλπ
Δεν θα υποστηρίξω τίποτα διαφορετικό, έτσι και αλλιώς για άλλους μιλάμε, αλλά στην προκειμένη περίπτωση αναφέρομαι σε ανθρώπους που "μετράνε το τάληρο", παρόλο που δεν το έχουν ανάγκη.
Ειναι στο πως το βλέπει ο καθένας.
Μερικοί στο μυαλό τους, με αυτόν τον τρόπο αντιδρούν στον παραλογισμό.
Δεν το αναλύω παραπέρα, απλά έβαλα στο τραπέζι και άλλη μια παράμετρο.
m_power_lunatic
14-02-13, 10:38
Εστω ότι έχω ένα Μ3 (που τέτοια τύχη ...), το οποίο απέκτησα τις καλές εποχές (04 - 08). Το πλήρωσα 50 φεύγα χιλιάρικα και είναι συντηρημένο πένα. Εχει 120Κ χλμ και από συντήρηση δεν χρειάζεται φράγκο.
η θεωρία του stop loss λέει πως πρέπει να το διώξω γιά κάτι οικονομικότερο, σε πάγια έξοδα κυρίως. Δηλαδή να θεωρήσω πως η αξία του είναι 9 - 10.000 και να δω τι παίρνω με τα λεφτά αυτά. Οτι και να βρω θα είναι κουβάς μπροστά στο Μ3, άρα με την κίνηση αυτή κατεβάζω την ψυχολογία μου πολύ χαμηλά.
στο δικό μου μυαλό κάνω την εξής ανάλυση. Τι με χαλάει περισσότερο, να πετάξω στα σκουπίδια τα λεφτά που έχω πληρώσει για αυτό το αμάξι (50βάλε χιλιάρικα), ή να συνεχίσω την φοροδοτική αιμοδοσία γιά παρτη του (3 το χρόνο) ? Αν μπορώ να συνεχίσω να πληρώνω τα παγιά του, έστω στερούμενος άλλα πράγματα που γουστάρω, το κρατάω. Γιατί θεωρώ πως στη ζωή μου αξίζω ένα καλό αυτοκίνητο.
διαφωνώ με το σκότωμα (εκτός κι αν τίθεται θέμα επιβίωσης), διαφωνώ και με την κατάθεση πινακίδων (εκτός ξανά κι αν τίθεται θέμα επιβίωσης). Το stop loss είναι μιά σωστή εμπορική τακτική, αλλά εδώ μιλάμε γιά έναν ιδιώτη και το αυτοκίνητό του ...
Αν θες να αλλαζεις τα αυτοκινητα με minimum οικονομικη συμμετοχη καθε φορα το πιο σωστο εινα να πουλας και να περιμενεις ενα διαστημα και να εκμεταλλευεσαι την πτωση τιμων.
Η αντιδραση και το γαμωτο μην το υποτιμαμε,ειναι παρορμητισμος ειναι οτι θες αλλα υπαρχει.
Ενας γνωστος πριν λιγο καιρο το εγραψα και εδω νομιζω οταν ακουσε τα χαρατσια οταν μπηκε στο γραφειο μου και τον ρωτησα μου λεει ''θα τους κλεψω λιγο παραπανω και ειμαστε ενταξει''.........αλλος αυτος!!!!
ωραια φτασαμε στο σημειο να θεωρουμε οτι το να μην μπορεις να εχεις πια ενα καλο αυτοκινητο και κατ επεκταση καλο σπιτι σε καλο προαστειο επικερδες επαγγελμα κτλ ειναι υποβιβασμος εαν καποιος το βιωνει ετσι στο μυαλο του μαλλον το αμαξι και τα υπολοιπα που συμπληροναν το τραπουλενιο καστρο της ζωης του ηταν ο επιμικιντης του πουλιου του, το υποκαταστατο της ανυπαρκτης του προσωπικοτητας ,το διεξοδο στην τιποτενια του ζωη.το οτι προσαρμοζεσαι σε μια καινουργια πραγματικοτητα σημαινει οτι υποβιβαζεσαι ?εκτος να ζουμε στην ινδια σε καστες και δεν τον γνωριζα .ενας ειναι ο υποβιβασμος στην ζωη ενος αντρα τουλαχιστον οταν στα γεραματα λογω ματαιοδοξιας κοκορευεσαι στον κολλητο του "ξερεις μαγκα εχθες πηδηξα ενα πιπινακι αλλο πραγμα φρεσκοτατο νεουδι και ξερεις φιλε δεν ηταν απο αυτες τις χαζουλες ηταν αρκουντος επικοινωνιακη καθησαμε και τα λεγαμε πολυ ωρα " ναι τυπε μου αυτος ειναι ο πραγματικος υποβιβασμος ο μονος και αλληθινος οταν το ξεμωραμενο σου μυαλο δεν καταλαβαινει οτι σου πηρε 200 ευρω για μια ωρα η γερικη σου ποια ψωλη δεν ειναι τοσο τρομακτικη θυμιζει περισσοτερο ζελεδακι με γευση κοκα κολα.τεσπα βαριεμαι βρεχει
dark knight
14-02-13, 10:52
ειναι απλα θεμα προτεριοτητων και ψυχολογιας.οταν μιλαμε για ανθρωπους που ανα πασα στιγμη μπορουν να εχουν το 99% των ελιτ αυτοκινητων που κυκλοφορουν ειτε καινουργια ειτε μτχ το απομυθοποιουν σε μεγαλο βαθμο,οποτε αποφασεις σαν αυτη που αναφερθηκε ειναι ευκολες.δεν το αντιμετωπιζουν οπως οι περισσοτεροι εδω που κοβουν απο εδω κοβουνκαι απο εκει ,γυαλιζουν,ξοδευουν ωρες σε φορουμ,συνεργεια και αποκτουν με κοπο και συντηρουν το αυτοκινητο που παντα επιθυμουσαν ειτε αυτο ειναι 316 ειτε Μ3.δεν το λεω με εμπαθεια ειναι ενας τροπος σκεψης.προσωπικα δεν σκεφτομαι με την ψυχρη λογικη αλλα περισσοτερο με το συναισθημα,αν σκεφτομουν ετσι θα επρεπε να το ειχα ξεφορτωθει το καμπριο εδω και καιρο αλλα δεν θα το κανω μεχρι το σημειο που θα αντεχω να το συντηρω
.... Αν μπορώ να συνεχίσω να πληρώνω τα παγιά του, έστω στερούμενος άλλα πράγματα που γουστάρω, το κρατάω. Γιατί θεωρώ πως στη ζωή μου αξίζω ένα καλό αυτοκίνητο....
.... εδώ μιλάμε γιά έναν ιδιώτη και το αυτοκίνητό του ...
:notworthy:
αυτα διαβαζει ο Πατρινος και ειναι ετοιμος να "αρπαξει" τις πινακιδες απο τα χερια, της γνωστης πλεον, υπαλληλου της ΔΟΥ Πατρων!!!:thumbsup:
STREETRACING
14-02-13, 11:02
Παίζουν παρα πολλα ρόλο.
Καταρχάς πόσο σου κόστισε, το τι συντήρηση έχεις κανείς μέχρι τώρα,
Το Ποσό κολλημενος είσαι με το συγκεκριμένο αμάξι, το πόσο εύκολα το καλυπτες μέχρι τώρα φορολογικά, το Ποσό σε επηρεάζει οικονομικά τώρα πια, το πόσο πιάνει αν το δώσεις τώρα,κλπ κλπ κλπ
Πολλοί είναι οι παράγοντες σκέψης, ανάγκης, επιθυμίας.
dark knight
14-02-13, 12:11
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3291852/
steliosm46
14-02-13, 12:25
Να πω κάτι κι εγω?
Δεν μίλησε κανείς για σκότωμα..Υπάρχει και η πώληση σε λογική τιμή..
Αλλα επειδή είπες σκότωμα οκ..Σκότωμα είναι για αυτούς που πήραν Μ3 το 2006-2007 κλπ και το πλήρωσαν καμια 50-60 χιλιάδες και τώρα είναι σε αυτές τις τιμές που είναι..
Και εγώ της λογικής " Κράτα το" είμαι απλά κάνεις και κάποιες κινήσεις για να δεις τι γίνεται..
Αλλά πιστεύω οτι πρέπει να υπάρχει και μια αντίδραση, δεν πρέπει να λέμε εντάξει και οτι παράλογο βάζουν να το πληρώνουμε..Ο καθένας με τον τρόπο του..
Μπορεί μετά απο κανα χρόνο πάλι να πάρουν αυτά τα μέτρα διότι απλά δεν θα φέρουν κανένα έσοδο αλλα αντίθετα το ταμείον θα είναι μείον..thumb
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2657247/
To CL είναι για βαθείς γνώστες.
Αμάξι που - αν θυμάμαι καλά - ξεκινούσε από 120Κ.
Μέχρι κ ντύσιμο από την designo έχει! Τώρα το πρόσεξα.
μου τρέχουνε τα σάλια...η απόλυτη πολυτέλεια και ποιότητα στο απόλυτο μεγάλο κουπέ....
Φάουλ το ότι ενώ είναι 500άρι έχει βάλει παντού σηματάκια v12.:thumbsdown:
σε ολες αυτες τις συζητησεις παντα παιρνουμε ως σημειο αναφορας τον εαυτο μας, τι ειναι αυτο που μπορουμε και τι ειναι αυτο που θελουμε.
θα πρεπει ομως να καταλαβουμε οτι δεν ζουμε μονοι μας, κινουμαστε μεσα σε εναν κοινωνικο ιστο, οικογενεια, φιλους, γνωστους, αγνωστους.
αρα σε πολλα πραγματα σωστο ειναι να λαμβανουμε υπ οψιν και τον κοσμο γυρω μας και οχι μονο τον εαυτο μας.
σε αυτο το πλαισιο προσωπικα δεν αισθανομαι ωραια να εχω Χ προσωπικα αυτοκινητα, τη στιγμη που αρκετος κοσμος, ο περισσοτερος ισως, παλευει να επιβιωσει.
το θεωρω προκληση για τον εαυτο μου κυριως, δεν νοιωθω ομορφα να ξοδευω για τελη και ασφαλεια σε ενα οχημα οσα προσπαθει μια ολοκληρη οικογενεια να κρατηθει στη ζωη για ενα χρονο.
ειναι αμαρτια, οπως μας μαθανε και αλλα πραγματα η πατεραδες μας, οπως το να πετας ψωμι, φαγητο κλπ.
δεν ειναι τα 50 λεπτα που κανει μιση φρατζολα που δεν εφαγες, ειναι η κινηση και ο συμβολισμος της.
στη σημερινη πραγματικοτητα θεωρω οτι θα πρεπει να προσαρμοστουμε ολοι ανεξαρτητως αν μπορουμε αυτη τη στιγμη να δικαιολογησουμε πολυτελη διαβιωση, ή αν θα μπορουμε και αυριο πραγμα που για κανεναν δεν ειναι βεβαιο.
συμφωνω με αυτον που ειπε οτι δεν σε κανει καλυτερο ανθρωπο ενα καλο αυτοκινητο, ουτε σε υποβιβαζει ενα πιο φθηνο.
πολλοι απο εμας προσαρμοστηκαμε προς τα πανω την προηγουμενη 10ετια διοτι αυτο ηταν τοτε το στυλ της εποχης.
σημερα οι αναγκες και οι δυνατοτητες ειναι διαφορετικες.
ζουμε μια περιοδο εμπολεμης καταστασης και κατοχης σε μοντερνα εκδοχη. δεν ειναι δυνατον να μιλαμε για σπορ αυτοκινητα τη στιγμη που η ανεργια των νεων ειναι πανω απο 50%, ολοκληρες οικογενειες ξεκληριζονται, οποιος χανει τη δουλεια του καταληγει στα αζητητα της αγορας, οι επιχειρησεις κινδυνευουν ακομα και οι πιο υγιεις και γενικα ζουμε στιγμες που μπορουν να συγκριθουν μονο με αντιστοιχες μεγαλων παγκοσμιων καταστροφων.
πραγματικα μεσα σε ολα αυτα που ζουμε και που θα ζησουμε ελπιζω οτι για πολυ ακομα, το να χασει καποιος χρηματα απο μια αγορα του παρελθοντος, ή να προσαρμοστει σε ενα οικονομικοτερο οχημα, το θεωρω πραγματικα αναξιο λογου, ειναι το λιγοτερο, το ελαχιστοτατο μπροστα σε οσα εχουν οσα εχουν συμβει γυρω μας.
STREETRACING
14-02-13, 13:08
Αρχές 12 κυτταγα ζεστά ένα μπλε cl 55 AMG που πουλιοταν πολυ φτηνα.
Αμαξαρα.
Μπορεί μετά απο κανα χρόνο πάλι να πάρουν αυτά τα μέτρα διότι απλά δεν θα φέρουν κανένα έσοδο αλλα αντίθετα το ταμείον θα είναι μείον..thumb
Μακάρι αλλά μόνο σαν ανέκδοτο μπορώ να το εκλάβω εγώ.
Μην πάτε μακριά:
το πετρέλαιο. Βασικό είδος ανάγκης για να ζεστάνει το κοκαλάκι του ο κοσμος.
Δεν μιλάμε ούτε για bmw, ούτε για porsche ούτε για τρεις, τέσσερις, πέντε χιλιάδες κυβικά χλιδής.
Μιλάμε για το ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ.
Με 80% πτώση στην κατανάλωση είδατε να συγκινήθηκε κανένας; Εστω να πουν κάτι. ξέρετε τι θα πει 80% μείωση πωλήσεων; Αν είχαμε μαγαζί και είχαμε 80% πτώση θα κάναμε τα αδύνατα δυνατά να δούμε τι φταίει και να το βελτιώσουμε.
Αντιθέτως δεν τους καίγεται καρφί. Ναι ή όχι;
Και θα πάρουν πίσω τα μέτρα για τ' αμάξια;;;;;
Γελώ.
Δυστυχώς. Οσο πιό πολλά τους λείπουν από τα ταμεία τόσο πιό πολλοί φόροι θα μπαίνουν.
STREETRACING
14-02-13, 14:49
εδω εχουμε χιλιαδες αυτοχειρες κ τα ΜΜΕ μηδεν αναφορα
Οσο πιό πολλά τους λείπουν από τα ταμεία τόσο πιό πολλοί φόροι θα μπαίνουν.
εδω εχουμε χιλιαδες αυτοχειρες κ τα ΜΜΕ μηδεν αναφορα
+100000000000000000000000000000000 thumb
m_power_lunatic
14-02-13, 21:31
Η χωρα αυτη χειραγωγειται απο οχι παραπανω απο 5-10 π@υστρο-οικογενειες.
Τα ονοματα ειναι γνωστα,ξεφτυλισμενοι ητανε και θα μεινουνε,σκατανθρωποι οι πατεραδες τους ητανε ετσι και οι γιοι τους και οι κορες τους.
Πολυ απλα δεν θα γινει τιποτε εις βαρος αυτων γιατι ειναι οι ιδιοι που τα χωνουνε στα κομματα σαν χρηματοδοτες.Οποιος διαβαζει εφημεριδες,φορουμ κτλ καταλαβαινει.Κοιταξτε στις αποκρατικοποιησεις τί γινεται...ποια ονοματα μεινανε απεξω και ποιοι ειναι ακομα μεσα.
Το χερι που σε ταιζει δεν το δαγκωνεις.
Μουνοπ@ν@ της λασπης οταν υπηρχε η 17Ν δεν ξερατε αν θα γυρισετε πισω στην Εκαλη το βραδυ.
Εννοειτε οτι η περιοχη δεν αμαυρωνει ολους αλλα αυτους που πρεπει.
Μουνοπ@ν@ της λασπης οταν υπηρχε η 17Ν δεν ξερατε αν θα γυρισετε πισω στην Εκαλη το βραδυ.
Και όταν υπήρχε τι έκανε βρε Γιάννη; Κατευθυνόμενη δεν ήταν;
Έφαγε ποτέ κανέναν Πρετεντέρη, Τσοχατζόπουλο ή κανένα μεγάλο λαμόγιο να της πούμε και μπράβο;
Παιδες, θρεντ αγγελιων ειναιthumbthumb
Αυτό (https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3352714/) το έχει φέρει από εξωτερικό και το πουλάει εδώ?
Τον έμπορο τον ξέρουμε, είναι οκ?
Κουτουρου φωτογραφία, βάλε ένα που του μοιάζει και είμαστε οκ.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3156810/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3337410/
ΜπούΛι θα σε μαλώσω...
ΜπούΛι θα σε μαλώσω...
Έχω ζοριστεί Γιώργη.
Αυτο πριν λιγες μερες δεν το εδινε 19τοσο, και οτι η αγγελια ισχυει για 7 ημερες, μετα το αυτοκινητο παει εξωτερικο ???
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3302335/
τι λετε??
ειχε καποιος εδω κανα τσεροκι?
τι λετε??
Ειχα εγω ενα και ...ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ .... μου το εκλεψαν πριν απο 3 χρόνια σχεδον.....
Αν εχεις την κορη του βενζινα σου γκομενα παρτο ...
Ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ , αν οχι το καλύτερο , για off road καταστασεις ΑΛΛΑ οτι χειροτερο οταν βρεχει σε δρόμο . Εχω ζησει απιστευτες καταστασεις και τρομαρες σε βρεγμενους δρόμους που ενω νομιζεις πως εχεις Jeep εισαι αρχοντας , δεν καταλαβαινεις απο που εφυγες και απο που ηρθες ..... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συμπεριφορα στο βρεγμενο .... Σαν το χειροτερο μπροστοκινητο και βαλε ....
Τωρα μεσα ....ενα κλασικο ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΑμερικΛανικο αυτοκινητο που φοβασαι να τραβηξεις την πόρτα δυνατα μηπως και σπασει το χερούλι ..... Σαν μοτερ σκυλια αλλα απο καταναλωση σου λεω ...ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ .... Ουτε με το γκαζι το σώζει το θεμα ...Και νερο να εκαιγε παλι πολλα θα πληρωνες στην ΕΥΔΑΠ....
Σε γενικες γραμμες παντως ξαναλεω , σαν μοτερ ΠΟΛΥ ΣΚΥΛΙ , απιστευτη ροπη για αυτα που προσφερει ,σερνεις ανετα καραβι απο την μια μερια του Ισθμου στην αλλη αν εχει δρόμο . Σε γενικες γραμμες δεν βγαζει ζημιες ΑΛΛΑ ....μια να σου βγαλει θα την πληρωσεις χρυση καθως δεν τα μαρκαλευουνε πολλα μαστορια γιατι ειναι ψιλοζορικα και αναγκαστικα αυτοι που τα μαρκαλευουνε ....χρυσοπληρωνονται .... Γνωμη μου .... ΜΑΚΡΥΑ και αγαπημενοι.
Μου το εκλεψαν , να'ναι ΠΑΝΤΑ καλα τα παιδια που το εκαναν , πηρα το Χ5 μου , βαζω τα παιδακια μου μεσα ανετα και ωραια , εχω τα παντα , νιωθω ασφαλεια οπου και αν παταω και πραγματικα..... HΣΥΧΑΣΑ.
Ελπίζω να μην σε χαλασα.
www.youtube.com/watch?v=2Wwn-f0vmFQ αυτη ειναι η κορη του βενζινα .. sory για το off topik αλλα μολις το διαβασα εκει πηγε το μυαλο μου....!!!
αυτι ειναι η κορη του βενζινα sory για το off topik αλλα μολις το διαβασα εκει πηγε το μυαλο μου..!!
αυτι ειναι η κορη του βενζινα sory για το off topik αλλα μολις το διαβασα εκει πηγε το μυαλο μου..!!
Χαχαχα ...Αν αυτη ειναι η κορη του βενζινα της γειτονιας σου αδελφε .... Το ξερεις το ρητο .... Παντρεψου να γ.... εμιζουμε σε εσας τα ρεζερβουαρ μας ....Να κονομησετε και εσεις ..... Ξερεις δουλεια που θα εχει μετα το βενζιναδικο ???? ΧΑΜΟΣ ΛΕΜΕ .... Πλακα πλακα ... Στην Κηφισια , κατεβαινοντας λιγο πριν την πλατεια στα δεξια ειχε κατι τετοια ...Κομματια ο βενζινας .... Εχω καιρο να παω γιατι εχω βαλει αεριο και εγω στο Χ5 :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
www.youtube.com/watch?v=2Wwn-f0vmFQ αυτη ειναι η κορη του βενζινα .. sory για το off topik αλλα μολις το διαβασα εκει πηγε το μυαλο μου....!!!
Petrobras thumb
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=14515
Αυτο πριν λιγες μερες δεν το εδινε 19τοσο, και οτι η αγγελια ισχυει για 7 ημερες, μετα το αυτοκινητο παει εξωτερικο ???
το πρωι το εδινε 21.900 ενω χτες ή προχτες 19.900.ηθελα να ξερα αν τον παρει καποιος τηλ που το χε δει οταν εκανε 19.900 θα του πει τωρα ανεβηκε 7κ η τιμη? βεβαια δικια του ειναι η αγγελια ο,τι θελει κανει...
ghost-rider
15-02-13, 17:31
τι λετε??
2,4 βενζινα(2,4 όμως. Όχι το παλιό 2,5 με το 5άρι σασμαν) η ιδανικα 2,8crd (το έχει γνωστός. Αυτό καίει μπαμ σαν αγροτικό 2,5 td τετρακινητο. Συγκεκριμένα το συγκρίνω με d22 king cab).
Όχι το 3,7.
Κ θα πίνει μπιτζινα σαν τρελο κ δεν πρόκειται να δεις επιδόσεις.
Από εκεί κ πέρα... Ίσως το ικανότερο 4πόρτο για εκτός.
Πρέπει να ξέρεις γιατί το παίρνεις...
Ένα 135 Μ pack έφυγε μέσα σε 2 μέρες από την ανάρτηση της αγγελίας...
Δυστυχώς το συγκεκριμένο όσο καλό και να είναι, το έχει ξεφτιλίσει από άποψης διαφορετικών τιμών..
ΜπούΛι θα σε μαλώσω...
Μπουλ γυρισε τα κμ....
πηγαινε τα 80κ γιατι με αυτα δεν θα σε πιστεψει κανεις....
Ένα 135 Μ pack έφυγε μέσα σε 2 μέρες από την ανάρτηση της αγγελίας...
Δυστυχώς το συγκεκριμένο όσο καλό και να είναι, το έχει ξεφτιλίσει από άποψης διαφορετικών τιμών..
Μου φαίνεται λίγο περίεργο αυτό που ανεβοκατεβάζει την τιμή συνέχεια...λες και το κάνει για να σε βάλει στο τρυπάκι για παζάρι. :shok:
Christos 330
16-02-13, 09:36
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/3018880/
ΜπούΛι θα σε μαλώσω...
Έχω ζοριστεί Γιώργη.
Αν και είναι κρίμα να το δόσεις για 316...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2647639/
Κάνε ένα τηλ, έχει αυτά που ζητάς...
Christos 330
16-02-13, 10:34
Πρωτη φορα βλεπω τετοιο σαλονι σε bmw !!!
https://i1301.photobucket.com/albums/ag107/rds83/KGrHqZHJEcFDJRdYJnbBQ4F6hLKJ48_27_zps90c35b44.jpg
Χρήστο λέει ότι είναι ΟΕΜ??
Christos 330
16-02-13, 10:50
Χρήστο λέει ότι είναι ΟΕΜ??
Μπα δεν λεει κατι . . .
Αλλα αλκανταρα κανελα oem ποτε δεν ειχε !!!
Μπα δεν λεει κατι . . .
Εκτος τα μ πακ....μισο πανι-μισο αλκανταρα.:original:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3054093/
Μπα δεν λεει κατι . . .
Εκτος τα μ πακ....μισο πανι-μισο αλκανταρα.:original:
Ούτε τα μ-πακ βγαίναν σε κανελα
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3320198/
τιμή καινούργιου 28Κ ! γιατί να τα δώσεις?
21Κ αμάξι που δεν φτάνει τα bmw σε τίποτα εκτός από ευθεία σε πάτημα...
Ούτε τα μ-πακ βγαίναν σε κανελα
Ναι σωστα..δεν ειδα την λεξη κανελα:whistle:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3320198/
τιμή καινούργιου 28Κ ! γιατί να τα δώσεις?
21Κ αμάξι που δεν φτάνει τα bmw σε τίποτα εκτός από ευθεία σε πάτημα...
28.000 αυτη η κουβαριστρα...ποιος τα εδωσε;:th_Laie_67-1:
STREETRACING
16-02-13, 12:27
αυτο μια χαρα ειναι
η πουτσ@ το σμαρτ το μπραμπους που εκανε ενα σκασμο λεφτα τι ειναι?
αυτο μια χαρα ειναι
Κωλοτουμπα...
Και τα δυο μονο για αυτοκινητα πολης κανουν...το πολυ 1000 κυβικα.Μικρα και οικονομικα.
Έχω ζοριστεί Γιώργη.
:sad:
Κρίμα ρε γμτ...
Βλέπεις να υπάρχει ενδιαφέρον?
αυτο μια χαρα ειναι
Λεζάντα!
giannis_compact
16-02-13, 15:31
Μπα δεν λεει κατι . . .
Εργοστασιακο ειναι, εχω καταλογο individual και το εχει μεσα σαν επιλογη με τα ιδια ξυλα κιολας thumb
δυστυχως για οικονομικους λογους σκοτωνω το αυτοκινητο μου....που με τοσο κοπο εχτισα....
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3286783/
αμα εισαι νοικοκυρης....
STREETRACING
16-02-13, 18:12
δυστυχως για οικονομικους λογους σκοτωνω το αυτοκινητο μου....που με τοσο κοπο εχτισα....
αμα εισαι νοικοκυρης....
Τι μαλακι@ είναι αυτο ρε;
Δεν είμαστε καλα....
αμα εισαι νοικοκυρης....
ΑΙΦΚΕΡΙΑ!!!
Sent via mobile device
dark knight
16-02-13, 19:08
αμα εισαι νοικοκυρης....
οντως δεν υπαρχει δευτερο:hystericalbs1:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3277608/
Τροπετάκι για σκαραβαίο? (έχω ακούσει ότι κουμπώνει)
Και ένα εργαλείο (αφού είναι όντως τόσο οικονομικό όσο λέει)
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3246132/
Από μέλος μας...
τι εγινε ρε παιδια?? Πουλαει ο Γιωργαρος το ΘΗΡΙΟ??? :shok:
https://www.xe.gr/automoto/used-cars-BMW,850-26209369.html
Κείμενο αγγελίας
BMW 850CSi 5.000 cc, μοντ. '97, μαύρο μεταλλικό, full extra, ατρακάριστο, με πινακίδες εξωτερικού, συζητήσιμη
τι εγινε ρε παιδια?? Πουλαει ο Γιωργαρος το ΘΗΡΙΟ??? :shok:
https://www.xe.gr/automoto/used-cars-BMW,850-26209369.html
Χμ...δύσκολο.
Λογικά θα το καταχωρούσε ως ΜΥΔΡΑΛΙΟ, σι ες Αι κλπ.
Άσε που το κείμενο έχει τόνους. :-P
Sent via mobile device
Vassilis ///M
16-02-13, 20:41
Χμ...δύσκολο.
Άσε που το κείμενο έχει τόνους. :-P
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Χμ...δύσκολο.
εχει και τηλ ...
Αγγελία από: Ιδιώτη
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6986751377 :whistle: :whistle:
εχει και τηλ ...
το μυδραλιο ειναι 5.700 cc και το τηλέφωνο δεν ειναι αυτό. thumb
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3362236/
Πρωτη φορα βλεπω στο car.gr προς πωληση ΛΕΥΚΟ Μ5 Ε60!!!
...και 99,9% ανηκει σε Λαρισαιο!!!
....,δεν ξερω γιατι δηλωνει Αθηνα,ισως μενει εκει πλεον...αν ειναι αυτος που νομιζω,ειναι φιλος του δικου μας Μιχαλη(merbeind)που εαν βλεπει το ποστ,θα προτεινα να του πει να διορθωσει λιγο την αγγελια του.thumb
Κατ'αρχην τα greeklish και μαλιστα με κεφαλαια, "υποβιβαζουν" πολυ την αγγελια!!!
Περιγραφή
1 XERI ELLINIKO ME TO NEO KLEIDI START-STOP!!!HEAD UP DISPLAY OROFH XENON,NAVI BMW PROFESIONAL, MNHMES HLEKTRIKA MAYRA DERMATINA KATHISMATA, ANADIPLOYMENOYS KATHREPTES AYTOMATO KAI SEIRIAKO ME F1 PADLES STO TIMONI!!!ENTELOS AVAFO KATI TO OPOIO KAI THA ELENXETE!!!SERVICE ADIPROSWPEIAS ME TOPOTHETISH NEOY KINHTHRA ENTOS ADIPROSWPEIAS ME OLA TA PARASTATIKA-TIMOLOGIA STA 90.000XILIOMETRA!!!ENA SUPER CAR SE TIMH EYKAIRIAS!!!PENTAKATHORO SALONI,EIDIKA TO KATHISMA TOY ODHGOY POY EINAI DEIKTHS XRHSHS!!!TO TAXYMETRO EXEI TWRA 120.000XLM,KAINOYRGIA LASTIXA PRIN 25 MERES,KAI PROSFATO MEGALO SERVICE,DEN EXEI KAMIA OIKONOMIKH ANAGH GIA TA EPOMENA 30.000 XLM!!!OLA TA XILIOMETRA EXOYN GINEI XEKOYRASTA SE TAXIDI ETHNIKHS ODOY,OXI MESA STHN KINHSH THS ATHINAS.....EYKOLIES PLHRWMHS KAI ANTALAGH DEKTH.FULL EXTRA, ENTELWS AVAFO KAI ELLHNIKO!!!!!!!!!!!
τα μονα κεφαλαια που θα χρειαζοταν ειναι στη λεξη "ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟ" & "ΝΕΟ ΜΟΤΕΡ V10"!!!.....βεβαια ειναι πολλα τα 120,000 χιλ. και "30,000"του νεου μοτερ....αλλα το "ατρακαριστο" ειναι μεγαλο πλεονεκτημα,οπως και το επομενο σερβις που ειναι μετα απο 30.000χιλιομετρα.
....οταν λεει "ξεκουραστα χιλιομετρα" ???...:whistle: παντως o πρωτος V10 τα 'παιξε!!!!:thumbsup:
Η τελευταια φωτο δεν ειναι απο το αμαξι του!!!
https://s11.scar.gr/3362/3362236_a_b.jpg
Η συνηθης "ζιζανιοκτονια" του μπροστινου προφυλακτηρα,μπορει να δειχνει οτι το αμαξι αναπτυσει φοβερες ταχυτητες,αλλα δεν ειναι και οτι καλυτερο για να δελεασει τον υποψηφιο αγοραστη!!!
https://s11.scar.gr/3362/3362236_4_b.jpg
τελος:
https://s11.scar.gr/3362/3362236_1_b.jpg
ενα καλο πλυσιματακι και μετα καποιες καλυτερες φωτο, θα βοηθουσε ακομη πιο πολυ στη πωληση του.thumb
αντε αρη καλοριζικο!
προτεινε του ανταλλαγη με το δικο σου.
δεν θα σας παρουν και χαμπαρι οτι αλλαξατε αυτοκινητο, ουτε εσενα ουτε εκεινον... χαχαχαχαχαχχαχαχααχαχαχχα
αντε αρη καλοριζικο!
προτεινε του ανταλλαγη με το δικο σου.
δεν θα σας παρουν και χαμπαρι οτι αλλαξατε αυτοκινητο, ουτε εσενα ουτε εκεινον... χαχαχαχαχαχχαχαχααχαχαχχα
:hystericalbs1: :th_Laie_67-1:
πριν την επαναφορα των τεκμηριων,αυτο ηταν το ονειρο μου!!!!:thumbsup:
....τωρα????:thumbsdown:
....να φανταστεις τον περιμενα στη "γωνια" ,αφου αλλαζε αυτοκινητα σαν τα πουκαμισα!!!...αυτο, δεν ξερω γιατι το κρατησε τοσο πολυυυυυ καιρο!!!:ranting2:
....η φαση ειναι οτι εκει που ηταν να του δινω διαφορα,μαλλον θα πρεπει να δωσει εκεινος τωρα!!!:th_Laie_67-1: :hystericalbs1: :thumbsup:
θα τα βρειτε στην τιμη.
το παιρνεις και καταθετεις πινακιδες.
για φετος θα τις παιρνεις με το σταγονομετρο και δεν θα εχεις προβλημα τεκμηριου και φορου.
το δεκεμβριο τις καταθετεις, αν εως τοτε δεν εχει καταργηθει ο φορος πολυτελειας.
αλλιως τις ξαναπαιρνεις οταν καταργηθει (δεν θα αργησει, ετσι κι αλλιως το αμαξι σε 4 χρονια κλεινει 10ετια).
Άρηηηη??? Δεν κρατιέσαι ,σε βλέπω....
STREETRACING
17-02-13, 09:57
Το πουρο μ αρέσει.
Αρχοντας..
Το αμάξι έχει ταλαιπωρημένο σαλόνι/εσωτερικό
Δείχνει από άνθρωπο που δεν το πρόσεχε ιδιαίτερα γενικά σαν αυτοκίνητο, ειδικά αυτής της κατηγορίας..
Το πουρο μ αρέσει.
Αρχοντας..
αρχοντας της φτηνιας με πουρο περιπτερου... :th_Laie_67-1:
γεματη η ελλαδα τετοιους.
STREETRACING
17-02-13, 10:23
Ειρωνικά το ειπα
Κατ'αρχην τα greeklish και μαλιστα με κεφαλαια, "υποβιβαζουν" πολυ την αγγελια!!!
Περιγραφή
1 XERI ELLINIKO ME TO NEO KLEIDI START-STOP!!!HEAD UP DISPLAY OROFH XENON,NAVI BMW PROFESIONAL, MNHMES HLEKTRIKA MAYRA DERMATINA KATHISMATA, ANADIPLOYMENOYS KATHREPTES AYTOMATO KAI SEIRIAKO ME F1 PADLES STO TIMONI!!!ENTELOS AVAFO KATI TO OPOIO KAI THA ELENXETE!!!SERVICE ADIPROSWPEIAS ME TOPOTHETISH NEOY KINHTHRA ENTOS ADIPROSWPEIAS ME OLA TA PARASTATIKA-TIMOLOGIA STA 90.000XILIOMETRA!!!ENA SUPER CAR SE TIMH EYKAIRIAS!!!PENTAKATHORO SALONI,EIDIKA TO KATHISMA TOY ODHGOY POY EINAI DEIKTHS XRHSHS!!!TO TAXYMETRO EXEI TWRA 120.000XLM,KAINOYRGIA LASTIXA PRIN 25 MERES,KAI PROSFATO MEGALO SERVICE,DEN EXEI KAMIA OIKONOMIKH ANAGH GIA TA EPOMENA 30.000 XLM!!!OLA TA XILIOMETRA EXOYN GINEI XEKOYRASTA SE TAXIDI ETHNIKHS ODOY,OXI MESA STHN KINHSH THS ATHINAS.....EYKOLIES PLHRWMHS KAI ANTALAGH DEKTH.FULL EXTRA, ENTELWS AVAFO KAI ELLHNIKO!!!!!!!!!!!
Ας κανω μια προσπαθεια διορθωσης της περιγραφης:
Το αυτοκινητο ειναι σε αριστη κατασταση,με ολα τα σερβις του σε επισημους συνεργατες της BMW.
Eιναι αγορασμενο καινουργιο απο Ελλαδα τον 11ο του 2007 και ειναι 1ο χερι.
Ειναι η εκδοση (facelift) LCI,με τα νεα εμπρος φαναρια & πισω φαναρια Led,νεο κλειδι με Start button και νεας σχεδιασης σαλονι.
Εχει αλλαχθει ο κινητηρας στα 90,000χιλ. με νεο, με λιγα χιλιομετρα, μεσα σε επισημη αντιπροσωπεια BMW,με διαθεσιμα ολα τα παραστατικα της αντικαταστασης.
Η χρηση του οχηματος ηταν κυριως σε μεγαλα ταξιδια σε εθνικη οδο και οχι εντος πολης(τ' ακους aristent???)
Αλλα πλεονεκτηματα που εχει το οχημα:
α)ειναι εντελως ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟ
β)εχει εκπτωση στο τεκμηριο του 30%, λογο 5ετιας
γ)εχει πληρωμενα τελη 2013
δ)επομενο προγραμματισμενο σερβις μετα απο 30,000 χιλιομετρα!!!
Τα εξτρα του ειναι τα στανταρ που εχουν ολα τα Μ5 με επιπλεον:
ηλεκτρ.ηλιοροφη γυαλινη,Navigation Professional με DVD player,συναγερμο ,ΗUD (Head up display) και Xenon adaptive Headlights.
Φυσικα θα διορθωνα και τον τιτλο της αγγελιας σε:
Bmw M5 Ε60 LCI μοντ.11/2007
θα εγραφα τα χιλιομετρα που δειχνει ο χιλιομετρητης....δηλ.120,000χιλ .!!!
η τιμη θα ηταν 29,000 ευρω. (συζητησιμη)
το χρωμα θα ηταν ασπρο,οχι μεταλλικο που γραφει διπλα....δεν ισχυει κατι τετοιο....
και φυσικα καποιες φωτο που θα κολακευανε το αυτοκινητο, που θα ηταν καθαρο, τουλαχιστον για τις αναγκες της φωτογραφισης!!!
:thumbsup:
STREETRACING
17-02-13, 11:38
ΕΣΥ γιατί κοπτεσαι;
Είναι φίλος;
Ας κανω μια προσπαθεια διορθωσης της περιγραφης:
Φυσικα θα διορθωνα και τον τιτλο της αγγελιας σε:
Bmw M5 Ε60 LCI μοντ.11/2007
θα εγραφα τα χιλιομετρα που δειχνει ο χιλιομετρητης....δηλ.120,000χιλ .!!!
η τιμη θα ηταν 29,000 ευρω. (συζητησιμη)
το χρωμα θα ηταν ασπρο,οχι μεταλλικο που γραφει διπλα....δεν ισχυει κατι τετοιο....
και φυσικα καποιες φωτο που θα κολακευανε το αυτοκινητο, που θα ηταν καθαρο, τουλαχιστον για τις αναγκες της φωτογραφισης!!!
:thumbsup:
ΕΣΥ γιατί κοπτεσαι;
Είναι φίλος;
Ο επόμενος κάτοχος είναι και δεν το έχει συνειδητοποιήσει ακόμα...
ΕΣΥ γιατί κοπτεσαι;
Είναι φίλος;
οχι δικος μου φιλος,φιλος του Μιχαλη (merbeind) απο εδω απο Λαρισα.thumb
....ομως επειδη το οχημα κυκλοφορουσε εδω Λαρισα και ηταν (σε εμφανιση :D μονο),το διδυμο "αδερφακι" του δικου μου, καποτε ονειρευομουνα να το αποκτησω.....καταλαβες ....the real thing...//Μ5.....
.... τωρα πλεον δεν "παιζει" να το αποκτησω,ακομα και να μου το χαριζε.....αλλα τι πειραζει να τον βοηθησω να το πουλησει,γραφοντας πιο σωστα την αγγελια του???.....δινω το ελευθερο να χρησιμοποιησει το κειμενο μου ο Μιχαλης (merbeind) :thumbsup:
οχι δικος μου φιλος,φιλος του Μιχαλη (merbeind) απο εδω απο Λαρισα.thumb
.δινω το ελευθερο να χρησιμοποιησει το κειμενο μου ο Μιχαλης (merbeind) :thumbsup:
Έχεις το τηλ του Μιχάλη ή να στο στείλω? Μετά ένα copy/paste είναι η αγγελία
Έχεις το τηλ του Μιχάλη ή να στο στείλω? Μετά ένα copy/paste είναι η αγγελία
το 'χω.thumb
του εστειλα ηδη πμ.:thumbsup:
το 'χω.thumb
του εστειλα ηδη πμ.:thumbsup:
Άρης, ένα σώμα αλλά με μία Ψυχάρα...:thumbsup:
Υ.Γ όχι όχι δεν σε γλείφω καλέ μου μοντερ :th_Laie_67-1:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3257079/
ιδιώτης δεν το πουλούσε αυτό?
Αχχχχ αυτά τα καθίσματα...
https://pho5.scar.gr/3257/3257079_8_b.jpg
αυτο που βγαζουν φωτο οταν η οθονη δειχνει προβλημα.......
https://pho5.scar.gr/3257/3257079_8_b.jpg
αυτο που βγαζουν φωτο οταν η οθονη δειχνει προβλημα.......
Παίζει να οφείλονται και τα καθίσματα για αυτό το fault
Το άφησε στην AUTOM
Tου ιδιώτη είναι
Είναι νομίζω το 2ο ή 3ο Μ5 που έχει αλλαγμένο μοτέρ.
Τι παίζει με δαύτα παίδες?
Γμτ...αυτό είναι αμάξι! Αλλά άντε να τη συντηρήσεις... :thumbsdown:
Είναι νομίζω το 2ο ή 3ο Μ5 που έχει αλλαγμένο μοτέρ.
Τι παίζει με δαύτα παίδες?
Γμτ...αυτό είναι αμάξι! Αλλά άντε να τη συντηρήσεις... :thumbsdown:
To συγκεκριμενο,επειδη το "πετυχα" οταν αλλαζε μοτερ στην αντιπροσωπεια BMW εδω στη Λαρισα,μιλησα με τον μαστορα και μου ειπε οτι δεν κρατουσε ρελαντι...
...εκαναν αρκετο καιρο για να δουνε οτι τελικα το μπλοκ του κινητηρα ειχε το προβλημα,αφου "ψαχνανε" για ηλεκτρονικης φυσεως προβλημα....
τωρα γιατι το μπλοκ εβγαλε προβλημα δεν εμαθα.....
....δυστυχως αρκετα απο αυτα τα μοτερ,βγαζανε προβληματα αμεσως μετα τα 75-80,000χιλ....κυριως στην Αμερικη οπου κυκλοφορουσανε σε μεγαλυτερο αριθμο αλλα και για περισσοτερο καιρο....
Άρα δεν έφταιγε η χρήση του...
:wub::wub: https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3205256/
https://www.ricardo.gr/buy/autokinita-mixanes/autokinita-antallaktika/diafora/lebies-tahutiton-bmw-m-pack/v/an701782876/
Λεβιές Μ pack
https://www.salesafter.eu/product_info.php?info=p201_bmw-1-series-e8x-m-short-shift-knop--6-gear.html
Μπουλ γυρισε τα κμ....
πηγαινε τα 80κ γιατι με αυτα δεν θα σε πιστεψει κανεις....
Και φαντάσου ότι έχω κάνει λάθος, μόλις εχθές πρόσεξα ότι είναι 42.900κάτι
Αν και είναι κρίμα να το δόσεις για 316...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2647639/
Κάνε ένα τηλ, έχει αυτά που ζητάς...
Τον έχω καλέσει 2 φορές, άφησα και μήνυμα στους υπαλλήλους και με έγραψε. Σε τέτοιους επαγγελματίες δεν δίνω 3η ευκαιρία.
:sad:
Κρίμα ρε γμτ...
Βλέπεις να υπάρχει ενδιαφέρον?
Με τις φωτογραφίες που έχω βάλει τι ενδιαφέρον να υπάρχει; :hystericalbs1:
Γενικά δεν τρελαίνομαι να την δώσω την αμαξάρα, άμα δεν κάτσει η φάση το κρατώ κ όπου μας βγάλει.
Και φαντάσου ότι έχω κάνει λάθος, μόλις εχθές πρόσεξα ότι είναι 42.900κάτι
Τον έχω καλέσει 2 φορές, άφησα και μήνυμα στους υπαλλήλους και με έγραψε. Σε τέτοιους επαγγελματίες δεν δίνω 3η ευκαιρία.
Γενικά δεν τρελαίνομαι να την δώσω την αμαξάρα, άμα δεν κάτσει η φάση το κρατώ κ όπου μας βγάλει.
Σου κοστιζει καπου στα 1600 ευρω τον χρονο, 135 ευρω τον μηνα.(καυσιμα εκτος)
Δεδομένου οτι κανεις ελαχιστα χιλιομετρα, κατσε και "ζυγισε" κατα ποσο δυνασαι/γουσταρεις να τα δινεις, και ασε τους συναισθηματισμους στην ακρη.
Εαν καταληξεις οτι θελεις να το δωσεις, ελα να το γυαλισουμε και να το φωτογραφισουμε, βαλτο και 14.000 και βλεπουμε.
Οι φωτογραφίες σου όντως είναι ένα θέμα...σα να μη θες να το δώσεις ένα πράγμα. :-P
Ρίξε ένα πλυσιματάκι, βρες ένα όμορφο σημείο και βγάλε καμιά 10αριά ωραίες φωτογραφίες. :thumbsup:
Αλλά προτείνω να μη το δώσεις...δε συμφέρει ούτε με σφαίρες, εκτός αν πιάσεις ένα 15άρι που το βλέπω δύσκολο. :original:
Προσωπικά κάτω από 14Κ δε θα το έδινα και πείτε με παράλογο. :whistle:
Όλα τα πράγματα έχουν την αξία τους, δε μπορούμε να τα ξεφτιλίζουμε...
Εαν καταληξεις οτι θελεις να το δωσεις, ελα να το γυαλισουμε και να το φωτογραφισουμε, βαλτο και 14.000 και βλεπουμε.
Ρε Ντινάκο εδώ δίνουν 15-17-19 τα 316 γυμνά με αρκετά km, γιατί να σκοτώσω εγώ το καρμπόν με Μ πακ, ηλιοροφή κ ζαντάρες και ΤΟΣΑ λίγα km για κάτι λιγοτερο; Επειδή έχει τα αμαρτωλά 1.997cc κύρους κ πολυτέΛειας;
Κέρωμα ήθελα να του κάνω άλλο ένα στον Μάνστας παραντάιζ, αν με βγάλει θα το κάνω.
Οι φωτογραφίες σου όντως είναι ένα θέμα...σα να μη θες να το δώσεις ένα πράγμα. :-P
Ρίξε ένα πλυσιματάκι, βρες ένα όμορφο σημείο και βγάλε καμιά 10αριά ωραίες φωτογραφίες. :thumbsup:
Αλλά προτείνω να μη το δώσεις...δε συμφέρει ούτε με σφαίρες, εκτός αν πιάσεις ένα 15άρι που το βλέπω δύσκολο. :original:
Προσωπικά κάτω από 14Κ δε θα το έδινα και πείτε με παράλογο. :whistle:
Όλα τα πράγματα έχουν την αξία τους, δε μπορούμε να τα ξεφτιλίζουμε...
Δυστυχως η λογικη δεν χωραει πλεον, αφου κινουμαστε σε παραλογο περιβαλλον.
Ανεξαρτητα (δυστυχως) απο τον ξεφτιλισμα των τιμων, οταν εισαι για τους οποιους λογους "αναγκασμενος" να ξεφορτωθεις το οτιδηποτε, το κινητρο ειναι αυτο και μονο, και οχι το "γαμωτο" της υποθεσης.
Οταν δεν μπορεις αλλο να ταιζεις εναν τρυπιο κουμπαρα, απαλασσεσαι απο αυτον.
Δυστυχως (τρις)
Ρε Ντινάκο εδώ δίνουν 15-17-19 τα 316 γυμνά με αρκετά km, γιατί να σκοτώσω εγώ το καρμπόν με Μ πακ, ηλιοροφή κ ζαντάρες και ΤΟΣΑ λίγα km για κάτι λιγοτερο; Επειδή έχει τα αμαρτωλά 1.997cc κύρους κ πολυτέΛειας;
Κέρωμα ήθελα να του κάνω άλλο ένα στον Μάνστας παραντάιζ, αν με βγάλει θα το κάνω.
Κρινεις με την λογικη, αλλα πλεον ειναι κακος συμβουλος σε αυτο το παραδειγμα.
To συγκεκριμενο,επειδη το "πετυχα" οταν αλλαζε μοτερ στην αντιπροσωπεια BMW εδω στη Λαρισα,μιλησα με τον μαστορα και μου ειπε οτι δεν κρατουσε ρελαντι...
...εκαναν αρκετο καιρο για να δουνε οτι τελικα το μπλοκ του κινητηρα ειχε το προβλημα,αφου "ψαχνανε" για ηλεκτρονικης φυσεως προβλημα....
τωρα γιατι το μπλοκ εβγαλε προβλημα δεν εμαθα.....
....δυστυχως αρκετα απο αυτα τα μοτερ,βγαζανε προβληματα αμεσως μετα τα 75-80,000χιλ....κυριως στην Αμερικη οπου κυκλοφορουσανε σε μεγαλυτερο αριθμο αλλα και για περισσοτερο καιρο....
Τέτοιο ΧΟΝΤΡΟ λάθος στο καλύπτουν με εγγύηση ακόμα κι αν έχει λήξει;
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2484361/
δε στεριωσε αυτο...
Παίδες, τι λέτε? Ο αδερφός μου πούλησε RAV4 Luxury του 2007 με 90.000km στα 14.000 ευρώ πριν λίγους μήνες, και Prius του 2007 με 85.000km στα 11.500 ευρώ. Αν δεν έχει κανείς άμεση ανάγκη χρημάτων, δεν έχει νόημα το να σκοτώσει το αυτοκίνητό του επειδή κάποιοι έκαναν την κρίση ευκαιρία. Εκτός αν του το χάρισαν δηλαδή...
Παίδες, τι λέτε? Ο αδερφός μου πούλησε RAV4 Luxury του 2007 με 90.000km στα 14.000 ευρώ πριν λίγους μήνες, και Prius του 2007 με 85.000km στα 11.500 ευρώ. Αν δεν έχει κανείς άμεση ανάγκη χρημάτων, δεν έχει νόημα το να σκοτώσει το αυτοκίνητό του επειδή κάποιοι έκαναν την κρίση ευκαιρία. Εκτός αν του το χάρισαν δηλαδή...
Ή εκτός εάν δυσκολεύεται να το συντηρεί πλέον.
καθε δευτερα παντως μεσα στην αισιοδοξια ειστε ολοι!!!
STREETRACING
18-02-13, 11:34
Είχαμε τέτοιο εδω;
Α καλλαα
https://koliopoulosmallissa.car.gr/cars/view/2794291/
Είχαμε τέτοιο εδω;
Α καλλαα
https://koliopoulosmallissa.car.gr/cars/view/2794291/
ετσι φαινεται:original::original:
πολυυυυυυυ γρηγορο
STREETRACING
18-02-13, 11:40
Και σχετικά πιο φτηνος αυτός ο οίκος σε συγκριση με άλλους όπως είχα τσεκάρει πριν πολυ καιρο για τα ιδια στάδια αύξησης ιπποδυναμεων.
θα τον κανεις μελος του bmwfans, τι θα γινει ?
thumb
Γνωρίζετε κάτι για αυτό ;
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3280589/
Και παλι, κριμα ειναι να το χαρισει. Δουλεψε γι' αυτα τα χρηματα, ιδρωσε, δεν τα βρηκε στο δρομο. Ας παραδωσει τις πινακιδες καλυτερα.
θα τον κανεις μελος του bmwfans, τι θα γινει ?
thumb
Το παιδι πηρε δυστυχως κακο δρομο. Αγορασε μεταχειρισμενο Tiguan...
Το παιδι πηρε δυστυχως κακο δρομο. Αγορασε μεταχειρισμενο Tiguan...
τωρα θα βρει την υγεια του!!
απιστευτο χρωμα
https://vtmotors.car.gr/cars/view/3154912/
https://pho5.scar.gr/3154/3154912_0_b.jpg
τωρα θα βρει την υγεια του!!
Την βρηκε ηδη. 160 ευρω για υδρορροες (εβαζε νερα η πανοραμικη) τον πρωτο μηνα και 710 ευρω βεντιλατερ και επισκευη διαρροης φρεον. Στην επομενη βλαβη το πουλαει, λεει.
Την βρηκε ηδη. 160 ευρω για υδρορροες (εβαζε νερα η πανοραμικη) τον πρωτο μηνα και 710 ευρω βεντιλατερ και επισκευη διαρροης φρεον. Στην επομενη βλαβη το πουλαει, λεει.
ουτε να το ηξερα...
ειναι ζημιαρικα
απιστευτο χρωμα
https://vtmotors.car.gr/cars/view/3154912/
https://pho5.scar.gr/3154/3154912_0_b.jpg
το εννοεις αυτο που λες???:shok::shok: το εχεις δει απο κοντα αυτο το χρωμα?ειναι σαν να ξεχασανε να το βαψουνε και το αφησανε ασταρωμενο
το εννοεις αυτο που λες???:shok::shok: το εχεις δει απο κοντα αυτο το χρωμα?ειναι σαν να ξεχασανε να το βαψουνε και το αφησανε ασταρωμενο
:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1: πολύ καλή περιγραφή!!!!
γουστα ειναι αυτα...thumb
STREETRACING
18-02-13, 15:04
Πλαστελινη
γιατι ρε παιδια?
εγω κατι κοντα σε αυτο η γκρι ματ σκεφτομουν να κανω και το ντεποζιτο της μηχανης
ρε συ οκ γουστα ειναι αλλα απο κοντα ειναι υπερχαλια αυτο το χρωμα(αλλο γκρι ματ)
υγ σε αυτο το ωαραιο χρωματακι βγαιναι και καποιο porsche μεγαλο δεν θυμαμαι τι gt2 gt3 gt14 καποιο απ ολα παντως.
υγ 2 λογικα θα ειναι πολυ φθηνοτερο απο τα αλλα μιας και δεν μπαινουν στον κοπο να το βαψουν οι ανθρωποι χαχαχ
Δυστυχως η λογικη δεν χωραει πλεον, αφου κινουμαστε σε παραλογο περιβαλλον.
Ανεξαρτητα (δυστυχως) απο τον ξεφτιλισμα των τιμων, οταν εισαι για τους οποιους λογους "αναγκασμενος" να ξεφορτωθεις το οτιδηποτε, το κινητρο ειναι αυτο και μονο, και οχι το "γαμωτο" της υποθεσης.
Οταν δεν μπορεις αλλο να ταιζεις εναν τρυπιο κουμπαρα, απαλασσεσαι απο αυτον.
Δυστυχως (τρις)
Η λογική λέει ότι στην ύφεση δε πουλάς. Ξεκινάμε από εκεί. :original:
Στην ύφεση θα ακούσεις ό,τι τιμή μπορείς να φανταστείς, αλλά την αξία του οχήματος τη θέτεις εσύ.
Ο μόνος λόγος κυριολεκτικά να σκοτώσεις το αυτοκίνητό σου είναι μόνο αν συντρέχει σοβαρός λόγος/πρόβλημα οικονομικό, υγείας κλπ.
Έχει νόημα να το ξεφορτωθείς όμως σε όποιο κόστος? Ιδιαίτερα δε τη στιγμή που δεν υπάρχει αγορά? Δηλαδή και να σκοτώσεις ένα Μ3 πχ στα 10.000 θα πουληθεί? Πόσα βλέπουμε να φιγουράρουν ακόμα στις αγγελίες?
Το μόνο που κάνεις νομίζω είναι ζημιά στην ίδια την αγορά και μπαίνεις σε ένα φαύλο κύκλο. :sad:
Και το θέμα ξέρεις ποιό είναι? Επειδή το έχω σκεφτεί/αναλύσει στο μυαλό μου πολλές φορές. Πες ότι το δίνει ο ptboul στα 13Κ σου λέω εγώ. Τι αξιόλογο παίρνεις με 13.000? Δε πρέπει να βάλεις άλλα 6Κ για να πεις ότι παίρνεις κάτι αξιόλογο, οικονομικό...έστω μεταχειρισμένο? 6.000 ευρώ είναι τα τέλη/εισφορά για ακόμα 6 χρόνια. thumb
Οπότε περιμένεις να καταλαγιάσει η θύελλα και μετά κάνεις κίνηση, εκτός αν (επαναλαμβάνω) υπάρχει σοβαρός, οικονομικός λόγος.
Απλά ρε γμτ...δε μπορώ να βλέπω σκοτωμένα αυτοκίνητα. Δεν είναι σωστό! Ο άλλος έφτυσε αίμα για να το ξεπληρώσει. :sad:
Και να σου πω και κάτι ακόμα? Κάποιος που δίνει 13Κ κασεράκι για ένα 2λτ 6ετίας με 1.700 ευρώ το χρόνο πάγια έξοδα τελών/εισφορών/ασφάλειας (πόσο μάλλον 15Κ για 3λτ Μ3), γνωρίζοντας πλέον που πάει να μπλέξει, δε θα πρέπει να τον προβληματίσουν τα 2Κ επιπλέον για να πάρει ένα καινούριο και καλοσυντηρημένο αυτοκίνητο imho thumb
Απλά ο καθένας ψάχνει να βρει κορόιδα μέσα στη κρίση...μη τους δώσετε αυτή τη χαρά :thumbsdown:
Μα για την περιπτωση οπου συντρεχει σοβαρος λογους εννοω....
ειλικρινά έχω βαρεθεί να διαβάζω θεωρίες ότι να'ναι σχετικά με την αγορά αυτοκινήτου.
ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι η δική του λογική είναι το άκρως παράλογο για τον διπλανό του.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3358041/
ειλικρινά έχω βαρεθεί να διαβάζω θεωρίες ότι να'ναι σχετικά με την αγορά αυτοκινήτου.
ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι η δική του λογική είναι το άκρως παράλογο για τον διπλανό του.
Ελοχευει παντα αυτος ο κινδυνος (στο να βαρεθει κανεις να διαβαζει τι γραφουν αλλοι) σε ενα φορουμ, δεδομενης του οτι οι περισσοτεροι δεν γνωριζονται μεταξυ τους thumb
Άρη κάποιος ήθελε να κάνει την εν λόγω μετατροπή στο φόρουμ μας, δεν μπορώ να ψάξω τα θρεαντς γιατί είμαι με στικάκι ! αν θυμάσαι θρεαντ σίγουρα θα τον βοηθήσει :thumbsup:
Να γυαλίσουμε!!!
Μέσα κ εγώ!!!!thumbthumb
Πρωτη φορα βλεπω στο car.gr προς πωληση ΛΕΥΚΟ Μ5 Ε60!!!
...και 99,9% ανηκει σε Λαρισαιο!!!
....,δεν ξερω γιατι δηλωνει Αθηνα,ισως μενει εκει πλεον...αν ειναι αυτος που νομιζω,ειναι φιλος του δικου μας Μιχαλη(merbeind)που εαν βλεπει το ποστ,θα προτεινα να του πει να διορθωσει λιγο την αγγελια του.thumb
τα μονα κεφαλαια που θα χρειαζοταν ειναι στη λεξη "ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟ" & "ΝΕΟ ΜΟΤΕΡ V10"!!!.....βεβαια ειναι πολλα τα 120,000 χιλ. και "30,000"του νεου μοτερ....αλλα το "ατρακαριστο" ειναι μεγαλο πλεονεκτημα,οπως και το επομενο σερβις που ειναι μετα απο 30.000χιλιομετρα.
....οταν λεει "ξεκουραστα χιλιομετρα" ???...:whistle: παντως o πρωτος V10 τα 'παιξε!!!!:thumbsup:
Η τελευταια φωτο δεν ειναι απο το αμαξι του!!!
https://s11.scar.gr/3362/3362236_a_b.jpg
Η συνηθης "ζιζανιοκτονια" του μπροστινου προφυλακτηρα,μπορει να δειχνει οτι το αμαξι αναπτυσει φοβερες ταχυτητες,αλλα δεν ειναι και οτι καλυτερο για να δελεασει τον υποψηφιο αγοραστη!!!
https://s11.scar.gr/3362/3362236_4_b.jpg
τελος:
https://s11.scar.gr/3362/3362236_1_b.jpg
ενα καλο πλυσιματακι και μετα καποιες καλυτερες φωτο, θα βοηθουσε ακομη πιο πολυ στη πωληση του.thumb
Αρη, τα ζουζούνια κολλάνε απο τα 80χλμ και πάνω..ε δε νομίζω οτι τρελή ταχύτητα! εξάλλου τέτοια εργαλεία είναι για να κόβουν χλμ με υψηλές μέσες ωριαίες ταχύτητες..
μετατροπες και σαλαμινα δεν πανε μαζι.τζιιιιιιιζ!!!
για οποιον ξερει η θυμαται...
Ειμαι απ το κινητο δεν βλεπω καλα.
Ο v12 ειναι με ανοιχτες τις μπουζοτρυπες και ο τυπος τον εχει πλυνει με το λαστιχο η με γελαει η οθονη μου?
Οχι ακυρο. Βλεπω τα καλωδια τελικα.
Αρη, τα ζουζούνια κολλάνε απο τα 80χλμ και πάνω..ε δε νομίζω οτι τρελή ταχύτητα! εξάλλου τέτοια εργαλεία είναι για να κόβουν χλμ με υψηλές μέσες ωριαίες ταχύτητες..
εχεις δικιο,ομως μιλαμε για ΤΗΝ ζουζουνοκτονια σ'αυτο το οχημα!!!
... το εχω δει σε πολυ χειροτερη κατασταση!!!!.....βεβαια ηταν καλοκαιρι,αλλα μιλαμε αν το εβλεπες μονο απο μπροστα νομιζες οτι ηταν μαυρο το αυτοκινητο!!!:thumbsup:
...αυτο που φαινεται στις φωτο,μπορει να ειναι και απο τις καθαροτερες φορες!!!:D
εχεις δικιο,ομως μιλαμε για ΤΗΝ ζουζουνοκτονια σ'αυτο το οχημα!!!
... το εχω δει σε πολυ χειροτερη κατασταση!!!!.....βεβαια ηταν καλοκαιρι,αλλα μιλαμε αν το εβλεπες μονο απο μπροστα νομιζες οτι ηταν μαυρο το αυτοκινητο!!!:thumbsup:
...αυτο που φαινεται στις φωτο,μπορει να ειναι και απο τις καθαροτερες φορες!!!:D
Εκεί στα μέρη σας, το καλοκαίρι, έχετε λίγα ζουζουνάκια παραπάνω, όποτε έρχομαι για δουλειά το Ibiza από κόκκινο γίνεται μαύρο, το λευκό πενβε δεν θα γινόταν;
αληθεια ειναι,εχουμε πολλα κουνουπια και καποιες φορες υπαρχει και περασμα ακριδων......σε περσινη συναντηση στο δρομο για Ν.Πορους καποιοι πεσανε σε τετοιο "κοπαδι" και τρομαξανε να καθαρισουνε ψυγεια κλπ.
αν τα μυγάκια δεν είναι κολλημένα στα side windows...
Σαν μηχανόβιος που είμαι το έχω ''σπουδάσει'' το θέμα! το να είναι πίτα στο ζουζούνι δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση πως κάποιος ''τρέχει''. έχω φάει τόσα ζωύφια στο κράνος που κυριολεκτικά δεν έβλεπα ΤΙΠΟΤΕ κι'όμως δεν πήγαινα πάνω απο 100χλμ/ώρα..
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2192667/
απο πίσω είναι χάλια μαύρα...αλλα διορθώνεται..
απο πίσω είναι χάλια μαύρα...αλλα διορθώνεται..
εχει καλη τιμη, αλλα το βλεπουμε πολυ καιρο..........
το πορτοκαλί μάθαμε τελικά πόσο κάνει?...
το πορτοκαλί μάθαμε τελικά πόσο κάνει?...
ε να μην κανει?!
εγω ψαχνω απο 4000κεκ και ανω για να κανω ανετα και ασφαλη ταξιδια, δεν ασχολουμαι με μικρα.:original:
παω για υπνο:innocent:
Πολλά δεν ζητάει για το χρεπάκι (https://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-316d-dpf-6-gang-climatronic-esd-euro-5-mainz-kastel/174747797.html?lang=en&pageNumber=2&__lp=89&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=8&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2006-01-01&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT);
Δεν απεθυνεται στην Ελληνικη (παρα)λογικη...
και πάλι, θα το περίμενα λίγο πιο σένιο (πάντα είχα την εντύπωση ότι τα αμάξια, ειδικά από Γερμανία, ήταν εκτός από φορτωμένα και ποιο περιποιημένα).
Vassilis ///M
19-02-13, 14:57
Ρε παλικάρια διορθώστε με αν βλέπω λάθος γιατί θα τρελαθώωωωωω...
:shok::shok::shok::shok::shok:
Στους πίσω δίσκους απο Μ3 τους έχει κόψει γύρω γύρω για να τους φέρει σε μικρότερη διάμετρο????
Κοιτάξτε που τελειώνουν οι τρύπες για τον αερισμό...
Οι περισσότερες είναι μισές κομμένες...
Ο χριστός και η παναγία....
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/3231288/
https://i.imgur.com/nb98AW9.jpg
ναι ρε...σιγά το πράμα. το πήγε σε μάστορα μηχανουργό κάτσε καλά να ούμε, που τον τόρνο του μιλάει για να δουλέψει.
πιο καλό και απο εργοστασιακό είναι το δισκόφρενο αμαλάχει να ούμ.
Ρε παλικάρια διορθώστε με αν βλέπω λάθος γιατί θα τρελαθώωωωωω...
Στους πίσω δίσκους απο Μ3 τους έχει κόψει γύρω γύρω για να τους φέρει σε μικρότερη διάμετρο????
Κοιτάξτε που τελειώνουν οι τρύπες για τον αερισμό...
Οι περισσότερες είναι μισές κομμένες...
Ο χριστός και η παναγία....
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/3231288/
https://i.imgur.com/nb98AW9.jpg
και τα φτερά τα έχει φουσκώσει μόνος του....δεν είναι έτσι του Μ3....:thumbsdown:
καλά για τη βρώμα και τη φθορά του εσωτερικού....no comments...:thumbsdown:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2926630/
αυτο το παιρνουμε 12κ??
Christos 330
19-02-13, 18:48
Αυτο σε πειρεξε ρε Βασιλη ; ; ;
Κοιτα τα πισω ελαστικα που βρισκουν παντου μεσα στα σημαδια !!!
Μα τι παρταλι ειναι αυτο ρε ; ; ;
Vassilis ///M
19-02-13, 18:53
Αυτο σε πειρεξε ρε Βασιλη ; ; ;
Κοιτα τα πισω ελαστικα που βρισκουν παντου μεσα στα σημαδια !!!
Μα τι παρταλι ειναι αυτο ρε ; ; ;
Το θεώρησα λιγότερο επικίνδυνο σε σχέση με τα φρένα...
Christos 330
19-02-13, 18:57
Το θεώρησα λιγότερο επικίνδυνο σε σχέση με τα φρένα...
Ουτε μιζα δεν κανει να πατησει αυτο Βασιλη . . .
Christos 330
19-02-13, 18:59
αυτο το παιρνουμε 12κ??
Αν ενδιαφερεσαι σοβαρα για 645 υπαρχει ενα με 78κ ολο κοκκινο σαλονι
πανοραμα οροφη στα λεφτα που λες . . .
Σαββατο θα δεις φωτος . . .
Dr. Yamastura
19-02-13, 22:25
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3371568/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3371568/
ΓΝΗΣΙΟ Ε30?????ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟΥΤΟ ΠΑΛΙ????? :shok::shok::shok::shok::shok::shok::shok:
https://img826.imageshack.us/img826/5874/e30car.th.png (https://img826.imageshack.us/i/e30car.png/)
ΓΝΗΣΙΟ Ε30?????ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟΥΤΟ ΠΑΛΙ????? :shok::shok::shok::shok::shok::shok::shok:
https://img826.imageshack.us/img826/5874/e30car.th.png (https://img826.imageshack.us/i/e30car.png/)
Είναι όντως γνήσιο, αλλά χωρίς χαρτιά...
φαινεται λιγο χρεπακι.
οσο και να το δινει....
Leonidas_E39
20-02-13, 08:42
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2788338/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2788338/
ποσο???
το πουλαει και συνονοματος:original:
αυτο το παιρνουμε 12κ??
Ο συγκεκριμένος πριν 10 χρονάκια, σε ερώτηση μου έκανε ανταλλαγή το δικό μου 316, facelift. 2 μηνών με αρκετά εξτρά, με ένα γυμνό 18αρι του 2001 και με 58000χλμ, θέλοντας και καπέλο άλλα 10000ε. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Ο συγκεκριμένος πριν 10 χρονάκια, σε ερώτηση μου έκανε ανταλλαγή το δικό μου 316, facelift. 2 μηνών με αρκετά εξτρά, με ένα γυμνό 18αρι του 2001 και με 58000χλμ, θέλοντας και καπέλο άλλα 10000ε. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
το 2003 μπορει...
το 2013 ειναι αρκετα πιο συζητησιμος:original:
εχει κι ενα ωραιο clk cabrio '02 απο τα τελευταια πρωτης γενιας.
:original::original::original:
https://ksmotors.car.gr/cars/view/2861399/
giannis_compact
20-02-13, 13:12
Υπάρχει περίπτωση να έχει τόσα χιλιόμετρα;
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/949247/
καλο...
giannis_compact
20-02-13, 13:23
καλο...
Πάρα πολύ καλό...:tt1:
Πάρα πολύ καλό...:tt1:
αντε...
ποσο το δινει?
giannis_compact
20-02-13, 13:26
αντε...
ποσο το δινει?
Δε ξέρω, δεν πήρα να ρωτήσω.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2875796/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1380510/
Είναι και από τα τα πιό περιποιημένα...δες τις ραφές στα μπροστινά δέρματα.
χτυπα το...
ξερεις οτι μαυρο-κοκκινο ειναι αρρωστια!!
ειναι παλια αγγελια παντως...
δεν εχει ανανεωθει..
giannis_compact
20-02-13, 13:34
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2875796/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1380510/
Το πρώτο έχει όντως τόσα πιστεύω. Μέχρι και τα κλειδιά του ολοκαίνουρια είναι, πάει καιρός που το χαζεύω αλλά δε μου αρέσει το μπέζ εσωτερικό.
https://www.car.gr/classifieds/boats/view/2804865/
giannis_compact
20-02-13, 13:45
Είναι και από τα τα πιό περιποιημένα...δες τις ραφές στα μπροστινά δέρματα.
Γιώργο για ποιό μιλάς;
Για αυτό.
giannis_compact
20-02-13, 13:50
Για αυτό.
Είναι και από τα τελευταία, με τις ραφές στο κέντρο του καθίσματος. thumb
Είναι και από τα τελευταία, με τις ραφές στο κέντρο του καθίσματος. thumb
:whistle::whistle:
εχει στο car ενα μαυρο τετραπορτο m3 μετατροπη v8 ξερει κανεις λεπτομερειες που εγινε η μετατροπη?νουμερο αγγελιασ 3208916.αυτο τωρα ειναι αθηνα αλλα η μετατροπη πρεπει να εγινε θεσσαλονικη.σε ποιο συνεργειο ομωσ αν ξερει κανεισ.
Αν είναι ελληνικό Σεπτ. 2005 τότε έχει τα 150άλογα, οχι 143.
giannis_compact
20-02-13, 14:55
εχει στο car ενα μαυρο τετραπορτο m3 μετατροπη v8 ξερει κανεις λεπτομερειες που εγινε η μετατροπη?νουμερο αγγελιασ 3208916.αυτο τωρα ειναι αθηνα αλλα η μετατροπη πρεπει να εγινε θεσσαλονικη.σε ποιο συνεργειο ομωσ αν ξερει κανεισ.
Γνωρίζω εγώ για τo συγκεκριμένο Τάσο όλες του τις λεπτομέρειες και όλα όσα πέρασε πρίν γίνει Μ3.
giannis_compact
20-02-13, 14:55
Ζ3 Coupe Hartge V8
https://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-z3-m-hartge-z3-coupe-5-0-z47-v8-almelo/164330469.html?lang=de&pageNumber=2&__lp=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=57&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&negativeFeatures=EXPORT
giannis_compact
20-02-13, 14:57
Αυτό είναι, τό'χω δει και από κοντά όταν γινόταν η μετατροπή thumb
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3208916/
Αυτό είναι, τό'χω δει και από κοντά όταν γινόταν η μετατροπή thumb
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3208916/
μπορεισ να μ πεισ σε παρακαλω που εχει γινει η μετατροπη?
giannis_compact
20-02-13, 15:07
στειλε μου πμ αν θεσ.
πμ sent thumb
τους έχουν ξεφύγει κάποια λαμπάκια ακόμα πάντως..:whistle:
giannis_compact
20-02-13, 15:53
τους έχουν ξεφύγει κάποια λαμπάκια ακόμα πάντως..:whistle:
Ποτέ δεν έσβησαν αυτά thumb
αυτό λέω.. είχε και άλλα πάντως..:th_Laie_67-1:
Ζ3 Coupe Hartge V8
https://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-z3-m-hartge-z3-coupe-5-0-z47-v8-almelo/164330469.html?lang=de&pageNumber=2&__lp=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=57&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&negativeFeatures=EXPORT
:shok::shok::shok: :thumbsup: :thumbsup::thumbsup: :thumbsup:
φαινεται λιγο χρεπακι.
οσο και να το δινει....
Το Μ3 Ε30 το συγκεκριμένο αν το πάρει κάποιος θέλει πολυ δουλειά, αγάπη , υπομονή και μεράκι όπως ο lunatic για να το κάνεις καλό!
Αλλιώς πας και δίνεις 30-70Κ για να πάρεις έτοιμο κάποιο καλό
https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3307913/
michaelp900
20-02-13, 17:51
https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3307913/
Νταξ....τωρα νοιοθω πως εχω πολυ δρομο για να γινω αντρας.Τι στυλ,τι υφος,τι γοητεια.....
Το Μ3 Ε30 το συγκεκριμένο αν το πάρει κάποιος θέλει πολυ δουλειά, αγάπη , υπομονή και μεράκι όπως ο lunatic για να το κάνεις καλό!
Αλλιώς πας και δίνεις 30-70Κ για να πάρεις έτοιμο κάποιο καλό
Τι να το κάνεις χωρίς νούμερα...:( :( :( Κρίμα τα λεφτά και τον κόπο...
Τι να το κάνεις χωρίς νούμερα...:( :( :( Κρίμα τα λεφτά και τον κόπο...
ε οχι ρε βασιλη.
ειναι γνησια καροτσα. αξιζει να δωσεις 10κ να το παρεις και αλλα 20κ να το κανεις αμαξι, για να του βαλεις σε 5 χρονια ιστορικα νουμερα.
θα το ευχαριστιεσαι το αμαξι.
βλεποντας το.
αν το κανεις ποτε αμαξι.
ε οχι ρε βασιλη.
ειναι γνησια καροτσα. αξιζει να δωσεις 10κ να το παρεις
:shok::shok::shok:
Λές ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ λεφτά....:shok::shok::shok:
Το ξέρω παιδιά έχετε ένα δίκιο απο μια πλευρά,αλλά απο μία άλλη το να σου βγεί ένα κουστούμι 30.000 έτσι για το χαβαλέ (αν καταφέρεις να το κάνεις αμάξι) και να το βάλεις βιτρίνα,εγω το βρίσκω χωρίς νόημα. Να του έχεις μόνο ιστορικές πινακίδες για να πηγαίνει σε εκδηλώσεις και τακτική συντήρηση δεν λέει,άλλο που στην Ελλάδα το έκαναν σύστημα με την κακή έννοια.
Εκτιμώ ότι κάποιος φαναρτζής ή με συνεργείο είναι πιο εύκολο να το πάρει,γιατί θα καταφέρει να περιορίσει κάποια απο τα βασικά έξοδα που εκτοξεύουν το project με την παραδοχή ότι η καρότσα θα πουλιέται 10Κ,αν και πολύ αμφιβάλλω.Πιο πιθανό βλέπω κανα 15άρι με 20άρι...
Αυτο το ξερει κανεις?? το εχουμε εξετασει???
Μανος...?....
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3294887/
https://s1.scar.gr/3294/3294887_e_b.jpghttps://s1.scar.gr/3294/3294887_3_b.jpghttps://s1.scar.gr/3294/3294887_1_b.jpg
Το ξέρω παιδιά έχετε ένα δίκιο απο μια πλευρά,αλλά απο μία άλλη το να σου βγεί ένα κουστούμι 30.000 έτσι για το χαβαλέ (αν καταφέρεις να το κάνεις αμάξι) και να το βάλεις βιτρίνα,εγω το βρίσκω χωρίς νόημα. Να του έχεις μόνο ιστορικές πινακίδες για να πηγαίνει σε εκδηλώσεις και τακτική συντήρηση δεν λέει,άλλο που στην Ελλάδα το έκαναν σύστημα με την κακή έννοια.
Εκτιμώ ότι κάποιος φαναρτζής ή με συνεργείο είναι πιο εύκολο να το πάρει,γιατί θα καταφέρει να περιορίσει κάποια απο τα βασικά έξοδα που εκτοξεύουν το project με την παραδοχή ότι η καρότσα θα πουλιέται 10Κ,αν και πολύ αμφιβάλλω.Πιο πιθανό βλέπω κανα 15άρι με 20άρι...
Το Μ3 Ε30 για να το πάρεις σημαίνει ότι πρέπει να είσαι συνειδητοποιημένος τι παίρνεις μιας και υπάρχουν άλλα αυτοκίνητα στο ίδιο budget
Δεν το παίρνεις για καθημερινή χρήση κατά βάση
Δεν πληρώνει φόρο πολυτελούς διαβίωσης αν είναι ελληνικό και του 02!
δεν εχει οροφη η μου φαινεται???
Δεν πληρώνει φόρο πολυτελούς διαβίωσης αν είναι ελληνικό και του 02!
Εισαγωγη του 2008 ειναι.. οποτε περαστικα..
δεν εχει οροφη η μου φαινεται???
Εχεις κωλοφαγουρες....τελικα:th_Laie_6 7-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: