Επιστροφή στο Forum : 4 χρόνια Ε46 compact 232.000 χιλιόμετρα
giannis_compact
11-10-12, 22:19
Ήταν 11 Οκτωβρίου 2008 η ημέρα που αγόρασα το κόμπακτ. Το θυμάμαι σαν χθες που μπήκα μέσα και λέω αυτό είναι δικό μου. Την ίδια κιόλας ώρα άρχισαν ατέλειωτες βόλτες με φίλους προς όλες τις κατευθύνσεις της βόρειας Ελλάδας. Ήμουν τρισευτυχισμένος και κάθε χιλιόμετρο που έγραφε με έκανε ακόμα πιο χαρούμενο. Έιχε 81.356 χιλιόμετρα. Κατασκευή Ιουνίου του 2003 και πρώτη άδεια Απρίλη του 2004. Σήμερα μετρά 232.240 χιλιόμετρα. Δηλαδη 150.000+ χιλιόμετρα μέσα σε τέσσερα χρόνια. Δεν ήταν τίποτα παραπάνω από ένα απλό 316ti με τριάκτινο τιμόνι και 16άρες ζάντες. Στο χρονικό διάστημα αυτό έβαλα πολλά πράγματα, τα οποία κάποιοι φίλοι από τη Θεσσαλονίκη τα ξέρουν καλά. Δεν μετάνιωσα για τίποτα, ούτε για τα χιλιόμετρα που έκανα ούτε για τα έξτρα που έβαλα. Το αγαπάω γιατί μετά από τόσα χιλιόμετρα δεν τρίζει τίποτα, δουλεύουν όλα τέλεια και δεν κολώνω να γυρίσω το κλειδί και να πάω όπου με βγάλει ο δρόμος με βροχές, λάσπη, χιόνι. Από βλάβες μετρά μέχρι στιγμής δύο καμμένους πολλαπλασιαστές, έναν στις 148.000 και έναν στις 206.000 χιλιόμετρα (Κουβαλάω πάντα δύο μαζί μου στο χώρο αποσκευών). Εξακολουθώ ακόμη και σήμερα να θέλω να το οδηγάω συνέχεια ακόμα και μετά από ταξίδια 500+ χιλιόμετρων. Ναι θα μου πείτε εσείς με τα τέρατα, καλά το 316? Ναι, το 316 γιατί σημασία δεν έχει μόνο η δύναμη που έχει το αυτοκίνητο, αλλά η αίσθηση που σου αποφέρει όταν το οδηγείς.
Σκόρπιες μνήμες... Ταξίδια από τον Έβρο μέχρι την Καλαμάτα...Από την Άγκυρα μέχρι το Αμβούργο... Και όλα αυτά με ένα 316...
https://s18.postimage.org/r9ogx2509/398371_356856591032572_580622867_n.jpg (https://postimage.org/)
upload picture (https://postimage.org/)
Να σαι γερός, να το χαρείς ακόμη περισσότερο.
nikos valvetronic
12-10-12, 00:25
Να είσαι πάντα καλά και να το χαίρεσαι κάθε στιγμή αγορίνα.Δεν παλιώνουν
εύκολα αυτά τα αυτοκίνητα Γιάννη, νταμάρια είναι.Ειδικά όπως το προσέχεις
κιόλας πάντα τζιτζιλόΝι θα είναι.Πήγες και Άγκυρα ρε δεν το ήξερα!
katsaraios
12-10-12, 01:07
Γιαννη τι σημασια εχουν τα κυβικα και τα αλογα ρε φιλε μπροστα στην δικη σου αγαπη για το αμαξακι σου...
Μπραβο για το μερακι και ευχομαι πολλα ακομα χλμ ευχαριστησης ...
Γεια σου ρε Γιαννάκο με το θηρίο! :thumbsup:
BabisStinson
12-10-12, 06:42
Γιάννη καλή συνέχεια στην οδηγική σου απόλαυση..! :original:
Να πω ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα είναι το λιγότερο..! Σε ένα μήνα κλείνουμε 6 χρόνια με την δικιά μου και έχω κάνει 85.000 χλμ. Κάθε φορά που μπαίνω να οδηγήσω μου φτιάχνει η διάθεση. Κάθε φορά που επιστρέφω στο τιμόνι της μετά από κάποιο άλλο αμάξι κοντεύει να μου ξεφύγει κανένα "μου έλειψες"..! :original:
Την βλέπω κούκλα την κόκκινη Compact σου και "ζηλεύω" για τα Xenon σου..! Δεν ρίχνεις κανένα pm με πληροφορίες από πού τα προμηθεύτηκες και πόσο???
:whistle:
savvas bmwdakias
12-10-12, 09:41
Να τη χαίρεσαι Γιανναρα τη bmwδαρα σου. Για τον καθένα το ιδανικό αυτοκίνητο διαφέρει δεν έχουν σημασία τα άλογα ,είναι η χαρά που παίρνεις όταν τα καβάλας .thumb
Να τη χαιρεσαι την αμαξαρα σου Γιαννη!!
Να τα κανεις 1.000.000 τα χλμ. σου!!!!
oldcarskickass
12-10-12, 11:07
Ωραίος ωραίος να το χαίρεσαι.
δεν έχει - πλέον - σημασία το τι μοτέρ φοράει αλλά η όλη εμπειρία με το αμάξι και αυτό πιστεύω (το all around) μόνο η BMW μπορεί να στο δώσει σε όποια έκδοση με όποιον κινητήρα (αναλογικά βέβαια πάντα).
Την τρίτη χρειάστηκε επειγόντως να ανέβω Κοζάνη αυθημερόν και πήρα το Ε46 316 (μ43) της μάνας μου και το μόνο που έλεγξα ήταν η στάθμη των λαδιών. Όπου μπορούσα πήγαινα 150 - 160 και όταν έφτασα ήμουν ΟΚ για μια συνάντηση 2.5 ωρών. Είναι αλλού τα BMW ρε γμτ, και το συνειδητοποίησα πάλι στο ταξίδι (όσο και αν βρίζω για το μικρό μοτεράκι όταν το παίρνω για καμιά βόλτα)
Εγω χαίρομαι για τον γιάννη που το ευχαριστιεται και το χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο οπως του αξίζει. Όχι δεν κάποιους άλλους που τα έχουν και τα βλέπουν...... ( ναι σωστα καταλάβατε για μένα το λέω.....)
bmwcompactjohn
12-10-12, 12:55
Να τη χαιρεσαι την αμαξαρα σου Γιαννη!!!!!!!!!
Να 'σαι πάντα καλά Γιάννη και να την χαίρεσαι!
Leonidas_E39
12-10-12, 14:54
Παταει και τις πενταρες κάτω που ναι ΕΠΙΠΛΑ. :D :D :D :D :D :D
Νάσαι καλά ρε Γιάννη να το χαίρεσαι !
Πόσες τετράδες λάστιχα έχεις λειώσει ? μήπως θυμάσαι ?
Bazil Van Sinner
12-10-12, 17:45
RESPECT JohNo !!!!!!
Το αυτοκινητο μας Γιαννη,δεν ειναι απλα ενα μεταφορικο μεσο,ουτε μια πολυτελη καρεκλα που μας παει εδω και εκει,....
Εμεις ,......εσυ και εγω σιγουρα,αλλα και οσοι αισθανεστε να ειστε στο εμεις, επικοινωνουμε/δενομαστε μαζι του,...παρ'ολο που ειναι ενα αντικειμενο που δεν εχει ψυχη.....
.....φυσικα και δεν ξεπερναει τις ανθρωπινες σχεσεις,ομως η χαρα,η λυπη,η απολαυση,το καμαρι και πολλα αλλα συναισθηματα περιτριγυριζουν αυτη την "σχεση" και την συμβιωση μαζι του.
Χαιρομαι που εκτιμας και σεβεσαι απο μικρη ηλικια, την τυχη και το προνομιο να εχεις ενα οχημα BMW.
Να εισαι παντα καλα και να το χαιρεσαι οπως του/σου αξιζει!!!
Φιλε Γιαννη το δικο μου εχει 170000 χλμ. Οντως ειναι φοβερο αμαξι. Να το χαιρεσαι για ακομα τοσα χρονια.
Φίλε μου σε καταλαβαίνω απόλυτα. Είχε ο πατέρας μου μια 316 E36, την είχαμε πάρει καινούργια το 1992 και πριν την πουλήσουμε της είχαμε κάνει γύρω στα 450.000 χιλιόμετρα και εκτός των αναλώσιμων (δύο φορές δίσκο πλατό) και διαφόρων μικροβλαβών ανάξιων λόγου, το μόνο σοβαρό πρόβλημα που έβγαλε ήταν ωστήρια-καπελλότα και εκκεντροφόρο.
Το θέμα είναι ότι με αυτό το αμάξι ήθελα να είμαι συνέχεια μέσα να το οδηγάω και το είχα κάνει δεύτερο σπίτι μου στην κυριολεξία. Είχα τόσο έντονα συναισθήματα (ίσως ήταν και η ηλικία των 25 χρόνων μου, ίσως οι τότε καταστάσεις) που κανένα από τα επόμενα αμάξια μου και οι m3 συμπεριλαμβανομένων, δεν μπόρεσαν να τα ξεπεράσουν.
Και όμως αν θέλετε το πιστεύετε επειδή έχουν περάσει αρκετά και γρήγορα αυτοκίνητα από τα χέρια μου αυτές οι στιγμές με το 316 με έχουν σημαδέψει σε τέτοιο βαθμό που όταν τις σκέφτομαι μου έρχεται πάντα μια μελαγχολία. Και τι δεν θα έδινα για τις στιγμές αυτές να τις ξαναζούσα και αν ήταν δυνατό να έμενα στο τότε...
Φίλε Γιάννη , κάποτε οι άντρες είχαν ένα άλογο ,σήμερα έχουμε BMW ...!!!
giannis_compact
04-07-13, 20:33
Χθες γύρισε το κοντέρ στις 250.000. Στις 250.096 έκανε κράου. Μεγειά μας!!!!
'Οπως λέει και ο φίλος μου ο Mormon... Happy aniversary!
Bazil Van Sinner
04-07-13, 20:35
Κραου???????
Παει?τελε???
προχτες μπαντες το κανες εμαθα...
giannis_compact
04-07-13, 20:37
Κραου???????
Παει?τελε???
προχτες μπαντες το κανες εμαθα...
Πάει. Αύριο θα το λύσουμε και θα δούμε τί γίνεται!
να σας ζησει...
δεν το εχετε λυσει?
giannis_compact
04-07-13, 20:40
να σας ζησει...
δεν το εχετε λυσει?
Αύριο.
Tsakirakos
04-07-13, 20:40
οριστε;;;;
giannis_compact
04-07-13, 20:41
να σας ζησει...
δεν το εχετε λυσει?
Τί να ζήσει ρε; Πέθανε.
giannis_compact
04-07-13, 20:41
οριστε;;;;
Αυτό ακριβώς Στέφανε!
Τί να ζήσει ρε; Πέθανε.
οχι γεννησε....
Bazil Van Sinner
04-07-13, 20:42
φακ....
ευχομαι να σε πετυχε στα καλα σου και να το δεις αναβαθμιση thumb
savvas bmwdakias
04-07-13, 20:44
Γιαννη οπως σου ειπα φιλε ευκαιρια για κατι παραπανω. Το ματιαξαμε ρε φιλε και μεις ομως , αντε καλα ξεμπερδεματα και γρηγορα πισω στους δρομους!
Λυπαμαι πολυ Γιαννη που εγινε αυτο:thumbsdown:
.....ομως δες το ως ευκαιρια για:
Happy tunning !!!:thumbsup:
Γιάννη, ευχομαι γρηγορα μαχιμο και πάλι.
αν δεις τα σκούρα, πάρε το Σπαρα τηλέφωνο :thumbsup:
Αντε...καλοριζικο το s54.
Skyline_IS
04-07-13, 21:16
https://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatfotos/topic.asp?TOPIC_ID=7231&SearchTerms=e46%2Ccompact&FORUM_ID=8&CAT_ID=1&Topic_Title=E46+Compact+%2F+M3+CSL+Technik&Forum_Title=3er+BMW+-+E46
Οχι ρε Γιάννη ...
Ελπίζω να μην είναι μεγάλη ζημιά...
Γρήγορα ξανά στους δρόμους, τις βόλτες και τις μπάντες...
:shok:
Οχι ρε Γιαννη....
Για πες τιποτα, που σου ετυχε? Κολλησε στα καλα καθουμενα?
Προφανως δεν εδειξε σημαδια.
:confused:
giannis_compact
04-07-13, 22:15
:shok:
Οχι ρε Γιαννη....
Για πες τιποτα, που σου ετυχε? Κολλησε στα καλα καθουμενα?
Προφανως δεν εδειξε σημαδια.
:confused:
Ήμουν στην παραεγνατία στο φανάρι προς Αθήνα. Ξεκινάω χαλαρά, βάζω δευτέρα και αναβοσβήνει λαμπάκι μηχάνης φτου να σου $@ησω λέω πάλι πολλαπλασιαστής. Βλέπω ρετάρει περισσότερο, λέω 2 πολλαπλασιαστές .... 3 .... 4.... το ρετάρισμα ήταν πολύ έντονο, σβήνω. Κάνω να ξανα βάλω. Έκανε να γυρίσει αλλά δε γυρνούσε. Ήγγικεν η ώρα σου! Στα καλά καθούμενα. Έσπασε το ελατήριο και ρετάριζε. Όπως έσβησα, ΕΣΒΗΣΑ ΔΕΝ ΕΣΒΗΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, έπεσε η βαλβίδα μέσα στον κύλινδρο και φράκαρε το πιστόνι και δε γυρνάει. Άδοξο τέλος μετά από τόοοοοση συντήρηση και τόοοοσα χιλιόμετρα.
nikos valvetronic
04-07-13, 22:31
Έσπασε το ελατήριο της βαλβίδας....Δηλαδή τι να πεις τώρα,αστοχία δεν λες μετά από 250.000.Φανταστείτε ο Γιάννης δεν κάνει ποτέ άτσαλα κατεβάσματα
δεν το πατάει κρύο δεν κάνει ταξίδια με 5η κοφτη δεν δεν δεν...Και αυτο το γ@μιδι..Εγω περίμενα αυτός ο Ν40 να κανει 500.000 στα χερια του
giannis_compact
04-07-13, 22:37
Ετσι ειναι το μοτερ απο μεσα.
https://s7.postimg.org/u4k2bqwhn/2013_07_03_21_03_36.jpg (https://postimg.org/image/ragwyaubb/full/)
Οχι ρεεε........ κριμα βρε. Γιαννη !!!!
θα το επισκευάσει ? τι κοστος θα εχει ?
Έλα ρε Γιαννάκο πώς κάνεις έτσι; Το πρώτο μοτέρ είναι πάντα δύσκολο. Άντε και να τσούξει λίίίίγο το δεύτερο. Μετά σε πιάνει ανοσία... Μιλάει η πείρα ρε φίλε με 4 σπασμένα στην πλάτη.... Άντε με το καλό να το ξαναβγάλεις και να συνεχίσεις τα γούστα με αυτό!
ΔημήτρηςΜ3
05-07-13, 19:44
Γιάννη δεν έγιναν τυχαία να ξέρεις ...
Το Εργαλιο ήθελε μεγαλύτερη καρδιά ;)
giannis_compact
05-07-13, 20:12
Βγάλαμε σήμερα το κεφαλάρι, το πιστόνι γ@μ#θ$3ε. Το έδρανο της βαλβίδας που έσπασε επίσης. Ο κορμός και το κεφαλάρι πρέπει να μετρηθούν.
Βγάλαμε σήμερα το κεφαλάρι, το πιστόνι γ@μ#θ$3ε. Το έδρανο της βαλβίδας που έσπασε επίσης. Ο κορμός και το κεφαλάρι πρέπει να μετρηθούν.
σ'αυτο το σημειο Γιαννη νομιζω πρεπει να υπολογισεις ποσο θελεις να προχωρησεις με το δικο σου μοτερ.
αν θες δηλαδη να σπρωξεις αυτα που θα δωσεις τωρα σε διαγνωσεις και επισκευες στο παλιο μοτερ,
μηπως να τα γλιτωνες και να τα δωσεις κατευθειαν προς καποιο αλλο μοτερ αντικαταστασης.
τι σκεφτεσαι? εχεις καμμια εκτιμηση του πόσο θα παει το μαλλι ??
giannis_compact
05-07-13, 22:23
σ'αυτο το σημειο Γιαννη νομιζω πρεπει να υπολογισεις ποσο θελεις να προχωρησεις με το δικο σου μοτερ.
αν θες δηλαδη να σπρωξεις αυτα που θα δωσεις τωρα σε διαγνωσεις και επισκευες στο παλιο μοτερ,
μηπως να τα γλιτωνες και να τα δωσεις κατευθειαν προς καποιο αλλο μοτερ αντικαταστασης.
τι σκεφτεσαι? εχεις καμμια εκτιμηση του πόσο θα παει το μαλλι ??
Νικόλα όχι διότι πρέπει να μετρηθούν μπλοκ και κεφαλή για να δούμε άν επισκευάζεται. Άν όχι, πάμε για κινητήρα.
Christos 330
06-07-13, 10:21
Ετοιμος για 325 εισαι φιλε ετοιμος !!!!
Ειναι δυνατον ρε μλκ να σκεφτεσαι να φτιαξεις το συγκεκριμενο μοτερ???
Βαλβιδα καρφωσε, σφινωσε, ο στροφαλος δεν γυρνουσε με το κλειδι και εχει και γρατζουνισμενο κυλινδρο...
ΠΕΤΑΜΑ...στο ρεκτιφιε καταρχην για να εισαι σιγουρος οτι θα γινει σωστη δουλεια, πρεπει να ξερεις και τον μαστορα οτι ειναι αετος, αλλα να πας και με καινουρια μαχαιρια, ατροχιστα, με μηδεν ωρα εργασιας, φρεσκοβγαλμενα απο τα κερια.
Βρες ενα καλο 16αρι και κοπανα το. Μην ασχολεισε καν με το μοτερ σου. Παει...
giannis_compact
06-07-13, 14:24
Και γω δε θελω να ασχοληθω. 16αρι δεν προκειται να βρω με τιποτα κι αν βρω θα κανει 2 χιλιαρικα. Μαλλον 18αρι θα βαλω.
Και γω δε θελω να ασχοληθω. 16αρι δεν προκειται να βρω με τιποτα κι αν βρω θα κανει 2 χιλιαρικα. Μαλλον 18αρι θα βαλω.
Kατι σε 4κύλινδρο 2λιτρο δεν σκέφτεσαι Γιάννη;
giannis_compact
06-07-13, 14:45
Οχι θελω να το δηλωσω οτι και να βαλω πανω. Οποτε κλινω στο 1,8 γιατι ποτε δε ξερεις τι γινεται με τα 2,0.
Αν βάλεις 2.0 θα πληρώνεις μόνο σήμα 660 ή θα σε πιάσει και ο φόρος ? Δηλαδή πιάνεται η 10ετια βάση σασί ή βάση χρόνων τοποθέτησης μοτέρ?όλα πιθανά τα βρίσκω αν δεν υπάρχει κάτι γραμμένο επίσημα...
Βαλε 18αρι, πολυ καλα το σκεφτεσαι γιαννακη. Δηλωσε το και κανονικα και ολα νομιμα και ωραια και με λιγο πιο γρηγορο αμαξι.
Στο κατω κατω, δεν σε πειραν και τα χρονια, εχεις καιρο μπροστα σου και για δηλητηριο...
giannis_compact
06-07-13, 15:58
Βαλε 18αρι, πολυ καλα το σκεφτεσαι γιαννακη. Δηλωσε το και κανονικα και ολα νομιμα και ωραια και με λιγο πιο γρηγορο αμαξι.
Στο κατω κατω, δεν σε πειραν και τα χρονια, εχεις καιρο μπροστα σου και για δηλητηριο...
Ε ναι Θωμα να εχω και το κεφαλι μου ησυχο. Εχει και δυναμη παραπανω και θα το δηλωσω και θα ειμαι καθολα νομιμος. Οταν θα παρω κατι γρηγορο, θα ειναι γνησιο και σωστο :)
Ετσι...μην ασχολεισε με το μοτερ σου.
παρε μερτσεντα....
πετα το....
βαλε το 1.8 valvetronic αλλα θα το βρεις ευκολα?
Βαλε Ν42Β20 να κοντραρεις τον niko valvetronic.. στη καταναλωση.. :D
Αχ και να το ξεραμε ρε Γιαννακι.. ουτε μηνας δεν ειναι που δωσαμε το Ν42Β18 του φιλου μου που σου λεγα...
Ολα καλα φιλε, μη σκας.. ετυχε.. παρολο που το προσεχες παρα πολυ.. γ@μ!σε το.. εσυ να εισαι καλα..
https://www.car.gr/parts/view/3258080/
Το συγκεκριμενο ειχε παει και το ειδε φιλος απο κοντα γιαυι βρισκοταν σε παρομοια κατασταση αλλα τελικα εβαλε 2λιτρο!
Απο οτι μου ειπε ηταν το καλυτερο απο Ν42Β18ΑΒ που συνατησε......! Α και ενα αλλο ιδιο μοτερ περιποιημενο στον Παναγιωτιδη με αναλογη τιμη!
Ωραιο μοτερ ......αυτο εχει το δικο μου! Κανενα σοβαρο θεμα εως τωρα (120.000) βεβαια ειναι μεσα και ο παραγοντας valvetronic!
με το καλο και παλι στους δρομους!:warriorsmiley:
Ν46 μπαινει;;
υποτιθεται ητανε τα τελευταια της σειρας που μπαινανε στα Ε46 και με λιγοτερα φαινομενα πολ/στων;;;;
-sent via android phone-
giannis_compact
07-07-13, 13:23
Ν46 μπαινει;;
υποτιθεται ητανε τα τελευταια της σειρας που μπαινανε στα Ε46 και με λιγοτερα φαινομενα πολ/στων;;;;
-sent via android phone-
Μπαίνει ναι. Απλά ο Ν46 είναι έχει δίφυσο εγκέφαλο και θέλει δουλειά από τον ηλεκτρολόγο, ενώ ο Ν42 έχει πεντάφυσο σαν το δικό μου και μπαίνει κουτί χωρίς καμία διαφορά. Ο ηλεκτρολόγος μου το έχει κάνει άπειρες φορές, όμως, οπότε άν βρω θα το πάρω Νίκο. thumb
giannis_compact
07-07-13, 13:26
https://www.car.gr/parts/view/3258080/
Το συγκεκριμενο ειχε παει και το ειδε φιλος απο κοντα γιαυι βρισκοταν σε παρομοια κατασταση αλλα τελικα εβαλε 2λιτρο!
Απο οτι μου ειπε ηταν το καλυτερο απο Ν42Β18ΑΒ που συνατησε......! Α και ενα αλλο ιδιο μοτερ περιποιημενο στον Παναγιωτιδη με αναλογη τιμη!
Ωραιο μοτερ ......αυτο εχει το δικο μου! Κανενα σοβαρο θεμα εως τωρα (120.000) βεβαια ειναι μεσα και ο παραγοντας valvetronic!
με το καλο και παλι στους δρομους!:warriorsmiley:
Πάρης είναι το όνομά σου φίλε; Άν κάνω λάθος διόρθωσέ με. Ότι βγάζει ένα valvetronic σε βλάβες, τα ίδια κουσούρια πάνω κάτω έχει και το δικό μου, δεν έχουν και τρελή διαφορά σα μοτέρ. thumb
Πάρης είναι το όνομά σου φίλε; Άν κάνω λάθος διόρθωσέ με. Ότι βγάζει ένα valvetronic σε βλάβες, τα ίδια κουσούρια πάνω κάτω έχει και το δικό μου, δεν έχουν και τρελή διαφορά σα μοτέρ. thumb
Σωστος..... Παρη με λενε!
Τοτε προχωρα βαλε 1.8 Ν42 .....ααα κοιταξε αν αυτος που θα παρεις εχει τον καινουριο τεντωτηρα καδενας ( πιο μακρυς) γτ ο παλιος κλαταριζε και ηθελε αλλαγη και τον εχουν αντικαταστησει στο realoem!
giannis_compact
07-07-13, 13:36
Σωστος..... Παρη με λενε!
Τοτε προχωρα βαλε 1.8 Ν42 .....ααα κοιταξε αν αυτος που θα παρεις εχει τον καινουριο τεντωτηρα καδενας ( πιο μακρυς) γτ ο παλιος κλαταριζε και ηθελε αλλαγη και τον εχουν αντικαταστησει στο realoem!
Το ίδιο ισχύει και για το δικό μου τεντωτήρα. Τον είχα αλλάξει και είχα πάρει και έναν ρεζέρβα και τον έχω σπίτι. Εκείνος θα μπει στο Ν42 τελικά! :)
Το ίδιο ισχύει και για το δικό μου τεντωτήρα. Τον είχα αλλάξει και είχα πάρει και έναν ρεζέρβα και τον έχω σπίτι. Εκείνος θα μπει στο Ν42 τελικά! :)
Σ΄ωραιος :rally:
Eεεεεε αν δεν έχεις τπτ το νεότερο.....
https://www.youtube.com/watch?v=6GALjSbxABQ
giannis_compact
16-07-13, 23:10
Ετοιμάζεται :)
giannis_compact
01-08-13, 01:23
Ξανα στους δρομους, λοιπον, σημερα, με καινουρια καρδια. Εκανα 300χιλιομετρα, εφτασα στο χωριοο και ολα καλα και.με το παραπανω. Χιλια ευχαριστω στον Χρηστο τον Καζακο (Kazakos Garage) για ΟΛΑ! Τα ομορφαα να λεγονται-γραφονται!!
dark knight
01-08-13, 01:43
Γιαννη δεν σε γνωριζω προσωπικα αλλα επειδη συμφωνω και επαυξανω με αυτα που γραφεις.ευχομαι να χαρεις το κομπακτ και να απολαυσεις το καθε ενα χιλιομετρο που θα κανεις!!!!
savvas bmwdakias
01-08-13, 01:53
Τι εκανες τελικα ρε?
giannis_compact
01-08-13, 02:01
Ιδιο κινητηρα φιλε εβαλα.
giannis_compact
01-08-13, 02:09
Γιαννη δεν σε γνωριζω προσωπικα αλλα επειδη συμφωνω και επαυξανω με αυτα που γραφεις.ευχομαι να χαρεις το κομπακτ και να απολαυσεις το καθε ενα χιλιομετρο που θα κανεις!!!!
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου, αν θελεις θυμισε μου το ονομα σου. Το χαιρομαι το καθε χιλιομετρο, απο την πρωτη μερα!! :) :)
dark knight
01-08-13, 02:11
ειμαστε συνονοματοι Γιαννης!
Καλα και απροβληματιστα χιλιόμετρα Γιαννη :original: :original:
Ευχομαι να ειναι αλεξισφαιρη η νεα μοτερουκλα Γιαννη!!!:thumbsup:
Καλορίζικο το μοτέρ κ καλοταξιδο:thumbup:
Sent from my OT-997D using Tapatalk 2
katsaraios
01-08-13, 22:36
Καλοταξιδος και μαχιμος και παλι !!!
καλορίζικος
Καλοτάξιδος
Καλά χιλιόμετρα...
Αντε ρε Γιάννη, πολλά πολλά ευχάριστα χιλιόμετρα. Αν και μετά που μιλήσαμε χθές βράδυ, σκέφτηκα μήπως έτσι που έγιναν τα πράγματα, ήταν μια ευκαιρία για υπερκυβισμό. :original:
Σιδεροκέφαλος Γιάννη! :original: Καλά χιλιόμετρα εύχομαι! :thumbsup: :rally: