Επιστροφή στο Forum : Πιστα Formula 1 Στην Πατρα
steliose36
08-10-12, 14:49
Ειμαι 22 χρονων και οσο καιρο με θυμαμαι ακουω και οτι θα φτιαξουμε επιτελους μια πιστα προδιαγραφων Formula 1,αλλα μεχρι στιγμης οσο την ειδατε εσεις αλλο τοσο την ειδα και εγω.Προσφατα ομως ακουσα για την πατρα οτι πηρανε αδεια και μενει να εγκριθει απο τη βουλη(δηλαδη εχει προχορησει αρκετα σε σχεση με τις αερολογιες που ακουγαμαι συνηθως) το εψαξα και εγω λιγο και φαινετε οτι ειναι σε αρκετα προχωρημενο σταδιο.Για να δουμε λετε να ηρθε η ωρα. . .?(Προσωπικα βεβαια σε τετοιες εποχες μου φαινετε πααρα πολυ δυσκολη η περιπτωση γιατι ανθρωποι δεν εχουν να φανε και θα δωσει το κρατος για πιστα?)Μακαρι παντως να βγω λαθος!!:thumbsup: :thumbsup:
steliose36
08-10-12, 14:49
Και εδω ενα link https://www.sport24.gr/Sports/Motorsport/Formula1/etoimazetai_pista_formula_1_sthn_patra.1960701.htm l
Ακουσα και εγω οτι εχει προχωρησει το θεμα για πιστα στην Πατρα.... Οσο για το κρατος που λες, νομιζω οτι τα συμφεροντα και το κεφαλαιο για την κατασκευη ειναι αποκλειστικα ιδιωτων... Που σημαινει ακομα πιο πραγματοποιησιμο το ονειρο!!! :warriorsmiley: :warriorsmiley:
Ας περιμένουμε λίγο.
Πάντα μετά το PICK η ίδια κουβέντα γίνεται.
Για την Κορινθου - Πατρων εχει ακουστει τιποτα, ή "Ολα τα ειχε η Μαριωρη, ο φερεντζες της ελειπε"....
Moufas E46
08-10-12, 16:13
Για την Κορινθου - Πατρων εχει ακουστει τιποτα, ή "Ολα τα ειχε η Μαριωρη, ο φερεντζες της ελειπε"....
ειναι υπο διαπραγματευση μεταξυ των εταιριων που το κατασκευαζουν του κρατους και των τραπεζων που χρηματοδοτουν τα εργα. αν προελθει συμφωνια μεχρι το τελος του 2012 θα ερθουν νεες συμβασεις προς κυρωση στη βουλη και αν ολα πανε καλα θα επανεκκινησουν το 2013 δηλαδη πιας το αυγο και κουρεψτο ποτε θα ξεκινησουν και φυσικα το ποτε θα τελιωσουν:thumbsdown:
https://www.ypodomes.com/ εδω μπορεις να ενημερωνεσαι για τις εξελιξεις
https://i10.photobucket.com/albums/a113/chugger2k/bscall1sy.jpg
ειναι υπο διαπραγματευση μεταξυ των εταιριων που το κατασκευαζουν του κρατους και των τραπεζων που χρηματοδοτουν τα εργα. αν προελθει συμφωνια μεχρι το τελος του 2012 θα ερθουν νεες συμβασεις προς κυρωση στη βουλη και αν ολα πανε καλα θα επανεκκινησουν το 2013 δηλαδη πιας το αυγο και κουρεψτο ποτε θα ξεκινησουν και φυσικα το ποτε θα τελιωσουν:thumbsdown:
https://www.ypodomes.com/ εδω μπορεις να ενημερωνεσαι για τις εξελιξεις
Αυτό που δεν είναι υπο διαπραγμάτευση, είναι τα διόδια που πληρώνει στο μεταξυ ο κοσμάκης που χρησιμοποιεί αυτό το μονοπάτι με την ταυτότητα στο στόμα .
Τέλος πάντων, στην περίπτωση που (δεν το πιστεύω) θα γινει τελικά η πιστα στην Πατρα, θα υπάρχει αυτό το έκτρωμα που ονομάζουμε "Κορίνθου-Πατρών";;;
Υποτίθεται τα διόδια πανε στη κατασκευή του νέου δρόμου.
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
steliose36
08-10-12, 22:24
Τωρα διαβαζα οτι θα μειωσουν τα διοδια στο συγκεκριμενο κομματι μεχρι να φτιαχτει,αμα αξιωθουν ποτε δηλαδη. . .
Θα τα μειώσουν ;; Να σε πληρώνουν πρέπει για να περάσεις !
Εχουν εισπράξει στο μεταξύ ΤΑ εκατομμύρια και το μόνο που εκαναν ηταν να γεμισουν το δρομο κορινες . Ουτε ένα μέτρο δρόμου !
Stunt Mike
08-10-12, 23:27
Εγω ξερω οτι η πιστα θα γινει σιγουρα στην Πατρα αλλα η Κορινθου-Πατρων θα παραμεινει ετσι οπως ειναι,για να εκπαιδευει τους οδηγους και να τους κραταει σε εγρηγορση μεχρις οτου φτασουν στην πιστα! :hystericalbs1: :th_Laie_67-1:
m-power_01
09-10-12, 06:20
Εγω ξερω οτι η πιστα θα γινει σιγουρα στην Πατρα αλλα η Κορινθου-Πατρων θα παραμεινει ετσι οπως ειναι,για να εκπαιδευει τους οδηγους και να τους κραταει σε εγρηγορση μεχρις οτου φτασουν στην πιστα! :hystericalbs1: :th_Laie_67-1:
Εγώ που έχω φάει τα νιάτα μου σε αυτόν τον δρόμο με πάνω από 50.000χλμ στο αθήνα-πατρα ,παίρνω λισανς?
Εγώ που έχω φάει τα νιάτα μου σε αυτόν τον δρόμο με πάνω από 50.000χλμ στο αθήνα-πατρα ,παίρνω λισανς?
μια απο τα ιδια, καταγωγη του πατερα εξω απο το Αιγιο , απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου, πανω-κατω αυτον τον κολοδρομο , εδω και 36 χρονια , καποτε καναμε 2,5-3 ωρες να παμε με ASCONA 1200 εν ετη 1985 , και εαν ειχε κινηση την κυριακη για επιστροφη, βαραγαμε κατι 4ωρα , τα χρονια περασαν ο χρονος ταξιδιου κατεβηκε αισθητα, τα αυτοκινητα εγιναν ποιο γρηγορα, ποιο ανετα, ποιο ασφαλη , αλλα η σαρκοφαγος που λεγετε κορινθου - πατρων ζει και βασιλευει καταπινοντας ζωες :ranting2:
Stunt Mike
09-10-12, 15:16
License αγωνιστικη με προνομια παιρνεις!!Σε οποιον αγωνα παρεις μερος,μπαινεις κατευθειαν 8αδα χωρις ανταγωνισμο!!!
Πολυ ευστοχο thumb
BabisStinson
09-10-12, 15:47
Πριν από 2 μήνες μετακόμισα από την Πάτρα (τελείωσε η φοιτητική ζωή...), ο δρόμος (Κορίνθου-Πατρών) είναι από τους τραγικότερους της Ελλάδας και στην συγκεκριμένη πόλη τα έργα γίνονται με ρυθμό χελώνας. Όσοι είστε στην Πάτρα απλά σκεφτείτε πόσο καιρό έκαναν να φτιάξουν τον δρόμο για Βραχνέικα, που δεν έχει τελειώσει νομίζω ακόμα. Πρέπει να ξεκίνησε και 5 χρόνια πριν.. Πόσες φορές έχουν φτιάξει, χαλάσει και ξαναφτιάξει την Πλατεία στα Ψηλαλώνια, κ.α..
Οπότε Formula 1 δύσκολα έως απίθανα εκτός αν έρθει ο ίδιος ο Ecclestone και κάνει τα κουμάντα του, έχει βρει από μόνος του επενδυτές, τον βοηθήσουν και με το νομοσχέδιο για έργα express, κλπ.
Για την Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών τώρα που μπλοκαρίστηκαν και τα έργα λόγω οικονομίας εκεί κοντά στο 2020 το βλέπω να γίνεται η παράδοση του έργου. Τα διόδια όμως για τον !@#$%δρομο τα χρεώνουν κανονικά σε όσους δεν παίρνουν τις παρακάμψεις και αποφεύγουν το δικαστήριο για τον αν είναι παράνομη η χρέωσή του με συνεχόμενες αναβολές γιατί θα δημιουργηθεί δεδικασμένο και θα χάνουν συνέχεια μετά..
Κωνσταντίνος
09-10-12, 18:56
Πρέπει να γίνει. Μόνο αυτό έλλειπε απο τον τόπο ώστε να είναι μια σύγχρονη χώρα. Μια πίστα F1 !
Πρέπει να γίνει. Μόνο αυτό έλλειπε απο τον τόπο ώστε να είναι μια σύγχρονη χώρα. Μια πίστα F1 !
ειναι μια καλη ευκαιρια να "φαγωθουν" αρκετα λεφτα...
Και η απάντηση-ρεζίλι του "DielpisF1" για τη πίστα της Χαλανδρίτσας...
https://www.pitpass.com/47572-A-rebuttal-from-Greece
:ranting2::ranting2:
Και η απάντηση-ρεζίλι του "DielpisF1" για τη πίστα της Χαλανδρίτσας...
https://www.pitpass.com/47572-A-rebuttal-from-Greece
:ranting2::ranting2:
δεν καταλαβα, φ1 θα τρεχουμε στον πειραια και ντριφτ στην πατρα;;
:rolleyes:
ε ενταξη για να μπη μεσα και να ξεσκιση το ΣΙ ΕΣ ΑΙΗ αρκετα μακρια μου πεφτη θα μου ηταν κοντυτερα της Βουδαπεστης :whistle: