Επιστροφή στο Forum : How to build a BMW M3ti in 7 minutes
konstantinaM3
04-10-12, 17:25
https://www.youtube.com/watch?v=_YP_fQzQo_g&feature=related
:original:
BabisStinson
04-10-12, 18:10
Καταπληκτικό βίντεο..!!! Απίστευτη δουλειά για τον κινητήρα και το όλο μοντάρισμα.
Μην μας τα κάνετε όμως αυτά ρε παιδιά. Compact "M3ti"? Λυπηθείτε κι εμάς με τα 316ti..! :p
STREETRACING
04-10-12, 19:58
Παρα πολυ καλο
Πόσο απλό φαίνεται και πόσο παλούκι και πολυέξοδο είναι στη πραγματικότητα!!!!
STREETRACING
05-10-12, 07:28
Και έχει ΤΙΣ εργατοωρες.......
nikos-Mpacket
05-10-12, 08:10
Ένα τέτοιο "Μ3ακι" κυκλοφορεί τους τελευταίους μήνες και στην Αθήνα.
Φτιαγμένο με πολύ μεράκι,πολλές ώρες δουλειάς,αρκετά χρηματα και με το αποτέλεσμα να αφήνει ένα τεράστιο χαμόγελο στον οδηγό αλλα και στους επιβαίνοντες.
Vasilis M3
05-10-12, 13:18
Αλλά αν λέμε το ίδιο έχει S54 πάνω...thumb
konstantinaM3
05-10-12, 14:08
Ένα τέτοιο "Μ3ακι" κυκλοφορεί τους τελευταίους μήνες και στην Αθήνα.
Φτιαγμένο με πολύ μεράκι,πολλές ώρες δουλειάς,αρκετά χρηματα και με το αποτέλεσμα να αφήνει ένα τεράστιο χαμόγελο στον οδηγό αλλα και στους επιβαίνοντες.
ειχα πετυχει ενα τετοιο μαυρο αλλα οχι τωρα το 2008 στην παραλιακη μολις εβγαινα απο την αλιμου, ειχα σχολασει κ ημουν με το Μιτριο κ ανοιξαμε κ ηταν η μουρη του στην πορτα μου σχεδον δεν του εφευγα....αλλα δεν ξερω τι ηταν....:original:
nikos-Mpacket
05-10-12, 14:24
Αλλά αν λέμε το ίδιο έχει S54 πάνω...thumb
ειχα πετυχει ενα τετοιο μαυρο αλλα οχι τωρα το 2008 στην παραλιακη μολις εβγαινα απο την αλιμου, ειχα σχολασει κ ημουν με το Μιτριο κ ανοιξαμε κ ηταν η μουρη του στην πορτα μου σχεδον δεν του εφευγα....αλλα δεν ξερω τι ηταν....:original:
Δεν λέμε το ίδιο αυτό που λέω εγώ φοράει s50 με κάποια καλουδια και έχει φτιαχτεί τον τελευταίο χρόνο.
Πάντως γενικά είναι μια πολύ ωραία μετατροπή και εύκολη σχετικά,αν κάποιος έχει τον χρόνο και το χρήμα να ασχοληθεί το αποτέλεσμα σίγουρα θα τον αποζημιώσει.