Επιστροφή στο Forum : Την BMW στην γυναικα μου???
katsaraios
08-11-12, 01:21
Λοιπον οσοι θελετε και δεν φοβαστε τις παντοφλες η τα τηγανια ,αντε στην καλυτερη την μουρμουρα για πειτε μας αφηνετε την γυναικα σας να οδηγει την αγαπημενη σας ΒΜW?
Την εμπιστευεστε στα χερια της με εσας συνοδηγο η χωρις?
Ελπιζω αν μας διαβαζουν οι γυναικες καποιων να μην βγαζουν αφρους:hystericalbs1::hystericalbs1:
Ωραιο θεμα..
Μ αυτη που ειμαι τωρα ΠΟΤΕ οχι... :th_Laie_67-1:
αναλογα βεβαια μερικες ειναι γκαζοβιες και πιλοτοι..! :whistle:
Σαφως και την εμπιστευομαι...ειναι co-pilot η Ολγα..και κοντρα με EVO εχει βαλει και το πατησε..3 τυποι μεσα και την κοιτουσαν με μισο ματι μετα! χαχαχαχαχα
Βεβαια τελευταια της το δινω μονο οταν δεν υπαρχει αλλη λυση..:whistle:
την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου πεμβε (Ε30) προσπαθω να μην την παιρνει.
το "οικογενειακο" (Ε46) το παιρνει.
να, προχθες πηγα το Ε46 συνεργειο για σινεμπλοκ κλπ και αναγκαστικά πηρε το Ε30 να παει να φερει το κοριτσι απο το σχολειο.
της λεω μετα που γυρισα "τι εγινε, ενταξει με το αμαξι?"
μου λεει "ενταξει" (καταλαβα...)
της λεω "τι εγινε? τι εκανες?"
να μωρε...λιγο εδω στο σπιτι (ραμπα εισοδου) βρηκε απο κατω...
εγω "....:ranting2:..."
α καλα..δεν καταλαβαινουν απο τετοια..το βλεπουν καθαρα σαν εργαλειο..εγω προσπαθω(χωρις επιτυχια φυσικα) να την κανω να διαβασει το manual..:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
katsaraios
08-11-12, 01:46
την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου πεμβε (Ε30) προσπαθω να μην την παιρνει.
το "οικογενειακο" (Ε46) το παιρνει.
να, προχθες πηγα το Ε46 συνεργειο για σινεμπλοκ κλπ και αναγκαστικά πηρε το Ε30 να παει να φερει το κοριτσι απο το σχολειο.
της λεω μετα που γυρισα "τι εγινε, ενταξει με το αμαξι?"
μου λεει "ενταξει" (καταλαβα...)
της λεω "τι εγινε? τι εκανες?"
να μωρε...λιγο εδω στο σπιτι (ραμπα εισοδου) βρηκε απο κατω...
εγω "....:ranting2:..."
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Φυσικα και την εμπιστευομαι........ thumb
Συνηθως ειναι πιο προσεκτικη απο μενα...
Οποτε αναγκάζεται να το πάρει γιατί δεν της αρέσει, δεν έχω θέμα.
Οδηγάει καλύτερα απο εμένα εξ άλλου.
ε36 328....μια φορα για 100 μετρα.....:th_Laie_67-1::hystericalbs1::thumbsup:thumb:ranting2::rally:
Bazil Van Sinner
08-11-12, 07:50
Ναι και ξανα ναι!!!!!Η γυναικα,η' η κοπελα μας(για τους μη εχοντας ορκο ακομα λαικ μι)ειναι ο ανθρωπος που θα σε γυρισει πισω ενα βραδυ που θα χεις γινει χαλια,μια κυριακη απογευμα που δεν θα μπορεις να σηκωθεις απο τα τσιπουρα και,ακομη πιο σημαντικο,θα παει και θα φερει στο σχολειο τα παιδια(οπως ειπε ο Νικος παραπανω),Το λοιπον,εχοντας στον νου μου ολα αυτα,αφου τσεκαρα την κατασταση στην αρχη(οτι το 'χει δηλαδη !!!!! )ακολουθησαν κατι βολτες του τυπου :θες να το παρεις εσυ????? με σκοπο το διπλοτσεκαρισμα και την παροχη πληροφοριων.Το ζητουμενο μου ηταν να δω το σεβασμο στα ματια της,απεναντι στο αυτοκινητο σαν περουσιακο στοιχειο,σαν αξια,γιατι το συναισθηματικο δεσιμο που εχουμε αναπτυξει εμεις πολυ απλα ξεχαστε το!!!!ισα ισα που το βλεπω και ανταγωνιστηκα.....συναισθημ τικο δεσιμο επιτρεπεται μονο με μενα !!!!.
Αφου λοιπον τον ελαβα,το σεβασμο,αφου εχω δει τοοοοοοσα χρονια,ολες τις σαπιες(εγχωριες και παγκοσμιες σταρ) να οδηγουν σουπερκαρ!!!!!Αφου εμπιστευομαι την αφεντια μου στα χερια της..........χαλαλι της το μπεμπονι !!!!
Το παιρνει οποτε χρειαζεται ,φειδωλα παντα για να εχει και ουσια!thumb
εμεις εχουμε το αντιθετο: εγω ειμαι που τη ρωταω οταν ειναι να παρω τη Ζ (ειναι δικο της) :)
βαλτε και μια επιλογη audi a6 allroad!!!
Κι άλλη μια επιλογή για μπεζ σαλόνι...
Σε γενικές γραμμές, αποφεύγω να δίνω το Ε60 στη δική μου γιατί δεν το πάει και πολύ λόγω μεγέθους. Τώρα τελευταία μου έχει ζαλίσει τον έρωτα να το δώσω και να πάρω κάτι μικρότερο και οικονομικότερο. Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Αν το αποφασίσω, θα τη στείλω αδιάβαστη όμως. Ετοιμάστε θέση στο club των διαζευγ//Μένων.
Η δικιά μου ποτέ δεν πήρε δίπλωμα, αλλά μου τα πρήζει χρόνια τώρα σαν συνοδηγός. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
αχαχαχ Ειχα μια τετοια εμπειρια 3 χρονια και σε Καταλαβαινω απολυτα Γιωργο!!!
Vassilis ///M
08-11-12, 10:22
Εμείς που δεν έχουμε γυναίκα...τί απαντάμε...
Εμείς που δεν έχουμε γυναίκα...τί απαντάμε...
''Είμαι πάρα πολύ τυχερός, δεν έχω γυναίκα, είμαι για την πάρτη μου''.
Εσυ μπουλι το δινεις το φορμουλισιο? :whistle:
Ακόμα και το δικό της εγώ το οδηγώ.
Konstantinos E60
08-11-12, 10:37
Και το δίνω και θα το δίνω. Και ζημιά να κάνει χαλάλι της,αυτή να είναι καλά.
Εγώ την εμπιστεύομαι, αλλά και να μην την εμπιστευόμουν πάλι θα το έδινα γιατί δεν μπορώ την γκρίνια... :ranting2:
Πάντως έχω και μικτή ασφάλεια... :whistle:
Ευτυχώς που δεν το πολυπέρνει, γιατι της την δίνει που της κολλάνε στον δρόμο για κόντρες... :original:
Ακόμα και το δικό της εγώ το οδηγώ.
Εσυ αγαπη εξαιρεισαι απο το poll.
Συμμεταχουν οσοι δεν εχουν σφραγιδα mitsuko στο κουτελο :th_Laie_67-1:
και εγω το δινω με ολη μου την καρδια, στο φιναλε την απολαυση της πενβε οδηγησης εχει καθε δικαιωμα να την απολαυσει...
μονο που υπαρχει το εξης θεμα, δεν ξερει να οδηγει και ουτε εχει διπλωμα!!!
Ενταξει, ψήφησα το πρωτο.
Η αληθεια ειναι ομως οτι επι του παροντωςμ εγω δεν εχω μπεβμε, ενω εκεινη εχει ... :p
Panos 316T
08-11-12, 11:38
με εξάφτερο και short shift δεν νομίζω...:th_Laie_67-1:
εξάλλου το micra μια χαρά ρδέλομπου το χει κάνει , της είναι αρκετο...:drive:
εμεις εχουμε το αντιθετο: εγω ειμαι που τη ρωταω οταν ειναι να παρω τη Ζ (ειναι δικο της) :)
Και εγω το ιδιο φιλε(Scirocco):th_Laie_67-1:
Christos 330
08-11-12, 13:03
Ολες οσες οδηγησαν τα διαφορα Bmw που ειχα . . .
Ειχαν θεμα στο λεβιε το ηθελαν ποιο στρογγυλο !!!
δεν εχει τεθεί ποτε τέτοιο θέμα μεταξύ μας.....αν θέλει καποιο αμάξι μπορει να το πάρει......πάντως την ζετα ακόμα δεν την εχει οδηγήσει......γιατι δεν ήθελε....ίδωμεν
Nick bmwlover
08-11-12, 13:41
Εμενα την οδηγαει μονο οταν ειμαι μαζι της συνοδηγος,την εχει οδηγησει κ σε στιγμες που δεν μπορουσα να οδηγησω,αλλα μονη της φοβαται να την οδηγησει,αντιθετως στο Υaris της μητερας της δεν εχει κανενα προβλημα...
Y.Γ*Ψηφισα το 1 κ 4 γιατι ανηκω κ στις δυο περιπτωσεις.
Η δικιά μου ποτέ δεν πήρε δίπλωμα, αλλά μου τα πρήζει χρόνια τώρα σαν συνοδηγός. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Επιπλεον η δικια μου μου τα πρηζει και στο τι αυτοκινητο θα αγορασουμε
γιατι "εχει σκοπο να βγαλει διπλωμα" αρα εχει γνωμη σαν μελλοντικη οδηγος.
Υ.Γ Εφτα χρονια τωρα ακομα δεν εχει παει καν σε σχολη οδηγων.
δυο φορές το έχει πάρει στα 5 χρόνια.
ειδικά μετά την δεύτερη δεν θέλει να το βλέπει. για να κάνει προσπέραση το σανίδωσε με την δευτέρα και τα έκανε πάνω της. έτσι μου είχε πεί.
μου κάνει εντύπωση πάντως, γιατί επί τρία χρόνια οδηγούσε το κόμπακτ που ήταν 25άρι, και το πλάκωνε κιόλα.
σε κάθε φανάρι σπινιαριστά ξεκινούσε το μωρό, και οι κάγκουρες επειδή έκανε θόρυβο, όλο την τσιγκλούσαν να το πλακώσει...
Stunt Mike
08-11-12, 14:31
Το Ε90 το οδηγει καθημερινα ετσι κι αλλιως για να παει στην δουλεια της.Στα ταξιδια βεβαια,οδηγω παντα εγω αλλα και οπουδηποτε παμε μαζι.Το Ε36 δεν το'χει παρει ποτε....Δεν νομιζω οτι θα μπορεσει καν να το ξεκινησει! :)
Leonidas_E39
08-11-12, 15:00
Αγοράζοντας το Επιπλο περυσι λέω την σκαπουλάραμε δεν θα το καβαλησει ειναι αυτόματο . Ελα που το πηρε με την μια για βόλτα την επόμενη το πρωι και μετα το μεσημερι με περνει τηλέφωνο λεγοντας μου οτι πήγε στο κιλκις :shok::shok: ε απο τότε το παίρνει οποτε γουστάρει αλλα εχει δηλώσει πως το 36αρι ηταν καλύτερο :hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1:
Χαλαλι της πάντως προσωπικα πλέον δεν με ενδιαφερει αν το κανει κατι .
Μαλλον φταινε τα 3 αγγελούδια που μου χάρισε. :thumbsup::thumbsup: :thumbsup::thumbsup:
Πριν 5χρόνια της δώσει το τότε EVάκι μου και μου έκανε 1500¤ ζημια πάνω σε ένα κολωνάκι!!!!:thumbsup:
Άρα φοβάμαι και δεν το δίνω με το peugotκι της είναι Θεά 107auto...:original:
Ωραιο θρεντ.. :original:
Πολυ γελιο καποιες περιπτωσεις.. :hystericalbs1::th_Laie_67-1:
Ειχε οδηγησει το 4πορτο 316 Ε46 που ειχα.. Δεν μ'αφηνε να το πουλησω τοτε που το εδωσα για το κουπε (που εχω τωρα)..
Οταν ακομη το καημενο ηταν "παρθενο" (318 Ν42 143), το βγαζουμε μια μικρη πρωτη βολτα, διοτι το ειχα παρει Σαββατο στο σπιτι, χωρις ασφαλεια (με τρωγε ο κωλος μου, αλλα ηθελα να το βγαλω!!!!), εμφανη η διαφορα απο το 16αρι.. (το καταλαβε κι εκεινη σαν συνοδηγος)..
Της το δινω.. ειμασταν κοντα στο αεροδρομιο.. και να θελει να παει απο το "μεσα" δρομο του αεροδρομιου να το πατησει..!!! Ρε κατσε καλα, μια γρηγορη βγηκαμε, το αμαξι δεν εχει ασφαλεια.. εκεινη εκει.. :th_Laie_67-1::hystericalbs1: εννοειται πως δεν την αφησα και γυρισαμε σπιτι..
Το πολυ γελιο, της λεω ενα πρωι που δεν ειχε δουλεια.. θα πας να το πλυνεις επειδη εχω πρωι-απογευμα δουλεια..?? Μου λεει ενταξει..
Μιλαμε.. μου λεει, δεν ξαναπαω!!!! Μεχρι να το βγαλω απο το γκαραζ... στο πλυντηριο να μπω σιγα σιγα να μη βρει, ειχε ιδρωσει..!!!! xaxaxaxa.. αγχος!!!
Μετα, με το 3λιτρο.. πολυ γελιο.. σε δρομο που δεν μπορουσε να προσπερασει, να εχει κολλησει στο μπροστινο και να θελει να τον ρουφηξει..!!! ηθελε ντε και καλα να το πατησει..!!! xaxaxaxa Πωπω μου λεει.. ολοι τωρα θα περασουνε...!!! :th_Laie_67-1:
Και κατι τελευταιο.. Μου λεει, με αγχωνει το αυτοκινητο σου.. εχω τα ματια μου στο δρομο με τις λακκουβες παρα στους ανθρωπους που περπατανε..!!!! :th_Laie_67-1::hystericalbs1:
Συνηθως οδηγαει με μενα μεσα, αλλα το χει παρει και αρκετες φορες μονη της..
GiannisRob
08-11-12, 16:26
Το επί χρόνια (πρώην πλέον) έταιρον ήμισυ, αρνούταν πεισματικά να οδηγήσει και τα δύο αυτοκίνητα με τα οποία κινούμαι. Το ένα το θεωρούσε μαούνα (και δίκαια), το άλλο το θεωρούσε παλιό (δεν ήξερε). Βέβαια, παραδέχομαι ότι ήταν πολύ καλή οδηγός, και το ρημάδι το Panda που είχε το ξεζούμιζε.
Κάποια στιγμή, γυρνούσαμε Πάτρα με το Panda και στην εθνική πήγαινα με 80, διότι ήταν ψηλό και στενό και φύσαγε και λέω "μας πήρε και μας σήκωσε". Μετά από λίγη ώρα ασταμάτητης εντονότατης γκρίνιας, σταματήσαμε στην άκρη, το πήρε αυτή και πήγαινε με 130. Ντροπή μου, το ξέρω, αλλά θέλω να πιστεύω ότι δε θα βγει παραέξω...
σταματήσαμε στην άκρη, το πήρε αυτή και πήγαινε με 130. Ντροπή μου, το ξέρω, αλλά θέλω να πιστεύω ότι δε θα βγει παραέξω...
:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
GiannisRob
08-11-12, 16:47
:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Καλά ρε συνονόματε, με έβαλες υπογραφή? Τι θέλω και μιλάω και 'γω ο μ@λ@κ@ς?
Τώρα θα πρέπει να περιμένω το Θωμά να πετάξει καινούρια ατάκα, χειρότερη απ΄τη δική μου, για να βάλεις αυτόν υπογραφή...
:D :D :D
katsaraios
08-11-12, 18:18
και εγω το δινω με ολη μου την καρδια, στο φιναλε την απολαυση της πενβε οδηγησης εχει καθε δικαιωμα να την απολαυσει...
μονο που υπαρχει το εξης θεμα, δεν ξερει να οδηγει και ουτε εχει διπλωμα!!!
Να ανοιξω θρεντακι με συμβουλες απο τους 2 πλωταρχηδες παλιοσειρες :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Καλα τις εχετε χωρις διπλωμα αλλα η ζαλαδα ζαλαδα:hystericalbs1:
μάλλον είμαι το μεγαλύτερο στραβοξυλο εδώ μέσα :original:
ούτε στο κάθισμα του οδηγού δεν έχει καθίσει η καημενούλα, σε κανένα από τα 12 αυτοκίνητα που έχω αλλάξει στα όσα χρόνια την ξέρω (20). :shok: Πάντα είχε δικό της φυσικά.
δεν το παίζω αρχηγός, μάλλον δεν είμαι τόσο πολύ ανόητος. Απλά δεν μπορώ να αντέξω την μεταχείρηση του αυτοκινήτου με τον τρόπο που χειρίζεται το μίξερ, το φούρνο ή το σεσουάρ, σαν μέσο εξυπηρέτησης δηλαδή. Η οδήγηση έχει νόημα γιά μένα όταν περιέχει ερωτικο στοιχείο, επικοινωνία διαδραστική με το εργαλείο της χαράς. Οταν λείπει αυτό, προτιμώ τα ΜΜΜ. Και αυτό δεν το διαπραγματεύομαι.
Δεν αντέχω την επιμονη πίεση στην 1η όταν τα κρύα πρωινά αργεί να κουμπώσει. Δεν αντέχω την επιμονή στο γκάζι όταν δεν σηκώνει 3η στον ανήφορο. Τις γρατζουνιές στο τιμόνι από τα δαχτυλίδια, το βρόντηγμα στην πόρτα οταν βιάζεται, τα κλωτσίματα του συμπλέκτη από τα τακούνια, το βιαστικό ανέβασμα στα πεζοδρόμια και ο καταλογος δεν έχει τελειωμό ...
Αθάνατο Yaris made in Japan ! Αν είχε στόμα να μιλήσει ... :thumbsup:
ούτε στο κάθισμα του οδηγού δεν έχει καθίσει η καημενούλα, σε κανένα από τα 12 αυτοκίνητα που έχω αλλάξει στα όσα χρόνια την ξέρω (20). :shok: Πάντα είχε δικό της φυσικά.
δεν το παίζω αρχηγός, μάλλον δεν είμαι τόσο πολύ ανόητος. Απλά δεν μπορώ να αντέξω την μεταχείρηση του αυτοκινήτου με τον τρόπο που χειρίζεται το μίξερ, το φούρνο ή το σεσουάρ, σαν μέσο εξυπηρέτησης δηλαδή. Η οδήγηση έχει νόημα γιά μένα όταν περιέχει ερωτικο στοιχείο, επικοινωνία διαδραστική με το εργαλείο της χαράς. Οταν λείπει αυτό, προτιμώ τα ΜΜΜ. Και αυτό δεν το διαπραγματεύομαι.
Δεν αντέχω την επιμονη πίεση στην 1η όταν τα κρύα πρωινά αργεί να κουμπώσει. Δεν αντέχω την επιμονή στο γκάζι όταν δεν σηκώνει 3η στον ανήφορο. Τις γρατζουνιές στο τιμόνι από τα δαχτυλίδια, το βρόντηγμα στην πόρτα οταν βιάζεται, τα κλωτσίματα του συμπλέκτη από τα τακούνια, το βιαστικό ανέβασμα στα πεζοδρόμια και ο καταλογος δεν έχει τελειωμό ...
σε καταλαβαινω απολυτα!!!!!! Θα ειχα αρρωστησει και εγω!!!!thumb
με την ελλειψη βενζινς που εχουμε (λογω Σαντυ) χρησιμοποιησε ο αντρας μου το δικο μου πριν 3 μερες (παντα γεματο ) και εχθες ειδα οτι η ξεδια πισω ζαντα εχει γραντζουνιες........:ranting2:
γυναικα στο τιμονι ο χαρος ζυγωνει:th_Laie_67-1:
χωρις πλακα ειναι μια κατηγορια μονες τους:th_Laie_67-1:
σημερα ρε παιδια βρεθηκα σε διπλο αλλα στενο δρομο με μια που ενω ειχε χωρο να κανει πισω λιγο για να περασω, δεν το εκανε γιατι φοβοταν την οπισθεν...ελεος
zgouriazmenos
08-11-12, 21:02
Εννοείται οτι εμπιστεύομαι τη γυναίκα της ζωής μου και την αφήνω να οδηγεί τη BMW μου χωρίς δεύτερη σκέψη...
... Όσο μπορώ να έχω ακόμη μικτή ασφάλεια ! :whistle:
Τι να πω! Γιώργο δεν έχεις ακούσει που λένε ότι το αμάξι και την γυναίκα δεν την ακουμπάει άλλος εκτός από εμάς; Ολοι έχετε παράπονα από γυναίκες οδηγούς και όλοι τους το δίνετε για να μας σπάτε τα νεύρα σε εμάς που δεν το δίνουμε, και έχουν γεμίσει οι δρόμοι από κινδύνους. Εγω από ότι καταλάβατε δεν το δίνω ποτέ ποτέ ποτέ ποτέ ποτέ ποτέ ποτέ ποτέ ποτέ ποτέ ποτέ ποτέ ποτέ ποτέ ποτέ ποτέ ποτέ, καταλάβατε έτσι; Δύο φορές με κτύπησαν με το παπί, με το SIERRA την είχα γλυτώσει πολλές φορές και με το BMW μία μου έσπασε τον δεξί καθρέπτη. Οπότε όταν βλέπω γυναίκα στο τιμόνι μου ανεβαίνει η πίεση και κάνω στην άκρη...
Δεν έχετε ακούσει το ρητό, γυναίκα και αυτοκίνητο δεν δίνονται??
εεεεεεε εγώ ανωμαλίες δεν κάνω...........
Το 335 δεν το παιρνει μονη της στην πόλη γιατι της πεφτει μεγαλο και το φοβάται.Αντιθετα στην εθνικη και με εμενα παρεα το παιρνει ανετα και δεν λέει να το ξεκαβαλήσει κιολας!!!
Γενικά πάντως τετοια αυτοκινητα δεν δινονται σε γυναικα αν δεν εχεις μικτη ασφαλεια.
Πολύ γκάζι+μεγάλος ογκος=συνταγη που σκοτώνει
Το 335 δεν το παιρνει μονη της στην πόλη γιατι της πεφτει μεγαλο και το φοβάται.Αντιθετα στην εθνικη και με εμενα παρεα το παιρνει ανετα και δεν λέει να το ξεκαβαλήσει κιολας!!!
Γενικά πάντως τετοια αυτοκινητα δεν δινονται σε γυναικα αν δεν εχεις μικτη ασφαλεια.
Πολύ γκάζι+μεγάλος ογκος=συνταγη που σκοτώνει
λιγο υπερβολικος.....
Κανονικα πρεπει ουτε στη θεση του συνοδηγου να τη βαζεισ
Να της παρεις μια μπαγκαζιερα με τρεηλερ να την σερνεις από πισω.
Κανονικα πρεπει ουτε στη θεση του συνοδηγου να τη βαζεισ
Να της παρεις μια μπαγκαζιερα με τρεηλερ να την σερνεις από πισω.
και ποιός θα μου ανάβει τσιγάρο όταν οδηγώ ? :D
Εγω δεν εχω προβλημα εινα καλη οδηγος και προσεκτικη....εκεινο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι παταει με τοση δυναμη τα κουμπια στο ραδιοφωνο και στο χειριστηριο του κλιματισμου....νομιζεις οτι δεν θα ξαναβγουν εξω,επισης ποτε δεν καταλαβα ποσες γρατζουνιες μπορει να κανει σε μια μερα με τα νυχια της στην νονσολα.Α...τα σημαδια σε ζαντες και προφυλακτηρες ποτε δεν ξερει πως εγιναν..μυστηριο.:original:
Αν και δεν μου το εχει ζητησει ποτε (και ουτε προκειται...), εχω σκοπο να της το δωσω για βολτα οταν μαθει να ξεχωριζει το αμαξι μου απο ενα 316 τετραπορτο.
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: αυτό το πρόβλημα είχε και η δικιά μου και μια μέρα στου μπατζανάκη μου ήταν ένα 316 Ε46 και πάρκαρα ακριβώς δίπλα...απο τότε λύθηκε το πρόβλημα! :th_Laie_67-1:
konstantinaM3
09-11-12, 14:45
εγω μου το δινω μου εχω εμπιστοσυνη χαχαχαχαχα!!!!!!!εμενα σημβαινει ακριβως το αντιθετο στον συντροφο μου το δινω γιατι εχει κ αυτος πισοκινητο κ ξερει...εαν ειχε μπροστινοκινητο μπορει κ να μην του το εδινα η τουλαχιστον μεχρι να τον μαθω να οδηγει πισοκινητο!:):)
και ποιός θα μου ανάβει τσιγάρο όταν οδηγώ ? :D
ουπς...... καπνιζεις μεσα στο αυτοκινητο.....?????:whistle:
με την οροφή ανοιχτή μόνο. :original:
στο δικο μου ουτε με την οροφη ανοικτηthumb
:shok: δεν θα μπω λοιπόν ... :thumbsup:
σορυ βρε Ελένη μου, πλάκα κάνω. Μακάρι να το 'κοβα το ρημαδι.
katsaraios
09-11-12, 18:07
καλα φανταζομαι την Ελενη να αφησει τον αντρα να καπνισει και να ριξει και σταχτες στο τασακι :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
πολεμοςςςςςςςςς:hystericalbs1::hyst ericalbs1:
katrin_bmw
09-11-12, 18:14
στο δικο μου ουτε απ'εξω :hystericalbs1:
στο δικο μου ουτε απ'εξω :hystericalbs1:
στο δικο μου παντου!!! :whistle:
:shok: δεν θα μπω λοιπόν ... :thumbsup:
σορυ βρε Ελένη μου, πλάκα κάνω. Μακάρι να το 'κοβα το ρημαδι.
φυσικα μπορεις να μπεις.... :original: η σταχτη δεν με πειραζει, θα ανοιξουμε την οροφη , τις γοπες στο ποτηρακι..... το εκοψα πριν 7 χρονια..... στο χερι σου ειναι ... απλα πρεπει να το παρεις αποφαση και να το πιστεψειςthumb
καλα φανταζομαι την Ελενη να αφησει τον αντρα να καπνισει και να ριξει και σταχτες στο τασακι :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
πολεμοςςςςςςςςς:hystericalbs1::hyst ericalbs1:
ο αντρας μου δεν καπνιζει και οταν καπνιζα εγω .... γινοταν πολεμος!!!!!!:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
nikos valvetronic
10-11-12, 07:40
Εγώ την παρακαλάω όταν πάει εκτός πόλης με τα μωρά να παίρνει το BMW αλλά
σπάνια το κάνει.Την βολεύει το ATOS πιο πολύ.Καλή οδηγός είναι (εγώ την έμαθα :thumbsup:)
δεν φοβάμαι από τρακάρισμα και τέτοια αλλά φοβάμαι μην το
μπουκώσει:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Εγώ την παρακαλάω όταν πάει εκτός πόλης με τα μωρά να παίρνει το BMW αλλά
σπάνια το κάνει.Την βολεύει το ATOS πιο πολύ.Καλή οδηγός είναι (εγώ την έμαθα :thumbsup:)
δεν φοβάμαι από τρακάρισμα και τέτοια αλλά φοβάμαι μην το
μπουκώσει:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Αν φοβασαι να μην το μπουκωσει, οταν θα ξαναρθω Θεσσαλονικη θα το παρω να στο ξεμπουκωσω :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: Επρεπε να ειχαν κανει το γκαλοπ τον Σεπτεμβρη που ημουν Θεσσαλονικη......thumb
Το δικο μου εχει κοφτη στα 230.... δεν πηγαινε παραπανω......:whistle::whistle:
Φυσικα και τον εμπιστευομαι να το οδηγει,thumb, πως θα μπορουσα να εχω παντα την τελικη αποφαση τι αυτοκινητο θα παρουμε.......:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: αλλα συνηθως , του την λεω μερικες φορες.... τη μια εχει γδαρσιματακια η ζαντα, την αλλη στο τελος η βενζινη, καλα δεν μιλαμε για πλυσιμο..... πρεπει να το δει βρωμικο για να το πλυνει.....:whistle::whistle::whistle::whist le:
GanKostas-E90
02-12-12, 10:02
Eγω παιδια την εχω τυφλη εμπιστοσυνη της λεω να παιρνει το αυτοκινητο οποτε θελει αλλα υπαρχει ενα προβλημα δεν εχει διπλωμα οποτε δεν μπορω να της το δωσω:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Υ.Γ Αρα την εχω μια χαρα μεχρι στιγμης
mono mia exei odigisei to diko mou kai ayto ypo tin epopteia mou. apo kai kai pera mono stou synodigou .