Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Ε36] διαφορικο 318is

Tsik.D.
10-12-12, 11:48
καλησπερα συμφορουμιτες !!! ειμαι νεο μελος απο θεσσαλονικη και ονομαζομαι δημητρης, επισης ειμαι και νεος κατοχος ενος Ε36is το οποιο το εχω κοντα μια εβδομαδα και εχω αρχισει να κανω τα σχεδια για τα μπαξιματα... μιας και μου πηρανε τα στρουμφ πινακιδες αδεια και διπλωμα την 3η μερα για ενα μηνα, θα ηθελα αφου εχω τον χρονο να ψαξω για ενα διαφορικο μπλοκε. εχω διαβασει σχετικα και βρηκα οτι το καλυτερο ειναι να βαλω s3.15 εαν θυμαμαι καλα το βημα. δλδ απο αυτοματο 318is. οπως και να΄χει θα ηθελα να ακουσω και την γνωμη σας ωστε να βρω κατι που πραγματικα αξιζει γιατι δεν θελω να χασω ουτε πολυ απο την τελικη αλλα ουτε να χασω και πολυ απο την εκκινηση μου. κοινως ψαχνω για μια χρυση τομη εαν υπαρχει αυτη η λυση.. ευχαριστω προκαταβολικα και οποιαδηποτε γνωμη δεκτη !!!!:thnx:

Leonidas_E39
10-12-12, 12:23
Καλώς ηρθες στην παρεα μας μπες απο εδω να σε γνωρισουμε https://www.bmwfans.gr/forum/forumdisplay.php?f=23

ziaba
10-12-12, 12:47
καλησπερα συμφορουμιτες !!! ειμαι νεο μελος απο θεσσαλονικη και ονομαζομαι δημητρης, επισης ειμαι και νεος κατοχος ενος Ε36is το οποιο το εχω κοντα μια εβδομαδα και εχω αρχισει να κανω τα σχεδια για τα μπαξιματα... μιας και μου πηρανε τα στρουμφ πινακιδες αδεια και διπλωμα την 3η μερα για ενα μηνα, θα ηθελα αφου εχω τον χρονο να ψαξω για ενα διαφορικο μπλοκε. εχω διαβασει σχετικα και βρηκα οτι το καλυτερο ειναι να βαλω s3.15 εαν θυμαμαι καλα το βημα. δλδ απο αυτοματο 318is. οπως και να΄χει θα ηθελα να ακουσω και την γνωμη σας ωστε να βρω κατι που πραγματικα αξιζει γιατι δεν θελω να χασω ουτε πολυ απο την τελικη αλλα ουτε να χασω και πολυ απο την εκκινηση μου. κοινως ψαχνω για μια χρυση τομη εαν υπαρχει αυτη η λυση.. ευχαριστω προκαταβολικα και οποιαδηποτε γνωμη δεκτη !!!!:thnx:

3.15 δε κάνει για σένα είναι μακρύ βήμα κ είναι από μ3 286 +είναι μεγάλο καβούκι κ θέλει αλλά για να μπει

με τ μ42 φοράνε 3.45 κ με μ44 φοράνε 3.38 ενώ όλα τα αυτόματα φοράνε 4.44 που είναι πολύ κοντά για χειροκίνητο κ νορμάλ χρήση. από τι εχω ψάξει το ιδανικότερο βήμα για το ισ είναι το 3.91 που είναι από 30άρι

α ναι
καλώς μας βρήκες κ καλά ποστς

Tsik.D.
10-12-12, 13:00
3.15 δε κάνει για σένα είναι μακρύ βήμα κ είναι από μ3 286 +είναι μεγάλο καβούκι κ θέλει αλλά για να μπει

με τ μ42 φοράνε 3.45 κ με μ44 φοράνε 3.38 ενώ όλα τα αυτόματα φοράνε 4.44 που είναι πολύ κοντά για χειροκίνητο κ νορμάλ χρήση. από τι εχω ψάξει το ιδανικότερο βήμα για το ισ είναι το 3.91 που είναι από 30άρι

α ναι
καλώς μας βρήκες κ καλά ποστς
το δικο μου ειναι με τον Μ44 κινητηρα, δηλαδη η πιο σωστη λυση ειναι να βαλω απο Ε30 λες ε ?? δεν υπαρχει κατι πιο καινουργιο σε χρονολογια ??? γιατι φοβαμαι οτι ποτε δεν θα βρω καποιο καλο διαφορικο απο Ε30, ( τωρα θα μου πει απο Ε36 θα βρεις ?? ) αλλα ειναι πιο καινουργιο μοντελο οποτε στατιστικα και μονο ισως θα βρω κατι καλο... για καινουργιο δεν ρωταω να φανταστω ε ???

S54POWER
10-12-12, 13:34
το δικο μου ειναι με τον Μ44 κινητηρα, δηλαδη η πιο σωστη λυση ειναι να βαλω απο Ε30 λες ε ?? δεν υπαρχει κατι πιο καινουργιο σε χρονολογια ??? γιατι φοβαμαι οτι ποτε δεν θα βρω καποιο καλο διαφορικο απο Ε30, ( τωρα θα μου πει απο Ε36 θα βρεις ?? ) αλλα ειναι πιο καινουργιο μοντελο οποτε στατιστικα και μονο ισως θα βρω κατι καλο... για καινουργιο δεν ρωταω να φανταστω ε ???

Aν εισαι ευχαριστημενος με το βημα που εχεις ειδη, δεν υπαρχει λογος να το αλλαξεις !! Το 3.38 και 3.45 εχουν πολυ μικρη διαφορα οποτε οποιο βρεις το βαζεις. Κανενα αλλο διαφορικο δεν ειναι plug and play.Ειχα και εγω Μ44 ις και ειχα βρει με δυσκολια ενα μεταχ 3.45 και του ειχα βαλει. Το ειχα πληρωσει 400+ και ηταν φορτομενο με εκατονταδες χιλιομετρα..εκανε την δουλεια του αλλα ηταν ταλαιπωριμενο.Αν λοιπον βρεις να εχεις στο νου σου οτι στην καλυτερη θα ειναι 13 χρονων.Θα ξερεις επισης οτι αυτα φθειρονται με τον χρονο..Αν σκοπευεις να το κρατησεις το αμαξι αρκετο καιρο θα σου ελεγα καινουργιο γκρουπακι περιπου 700Ε

nikos1400
10-12-12, 14:42
απο οτι ξερω τα "μαμα" γκρουπακια της bmw επισκευαζονται, αλλαζουνε δισκακια μεσα κλπ.

επισης εαν εισαι ευχαριστημενος απο το βημα σου εν τελει, μπορεις να βαλεις ενα καινουριο της quaife οπως μερικα παιδια απο εδω στο φορουμ.

thumb

ziaba
10-12-12, 16:51

δεν εννοουσα ολο το διαφορικο απο ε30 αλλα μονο το βημα δηλ κορωνα, πηνιο
https://www.ebay.com/itm/BMW-168mm-ring-and-pinion-differential-3-91-LSD-02-e30-e21-e36-/110951113606?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item19d533a386&vxp=mtr

απο οτι ξερω τα "μαμα" γκρουπακια της bmw επισκευαζονται, αλλαζουνε δισκακια μεσα κλπ.

σωστα επισης παιζοντας με τα δισκακια γινεται ν αλλαξεις και το ποσοστο εμπλοκης :rally:

S54POWER
10-12-12, 17:35
Δισκακια που αγοραζουμε γιατι αν θυμαμαι καλα η bmw δεν τα πουλαει ξεχωριστα

ziaba
10-12-12, 17:56
σου τα βρισκει ο μαστορας επισης υπαρχουν στο νετ https://www.driveandtraction.blogspot.gr/

aggelosmk2
10-12-12, 18:12
Kαλησπέρα κ καλώς ήρθες :viannen_01:

Ψάχνεις για s3,45 ,εκτός κ αν υπάρχει s3,38.

Ούτε μακρύτερο ,ούτε κοντύτερο.

Το μεν μακρύτερο θα σε κρεμάσει λόγω ελλείψεως δύναμης κ δεν θα μπορείς να παίξεις καθόλου με την ουρά,κ το κοντύτερο θα σε κάνει απελπιστικά κοντό.

Είναι που είναι θεόκοντο το is θα έχεις τελική 200χλμ μετα κ θα πηγαίνεις με 100χλμ κ 4000 στροφες.

nikos1400
10-12-12, 18:15
Δισκακια που αγοραζουμε γιατι αν θυμαμαι καλα η bmw δεν τα πουλαει ξεχωριστα

σου τα βρισκει ο μαστορας επισης υπαρχουν στο νετ https://www.driveandtraction.blogspot.gr/

μου φαινεται οτι καποια δισκακια απο porsche 944 κανουν ή μηπως αλλο μοντελο ??
μπορει να κανω και λαθος.

steliose36
10-12-12, 19:17
Λοιπον εγω θα σου προτεινω 3.45 βημα που απο προσωπικη εμπειρια ειναι μια χαρα!!Τωρα βεβαια η αληθεια ειναι οτι δεν βλεπω και πολλα να κυκλοφορουν και ετσι οι τιμες ειναι τσιμπιμενες(400+). . .απο θεμα αξιοπιστιας το ειχα οταν το αμαξι μου ηταν 316 και συνεχιζω να το εχω τωρα που ειναι 325 οπου το αμαξι μπαινει σε πιστα και γενικα το ψιλοζοριζω και παρολαυτα δεν εχει κανει κιχ (και ελπιζω να παραμεινει ετσι!!)

Tsik.D.
10-12-12, 20:53
αρα εαν καταλαβα καλα, για να ειμαι σε σωστο επιπεδο ωστε να μην χανω δυναμη σε ολα τα σταδια θα πρεπει να παω στον μαστορα μου και να του πω να μου βρει κορωνα, πηνιον για βημα s3,38( σαν το ιδανικο ) αλλιως s3,45 για να μην χρειαστει να αλλαξω ολο το διαφορικο... και ποσο μπορει να κοστιζει μονο κορωνα πηνιον για αγορα στο περιπου γνωριζουμε? και εαν ειναι και ευκολο και γνωριζει καποιος ας μου πει και απο που θα μπορουσα να βρω και να παραγγειλω μονος μου. σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας, με διευκολυνατε πολυ !!!

nikos1400
10-12-12, 21:11
αρα εαν καταλαβα καλα, για να ειμαι σε σωστο επιπεδο ωστε να μην χανω δυναμη σε ολα τα σταδια θα πρεπει να παω στον μαστορα μου και να του πω να μου βρει κορωνα, πηνιον για βημα s3,38( σαν το ιδανικο ) αλλιως s3,45 για να μην χρειαστει να αλλαξω ολο το διαφορικο... και ποσο μπορει να κοστιζει μονο κορωνα πηνιον για αγορα στο περιπου γνωριζουμε? και εαν ειναι και ευκολο και γνωριζει καποιος ας μου πει και απο που θα μπορουσα να βρω και να παραγγειλω μονος μου. σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας, με διευκολυνατε πολυ !!!

μετα τους ανταλλακτικατζηδες, πας car.gr και ebay.
ακους τιμες και κανεις αυτο που νομιζεις καλυτερο.

S54POWER
10-12-12, 22:37

Ρε μαν λαθος το εχεις παρει το θεμα, παμε παλι απο την αρχη...
Κορονα πινιον καβουκι ημιαξονια κλπ ειναι τα μονα που δεν χρειαζεται να αλαξεις , τα εχεις ειδη πανω στο αμαξι σου.Αυτο που θες ειναι γκρουπακι διαφορικου μπλοκε.Απλα στα μεταχειρισμενα δεν το πουλαν χωρια μονο πακετο με το διαφορικο

Tsik.D.
10-12-12, 23:05
Ρε μαν λαθος το εχεις παρει το θεμα, παμε παλι απο την αρχη...
Κορονα πινιον καβουκι ημιαξονια κλπ ειναι τα μονα που δεν χρειαζεται να αλαξεις , τα εχεις ειδη πανω στο αμαξι σου.Αυτο που θες ειναι γκρουπακι διαφορικου μπλοκε.Απλα στα μεταχειρισμενα δεν το πουλαν χωρια μονο πακετο με το διαφορικο

επομενως ψαχνω να βρω ενα μπλοκε διαφορικο ολοκληρο και ο μαστορας το ανοιγει και παιρνει μονο το γκρουπακι απο μεσα και το βαζει στο δικο μου.. απο αφτερμαρκετ του τυπου quaife τι παιζει ξερουμε ?? η ειναι καλυτερα να βρω απο bmw ??

steliose36
11-12-12, 09:28
Λοιπον αμα βρεις ολοκληρο το διαφορικο μπλοκε βγαζεις το δικο σου το διαφορικο και βαζεις το μπλοκε!Αμα βρεις μονο το γκρουπακι μπλοκε, δηλαδη τα εντοσθια χωρις το καβουκι, τοτε ανοιγεις το δικο σου και αλλαζεις μονο το γκρουπακι. . .Για Quaife αλλη κατηγορια πας για χιλιαρικο εχεις εγγυηση εφορου ζωης κλπ.Για μενα αξιζει μονο αν θες να μπλεχτεις παραπανω δηλαδη μονο αν θες να το βαζεις πιστα και να αναιβασεις αρκετα τα αλογα,οπου αν ανεβασεις αρκετα τα αλογα θα πρεπει να βαλεις το μεγαλο καβουκι με τα πιο χοντρα ιμιαξονια και παει λεγοντας.Οποτε ψαξε για ενα μπλοκε ''μαμα'' απο IS και εισαι μια χαρα

S54POWER
11-12-12, 09:34
επομενως ψαχνω να βρω ενα μπλοκε διαφορικο ολοκληρο και ο μαστορας το ανοιγει και παιρνει μονο το γκρουπακι απο μεσα και το βαζει στο δικο μου.. ?

οχι το βαζεις οπως ειναι αν το βρεις ολοκληρο.βγαζεις το ενα διαφορικο ολοκληρο και βαζεις το αλλο

Tsik.D.
11-12-12, 21:25
Λοιπον αμα βρεις ολοκληρο το διαφορικο μπλοκε βγαζεις το δικο σου το διαφορικο και βαζεις το μπλοκε!Αμα βρεις μονο το γκρουπακι μπλοκε, δηλαδη τα εντοσθια χωρις το καβουκι, τοτε ανοιγεις το δικο σου και αλλαζεις μονο το γκρουπακι. . .Για Quaife αλλη κατηγορια πας για χιλιαρικο εχεις εγγυηση εφορου ζωης κλπ.Για μενα αξιζει μονο αν θες να μπλεχτεις παραπανω δηλαδη μονο αν θες να το βαζεις πιστα και να αναιβασεις αρκετα τα αλογα,οπου αν ανεβασεις αρκετα τα αλογα θα πρεπει να βαλεις το μεγαλο καβουκι με τα πιο χοντρα ιμιαξονια και παει λεγοντας.Οποτε ψαξε για ενα μπλοκε ''μαμα'' απο IS και εισαι μια χαρα

οχι οχι , το θελω για καθημερινη χρηση και για παιχνιδι μεσα στη πολη. ουτε πιστες ουτε μετατροπες, μαμα ειναι το αμαξι και μαμα θα μεινει. οποτε ψαχνω για μπλοκε απο is οπως ειπες με βημα 3,45 και ειμαι τζετ !!!! τελεια, σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας ( και θα σας ξαναχρειαστω για αλλα μπαξιματα που θα θελω γνωμες κτλ. ) !!!

Tsik.D.
11-12-12, 21:58
α, και κατι ακομα !!! επειδη εχω αντισπιν στο αυτοκινητο ( οχι οτι μου ειναι ιδιαιτερα χρησιμο ) αλλα ετσι για την ιστορια, θα εχει καποιο θεμα εαν βαλω μπλοκε η θα δουλευει κανονικα ??

ziaba
12-12-12, 12:12
κανένα πρόβλημα κανονικότατα θα δουλεύει

Tsik.D.
12-12-12, 19:47
κανένα πρόβλημα κανονικότατα θα δουλεύει

:thanks::thanks:

Tsik.D.
31-12-12, 13:49
καλησπερα και καλες γιορτες ευχομαι σε ολους σας !! ξανανοιγω λοιπον το θεμα γιατι γυρναει μεσα στο μυαλο μου, και βρηκα και σε καλη(μαλλον) τιμη ενα διαφορικο απο 318is με βημα 3.45 οπως και ειχαμε πει.. τωρα το θεμα μου ειναι εαν αυτο κανει για το αυτοκινητο μου... ας μου πει καποιος moderator εαν επιτρεπεται να ανεβασω την αγγελια για να μου πειτε την γνωμη σας !!! ευχαριστω !!

ziaba
02-01-13, 07:38
:thanks::thanks:
δε χρειάζεται να άπαντασ με smiles ή να το γράφεισ για να πεις ευχαριστώ, υπάρχει ένα κουμπακι κάτω από κάθε ποστ που λέει thanks το πατάς κ σαι οκ

καλησπερα και καλες γιορτες ευχομαι σε ολους σας !! ξανανοιγω λοιπον το θεμα γιατι γυρναει μεσα στο μυαλο μου, και βρηκα και σε καλη(μαλλον) τιμη ενα διαφορικο απο 318is με βημα 3.45 οπως και ειχαμε πει.. τωρα το θεμα μου ειναι εαν αυτο κανει για το αυτοκινητο μου... ας μου πει καποιος moderator εαν επιτρεπεται να ανεβασω την αγγελια για να μου πειτε την γνωμη σας !!! ευχαριστω !!

εάν είναι από ιδιώτη η αγγελία δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα

Tsik.D.
02-01-13, 16:36
δε χρειάζεται να άπαντασ με smiles ή να το γράφεισ για να πεις ευχαριστώ, υπάρχει ένα κουμπακι κάτω από κάθε ποστ που λέει thanks το πατάς κ σαι οκ

εάν είναι από ιδιώτη η αγγελία δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα

ok ευχαριστω για το tip...
το διαφορικο ειναι αυτο εδω
https://www.car.gr/parts/photos/3117337/
αλλα απο οσο ξερω δεν πρεπει να εχει ενα s για να ειναι μπλοκε ??

Tsik.D.
02-01-13, 16:38
και αυτο εδω...
file:///C:/Users/User/Desktop/aggelies/%CE%A0%CF%89%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9%2 0%CE%9C%CE%A0%CE%9B%CE%9F%CE%9A%CE%95%20%CE%94%CE% 99%CE%91%CE%A6%CE%9F%CE%A1%CE%99%CE%9A%CE%9F%20BMW %20E36%20-%20%E2%82%AC%20130%20EUR%20-%20Car.gr.htm
αυτο ειναι κολλημενο να φανταστω ??

Tsik.D.
02-01-13, 16:41
σορρυ.. λαθος paste..
αυτο εχει το s αλλα λεει οτι ειναι 100% μπλοκε, τι παιζει ??https://www.car.gr/parts/photos/2965145/

ziaba
02-01-13, 19:21
ναι μπροστα πρεπει να χει s αλλα το ταμπελακη αλλαζει

μπορει να μην ειναι πραγματικη εικονα, το κολλημενο ειναι μονο για πιστα :rally:

το διαφορικο που θες πρεπει ναι ναι ετσι εμφανισιακα

https://www.youtube.com/watch?v=dqNrUaicVlU

steliose36
02-01-13, 19:47
Το πρωτο που ανεβασες δεν εχει το S και σιγουρα δεν ειναι μπλοκε,ειναι ελευθερο διαφορικο με 3,45 βημα.Για το δευτερο επισης δεν εχει το S και απλα το εχει βαψει με ενα σπρει και απο τι στιγμη που λεει οτι ειναι 100% ειναι σιγουρα κολλημενο οπου για το δρομο θα το ελεγα επικινκυνο και συν οτι με κολλημενο διαφορικο πρεπει να εχεις στο νου σου οτι καποια στιγμη θα σου σπασει!!

steliose36
02-01-13, 19:49
Επισης για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα(ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα),εγω εχω μπλοκε διαφορικο με 3,45 βημα το μικρο καβουκι και ελεγα η να το αλλαξω(να βαλω μεγαλο καβουκι μιας και το αμαξι ειναι 325) η να του αλλαξω βαλβολινες μιας και μπαινω και σε πιστα. . .Μπορει καποιος να μου πει τι βαλβολινες πρεπει να βαλω??Ευχαριστω!!!

Stunt Mike
02-01-13, 20:51
Βρε Στελιο μου,τι θα ωφελησει αν αλλαξεις βαλβολινες?Παλι δεν θ'αντεξει το μικρο καβουκι στην πιεση της ροπης και της πιστας....Το κορωνοπηνιο ειναι αδυναμο στα μικρα καβουκια και δεν αντεχει πολλα-πολλα...

Tsik.D.
02-01-13, 20:53
εαν τελικα το αλλαξεις ξερεις οτι θα μου το πεις ε ??αχαχαχ

Kostas Maras
02-01-13, 20:58
Βρε Στελιο μου,τι θα ωφελησει αν αλλαξεις βαλβολινες?Παλι δεν θ'αντεξει το μικρο καβουκι στην πιεση της ροπης και της πιστας....Το κορωνοπηνιο ειναι αδυναμο στα μικρα καβουκια και δεν αντεχει πολλα-πολλα...

Μιχαλη το κορωνοπηνιο στο δικο μου (διαφορικο) ειναι απο 4κυλινδρο και για χρηση δρομου δεν χαλαει......(μπορει και να σπασει....) με 260 αλογακια και 33 κιλακια ροπης.......στην πιστα ομως μαλλον εχεις δικιο. Ο φιλος μας ομως κανει μπαινει πιστα;

Stunt Mike
02-01-13, 21:08
εαν τελικα το αλλαξεις ξερεις οτι θα μου το πεις ε ??αχαχαχ
Πουλα το στο παλικαρι Στελιο και σου'χω ετοιμο 3.15 μπλοκε με μεγαλο καβουκι!

Μιχαλη το κορωνοπηνιο στο δικο μου (διαφορικο) ειναι απο 4κυλινδρο και για χρηση δρομου δεν χαλαει......(μπορει και να σπασει....) με 260 αλογακια και 33 κιλακια ροπης.......στην πιστα ομως μαλλον εχεις δικιο. Ο φιλος μας ομως κανει μπαινει πιστα;

Κωστη προσφατα φιλος εσπασε τετοιο ΚΑΙ στο δρομο και ειχε μονο 140hp!!!Ο Στελιος ομως ειναι μελος της ντριφτοπαρεας μας,μπαινει πιστα,οποτε οπως καταλαβαινεις,τ'αμαξι εχει καθαρα ντριφταδικο προσανατολισμο....

Kostas Maras
02-01-13, 21:12
Πουλα το στο παλικαρι Στελιο και σου'χω ετοιμο 3.15 μπλοκε με μεγαλο καβουκι!

Κωστη προσφατα φιλος εσπασε τετοιο ΚΑΙ στο δρομο και ειχε μονο 140hp!!!Ο Στελιος ομως ειναι μελος της ντριφτοπαρεας μας,μπαινει πιστα,οποτε οπως καταλαβαινεις,τ'αμαξι εχει καθαρα ντριφταδικο προσανατολισμο....

Αν ειναι ετσι παω πάσο..........διοτι στην πιστα ειναι αλλιως τα πραγματα!

ziaba
02-01-13, 21:59
Επισης για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα(ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα),εγω εχω μπλοκε διαφορικο με 3,45 βημα το μικρο καβουκι και ελεγα η να το αλλαξω(να βαλω μεγαλο καβουκι μιας και το αμαξι ειναι 325) η να του αλλαξω βαλβολινες μιας και μπαινω και σε πιστα. . .Μπορει καποιος να μου πει τι βαλβολινες πρεπει να βαλω??Ευχαριστω!!!

75W90

+1 με τ παιδια πιο πανω βαλε μεγαλο καβουκι για πιστα :rally:

steliose36
03-01-13, 00:59
Μιχαλη για στειλε πμ για το μπλοκε για να ψαξω και κανα ιμιαξονιο μπας και αλλαξω(αν και ξερω οτι με το 3.15 θα ξενερωσω αλλα ενταξει η αληθεια ειναι οτι πρεπει να αλλαχτει. . .)

Tsik.D.
04-03-13, 20:57
ενταξει παιδια βρηκα επιτελους διαφορικο με βημα 3.45 και μπλοκε!! το παραγγειλα σημερα και το περιμενω πεμπτη παρασκευη λογικα !! θα σας πω εντυπωσεις μολις το περασω επανω !

m_sak
04-03-13, 21:06
Εε καλα μονο αυτο θα μας πεις.... δωσε πληροφοριες στο λαο...απο που? Ποσο? ? Αντε καλες σβουρες τωρα...το νου σου!!!

Στάλθηκε από το HTC Desire μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Tsik.D.
04-03-13, 21:15
Εε καλα μονο αυτο θα μας πεις.... δωσε πληροφοριες στο λαο...απο που? Ποσο? ? Αντε καλες σβουρες τωρα...το νου σου!!!

Στάλθηκε από το HTC Desire μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

βημα 3.45& μπλοκε
200 ευρωπουλα(εγγυημενο λεει και εαν εχει καποιο θεμα το στελνω πισω και μου δινει αλλο)
τελος το πηρα απο χιο..
αυτααα.. ευχαριστω σακη!!! ναι ναι παντα εχω το νου μου αλλα τωρα 10 φορες παραπανω μεχρι να το συνηθισω !!! thumb

andreas_R
05-03-13, 13:12
345 εχω κι εγω απο οτι ξερω.
Θα το αφησω και στο 325 που σκοπευω να βαλω.

Θελω ομως μπλοκε και σκεφτομαι μηπως κανω το ιδιο, να το κολλησω δηλαδη.

steliose36
05-03-13, 14:22
345 εχω κι εγω απο οτι ξερω.
Θα το αφησω και στο 325 που σκοπευω να βαλω.

Θελω ομως μπλοκε και σκεφτομαι μηπως κανω το ιδιο, να το κολλησω δηλαδη.

Με 325 και κολλημενο διαφορικο ελπιζω να μην το εχεις για καθημερινο γιατι δεν θα σε βολεψει καθολου,διοτι περα απο τον θορυβο που θα κανει θα ειναι πολυ επικινδυνο στη βροχη να χασεις το ελεγχο και σιγουρα το μικρο καβουκι κολλημενο θα σου σπασει στα ζορια!!Τωρα αν το εχεις για πιστα κλπ παω πασο!!!

andreas_R
05-03-13, 14:50
Οχι για καθημερινη χρηση το εχω το αμαξι.
Δηλαδη αντι αυτου τι προτεινεις?

steliose36
05-03-13, 15:08
Θα σου προτεινα ενα μπλοκε απο Μ3 η εξακυλινδρο γενικα (μεγαλο καβουκι) 3.15 βημα οπου για το 325 ειναι οτι πρεπει για καθε μερα και ταξιδια καθως το 3.45(στο λεω γιατι αυτο εχω) σου ανεβαζει την καταναλωση και ειναι κουραστικο στα ταξιδια.Τωρα αν δεν βρεις ''μαμα'' 3.15 μπορεις να παρεις ενα μπλοκε 2 δρομων κανα Quaife που για μενα ειναι πιο καλη επιλογη μιας και δεν παθαινουν και τιποτα αλλα ειναι και ακριβη καθως θα θες γυρω στο χιλιαρικο.Οποτε αρχιζε και ψαχνε,εκτος αν το εχει η μετατροπη που θα παρεις,ενα ''μαμα'' μπλοκε 3.15 και θα εισαι μια χαρα!!!! ;)

andreas_R
05-03-13, 15:10
Εαν γινει οτι ειναι να γινει θα ακολουθηθει φθηνη λυση!!!
Και λειτουργικη αλλιως τιποτα.

Tsik.D.
05-03-13, 23:29
Θα σου προτεινα ενα μπλοκε απο Μ3 η εξακυλινδρο γενικα (μεγαλο καβουκι) 3.15 βημα οπου για το 325 ειναι οτι πρεπει για καθε μερα και ταξιδια καθως το 3.45(στο λεω γιατι αυτο εχω) σου ανεβαζει την καταναλωση και ειναι κουραστικο στα ταξιδια.Τωρα αν δεν βρεις ''μαμα'' 3.15 μπορεις να παρεις ενα μπλοκε 2 δρομων κανα Quaife που για μενα ειναι πιο καλη επιλογη μιας και δεν παθαινουν και τιποτα αλλα ειναι και ακριβη καθως θα θες γυρω στο χιλιαρικο.Οποτε αρχιζε και ψαχνε,εκτος αν το εχει η μετατροπη που θα παρεις,ενα ''μαμα'' μπλοκε 3.15 και θα εισαι μια χαρα!!!! ;)

δηλαδη απο το 3.38 που ειμαι θα με τσακισει τοσο πολυ το 3.45 ??

steliose36
06-03-13, 06:50
Μιλαμε για 325 οχι για 318is...Για σενα νομιζω ειναι η καλυτερη επιλογη να ζωντανεψει και λιγο το αμαξι!!!!

andreas_R
06-03-13, 10:48
Τοσο δυνατο ειναι το 325?

steliose36
06-03-13, 12:08
Οχι δεν ειναι τοσο δυνατο αλλα εχει απο το 318 50 αλογα διαφορα,αρκετη ροπη και...700 κυβικα παραπανω.Εγω που το εχω για πιστα το 3.45 ειναι μια χαρα και ισως να χρειαζοταν και πιο κοντο!!παρολαυτα ενοειται πως ενα απλο 325 απλα δεν φτανει για ντριφτ που το θελω εγω,απλα παει ικανοποιιτικα.Αλλα στα ταξιδια ειναι κουραστηκο γιατι και με 140 να πας οι στροφες ειναι ψιλα.Οποτε απο θεμα καταναλωσεις και κουρασεις δεν ειναι και το ιδανικοτερο για αμαξι το οποιο χρησιμοποιειται για ταξιδια κλπ.Εμενα ομως προσωπικα,ισως και λογω ηλικιας, και συν οτι παω πιστα οποτε μπορω μ'αρεσει που ειναι κοντο,μ'αρεσει που ειναι νευρικο και ας καει κατι παραπανω η να με κουραζει σε ενα ταξιδι.Οποτε ειναι εσυ τι θες απο το αμαξι σου για να το ευχαριστηθεις...Βεβαια αμα εχεις κανα 316-318 με το 325 στην αρχη μεχρι να του παρεις τον αερα σιγουρα θα σου φενεται πολυ δυνατο και ειδικοτερα αμα σκεφτεις οτι τωρα δεν εχεις μπλοκε οποτε μετα θα μπορεις να κανεις μια παρατεταμενη παντα η ακομα και υπερστροφη ισχυος μιας και οι δρομοι στην ελλαδα δεν ειναι και οι καλυτεροι

andreas_R
06-03-13, 12:15
Κοιτα εγω δεν το θελω για πιστα.
Θελω ομως να ειναι νευρικο και να μπορω να "παιζω" χωρις να πρεπει να το ξεσκιζω με
συμπλεκταρισματα και περιεργα στραμπουληγματα.

Stunt Mike
06-03-13, 12:30
Οχι δεν ειναι τοσο δυνατο αλλα εχει απο το 318 50 αλογα διαφορα,αρκετη ροπη και...700 κυβικα παραπανω.Εγω που το εχω για πιστα το 3.45 ειναι μια χαρα και ισως να χρειαζοταν και πιο κοντο!!παρολαυτα ενοειται πως ενα απλο 325 απλα δεν φτανει για ντριφτ που το θελω εγω,απλα παει ικανοποιιτικα.Αλλα στα ταξιδια ειναι κουραστηκο γιατι και με 140 να πας οι στροφες ειναι ψιλα.Οποτε απο θεμα καταναλωσεις και κουρασεις δεν ειναι και το ιδανικοτερο για αμαξι το οποιο χρησιμοποιειται για ταξιδια κλπ.Εμενα ομως προσωπικα,ισως και λογω ηλικιας, και συν οτι παω πιστα οποτε μπορω μ'αρεσει που ειναι κοντο,μ'αρεσει που ειναι νευρικο και ας καει κατι παραπανω η να με κουραζει σε ενα ταξιδι.Οποτε ειναι εσυ τι θες απο το αμαξι σου για να το ευχαριστηθεις...Βεβαια αμα εχεις κανα 316-318 με το 325 στην αρχη μεχρι να του παρεις τον αερα σιγουρα θα σου φενεται πολυ δυνατο και ειδικοτερα αμα σκεφτεις οτι τωρα δεν εχεις μπλοκε οποτε μετα θα μπορεις να κανεις μια παρατεταμενη παντα η ακομα και υπερστροφη ισχυος μιας και οι δρομοι στην ελλαδα δεν ειναι και οι καλυτεροι

Εσυ ασε τα ταξιδια κι ελα να το ξυλωσουμε να παει για roll cage το εργαλειο!!thumb

steliose36
06-03-13, 12:33
Εσυ ασε τα ταξιδια κι ελα να το ξυλωσουμε να παει για roll cage το εργαλειο!!thumb

χαχαχαχαχα ξυλωμενο ειναι!!Λεφτα δεν εχω χαχαχαχαχαχαχαχα αυτα τωρα μετα το δευτερο ταξιδακι!!βεβαια μια πιστα πρεπει να την παμε :rally:

Stunt Mike
06-03-13, 12:38
χαχαχαχαχα ξυλωμενο ειναι!!Λεφτα δεν εχω χαχαχαχαχαχαχαχα αυτα τωρα μετα το δευτερο ταξιδακι!!βεβαια μια πιστα πρεπει να την παμε :rally:

Θελει τελειως γδυσιμο για να φτιαξεις κλουβι.Τωρα που το καναμε ηδη στο δικο μου εχουμε παρει ειδικευση!Τιμη θα σου βγει πολυυυ καλη,μην αγχωνεσαιthumb Πιστουλα μαλλον απο βδομαδα...

ziaba
08-03-13, 10:19
Εαν γινει οτι ειναι να γινει θα ακολουθηθει φθηνη λυση!!!
Και λειτουργικη αλλιως τιποτα.

αν σ ενδιαφέρει πουλάω ένα κολλημένο διαφόρικο 3.38 μικρό καβούκι

Tsik.D.
10-03-13, 00:24
παιδια εχω απορια .. υπαρχει καποιος τροπος να μαθω τι βημα ειναι ενα διαφορικο ασχετως τι λεει το ταμπελακι ?? εστω και οτι το ανοιγουμε με τον μαστορα φαινεται καπως ?? η πρεπει να το τοποθετησω και να δω ποσο βγαζει η καθε ταχυτητα για να συγκρινω βημα απο καποια στανταρ νουμερα ??

Stunt Mike
10-03-13, 09:14
Οταν το ανοιξετε,μετρηστε τα δοντια της κορωνας και διαιρεστε τα με τα δοντια του πινιον...αυτο ειναι το βημα σου....