Επιστροφή στο Forum : Tα δικαιώματα του οδηγού σε αστυνομικό έλεγχο (όσα πρέπει να ξέρεις!)
https://4.bp.blogspot.com/-wkDPI5UBz5U/ULnrYsj6DEI/AAAAAAABOVI/MRFM_kiHd1U/s1600/asdf.png
Η αστυνόμευση και η τήρηση της τάξης είναι υποχρεώσεις της Πολιτείας προς τον πολίτη. Ωστόσο, είναι σαφή και διακριτά τα όρια για το που τελειώνει η δράση της Αστυνομίας και ξεκινά η αυθαιρεσία.
Ο αστυνομικός έλεγχος με αυτοκίνητο είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε, οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή. Η τήρηση του ΚΟΚ, της τάξης και της δημόσιας ασφάλειας δεν μπορεί να γίνει καλή τη πίστει, αλλά κάποιοι πρέπει να μεριμνήσουν γιΆ αυτό. Με την αρμόζουσα συμπεριφορά αστυνομικού-οδηγού, αυτή η όχι ιδιαίτερα ευχάριστη διαδικασία καθίσταται μια απλή 5λεπτη υπόθεση ρουτίνας. ΓιΆ αυτό υπάρχουν κάποιοι βασικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθούνται εκατέρωθεν.
Η εμπειρία έχει δείξει ότι η συμπεριφορά των αστυνομικών οργάνων δεν είναι πάντα η πρέπουσα. Είναι αρκετές οι περιπτώσεις όπου ένας αστυνομικός έλεγχος, λόγω κατάχρησης της εξουσίας κατέληξε στις δικαστικές αίθουσες. Η Ελλάδα έχει καταδικαστεί επτά φορές από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για φαινόμενα αστυνομικής αυθαιρεσίας. Είναι αυτονόητο πως κάθε πολίτης, ακόμη κι αν έχει υποπέσει σε παράβαση, δικαιούται υποδειγματικής συμπεριφοράς.
Ποιος ελέγχει τι;
Αστυνομικός έλεγχος στο αυτοκίνητο μπορεί να μας γίνει για διάφορους λόγους. Είτε μπορεί να περάσουμε τυχαία από κάποιο σημείο όπου έχει στηθεί μπλόκο, είτε ενώ βρισκόμαστε εν κινήσει να μας προσεγγίσει περιπολικό και να μας ζητήσει να σταματήσουμε. Στην πρώτη περίπτωση συνήθως πρόκειται για τυπικό έλεγχο της Τροχαίας. Αν ο έλεγχος συνδυάζεται με ραντάρ ταχύτητας προφανώς έχει διαπιστωθεί παράβαση.
Στη δεύτερη περίπτωση πιθανότατα κάτι στο αυτοκίνητο, ή στη συμπεριφορά μας κέντρισε το ενδιαφέρον του αστυνομικού. Ο έλεγχος αυτός μπορεί να γίνει όχι μόνο από την Τροχαία αλλά και από κάποια άλλη ομάδα της Αστυνομίας (ομάδα ΔΙΑΣ, ομάδα Ζ κ.λπ.).
Πιο σύνθετη και σπάνια περίπτωση είναι τα λεγόμενα «μικτά κλιμάκια» αποτελούμενα από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Μηχανολογικού της εκάστοτε Νομαρχίας, της Τροχαίας και του ΣΔΟΕ. Στην παραμεθόριο, ελέγχους διενεργεί και το σώμα Συνοριοφυλάκων. Πέραν της Αστυνομίας, ανάλογους ελέγχους μπορεί να κάνει το Λιμενικό Σώμα αποκλειστικά σε σημεία της αρμοδιότητάς του.
Είναι η κάμερα απόδειξη;
Η βιντεοσκόπηση, ηχογράφηση ή φωτογράφιση περιστατικών και συνομιλιών, δεν αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία. Στην περίπτωση που κάποιος οδηγός επιχειρήσει να βιντεοσκοπήσει φανερά ένα στιγμιότυπο ελέγχου, παρότι έχει το δικαίωμα να το κάνει, είναι βέβαιο ότι οι αστυνομικοί θα αντιδράσουν. Σε περίπτωση «κρυφής κάμερας», το υλικό που θα καταγραφεί είναι στη διακριτική ευχέρεια του εκάστοτε εισαγγελέα να το αξιολογήσει και να κρίνει αν θα το λάβει υπόψη του.
Ποια τύχη έχουν οι ΕΔΕ;
Σε περίπτωση μήνυσης – καταγγελίας ενός πολίτη προς αστυνομικό για τη συμπεριφορά του διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση (Ε.Δ.Ε.). Στο σημείο αυτό η διαδικασία μπαίνει σε ένα γραφειοκρατικό τούνελ αμφιβόλου αξιοπιστίας. Σύμφωνα με το Συνήγορο του Πολίτη, υπάρχουν καταγγελίες για στημένες Ε.Δ.Ε. αφού πολλές από αυτές γίνονται κεκλεισμένων των θυρών χωρίς καν να ειδοποιηθεί ο καταγγέλλων ή ο συνήγορός του. Σε κάθε περίπτωση που διενεργείται Ε.Δ.Ε., θα πρέπει να κληθεί και ο ενάγων ενώπιον των προϊσταμένων αστυνομικών οργάνων για να δώσει τη δική του εκδοχή στην υπόθεση.
Τι αναφέρει ο Συνήγορος του Πολίτη
Σε οποιοδήποτε κρούσμα αστυνομικής αυθαιρεσίας και εφόσον η επαφή με τη ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει οδηγήσει σε επίλυση του προβλήματος, ο θιγόμενος μπορεί να προσφύγει στο Συνήγορο του Πολίτη όπου κάθε μήνα φθάνουν δεκάδες καταγγελίες πολιτών για παράτυπη συμπεριφορά και κατάχρηση εξουσίας από αστυνομικά όργανα.
Τα αποτελέσματα της υπηρεσιακής επαφής Συνηγόρου του Πολίτη και ΕΛ.ΑΣ. δείχνουν απογοητευτικά. Όπως αναφέρεται, είναι σχεδόν αμελητέος ο αριθμός των περιπτώσεων όπου καταλογίστηκαν ευθύνες και επιβλήθηκαν πειθαρχικές ποινές σε αστυνομικούς. Επιπλέον, όπου καταλογίστηκαν ευθύνες ήταν πολύ μικρότερες σε σχέση με τα καταγγελλόμενα.
Αντίθετα, στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, η έρευνα δεν οδήγησε καν στην άσκηση πειθαρχικής δίωξης και οι υποθέσεις μπήκαν στο αρχείο με τη αιτιολογία ότι, η συμπεριφορά των αστυνομικών οργάνων ήταν άψογη.
Μεγάλος αριθμός καταγγελιών που έχουν γίνει στο Συνήγορο του Πολίτη απορρίφθηκαν ως αβάσιμες πριν καν εξεταστούν παρότι ήταν σοβαρές και συνοδεύονταν από τα απαιτούμενα δημόσια έγγραφα.
Πηγή: Sport-fm.gr
savvas bmwdakias
01-12-12, 14:39
Δε μας ειπες όμως Βασίλη ποια είναι τα δικαιώματα του οδηγου και από την άλλη μερια ποιες ειναι οΙ υποχρεώσεις.
Δε μας ειπες όμως Βασίλη ποια είναι τα δικαιώματα του οδηγου και από την άλλη μερια ποιες ειναι οΙ υποχρεώσεις.
τις υποχρεωσεις του οδηγου,
ολοι λιγο ως πολυ τις γνωριζουμε!
εξαλλου,δεν νοειται να σαι κατοχος διπλωματος οδηγησης αυτοκινητου κ να μην γνωριζεις τις υποχρεωσεις σου...γιατι αλλιως θα το χεις αποκτησει με ΄΄αλλο΄΄ τροπο!:whistle:thumb
πολυ σπουδαιο θέμα θίξαμε κύριοι ...
Ας εμβαθύνουμε κύριοι λίγο και ας προσπαθήσουμε
να αναπτύξουμε ο καθένας τις απορίες του
και όσοι γνωρίζουν ας απαντήσουν τεκμηριωμένα και εμπεριστατωμένα.
Ξεκινάω λοιπόν έγω εξιστορώντας ενα συμβαν που ήμουν πρωταγωνιστής,
πριν απο κάποια χρόνια μας κανει νόημα όχημα της τροχέας να σταματήσουμε δεξια
,να σημειώσω οτι ημουν συνοδηγος και οτι ο οδηγος υπεπεσε σε παράβαση του ΚΟΚ
συγκεκριμένα κατα την περιγραφή του οργάνου σε οδήγηση δια εντύπωσης με χρήση χειροφρένου. Τέλος πάντων μας σταματάει το όργανο και εκει που μιλούσα στο κινήτο τηλέφωνο μου λεει με θρασύτατο τόνο
-Κλήσε το τηλέφωνο !!!!!
ΕΡ.1 με ποιο δικαιωμα μου υποδεικνύει τι να κάνω
ΕΡ.2 έχει τη δικαιοδοσία να το πράξει , αν όχι ποια στάση πρέπει να τηρήσω;
Συμβάν2
Πάλι συνοδηγός ,η αφτού εξοχότης μου
μας σταματάνε σε μπλόκο για έλεγχο , δίχως να είχαμε προκαλεσει ή να μην ήμασταν
τυπικοι στο νόμο εκει έχω να αντιμετωπίσω ενα άτομο που νομιζε οτι ήταν ο Καρολος Παπούλιας , πάω λοιπόν να κατέβω απο το όχημα τη στιγμη όπου γίνοταν ο έλεγχος και μου λέει σε βάρβαρο τόνο
-Που πας , απαγορεύεται να κατέβεις απο το όχημα όταν γίνετε έλεγχος
ΕΡ.3 υφίσταται τετοιο πράμα ;
Ερ.4πως πρέπει να αντιδράσω;
Ευχαριστώ που ανεχθήκατε τη φλυαρία μου ...
Ναι δεν κατεβαινεις απο το οχημα αν δεν σου πουν, για δικη τους ασφαλεια.
ερ1-2
εκτος του οτι οταν μιλανε πολλοι μαζι κανεις δεν καταλαβαινει τι λεει ο αλλος, ειναι και μεγαλη αγενεια.
Κλεινεις το τηλεφωνο και καλεις αργοτερα, πιστεψε με ολα θα εξελιχθουν ( τα του ελεγχου) πολυ καλυτερα!!
ερ3-4
ποτε δεν κατεβαινουμε απο το οχημα τα χερια στο τιμονι και περιμενεις!!!
Πολλες φορες ομως το προβλημα δεν ειναι οι απαιτησεις του αστυνομικου, οι οποιες μπορει και να ειναι απολυτα λογικες,αλλα ο τροπος με τον οποιο τις εκφραζει ο οποιος αρκετες φορες ειναι απο ανεδης εως και θρασυτατος. Παντοτε ομως υπαρχουν και προθυμοι και ευγενικοι-τυπικοι αστυνομικοι.
Θελω απλα να ελπιζω πως οι πρωτοι αποτελουν την εξαιρεση και οχι vice versa...
παιδες εχωντας κανει 11 χρονια διανομεας (νυχτα) κ παραλληλα σε ολες μου τις δουλειες ημουν κ ειμαι οδηγος κ οτι αλλο μπορω να κανω,εχω διαφορες ιστοριες να σας πω που θα μπορουσανε να με΄χουν σκισει στο γραψιμο κ να πω κ ευχαριστω!τελικως εχω καταληξει οτι ο ωραιος τροπος ομιλιας (κ αν θελετε) κ η εμφανιση η εξωτερικη παιζουν ρολο για το πως θα σε αντιμετωπισει ο καθε αστυνομος.πρεπει να αποδεχτουμε οτι αυτοι οι ανθρωποι βλεπουν καθε καρυδιας καρυδι το οποιο μπορει να ειναι υπερανω υποψιας κ ομως να πραττει το πιο αποτροπεο εγκλημα.ετσι ειναι λογικο να ειναι επιφυλακτικοι κ να ακουγοντε αυστηροι (βεβαια υπαρχουν κ αυτοι που την εχουν δει εξουσια).ετσι σαν ενδειξη σεβασμου οπως προανεφερε συμφορητης καλα ειναι οταν μας σταματανε για οποιοδηποτε ελεγχο να μην μιλαμε στο τηλ,να μην καπνιζουμε κ να φαινεται το σωμα σε σταση ''καθαρη'' κ οχι σαν θελουμε να κρυψουμε κατι.απλα περιμενουμε τις υποδειξεις τους.εξαλλου κ κοντρα να παμε ΔΕΝ προκειται να βγαλουμε ακρη,οποτε ειναι καλυτερα να ειμαστε οσο γινεται καλυτεροι συνεργατες για αυτα τα 10-20 λεπτα του ελεγχου.
αυτο που θα ηθελα να ανφερθει απο καποιον γνωστει ειναι οτι:κατω απο ποιες προυποθεσεις πρεπει να επιτρεπουμε να μας κανουν ελεγχο στα αυτοκινητα μας.εχω ακουσει οτι κ εκει υπαρχουν υποχρεωσεις του αστυνομου προς τον πολιτη?
Σήμερα το απόγευμα με σταμάτησαν κι εμένα για τυπικό (όπως αποδείχθηκε) έλεγχο, στην Αττική Οδό, αμέσως μετά τα πρώτα διόδια μετά το αεροδρόμιο στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Ευγενέστατος και τυπικότατος ο αστυνομικός, μου ζήτησε τα κλασικά (άδεια-δίπλωμα-ασφάλεια).
Μάλιστα,μόλις είδε τα μωρά στο πίσω κάθισμα να κοιμούνται,και αφού έλεγξε τα έγγραφα στα γρήγορα,μου κάνει "έφυγες".
Δεν έλειψε και το (φιλικό) σχόλιο "πώς πάει το εργαλείο".
Από τη μέχρι τώρα εμπειρία μου,η συμπεριφορά του οργάνου είναι αντίστοιχη με αυτη του πολίτη. Εφόσον τον σεβαστείς,θα σε σεβαστεί και εκείνος.
Δυστυχώς,υπάρχουν και εξαιρέσεις ακραίας συμπεριφοράς αμφότερων των πλευρών,οι οποίες πρέπει να εκλείψουν.
εγω το καλοκαιρι επεσα σε μπεμπακια.....
εχοντας αναπτυξει ταχ με το 30αρι με παιρνει απο πισω το καρουμπαλο...
σταματαω: βγαινει ενας νεαρος...λεει πηγενες με 140..
Eγω.. μπαα δε νομιζω..
Αφου σου λεω εγω πηγενα με 130 και δε σ επιανα..
καλα λεω δε ξερω ισως και να πηγενα..
Χαρτια.. μετα τα τυπικα κ ενω περιμενω το κουστουμι,αρχιζει...
τ αμαξι ειναι μετατροπη οχι λεω:
καλα εργαλειο ε? εχμμ.. ναι
ποσα αλογα ειναι,ποιας χρονιας,ωραιο body kit,αχ δε βγαινουν τετοια αμαξια πια κτλ
Με ρωταγε διαφορα κανα 10λεπτο εγω τα χα ψιλοχασει...
Αντε λεει μετα, δρομο και μη τρεχεις.... μετα λεει αλλα με τετοιο εργαλειο Προσεχε...
Γεια.. Γειαααα!! thumb
Big Up!!
Πολύ ωραίο θέμα και ενδιαφέρον.
Nick bmwlover
17-01-13, 12:18
Θα συμφωνήσω με Φανη,Νίνο,Κατσαραιο κ κάποιους αλλους,κ να απαντήσω κ σε ερωτημα το αμάξι σας κ εσάς μπορούν ανά πασα στιγμή να ελέγξουν όταν είστε έξω στο δρόμο...
Εμένα έξω από τον γκαντέμη τον Ταμ με έχουν σταματήσει 2 φορές!
Εμένα έξω από τον γκαντέμη τον Ταμ με έχουν σταματήσει 2 φορές!
Η μια φορα ηταν στημενη αν θες μπορω να σου πω και ποιος σου εκανε την πλακα...
την αλλη φορα ησουν με το τζιελεξ και εφυγες με σουζα...
Εμενα το μονο που με ενοχλει απ τις 2512 που μου εχουν ψαξει το αυτοκινητο και εμενα, ειναι οτι τις περισσοτερες φορες μου το εχουν κανει για σπασιμο...
Γιατι πραγματικα δεν ψαχνουν!
Καποιες φορες εψαξαν σωστα...
Καποιοι ηταν σωστοι πολυ, καποιοι ηταν κομπλεξικοι κλπ...
2-3 Φορες χρειαστηκε να εκνευριστω και τους την ειπα με τον τροπο μου!
2 φορες με ασφαλεια που με παρακολουθουσαν για πολυ ωρα και πραγματικα ειχα αγχωθει και με το που με σταματησαν λεω επιτελους....
και τις 2 φορες ξαρα διαλυμενο με πιο διαλυμενους τυπους μεσα να τους κανω βολτα γυρω γυρω απ το σπιτι μου με 30κμ και να μην με σταματανε με τπτ....Και να λεω σταματηστε με σταματηστε με γιατι θα εξαφανιστω...
τελικα ακουστηκε η μελωδια του Γκανγκκκκκκκκκκκκκκκκκ....
Γενικα μετραει ο τροπος η συμπεριφορα και η χαλαροτητα που εχεις....
katrin_bmw
17-01-13, 13:35
αυτα που ειχες κρυμμενα στο πορτμπαγκαζ τα βρηκαν τελικα?????
Με μέντορα τον Χαντέ
https://4.bp.blogspot.com/-E1jtXl6GPkQ/UMdF8xovy5I/AAAAAAAACrw/K2TLhZgFFe0/s1600/scarface_cocaine.jpg
τι τον πέρασες τον σπαρούΛη, τόσο άματερ?
https://themetapicture.com/media/funny-gif-police-high-five.gif
Οσες φορες με εχουν σταματησει για ελεγχο, εχω παρατηρησει οτι 'φοβουνται' να ανοιξουν τα πραγματα μου. Δλδ για βαλιτσες, σακουλες κλπ τα ανοιγω εγω, κοιτανε, λενε οκ και φευγω.
Αυτο βεβαια γινεται, αφου τους πω: Kαντε ο,τι θελετε, αλλα μετα θα ειναι οπως το βρηκατε...
Εχει τυχει βεβαια, ενα 'οργανο' να μου πεταξει το λαπτοπ απο το πισω καθισμα στο μπροστα... Ε, τα ακουσε μετα κ απο μενα κ απο τους λοιπους συναδελφους του.
Παιζει κατι απο τη νομοθεσια για το αν θα ανοιγουν πραγματα αυτοι και ποτε μπορουν?
Αν σε σταματησουν κατσε και απολαυσε το.
Μην μπλεκεσαι με νομοθεσια κτλ.
Ακρη δεν θα βγει.
Και παντα ευγενικα.
GiannisRob
17-01-13, 16:44
Προχθές το βράδυ με σταμάτησαν για έλεγχο με τη Γριά κατά τις 1 το πρωί, πηγαίνοντας για ποτό. Ζήτησαν άδεια, δίπλωμα και ασφάλεια και μέχρι να τα τσεκάρουν στον ασύρματο, με κοίταγε ο ένας αστυνομικός περίεργα, μιας και ήμουν αρκετά καλά ντυμένος με ένα ρενώ 20ετίας χτυπημένο παντού.
Μετά τις ερωτήσεις από που είμαι, τι δουλειά κάνω, κλπ, κοιτάει 5-6 μπιτονάκια μικρά (απιωνισμένου νερού) που είχα στο συνοδηγό και ρωτάει τι είναι αυτά. "Νερό για το ψυγείο" του απαντάω, προσθέτωντας "έχω από πέρισυ που ψάχνω να βρω από που χάνει, και ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη". Λύθηκε στα γέλια ο άνθρωπος, μου έδωσε τα χαρτιά μου και είπε καληνύχτα.
Γουσταρω να με ελεγχουν...νιωθω ενα αισθημα ασφαλειας.
Οπως προειπε ο Σταματης. Κανεις στη ακρη ευγενικα και απολαμβανεις :original:
Κανονικά απαγορεύεται να ψάξουν βαλιτσες σου λένε και δείχνεις ...
Χα χα θυμήθηκα ένα βράδυ που μας σταματάνε και με το που βλέπουν βαλίτσες τρλαθηκαν
2 το βράδυ να του δείχνω ένα ένα άπλυτα σωβρακα...
Τελικά το χόρτο το είχε το απο πίσω αυτοκινητο....
Όντως !!!
Ενα μερσεντες ε200... Οπως είπε και το λαγονικο είχε χόρτο τον κατάλαβα και τον ρωτάω γιατι δεν τον εποιασες; Γιατι δεν το βρήκα ...
Εε αφού δεν ξέρεις να ψάχνεις ...
Εκεί τρελαθηκε και του έβγαλα και τα ταπερ!
Είχα στη ρεζέρβα 2 ντιλντος και κάτι γουνινες χειροπέδες δεν βρήκαν τπτ..
Εχω πολλές ιστορίες ...
Μια μέρα μας είχαν σταματήσει οπκε εγω ο Σπύρος μπαουερ και ο 3ος Σπύρος που δεν τον λένε Σπύρο ,με το αμάξι του πατέρα μας και ο πατέρας μας πίσω είχε μια σακούλα σκόνη άσπρη η οποία πρέπει να ήταν κολλα και ήταν μέσα σε ένα σακβουαγιαζ μαζι με κάτι εικόνες παλιές απ το σπιτι του παππού μου!!
Τώρα καταλαβαίνεται τι έγινε ....
Είχα στη ρεζέρβα 2 ντιλντος και κάτι γουνινες χειροπέδες δεν βρήκαν τπτ..
Εχω πολλές ιστορίες ...
Μια μέρα μας είχαν σταματήσει οπκε εγω ο Σπύρος μπαουερ και ο 3ος Σπύρος που δεν τον λένε Σπύρο ,με το αμάξι του πατέρα μας και ο πατέρας μας πίσω είχε μια σακούλα σκόνη άσπρη η οποία πρέπει να ήταν κολλα και ήταν μέσα σε ένα σακβουαγιαζ μαζι με κάτι εικόνες παλιές απ το σπιτι του παππού μου!!
Τώρα καταλαβαίνεται τι έγινε ....
Φιλε μου εφυγε η τυροπιτα απο τη μυτη. Τοσο γελιο καιρο ειχα να κανω. Δεν παιζεσαι!
up για το ωραιο θεμα !!!
τελικα επιτρεπεται να ανοιξουν βαλιτσες, τσαντες, πορτοφολια, και να βαλουν χερια σε τσεπες σε ελεγχο η οχι ?? το χερια σε τσεπες το λεω γιατι εχω ακουσει οτι υπαρχει πιθανοτητα να ειναι αρ@@@δι ο αστυνομικος και να σε χρεωσει για κατι που δεν ειχες...ισχυει κατι τετοιο ??
up για το ωραιο θεμα !!!
τελικα επιτρεπεται να ανοιξουν βαλιτσες, τσαντες, πορτοφολια, και να βαλουν χερια σε τσεπες σε ελεγχο η οχι ?? το χερια σε τσεπες το λεω γιατι εχω ακουσει οτι υπαρχει πιθανοτητα να ειναι αρ@@@δι ο αστυνομικος και να σε χρεωσει για κατι που δεν ειχες...ισχυει κατι τετοιο ??
δεν επιτρεπεται φιλε μου, αλλα ειναι αναλογα που θα πεσεις.... εχουμε τυχει σε ελεγχο 2 αστυνομικοι να μας εχουν κατεβασει κατω, σε εναν φιλο μου να του εχει βαλει χερι και μεσα απ τις μπλουζα...
και σε μενα απλα να μου λεει αδειασε τις τσεπες σου πανω στο καπο κλπ!!
αυτο που ειναι στανταρ οτι απαγορευεται ειναι να σου κανει σωματικο ελεγχο γυναικα αστυνομικος (οπως και το αντιθετο) και αυτο γενικα να το πειτε σε γυναικες/κοπελες/αδερφες σας...
μου εχει τυχει να με ελεγχει μπατσινα βγαλμενη απο αισθησιακη ταινια, και με χουφτωνε και της εκανα μεγαλη φασαρια...:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
oldcarskickass
24-01-13, 23:06
Ναι λες και θα σε ακουμπαγε κανονικα γυναικα που χει βγει απο αισθησιακη ταινια, εκανες και φασαρια; γιατι ρε; δε σου εδωσε το τηλ της;
Ναι λες και θα σε ακουμπαγε κανονικα γυναικα που χει βγει απο αισθησιακη ταινια, εκανες και φασαρια; γιατι ρε; δε σου εδωσε το τηλ της;
τυπε σιχαθηκα... λες να ειμαι γκει?
ενοιωσα σαν να με βιασε ψυχικα...
Δυστυχως υπαρχουν και αυτοι οι αστυνομικοι...
https://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&DocID=1004295&srv=127
την τυχη μου ρε να μη πεσω σε γυναικα να μου κανει σωματικο ελεγχο..
παντα σε κατι βηταδες πεφτω!!
χαχαχα!!
την τυχη μου ρε να μη πεσω σε γυναικα να μου κανει σωματικο ελεγχο..
παντα σε κατι βηταδες πεφτω!!
χαχαχα!!
δεν θα σου κανει απαγορευεται...
εμενα μαλλον μου εκανε γιατι γυρναγα απ την δουλεια με περουκα γοβες και κολαν!
Μεγαλη η συγκινηση χθες, ειχαν να με σταματησουν απο το καλοκαιρι :th_Laie_67-1:
Με σταματησαν εξω απο το Blazer Suites ενας νεαρος και μια κοπελα που ηρθαν πισω μου, ελεγχος χαρτιων και αν το αμαξι ειναι δικο μου. Περιμενα εξω απο το αμαξι γιατι τα ειχα πισω, μου ειπε να μπω μεσα μη κρυωσω :shok: Μου ειπαν καλο δρομο και εφυγα.
Μεγαλη η συγκινηση χθες, ειχαν να με σταματησουν απο το καλοκαιρι :th_Laie_67-1:
Με σταματησαν εξω απο το Blazer Suites ενας νεαρος και μια κοπελα που ηρθαν πισω μου, ελεγχος χαρτιων και αν το αμαξι ειναι δικο μου. Περιμενα εξω απο το αμαξι γιατι τα ειχα πισω, μου ειπε να μπω μεσα μη κρυωσω :shok: Μου ειπαν καλο δρομο και εφυγα.
και τι ειπες Κρυωνουν ρε ΤΑ ΚΟΜΑΝΤΑ???
και τι ειπες Κρυωνουν ρε ΤΑ ΚΟΜΑΝΤΑ???
Ενας καταδρομεας δεν απαντα ποτε :th_Laie_67-1:
https://www.bmwfans.gr/forum/attachment.php?attachmentid=17527&stc=1&d=1360243805
konstantinaM3
08-02-13, 14:18
κ μενα με εχουν σταματησει πολλες φορες με το Μτριο με ζαλιζουν συνεχεια με τα φιμε αλλα προς το παρον δεν με εχουν γραψει για φιμε ειναι που θα πεσεις εμενα αυτο που με τσαντιζει πολυ ειναι οταν μου ψαχνουν το αμαξι συνηθως για ναρκωτικα μου το κανουν μπαχαλο δεν τα βαζουν τα πραγματα στην θεση σους τα ανακατευουν κ μου την δινει παντως οταν με σταματανε μου φαιροντε λες κ ειμαι ο πασαρης στην αρχη μετα βλεπουν οτι δεν μοιαζω με τον πασαρη κ αλλαζει η συμπεριφορα τους προς το μαλακο....βεβαια να πω την αμαρτια μου δεν εχω σταματησει σε 2 μπλοκα στο ενα δεν εδωσαν σημασια που εκανα παντες μπροστα τους στο μικρολιμανο κ στο αλλο πηγαινα με 180 στα μεγαρα κ ηταν αδυνατον να σταματησω ξαφνικα στα `180χλμ κ εστειλαν περιπολικο κ κολλησε πισω μου σιγουρα αυτος νομιζε οτι επιασε στον πασαρη ενταξει μολις με ειδε μου εκοψε ενα χαλαρο κουστουμι εννοειται δεν ειπα τιποτα κ ολα οκ !οι διας με σταματανε συνεχεια απλα για ελεγχο αυτοι προς το παρον μου εχουν φερθει σωστα!
αυτο ειναι ενα προβλημα ρε παιδια..καποιες φορες εισαι σε περιφερειακο,εθνικη ,τελος παντων μεγαλο δρομο που μπορει να κινεισαι με νομιμη ταχυτητα καπου 110- 130 χιλ. ,εισαι τερμα αριστερα αν δεν ειναι κανενας ταχυτερος πισω σου η' στην μεσαια λωριδα εστω ,και σου κανουν σημα ξαφνικα στα 30 μετρα να σταματησεις...ειναι δυνατον? ωσπου να ελεγξεις,να βγαλεις δεξι φλας να κοψεις με προσοχη γιατι εχεις και αλλους πισω σου θες καμμια 400 μετρα πιο κατω..
Εμενα βρε παιδια, απο το 1990, δεν μου εχουν ψαξει ποτε το αυτοκινητο.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ
11-02-13, 22:23
εμενα ποτε θα μου συνβει κατι αντιστοιχο
https://www.youtube.com/watch?v=Aq7gNTXPnSs
Vassilis ///M
11-02-13, 22:35
Κοίτα βλακόφατσα ο χλεχλές όταν ρωτάει αν έκανε κάτι....
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Χθες βραδυ στο φαναρι του Αγ.Διονυση στο Πειραια (πορτοκαλι) μπαινω παραλιγο με μπαντα μεχρι που ειδα το περιπολικο αριστερα και την εκοψα :th_Laie_67-1: Ενας αστυνομικος στο δρομο μου αναβει το φακο, λιγο πιο δεξια ειναι αλλοι 4-5 και 1 με πολιτικα. Οπλα, φακοι, στη τσιτα και τυπικοι ολοι. Ελεγχος χαρτιων, που παω τετοια ωρα (2πμ), που μενω, ποσα χλμ ειναι απο το σπιτι μου μεχρι εδω, τι σπουδασα, που δουλευω, μονο τι χρωμα βρακι φοραω δεν με ρωτησαν. Δεν εισαι υποχρεωμενος να απαντησεις σε τετοιες ερωτησεις, αλλα αν δεν εχεις να κρυψεις κατι απαντας γιατι κανεις τη ζωη και των 2 πλευρων πιο ευκολη. Ανταλλαξαμε ευχες για την Ανασταση και εφυγα.
Χθες βραδυ φευγω απο το σπιτι, 2-3 στενα παραπερα βλεπω φωτα σε καθετο στενο. Παιζω τα δικα μου γιατι εχω προτεραιοτητα και στριβω. ΔΙΑΣ, μολις τους περασα κανω δεξια γιατι λεω δεν μπορει θα με σταματησουν :th_Laie_67-1: Ηρθαν, κορνα, χαρτια, σωματικος ελεγχος, ψαξιμο στο αμαξι χωρις να ακουμπησουν τιποτα, εγω τα ανοιγα ολα. Καληνυχτα.
Α ναι, να φτιαξω και την αυτοκολλητη πινακιδα μπροστα γιατι ετσι το πηρα απο τον προηγουμενο και ειναι πλαστογραφια οπως πληροφορηθηκα. Να το ξερετε ! :thumbsup:
Να ειχες και καμμια "εγκληματικη" φατσα ρε Φανουλη να το καταλαβω γιατι σε σταματανε,αλλα εσυ μονο για γκανγκστερ δεν μοιαζεις!!!
....ισως να ειναι μεγαλη "αλητεια" το μπεμβεδικο σου!!! :thumbsup:
Να ειχες και καμμια "εγκληματικη" φατσα ρε Φανουλη να το καταλαβω γιατι σε σταματανε,αλλα εσυ μονο για γκανγκστερ δεν μοιαζεις!!!
....ισως να ειναι μεγαλη "αλητεια" το μπεμβεδικο σου!!! :thumbsup:
Περιμενε να μπουν και τα light tints, μαυρη μαυριλα πλακωσε :thumbsup:
Πειραιας 7 το πρωι εξω απο το λιμανι. Μπλε octavia (με 3 αλβανους τελικα) και πισω 6 διας. Τον βγαζουν δεξια, παιρνουν θεσεις και οι 6 και αυτοι απο το octavia δεν βγαινουν ουτε βγαζουν τα χερια εξω. Θα γινει μακελειο λεω :th_Laie_67-1: Τελικα με αρκετη πιεση και ολοι με τα οπλα στα χερια.. βγαλαν τα χερια εξω, βγηκε ο οδηγος και ειπε "πως δεν ακουγε" αλλα ακουσαμε ολοι οι αλλοι τριγυρω. Τρελο μποτιλιαρισμα απο περιεργους οδηγους, σκεφτηκα να μη πατησω κορνα αφου ηταν ολοι συγκεντρωμενοι μη γινει στραβη. Μετα ειδα και τις φατσες τους για αυτο η παρενθεση.
Δεν ξερω αν τελικα τους βρηκαν κατι γιατι εφυγα, αργουσαν παρα πολυ ομως, ποιος ξερει τι κουβαλαγαν ή αν απλα δεν ειχαν χαρτια.
Bazil Van Sinner
07-07-13, 09:26
Μπλε octavia (με 3 αλβανους τελικα) και πισω 6 διας.
Δεν ξερω αν τελικα τους βρηκαν κατι γιατι εφυγα, αργουσαν παρα πολυ ομως, ποιος ξερει τι κουβαλαγαν ή αν απλα δεν ειχαν χαρτια.
τιποτα Φανη,απλα το 8βια ηταν της ασφαλειας και το ειχαν δανειστει για μια μεταφορα:hystericalbs1::hystericalbs1:
Συναντηση με gnx χθες να του δωσω τα λαδια σε γνωστο parking, λιγο αφου δωσαμε τα χερια και πριν βγαλω τη σακουλα σκαει ΔΙΑΣ με mp5 :gun_bandana: Ευγενεστατοι, "σβηστε παρακαλω το τσιγαρο σας, οχι κατω.." thumb Ελεγχος χαρτιων, ψαξιμο στο Z, γιατι δεν εχω πινακιδα μπροστα, που μενω, που δουλευω, γιατι εχουμε και οι 2 bmw, κ.α γνωστα :th_Laie_67-1:
Bazil Van Sinner
09-08-13, 21:48
gmsta polixronh pou den giname evzwnoi:hystericalbs1::hystericalbs1:
ολο και πιο πολυ μου φαινεται οτι ψαχνουν τους λιγοτερο υποπτους να κανουν ελενγχο να περναει η ωρα:whistle:
gmsta polixronh pou den giname evzwnoi:hystericalbs1::hystericalbs1:
ολο και πιο πολυ μου φαινεται οτι ψαχνουν τους λιγοτερο υποπτους να κανουν ελενγχο να περναει η ωρα:whistle:
Δεν πειραζει ρε μπαζιλ, απο το τιποτα? Παλια σπαζομουν πολυ που με σταματουσαν. Τωρα το χαιρομαι γιατι ισως αυριο μεθαυριο πιασουν καποιον που παλαιοτερα θα περναγε διπλα τους αερατος. Αφου δεν εχω κατι παρανομο πανω μου και δεν βιαζομαι, ας ψαχνουν οση ωρα θελουν. Τα οπλοναρκωμπλοκα και τα αλκοτεστ τα χαιρομαι πολυ, σε αυτα με το ρανταρ ριχνω κλαμα :th_Laie_67-1:
SoNiC_77Gr
09-08-13, 22:36
Ειμαι Λεωφορο Αθηνων με κατευθυνση προς Ελευσινα στο Παλατακι κοντα, εχω αναμμενα μονο angel eyes κ μπροστα μου δεξια να βγαινει ενας απο το πουθενα μες τα μαυρα κ να μου κανει σημα με τον φακο.. :busted_cop:
Ωραια λεω, :facepalm: κυριος αναβω αλαρμ κανω δεξια..
Τα γνωστα, χαρτια, ελεγχος μεσα το αμαξι, εχεις κατι πανω σου που δεν πρεπει να εχεις.... μπλα μπλα μπλα.. :whistle:
Εχουν κατσει 2 απο τους 4 κ τους κοζαρω που χαζευουν τα angel, :think: φιλε που τα εβαλες? Τιμη? Εχω κ εγω ενα ιδιο κ θελω να βαλω... και η κουβεντα συνεχιζεται για μια ακομη φορα, απο τις αρκετες που μου τυχαινει ιδιο σκηνικο!
Αφου τελειωνουμε περιμενω να μου την πουν για να αναψω κανονικα τα φωτα αλλα τπτ, κυριος κ εγω παιρνω τα χαρτια και χαιρετω! :thnx: