PDA

Επιστροφή στο Forum : Ε46 λαμπακι φρενων

Stamatis
15-12-12, 16:10
Εξω από τον φενεο στα κατω τρικαλα μεγαλη ανηφορα και στροφη. Λαμπακι φρενων. Πανικος. Τηλεφωνο στον Σπαρο ετσι και ετσι. Κοιταξε τα υγρα.
Ανοιγω το καπω, υγρα κατω από το ελαχιστο.
Περηφανο επανω στο σωληνακι, το καρτελακι του σερβις. Δυο μερες πριν. Δυο μερες πριν.
Οταν γυρισω, εχω λογαριασμους να κλεισω. Συνηθως δεν μπαινω σε καυγαδες. Αλλα αυτη τη φορα ειμαι εξαλλος. Πραγματικα δηλαδη δεν μπορεις να εχεις εμπιστοσυνη πουθενα. Αυτη τη φορα θα φωναξω.

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

Stamatis
15-12-12, 16:12
Χιλια εκατο ευρω ηταν ο λογαριασμος του συνεργειου. Χιλια εκατο ευρω ανταλλακτικα και εργασιες.

Thomelef
15-12-12, 16:15
και που πήγανε τα υγρά ΟΕΟ...άντε να πείς ότι το καραξεσκίζεις και να τα έχεις βράσει, οκ...το να χαθούν υγρά είναι θέμα θείο...έχε το νου σου, γιατί μάλον πρέπει να έχεις απο κάπου διαροή. έχε το νου σου μλκ, μη πάθεις καμμιά λαχτάρα στα καλά καθούμενα...

PANOS-E60
15-12-12, 16:21
Σταμάτη εχει δικιο ο Θωμάς, κάπου χανεις υγρά ... δεν μπορεί να ήσουνα κάτω από το μινιμουμ και να μην το ειδε ο μάστορας. Προσοχή πολλή. υποψιάζομαι τα χάνεις από πίσω τροχό.

Z4 DCT
15-12-12, 17:14
και που πήγανε τα υγρά ΟΕΟ...άντε να πείς ότι το καραξεσκίζεις και να τα έχεις βράσει, οκ...το να χαθούν υγρά είναι θέμα θείο...έχε το νου σου, γιατί μάλον πρέπει να έχεις απο κάπου διαροή. έχε το νου σου μλκ, μη πάθεις καμμιά λαχτάρα στα καλά καθούμενα...

Σταμάτη, έχουν δίκιο.....

Πέσε απο κάτω και κοιτα......thumb

GiannisRob
15-12-12, 17:57
Εξω από τον φενεο στα κατω τρικαλα μεγαλη ανηφορα και στροφη. Λαμπακι φρενων. Πανικος. Τηλεφωνο στον Σπαρο ετσι και ετσι. Κοιταξε τα υγρα.
Ανοιγω το καπω, υγρα κατω από το ελαχιστο.
Περηφανο επανω στο σωληνακι, το καρτελακι του σερβις. Δυο μερες πριν. Δυο μερες πριν.
Οταν γυρισω, εχω λογαριασμους να κλεισω. Συνηθως δεν μπαινω σε καυγαδες. Αλλα αυτη τη φορα ειμαι εξαλλος. Πραγματικα δηλαδη δεν μπορεις να εχεις εμπιστοσυνη πουθενα. Αυτη τη φορα θα φωναξω.

Πως και το ταμπελάκι είναι στα γερμανικά? Σέρβις κάνεις Ελλάδα? Πάντως, για την ιστορία, το ταμπελάκι αυτό αναφέρεται μόνο στην αλλαγή λαδιών.

Όσον αφορά το υγρό φρένων, πάντως, απαράδεκτο όπως και να έχει!

Σταμάτη εχει δικιο ο Θωμάς, κάπου χανεις υγρά ... δεν μπορεί να ήσουνα κάτω από το μινιμουμ και να μην το ειδε ο μάστορας. Προσοχή πολλή. υποψιάζομαι τα χάνεις από πίσω τροχό.

Στα Ε46 τα υγρά φρένων, αν δεν κάνω λάθος, δεν είναι κοινά με τον συμπλέκτη? Ενδέχεται δηλαδή αν υπάρχει διαρροή να είναι από το τρομπάκι (master cylinder) του συμπλέκτη.

Stamatis
15-12-12, 18:35
Α ωραια. Συμφωνα με οσα λετε λοιπον, ο μαστορας εκανε αψογα τη δουλεια του, εγω φταιω που δεν εκανα ελεγχο και στα υγρα των φρενων, και φυσικα επειδη δεν ποσταρα την αποδειξη ας πουμε, και εδειξα το ταμπελακι των λαδιων με την ημερομηνια που το κρεμασε εκει ο μαστορας εχω αδικο.
Οκεϊ.
Οκεϊ.

Το οτι μολις το πηρα από ινσπεξιον και δεν εχει υγρα παλι με μαγικο τροπο φταιω εγω.
Η χανει από τον συμπλεκτη.
Με την καμμια να ψωλαρμενιζε ο μιστερ?

Shame on me που δεν τελειωσα μηχανολογος και ασχοληθηκα με τη μαγειρικη σαν χομπι.

Το καρτελακι ειναι οντως στα γερμανικα. Αυτο βαζει ο συγκεκριμενος.

Θα συμπληρωσω και θα το παρακολουθησω. Αν συνεχισει το ιδιο, θα δω τι θα κανω.

Παντως στο γκαραζ ουτε υγρα εχω παρατηρησει, ουτε τιποτα και ειναι αδυνατον να χασει τοσα υγρα σε δυο μερες.

Stamatis
15-12-12, 18:36
Σταμάτη, έχουν δίκιο.....

Πέσε απο κάτω και κοιτα......thumb

Μισο μετρο χιονι εχει εδω πανω. Που να πεσω ρε γιαννη?

nikos1400
15-12-12, 18:46
Α ωραια. Συμφωνα με οσα λετε λοιπον, ο μαστορας εκανε αψογα τη δουλεια του, εγω φταιω που δεν εκανα ελεγχο και στα υγρα των φρενων, και φυσικα επειδη δεν ποσταρα την αποδειξη ας πουμε, και εδειξα το ταμπελακι των λαδιων με την ημερομηνια που το κρεμασε εκει ο μαστορας εχω αδικο.
Οκεϊ.
Οκεϊ.

Το οτι μολις το πηρα από ινσπεξιον και δεν εχει υγρα παλι με μαγικο τροπο φταιω εγω.

Shame on me που δεν τελειωσα μηχανολογος και ασχοληθηκα με τη μαγειρικη σαν χομπι.

Παντως στο γκαραζ ουτε υγρα εχω παρατηρησει, ουτε τιποτα και ειναι αδυνατον να χασει τοσα υγρα σε δυο μερες.

πριν δυο μερες το πηρες Σταματη απο... "μεγαλο" σερβις και θα παρακολουθεις;;;
πισω εκει θα πας ν; τους το χτυπησεις στην κεφαλα...
:mad:

Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

GiannisRob
15-12-12, 18:54
Παρεξήγησις Πρόεδρε!

Α ωραια. Συμφωνα με οσα λετε λοιπον, ο μαστορας εκανε αψογα τη δουλεια του, εγω φταιω που δεν εκανα ελεγχο και στα υγρα των φρενων

Ακριβώς το αντίθετο. Προφανώς, ο μάστορας δεν έκανε καλά τη δουλειά του. Η συζήτηση εδώ δεν έχει στόχο να αντικαταστήσει το μάστορα, ή να σου λύσει το πρόβλημα. Είναι όμως Σάββατο, εσύ είσαι στα χιόνια και έχεις λαμπάκι φρένων. Επίσης, τη Δευτέρα θα πας να τα χώσεις στο μάστορα.

Άρα η συζήτηση εδώ έχει σαν σκοπό να δώσει πιθανές βλάβες, έτσι ώστε να έχεις μια ιδέα του τι έγινε και να μη χαλάσεις το ΣΚ σου, αλλά και τη Δευτέρα στο μάστορα να του βγεις από πάνω, αφού έχεις δίκιο.

Όπως και να 'χει πάντως, το να βρεις κάποιο πρόβλημα στο αυτοκίνητο αμέσως μετά το σέρβις, έχει τύχει σε όλους. Προσωπικά τουλάχιστον, όσες φορές μου έχει συμβεί αυτό, πάντα πρώτα απ' όλα μιλάω με 2-3 φίλους, καλύτερους στα μηχανολογικά από μένα. Ίσως να έγινε λάθος στο συνεργείο, ίσως να φταίω εγώ. Με την κουβέντα προσπαθούμε να δούμε τι μπορεί να συμβαίνει, ώστε και να ησυχάσω εγώ, και να ξέρω τι θα πω στο μάστορα.

Όπως και να 'χει πάντως, το σωστό είναι ότι αφού πληρώνεις, πρέπει να είσαι και σίγουρος 100% για την ποιότητα των εργασιών. Εγώ ακόμα δεν έχω βρει τέτοιο συνεργείο εδώ στην Πάτρα.

και φυσικα επειδη δεν ποσταρα την αποδειξη ας πουμε, και εδειξα το ταμπελακι των λαδιων με την ημερομηνια που το κρεμασε εκει ο μαστορας εχω αδικο.
Οκεϊ.
Οκεϊ.

Αναφέρθηκα στο ταμπελάκι επειδή μου έκανε εντύπωση το ότι ήταν στα γερμανικά, αυτό μόνο. Και στα ζουαζιλάνδικα να ήταν, πάλι δεν θα έλεγα ότι έχεις άδικο.

Ξαναλέω πάλι, ότι (τουλάχιστον εγώ) ανέφερα πιθανές αιτίες του προβλήματος, τις οποίες έπρεπε να είχε ήδη ελέγξει ο μάστορας, αφού έκανες σέρβις.

ΌΧι, σε αυτό καλά έκανες, γιατί η μαγειρική βγάζει γκόμενες. Η μηχανολογία όχι. Σπύρο μη μιλήσεις.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου, έχω και εγώ το ίδιο θέμα με το Βόλβο, μόνο που το λαμπάκι άναψε μετά από 15 μέρες...

spar@
15-12-12, 19:00
ρε παιδια τι δουλεια εχουν τα υγρα των φρενων με του συμπλεκτη?
μην τρομαζεται τον ανθρωπο!!!

Stamatis
15-12-12, 19:33
Παρεξήγησις Πρόεδρε!

Ακριβώς το αντίθετο. Προφανώς, ο μάστορας δεν έκανε καλά τη δουλειά του. Η συζήτηση εδώ δεν έχει στόχο να αντικαταστήσει το μάστορα, ή να σου λύσει το πρόβλημα. Είναι όμως Σάββατο, εσύ είσαι στα χιόνια και έχεις λαμπάκι φρένων. Επίσης, τη Δευτέρα θα πας να τα χώσεις στο μάστορα.

Άρα η συζήτηση εδώ έχει σαν σκοπό να δώσει πιθανές βλάβες, έτσι ώστε να έχεις μια ιδέα του τι έγινε και να μη χαλάσεις το ΣΚ σου, αλλά και τη Δευτέρα στο μάστορα να του βγεις από πάνω, αφού έχεις δίκιο.

Όπως και να 'χει πάντως, το να βρεις κάποιο πρόβλημα στο αυτοκίνητο αμέσως μετά το σέρβις, έχει τύχει σε όλους. Προσωπικά τουλάχιστον, όσες φορές μου έχει συμβεί αυτό, πάντα πρώτα απ' όλα μιλάω με 2-3 φίλους, καλύτερους στα μηχανολογικά από μένα. Ίσως να έγινε λάθος στο συνεργείο, ίσως να φταίω εγώ. Με την κουβέντα προσπαθούμε να δούμε τι μπορεί να συμβαίνει, ώστε και να ησυχάσω εγώ, και να ξέρω τι θα πω στο μάστορα.

Όπως και να 'χει πάντως, το σωστό είναι ότι αφού πληρώνεις, πρέπει να είσαι και σίγουρος 100% για την ποιότητα των εργασιών. Εγώ ακόμα δεν έχω βρει τέτοιο συνεργείο εδώ στην Πάτρα.

Αναφέρθηκα στο ταμπελάκι επειδή μου έκανε εντύπωση το ότι ήταν στα γερμανικά, αυτό μόνο. Και στα ζουαζιλάνδικα να ήταν, πάλι δεν θα έλεγα ότι έχεις άδικο.

Ξαναλέω πάλι, ότι (τουλάχιστον εγώ) ανέφερα πιθανές αιτίες του προβλήματος, τις οποίες έπρεπε να είχε ήδη ελέγξει ο μάστορας, αφού έκανες σέρβις.

ΌΧι, σε αυτό καλά έκανες, γιατί η μαγειρική βγάζει γκόμενες. Η μηχανολογία όχι. Σπύρο μη μιλήσεις.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου, έχω και εγώ το ίδιο θέμα με το Βόλβο, μόνο που το λαμπάκι άναψε μετά από 15 μέρες...

Ναι ρε δεν σου την πεφτω.
Πικροχολο σχολιο κανω για την κατασταση γενικα.

Απλα ειναι μαλκια να το εχεις παει για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και τελικα να σου βγαινει θεμα στα καλα καθουμενα.

Η ολη ιστορια ειναι οτι ηρθαμε εδω για δυο μερες να ξεσκασουμε και εχουμε σκασει.
Οδηγαει η γυναικα μου γιατι εγω ως γνωστον εχω τις ζαλαδες μου και η κακομοιρα βλεπει τα λαμπακια δαγκωνει το χειλος της και συνεχιζει. Τι να πει και αυτη?
Σκατουλες. Υποτιθεται θα ερχομαστε για να χαλαρωσουμε.
Τι διατανο. Φτυσμενους μας εχουν φετος?
Δεν μπορω να καταλαβω.

spar@
15-12-12, 19:58
Γελαω με τα χαλια μου χαχαχαχα

σου εστειλα μνμ!!!
θα τα πουμε την δευτερα φιλια...!!
και απο βδομαδα θα κοψουμε τον π..τσο του μπαουερ που τον εχει βαλει στοιχημα... εγω δεν ξερω απο bmw γενικες γνωσεις εχω....
1ον οταν κατι ειναι επικινδυνο δεν μενει μονο στο λαμπακι....το νοιωθεις....
2ον οταν υπαρχει προβλημα το λαμπακι δεν αναβει οποτε του κατεβει....

Kostas_1
15-12-12, 21:00
Σταματη, εχει υποχωρησει στο πατημα το πενταλ? Χρειαζεται πιο βαθυ πατημα για να πιασουν τα φρενα ή πιανουν κανονικα στο ιδιο υψος του πενταλ οπως πριν?

Αν κρινεις οτι χρειαζεται συμπληρωσε παντως σε ενα βενζιναδικο με dot 4 και μη χαλας το κεφι σου

alexk
15-12-12, 22:03
Φίλε Σταμάτη, αυτό είναι σημάδι από το Θεό....

Να στο κάνω λιανά :
Πάρε τέκνο μου εκείνο το ωραίο 520 με τον κομπρέεεεσσοορρααααα
Και δώσε τον κομπρέσορα αυτό στον αλεξκ τον Ελβετό
Και οδήγα το 520 αυτό, που είναι απροβλημάαατισσσττοοοοοο

katsaraios
15-12-12, 22:28
Θα εχει ενδιαφερον η απαντηση του συνεργειου ,αν δεν ειναι διαρροη θελω να διαβασω τι θα σου πει.
Ινσπεκτιον 2 :whistle:

spar@
16-12-12, 00:07
ας αλλαξουμε θεμα...
τι περιλαμβανει το ινσπεκτιον 2? και καμει 1100ευρΟ?

katsaraios
16-12-12, 00:18
ας αλλαξουμε θεμα...
τι περιλαμβανει το ινσπεκτιον 2? και καμει 1100ευρΟ?

Ωπα φιλε ,1100 πληρωσε ο Προεδρος δεν ειπαμε οτι το χρεωνουν τοσο ...

GiannisRob
16-12-12, 00:26
Ωπα φιλε ,1100 πληρωσε ο Προεδρος δεν ειπαμε οτι το χρεωνουν τοσο ...

Έεεετσι. Απ'τα 1100, τα 700 ήταν φιλοδώρημα.

:D

katsaraios
16-12-12, 00:32
Έεεετσι. Απ'τα 1100, τα 700 ήταν φιλοδώρημα.

:D

Α ωραια δλδ θα γα@ησει τον μικρο γελαστο βοηθο οχι το αφεντικο:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

spar@
16-12-12, 00:37
Α ωραια δλδ θα γα@ησει τον μικρο γελαστο βοηθο οχι το αφεντικο:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

βοηθος ειναι ενας κατς.... οι αλλοι ειναι τα παραπαιδια....!

Stamatis
17-12-12, 11:59
Υγρα ηταν το λαμπακι. Το ελεγε και το βιβλιο.

STREETRACING
17-12-12, 12:13
1100?
τι περιλαμβανε αυτο το ποσο?

Stamatis
17-12-12, 12:35
Οκ. Ηταν μια παραβλεψη που αναγνωριστηκε.
Από τη στιγμη που κατευθειαν και χωρις δικαιολογιες τακτοποιηθηκε εγω ειμαι οκ.

aristent
17-12-12, 12:40
Οκ. Ηταν μια παραβλεψη που αναγνωριστηκε.
Από τη στιγμη που κατευθειαν και χωρις δικαιολογιες τακτοποιηθηκε εγω ειμαι οκ.

και εμεις οι αιμοδιψεις φιλοι σου,τι θα κανουμε τωρα???

ειχαμε παρει και :popcorn:

Stamatis
17-12-12, 12:41
Χαχα. Θα βρουμε ευκαιρια να δικασουμε αλλη φορα.
Εδω ειχαμε αισιο τελος.

Thomelef
17-12-12, 12:54
αφού δεν έπαθες τπτ, περασμένα ξεχασμένα. απλά μεγαλύτερη προσοχή απο'δω και πέρα. ειδικά με τα φρένα θέλει ο τεχνίτης να έχει τα μάτια του 1014.

STREETRACING
17-12-12, 12:57
τα υγρα γιατι ειχαν μειωθει?

Stamatis
17-12-12, 13:16
Εγινε λαθος συννενοηση με τους μαστορες μεταξυ τους. Ηταν λιγα από την αρχη απλα εδειξε το λαμπακι επειδη ειχα παει σε ανηφορες και πηγαιναν μπρος πισω.
Οπως ειπα, λαθη γινονται.
Από τη στιγμη που πηγα και ο ανθρωπος το πρωτο πραγμα που εκανε ηταν να αναγνωρισει το θεμα και να πει αμεσως συγνωμη που σε ταλαιπωρησα, ολα καλα.

Το θεμα ειναι αυτο τελικα. Ο μαστορας να ειναι κοντα σου και μετα. Όχι μονο στην πληρωμη.

STREETRACING
17-12-12, 13:43
Πάντα σπιτιού κ κινητο κ του μηχανικού κ του βελτιωτή,εγω
Αλλιώς δεν.

Z4 DCT
17-12-12, 15:29
Εγινε λαθος συννενοηση με τους μαστορες μεταξυ τους. Ηταν λιγα από την αρχη απλα εδειξε το λαμπακι επειδη ειχα παει σε ανηφορες και πηγαιναν μπρος πισω.
Οπως ειπα, λαθη γινονται.
Από τη στιγμη που πηγα και ο ανθρωπος το πρωτο πραγμα που εκανε ηταν να αναγνωρισει το θεμα και να πει αμεσως συγνωμη που σε ταλαιπωρησα, ολα καλα.

Το θεμα ειναι αυτο τελικα. Ο μαστορας να ειναι κοντα σου και μετα. Όχι μονο στην πληρωμη.

Δεν έκανες φασαρία;;;......σου μαμησε το σκ, σου αναβε λαμπάκια το αμαξι.... Και την έβγαλε με ένα συγνώμη δεν το προσέξαμε;......:shok:

Stamatis
17-12-12, 15:34
Την εβγαλε γιατι ειδα στα ματια του οτι το εννοουσε.
Και ξανατονιζω, λαθη γινονται.
Το πως επανορθωνει καποιος ειναι η διαφορα.

Πιστεψε με ναι, στεναχωρηθηκα. Το ιδιο ομως στεναχωρηθηκε και αυτος.

spar@
17-12-12, 15:37

σιγααααααααααααα....
ειχα δικιο που σου ειπα να το γραψεις στα @@ σου???

hades7
17-12-12, 15:47
αμα καρφονοσουν σε κανα τσιμεντο ηθελα να ξερω πως θα εβλεπες την συγνωμη στα ματια του χεσε μας ρε

katsaraios
17-12-12, 16:08

Νομιζω οτι εδω ταιριαζει αυτο,Προεδρε !!
:thumbsup:
https://www.youtube.com/watch?v=ee925OTFBCA

PANOS-E60
17-12-12, 16:11
Δεν έκανες φασαρία;;;......σου μαμησε το σκ, σου αναβε λαμπάκια το αμαξι.... Και την έβγαλε με ένα συγνώμη δεν το προσέξαμε;......:shok:

αμα καρφονοσουν σε κανα τσιμεντο ηθελα να ξερω πως θα εβλεπες την συγνωμη στα ματια του χεσε μας ρε

ο πρόεδρος είναι μεγαλόψυχος ρε σεις, δεν είναι αιμοβόρος :thumbsup:

spar@
17-12-12, 16:12

Αρη σιγα τα αιματα.....
εδω μεσα οσο ειμαι εχω δει χειροτερες μλκς απο συνεργεια και παλι δεν εγινε τπτ....
επισης μλκς γινονται παντα .... το θεμα ειναι η αντιμετωπιση μετα την μλκια....
Ολοι θα σου κανουν.... δεν υπαρχει συνεργειο που θα ειναι αλανθαστο....
στις αντιπροσωπειες τις καλες εποχες περναγαν κατα μεσο ορο 12 αμαξια ανα μαστορα σε μια μερα...
αλλες αντιπροσωπειες τους πιεζαν και με χρονο, με μπονους ποιος θα βγαλει περισσοτερα...
τον μαστορα που παει ο προεδρος δεν τον ξερω, πιο πολυ με ενοχλησε που μετρησε τον λ ζεστο παρα που ξεχασε να του δει τα υγρα....

hades7
17-12-12, 16:17
ποια αντιμετωπιση ρε μετα την μαλακια για φρενα μιλαμε για την ζωη σου δεν μιλαμε για λαθος καμπερ στη αναρτηση

spar@
17-12-12, 16:24
ποια αντιμετωπιση ρε μετα την μαλακια για φρενα μιλαμε για την ζωη σου δεν μιλαμε για λαθος καμπερ στη αναρτηση

Αρη επειδη απο 17 χρονων ειμαι στα συνεργεια....
αν ερχοσουν ή αν με επαιρνες τηλ για το λαμπακι...ξερεις τι θα σου ελεγα?
οτι εχει κολλησει ο αισθητηρας του χειροφρενου...και με το που γυρναγες την πλατη θα σου συμπληρωνα υγρα, και θα σου ελυνα και το χειροφρενο και θα σου επαιρνα και χρηματα απο πανω...
γι αυτο αστο!

hades7
17-12-12, 16:30
με αυτα που λες λοιπον ο προεδρας ειναι το κοροιδο της τραπουλας οχι ρε μαγκα μου δεν νομιζω οτι θα τον ετρωγε στο ποιημα με τετοιο τροπο ο καθε συνεργιατζης δεν τον εχω κοψει για τετοιο θυμα να με συγχωρεις κιολας

katsaraios
17-12-12, 16:36
με αυτα που λες λοιπον ο προεδρας ειναι το κοροιδο της τραπουλας οχι ρε μαγκα μου δεν νομιζω οτι θα τον ετρωγε στο ποιημα με τετοιο τροπο ο καθε συνεργιατζης δεν τον εχω κοψει για τετοιο θυμα να με συγχωρεις κιολας

Αρη νομιζεις οτι ο καθενας μας δεν μπορει να την πατησει ειτε απο δολο ειτε απο λαθος?
Ποσοι εχουν την δυνατοτητα να ειναι πανω απο το αμαξι συνεχεια να κοιτανε τι κανει ο καθενας τεχνικος?
Και ακομα χειροτερα ,ποσοι ειναι τοσο ψειρες να κατσουν οι ιδιοι να δουν αν εγιναν ολες οι προβλεπομενες εργασιες?
Εδω που λεει ο λογος ταξιδι φευγεις και δεν κοιτας μια τα λαδακια ,τα νερα,τα υγρα,εχεις μια σιγουρια εφελεστατη βεβαια για οσους το κανουν..

hades7
17-12-12, 16:43
εγω θα την παταγα πρωτος μιας και ειμαι μυρωδιας αλλα με ενα συγνωμη λυνονται ολα?

850CSI
17-12-12, 16:45
εγω θα την παταγα πρωτος μιας και ειμαι μυρωδιας αλλα με ενα συγνωμη λυνονται ολα?

χαιρε αρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηηηηηη

katsaraios
17-12-12, 16:46

Αυτο ειναι υποκειμενικο για τον καθενα ,εγω θα εριχνα σιγουρα 10 χριστοπαναγιες ειδικα αν ειχα παθει την λαχταρα με την μικρη μεσα ...

hades7
17-12-12, 16:47
γεια σου ρε γιωργαρα παμε μαζι να τουλουμιασουμε τον κατσαραιο γιατι ειναι γομαρι και δεν τον καταφερνω?

Stamatis
17-12-12, 18:38
Παιδια, αναψε ένα προειδοποιητικο λαμπακι χαμηλης σταθμης υγρων.
Αναγνωριστηκε και διορθωθηκε.

Προειδοποιητικο λαμπακι.

Ουτε από φρενα εμεινα, ουτε κινδυνευσα, ουτε εκανα πολυνεκρο.

Εκλεισε.
Εγω ειμαι οκ και με τη συμπεριφορα του μαστορα και με την αμεση διορθωση.

spar@
17-12-12, 19:30
Παιδια, αναψε ένα προειδοποιητικο λαμπακι χαμηλης σταθμης υγρων.
Αναγνωριστηκε και διορθωθηκε.

Προειδοποιητικο λαμπακι.

Ουτε από φρενα εμεινα, ουτε κινδυνευσα, ουτε εκανα πολυνεκρο.

Εκλεισε.
Εγω ειμαι οκ και με τη συμπεριφορα του μαστορα και με την αμεση διορθωση.

ακριβως αυτο....
χωρις να ξερετε την αιτια καταδικαζετε...
Αυτο εννοω οτι εχουν γινει χειροτερες μλκς εδω μεσα απο συνεργεια και δεν εγινε τπτ....
ο καθε μαστορας δεν κρινεται απ τα λαθη του, αλλα απ την γενικη εικονα του, και το κυριο για μενα ειναι πως αντιμετωπιζει τα λαθη του...
Εξω υπαρχουν μαστορες θηρια ετοιμα να σε κατασπαραξουν, γι αυτο γενικα να ειστε προσεκτικοι....
ιστοριες εχω να σας πω πολλες...
πριν 3 βδομαδες εφαγε μαστορας απο φιλο μου 1000ευρο και του διελυσε το μοτερ γιατι δεν μπορουσε να κρινει οτι το αυτοκινητο ηθελε εξαερωση, πραγμα που τηλεφωνικα του το ειχα πει εγω, αλλα ηθελε να του το λυσει για φλατζα....
τελικα αφου και η φλατζα ηταν οκ, του ειπε οτι εχει κολλησει ο 4ος κυλινδρος...χαχαχαχαχαχ:th_Lai e_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
και ολα αυτα απο βλακεια που ειχε κανει αλλος μαστορας που αλλαξε νερα ψυγειου (παραφλου) χωρις εξαερωση....
κανεις βεβαια δεν παραδεχτηκε τπτ....
Υπαρχουν πολυ σοβαροτερα προβληματα να κανετε τσαμπουκαδες.... ηρεμία και αγαπη!

aristent
17-12-12, 19:34
Σπαρα εσυ γραφεις ρε ή κανενας αλλος???:D

Μπραβο ρε θηριο,σε "θεραπευσε" το τελευταιο εξαμηνο στα ΤΕΙ!!!!:thumbsup:

Bitz
17-12-12, 20:20
1.100.....πρεπει να εβαλε και ζαντολαστιχα.:original: