Επιστροφή στο Forum : Αποπειρα κλοπης Mercedes
Χθες βραδυ καποιος ανοιξε με κατσαβιδι το 3ο στοπ της Merc του πατερα μου, ο οποιος τυχερος μεσα στην ατυχια του..ηταν στο μπαλκονι! Φωνες κακο και πηρε δρομο το ρεμαλι. Δεν προλαβε να το ανοιξει. Ο συναγερμος δεν χτυπησε γιατι δεν ανοιξε το πορτ παγκαζ, δεν ξερω αν χτυπαει ομως με αυτο το τροπο..
Ποσο ευκολο ειναι να κλεψεις μια Merc? Τελικα πολυ! Επισυναπτω φωτο με το σπασμενο στοπ και τον ασημι διακοπτη πισω απο τη λαμπα, τον πιεζεις με το δακτυλο και ανοιγει το πορτ παγκαζ :thumbsdown: Υστερα με τους 2 μοχλους ριχνεις τα καθισματα και εχεις προσβαση στο εσωτερικο. :thumbsdown:
Αν εχετε Merc σπιτι σας, εχετε το νου σας για αυτο το ευαισθητο σημειο.
Ευτυχώς σταθήκατε τυχεροί.
πάλι καλά...
εχουμε ξεφύγει....
Εχουν αποθρασυνθει πολυ οι κλεφτες.....το πιο πιθανο ειναι οτι εχουν μειωθει οι περιπολιες των αστυνομικων οχηματων(μειωσεις εξοδων καυσιμων) και το γνωριζουν αυτο.......
.....οταν βλεπεις να απειλειται η περιουσια σου,δεν κρατιεσαι και πας να αυτοδικησεις.....και εκει συμβαινουν τα χειροτερα,ευτυχως ο πατερας του Φανη αντεδρασε με τον σωστο τροπο.
Πριν λίγους μήνες έκλεψαν ένα λευκό Yaris απέναντι από το σπίτι μου.
2 εβδομάδες αργότερα έφυγε κι ένα Colt CZT δυο σπίτια παρακάτω.
Πριν λίγες εβδομάδες έκλεψαν κι ένα απλό Coltάκι έξω από το γραφείο μου.
Την προηγούμενη εβδομάδα, φεύγοντας από το σπίτι, διαπίστωσα πως κάποιοι μου πήραν τα αλουμινένια παντζούρια από το ρολόι της ΔΕΗ. Για 3η φορά.
Τον Αύγουστο διέρρηξαν στην πυλωτή του πεθερού μου (Αγία Παρασκευή) το Pajero του, στην πυλωτή της κουνιάδας μου (Χαλάνδρι) το εταιρικό της C180 και το Corolla της πεθεράς της.
Και σήμερα μου έκλεψαν τις τάπες από τις βαλβίδες ενώ ήμουν παρκαρισμένος στο Μαρούσι!
Χτες το βράδυ φορτηγάκι κλειστό γείτονα μου πηγαν να του το πάρουν έσπασε όμως ο άξονας του τιμονιου και έφυγαν
Απέναντι απο το σπιτι μου μενουν 2 παιδιά της Διας.......καθε βάρδια περνά τουλάχιστον 3 φορές απο εδώ:thumbsup::thumbsup:
.................................................. ......
Και σήμερα μου έκλεψαν τις τάπες από τις βαλβίδες ενώ ήμουν παρκαρισμένος στο Μαρούσι!
Αρη, το τελευταίο είναι έργο πιτσιρικάδων, που τις πέρνουν για τα ποδήλατά τους.
Την εχω παθει κι εγω, και μάλιστα την μιά φορά τα εκλεβαν μπρός στα μάτια μου.
Με τον ίδιο τρόπο(από το στοπ ή τα φωτάκια πινακίδας) ανοίγουν και τα smart.
Έχουν ένα διακοπτάκι που ξεκλειδώνει πορτ μπαγκάζ.
:thumbsdown:
σικαγο τελειως γιναμε...
γμσε τα.
Χτες το βράδυ φορτηγάκι κλειστό γείτονα μου πηγαν να του το πάρουν έσπασε όμως ο άξονας του τιμονιου και έφυγαν
Καλα ρε Αρη στο ζεφειρι μένεις ;
Θα στο χα πει πριν λίγους μήνες οτι σκότωθηκε σε συμπλοκή με αστυνομικούς ληστής κάτω απο το μπαλκόνι μου
Θα στο χα πει πριν λίγους μήνες οτι σκότωθηκε σε συμπλοκή με αστυνομικούς ληστής κάτω απο το μπαλκόνι μου
Καλα του καναν, να μαζευεται η γειτονια καθε μερα να κατουραει στο σημειο :ranting2:
halkida116mpack
14-11-12, 23:00
ρε φανη εχω ενα 200αρι σπορτςκουπε...λες να ανοιγει ετσι κι αυτο?:shok:
Φερτο στην γειτονιά μου να μάθουμε :hystericalbs1:
Ναι ναι! Να σου φέρω 2-3 αμάξια να ξεφορτωθουμε ;
nikos valvetronic
14-11-12, 23:02
Φαουλ για την Mercedes για το αδύνατο σημείο της...Αν είμουν κάτοχος της θα
πήγαινα σε λαμαρινά να μου καταργήσει το στοπ και να κλείσει το κενό.Θα έβαζα
ένα στοπ πίσω στο τζάμι όπως τα BMW.Έτσι έκανα με την κλειδαρία του συνοδηγού
του ATOS,γιατί την παραβίσαν δυο φορές και μου πήραν το ράδιο επειδή είναι από
την πλευρά του πεζοδρομίου προτιμούν αυτή.
halkida116mpack
14-11-12, 23:04
Φερτο στην γειτονιά μου να μάθουμε :hystericalbs1:
να ξερεις ομως οτι το χομπυ μου ειναι η σκοποβολη :whistle:
Δεν ξερω, βγαλε το στοπ οταν θα εχεις χρονο και δες αν εχει το διακοπτη απο μεσα. Ο μοχλος που τραβας απο κατω με τα δακτυλα για να ανοιξει, σπρωχνει αυτο το διακοπτη. Ειναι γελοιο τοσο ποσο ευκολο το ανοιγεις.
Αυτο που λεει ο Νικος δεν ειναι ασχημη ιδεα, στη τελικη κρατας το τζαμακι και απο μεσα λαμαρινα, να φαινεται ΟΕΜ απ'εξω.
nikos valvetronic
14-11-12, 23:08
Αυτο που λεει ο Νικος δεν ειναι ασχημη ιδεα, στη τελικη κρατας το τζαμακι και απο μεσα λαμαρινα, να φαινεται ΟΕΜ απ'εξω.
thumb
oldcarskickass
14-11-12, 23:47
Να φέρω και το δικό μου; Γιατί για πούλημα δε το βλέπω.
Μια γρατσουνίτσα έχει μόνο ρε παιδιά καλό είναι!
Και για να δείτε πόσο καλός είμαι θα το αφήσω ξεκλείδωτο και με το μοτέρ να λειτουργεί χωρίς το κλειδί βέβαια επάνω.
Χθες βραδυ καποιος ανοιξε με κατσαβιδι το 3ο στοπ της Merc του πατερα μου, ο οποιος τυχερος μεσα στην ατυχια του..ηταν στο μπαλκονι! Φωνες κακο και πηρε δρομο το ρεμαλι. Δεν προλαβε να το ανοιξει. Ο συναγερμος δεν χτυπησε γιατι δεν ανοιξε το πορτ παγκαζ, δεν ξερω αν χτυπαει ομως με αυτο το τροπο..
Ποσο ευκολο ειναι να κλεψεις μια Merc? Τελικα πολυ! Επισυναπτω φωτο με το σπασμενο στοπ και τον ασημι διακοπτη πισω απο τη λαμπα, τον πιεζεις με το δακτυλο και ανοιγει το πορτ παγκαζ :thumbsdown: Υστερα με τους 2 μοχλους ριχνεις τα καθισματα και εχεις προσβαση στο εσωτερικο. :thumbsdown:
Αν εχετε Merc σπιτι σας, εχετε το νου σας για αυτο το ευαισθητο σημειο.
Ως κάτοχος Merc E200, μπερδεύτηκα λίγο από τη φωτο και την περιγραφή του σημείου πρόσβασης, είναι εύκολο να γίνεις πιο σαφής;
Αναφέρεσαι προφανώς στο πίσω stop αλλά δεν κατάλαβα εάν το έσπασε για να έχει πρόσβαση στο διακόπτη που αναφέρεις.
Στο σπορτςκουπε το 3ο στοπ ειναι πανω στο τζαμι
Ως κάτοχος Merc E200, μπερδεύτηκα λίγο από τη φωτο και την περιγραφή του σημείου πρόσβασης, είναι εύκολο να γίνεις πιο σαφής;
Αναφέρεσαι προφανώς στο πίσω stop αλλά δεν κατάλαβα εάν το έσπασε για να έχει πρόσβαση στο διακόπτη που αναφέρεις.
Έχοντας ανησυχήσει για την ευκολία με την οποία, ενδεχομένως, μπορεί να παραβιαστεί το πορτ μπαγκαζ μιας Merc, 1) έλεγξα το 3ο στοπ της Ε200 και είδα ότι είναι κατά πολύ μικρότερο, σε διαστάσεις, αυτού που φαίνεται στη φωτο και 2) μίλησα με το μηχανικό μου και είπε ότι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα!!!
Από μια πλευρά ησύχασα αλλά από την άλλη μήπως πρόκειται για παλαιό μοντέλο ή για πρόσθετο 3ο στοπ;
Ναι εσπασε το τζαμι για να βγαλει εξω το φαναρι (τελικα επεσε μεσα στο πορτ μεταξυ λαμαρινας και μοκετας) και να πιεσει το μοχλο..που δεν προλαβε.
STREETRACING
15-11-12, 15:10
αρχισα να κυτταω ποια αυτοκινητα εχουν το 3ο στοπ στο πορτ μπαγκαζ...
Ακριβώς το ίδιο είχα πάθει κι εγώ πριν κανα χρόνο στο 207 μου που το είχα παρκάρει στους Αγ. Αναργύρους που είχα πάει για κάτι δουλειές.
Πήγα μετά να το πάρω, δεν είδα κάτι περίεργο.
Όταν πήγα όμως να βγάλω κάτι πράγματα απ'το πορμ μπαγκάζ, είδα ένα μεγάλο φούσκωμα-εξόγκωμα (πιθανόν από κατσαβίδι) εκεί που τελειώνει ο ουρανός και ξεκινά η πόρτα του πορτμπαγκάζ, ακριβώς πίσω απ'το τρίτο στοπ.
Ευτυχώς το αμάξι για κάποιο λόγο δεν το έκλεψαν, ωστόσο εγώ βρέθηκα μειον 150 ευρώ μιας και χρειάστηκε να βάψω όλον τον ουρανό απ'τη ζημιά που μου έκαναν.
Φάνη, ευτυχώς ήσασταν τυχεροί.
που έχουμε φτάσει ρε γμτ...
Έχοντας ανησυχήσει για την ευκολία με την οποία, ενδεχομένως, μπορεί να παραβιαστεί το πορτ μπαγκαζ μιας Merc, 1) έλεγξα το 3ο στοπ της Ε200 και είδα ότι είναι κατά πολύ μικρότερο, σε διαστάσεις, αυτού που φαίνεται στη φωτο και 2) μίλησα με το μηχανικό μου και είπε ότι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα!!!
Από μια πλευρά ησύχασα αλλά από την άλλη μήπως πρόκειται για παλαιό μοντέλο ή για πρόσθετο 3ο στοπ;
Ειναι η C απο 2002 εως 2009 .