PDA

Επιστροφή στο Forum : Smart 451 auxilary!

Dermatis
29-09-12, 00:10
Παιδες, μου ζητησε ενας φιλος να του βαλω auxilary στο smart........!
Πηραμε το καλωδιο ετοιμο https://www.ebay.co.uk/itm/SMART-AUX-IPOD-MP3-SMART-TWO-2M-CABLE-/130758397852#ht_1145wt_1163 !
To αμαξι (451 το καινουριο δηλαδη) απο πριν χωρις καλωδιο πατωντας το source εχγραφε και aux ααφου βαλαμε το καλωδιο και το βαλαμε στο aux τιποτα ουτε φωνη ουτε ακροαση! Γιατι? Μηπως θελει κανα βραχυκυκλωμα οπως τα 46αρια για να παιξει?? Ξερει κανεις?

Ευχαριστω, Παρης!

m-power_01
29-09-12, 05:26
Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από το καλώδιο .
Μάλλον το έχεις βάλει λάθος !!!
Το φυσακι μπαίνει σε τρεις θέσεις νομίζω. Η σωστή είναι η μέσα μέσα . Τέρμα αριστερά όπως το κοιτάς από πίσω . Δηλαδή όχι από την μεριά της ασφάλειας.
Κοιτά το και ξαναμιλαμε

Dermatis
29-09-12, 12:12
Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από το καλώδιο .
Μάλλον το έχεις βάλει λάθος !!!
Το φυσακι μπαίνει σε τρεις θέσεις νομίζω. Η σωστή είναι η μέσα μέσα . Τέρμα αριστερά όπως το κοιτάς από πίσω . Δηλαδή όχι από την μεριά της ασφάλειας.
Κοιτά το και ξαναμιλαμε

To κοιταξα σωστα το εβαλα αλλωστε δεν κουμπωνει απο την αλλη!

ghost-rider
29-09-12, 12:44
Eβαλες τη συσκευη που συνδεσες στο AUX να αναπαραγει και δεν το ακους απο τα ηχεια?
Το εχεις γυρισει απο την κεντρικη μοναδα στο aux?

m-power_01
29-09-12, 17:24
Τι να σου πω... Δεν καταλαβαίνω . Αν είσαι σίγουρος ότι τα έχεις βάλει όλα σωστά ... Φτιάξει ένα αυτοσχέδιο. Πάρε ένα βυσμα και τρία καλωδιακια και κανε δοκιμή να δεις αν παίζει

Dermatis
29-09-12, 19:34
Nαι ρε παιδια ολα τα εχω κανει.........εδω εφτιαξα ολοκληρο το καλωδιο για το bmw και με εχει πη.....ξει το smart ..........θα το παω σε αυτον που αγορασα το καλωδιο και θα του πω να το βαλει .........αν δεν παιξει μου δινει χρημα πισω και θα παρω αλλο κιτακι!
Ευχαριστω για την βοηθεια παιδια!