PDA

Επιστροφή στο Forum : Υιοθεσία παιδιού από Ξένη χώρα

apostoles46
12-10-12, 11:34
Μετά από μια κουβέντα που είχα με την συζηγό μου πριν από μερικούς μήνες,ξεκινώντας αρχικά σαν αστείο έχοντας ήδη πλέον 2 παιδιά,αποφασίσαμε στην υιοθέτηση ενός 3ου παιδιού από μια τριτοκοσμική χώρα.Αν είναι θαύμα ζωής να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί τότε δίνοντας την ευτυχία σε ένα παιδί το οποιο είναι καταδικασμένο σε όλη του την ζωή που σίγουρα θα είναι και σύντομη για εμένα πλέον είναι κάτι πολύ παραπάνω.Θα ήθελα να μείνει ζωντανό το συγκεκριμένο θρεντ παραθέτόντας ο καθένας την αποψή του,τις γνώσεις-εμπειρίες που έχει από το συγκεκριμένο θέμα και που ξέρετε μπορεί κάποιος από την παρέα μας να ακολουθήσει..

Υ.Γ Ένα ακόμα Αφρικανάκι είναι και αυτό, με τη διαφορά οτι δεν χρειάζεται υιοθεσία...

gnx
12-10-12, 11:48
Αποστόλη το να κάνεις τρίτο σηκώνει πολύ κουβέντα πόσο μάλλον το να υιοθετήσεις ένα Αφρικανάκι.

Προυποθέτει όπως έλεγε ο Πρόεδρος, τι έλεγε ρε παιδιά, μεγάλη δόση αυτογνωσίας, αλτρουισμού και κάτι άλλο.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!

hades7
12-10-12, 11:53
αποστολη οταν λες το υιοθετησες εννοεις θα το παρεις σπιτι σου η απλα θα του στελνεις χρηματα?και στις δυο περιπτωσεις βεβαια η ενεργεια σου ειναι αξιαιπενη

apostoles46
12-10-12, 12:02
Αποστόλη το να κάνεις τρίτο σηκώνει πολύ κουβέντα πόσο μάλλον το να υιοθετήσεις ένα Αφρικανάκι.

Προυποθέτει όπως έλεγε ο Πρόεδρος, τι έλεγε ρε παιδιά, μεγάλη δόση αυτογνωσίας, αλτρουισμού και κάτι άλλο.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!

Γίωργο μου σε ευχαριστώ!Είναι καθαρά θέμα το οποίο απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή σε όλους τους τομείς.Αν υπάρχει υπομονή διότι θα υπάρξουν περισσότερα εμπόδια από ένα ''δικό σου παιδί'' και όλο το πακέτο αγάπη-φροντίδας κτλ τότε πρόκειτε για ένα θαύμα..

apostoles46
12-10-12, 12:05
αποστολη οταν λες το υιοθετησες εννοεις θα το παρεις σπιτι σου η απλα θα του στελνεις χρηματα?και στις δυο περιπτωσεις βεβαια η ενεργεια σου ειναι αξιαιπενη

Ναι Άρη να το φέρω στο σπίτι μου

hades7
12-10-12, 12:22
απο που ειπες θα το φερεις Αποστολη απο τριτικοσμικη χωρα? πιστευω θα προσαρμοστει εδω ευκολα δεν θα καταλαβει την διαφορα...

StratosZ4
12-10-12, 12:23

Αποστολη μπραβο σου που σκεφτεσαι κατι τετοιο.

Επειδη το εχω σκεφτει το θεμα και το εχω συζητησει αρκετα, νομιζω πως το να κανεις ενα παιδι με τη συντροφο σου ειναι αρκετο.
Υπαρχουν χιλιαδες παιδακια τα οποια σταθηκαν ατυχα κι εμειναν μονα. Αντι να κανεις ενα δευτερο, μπορεις να προσφερεις μια οικογενεια σε ενα παιδι που δεν εχει.
Ειμαι 100% υπερ τετοιων κινησεων.
Ανθρωποι που μπορουν να αντεξουν οικονομικα ενα παραπανω μελος και να του προσφερουν ανιδιοτελως την αγαπη τους, φυσικα να κανουν τετοιες κινησεις.

Μπραβο Αποστολη και σε σενα και στη γυναικα σουthumbthumb

apostoles46
12-10-12, 12:25
απο που ειπες θα το φερεις Αποστολη απο τριτικοσμικη χωρα? πιστευω θα προσαρμοστει εδω ευκολα δεν θα καταλαβει την διαφορα...

Δεν έχεις και άδικο Αρη,απλά θέλω να πιστεύω σε αυτό που λες οτι δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο..

Sent from my iPhone using Tapatalk

hades7
12-10-12, 12:27
μην παιρνεις ορκο σε λιγα χρονια μεγαλωνοντας σαν εφηβος-η εδω μπορει να σε συχτιριζει που το πηρες απο την χωρα του

apostoles46
12-10-12, 12:28
Στράτο είναι ακριβώς όπως τα λες!Σε ευχαριστώ πολύ!

Ptboul
12-10-12, 12:36
μην παιρνεις ορκο σε λιγα χρονια μεγαλωνοντας σαν εφηβος-η εδω μπορει να σε συχτιριζει που το πηρες απο την χωρα του

Όχι ρε χαντούΛη μη λες τέτοια, αν φτάσουμε σε τέτοιο σημείο θα είμαστε όλοι για φούντο!

Για την ενέργεια του Αποστόλη ότι και να πω είναι ΛΙΓΟ.

Έχουμε κάνει κ εμείς την ίδια σκέψη (μεταξύ αστείου και σοβαρού) αλλά δεν το προχωρήσαμε.

Μπράβο σας και εύχομαι να πηγαίνουν όλα καλά στη ζωή σας.

apostoles46
12-10-12, 12:38
Αρη στο είπα κατέχοντας μια όχι δέκα απόψεις στο θέμα τριτοκοσμικές..Εχω βρεθεί σε διάφορες τριτοκοσμικές χώρες και πίστεψε με ειναι τριτοκοσμικές και αυτά που έχουμε δει κατα καιρός στην τηλεόραση-διαδίκτυο δεν απέχουν καθόλου απο την πραγματικότητα.

stamatis m3 e30
12-10-12, 13:11
ποια ειναι η διαδικασια για την υιοθετησει ενος παιδιου? πρεπει να πληρεις καποιες προυποθεσεις? ειναι ευκολο?

spar@
12-10-12, 13:17
Αποστολη δεν ξερω, ωραια κινηση αλλα αλλα αλλα αλλα....
καντε οτι πραγματικα σας αρεσει...μπας και να περιμενεις ομως λιγα χρονια γιατι εχεις βγει λιγο καρπερος και στα 30 σου εχεις 5-6 δικα σου..γιατι μετα ξερεις??
θα πρεπει να βρουμε πουλμαν για ανταλλαγη!
υ.γ Βασικη προυποθεση το αφρικανακι να πινει μπυρες...
ασε που θα του μαθουμε και μπαλα να παρει μεταγραφη!

Nino
12-10-12, 13:20
ποια ειναι η διαδικασια για την υιοθετησει ενος παιδιου? πρεπει να πληρεις καποιες προυποθεσεις? ειναι ευκολο?

Ευκολο δεν ειναι αλλα οχι και ακατορθωτο!! πρεπει να πληρουνται διαφορες προυποθεσεις.
Ταπεινη μου γνωμη πριν καποιος παρει μια τοσο σπουδαια αποφαση να εχει ενημερωθει πληρως απο ειδικους.
Περισσοτερα για οποιoν τον ενδιαφερει κατ'ιδιαν (τηλ,pm)

ntinos
12-10-12, 13:28

Υπάρχουν πολλά παιδάκια και εδώ στην Ελλάδα που περιμένουν κάποιους να τα υιοθετήσουν.

https://www.yiothesia.gr/?page_id=23

spar@
12-10-12, 13:45
αμα παρει απο Ελλαδα εχουμε...
με μια εξτρα επιβαρυνση γινεται και αφρικανακι!

gant
12-10-12, 13:47
Μπράβο ρε Απόστολε, χρειάζεται μεγάλη καρδια, θάρρος και τόλμη για μιά τέτοια γενναία απόφαση, αν αναλογιστούμε και το πόσο νέος είσαι και με 2 παιδιά ήδη.

hades7
12-10-12, 13:51
αμα παρει απο Ελλαδα εχουμε...
με μια εξτρα επιβαρυνση γινεται και αφρικανακι!

4 μεροκαματα στον Πεττα χρειαζεσαι εσυ, αστο εισαι ασυμφορος

dimtz
12-10-12, 13:54
Αποστολη παρε εμεναααααααααα, θα σκουπιζω και θα σφουγκαριζω ολη μερα :original: , ελα πλακα κανω, απλα δεν εχω λογια να πω γι αυτην την κινηση σου, τελικα ζουν και ανθρωποι αναμεσα μας, μπραβο σε σενα και στην γυναικα σου, αλλα την αποφαση θα την παρετε εσεις και μονο εσεις μην ακουτε το τι θα πουμε εμεις.

apostoles46
12-10-12, 14:37
Αυτό το θρεντ το έκανα με σκοπό αν μοιραστώ μαζί σας,με γνωστούς και άγνωστους στο φορουμ την επιθυμία μου στο θέμα υιοθέτησης.Εγώ προσωπικά θα νιώσω ιδιαίτερα χαρούμενος αν κάποιος από εδώ διαβάζοντας τα όλα όσα γραφτούν σε ένα φόρουμ αυτοκίνησης με όλες τις απόψεις,εμπειρίες από τα μέλη του παρακινηθεί..Χωρίς να θέλω προς θεού να κατηγορήσω κάποιον ο οποίος δεν συμφωνεί για τον Α η Β λόγο.Προσωπικά θα σας αναφέρω όλες μου τις κινήσεις που θα ακολουθήσω και τα τυχόν εμπόδια τα οποία θα βρεθούν.

aristent
12-10-12, 14:38
Ειναι καταπληκτικη και άξια πολλων επαινων η αποφαση σας Αποστολη!!!!

.....,ελπιζω να μην υπαρχουν πολλα εμποδια στην κινηση σας αυτη και ευχομαι να σας ανταποδωσει ο Θεος σε πολλαπλες μορφες την καλοσυνη και την ανθρωπια σας.

apostoles46
12-10-12, 14:40
Εδώ μπορεί να δεί και να μάθει πολλά πράγματα σχετικά με το θέμα https://www.yyka.gov.gr/articles/social-solidarity/domes-kai-draseis-koinwnikhs-allhleggyhs/kentrikh-arxh-diakratikwn-yiothesiwn

apostoles46
12-10-12, 14:43
Ειναι καταπληκτικη και άξια πολλων επαινων η αποφαση σας Αποστολη!!!!

.....,ελπιζω να μην υπαρχουν πολλα εμποδια στην κινηση σας αυτη και ευχομαι να σας ανταποδωσει ο Θεος σε πολλαπλες μορφες την καλοσυνη και την ανθρωπια σας.

Σε ευχαριστώ πολύ Άρη!
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να στο πώ και από κοντά αύριο thumb.

aristent
12-10-12, 14:47
Σε ευχαριστώ πολύ Άρη!
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να στο πώ και από κοντά αύριο thumb.

...αυριο θα εισαι Λαρισα???

apostoles46
12-10-12, 14:52
...αυριο θα εισαι Λαρισα???

Ναι μάλλον θα είμαι!thumb

nikos1400
12-10-12, 15:06
:eek:
μοραβο αποστολη και εσενα και της γυναικας σου,
αυτο δεν μπορουν να το κανουν πολλοι και δεν εννιω οικονομικα.
:thumbup::thumbup::thumbup:

sent from samsung "smartphone" using tapatalk

Panos 316T
12-10-12, 15:10
Θα πρεπει να σκεφτειτε την αρμονικη συνυπαρξη με τα παιδια σου Αποστολη και ποσο μαλλον οταν αυτο θα ειναι και σκουροχρωμο,βεβαια αυτο εξαρταται απο σας.

Σε καθε περιπτωση καλη επιτυχια.

alexk
12-10-12, 15:29
Μπράβο Αποστόλη.

Προχώρα και μην ακούς κανένα !

apostoles46
12-10-12, 15:37
Θα πρεπει να σκεφτειτε την αρμονικη συνυπαρξη με τα παιδια σου Αποστολη και ποσο μαλλον οταν αυτο θα ειναι και σκουροχρωμο,βεβαια αυτο εξαρταται απο σας.

Σε καθε περιπτωση καλη επιτυχια.

Πάνο η συνύπαρξη με τα παιδιά μου πιστεύω οτι είναι η τελευταία που θα έπρεπε να με απασχολεί.Η συνύπαρξη με τα παιδιά στο σχολείο-παιδική χαρά θέλει ιδιαίτερη προσοχή.Μιας και σαν λαός ήμαστε πολλά έτη φωτός πίσω οσο αφορά τις φυλετικές διακρίσεις.Και πόσο μάλλον στο χρώμα.

850CSI
12-10-12, 16:28
Αποστολη ενταξει το να Υιοθετησης ενα αφρικανακι εφοσον εχεις την Διαθεση και την Αποφαση ,,,,,,,,,,,,,, Εγω Βεβαια το βρισκω σαν coolατη ιδεα :thumbsup:
αλλα αν Βαλω τον εαυτο μου σε μια Παρωμοια Ερωτηση Εγω Θα Προτιμουσα αντι για το αφρικανακι μια αφρικανα καλη,,,,,,,,,,,:th_Laie_67-1::hystericalbs1: και μπορουσα να το κανω εκει και να το φερω για να μην Νιωθη και τελοιος μοναξια απο ασπριλα στο σπιτι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχααχαχαχα:th_Laie_67-1::hystericalbs1::thumbsup:

850CSI
12-10-12, 16:33
Αποστολη και κατι αλλο θελλω να μου Υποσχεθης οτι αν μεγαλωση το παιδι αυτο στα 4 - 5 θα το Παρωτρυνεις ( ευχαριστα και ελευθερα βεβαια ) στην Διατροφη του Vegitarian και οταν μεγαλωση πες του ηταν ευχης εργο απο τον σι ες αιη :original:

viper
12-10-12, 16:57
Συγχαρητήρια κι απο 'μένα.
Η υιοθεσία ενός παιδιού είναι πραγματικά θεάρεστο έργο, που στην Ελλάδα ειδικότερα είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει.

Bazil Van Sinner
12-10-12, 17:52
Aποστολη,χωρις να γνωριζομαστε προσωπικα,εμπνεεις ΣΕΒΑΣΜΟ!!!!!!!

Αρκετος κοσμος φοβατε και την σκεψη και μονο.!!!!!

Κωνσταντίνος
12-10-12, 20:38
O άνθρωπος είναι πολύ ευπροσάρμοστο πλάσμα. Το παιδί θα προσαρμοστεί, ειδικά με την αγάπη που θα το περικλείετε.
Όσο για την σκέψη που κάνετε (άσχετα με το αν γίνει πράξη) δεν μπορώ να σχολιάσω τίποτα. Θα είναι πολύ λίγο. Είσαστε άξιοι άπειρου σεβασμού.

wheelman
13-10-12, 13:09
Ρε φίλε έχω δέι το θρεντάκι απο εχθές το βράδυ και ελικρινά δέν ξέρω τι να γράψω.
Απλά respect, δέν νομίζω ότι γνωρίζω πολύ κόσμο που είναι διατεθιμένος να κάνει κάτι τέτοιο.

konstantinaM3
13-10-12, 13:27
τα λογια ειναι λιγα .... εαν εχεις την οικονομικη ανεση να το κανεις, τα παιδια ειναι ευλογια θεου ανεξαρτητος χωρας.κ μπραβο σας που θελετε κ οι δυο να κανετε αυτο το πραγμα που δεν μπορουμε ολοι μας λογω οικονομικης ανεσης φανταζομαι περισσοτερο....

despoina
03-12-13, 11:17
Μετά από μια κουβέντα που είχα με την συζηγό μου πριν από μερικούς μήνες,ξεκινώντας αρχικά σαν αστείο έχοντας ήδη πλέον 2 παιδιά,αποφασίσαμε στην υιοθέτηση ενός 3ου παιδιού από μια τριτοκοσμική χώρα.Αν είναι θαύμα ζωής να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί τότε δίνοντας την ευτυχία σε ένα παιδί το οποιο είναι καταδικασμένο σε όλη του την ζωή που σίγουρα θα είναι και σύντομη για εμένα πλέον είναι κάτι πολύ παραπάνω.Θα ήθελα να μείνει ζωντανό το συγκεκριμένο θρεντ παραθέτόντας ο καθένας την αποψή του,τις γνώσεις-εμπειρίες που έχει από το συγκεκριμένο θέμα και που ξέρετε μπορεί κάποιος από την παρέα μας να ακολουθήσει..

Υ.Γ Ένα ακόμα Αφρικανάκι είναι και αυτό, με τη διαφορά οτι δεν χρειάζεται υιοθεσία... ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΡΕΙΕς ΤΗΣ ΥΟΘΕΣΙΑΣ ΑΠΟ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ