PDA

Επιστροφή στο Forum : Τοποθετηση Car Multimedia

vasilis e46
22-10-12, 18:11
Οπως αναφερει και ο τιτλος σκεφτομαι να τοποθετησω car multimedia στο αυτοκινητο. Σκεφτομαι τη λυση της dynavin που κοιταζω απο το πρωι σε διαφορα video, το οποιο δειχνει ωραιο αλλα δεν ξερω ομως εαν θα λειτουργει και θα δειχνει αισθητικα τοσο τελειο οπως στα διαφορα βιντεο.Μου περασε πολυ εντονα απο το μυαλο να βαλω το εργοστασιακο για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.Εσεις τι θα μου προτεινατε;

mark e92
22-10-12, 18:15
Για το Ε46 υπαρχει ανταπτορας που βαζεις μετα οποιο Cd θελεις .
εσυ πιο κοιτας να βαλεις?

vasilis e46
22-10-12, 18:20
Για το Ε46 υπαρχει ανταπτορας που βαζεις μετα οποιο Cd θελεις .
εσυ πιο κοιτας να βαλεις?

Το DVN-E46 εχω δει και μου αρεσει...

Moufas E46
22-10-12, 18:28
Οπως αναφερει και ο τιτλος σκεφτομαι να τοποθετησω car multimedia στο αυτοκινητο. Σκεφτομαι τη λυση της dynavin που κοιταζω απο το πρωι σε διαφορα video, το οποιο δειχνει ωραιο αλλα δεν ξερω ομως εαν θα λειτουργει και θα δειχνει αισθητικα τοσο τελειο οπως στα διαφορα βιντεο.Μου περασε πολυ εντονα απο το μυαλο να βαλω το εργοστασιακο για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.Εσεις τι θα μου προτεινατε;

της dynavin φιλε μου χωρις αλλη συζητηση. το εχω 2 χρονια και ειμαι 100% ευχαριστημενος. οι λειτουργιες του θα σε αποζημιωσουν και με το παραπανω εχει τα παντα με λιγα λογια. οσο για το αισθητικο μερος δενει αψογα με το ταμπλο και μεχρι τωρα κανεις δε μου εχει πει πως ειναι after market. μην ασχοληθεις καθολου με το εργοστασιακο θα σου κοστισει παρα πολλα και θα χρειαστεις ανταπτορες και προσθηκες ωστε να το κανεις να αποκτησει συγχρονες λειτουργειες. κοινως μακρυα απο το εργοστασιακο ειναι παρωχημενο και κοστοβορο

vasilis e46
22-10-12, 18:37
της dynavin φιλε μου χωρις αλλη συζητηση. το εχω 2 χρονια και ειμαι 100% ευχαριστημενος. οι λειτουργιες του θα σε αποζημιωσουν και με το παραπανω εχει τα παντα με λιγα λογια. οσο για το αισθητικο μερος δενει αψογα με το ταμπλο και μεχρι τωρα κανεις δε μου εχει πει πως ειναι after market. μην ασχοληθεις καθολου με το εργοστασιακο θα σου κοστισει παρα πολλα και θα χρειαστεις ανταπτορες και προσθηκες ωστε να το κανεις να αποκτησει συγχρονες λειτουργειες. κοινως μακρυα απο το εργοστασιακο ειναι παρωχημενο και κοστοβορο

Οποτε καλο ειναι λες να μην ασχοληθω με την εργοστασιακη λυση..Αληθεια ποσο να στοιχιζει το εργοστασιακο; Στο δικο σου εχεις τοποθετησει και την καμερα οπισθοπορειας σε συνδυασμο με την οθονη; Η αποκριση στην οθονη αφης ειναι καλη γενικα; Συγνωμη, εαν σε κουραζω με τις συνεχεις ερωτησεις μου και ευχαριστω για τις αποψεις σου. :original:

Moufas E46
22-10-12, 19:00
Οποτε καλο ειναι λες να μην ασχοληθω με την εργοστασιακη λυση..Αληθεια ποσο να στοιχιζει το εργοστασιακο; Στο δικο σου εχεις τοποθετησει και την καμερα οπισθοπορειας σε συνδυασμο με την οθονη; Η αποκριση στην οθονη αφης ειναι καλη γενικα; Συγνωμη, εαν σε κουραζω με τις συνεχεις ερωτησεις μου και ευχαριστω για τις αποψεις σου. :original:

κοιτα στο e-bay για τιμες στο εργοστασιακο. απλα να ξερεις δεν ειναι ενα κομματι. πρεπει να παρεις οθονη και module ξεχωριστο που μπαινει πορτ μπαγκαζ καλωδιωσεις κτλ. ειναι μανουρα σκετη γιατι το χα ψαξει και γω καποτε. και καμερα εχω βαλει και τηλεοραση. η οθονης αφης δουλευει καλα και εχει καλη αποκριση δε μου εχει κολησει ποτε και δε μου εχει βγαλει κανενα προβλημα. το μονο παραπονο που εχω ειναι πως δεν επαιζε τοσο δυνατα οσο to pioneer που ειχα πριν αλλα το ελυσα το θεμα με προσθηκη ενισχυτη και sub. βεβαια εσυ μπορει να μη το χεις ουτε αυτο το θεμα γιατι στη νεα γενια που θα παρεις εσυ εχει αναβαθμιστει ι ενισχυτης 4χ50 ενω σε μενα ειναι 4χ45

zgouriazmenos
23-10-12, 11:57
Βασίλη, βάλε ένα aftermarket να βρεις την υγειά σου, όπως σου είπε και ο Γιάννης. Απλά πρόσεχε αντί για windows να έχει android. Όχι τίποτα άλλο, απλά με το android μπορείς να βάλεις ένα σωρό εφαρμογές και παιχνιδάκια να περνάς και την ώρα σου ;)

savvas bmwdakias
23-10-12, 15:21

Συμφωνω απολυτα με τον φιλο.

m3marios
29-10-12, 14:24
Dynavin Φίλε,,Είναι πολύ καλό και όλοι το περνάν για μαμά...