Επιστροφή στο Forum : ξεβιδωνει συνεχεια η ζανφορ εμπρος καμια ιδεα?
ξεβιδωνει η ζανφορ εμπρος οταν πλακωνομαι στα φρενα αποτομα...γιατι συμβαινει αυτο ρε παιδια?κ οχι τιποτα την σφιγγω τοσο συχνα που μου εχουν κοπει 2 βιδες ηδη... :warriorsmiley:
m-power_01
17-10-12, 19:47
ξεβιδωνει η ζανφορ εμπρος οταν πλακωνομαι στα φρενα αποτομα...γιατι συμβαινει αυτο ρε παιδια?κ οχι τιποτα την σφιγγω τοσο συχνα που μου εχουν κοπει 2 βιδες ηδη... :warriorsmiley:
Γιατί κάτι δεν καταλαβαίνω ? Ποιές βίδες αλλάζεις στην ζαμφόρ?
οι βιδες που συγκρατουν τα σινεμπλοκ της ζανφορ τα οποια ειναι κ powerflex....
ghost-rider
17-10-12, 20:01
οι βιδες που συγκρατουν τα σινεμπλοκ της ζανφορ τα οποια ειναι κ powerflex....
Σου λασκαρουν οι κεντρικες βασεις?
Αυτο ειναι περιεργο...
Δεν μου χει συμβει ποτε και δεν εχω ακουσει να συμβαινει.
Σινεμπλοκ πολυουρεθανης εχουμε και εμεις εκει...
Απο αναρτηση τι φορας?
[Μπαουερ, παιζει αν η αναρτηση αφηνει κλισεις, και σφιξεις απο ζαμφορ(λογω σινεμπλοκ) να ζοριζει τις βασεις και να τις ξεκουναει??]
Οπως και να εχεις αμα μπορεις να βαλεις παξιμαδια ασφαλειας ξεκινα απο εκει:original:
m-power_01
17-10-12, 22:46
Αυτό που δεν καταλαβαίνω, είναι τί έχεις κάνει με τις βίδες που κόπηκαν.
Οι βίδες είναι πάνω στο σασί αν θυμάμαι καλά. Εσύ αλλάζεις μόνο παξιμάδια.
Πιθανότατα βέβαια θα έχεις λάθος παξιμάδια. Αν δεν έχεις ήδη διαλύσει τις βίδες τράβα πάρε γνήσια Self-locking collar nut 31 33 1 092 887.
Ηλία ότι την ακούνε εκεί ,την ακούνε... Αν θυμάσαι κάποια στιγμή που είχες ρυθμίσει την ζαμφορ σφιχτή, σου είχα πει να το αλλάξεις! Ευτυχώς τότε σε εσένα ξέσπασε στα ντιζάκια. Αλλά με μαμά ζαμφορ είναι πολύ δύσκολα αυτά τα σενάρια. Μαλλον στην μετατροπή σου έβαλαν λάθος παξιμάδια.
παιδια φοραω 6πιστονα galfer κ οταν τρεξω κ πλακωθω στα φρενα ξεβιδωνουν...οι βιδες ειναι οι δικες του κ ουτε που τις εχω πειραξει εχω βαλει κ εξτρα παξιμαδια ασφαλειας επανω κ κολλα επισης...αρχιζω να σκεφτομαι να περασω πιο χοντρα μπουζονια στο σασι με μεγαλυτερα παξιμαδια η τα ιδια κ να βγαλω τα powrflex κ να βαλω τα γνησια για να εχει καποια ελαστικοτητα...