Επιστροφή στο Forum : τασακι e46
γεια χαρα νταν παιδες!προ ημερών έβγαλα το τασάκι για να ντύσω το καπάκι με carbon.αφου το έντυσα ξαναέβαλα το καπάκι αλλα το θέμα είναι οτι πλέον δεν ανοίγει αυτοματα.θα πρέπει να το ανοίγω και να το κλείνω με το χέρι.ξέρει κανείς πως μπόρω να το φτίαξω?
Μαλλον εχει φυγει το ελατηριο-συρματακι - έλασμα. Θα πρέπει να το βρεις και να το ξανατοποθετησεις
γεια χαρα νταν παιδες!προ ημερών έβγαλα το τασάκι για να ντύσω το καπάκι με carbon.αφου το έντυσα ξαναέβαλα το καπάκι αλλα το θέμα είναι οτι πλέον δεν ανοίγει αυτοματα.θα πρέπει να το ανοίγω και να το κλείνω με το χέρι.ξέρει κανείς πως μπόρω να το φτίαξω?
Προσπάθησε να επαναφέρεις την εγκοπή & και το έλασμα που έχει στην αριστερή πλευρά (του αναπτήρα) στην αρχική τους θέση.
το θέμα ειναι οτι δεν ξέρω που και πως ακριβώς μπένει το έλασμα.
το θέμα ειναι οτι δεν ξέρω που και πως ακριβώς μπένει το έλασμα.
Δέν μπορώ να στο περιγράψω ακριβώς, σίγουρα έιναι παίδεμα.
Εάν μπεί όμως σωστά και κουμπώσει το αξονάκι που έχει το τασακι στα πλάγια έχεις περισσότερες πιθανότητες να επανέλθει το ελατήριο.
Άσχετο.
Το ξεκούμπωσες ή έκοψες τα μαυρα pin που είναι "κεφαλωμένα" στο κάτω μέρος?
Πρεπει να παρεις ενα φακο και να δεις τις εγκοπες που πιανει το ελασματακι.
3 ωρες με ειχε παιδεψει. Προσοχή μην πεταχτει και το χασεις, ή μην σπασει καμια εγκοπή ή βαση
το ξεκούμποσα.
Έχεις τοποθετήσει τις τάπες που συγκρατούν τα γρανάζια?
https://www.youtube.com/watch?v=9ApJ7c07zG8 παίδες μόλις το έφτιαξα.το κόλπο με την κλώστη υσχίει απλα προσέξτε η άκρη του ελάσματος να μπει σε μια χαραμάδα που έχει πάνω στο λαμπάκι.όποιος χρειαστεί βοήθεια ας μου στείλει.(σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια)
katsaraios
29-11-12, 14:54
το ιδιο επαθα και εγω ,θα δοκιμασω τον τροπο του βιντεο...
Γενικά το έχουν πάντως ένα θέμα σ'αυτά τα καπάκια οι μπέμπες.
Παιδες οταν τα εντυσα και εγω την επαθα.........και στην αρχη λεω αντε παμε για καινουριο! Αλλα με λιγη υπομονη και ενα μικρο κατσαβιδακι απλα εβαλα το ελατηριο στη σωστη εγκοπη και ολα οκ ! Αμα δεν το καταφερεις και μπορω να σε βοηθησω πες μου!