Επιστροφή στο Forum : bmw ε46 τι τιμη να το δωσω?
λεβεντες σκεφτομαι να δωσω το εργαλειο αλλα δε ξερω τι τιμη εχουν τωρα διοτι στο car.gr ειδα πολλες τιμες με μεγαλες αποκλησεις.........................λο� �πον το εργαλειο ειναι 16αρη 4πορτο χρωμα ασημι γνησιο mpack με δερματινα καθισματα, ατρακαριστο και απειραχτο το μονο που εβαλα εξτρα στο οχημα ειναι η οθονη dynavin , επισης εχει αυτοματο πιλοτο,υπολογιστη ταξιδιου και με 110000 km, οποιος γνωριζει πραγματικα ας μου πει ποσο μπορω να το πουλησω :original:
edit ξεχασα να αναφερω οτι ειναι 8/2004 μοντελο
apostoles46
03-10-12, 22:16
Μοντέλο?Γιατι το πουλάς?
Μοντέλο?Γιατι το πουλάς?
επειδη υπαρχει και δευτερο αυτοκινητο το οποιο θα το δωσω και αυτο και θα παρω ενα ποιο καινουριο κατα 90% το Ε92 :original:
apostoles46
03-10-12, 22:21
Τι χρονολογια είναι το 46ρι σου?
Τι χρονολογια είναι το 46ρι σου?
ειχα ξεχασει να το αναφερω εκανα επεξεργασια πιο πανω, το 2004 ειναι
apostoles46
03-10-12, 22:26
Κοίταξε..Στο Car Μ.Ο τιμής είναι τα 8300..Οπότε εκτιμάς εσύ το δικό σου αυτοκίνητο και πράττεις ανάλογα!Καλοπούλητο σου εύχομαι!
Αναλογως με τις αναγκες σου. Αν εχεις αναγκη τα χρηματα το ''σκοτωνεις'' μπας και φυγει γρηγορα..... Αν οχι περιμενεις να το δωσεις σε μια τιμη λιγοτερο ''ξεφτιλα'' ετσι οπως καταντησαμε....
Κοίταξε..Στο Car Μ.Ο τιμής είναι τα 8300..Οπότε εκτιμάς εσύ το δικό σου αυτοκίνητο και πράττεις ανάλογα!Καλοπούλητο σου εύχομαι!
Ευχαριστω φιλε για να δουμε ειναι δυσκολοι καιροι και για ν αγορασει καποιος διοτι οι τραπεζες πλεον δεν δινουν δανεια αλλα και ο κοσμος δεν παιρνει που κατα την αποψη μου καλα κανει...........................ιδωμεν :original:
Αναλογως με τις αναγκες σου. Αν εχεις αναγκη τα χρηματα το ''σκοτωνεις'' μπας και φυγει γρηγορα..... Αν οχι περιμενεις να το δωσεις σε μια τιμη λιγοτερο ''ξεφτιλα'' ετσι οπως καταντησαμε....
μπα φιλε δεν εχω σκοπο να το σκοτωσω δε φτασαμε ακομα στο σημειο αυτο και μακαρι να μην φτανει κανεις , κριμα ειναι, αλλα με τα λεγομενα σου σε τιμη ξεφτιλα αγοραζει καποιος..............τεσπα
Δεν υπάρχουν τιμές σήμερα , γι'αυτο και βλεπεις μεγαλες αποκλησεις στις τιμές των αγγελιων.
Ο καθ'ενας ζηταει οσα θέλει , γνωρίζοντας πως δεν θα τα παρει.
Απο την αλλη, οι αγοραστες ψάχνουν για πραγματικά σκοτωμενες τιμες.
Κομφουζιο !
Γενικά ο Μ.Ο. των τιμων που βλεπεις ειναι υπερεκτιμημενος, κατα την προσωπικη μου αποψη
samaro καλα τα λες αφου εριξα μια ματια στο car και δεν εβγαλα ακρη, θα κανω μια προσπαθεια σε λιγες μερουλες και βλεπουμε αν και δε θα δω φως γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει χρημα ζεστο και οποιος χρειαζετε αυτοκινητο παιρνει καποιο με 3 χιλιαρικα και κανει την δουλεια του (αρκει να εχει χρημα να βαζει βενζινα)
katsaraios
03-10-12, 23:44
Δεν ειναι κακη τιμη 6 χιλιαρικα για αμαξι 9 χρονων...οσο και να μας ακουγεται ασχημο
Δεν ειναι κακη τιμη 6 χιλιαρικα για αμαξι 9 χρονων...οσο και να μας ακουγεται ασχημο
για 6 χιλιαρικα μιλαμε? θα με βγαλεις και απο τον κοπο να μην βαλω καν αγγελια :original:
katsaraios
03-10-12, 23:56
για 6 χιλιαρικα μιλαμε? θα με βγαλεις και απο τον κοπο να μην βαλω καν αγγελια :original:
Με βαση αυτα που βιωνω στις αγοραπωλησιες ιδιωτων ,η πραγματικοτητα στην αγορα ειναι διαφορετικη απο τα φορουμ παιδια δυστυχως...
Βαλτο απο 8-9 εσυ ξερεις τι θα κοψεις και ποσο το βιαζεσαι,αλλα αν δεις ποσο εχουν πεσει ολα και οπως εγραψες τι ζητανε οι αγοραστες δυσκολα θα τα παρεις..
Φυσικα λεω μια γνωμη που ισως ειναι λανθασμενη..
m-power_01
04-10-12, 00:09
Δημήτρη όπως σου είπαν και τα παιδιά το θέμα είναι εσυ πόσο βιαζεσαι .
Πρόσφατα πριν 10 μέρες ένας πολύ καλός φίλος πούλησε ένα 46αρι κουπε του 2004 με λιγότερα χλμ από το δικό σου αλλά με φτωχοτερο εξοπλισμό και κάποιες μικροφθορες στο εξωτερικό του , στα 8000. Μάλιστα το αυτοκίνητο έφυγε Θεσσαλονίκη.
Το είχε βάλει αγγελία πριν το καλοκαίρι στα 8700. Δεν υπήρχε κίνηση ... Το έριξε στα 8200 και ήρθαν δυο ζεστοί. Ενας από Θεσσαλονίκη και ένας από Κρήτη . Και έφυγε στα 8κ όπως σου είπα . Θεωρώ ότι πάνω κάτω στα ίδια πρέπει να παίξεις και εσύ αν θες να φύγει.
Εγώ θα το ξεκινουσα από τα 8500.
δεκτες ολες οι αποψεις, απλα στις μαντρες και στις αντιπροσωπειες που εκανα μια βολτα μ ενα φιλο πριν 1 μηνα περιπου για να παρει ενα μικρο αυτοκινητο κοιτουσα τιμες απο διαφορα οχηματα και εβγαλα το συμπερασμα οτι δεν εχουν πεσει σχεδον οι τιμες μεχρι 1600 ενω απο 1800 και πανω ειναι σκοτωμενες, τι να πω δηλαδι οταν τα πουλαμε εμεις μας λενε πολλα και διαφορα ενω οταν πουλανε αυτοι μας βαρανε στ αυτια, η αληθεια δυστυχως ειναι αυτην
m-power_01
04-10-12, 00:16
Έκανες κάποια κίνηση σε μάντρα για ανταλλαγή ;
Πρόσφατα πριν 10 μέρες ένας πολύ καλός φίλος πούλησε ένα 46αρι κουπε του 2004 με λιγότερα χλμ από το δικό σου αλλά με φτωχοτερο εξοπλισμό και κάποιες μικροφθορες στο εξωτερικό του , στα 8000. Μάλιστα το αυτοκίνητο έφυγε Θεσσαλονίκη.
Το είχε βάλει αγγελία πριν το καλοκαίρι στα 8700. Δεν υπήρχε κίνηση ... Το έριξε στα 8200 και ήρθαν δυο ζεστοί. Ενας από Θεσσαλονίκη και ένας από Κρήτη . Και έφυγε στα 8κ όπως σου είπα . Θεωρώ ότι πάνω κάτω στα ίδια πρέπει να παίξεις και εσύ αν θες να φύγει.
Οκ Σπυρο σ ευχαριστω καταλαβα τι παιζει το καλο ειναι οτι δε βιαζομαι, ακομη και εαν δε πουληθει εχω αλλες σκεψεις και θα βαδισω πανω σε αυτες thumb
edit για ανταλλαγη δεν πηγα ακομη γιατι οπως ξερεις οταν εχεις το χρημα μιλας διαφορετικα
m-power_01
04-10-12, 00:20
Ε οπότε αν δεν βιαζεσαι "ταιμπα" λίγο την τιμή .
Βέβαια σκέψου το δίπλα όταν θα έρθει κάποιος για παζάρι , μην το μετανιωσεις μετά που δεν το έδωσες
GiannisRob
04-10-12, 00:20
Το είχε βάλει αγγελία πριν το καλοκαίρι στα 8700. Δεν υπήρχε κίνηση ... Το έριξε στα 8200 και ήρθαν δυο ζεστοί. Ενας από Θεσσαλονίκη και ένας από Κρήτη . Και έφυγε στα 8κ όπως σου είπα .
Το μπεζ?
m-power_01
04-10-12, 00:25
Το μπεζ?
Ναι Γιάννη .
μην τα σκοτωνετε τα αυτοκινητα αδικα παιδια...
εγω (χτυπα ξυλο) εχω μεινει παρα πολυ ευχαριστημενος απο το 46αρι και σαν αυτοκινητο, και για την τιμη που το πηρα περσι τι δεκεμβρη 8200 συν μεταβιβαση.
θα το αλλαζα μονο για να ανεβω σε γκαζι. αλογα θελω να πω, οχι υγραεριο.
δημητρη σκεψου καλα πριν το σκοτωσεις για να βαλεις και λεφτα για αντιστοιχο Ε92.
εαν ειναι για καποιο μεγαλυτερου κυβισμου, σε καλη αντιστοιχα τιμη, εκει παω πασσο.
εαν ειναι ομως σε καλη κατασταση, κριμα το αμαξι.
λεβεντες σκεφτομαι να δωσω το εργαλειο αλλα δε ξερω τι τιμη εχουν τωρα διοτι στο car.gr ειδα πολλες τιμες με μεγαλες αποκλησεις.........................λο� �πον το εργαλειο ειναι 16αρη 4πορτο χρωμα ασημι γνησιο mpack με δερματινα καθισματα, ατρακαριστο και απειραχτο το μονο που εβαλα εξτρα στο οχημα ειναι η οθονη dynavin , επισης εχει αυτοματο πιλοτο,υπολογιστη ταξιδιου και με 110000 km, οποιος γνωριζει πραγματικα ας μου πει ποσο μπορω να το πουλησω :original:
edit ξεχασα να αναφερω οτι ειναι 8/2004 μοντελο
:whistle::whistle:
m-power_01
04-10-12, 07:33
Γιατί κολλατε στο θέμα κουπέ ή σενταν; Πρέπει δηλαδή ένα σενταν να είναι φθηνότερο από όλα τα κουπέ;;; Το ότι έφυγε ένα κουπέ στα 8κ σημαίνει ότι πρέπει να φύγει το σενταν στα 6κ ; Το ότι το ένα είχε παντου γρατζουνιες ενώ το άλλο όχι , το ότι το ένα δεν ήταν Μ-Πακ ενώ το άλλο είναι , το ότι το ένα δεν είχε δερμάτινο ενώ το άλλο έχει ; Αυτά δεν λένε κατι ;
Έχω και άλλο παράδειγμα απελπισίας, επίσης φίλου από την ίδια παρέα.
316 κουπε ελληνικό πρώτο χέρι , 65.000 χλμ ατρακαριστο, βαμενος μόνο ο πίσω προφυλακτηρας , δερμάτινα μέσα , καθρεπτες Μ3 γνήσιοι, εσωτερικός καθρεπτης Μ3 , μαρσπιέ Μ3 , εξατμιση από 6κ διμπουκο και δεν θυμάμαι τι αλλα καλουδια...
Το έδωσε χωρίς να το βάλει αγγελία χωρίς τίποτε 5000 σε ένα μαντρά 3 τετράγωνα από το σπίτι του!
δε κόλλαμε αλλά όπως κ να το κάνουμε δε μπορούμε να συγκρίνουμε τ κουπέ με τ σενταν (μιλάμε για ίδια κατάσταση έτσι) έτσι δε μπορούμε να συγκρίνουμε τιμεσ μάντρα με ιδιώτη
η μεση τιμη στο car.gr ειναι για να εχουν ενα γνωμωνα οι ασφαλιστικες στην εκτιμηση των τιμων αγορας για καλυψη πυρος κλοπης, στην πραγματικη αγορα δεν παιζουν αυτες οι τιμες.
Ο νομος του εμποριου λεει, για ολα υπαρχει αγοραστης, εξαρταται ποσο βιαζεται ο πωλητης να πουλησει...
Με μαθηματικη ακριβεια παντως, οσο κοντευουμε προς το τελος του ετους τοσο περισσοτερο μειωνεται το ενδιαφερον για αγορα...και φυσικα αν αλλαξει ο χρονος φορτωνεται ενα χρονο πανω ως μοντελο!!! με οτι απο αυτο συνεπαγεται.
Eγω λεω να παρεις μια τιμη απο μαντρά και βλεπεις ποσα θα ζητησεις εσυ σε αγγελια πχ. αν σου πει 5000 βαλε 6500 και βλεπεις.
Καληπέρα στην πάρέα ,φίλε μου εγώ στη θέση σου δέν θα τα έδινα για αυτά τα λεφτά είναι κρίμα ,ένα δεν έχει φάει τράκο γερό κράτατο και βάλε κανένα μεγαλύτερο μοτερ και καθάρισες ειδαλιός ανταλαγη αντιπρωσοπεία και ποσο φυσικά στο παίρνουν ,,ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ !!!!!!:original:
katsaraios
04-10-12, 19:27
Καληπέρα στην πάρέα ,φίλε μου εγώ στη θέση σου δέν θα τα έδινα για αυτά τα λεφτά είναι κρίμα ,ένα δεν έχει φάει τράκο γερό κράτατο και βάλε κανένα μεγαλύτερο μοτερ και καθάρισες ειδαλιός ανταλαγη αντιπρωσοπεία και ποσο φυσικά στο παίρνουν ,,ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ !!!!!!:original:
με αυτο το "καθαρισες" τι εννοεις φιλε μου??
να το πουλησει θελει ο φιλος οχι να παντρευτει την μαιμου που θα τον χιλιοζαλισουν μετα οι αγοραστες...
αν θες εξηγησε μας..
Γεια σου φιλε δεκτη η αποψη σου αλλα την πατησα μια φορα και δε θα παρω αλλο, θελω να πω οσο αφορα την μετατροπη,μια φορα και ενα καιρο ειχα ενα ε36 1600 και το εκανα 2λιτρο, το αποτελεσμα τραγικο απ ολες τις αποψεις, εβγαζε συνεχεια προβληματα δε το χορτενα λεφτα ασε που ηξερα οτι ηταν μαιμου το οχημα, δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα να νοιωθεις ετσι, αποψη μου αν θελεις μεγαλυτερο η το δινεις και παιρνεις μαμα αλλο, η δε κανεις τιποτε, στην φαση που ειμαι εγω δε θελω μεγαλυτερο, απλα υπαρχουν 2 οχηματα και θελω να τα δωσω και τα 2 και να παρω ενα αλλο, δε καιγομαι κιολας, η αληθεια ειναι οτι σε καμια περιπτωση δε θα το σκοτωσω, βλεποντας και κανοντας
με αυτο το "καθαρισες" τι εννοεις φιλε μου??
να το πουλησει θελει ο φιλος οχι να παντρευτει την μαιμου που θα τον χιλιοζαλισουν μετα οι αγοραστες...
αν θες εξηγησε μας..
+1000 ετσι ακριβως :original:
εγω λεο να παρη το 330 το δικο μου να εχει κ το κεφαλι του ησυχο...
εγω λεο να παρη το 330 το δικο μου να εχει κ το κεφαλι του ησυχο...
θα το επερνα φιλε αλλα δεν εχω λεφτα για βενζινες, τα γουστα πληρωνονται :original:
ε ναι οντος.. αν κ να σου πο οταν το ειχα 318 αυτοματο πιο πολυ καταναλοσι ειχα παρα τορα..
Λεβεντες καλησπερα και παλι, απλα να σας ενημερωσω οτι το εργαλειο πουληθηκε στην τιμη τον 8000 euro ζεστα, τωρα πολλα λιγα δε ξερω πιστευω μια χαρα ειναι με την ερευνα που ειχα κανει και με τις αποψεις σας (που αναφερατε ποιο πανω), θα μεινω χωρις μπεμπα για λιγο καιρο και με το δευτερο αυτοκινητο προς το παρων , με την πρωτη ευκαιρια θα προβω στην αγορα πιο νεου μοντελου,αλλα και παλι με την βοηθεια σας που θα ειναι πολυτιμη για μενα :thanks:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2898134/
μια χαρα το πουλησες .καλοφαγοτα .παντως το αμαξι ηταν στην πενα.
επειδη το αμαξι φαινοτανε πολυ ωραιο και ο αγοραστης πιστευω ειναι οκ,
αλλα και εσυ μαλλον καλα εισαι στις μερες μας...
Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Συνάδελφε με το καλό το επόμενο!!! thumb thumb thumb
μια χαρα το πουλησες .καλοφαγοτα .παντως το αμαξι ηταν στην πενα.
ναι φιλε απο τα καλυτερα θα ελεγα, απλα ηταν κριμα να καθετε τσαμπα
n45 ειχες ή n40 φιλε?
n 45 φιλε, πολυ ευχαριστημενος, περα απο αισθητηρα λαμδα δεν αλλαξα κατι αλλο, επισης δεν εκαιγε σταγονα λαδι
Συνάδελφε με το καλό το επόμενο!!! thumb thumb thumb
ευχαριστω πολυ συναδελφε, αυτος ειναι ο σκοπος μου, με την πρωτη ευκαιρια θα χτυπησω :original:
katrin_bmw
09-01-13, 17:01
μια χαρα το πουλησες με το καλο το επομενο!!!!!!!!!!!!!
με το καλο το επομενο οταν ερθει....
και μερικες φοτο για να το θυμομαστε... :whistle:
Ζάντες αλουμινίου, Προβολείς ομίχλης, Βιβλίο service, Ζαντες 17", DVD, Υδραυλικό τιμόνι, Immobilizer, TV/Camera, Κλιματισμός(A/C), ABS, Ηλεκτρικά παράθυρα, Πλοήγηση, ESP, Κεντρικό κλείδωμα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Airbag 4, Bucket Καθίσματα, Συναγερμός, Parctronic, Δερμάτινα Καθίσματα, Cruise Control, Bluetooth, CD Player, Υπολογιστής Ταξιδιού
https://pho3.scar.gr/2898/2898134_0_n.jpghttps://pho3.scar.gr/2898/2898134_c_n.jpghttps://pho3.scar.gr/2898/2898134_8_n.jpghttps://pho3.scar.gr/2898/2898134_3_n.jpghttps://pho3.scar.gr/2898/2898134_4_b.jpg
να το βαλει καποιος στις κλεισμενες αγγελιες :original:
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=15567
Δημήτρη με το καλό να ρθει το νέο, απλά θέλει καλό ψάξιμο και οι ευκαιρίες πολλές.
Δημήτρη με το καλό να ρθει το νέο, απλά θέλει καλό ψάξιμο και οι ευκαιρίες πολλές.
να σαι καλα Γιωργο ευχαριστω !
edit μετα απο 11 χρονια ειμαι χωρις bmw, δυσκολα τα πραγματα χωρις μπεμπα
Αντε καλοφαγωτα Μητσαρα.Αριστο αυτοκινητο όντως!!Πουτ@ν@ κριση.Το 2009 θα εφευγε χαλαρα 14000
katsaraios
10-01-13, 23:40
Μπραβο φιλε κρατα οσο μπορεις κασερι (αναλογα τις υποχρεωσεις σου) και θα βρεις πολλες ευκαιριες ειδικα μετα απο κανα 4ρι μηνες
Αντε καλοφαγωτα Μητσαρα.Αριστο αυτοκινητο όντως!!Πουτ@ν@ κριση.Το 2009 θα εφευγε χαλαρα 14000
αστα να πανε φιλε, τι να κανουμε ομως? ετσι ειναι αυτα, απλα εγω απο παντα ειχα στο μυαλο μου οτι το αυτοκινητο δεν ειναι επενδηση, τεσπα το οχημα εφυγε σε 3 μηνες , παλι καλα γιατι δεν υπαρχει χρημα στην αγορα, ειχα αρκετα τηλεφωνα και ακουσα πολλα, απο ανταλλαγες μεχρι και να το παρουν στα 6000, στην προκειμενη περιπτωση εγω πιστευω να ειμαι κερδισμενος ο χρονος θα δειξει