Επιστροφή στο Forum : ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
με αφορμη την αυξηση των κρουσεων κλοπης αυτοκινητων ηθελα την γνωμη σας για αντικλεπτικα συστηματα ασφαλειας εκτος απο συναγερμους. κυριως για μηχανικα συστηματα ασφαλειας οπως παραδειγματος χαρη αντικλεπτικο τιμονιου ή αντικλεπτικο pedal stop. την γνωμη σας αν εχουν αποτελεσμα η αν εχετε να προτεινεται αλλα συστηματα μηχανικα ασφαλειας.
Το σμαρτ μου το σηκωσανε με συναγερμο, ιμομπιλαϊζερ, καρφωμενη οπισθεν και απο τη ραμπαντου γκαραζ.
Οποτε εχω πλεον εγκαταλειψει τις προσπαθειες.
με αφορμη την αυξηση των κρουσεων κλοπης αυτοκινητων ηθελα την γνωμη σας για αντικλεπτικα συστηματα ασφαλειας εκτος απο συναγερμους. κυριως για μηχανικα συστηματα ασφαλειας οπως παραδειγματος χαρη αντικλεπτικο τιμονιου ή αντικλεπτικο pedal stop. την γνωμη σας αν εχουν αποτελεσμα η αν εχετε να προτεινεται αλλα συστηματα μηχανικα ασφαλειας.
Κρυψε ενα iphone!
Κάνεις μια πλήρη ασφάλεια και ησυχάζεις.
Κάνεις μια πλήρη ασφάλεια και ησυχάζεις.
όταν λες πλήρη ασφάλεια εννοείς μικτή;
αν ΟΧΙ τότε πόσο πάει το...μαλλί;;
Που να ξέρω πόσο πάει;
Αναλόγως την ασφαλισμένη αξία.
όταν λες πλήρη ασφάλεια εννοείς μικτή;
αν ΟΧΙ τότε πόσο πάει το...μαλλί;;
Οι περισσότερες ασφαλιστικές στην Μικτή θέτουν σαν κριτήριο & την ηλικία του αυτοκινήτου, οπότε και lci να έχεις μάλλον δεν σε ποιάνει, στην δική μου πχ ασφαλίζουν μέχρι επταετίας.
Αν και όλες έχουν πακέτα με μερική και ολική κλοπή, δέν είναι απαραίτητο να είναι μικτή, όσoν αφορά τις τιμές μπορέις να πάρεις και προσφορές online.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ
03-12-12, 21:10
Χθες εληξε η ασφαλεια στο αυτοκινητο.Σημερα με παιρει τηλεφωνο ο ασφαλιστης και μου λεει οτι απο το νεο εξαμηνο,ενω πληρωνα 227,θα πρεπει να πληρωσω 275!!ΣΟΚ και δεος!!του ειπα να την κοψει και πηγα ρωτησα κι αλλου...Πηγα και σε εναν που πρακτορευει την ιδια εταιρεια απλα -λεω-για την ιστορια να ρωτησω ποσο θα μου πει.Εκει μου ειπε 202....Τι θα πρεπει να συμπερανω??
Χθες εληξε η ασφαλεια στο αυτοκινητο.Σημερα με παιρει τηλεφωνο ο ασφαλιστης και μου λεει οτι απο το νεο εξαμηνο,ενω πληρωνα 227,θα πρεπει να πληρωσω 275!!ΣΟΚ και δεος!!του ειπα να την κοψει και πηγα ρωτησα κι αλλου...Πηγα και σε εναν που πρακτορευει την ιδια εταιρεια απλα -λεω-για την ιστορια να ρωτησω ποσο θα μου πει.Εκει μου ειπε 202....Τι θα πρεπει να συμπερανω??
Αμα ειναι με τις ιδιες καλύψεις και το ιδιο ασφαλιζόμενο κεφάλαιο....να πας να τον βατεψεις....thumb
Το σμαρτ μου το σηκωσανε με συναγερμο, ιμομπιλαϊζερ, καρφωμενη οπισθεν και απο τη ραμπαντου γκαραζ.
Οποτε εχω πλεον εγκαταλειψει τις προσπαθειες.
:shok::shok::shok:
Τι λες ρε?
Είναι τελικά θέμα τύχης ή σε τι κλεφτρόνια ή επαγγελματίες θα πέσεις..
εννοειται παιδια πως χρειζεται κανεις μια καλη ασφαλεια! αυτο το θεωρω δεδομενο. κανεις ομως δεν απαντησε αν τα αντικλεπτικα για το τιμονι η για το πενταλ του γακζιου η φρενου τα θεωρει αποτρεπτικα για τον κλεφτη η αν τα θεωρει αποτελεσματικα ... μιλαω για αντικλεπτικα αυτου του ειδους που ειναι στο παρακατω url (εννοειται πως δεν κανω διαφημιση απλα γνωμεσ/αποψεις ρωταω)
https://www.autopower.gr/69-antikleptika
μην ασχολεισαι δουλεια 1ος λεπτου για το ειδος του κλεφτη που θα προσεγγισει το αμαξι σου πεταμενα λεφτα
οσον αφορα τις ασφαλειες οπως ειπωθηκε σε ενα παραδειγμα θελει ψαξιμο...υπαρχουν εταιρειες που χρεωνουν λιγοτερο.αλλα ολες κρινονται στην στραβη.
τωρα για τα μπιχλιμπιδια ασφαλειας ειναι καλα μονο για ερασιτεχνες-ευκαιριακους κλεφτες.αν τα θες για τετοια περιπτωση καλα ειναι.για επαγγελματιες δεν κανουν τιποτα.
το καλυτερο ειναι να βαλεις ενα διακοπτη που να κοβει την παροχη καυσιμου.
οσον αφορα τις ασφαλειες οπως ειπωθηκε σε ενα παραδειγμα θελει ψαξιμο...υπαρχουν εταιρειες που χρεωνουν λιγοτερο.αλλα ολες κρινονται στην στραβη.
τωρα για τα μπιχλιμπιδια ασφαλειας ειναι καλα μονο για ερασιτεχνες-ευκαιριακους κλεφτες.αν τα θες για τετοια περιπτωση καλα ειναι.για επαγγελματιες δεν κανουν τιποτα.
το καλυτερο ειναι να βαλεις ενα διακοπτη που να κοβει την παροχη καυσιμου.
ναι αυτο ειδικα κανει δουλεια....
ναι αυτο ειδικα κανει δουλεια....
Επειδη θα πρεπει να ειναι ευκολα προσβασιμος αυτος ο "κρυφος διακοπτης"για την καθημερινη του χρηση , με ενα γρηγορο ψαξιμο το βρισκουν ΚΑΙ αυτο οι επιτηδιοι!!!
Επειδη θα πρεπει να ειναι ευκολα προσβασιμος αυτος ο "κρυφος διακοπτης"για την καθημερινη του χρηση , με ενα γρηγορο ψαξιμο το βρισκουν ΚΑΙ αυτο οι επιτηδιοι!!!
δεν εχεις αδικο αλλο λιγο το ενα λιγο το αλλο ισως χασει λιγο χρονο και σωθει το αμαξι... τι να πω πια! με μια καλη ασφαλεια, συναργερμο, αντικλεπτικο τιμονιου και ενα διακοπτη για το καυσιμο σιγουρα κατι γινεται ...:original:
αν ειδες προσεκτικα το ποστ μου μιλησα για τους ερασιτεχνες-ευκαιριακους δλδ. ατομα που δεν ειναι επαγγελματιες που θα στο εξαφανισουν αλλα π.χ λαμογια που θελουν να κλεψουν κατι απο μεσα που τους γυαλισε .αυτοι δεν εχουν τοσες γνωσεις αλλα δεν καθονται να ασχοληθουν ωρα...οποτε ειναι χρησιμο το συστημα αυτο .ε φυσικα αν τον εχεις τοσο φατσα καρτα τον διακοπτη λογικο ειναι...τον διακοπτη δεν τον χρησιμοποιεις στις βολτες σου...μονο το βραδυ που το κλειδωνεις...οποτε δεν χρειαζεται να τον εχεις να φαινεται.εγω στο παλιο μου το ειχα αριστερα κατω απο την μοκετα.δεν φαινοταν.αμα ξερεις να το κανεις με μαστορια δεν φαινεται...ειπα οτι οι επαγγελματιες θα στο παρουν οτι και να κανεις...
δεν εχεις αδικο αλλο λιγο το ενα λιγο το αλλο ισως χασει λιγο χρονο και σωθει το αμαξι... τι να πω πια! με μια καλη ασφαλεια, συναργερμο, αντικλεπτικο τιμονιου και ενα διακοπτη για το καυσιμο σιγουρα κατι γινεται ...:original:
. αυτοι παντα προηγουνται της προστασιας οποτε οτι και να κανεις...ναι τους καθυστερεις οσο περισοτερο γινεται
Επισης πολυ καλο ειναι να εχεις κλειστο γκαραζ.....φυσικα και αυτο ανοιγει, αλλα το οχημα σου ειναι κρυμμενο απο το κακο το ματι,προκαλει λιγοτερο,ιδιως αμα ειναι κανενα ιδιαιτερα εξοπλισμενο,αν ειναι //Μ, κλπ.....
Νομιζω οτι ολες οι περιπτωσεις που εχουν κλαπει αμαξια/μηχανες και εχουν αναφερθει εδω στο φορουμ μας,εγιναν στο σπιτι που διεμεναν οι ατυχοι συμφουρομιτες μας.
Ολοι ειχαν ενεργοποιημενο συναγερμο,ο Χαντες και κρυφο διακοπτη,καποιος αλλος του ξεπαρκαραν ενα μικρο οχημα πολης απο την πυλωτη(:shok: το οποιο ξαναπαρκαρανε μετα),καποιουνου του σηκωσανε μηχανη 300 κιλα στον αερα,αφου δεν υπηρχε χωρος ουτε σπρωχνοντας να βγει απο εκει που ηταν, και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα.
Εν ολιγης, οσο λιγοτερο "φαινεται" το οχημα τοσο καλυτερα.....κλειστο παρκιγκ ειναι μια λυση,οχι οπως προειπα 100% ασφαλης,αλλα ισως καλυτερα απο μια πυλωτη και πολυ περισσοτερο απο εναν δρομο και ας ειναι εξω απο την κρεββατοκαμαρα μας.thumb
ΥΣ.επειδη ολα τα σεναρια ειναι πιθανα,γνωριζω οτι αν θα πατε καπου επισκεψη,εκδρομη,διακοπες, δεν θα "κουβαλατε" το "κλειστο γκαραζ" μαζι σας,αλλα τουλαχιστον προσπαθηστε να εχετε οσο γινεται ασφαλισμενο το οχημα σας,παρκαροντας το,ειτε σε ενοικιαζομενα παρκιγκ,ειτε σε σημειο που κρινετε εσεις οτι δεν κινδυνευει(κοντα στο σημειο που διαμενετε, ειτε σε χωρο που θα εχετε θεα προς σ'αυτο ανα πασα στιγμη.....οταν φυσικα ολα αυτα ειναι δυνατα.
Ναι.
1600 μου κοστισε η γκαραζοπορτα.
Αστο Αρη.
Αμα θελουν......
Ναι.
1600 μου κοστισε η γκαραζοπορτα.
Αστο Αρη.
Αμα θελουν......
και να φανταστεις δεν σου πηραν το αμαξι....τι ηθελαν τελικα???
Ξερω γω?
Θα πουλανε γκαραζοπορτες μαλλον.
Ξερω γω?
Θα πουλανε γκαραζοπορτες μαλλον.
....αμα ειναι ετσι,κατσε να σκισω μερικες τεντες και εγω!!!:thumbsup:
on line σύστημα παρακολούθησης με 24ωρη επιτήρηση