Επιστροφή στο Forum : Νεο συστημα real-time παρακολουθησης
Καλως τα δεχτηκαμε:
Με κόστος που φτάνει τα 9.601.995 ευρώ, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ετοιμάζει ένα ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης των οδηγών μέσω φορητών συσκευών και ραντάρ καταγραφής παραβάσεων.
Στόχος είναι η κάλυψη των αναγκών της Ελληνικής Αστυνομίας για την συλλογή και τη διαχείριση δεδομένων τροχαίων ατυχημάτων και την επιβολή ποινών σε θέματα οδικής κυκλοφορίας.
https://www.crime.gr/6912/articles/9601995-eyro-i-proypologistheisa-pistos/article.aspx
Ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα συλλογής και διαχείρισης δεδομένων τροχαίων ατυχημάτων και επιβολής ποινών σε θέματα οδικής κυκλοφορίας μέσω φορητών συσκευών καθώς και ραντάρ καταγραφής παραβάσεων
https://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=22743&Itemid=847
Αντιστοιχο συστημα υπαρχει και στο εξωτερικο σε αρκετες χωρες, όπου μεταξύ άλλων: υπολογίζει την μέση ωριαία ταχυτητα μεταξύ των σημείων που περνάς και αν έχεις διανυσει την αποσταση σε μικρότερο χρόνο από αυτον που υπολογίζεται βάσει των ορίων ταχύτητας, σου ερχεται η κληση στο σπιτι.
dark knight
03-12-12, 11:13
αγγλια θα γινουμε....
αγγλια θα γινουμε....
Oh dear...
δηλαδή θα μπεί teletrafic και θα καταγράφει την ΜΩΤ στην Αθηνών Πατρών για παράδειγμα?
Μα εκεί οι πιθανότητες είναι να ΜΗΝ καταφέρεις να περάσεις απο το Α στο σημείο Β καθώς θα κοιτάς τα ραδίκια ανάσκελα.
Γουστάρω!!
Θα πηγαίνω τα Μ3 κοπιο...
:hystericalbs1:
Ενταξει ρε εχει και πολλα αλλα, όπως ψηφιοποιηση των υπηρεσιων και του μπλοκ, αυτοματη ενημερωση στο κεντρο, θα μπορεις μεσω ιντερνετ να παιρνεις την καταγραφη του συμβαντος, θα ειναι online με τις εφοριες, κ.α. αχαχα μια χαρα λεμε
:hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:
Μας βλέπω όλους από την παλαιά εθνική. Ε ρε δόξες που θα ξαναζήσουν κάτι κωμοπόλεις...
Α μάλιστα
Για να γίνει Ευρώπη να δείτε τη γλύκα :)
Για σουβλάκια στους Μύλους και γίδα στον Αχλαδόκαμπο.
dark knight
03-12-12, 12:51
θα κανω λευκανση στα δοντια να βγαινω ωραιος στις φωτο των ρανταρ!!!!
Α μάλιστα
Καλά, δεν πρόκειται.
Τη μια δεν θα δουλεύουν οι κάμερες, την άλλη θα απεργεί ο χειριστής του κομπιούτερ, την παράλη κάποια οικολογική οργάνωση θα ανακαλύψει οτι το ραντάρ κάνει gay τα κατσίκια της περιοχής, όλο και κάποιος θα βαράει κανα σπρέυ στο φακό....
εδω ειναι Βαλκάνια δεν είναι παίξε γέλασε....
θα κανω λευκανση στα δοντια να βγαινω ωραιος στις φωτο των ρανταρ!!!!
χαχα
εγω θα κάνω λεύκανση στον κwλο γιατι αμα δουλέψει αυτό το σύστημα με βλέπω στο top-10 κάθε μήνα, ειδικά στο δρόμο της Τρίπολης.
Α μάλιστα
Έχουμε δρόμο μπροστά, https://i281.photobucket.com/albums/kk217/crpryor/Smileys/th_RUNNING.gif
πρέπει γίνουν Ευρωπαϊκών προδιαγραφών οι προς τους πολίτες προσφερόμενες υπ/σιες (ικα, εφορείες, πολεοδομίες, κλπ), οι συγκοινωνίες, εμείς να ξεμάθουμε την καφρίλα μας, να ξεβολευτούμε, να απεμπλακούμε από τα συμπλέγματα μας, να σταματήσουν τα φακελάκια, να αποκτήσουμε ευσυνειδησία, ουφφφ τι άλλο ξέχασα;;
χαχα ναι ρε, ειναι αντισυνταγματικο.
Οπως ελεγε ο δντης τροχαιας της ΑΟ. Παραβαση βεβαιωνεται μονο με φωτο. ;)
Α μάλιστα
Ζω για τη στιγμή που θα δω σε φωτεινή επιγραφή της Ε.Ο. "Fatigue? prenez l'air sur une aire" για να βγω για κατούρημα σε τουαλέτα 5 αστέρων μες στο ξέφωτο κι όχι σε πλαστική καμπίνα Toi-Toi.
Εδώ δεν δίνουν χρήματα για τα καμμενα πιξελ στην κεντρική οθόνη της τροχαίας πφφφφφ! ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ!!
Αντιστοιχο συστημα υπαρχει και στο εξωτερικο σε αρκετες χωρες, όπου μεταξύ άλλων: υπολογίζει την μέση ωριαία ταχυτητα μεταξύ των σημείων που περνάς και αν έχεις διανυσει την αποσταση σε μικρότερο χρόνο από αυτον που υπολογίζεται βάσει των ορίων ταχύτητας, σου ερχεται η κληση στο σπιτι.
Ειναι απλό ! Θα σταματας για φαι - καφε κλπ. και θα κανεις 2 Ωρες Αθηνα Πατρα!
Α ρε agios ring αθανατος!!!!!!!...........μεχρι Χαλκιδα θα εχω καταναλωση 8l/100xlm......
Καλως τα δεχτηκαμε:
https://www.crime.gr/6912/articles/9601995-eyro-i-proypologistheisa-pistos/article.aspx
https://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=22743&Itemid=847
Oχι βρε πστμ... τι θα κανει η Γιωργαρα τωρα με το Μ8??? :original:
Oχι βρε πστμ... τι θα κανει η Γιωργαρα τωρα με το Μ8??? :original:
Γιατί, θα κάτσει να ψάξει κανείς τις Γερμανικές πινακίδες του? :th_Laie_67-1:
μην ανησυχείτε..το μυδράλιο.. πέθανε!
προς το παρών τουλάχιστον..
:crying::crying::crying::crying::crying:
Ασχετο, αλλα..... τι ζημια εχει ρε Γιωργο?
πέρα απο τον κυκλοφορητή, δεν παίρνει καθόλου μπροστά.. σήμερα τον είδα στου Καζάκου(πάλι) σαν κλαμένο μνι και του λέω αφού πληρώσαμε οδική γιατί δεν το φέρνεις να το δούμε? και λέει πως τους πήρε τηλ. και του λέγανε κάτι αλαμπουρνέζικα πως δεν έχει κάλυψη κλπ κλπ...
κανονικά δεν θα έπρεπε να έχει 6μηνη συνδρομή?
πέρα απο τον κυκλοφορητή, δεν παίρνει καθόλου μπροστά.. σήμερα τον είδα στου Καζάκου(πάλι) σαν κλαμένο μνι και του λέω αφού πληρώσαμε οδική γιατί δεν το φέρνεις να το δούμε? και λέει πως τους πήρε τηλ. και του λέγανε κάτι αλαμπουρνέζικα πως δεν έχει κάλυψη κλπ κλπ...
Λογικα ναι.....ποια οδικη ηταν?....οποιος κανονισε την μεταφορα θα πρεπει να ξερει......εκτος και τα εκανε γαργάρα ο οδηγός του γερανού...
Λογικα ναι.....ποια οδικη ηταν?....οποιος κανονισε την μεταφορα θα πρεπει να ξερει......εκτος και τα εκανε γαργάρα ο οδηγός του γερανού...
Εγώ παζάρεψα και κανόνισα την μεταφορά ρε Γιάννο, πήγα επι τόπου, του δωσα τα χρήματα, πήρα τηλ. πάλι την οδική να ρθει στο σημείο που έμεινε και του τόνισα 100 φορές τον μλκα, πρόσεξε 150ε παζάρεψα για Θεσ/νίκη, αν το πας στο σπίτι σου που είναι κάπου 40χλμ. λιγότερα κάνε παζάρια να το κατεβάσεις το ποσό και να ξέρεις πως έχεις και συνδρομή για εξάμηνο.
Έπειτα από κει, τι συννενόηση έκανε ο παπάρας, ιδέα δεν έχω.
Για σουβλάκια στους Μύλους και γίδα στον Αχλαδόκαμπο.
Μια διορθωση αν μου επιτρεπεις Προεδρε.
"Γκιοσα" την λενε αυτη την γιδα οι αργολεις κειθε κα
Εγώ παζάρεψα και κανόνισα την μεταφορά ρε Γιάννο, πήγα επι τόπου, του δωσα τα χρήματα, πήρα τηλ. πάλι την οδική να ρθει στο σημείο που έμεινε και του τόνισα 100 φορές τον μλκα, πρόσεξε 150ε παζάρεψα για Θεσ/νίκη, αν το πας στο σπίτι σου που είναι κάπου 40χλμ. λιγότερα κάνε παζάρια να το κατεβάσεις το ποσό και να ξέρεις πως έχεις και συνδρομή για εξάμηνο.
την μόνη που μπορεί! ''μπουζούκι''!
ωχ......μόνος του θα το κανόνιζε??....:shok:
ωχ......μόνος του θα το κανόνιζε??....:shok:
Ω ναι! Αφού δεν αποφάσιζε αν θα το πήγαινε στον Καζάκο η σπίτι του.
Και μήπως τώρα τι λέει? Ίσως καταφέρει και το φτιάξει και μόνος του. :shok:
Ίσως καταφέρει και το φτιάξει και μόνος του. :shok:
:shok::shok::shok::shok::shok:
Δεν είχε αποκατασταθεί το πρόβλημα;
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?p=302858&langid=1
Τι έχει το αμάξι, εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα.
Γιατί δεν παίρνει μπρος έχουμε διάγνωση;
H συνδρομή σαφώς και είναι εξάμηνη αλλά δικαιολογήται μία μεταφορά από τον τόπο του συμβάντος προς το συνεργείο ή όπου αλλού επιλέξει ο πελάτης.
Άν δηλ. μετάνοιωσες για το συνεργείο που στο μετάφεραν, δεν ξαναέρχονται να στο πάνε αλλού.
Όλα αυτά ΑΝ έχω καταλάβει σωστά από τα συμφραζόμενα..
Καλως τα δεχτηκαμε:
Για κατι τετοια λεφτα υπαρχουν. Να πληρωσουν τα φαρμακα και τις συνταξεις δεν εχουν
Για κατι τετοια λεφτα υπαρχουν. Να πληρωσουν τα φαρμακα και τις συνταξεις δεν εχουν
Τα πληρωνει η ΕΕ...δεν ειναι λ7 απο το κρατος