PDA

Επιστροφή στο Forum : E30 M20 Drift-project.

Bazil Van Sinner
07-12-12, 14:13
Kαι ναι ειμαι στην ευτυχη θεση να αναφερω πως σημερα αγοραστηκε μια 30αρα μουρλια!!!!Ειναι σε πολυ καλη κατασταση,την πηγαμε για ενα σερβις λαδια,ξυδια,φιλτρα,φρενα και την περιμενουμε για το πρωτο γδυσιματακι!!!!
Θα ακολουθησει πολυ δουλεια μεχρι να ρθει σε σημειο που θα μπορει να λαβει μερος και σε αγωνες πλαγιολισθησης.
Θα σας χρειαστω για οσες γνωσεις εχετε και θα σας κραταω ενημερους thumb

Οι μνηστηρες ειναι 3 για την 30αρα πιστευω πως θα περασουμε καλα οι 4 μας!!!!!!
:warriorsmiley::warriorsmiley::warriorsmiley:

dark knight
07-12-12, 14:18
με το καλο να βγει ετοιμοπολεμο το 30αρι

Andri
07-12-12, 14:25
Με το καλό!! καλά στροφαρίσματα

TSAF
07-12-12, 14:28
Αυτα ειναι. ΕΥΓΕ!! Απο μοτερ τι θα κανεις?

scania124
07-12-12, 15:22
:worthlesswithoutpic

TSAF
07-12-12, 15:40

Γ Ε Γ Ο Ν Ο Σ

Bazil Van Sinner
07-12-12, 16:00
Kαλα μην βαρατε θα ανεβασω και φωτογραφικο υλικο!!!!!Απο μοτερ προς το παρον θα "μετρησουμε" ποσο θα αντεξει ο Μ20 στα χερια μας !!! Ιδεες εχουμε μεγαλες,ολα θα γινουν αργα και σταθερα,Το πηραμε για να βγαλουμε γουστα,οχι να βγαλουμε σπυρια απο το αγχος!!!

υ.γ. εχω μια περιεργη ελξη προς τα τουρμποντηζελ τα μοτερακια....

Andri
07-12-12, 16:03

σε e30 Driftadiko?

TSAF
07-12-12, 16:22
στο εξωτερικο παιζουν αρκετα και τα αλογα ανεβαινουν με ψεματα αλλα απο ηχο τρακτερ. Και εγω εχω σταμπαρει ενα V8turbo diesel για το Land μου αλλα θελω ενα 5000 μονο για το μοτερ

Bazil Van Sinner
07-12-12, 16:32
σε e30 Driftadiko?yeap!Γιατι οχι???

στο εξωτερικο παιζουν αρκετα και τα αλογα ανεβαινουν με ψεματα αλλα απο ηχο τρακτερ. Και εγω εχω σταμπαρει ενα V8turbo diesel για το Land μου αλλα θελω ενα 5000 μονο για το μοτερ

Οντως με τον ηχο θα χουμε ενα θεματακι,αλλα μην φανταστεις αμαν και ....και ενα μεγαλο ντηζελ μοτερ μπορει να βγαλει καλουτσικο ηχο.Αυτο που χω στο μυαλο μου ομως ειναι(sick!!!!) ενα καλο μοτερ ,οσο πιο αθορυβο γινεται και να ακουγεται μονο η σκαστρα της τουρμπινας.....

TSAF
07-12-12, 16:38
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=15274
https://www.bmwheaven.com/database/engine.php?type=M67

Bazil Van Sinner
07-12-12, 16:48
Σωστος!!!!Το θυμαμαι το thread σου!!!!Ευχαριστω για τις πληροφοριες!!!

nik200
07-12-12, 18:58
βρε καλως τον....:thumbsup::thumbsup::thumbsup:

λοιπον ο m20 για τις πρωτες πλαγιολισθησεις ειναι υπεραρκετος....παρτε μια συμπιεση να δειτε που βρισκεται το μοτερ απο πλευρας ζωης...οτιδηποτε πανω απο 170-180 ειναι μια χαρα....

τωρα να πω να ξηλωθουν καθισματα??δυο μπακετ (τσαμπα τα δινουν στο car)...ενα κολλημα το διαφορικο...και τεσσερα φτηνα bilstein για εξακυλινδρο (παλι απο το car....)...και ετοιμος....αα και σφιξιμο το χειροφρενο τερμα...

αυτα για αρχη...

alexk
07-12-12, 19:02
Με γεια σου !

Ένα μοτέρ τετρακύλινδρο ντίζελ από ε46 θα ήταν μπόμπα !
Ελαφρύ, μικρότερα κινούμενα μέρη, και καλές επιδόσεις !

Kostas Maras
07-12-12, 19:30
.....φωτο να παρουμε λιγο ματι.......

Bazil Van Sinner
07-12-12, 19:44
Nik200 στο μυαλο μου εισαι που λεει και το ασμα!Ηδη η milfara μας ειναι μεσα γι αυτα ακριβως που γραψες παραπανω!

Αlexk ευχαριστω!Δεν εχουμε παρει καμια αποφαση ακομη για το ΤΙ θα μπει.οντως και το 2λιτρο TD ειναι αρκετο για μικρες πιστες,αν και μου χει σφηνωθει το 3λιτρο που το χω ζησει και λιγο σε Χ5!!!Κτηνος το μοτερ μπολικη δυναμη χωρις ζορι,απλα θελει μαγκια με τις σχεσεις και το κιβωτιο πιστευω,λογο το μικρο ευρος στροφαρισματος των ντηζελ.

K.Maras ακομη παρθενακι ειναι ..... μολις αρχιζει να βγαζει την bitch που κρυβει μεσα του θα κανουμε και μπανηστιρi :shok:

Stunt Mike
07-12-12, 20:08
Kαλα μην βαρατε θα ανεβασω και φωτογραφικο υλικο!!!!!Απο μοτερ προς το παρον θα "μετρησουμε" ποσο θα αντεξει ο Μ20 στα χερια μας !!! Ιδεες εχουμε μεγαλες,ολα θα γινουν αργα και σταθερα,Το πηραμε για να βγαλουμε γουστα,οχι να βγαλουμε σπυρια απο το αγχος!!!

βρε καλως τον....:thumbsup::thumbsup::thumbsup:

λοιπον ο m20 για τις πρωτες πλαγιολισθησεις ειναι υπεραρκετος....παρτε μια συμπιεση να δειτε που βρισκεται το μοτερ απο πλευρας ζωης...οτιδηποτε πανω απο 170-180 ειναι μια χαρα....

τωρα να πω να ξηλωθουν καθισματα??δυο μπακετ (τσαμπα τα δινουν στο car)...ενα κολλημα το διαφορικο...και τεσσερα φτηνα bilstein για εξακυλινδρο (παλι απο το car....)...και ετοιμος....αα και σφιξιμο το χειροφρενο τερμα...

αυτα για αρχη...

Θα συμφωνησω απολυτα με τον Νικ200 και θα συμπληρωσω και την αλλαγη του βηματος μ'ενα 4.27 ωστε να παιζει 2-3η δυνατα το 325 σας.....Αλλα δεν μπορω να συμφωνησω στο θεμα Drift και turbodiesel μοτερ....το ντριφταρισμα θελει μεν ροπη και ιπποδυναμη αλλα θελει και στροφαρισμα για να απλωνει...Και το ντιζελ δεν το'χει αυτο...Θα πρεπει να ψαχτειτε πολυ με το βημα για να πηγαινει σωστα και παλι με πολλους περιορισμους....Προσωπικα δεν εχω δει ποτε ντριφταδικο με αξιωσεις και να φοραει ντιζελ μοτερ...Καποιο λογο θα'χουν....

Bazil Van Sinner
07-12-12, 20:36
αλλαγη του βηματος μ'ενα 4.27
ετσι σιγα σιγα θα μαθω πολλα πραγματα!

Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!

Οσον αφορα το ντηζελ....μαλλον οσον αφορα το ολο "προτζεκτ" θα κανω μια παρομοιωση για να μπουμε ολοι μαζι στο θεμα.
........εισαι αραχτος στον καναπε οταν ξαφνικα σκαει τηλεφωνο ......
-εσυ -Οριστε!
-******* -Καλησπερα,τον κυριο bixti θα ηθελα.
-εσυ -ε εεεε ο ιδιος!!!!
-gamisteme -τι κανειιιιιιιιιις?????Ειμαι η συμαθητρια σου,η gamisteme,με θυμασαι????
-bixtis -ξεχνιεται τετοιο κοριτσι,gamisteme????που εισαι εσυ βρε ψυχη,χρονια εχω να σε δω(ξεχνιεται τετοιο νιμου???πωωωωω ρε φιλε τι κακο μας βρηκε βραδιατικο).
-gamisteme -ειμαι στην ***(πολη σου),απο προχτες με ενα φιλο μου,σημερα το απογευμα μαλωσαμε,με αφησε και εφυγε.......μονος ζεις????
-bixtis -(τζοκερ 5+1 !!!!!!) εεεεεεεε βασικα....ΝΑΙ ,μαλιστα,πες μου που εισαι.....

........ειναι 01,30το ξημερωμα και μολις εχεις μπει στο σπιτι με την gamisteme,πειναει,πρεπει κατι να κανεις,τα ντηλιβεραδικα ειναι κλειστα(ευτυχως κι ολας γιατι θα ηθελε κανα 20ευρω παραγγελια),φαγητο δεν εχεις,ξερεις ομως να μαγειρευεις,ευκαιρια να κανεις κατι,να σπασει ο παγος,να περασει η ωρα και να την εντυπωσιασεις!!!!Ο ερωτας απο το στομαχι περναει ;-) ,Bαζεις λοιπον τα δυνατα σου με τα υλικα που εχεις να κανεις το καλυτερο πιατο για την gamisteme !!!!Aν ολα πανε καλα,απο το επομενο πρωι,μπορεις να αρχισεις να αγοραζεις λιγα λιγα πραγματα,να ασχοληθεις με την gamisteme και αφου την γουσταρες τοσο πολυ να κανεις και σχεση μαζι της.....

Καπως ετσι εσκασε το 30αρι μας και λεω μας γιατι παει παρτoyza με αλλους 2.
Και αφου οντως ειναι λιγο sick η φαση λεμε να δοκιμασουμε και τιποτα extreme :hystericalbs1::whistle:

Stunt Mike
07-12-12, 21:39
Πλακα εχει η παρομοιωση,δεν λεω,αλλα εγω προσωπικα θα την ταραζα στον πετσο την συμμαθητρια χωρις περιττα ''δωρακια''!!!χαχαχαχαχαχαχα! !Με πιανεις?
Μην μπαινετε σε ανουσια εξοδα θελω να πω μ'αυτο,Βασιλη.Υπαρχουν παρα πολλες επιλογες σε βενζινοκινητηρες στα Ε30,με χαμηλο κοστος και αποδεδειγμενη αξια.....Απ'την αλλη,δικια σας η πιτα,δικο σας και το μαχαιρι.Ευχομαι να σας δουμε συντομα σε μια πιστα μαζι μας! :)

alexk
07-12-12, 21:55
Αlexk ευχαριστω!Δεν εχουμε παρει καμια αποφαση ακομη για το ΤΙ θα μπει.οντως και το 2λιτρο TD ειναι αρκετο για μικρες πιστες,αν και μου χει σφηνωθει το 3λιτρο που το χω ζησει και λιγο σε Χ5!!!Κτηνος το μοτερ μπολικη δυναμη χωρις ζορι,απλα θελει μαγκια με τις σχεσεις και το κιβωτιο πιστευω,λογο το μικρο ευρος στροφαρισματος των ντηζελ.

Το τρίλιτο είναι σούπερ κινητήρας.
Απλά έχει μεγάλο βάρος, και καλό θα ήταν να το αποφύγεις.
Επίσης το δίλιτρο επειδή έχει μικρότερα κινούμενα μέρη (ελαφρύτερο στρόφαλο, 2 πιστόνια λιγότερα κ.ο.κ.) θα μπορείς να σηκώσεις λίγο παραπάνω τον κόφτη χωρίς να το ανατινάξεις.
Τέλος, αν έχεις υπ'όψιν σου BMW 320d αγωνιστικό, έχει κερδίσει τον 24ωρο αγώνα του Σπα ;)
Μια χαρά είναι για πίστα το μοτεράκι, απλά αλλάζει ο τρόπος οδήγησης.

Stunt Mike
07-12-12, 22:04
Το τρίλιτο είναι σούπερ κινητήρας.
Απλά έχει μεγάλο βάρος, και καλό θα ήταν να το αποφύγεις.
Επίσης το δίλιτρο επειδή έχει μικρότερα κινούμενα μέρη (ελαφρύτερο στρόφαλο, 2 πιστόνια λιγότερα κ.ο.κ.) θα μπορείς να σηκώσεις λίγο παραπάνω τον κόφτη χωρίς να το ανατινάξεις.
Τέλος, αν έχεις υπ'όψιν σου BMW 320d αγωνιστικό, έχει κερδίσει τον 24ωρο αγώνα του Σπα ;)
Μια χαρά είναι για πίστα το μοτεράκι, απλά αλλάζει ο τρόπος οδήγησης.

Αλλο πραγμα η πιστα και η οδηγηση με γραμμες,Αλεξ κι αλλο το ντριφτ....

alexk
07-12-12, 22:08
Σωστό και αυτό.
Ξεχάστηκα ότι θέλει να το κάνει ντριφτάδικο.

Bazil Van Sinner
07-12-12, 22:21
απλά αλλάζει ο τρόπος οδήγησης.

οτι πρεπει για μια γκομενα σαν της ιστοριας μας!!!Δεν αμφιβαλλω ουτε στιγμη για τους βενζινοκινητηρες και το τι εχει γραψει η ιστορια,απλα μου αρεσει το kinky της ιστοριας και το τζογαρισμα με οσες πιθανοτητες επιτυχιας θα μπορουσε να εχει,η σκαστρα ενος πετρελαιοκινητηρα σε αγωνες thumb
Τα τελευταια 10χρονια τα 2/3 των προσωπικων χιλιομετρων τα κανω με πετρελαιοκινητα αμαξια,ενα εκ των οποιων το μοναδικο Toyota Hiace 2.4D
Θελοντας και μη ,το χω μαθει απ'εξω και δηλωνω ευθαρσος πως ειναι πολυ ικανο αυτοκινητο,μπορει να παει υπερβολικα για κλουβα γρηγορα χωρις να σε τρομαζει.σε γλιστερη ασφαλτο και με λιγο βαρος στην καροτσα η' σε χαλικοδρομο δε, σε τρομαζει με το απλωμα που κανει η καροτσα :shok::shok:.
Σε αντιθεση με τα ευρωπαικα της εποχης ειναι πισωκινητο,τι αλλο θα μπορουσε να ειναι αφου φτιαχτηκε για να κουβαλαει βαρος και οχι για να σερνει(βλ.FWD)
Ψιλο οφφτοπικ η κλουβα,μα θελω να πω πως γνωριζω πως λειτουργουν τα πετρελαια και πιστευω πως μπορουμε να φτιαξουμε κατι καλο!!!!
φαντασου ενα 30αρι να driftαρει γλυκα,χωρις φασαρια,με αρκετο καπνο και την σκαστρα να βαραει υπερωριες!!!!!:whistle::whistle:

Bassakos
07-12-12, 23:13
V8 ειναι ισως οτι καλυτερο αναμεσα σε ροπη, στροφαρισμα και λιγα λεφτα για να το βρεις
παιζουν καπου στα 2-3κ max! θα εισαι με 40 κιλα ροπη και 286 ps

καλο το diesel δεν λεω, αλλα για να βαλεις κατι δυνατο, θα θες/τε αρκετα $$$
τα "παλια" diesel μοτερ δεν εχουν και μεγαλο φασμα λειτουργειας , οποτε θελει ψαξιμο με διαφορικο κτλ κτλ

τωρα εαν σας αρεσουν τα πειραματα και δεν θελετε απλα ενα "φτηνο" ντριφταμαξο
αλλα υπαρχει ορεξη και το αναλογο χρημα, the sky is the limit !

οτι και αν κανετε , το μονο σιγουρο ειναι οτι θα περασετε καλα!
καλη συνεχεια !!!

ps: ακομα οι φωτος απο το αμαξι,....

nikos1400
08-12-12, 00:09
βαλε φωτο ΤΩΡΑ !!!!!!

βαλε V8 ΤΩΡΑ !!!!!!!!

:thumbsup::thumbsup::thumbsup:

nik200
08-12-12, 09:49
λοιπον αφηστε τα μεγαλεπιβολα σχεδια..απο την στιγμη που ειναι και αλλοι μεσα...χαρειτε το με 5 πραγματακια...

εγω ειτε 4.1 ειτε 4.27 θα εβαζα στο μ20 οπως σωστα λεει ο stunt και μολις δειτε οτι δεν φτανει το μαμα χειροφρενο, οπωσδηποτε υδραυλικο....και μια καλη ευθυγραμμιση..να μην βγαζει μουτρα το αμαξι..ειναι βαρυς και ο m20!!!επισης οπωσδηποτε κρεμαγιερα απο ε36....η μαμα ειναι χαλια...

και ενα τελευταιο..πολυ προσοχη με το ε30...μεχρι να του παρετε τον αερα..το αμαξι σε πολλα σημεια δεν ακουει...οσο αυξανουν τα χιλιομετρα...γενικα ειναι αμαξι που σε πουλαει αμα δεν τα κανεις ολα σωστα...σε κανονικο drift..οχι παντες.....

φωτοςςςςςς............................

nik200
08-12-12, 10:54
να φτιαξω και εναν μινι οδηγο για το ε30 απο μαμα σε drift car..με λογικο κοστος..απλες δοκιμασμενες λυσεις που πραγματι δουλευουν...

1) αλλαγη κρεμαγιερας με ε36

2) υδραυλικο χειροφρενο

3) κολλημα διαφορικο (και το μικρο καβουκι αντεχει!!)

4) check στο μοτερ-συμπιεσεις κυλινδρους και τα μεταλλα στροφαλου με καινουργια..καλο θα ειναι να ειναι επισκευασμενο το μοτερ απο τον προηγουμενο..καθως ολα αυτα τα παλια μοτερ εχουν φαει πολυ ξυλο...προληπτικα τρυπες στον θερμοστατη (ξερουν τα μαστορια ολα...) για να αποφευγεις θερμοκρασιες στην πιστα..

5) τιμονι αγωνιστικο-δυο μπακετ με ζωνες 4 σημειων..

6) 4 bilstein εξακυλινδρα αμορτισερ με οτιδηποτε ελατηριο (μεχρι και κομμενα will do the job...)

αλλαγες λαδιων καθε 2000-2500χιλιομετρα σε σκληρη χρηση...και παντα ελεγχος παραφλου-λαδιων πριν και μετα απο πιστα...

nik200
08-12-12, 12:38
να φτιαξω και εναν μινι οδηγο για το ε30 απο μαμα σε drift car..με λογικο κοστος..απλες δοκιμασμενες λυσεις που πραγματι δουλευουν...

1) αλλαγη κρεμαγιερας με ε36

2) υδραυλικο χειροφρενο

3) κολλημα διαφορικο (και το μικρο καβουκι αντεχει!!)

4) check στο μοτερ-συμπιεσεις κυλινδρους και τα μεταλλα στροφαλου με καινουργια..καλο θα ειναι να ειναι επισκευασμενο το μοτερ απο τον προηγουμενο..καθως ολα αυτα τα παλια μοτερ εχουν φαει πολυ ξυλο...προληπτικα τρυπες στον θερμοστατη (ξερουν τα μαστορια ολα...) για να αποφευγεις θερμοκρασιες στην πιστα..

5) τιμονι αγωνιστικο-δυο μπακετ με ζωνες 4 σημειων..

6) 4 bilstein εξακυλινδρα αμορτισερ με οτιδηποτε ελατηριο (μεχρι και κομμενα will do the job...)

αλλαγες λαδιων καθε 2000-2500χιλιομετρα σε σκληρη χρηση...και παντα ελεγχος παραφλου-λαδιων πριν και μετα απο πιστα...

και μερικα tips για να αποφυγετε τις κακοτοπιες...

1) εξατμιση-τα εξακυλινδρα μονο με 2 σωληνες δουλευουν σωστα και ροπατα...

2) μαμα φιλτροκουτι παντα..αλλιως ram air..αυτα δουλευουν..μανιταρια-βαρελακια κτλ κτλ...δεν βοηθανε..

3) μην πειραζετε τα χταποδια...με χειροποιητα..μονο τα ακριβα aftermarket δουλευουν και αυτα και παλι στελνουν την καμπυλη ροπης πιο ψηλα..πραγμα αχρηστο στο drift και σε τετοια αργοστροφα μοτερ....

4) τσιγκουνιες στα λαδια-φιλτρα κτλ κτλ..το μονο που επιφερουν ειναι η προωρη πτωση της δυναμης του μοτερ...και τιποτε αλλο

5) με το κολλημενο διαφορικο..δεν κανουμε burnout-και γενικα παντες στην βροχη..θα το παρουμε στο χερι πριν το καταλαβουμε..

6) ηλεκτρολογικα..η αχιλλειος πτερνα ολων των low budget drift cars...μην τσιγκουνευτειτε εδω....θα τα βρειτε μπροστα σας...

Bazil Van Sinner
08-12-12, 15:03
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/381999_502722763095495_312062318_n.jpg

Stunt Mike
08-12-12, 15:46
Βασιλη εχω την εντυπωση οτι επαθες μεγαλη ''ζημια'' μετα τη βολτα με το RX7 του γιατρου ε??? :) Ειναι κολλημα τρελο το ντριφτ παντως.......

Bazil Van Sinner
08-12-12, 16:27
Ντεφ να γινει ειπα να το κρατησω κρυφο,αλλα δεν παει αλλο!!!!Ειμαι βαρια αρρωστος,και μπορει να με ριξει στο κρεββατι η ελλειψη αδρεναλιτιδας,για πανω απο ενα 24ωρο!!!!οποτε πρεπει με ΟΤΙ εχω στα χερια μου ΚΑΤΙ να κανω ετσι ωστε να δουλεψουν οι αδενες εκκρισης της!!!!
Η Ιστορια παει χρονια πισω,τοσα οσα ,που δεν ειχαμε ουτε τηλεφωνο ουτε καμερα ουτε φωτογραφικη και λαπτοπ μαζι μας!!!!Τοσα οσα με διακοσες δραχμες σουπερ,γυρνουσαμε με την ντατσουνα του παππου ολοκληρο βραδυ!!Τι ειπα,του παππου ε???Τοσα οσα,ω τι μοιραιο,τα περισσοτερα αυτοκινητα που επεφταν στα χερια μας ηταν πισωκινητα,το datsun,κατι cherry,κατι kadett,ascona,mazda καροτσα και L κλουβα με τους 13αρηδες πισω,μεχρι και το subaru της γιαγιας μου,πισωκινητο ηταν και με τον κινητηρα πισω κι ολας!!!!Και που τα οδηγας χωρις να σε δει κανενας?????Στον καμπο σε κανα εκκλησακι...καπου απομερα με κακη εως ανυπαρκτη ασφαλτο(τις περισσοτερες φορες) και παντα μα παντα με 2,3 καλες στροφες!!!!Ε το τι καναμε ΔΕΝ λεγεται!!!!12 και 13 χρονων πεντε-πεντε μεσα στα αμαξια και οδηγηση χωρις αυριο,ντριφτ....τι ειναι αυτο???ΜπΑΑΑΑΑΝΤΕΣ ατελειωτες οσο παει,οπου παει και με οσα παει!!!!Το καλο ειναι οτι εμεις(η παρεα μου)δοξα ΤΟΝ Μεγιστο,την γλυτωσαμε,καποιοι αλλοι εφυγαν....το καλυτερο ειναι οτι το καναμε για ΕΜΑΣ και οχι για αλλους(σημαντικο!),το κακο ειναι οτι τοτε το να εχεις καμερα ηταν υπερ-ατου,ασε που ηταν και τεραστιες οποτε τζιφος!!!!Ολα χαραγμενα στην μνημη μας(εεεε και σε κατι γονατα,κεφαλια.....:hystericalbs1::hy stericalbs1:)

Το λοιπον???Παντα κατι καναμε,οποτε μπορουσαμε ...δυστυχως δεν περισσευουν τα μαμημενα....οριστε και το πρωτο βιντεακι που εγραψα καπου στο 2004 νομιζω, με ενα ασκονα που ειχαμε παρει μισο μισο με τον μπιλια....:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: πεθανε εν ωρα προσπερασης τρακτερ:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: εσπασε το καρτερ και εφτυσε την μπιελα απο τον 4ο κυλινδρο στο δρομο:hystericalbs1::hystericalbs1:

https://www.youtube.com/watch?v=AW7H5noyDJU
Μετα αγορασα ενα ΜΧ5 το οποιο το πετσωνα ασχημα,το δωσα γιατι ενοιωθα οτι θα κουμπωσω 3η σε καμια μπαντα και δεν θα την γλυτωνα μετα.Μοσχοπουληθηκε ΑΛΑΒΩΤΟ

https://www.youtube.com/watch?v=vOQAp3z1a2Y

Το χω το θεμα οι περιστασεις δεν με αφηνουν να ανοιχτω πολυ.Ελπιζω οτι τωρα με τα παιδια θα κανουμε καλη φαση!χαρα στην 30αρα που θα γλενταει 3 αντρες!!!!!!

gregE36
08-12-12, 18:16
:thumbsup::thumbsup::rally::thumbsup::thumbsup:

Bazil Van Sinner
13-03-13, 12:49
"ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΜΕΣ ΣΤΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙ!"

” ΤΟΝ ΜΙΣΙΑΚΟ ΤΟ ΓΑΪΔΑΡΟ ΤΟΝ ΤΡΩΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ”

:thumbsdown: :thumbsdown:

....κυριοι δυστυχως δεν θα με δειτε ακομη να "χορευω" .Δεν εκατσε η φαση,

παμε για αλλα !

Μοναχος σου χορευε και οσο θελεις πηδα...thumb

mark e92
13-03-13, 15:12
Μην μασάς θα βρείς άλλο!!!

nikos1400
13-03-13, 16:32
"ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΜΕΣ ΣΤΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙ!"

” ΤΟΝ ΜΙΣΙΑΚΟ ΤΟ ΓΑΪΔΑΡΟ ΤΟΝ ΤΡΩΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ”

:thumbsdown: :thumbsdown:

....κυριοι δυστυχως δεν θα με δειτε ακομη να "χορευω" .Δεν εκατσε η φαση,

παμε για αλλα !

Μοναχος σου χορευε και οσο θελεις πηδα...thumb

Υπαρχουνε και εξαιρεσεις, αλλα δυστυχως ο κανονας ειναι αυτος...
Δυσκολοι οι "συνεταιρισμοι'.
thumb

Προχωρα μονος σου!
Αναμενουμε!

soc12r
13-03-13, 18:59
Στα μπιπ σου πάμε για αλλα ;)

Bazil Van Sinner
13-03-13, 19:44
Να'στε καλα παλικαρια!
Ετσι θα γινει και θα γινει οπως ακριβως πρεπει!