PDA

Επιστροφή στο Forum : Την λαβωσα την μπεμπα!

Dermatis
25-10-12, 21:52
Λοιπον σημερα γυριζοντας σπιτι αντιληφθηκα πως λογω της εορτης του Αγιου Δημητριου ειχε πανυγηρι ( Χρονια Πολλα και καλα στου Δημητρηδες για αυριο με την ευκαιρια!:original:) και ειπα ωραια θα χαζεψουμε λιγο θα περασει η ωρα........Βεβαια μια συνεπεια του πανυγηριου ηταν η κολαση στους γυρω δρομους με διπλο-τριπλο παρκαρισματα κλπ κλπ Στην τελευταια στροφη λοιπον πριν το σπιτι μου ειχαν παρκαρει με τετοιο τροπο ετσι ωστε με το ζορι χωρουσε καποιος να στριψει! Πιστευα πως το ζυγισα και την πηρα καλα την στροφη .............αμ δε:whistle::whistle::whistle:....... κατι τα λειστα παραθυρα κατι η μουσικη δεν το καταλαβα οτι τριφτηκα πανω στο αριστερο ασημι αυτοκινητο:ranting2::ranting2: Παρκαρα κατεβηκα λοιπον και ψιλιασμενος οντας κοιταξα και ειδα μια βαψια απο την πισω πορτα εως την καμπυλη του τροχου!
Ευτυχως για μενα..... :whistle::whistle: ( εεε ειχε παρκαρει και το μισο αμαξι ηταν εξω απο τη γωνια του πεζοδρομιου! Δεν λεω οτι δεν φταιω αλλα........) δεν εδωσα αλλα πηρα χρωμα! Εβαλα λοιπον σε ενα πανακι καθαρη βενζινη και εβγαλα τα πολλα αλλα εχει μεινει θαμπαδα:ranting2::ranting2:! Ποσο θα μου παρουν για να μου γυαλισουν αυτο το κομματι?

ghost-rider
25-10-12, 21:58
Ασε ενα σημειωμα στον ανθρωπο.
Οπως κ να χε παρκαρει δεν εχουμε δικαιωμα να του ξεσγαλιζουμε το αυτοκινητο.

Τωρα απ οτι λες ησουν τυχερος. Αν δεν εχει βουλιαγμα θα εξαφανιστει ευκολα!

Dermatis
25-10-12, 22:11
Αφησα ηδη σημειωμα.........παραληψη μου δεν το εγραψα!
Εννοειται πως δεν εχουμε το δικαιωμα αλλα ..........ρε φιλε μονο το αμαξι σου να σκεφτεις δεν το αφηνεις ετσι........τοσοι γιδοβοσκοι κυκλοφορουν :whistle::whistle:......με τοση κουραση που ειχα δεν σκεφτηκα καν να παω ευθεια και να κνω ενα μικρο κυκλο παρα να διακυνδυνεψω να το γδαρω!
Ευχαριστα τα νεα λοιπον.......το χρωμα το εβγαλα ηδη εγω ..αλλα θελει γυαλισμα!

Moufas E46
25-10-12, 22:25
αυτη την απορια παντα την ειχα, γιατι να μη απαλασεσαι απο την ευθυνη για αποζημιωση οταν καποιος εχει παρκαρει παρανομα και παρεμποδιζει την κινηση η το χει βαλει σε γωνια και εχει περιορισει το ωφελιμο πλατος του δρομου? ετσι δε θα το σκεφτοντουσαν 2 και 3 φορες καποιοι να παρατανε τα οχηματα τους οπου βρουν?

katsaraios
25-10-12, 22:25
Απο μενα μπραβο για την κινηση να ενημερωσεις τον κατοχο του αλλου αυτοκινητου.
Γνωστος μου προχθες το βρηκε βουλιαγμενο στην αριστερη μερια και φυσικα το πληρωνει ...
Τυχερος που θες μονο τριψιματακι -γυαλισμα.

Dermatis
25-10-12, 22:30
Ποσο θα παει το μαλι ρε παιδια......? Αν βεβαια τελικα θελει μονο γυαλισμα! Με το φως της μερας θα τα δω ολα γτ με το φακο κατι θα μου ξεφυγε!

S8N
25-10-12, 22:31
Δοκίμασε μόνος σου με μια αλοιφη του εμπορίου, στο car care αναφέρονται αρκετες. Εγω χρησιμοποιώ το paint renovator της Autoglym, μαζί με το high gloss protection και το super resin polish της ίδιας εταιρείας. Φθηνά την έβγαλες κι εσύ κι εγω, εμένα η γυναίκα μου σήμερα άφησε το πίσω φανάρι του Τεριος σε ένα δέντρο. Ευτυχώς μόνο το φανάρι.

Driver M
25-10-12, 22:31
Αν θέλει μόνο γυάλισμα, πάρε μια χοντρή και μια μέτρια αλοιφή (πχ χρυσή και πράσινη 1Ζ από πράκτικερ που είναι φοβερές) κι ένα μαλακό πανί μικροϊνών με κανα 20ευρω σύνολο και καθάρισες.

Dermatis
25-10-12, 22:32
αυτη την απορια παντα την ειχα, γιατι να μη απαλασεσαι απο την ευθυνη για αποζημιωση οταν καποιος εχει παρκαρει παρανομα και παρεμποδιζει την κινηση η το χει βαλει σε γωνια και εχει περιορισει το ωφελιμο πλατος του δρομου? ετσι δε θα το σκεφτοντουσαν 2 και 3 φορες καποιοι να παρατανε τα οχηματα τους οπου βρουν?

Αν ειμουν στη θεση του δεν θα απαιτουσα να μου αφησει σημειωμα ......αλλα επειδη ηταν αμαξι της γειτονιας δεν ηθελα να χαλασω τις καρδιες μας .......αλλωστε δυσκολη περιοδος ειναι τουλαχιστον να τα εχουμε καλα με τους ανθρωπους!

aristent
25-10-12, 22:33
..... Φθηνά την έβγαλες κι εσύ κι εγω, εμένα η γυναίκα μου σήμερα άφησε το πίσω φανάρι του Τεριος σε ένα δέντρο. Ευτυχώς μόνο το φανάρι.

...αφησε σημειωμα στο δεντρο???:thumbsup:

aristent
25-10-12, 22:37
..... Εβαλα λοιπον σε ενα πανακι καθαρη βενζινη και εβγαλα τα πολλα αλλα εχει μεινει θαμπαδα:ranting2::ranting2:! Ποσο θα μου παρουν για να μου γυαλισουν αυτο το κομματι?

Δοκίμασε μόνος σου με μια αλοιφη του εμπορίου, στο car care αναφέρονται αρκετες. Εγω χρησιμοποιώ το paint renovator της Autoglym, μαζί με το high gloss protection και το super resin polish της ίδιας εταιρείας. ....

πρωτα γραφουν στο bmwfans την ζημΝια και μετα "τριβουν"!!!:thumbsup:

τι βιαστηκες τοσο να εξαφανισεις "τα ιχνη του εγκληματος"???:thumbsup:

katsaraios
25-10-12, 22:38
Δοκίμασε μόνος σου με μια αλοιφη του εμπορίου, στο car care αναφέρονται αρκετες. Εγω χρησιμοποιώ το paint renovator της Autoglym, μαζί με το high gloss protection και το super resin polish της ίδιας εταιρείας. Φθηνά την έβγαλες κι εσύ κι εγω, εμένα η γυναίκα μου σήμερα άφησε το πίσω φανάρι του Τεριος σε ένα δέντρο. Ευτυχώς μόνο το φανάρι.

Fuc@ shit day Aris boy :thumbsdown::thumbsdown::ranting2:

Dermatis
25-10-12, 22:41
πρωτα γραφουν στο bmwfans την ζημΝια και μετα "τριβουν"!!!:thumbsup:

τι βιαστηκες τοσο να εξαφανισεις "τα ιχνη του εγκληματος"???:thumbsup:

Γιατι εκνα γκαφα εεεε??

aristent
25-10-12, 22:49
Γιατι εκνα γκαφα εεεε??

λογικα δεν επρεπε να μεινει θαμπαδα.....κατι δεν πηγε καλα....ισως επρεπε να "ξεπλενεις" πιο γρηγορα την βενζινη με καθαρο νερακι......"εκαψε" το λουστρο κατα καποιο τροπο.....αλλα διορθωνεται μην ανησυχεις.thumb

Dermatis
25-10-12, 22:57
λογικα δεν επρεπε να μεινει θαμπαδα.....κατι δεν πηγε καλα....ισως επρεπε να "ξεπλενεις" πιο γρηγορα την βενζινη με καθαρο νερακι......"εκαψε" το λουστρο κατα καποιο τροπο.....αλλα διορθωνεται μην ανησυχεις.thumb
Παλι καλα...... Επειδη δεν εχω ξαναασχοληθει με τετοιου ειδους δουλειες, ποσο θα μου παρει περιπου επαγγελματιας? Και αν εχετε να προτεινετε καποιον κοντα στον Αγιο Δημητριο .............

Dermatis
26-10-12, 10:40
Κανεις.......?? Αντε να παω σημερα ............δεν μπορω να το βλεπω ετσι:warriorsmiley::ranting2:

S8N
26-10-12, 10:44
Καμία σχέση με Άγιο Δημήτριο, αλλά νομίζω όλοι έχουν να σου προτείνουν μεταξύ άλλων και τον Κώστα (microrepairs) στο Χαλάνδρι ο οποίος γράφει με το nickname 'Monsta'. www.microrepairs.gr

Dermatis
26-10-12, 10:55
Καμία σχέση με Άγιο Δημήτριο, αλλά νομίζω όλοι έχουν να σου προτείνουν μεταξύ άλλων και τον Κώστα (microrepairs) στο Χαλάνδρι ο οποίος γράφει με το nickname 'Monsta'. www.microrepairs.gr
Ευχαριστω ...............!!!!

super duper
26-10-12, 11:57
μπραβο για την ολη συμπεριφορα, οσο για το αμαξι οως εχουν προτεινει και αλλοι παρε ενα after market και δοκιμασε πριν το πας σε καποιο ειδικο

Dermatis
28-10-12, 12:15
Χιλια ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας! Ιδιαιτερα τον φιλο mark e92 που με τις συμβουλες του με βοηθησε και το εφτιαξα μονος και γλιτωσα και χρημα!
Επισης και τον tassosbimmer που μου προτεινε ενα καταστημα μιας και θα το χρειαστω γτ εχω αρκετη αραχνη!:thnx:

Dermatis
21-09-14, 16:14
Καλησπερες!
Χτες με φιλησε απο πισω μια φιλη μου με το αμαξι της!
Πανω στην βιασυνη της να παμε την αδερφη της στο νοσοκομειο δεν υπολογισε και με κοπανησε!
Δεν ασχοληθηκα εκεινη την ωρα να το δω!
Δεν ειναι κατι σοβαρο αλλα φαινεται:ranting2:
Το πλαστικο τριμ φτιαχνεται?
Αξιζει να κανω καμια φιλικη δηλωση?

Lambros46
21-09-14, 17:05
Δεν νομίζω να φτιάχνεται.Πουλιέται σαν ξεχωριστός κωδικός και νομίζω έχει γύρω στα - ευρώ.

Bazil Van Sinner
21-09-14, 22:12
Ρε παιδιά γι αυτο τις πληρώνουμε τις gamwασφάλειες,για να μας καλύπτουν σε αυτχές συμβάντα.

Εννοειτε φιλική δηλωση και γίνεσαι καινούριος,ούτε 5 ευρω θα τις ανέβει !!!

Dermatis
21-09-14, 22:56
Δεν ηθελα μωρε να την επιβαρυνω! Νταξει πανω στον πανικο της ....εγινε!
Λαμαρινες ειναι και φτιαχνονται μωρε .....το θετικο ειναι οτι η αδερφη της ειναι μια χαρα! thumb

Αν μιλαμε για τετοιου ειδους αυξηση Βασιλη θα το κανουμε ετσι με την ασφαλεια! Η αν ειναι παραπανω της δινω την διαφορα στην ασφαλεια ....γτ εγω δεν νιωθω καλα! Οι σχεσεις μεταξυ των ανθρωπων μενουν ...τα σιδερα φευγουν! :cheers::cheers:

Στο δια ταυτα:
Αξιζει να γινει βαφη και αντικατασταση των πληγωμενων τριμ ή να δω για κανα προφυλακτηρα ιμιτασιον και επι τη ευκαιρια M pack ?

sierra
21-09-14, 23:25
Πάνω από 2 ζημιές σε χρεώνουν, οπότε να κάνει και να το φτιάξεις. Τώρα αν συνεννοηθείς με το συνεργείο και να πληρώσεις τα παραπάνω άλλαξε τον...thumb