Επιστροφή στο Forum : Ποιότητα κύλισης e92 mpack
Καλησπερα, ο πατερας μου ενδιαφερεται μετα την πωληση του e39(οταν με το καλο) να προβει στην αγορα μιας e92 με m-pack αναρτηση και θα ηθελα να μαθω αν σε ταξιδι κουραζει γενικα η οχι...ξερω οτι η ερωτηση ειναι υποκειμενικη αλλα καθε γνωμη η σχολιο ειναι ευπροσδεκτο thumb
ευχαριστω, Λουκας
καποιος μοντ να διορθωση την κυλιση με "Ι"!!!!!
Καλησπέρα Λουκά, εμένα το Μ3 Ε92άρι μου ταξιδεύει σαν σε μαγικό χαλί. Ανετότατο ακόμα και με το EDC στο σκληρό. Θα μπορούσαν να γυρίσω όλη την Ευρώπη σε ένα τριήμερο χωρίς πρόβλημα.
Καλησπέρα Λουκά, εμένα το Μ3 Ε92άρι μου ταξιδεύει σαν σε μαγικό χαλί. Ανετότατο ακόμα και με το EDC στο σκληρό. Θα μπορούσαν να γυρίσω όλη την Ευρώπη σε ένα τριήμερο χωρίς πρόβλημα.
χωρις rft ετσι?
Λέγοντας 92αρι ποιο εννοείς,
γιατί όπως είπε και ο Φώτης δεν έχεις πρόβλημα στο ταξίδι. Εγώ τουλάχιστον με το 335 ε92 ταξιδεύω άνετα. Αν πάλι μιλάμε για 316 νομίζω ότι απλά το νιώθεις πιο βαρύ λόγο κυβισμού, έτσι τουλάχιστον αισθάνθηκα εγώ στο 316 του ξαδέρφου μου αλλά και πάλι τσουλούσε πολύ άνετα.
Με ή χωρίς ρανφλατ δεν θυμάμαι να σου πω την αλήθεια τι είναι καλύτερο (εγώ τα άλλαξα αμέσως) αλλά σίγουρα χωρίς γιατί βαράνε άσχημα στις λακκούβες.
Και τα 3 92αρια που ειχα ηταν με Μpack πακετο.
Πολυ ανετη αναρτηση , εγω θα την ελεγα και μαλακη για τα γουστα μου, μαλιστα το ενα 92αρι ηταν με 19αρες και ολα ηταν μια χαρα !
Μην εχετε καμμια ανησυχια.
Σε ταξίδι δε κουράζει αλλά μέσα στη πόλη και με τα rft κοπανάει.
Δε το λες και άνετο.
Ευχαριστω για τις απαντησεις, μιλαω για 320i χωρις rft με 18αρες.
παντως τα rft πολυ κοπανημα ρε γμτ στον ασσο με 16αρες(:shok:) και νομιζω οτι και το απλο φρεατιο ειναι ταφρος!στην επομενη αλλαγη συμβατικα και tire kit ...thumb
Tα run flat πολυ κωλολαστιχα οντως.
Ενταξει μεσα στην Αθηνα και σε στενα δεν τα εμπλεξα ποτε τα αυτοκινητα.
Στα νοτια εχουμε μια βουλιαγμενης και μια παραλιακη , οπου και να πας δεν θεωρειται πολη, παντου ευρυχωρα ειναι ;)
Ως κάτοχος 320e92 mpack μπορώ να σου πω μόνο καλά πράγματα από ταξίδια...έχω κάνει 12Κ χλμ από το Καλοκαίρι και μόνο τα 2 είναι εντός πόλεως.
Σε σχέση με τον άσσο που λες κοπανάει εντός πόλεως αρκετά ειδικά με 18αρια rft αλλά σε ταξίδι όλα καλά.
Συγκριτικά σε επιδόσεις με τον άσσο υποθέτω τα ξέρεις.
Έχετε βρει κάποιο ή ψάχνετε ? (αν επιτρέπεται)
Χωρίς rft, η ποιότητα κύλισης είναι αποδεκτή και δεν θα σε κουράσει ιδιαίτερα εντός πόλης (όχι ότι είναι και άνετη η Μ πακ βέβαια, ιδίως με 18άρες που λες).
Με rft, Μ πακ και 18άρες το αμάξι γίνεται κούτσουρο εντελώς, οπότε για τους αθηναϊκούς δρόμους απλά το ξεχνάς.
εχουμε ενα δυο υπ'οψιν τα οποια ευτυχως δεν εχουν rft...στην τελικη αν κουρασει ιδιαιτερα τον πατερα μου(εγω αντεχω τον ασσο οποτε δεν παιζει να με κουρασει) κανουμε τραμπα τις 18αρες για 17αρες...παντως μαλλον θετικα ειναι τα σχολια απο οτι διαβαζωthumb
ααα και τα χλμ πολης ειναι κατα 90% σε συγγρου και παραλιακη οποτε μαλλον καλα θα ειμαστε..
Ζήτα από κάποιον που μένει Αθήνα με M-pack να σας πάει βόλτα να δείτε ακριβώς τι παίζει.
αντε να βρεις με αυτα τα σπεκσ ακριβως καποιον διαθεσιμο...
Ανεβαίνω συχνά σχετικά Πειραιά...αν κάτσει σας πάω εγώ...