PDA

Επιστροφή στο Forum : τελη κυκλοφοριας

lemant
15-11-12, 15:17
καλησπερα σε ολους τους bmw δακηδες...
παιδια εχω ενα bmw 320 td αυτοματο κατασκευη Δεκ2004, απο γερμανια. επειδη τα τελη οπως εχουν γινει δεν αντεχοντε και αν πουλησω το αμαξι θα το δωσω τζαμπα γιατι κανεις δε δινει λεφτα τωρα, σκεφτομαι πως θα του μειωσω το κυβικα. καταρχας γνωριζει κανεις αν βγαινει πετρελαιοκινητηρας σε 1800cc?
κι αν παιζουν οι παρακατω τροποι που μου εχουν πει?
1. αλλαγη του υπαρχοντος κινητηρα (2000td) με 1800td, να δηλωθει με κινητηρα 1800 και μετα να ξαναβαλω τον μαμισιο (ξερω οτι παιζει προβλημα σε περιπτωση τροχαιου γιατι θα κοιταξουν αριθμο πλαισιου και τον εχω πιει, αλλα αν γινεται θα το παρω το ρισκο).
2. να αγορασω εναν εικονικο κινητηρα 1800 (εχω γνωστο να μου κοψει τιμολογιο οτι αγορασα κινητηρα με τον ιδιο αριθμο πλαισιου του δικου μου) και να περασω απο μηχανολογικο παλι απο γνωστο.
αν υπαρχει καποια αλλη λυση η προταση θα με διευκολυνατε.
σορρυ για το πρηξιμο παιδια αλλα ολοι ζοριζομαστε, οτι μπορουμε πρεπει να το γλιτωσουμε.
:thanks:

Kostas_1
15-11-12, 15:57
Φιλε καλως ηρθες στη παρεα.

Γραψε 2 λογια εδω να συστηθουμε https://www.bmwfans.gr/forum/forumdisplay.php?f=23

Όσο για το θεμα σου πως μπορει κανεις να σε συμβουλεύσει για κατι παρανομο....

ghost-rider
15-11-12, 17:09
Καλως ηρθες κατ αρχην.

Πανω στις ερωτησεις σου...
Τωρα εχεις τελη 660.
Με τις παρανομες μοντιφες που περιγραφεις θα πας που? Στα 350?
Θα γινεις παρανομος για 300 ευρω το χρονο?
Λιγο πιο οικονομικα να οδηγησεις κ λιγο να περιορισεις τις μετακινησεις σου το πατσισες...
Ειναι 30 ευρω το μηνα.
1 ευρω τη μερα. Οχι! Δεν αξιζει.
Κ σε λιγο αν στρωσει αυτη η ρημαδοχωρα δεν θα μπορεις να πας ουτε μεχρι το περιπτερο...
Κ εκτος αυτου χαντακωνεις τη μεταπωλητικη αξια του αυτοκινητου σου...

fanisk
15-11-12, 17:11
Καλως ηρθες κατ αρχην.

Πανω στις ερωτησεις σου...
Τωρα εχεις τελη 660.
Με τις παρανομες μοντιφες που περιγραφεις θα πας που? Στα 350?
Θα γινεις παρανομος για 300 ευρω το χρονο?
Λιγο πιο οικονομικα να οδηγησεις κ λιγο να περιορισεις τις μετακινησεις σου το πατσισες...
Ειναι 30 ευρω το μηνα.
1 ευρω τη μερα. Οχι! Δεν αξιζει.
Κ σε λιγο αν στρωσει αυτη η ρημαδοχωρα δεν θα μπορεις να πας ουτε μεχρι το περιπτερο...
Κ εκτος αυτου χαντακωνεις τη μεταπωλητικη αξια του αυτοκινητου σου...

Αυτα + οτι αν γινει σοβαρο τροχαιο ειτε φταις ειτε οχι θα πληρωνουν και τα εγγονια σου.

Stamatis
15-11-12, 18:10
Το BMWFANS έχει σαν επίσημη θέση πως δεν ενθαρύνει σε καμμία περίπτωση την κυκλοφορία αδήλωτου αυτοκινήτου, την φοροδιαφυγή καθώς και την μετατροπη χωρίς έγκριση τύπου.

Οι χρήστες που απευθύνουν τέτοιες ερωτήσεις το κάνουν με δική τους ευθύνη και εν γνώσει των συνεπειών της παραβατικης του συμπεριφοράς.

Εκτός απο αυτό και το 318D είναι επίσης δίλιτρο και δεν υπάρχει κανένα κέρδος απο τη συγκεκριμένη πατέντα.

Φιλικά

Για την ομάδα των moderators
Stamatis

oasisa
15-11-12, 18:47
Συμφωνώ με τα παραπάνω των παιδιών. Έχε υπόψη σου ακόμα πως κατά τη διάρκεια του έτους ήρθαν χαρτιά απο υπουργείο μεταφορών προς Αστυνομικά Τμήματα προκειμένου να εντοπιστούν οι ιδιοκτήτες απο συγκεκριμένα οχήματα που έκαναν υποκυβισμό και να οδηγηθούν σε δημόσιο κτεο για έλεγχο. Άντε να έχεις κάνει κάτι τέτοιο και να τρέχεις να ξεμπερδέψεις. Καλύτερα νόμιμος! δεν αξίζει για λίγα ευρώ.

konstantinaM3
15-11-12, 18:54
εγω παιδια το αγορασα αδηλωτο κ μολις μαζεψα τα λεφτα το δηλωσα κατευθιαν οτι ειναι 3000cc κ τωρα καθε χρονο σκαω 880!ειναι μπρος γκρεμος κ πισω ρεμα θες να εισαι νομιμος ΑΛΛΑ με αυτα τα μετρα που περνουν ειναι αδυνατον!αμα κοψουν κ το δωρο των ιδιωτικων υπαλληλων τερμα μετα το αμαξι θα καταθεσω πινακιδες κ μετα θα γινει καθαρα ντριφταδικο!

Dathanaso
15-11-12, 22:18
Το BMWFANS έχει σαν επίσημη θέση πως δεν ενθαρύνει σε καμμία περίπτωση την κυκλοφορία αδήλωτου αυτοκινήτου, την φοροδιαφυγή καθώς και την μετατροπη χωρίς έγκριση τύπου.

Οι χρήστες που απευθύνουν τέτοιες ερωτήσεις το κάνουν με δική τους ευθύνη και εν γνώσει των συνεπειών της παραβατικης του συμπεριφοράς.

Εκτός απο αυτό και το 318D είναι επίσης δίλιτρο και δεν υπάρχει κανένα κέρδος απο τη συγκεκριμένη πατέντα.

Φιλικά

Για την ομάδα των moderators
Stamatis
+1000

mark e92
16-11-12, 08:28
Πιο πολλα θα δωσεις για να το φτιαξεις απο οσα θα κερδισεις !

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ
16-11-12, 22:32
η κανε κι εσυ αυτο

https://on-news.gr/2012/11/16/anagnostis-tipose-ta-teli-kikloforias-me-to-onoma-aftis-pou-tha-ta-plirosi/
:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:

A8hnaios
16-11-12, 23:22
https://on-news.gr/wp-content/uploads/2012/11/on-news400.jpg

Χαχαχαχαχαχαχχα :hystericalbs1: :hystericalbs1: :th_Laie_67-1:

DIMITr|S
17-11-12, 20:24
ΣΟΣ ΕΡΩΤΗΣΗ!!!
o παππους μου δεν έχει αφμ πως θα του τυπωσω τα τελη?

Kostas_1
17-11-12, 20:26
ΣΟΣ ΕΡΩΤΗΣΗ!!!

δεν γινεται να εχει αυτοκινητο χωρις να εχει αφμ!

Ειναι υποχρεωτικο να κανεις δηλωση οταν εχεις αυτοκινητο, οποτε σιγουρα εχει αφμ

DIMITr|S
17-11-12, 20:32
οταν αγοραστηκε...πριν 40 χρονια ουτε ζητουσαν ουτε ειχαν αφμ!οτι δεν εχει ειναι σιγουρο!αγροτικο αυτοκινητο

Kostas_1
17-11-12, 20:38
Ναι ετσι ηταν παλια.

Καποια στιγμη, πριν χρονια, ομως αλλαξε και εγινε υποχρεωτικο να κανεις φορολ δηλωση αν εχεις αυτοκινητο.

Για αγροτικα δεν ξερω

Μαλλον πρεπει να πατε στην ΔΟΥ να ρωτησετε

DIMITr|S
17-11-12, 20:41
γιατι πες οτι παμε και του βγαλουμε αφμ τελη δεκεμβρη αποκλειεται το συστημα να ενημερωθει τοσο γρηγορα και μετα απο 1-2 μερες να μπορεσω να το εκτυπωσω...τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?

Kostas_1
17-11-12, 20:44
Αμεσως βγαινει το αφμ και θα πληρωσετε τα τελη εκει φανταζομαι.

Μανουρα θα σας κανουν ομως επειδη δεν εκανε φορολ δηλωση....

mark e92
17-11-12, 20:57
ΣΟΣ ΕΡΩΤΗΣΗ!!!

Δεν παιρνει συνταξη? Αν παλι δεν εχει θα πας στο Μητρωο θα βγαλεις και απο κει τμημα Αυτοκινητου και τα πηρες!

A8hnaios
17-11-12, 20:59
Μανουρα θα σας κανουν ομως επειδη δεν εκανε φορολ δηλωση....

Μανουρα? Κανα προστιμο βλεπω.... :whistle:

oasisa
21-11-12, 08:29
Δεν αξίζουν λαμογιές οι τράπεζες βγάλαν προγράμματα εως 6 άτοκες για τα τέλη.Πάλι καλά.